Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először gyors egy körkérdés,hátha szeretne valaki innen cipőt rendelni a gyermekének őszre:

http://www.bebicipo.hu/bemutatkozas.asp
Társat keresek a rendelésemhez,hogy ne legyen postaköltség :lol:
Anno Aranka rendelt Izabellának innen szandit,és úgy tudom meg voltak vele elégedve és jól is nézett ki a lábbeli.

Ági
dukkolunk tesódéknak!!!!!!!!!!!
Vikinek pelusa csak alváshoz van és kakiláshoz,akkor ő kéri apelust és mondja,hogy kaki lesz,elbújik valahova a lakásban,általában a kisházába szokott :lol: ,majd kiküld minket a szobából,majd amikor végzett akkor szól.
Ma délelött Viki sem pisilt útközben,pedig időnként megkérdezem,ivott is eleget,de mikor hazajöttünk volt ám "csőtörés" :lol: :wink:
Itthon szokott szólni,hogy pisilnie kell,olyan ügyes,de minden gyereknél eljön ez az időszak előbb-utóbb nem kell aggódni!
Jó bulizást nektek estére és boldog szülinapot a férjednek!!!!!!!!!

Gangi
én is úgy tuom,hogyha nem pont az afp-re kiírt héten veszik le a vért,akkor lehetnek eltérő csillagos eredmények.
Ha nagy gáz lenne,akkor biztos rögtön tovább küldtek volna benneteket,tehát próbálj meg nem idegeskedni ezen!!!!!!!!!
Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!

Zsanka
tök jók a nyaralós képeitek!!!!!!!
Könyvrendelést sikerült leadni?Majd értesíts ha megjön a cuccom,köszi :P

Puszi,mindenkinek szép napot,sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Ági!
Isten éltesse Balázst!!!! :wink:

Tesódéknál minden rendben ment? Mártegnap este olvastam,hogy szülnek aztán azóta itt izgulok :)

Angi!
Biztos minden rendben van a kis pocaklakóval! Nyugodj meg ;)

Zsanka!
Jók a nyaralós fotók! Máté nagyon ügyes,hogy már ilyenek is mond!

Holnap megyünk Zoltival szigetre! Julist visszük anyumékhoz. Remélem jó kislánylesz. Még soha nem aludt ott nélkülünk. :roll: De bízom benne,hogy nem fogja kiborítani mamáékat :)

Kép Kép Kép Kép
angika

Sziasztok!

Megszületett Bálint baba :lol: Tegnap itteni idő szerint este 8-körül.Jól vannak,már próbál szopizni is :lol: Ma már mehetnek is haza.Ott ez a szokás ma szülsz holnap mész is haza :shock:

Livi!
Hát Dorka minidg a bilbe kakilmár,volt a héten hogy reggelre véletlenül bekailt,és és addig nem tette le a seggét a pelenkázóra amíg ki nem vettem alóla a pelust.Álltalába én kérdem tőle hogy kell e pisilni,és h aigen elkezd futni a bili felé,tehát magától még nem szól és indul el.Tegnap pl,volt olyan szitu,hogy játszott nagyon és bepisilt,de csak pár cseppet,észrevettem és kérdem tőle hogy hol kell pisilni?erre fogat magát és rohant a bilire,és na ott kiengette ami még benne maradt.Ha lemegyünk vag yalszikmég vanrajta pelus,alvásnál még bepisil.De ha lemegyünk akkor nem,hazajövünk és akkor jön mint a szökőkút :lol: De szerintme ez sem annyira jó,mert h a2 órára megyünk le akkor addig nem pisilmés nemis szól hogy kéne neki...hát majdcsak kialakul.

Erika!
Nagyon jók a cipők,nekem is kéne venni Dorkának,de félek hogy milyen minőségü.Van e benne ludtaplbetét,tartja e a bokát,stb.

Gangi!
Voltál másik dokinál?

Angika!
Jó szigetelést :lol: Sogórnőm volt kinnt szinte minden évben ,ott melózott is annó,mint dekoráló.Meddig lesztek kinnt?

Most mentem,mert nagyon fáj a fejem :twisted:
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Angika
jó bulizást nektek!!!!!
Milyen kis csini Julcsi és de barna!!!!Kis néger baba :lol:

Ági
gratulálunk tesódéknak a kisfiúkhoz!!!!!!!!!
Ha lesz kép szívesen vennénk megnézni :wink:
Buli jól sikerült?Szomszédok reagáltak rá,sokan voltatok?
Dorka hol volt addig,anyukádéknál?
A cipők jó minőségűek,van a honalpon egy szakértői vélemény,olvastad?
Van benne talpbetét,sarkat tartja.
Nem akarlak rábeszélni,én mindenképpen onnan fogok rendelni Vikinek egy őszi cipőt és egy téli bakancsot is.

Körkérdés:
autóban a klímát a szakszervíz végzi vagy mindenki otthon valami sprayvel vagy mivel? :oops: :oops:
Bocs,sajnos semmi fogalmam nincs róla :roll:

Sziasztok:ERika

cseriviola

Gangi
a Varjú mit szólt az uh-os vizsgálat eredményéhez,beszéltél vele róla?

cseriviola

Sziasztok!

