Sziasztok!
Tegnap újra elkezdődött a bölcsi és a meló
Viki mivel már csak alváshoz és kakiláshoz kap pelust,így gondoltam,hogy hétfőn simán mehet és lehet bugyiban a bölcsiben.
Mivel a mi csoportunkban nagyon ritkán járnak a gondozónők 6-ra,így tegnap is a másik csoportba ment Viki reggel.
Megkértem az ottani gond.nőt,hogy mondja meg a zsuzsának,hogy Vikinél mi a helyzet pelus leszokás ügyben.
Erre mikor du mentem érte,pisis garnitúra ruha a szekrényén,ő meg teljesen teli pelussal van kint az udvaron
A gond.nője 3-kor ment haza,én pedig mivel 1/2 4-re értem oda,így ne tudtam beszélni vele.
Ma reggel mivel szabadnapos voltam,kicsit később mentünk,így megemlítettem neki a dolgot,a válaszával meg tök felhúzott
Vissza adta Vikire a pelust és azt mondta,hogy ez így marad addig amíg Viki nem fog szólni,hogy pisilnie kell
Nem értem,máskor bárhol vagyunk szól......hogy fog így leszokni a pelusról??????
Ma megint tök teli pelus,peluson meg bugyi.....tiszta hülyék ott bent vagy nem tudom......
Az étlapról meg nem is beszélve,olyan egyforma az étlap,alig van valami változatosság.........szinte már tudom,hogy mik lesznek a héten előre.....
Lívia
írtam e-mailt,de itt is megemlítem,hogy elkészültem a babakocsi huzattal a barátnődnek,a héten bejöhetsz érte hozzám melóba,vasárnapot kivéve mindennap bent vagyok 15-ig.
Edi
gratulálok Kata felállásához!!!!!!!!!!
Jobbulást a kis szemecskéjének!!!!!!!!
Hova utaztok és mennyi időre,Kata is megy veletek?
Viki is 11 hónapos korától csak délután alszik.
Képeket raksz a csajsziról?
Gangi
örülök,hogy minden rendben veletek!!!!!!!!!!!
Lackóval szoktatok okosbabázni?Neki hogy tetszik?
Miket érdekelne a Thomas-os dvd,megírnád nekünk,aztán majd valamikor elmennénk érte?Köszi!!!!
Ági
édes lehet ahogy hápog Dorka
,jelezvén,hogy pisilnie kell
Anikó
édes a kisfiad!!!!!!!
Jöhetnél többször ide közénk,már majdnem elfelejtettünk
Zsanka
köszi,jók a könyvek,de majd beosztom a csajomnak,eddig a Kippkopp a fűben-t kapta meg,nagyon örült neki
Nálunk mostanában nem megy a Noddy sem igazán sem a teletubbies,mondjuk annyira nem bánom
MIvel nincs számítógépen rajzfilm nézése,így a könyveik sem annyira nyerőek szerintem.
A monitorunk sem a legjobb,így karácsonyra meglepjük magunkat valami jópofa lcd monitorral
Vikinél most nagyon megy az okosbabázás,ti is csináljátok még?
Amúgy köszi,hogy rendelhettünk veletek könyveket!
Olyan szép a lakásotok!!!!!!!Már amennyit gyors láttam belőle
MI volt a család látogatáson?
Lola
nagyon szép helyne voltatok!MIlyen jó színetek van nektek is!
Ki az a két P betűs doki akit említettél?
Mnzsani,Lrita,Lillaka,Edit73,Zsuzsi,Moncsi mi van veletek????????
Dobok még pár képet,aztán irány az ágyam
Sziasztok:Erika