Csak gyors válaszok:
Nem voltam még másik dokinál a Varjú épp most nyaral :( már neki is van Uh gépe a rendelőbe tehát már jól fog menni neki :) Hálistennek a védőnéni elég jól megnyugtatott, így hétfőig már kibírom, meg jövő hétre tervezzük a 4D-t is.
Meg mindig van valami ami elvonja a figyelmemet, ma pl baleseti ambulancián voltunk a Lackóval mert ahogy jöttünk anyumtól leugrott az egyik lépcsőről (apja fogta a kezét és nem is esett el) elkezdett sírni(kb 20 mpig) aztán semmi csak furán ment először azt hittük játszik mert szokott ilyen rogyantva menni, de töbször elesett és akkor jobban megnéztük és észrevettük, hogy sántít. Nah irány az ügyelet, mert én úgy gondoltam ha nincs nagy baj akkor elég az is. Rá se néztek mondta a nővérke, hogy bármi ilyen történik (elesés, leesés, ha vérfolyik, ha nem) a balesetire kell menni. Szóval irány a kórház, de azóta semmi sírás kérdezgettük fáj? azt mondta hogy nem. A doki meg jót röhögött, mert a Lackó azt ismételte amit Ő kérdezett tőle: -Fáj? -fáj -Hol itt? -itt :lol:
Nem akarta megrötgenezni feleslegesen (aminek nagyon örültem) hanem borogassuk, meg fáslizzuk aztán ha nem javul, hétfőn ortopédia :(
Szóval nem unatkozunk :)

Zsanka!
Nagyon sokat nevettem rajtatok, nagyon jók a képek!

Ági!
gratu a kicsihez.

Angika
Jó bulizást! 8) És ki ez a cigány kiscsaj a képeken?? Hol a Julcsi???? :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
gangi

SZIASZTOK!!!

Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, most nagyon-nagyon megígérem, hogy hétvégén lemegyek anyósomékhoz, és írok nektek, mindenképpen!!!!

Csak annyit szerettem volna gyorsan, hogy megnéztem az Erika által elmlített babacipős oldalt, első ránézésre nagyon tetszik, szerintem majd én is fogok rendelni, de még alaposabban meg kell néznem az oldalt.

Még dolgozok, 2-ig szól a munkaidő. Már kértem az informatikusokat, hogy csinálják meg nekem az internetet a gépre, mert a közvetlen főnököm megengedte, hogy ha nincs melóm, akkor használhatom (12-13 óra között), de sajnos itt minden kérés teljesítése olyan lassan halad.

Azt hittem, hogy már a bejelentkezésemet is elfelejtettem, de sikerült belépnem.

Ne haragudjatok, most tényleg nem tudok többet írni, mert egy másik csajszi helyét foglalom, de jövök a hétvégén mindenképpen.

Mindenkinek szép napot!

Sziasztok, Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Újra itt vagyok, de azt sem tudom, hogy mit írjak!

Nem ártana egy kicsit visszaolvasnom, mert nem tudok veletek lépést tartani.
A fényképek nagyon jók, szeretem őket nézgetni és sokszor gondolok arra az időszakra, amikor még babaklubbokba jártunk Virággal :-)

Rólunk annyit, hogy dolgozok, hál istennek egy műszakban, ami azt jelenti, hogy reggel 6-ra Tatán kell lennem a helyemen, úgyhogy Virdzsulut apja viszi a bölcsiben, ahol minden reggel nagyon sír, főleg akkor, amikor az új dadus van. De utána jól el van, játszik, eszik sokat, alszik. Bár nem tudom, néha történnek érdekes dolgok, ma pl. egy hatalmas harapásnyomot találtam a csuklója felett.
Kettőig dolgozok, egy ideje már autóval tudnak a kollégáim vinni, így nem kell fél 4-kor kelnem, és elég hamar, háromnegyed 3-kor már a bölcsinél vagyok, leghamarabb fél 4-re itthon vagyunk.

Virág mostanában elég szeleburdi, ő is kezd akaratos, hisztis lenni, néha nem bírok vele, de máskor meg olyan ügyes, okos, értelmes, úgyhogy remélem kinövi ezt hamar.

Kb. 2 hónapja nem használunk pelust és már a déli alvásnál sem kell neki, nagyon ügyesen szól, és lekopogom egyszer sem csurgott be, csak kb. az első három napban egy-egy alkalommal. Szerintem nagyon ügyi.

Ezt most gyorsan elmentem, mielőtt eltünedezik

hugodugo

Sziasztok!

Bocsi, én is csak beugrottam. Valahogy pár hete nem megy a fórumozás, még olvasni sem ugrok be. Ilyen még nem volt...

Angi!
A spárban először nem ugrottál be, de aztán helyre kerültél :D :lol:
Jól vagytok? Mikor mész UH-ra? Babóca rendesen mozog, jól érezni már?

Magunkról kicsit:
Kata 2napja felállt. Azóta sem mutatta be a tudományát. Jobb metsző foga is kint van. A bal felső már elég nagy, a mellette levő is áttörte. Pár napja sookat sírt valszeg akkor történt a dolog. 3 napja meg nem akar csak 10kor elaludni, gondolom, mert délután 5kor alszik el. Nem tudom megcsinálni, hogy ne aludjon, mert ebéd után nem alszik és nagyon elfárad. Eddig tök jó volt, hogy 2-3felé elaludt. Gyümölcsöket sem akarja enni, főle délelőtt. Ráadásul ma az ügyeletre mentünk, mert nagyon piros volt Kata szeme, főleg a jobb, könnyezett neki, meg alig tudta nyitva tartani tök kómás volt a gyerek, meg sírós, bágyadt. A torka is kicsit piros + kötőhártyagyulladása van. A szemcseppet alig lehet belediktálni, annyira összeszorítja a szemét. Remélem hamar meggyógyul, hétvégén utazunk külföldre…

Nálatok is minden szöszt, apró morzsát bármit megevett a gyerek? Mert Kata mindent megeszik és jóízűen falatozik. :shock:

Na mentem alukálni. Holnap dobok képeket Katusról :D
Meg kicsit írok.
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Ma megyek ismét UH-ra 11re van időpontom szóval örülhetek ha majd délbe bejutok, remélem nem fog rohanni ebédelni :? A pici rendesen mozog, tegnap olyat kaptam, hogy még meg is ijedtem épp olvastam, és akkor. Jót nevettem!

Edi!
Nekem is inkább Kata miatt ugrottál be :lol:

Csajok ha még egyszer valakitől azt hallom hogy fogyózni kell mert hűűű de ráfér azon nyomban odamegyek és beleépítek valamit a fejébe. Az Edi is van vagy 20kg erre pár hozzászólással ezelőtt sopánkodik, hogy ráfér a tornázás, fele akkora mint én vagy harmad akkora!!! :wink:

Puszi

Kép
Kép
gangi

Angi!
Hát jó eltakart a szerkó a spárban :wink: 63kg vagyok és 58kg szeretnék. :D Ez végülis nem olyan sok.
De tényleg kellene egy kicsit fogyni meg tornázni, hogy feszesebb legyen a fenekem. A hasamról már lemondtam. Nem sopánkodtam, de idegesítő, hogy nem jön rám szinte semmi ruha :( Pedig sok szép rucim van, de ott állnak a szekrényben. És tenni meg nem teszek semmit, mert imádok enni...na ez a baj
:wink:
Edit

Kép
Kép
edi78

Nah megjöttem ultrahangról, a ferencz doki volt és mindent rendben talált és ott mondta az uh-s nővérke akit ismerek, hogy minden múlthetis anyuka itt van újra. Szóval vagy a Pazár béna vagy bizonytalan (bocsi akinek az orvosa)
Megkérdeztem, hogy látszik e hogy kisfickó vagy csaj, de erre annyit mondott röhögve a doki, hogy már a Varjúnál is van UH ezzel a kérdésemmel Őt zaklassam :lol:

Edi
Az a baj hogy én már lassan 2 éve sajnálkozva nézegetem a ruháimat, de mondtam is az apának hogy nem dobom ki, mert kitudja lehet a 2 gyerkőc leszív 1000el azt újra jók lesznek :) Amit, ha őszinte akarok lenni igencsak kétlek, de ha már most feladom akkor mi lesz velem?
Anyósom elment ide Bánhidai ltp-re egy dietetikushoz és elég jó diétát írt fel neki ami napi 6x étkezést jelent és így 1-2 hét alatt lement róla 4kg (igaz anyós bazira el van hízva) de már nem csinálja mindig sír a szája hogy kövér azt semmit nem tesz érte.
Nem is sajnálom úgyis mérges vagyok rájuk, de ezzel már nem terhellek benneteket!

Mindekinek kellemes napot!
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Nagyon pang ez e topik mostanában... :?

Gangi!
Mi volt az uh-on?????Minden okés,ugyi?Megmutatta magát a gyerkőc,hogy kukis,vagy nunis?

Edi!
Gratula Katához hogy felállt,na innetől kezdve lesz csak futkosás utánna,és meg is van a tornád naponta :wink: ,és mostanában elkezdtem Rubint Rékára tornázni,jó meg tetszik is ,csak sokszor lusta vagyok elkezdeni,de amikor vége van olyan jó érzés.Én amúgy 56kg vagyok,és 168cm,nem is fogyni szeretnék,hanem ahogy te is írtad,hogy a feneket,meg a hasat feszersebbé tenni.Én császáros voltam és hát a hasizmom az nuku.Mielöbbi gyógyulást neki,hova mentek nyaralni?Azta most nézem hogy Kata is mindjárt 1 éves lesz..huu nagyonmegy az idő.

Erika!
Hát sajna elmaradt a hétvégi buli,mamámmal vannak sajna komoly bajok,és így nem akartuk anyunál hagyni Dorkát.Na de helyettünk a fölöttünk lakók bepótolták.Este 10 től a földszinten volt buli,de frankón felhalatszódott,kinnt voltak az erkélyen...Hajnal 4-kor meg arra ébredtem,hogy megjöttek a fölöttünk lakók,ott ordibáltak,röhögtek...Na hát az ő bulijuk meg hajnal 4-től délelött 10-ig tartott :twisted: röhögtek,dumáltak,kutyával játszottak,(dobálták neki a labdát,)ő meg csaholt utánna(jó 40kg-os kutya)tehát jól dübörgött.Annyira utálom hogy minden hétvégén kialvatlan és ingerült vagyok e véggett.Férjemet is felkeltették,mondtam neki hog yha most hétvégén is lesz buli,na akkor már nem ő megy fel hanem én...Na akkor megkapják a magukét...
A ciőknél a szakértői véleményt még nem olvastam el.És mi van akkor ha kicsi a cipő?Jobb lenne úg yvenni hog yráadom a lábára,de az is igaz hogy fele annyiba kerülnek ,mint a boltba...

Tesóméknál minden okés a babával,tegnap tudtuk meg hogy nem csak Bálint,hanem Ethan nevet is viseli :lol: ,ő most csak amerikai állampolgár,kis sajtkukac,meg sem áll,ma 5 napos de már 90fokba meg tud fordulni :D Sogórnőmnek van sok tejcije szerencsére.Vannak fényképke,majd megkérdem hogy tehetek e fel ide :)
Dorka már szinte szobatiszta :lol: Tegnap úgy hoztuk haza anyuéktól hogy nem volt rajat pelus,és ma úg yvittem le sétláni hogy szintén nem volt rajta,és nem volt baleset :lol: ,már szól is a maga módján hogy pisi jön,kacsa van a bilijén és elkezd hápogni,na ez az,hogy pisilnie kell :lol: :wink:

Szép napot mindnekinek,Ági

Kép

Kép
ági01

Szia Gangi!
Látom egyszerre írtunk :lol: ,huhh nagyon örülök hogy semmi baja kis kis babónak :lol: ,marha jó fej,azért megmondhatta volna hogy ha látja hogy fiucsak,vagy kiscsaj...
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Már én is nagyon rég voltam errefelé. Inkább csak olvaslak titeket :)

Gangi!
Ha a Varjún múlik, akkor nem biztos, hogy az is lesz, aminek mondja :wink: Bár Bendi egyértelműen megmutatta, amit meg kellett neki :lol: Viszont a szülés előtti napon is ultrahangozott, és érdekes nem látta, hogy a gyerek nyakán duplán rajta van a köldökzsinór. Amit alig talált meg :?
Egyébként elégedett voltam vele.

Teszek fel Bendiről képet is:) Kép Mindent megszerelünk:)

Kép [/quote]
eagleszem

Sziasztok!

Gangi,
nagyon szuper hírekke jöttél!! Akkor minden OK!!!! A 4D-sre mikor mentek? Tudsz feltenni képet! Irigykedni akarok!! :))))))
A dietetikus akit mondasz jó ismerősőm - a kórházban ott rémisztgette a szobatársaimat - egy kicsit néha szerintem egy kicsit túloz, de amúgy tényleg jó amit mond. A fogyással meg ne törődj és nyomd fejbe aki beszól!! :P Mennyit híztál?

Ági,
gratulálunk a kisöcsihez! Ethan? Az nekem tetszik! Kérjük a képeket!
Nagyon ügyes a Dorka, hogy már majdnem szobatiszta. A Matyim is már pelus nélkül járkál le a játszóra ide-oda, háát nálunk volt 2x baleset. De nem gond, az a lényeg hogy szokja. Nekünk mindig azt mondja - pisi, fa. És akkor megyünk a fához pisilni. Fiúknál ez egyszerűbb. :)

Lola,
a múlt héten láttam a modellboltban (az előd vezérre költözött a sex shop mellé :) ott kint van milyen Thomas mozdonyokat hívtak vissza a festék miatt. Szerintem ott nézd meg ha érdekel, tudom már régen kérdezted, de azóta nem láttam az Interneten a felhívást. Most én is elkezdtem vásárolni a Matyinak Thomas-os cuccokat (poló,kabát, táska stb) mert teljesen odavan érte. :)

Edi,
tényleg régen voltál. Gratulálunk a Katának a felálláshoz!! Ügyes! Kezdődhet a futás! :twisted: Tényleg mit terveztek a szülinapjára?

Erika,
jók a könyvek? A Noddy-s tök szuper, ajánlom ha leközelebb rendelsz.

Velünk minden OK, a Máté nagyon ügyes, ma elalvás előtt elmeséltem neki a Maci a holdont - mindig ezt kéri, és eldobtam az agyam, mert az első szavakat soronként mondta!! Végem volt teljesen!!
Holnap jönnek a dadusok a böliből családlátogatásra, egy kicsit izgulok. Egy csomó kérdésem lesz. Ki is kell takarítanom, meg sütök sütit. Be kell vágódni :)

na mentem
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Tök jó volt a Szigeten azt leszámítva,hogy rendesen eláztunk :twisted: Mindenfélét kipróbáltunk amit lehetett. Este meg Pinken voltunk! Marha jó volt! :lol: :D aztán meg már csak az eső elől menekültünk hajnalig :? :(
Julcsi nagyon jól elvolt anyuéknál. Nem is hiányolt minket. Mikor mentem érte kicsit megölelgetett ,de a ruci amit vittem neki jobban érdekelte mint én.

Ági!
Gratula tesódéknak!!!!!!!!!!! Nagyon szép nevet választottak! nekem tetszik :wink: :)
Dorka nagyon ügyes ,hogy már szinte szobatiszta!!!! :D Már alig várom,hogy Julis haladjon egy kicsit. Bár Ő is elég ügyes,de még többször sikerül bepisilni,mint a bilibe :?

Angi!
Örülök,hogy minden rendben van a kistesóval!!! A 4D már csak megmondják ,hogy fiú v lány.
Julis nyaralás óta cigusnak álcázza magát :wink: :D :lol: :oops: :P :D :lol:

Edi!
Gratula Katának a felálláshoz!!!! Jobban van már?

[b]
[/b]
angika

Sziasztok!

Pénteken mi egy hirtelen jött wellnes-hétvégére ruccant ki Anyukámékkal Lipótra. Nagyon jó volt csak vas. szakadt az eső, ígyva tervezett este helyett már koradu-ra itthon voltunk. Rakok fel majd képeket!

Gangi!
Örülök az eredménynek, azért arra kíváncsi lennék, hogy vajon miért csak a saját orvosod mondhatja meg a baba nemét... hogy van ez kérem? Amit fizetsz (meg a férjed) egészsébizt. járulékot, abból csak arra futja, hogy úgy húzza végig rajtad azt a fránya uh-s valamit hogy ne lássa, nem pedig úgy, hogy lásson is valamit a lábak között. Tök ledöbbentem amikor írtad! :evil: :?:
Fogyás: szerintem a 2. gyerkőc után is le fogsz tudni fogyni, hisz a Lackó után is sokat leadtál, úgy emlékszem. Amikor télen taliztunk, tök jól néztél ki! Különben is, úgyse lesz időd majd enni!!!! :P :lol:
Pazár: ... folytatva a gondolatot, vagy csak ki akart cseszni a kollégájával a sok visszahívott kismama miatt! :wink:

Angi!
Így van ez rendjén, hogy Julcsi jól elvolt a nagyszülőknél!Legközelebb is nyugodt szívvel mész el majd! Ottalvósra voltatok ezek szerint a Szigeten?

Edi!
Ne aggódj Kata alvása miatt, 1-2 hét múlva lehet, hogy visszaáll, vagy ha jön az ősz, nyáron sokszor bekevernek az alvással! Reggel hánykor kel? De. is alszik? Ha igen, próbáldd meg, hogy a de-i alvása vége felé, próbálj hangoskodni, nyisdd ki az ajtót, vagy ilyesmi hogy felébredjen hamarabb. 1 óránál ne aludjon többet, ez csak tipp! Merthogy a de-i alvása fog ugye majd elmaradni, nálunk 14,5 hónaposan, valakinél már ilyenkor, mint a te Katád!

Ági!
Tök ügyi Dorka, hogy már mindig szól!

Majd este jönnek a képek, el kell ugranom a Postára!

lola77

Lola!
:DDDDDDDDDD köszi a megnyugtatást (úgyse lesz időd enni)
Nem haragudtam a dokira hogy nem nézte meg, mert csak a végefelé szóltam, mert tényleg nagyon alaposan megnézte a kicsi gerincét, hogy nehogy baj legyen. Aztán ezt, hogy a Varjút birizgáljam érte nevetve mondta viccként, szóval lehet hogy ahogy elmondtam bosszantóként jött le az egész, de különben inkább vicces volt. Vagyis én legalábbis nevettem :)

Ági!
Tényleg nagyon jó nevet választottak tesódék, nekem is tetszik :) és nagyon ügyi Dorka hogy már ennyire szól, hogy pisilni kell, így már tuti kevesebb baj lesz. Így hogy már szobatiszta a biliből veszed a mintát vagy így is a zacsiba/üvegbe kell pisiltetni?

eagleszem!
Én hálistennek meg vagyok elégedve a Varjúval és ha azt nézem az egyik orvos se mondja 100%ig, hogy kisfiú/kislány épp ezért mert volt tévedés. Amúgy mi a Lackóval is elmentünkD-re is amit nem a Varjú csinált illetve a kórházban is csinálta más is, szóval nekünk nem egy doki látta, hogy mi lesz :)

Zsanka!
Nem szólt be még igazából senki csak azt vették észre, hogy híztam, de amikor voltam a védőnéninél (ami elég rég volt még Júli elején) akkor még csak 3kg plussz volt, most már tuti több. MAjd akkor megyek ha mennem kell a Varjúhoz és még ha jól számoltam a héten még nyaralnak.
Ügyes Máté is, hogy szól ha pisilni kell, nekem lackó azt kajabálja "aaaaa anya pisilni kell!!!" és sokkal mélyebb hangon, mint ahogy rendesen beszél :lol:
Valamelyik nap pont gondoltam rád, hogy már lassan beszoktatás van a bölcsibe :( vagy :) nem is tudom.
Mi vettünk a Lackónak szülinapjára Thomasos dvd-t, ha gondolod kölcsönadom, hogy lemásold, persze ha érdekel :oops:

Angika!
Ez az érzés olyan jó és rossz egyben hogy mennyire elvan a gyerkőc nélküled :) Nekem tesóméknál volt ez hogy otthagytam egy délutánt aztán mentem érte és mondta hogy Ő még nem jön, mondom neki de anya megy, erre odajött és puszit adott, hogy menjek csak nyugodtan Ő még játszik :lol:

Mindenkinek szép napot!
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Gangi
Én a Ferencz dokival baromira nem voltam annak idején megelégedve.Asszem a 12 hetes uh-t csinálta(asszem van ekkor is),kb 3 másodperc alatt végeztem,nem adott papírt sem csak beleírt 2 szót a kiskönyvembe és aláírta,ennyi.Mikor mentem aVarjúhoz csak nézte mi ez,és el kellett mégegyszer mennem. Szal ezek a dokik is olyanok hogy éppen milyen gatya van rajtuk. Ja és a Ferencz senkinek nem mondja meg a nemét a babának.Szerintem lehetett már ebből gondja.

Ági
Ügyi Dorka nagyon. Timi megint sztrájkolt pisi ügyben,aztán Apunak meséltem hogy mit csinálta,persze ezt hallota ő is,és másnap már nem kért pelust.Elég jól bírta,de mikor már a játszón voltunk ott már bepisilt,pedig előtte elmentünk egy fához. :D

Edi
Timi már 11 hós kora óta csak 1 szer alszik. Lehet hogy már Katának is elég lenne.Meg kell próbálni.

Na mentem mert Timi sajna felkelt.
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Na itt vagyok, megígértem, de tegnap este óta nem tudtam jönni. De most elárasztalak a hétvégi képeimmel Titeket!

Lívi!
Én is voltam így egy pár dokival az uh-n, de én mindig kérdeztem "pofátlanul" ha kussba volt a doki, de a legtöbb alig-alig nyögött valamit.
Kolléganőm is meséli (most terhes), hogy iszonyat mi van az uh-n: gépíró csaj a gépelés közben Avon-katalógust olvasgat, doki se, ő se válaszol. NEM törlik le az ágyat az előtte lévő kismama után, úgy feküdjön rá (előtte pont egy "kisebbségi" volt... :o )
Szóval ez a helyzet nem tudom mikor fog változni.

Zsanka!
Na mi volt a látogatáson, kérdeztek Mátéról? Te is kérdezősködtél? Máté "bemutatkozott", vagy hogy viselkedett?

Ági!
Nagymamád jobban van?

Eagleszem!
Elfolyott a magzatvized szüléskor, vagy hogy indult meg? Csak a köldökzsinór miatt kérdezem, mert nem biztos, hogy már az előző napon is rá volt tekeredve, nem? Amúgy nagyon édes a fiúcska!
Én is meg voltam elégedve a Varjúval!
(Sógornőm is most szülte nála a 3-at, mesélte hogy 1-2 dokinál már milyen szülési tarifák mennek!!! Akkorát néztem! A két P betűsnél már 80.000! + ha szülésznőt fogadsz: 30.000!!!!) :shock:

Képek:
Kép

lola77

a többi lemaradt:

Kép

lola77

na mégegyszer:

játszón
Kép

buborékok között Mamával
Kép

Kép

a szálló medencéjénél
Kép

Kép

lola77

Sziasztok!

Tegnap újra elkezdődött a bölcsi és a meló :cry:
Viki mivel már csak alváshoz és kakiláshoz kap pelust,így gondoltam,hogy hétfőn simán mehet és lehet bugyiban a bölcsiben.
Mivel a mi csoportunkban nagyon ritkán járnak a gondozónők 6-ra,így tegnap is a másik csoportba ment Viki reggel.
Megkértem az ottani gond.nőt,hogy mondja meg a zsuzsának,hogy Vikinél mi a helyzet pelus leszokás ügyben.
Erre mikor du mentem érte,pisis garnitúra ruha a szekrényén,ő meg teljesen teli pelussal van kint az udvaron :evil:
A gond.nője 3-kor ment haza,én pedig mivel 1/2 4-re értem oda,így ne tudtam beszélni vele.
Ma reggel mivel szabadnapos voltam,kicsit később mentünk,így megemlítettem neki a dolgot,a válaszával meg tök felhúzott :evil: :evil:
Vissza adta Vikire a pelust és azt mondta,hogy ez így marad addig amíg Viki nem fog szólni,hogy pisilnie kell :cry:
Nem értem,máskor bárhol vagyunk szól......hogy fog így leszokni a pelusról?????? :roll:
Ma megint tök teli pelus,peluson meg bugyi.....tiszta hülyék ott bent vagy nem tudom......
Az étlapról meg nem is beszélve,olyan egyforma az étlap,alig van valami változatosság.........szinte már tudom,hogy mik lesznek a héten előre.....

Lívia
írtam e-mailt,de itt is megemlítem,hogy elkészültem a babakocsi huzattal a barátnődnek,a héten bejöhetsz érte hozzám melóba,vasárnapot kivéve mindennap bent vagyok 15-ig.

Edi
gratulálok Kata felállásához!!!!!!!!!!
Jobbulást a kis szemecskéjének!!!!!!!!
Hova utaztok és mennyi időre,Kata is megy veletek?
Viki is 11 hónapos korától csak délután alszik.
Képeket raksz a csajsziról? :wink:

Gangi
örülök,hogy minden rendben veletek!!!!!!!!!!!
Lackóval szoktatok okosbabázni?Neki hogy tetszik?
Miket érdekelne a Thomas-os dvd,megírnád nekünk,aztán majd valamikor elmennénk érte?Köszi!!!!

Ági
édes lehet ahogy hápog Dorka :lol: ,jelezvén,hogy pisilnie kell :D

Anikó
édes a kisfiad!!!!!!!
Jöhetnél többször ide közénk,már majdnem elfelejtettünk :wink: :wink:

Zsanka
köszi,jók a könyvek,de majd beosztom a csajomnak,eddig a Kippkopp a fűben-t kapta meg,nagyon örült neki :lol:
Nálunk mostanában nem megy a Noddy sem igazán sem a teletubbies,mondjuk annyira nem bánom :D
MIvel nincs számítógépen rajzfilm nézése,így a könyveik sem annyira nyerőek szerintem.
A monitorunk sem a legjobb,így karácsonyra meglepjük magunkat valami jópofa lcd monitorral :D
Vikinél most nagyon megy az okosbabázás,ti is csináljátok még?
Amúgy köszi,hogy rendelhettünk veletek könyveket!
Olyan szép a lakásotok!!!!!!!Már amennyit gyors láttam belőle :lol:
MI volt a család látogatáson?

Lola
nagyon szép helyne voltatok!MIlyen jó színetek van nektek is!
Ki az a két P betűs doki akit említettél?

Mnzsani,Lrita,Lillaka,Edit73,Zsuzsi,Moncsi mi van veletek????????

Dobok még pár képet,aztán irány az ágyam :lol:
Sziasztok:Erika

cseriviola

Viki Niveával jól bekente magát,igazi csajszi :D
Kép
Arcom már biztos olyan lesz mint a babapopsi :lol:
Kép
Mindenhova jutott bőven :wink:
Kép
Pancsi
Kép
Kép
Lívia babakocsi huzata :P
Kép

cseriviola

Sziasztok!

Ági!
Kata azóta sem állt fel. Egyszer bemutatta, hogy fog ez majd menni egyszer, de nem most. Sokat van kinyújtott lábas négykézláb pozicióba. Kép mellékelve :D Meg sokszor térden kapaszkodik vhol.
Hamburgba megyünk Gyuri nagyobbik nővéréhez. De ez nem kifejezetten nyaralás. Ott leszünk 2 hétig és megyünk erre-arra. Nekem a nyaralás stranddal egybekötött. Ez olyan nagy kirándulás, túra lesz. Izgulok már :D
Ügyes a Dorka, hogy ilyen szépen beletanult a bilizésbe. Ti mikor kezdtétek? Nem akarok 2 éves koráig várni, szerintem akkor már elég késő elkezdeni nem? Itt a topikban többeteknek sikere van és még nem vagytok 2 évesek. Ja gratula a tesódéknak, kiváncsian várom a képeket, ha engedik.

Zsanka!

Szülinapra nem tervezek semmit. Kap egy kacsatortát és kész. Családi körben ünnepelünk, lesz fénykép, videózás, már vettem gyertyát. Veszek tüzijátékot is :D :D Mindene van nem tudom mit vegyünk neki, majd vmit németben kitalálunk.
Milyen sütit sütsz? Nektek is gratula a bilizéshez!

Angika!

Milyen rucit kapott Julcsi? Igen köszi jobban van. De azért még 2 napig csepegtetek neki, meg leviszem kontrollra a mi dokinkhoz is.

Lola!
Kata reggel kb. 6-7 felé kel, de éjjel 1-2x felkel szopi van. Reggeli után kis játszás, aztán visszaalszik, ami pár napja nem megy neki, vagyis egyre később akar elaludni, szinte kihagyja a gyümit és 11 felé alszik el. Felkel ebéd. Utána meg megint fent van. Vmikor meg 5felé bealszik, ami nem lenne baj, ha csak fél órát aludna. Tegnap 2x is hagytam a kiságyban sírni, elaludt. Kb. 15 perc kellett hozzá. De ne ijedj meg nem az a durva sírás, néha sírdogált. Ha bementem rosszabb volt. Ma cicin aludt el. Sajnos a kiságyban hagyás maradt az utolsó, már mindent kipróbáltam. Kézben sem alszik el. Nem tudom 2hétig nem leszünk itthon nem tudom hogy alakul a dolog. Lehet, hogy később tényleg a délelőtti alvás elmarad és ebéd után rögtön bealszik majd. Nagyon változó nála az alvás.
Nagyon jók a képek, irigykedek, már nagyon régóta el akartam menni wellnesselni. Párommal még nem is voltam.
Hogyhogy nem minden nőgyógyász ultrahangozhat??
Én is 9évig szedtem a Tri-Regolt, egy év után „álltunk neki” Katának és 3 hónap alatt összejött. Fostam, mert azért 3.5 évet gyógyszergyárban dolgoztam, vegyszerekkel.
A P. betűs alatt a Pazárt értetted? Szülésznő tavaly még 20-as volt. Doki 45e.

Angi!

Ferencz doki nekem sem volt szimpi, 18 hetes Uh-t csinálta, 2 perc volt, semmi duma, bunkó módon. Férjem bent volt ki is akadt, és alá kellett írni azt a papírt, amin a lényeg méretek nem szerepeltek stb. Ezért el is mentem a 24.héten 4D-re és ott korrekt leletet adtak.

Lívia!

Tényleg láttál? Na nagyon gyors lehettem, mert kint vártak a kocsiban. Pill. Alatt lekaptam ami kell, na ennek az lett a következménye, hogy Liberoból Maxi Plust vettem Maxi helyett. De ez is jó. Kata majdnem 10kg és kb. 72cm, nagy pocira jó. :D
Ja köszi, de lenne mit leadni, a hasam a legproblémásabb és tudom, hogy csak tornával lehetne javítani. A császár nekem is taccsra tette a hasam.

Erika!

Hamburgba megyünk 2 hétre és igen Kata is jön velünk. Szeme alakulóban. Nagyon édes Viki, főleg félvizes hajjal a kádban. Na és a babakocsi huzat is szupi lett.
Kiakasztó lehet, hogy ennyire nem segítik a pelusról való leszokást :( Kajaügyben nem lehet javaslatot tenni?

Edit

Kép
Kép
edi78

És a képek:
Kép Kép

Kukucs:
Kép

Itt még egy foggal, a héten kibújt teljesen a jobb felső metsző, meg áttörte a bal felső metsző mellett+ jobb alsó. Ezért is volt a nehezebb elalvás, nem evés....
Kép

Esti torna:
Kép Kép Kép
Kép

Kép
Kép
edi78

Erika!
Elhiszem hogy kiakadtál a bölcsi miatt! Nálunk ugyanez volt, otthon ment a szólás, bölcsi meg nem, délben várt a sok pisis ruha. Én is szóltam, azt mondták, nem szól, nem érett még rá, mert közvetlen előtte sem szól! Húztam a szám, de mit tudtam csinálni. Aztán 2 hónap múlva már ott is szólt. Val.szeg. Viki azért nem szól, mert ott fontosabb dolgokra figyel, a társaira, a saját viselkedésére... nem a pisilésre koncentrál. Meg hát ő is tudja, hogy a g.nénik nem annyira erőltetik, Te meg úgymond "elvárod" hogy szóljon, és Neked meg is akar és tud is felelni. Jó bonyolult, de nemsokára a bölcsiben is fog szólni, szerintem!
Kajaügyben pedig szerintem is szólj! Mondjuk elég sokféle szabályt be kell tartaniuk a kicsik étkezésénél, úgy tudom. Bár a sárberkibe volt 1 héten 2 nap főzelék, 2 nap rakott zöldség (husis), 1 nap csak leves+tészta. De a zöldségeket elég jól variálták (fehérrépa, zeller főzi, brokkoli, rakott répa, tökfőzi.. ) Nálatok mik vannak?
Vagy beszélj össze több szülővel, hogy mindenki szóljon!
"P" betűsöket priviben leírom majd!

Edi!
Miért csúnya lett a vágás a hasadon, vagy inkább a nagy poci időszaka alatt "kirepedt", vagy striás lett?
Értem Kata alvását, szerintem ha már 11-ig kibírja akkor lehet hogy 1-2 hónap múlva leszokik és csak 1-szer fog aludni. Nekünk is úgy volt, bár Soma bőven 7 után kelt, a 6 azért korábban van...

Most csak ennyit tudtam írni... :?

lola77

Sziasztok!

Julcsit már le is raktam aludni! :) Jól lefárasztotta,hogy délelőtt takarítottunk :lol: olyan édes ahogy mindenben segít mostanában. Emlékszem még Zsanka mondta,hogy Máté elrak utána dolgokat. Julis most ugyanezt teszi. Kissé rendmániás lett,de persze csak szigorúan a saját szobáján kívül :lol:
Szegény elég nyűgös,mert végre áttörtek a szemfogai alul és gondolom az kínozza. Néha ok nélkül sír,semmi nem jó neki. Tegnap a játszón is egyik pillanatban tök vidáman elvolt ,következő pillantban meg nyüszített valamiért :cry: :?

Erika!
Tök durva,hogy mik mennek a bölcsiben! :twisted: :evil:
Lolanak biztos igaza van és nemsokára ott is szólni fog és akkor vége a pelus korszaknak :D
Én először azt hittem,hogy Viki borotválkozni készül
:wink: :lol: :D :)
Tök aranyos a babakocsihuzat :) ügyes vagy!

Angi!
Így van ahogy írod! Én végülis örülök,hogy szeret anyuéknál lenni. Így ha valami van nyugodtan ott hagyom. Főleg majd,ha suliban leszek!

Lola!
Nagyon szép helyen voltatok!!!
Szigetre 'csak' 1 napra mentünk. Elég is volt! :) Úgy tűnik öregszem,mert régen simán elvoltam 3-4napot is ilyen komfort mellett,de most már nem! Inkább itthon alszom az ágyikómban :)

Ági!
Holnap du lejöttök majd? Nagymamád jobban lett?

Edi!
Julis is 11hós volt amikor átállt az 1x alvásra. Szerencsére az olyan 2-3óra szokott lenni :lol:
Nagyon vicces az 1fogas képen Kata :lol: :D :wink: :lol:
A C&A-ba vettem neki egy barna bársonynaci+zsenélia pulcsi(fehér+színes csíkos-virágos :) ) szettet. Volt még egy DM-es 50%-os kuponom és muszály volt levásárolni valamire. Mondjuk nem bánom,mert nagyon édes és tök megéri szerintem,mert alapból 3000huf. És Julcsinak is nagyon tetszik.

Szpé napot mindenkinek! Jó meleg lett mára :?
angika

Lola!
Nagyon szép a hegem tényleg. Kirepedt a bőröm, de az nem érdekel. Torna kell ide, szeptembertől? eljárok ide Bánhidára, amit Rena írt.

Angika!
Most én is láttam a C&A-ban egy tök jó pulcsikát, ferde megoldású nyakkal, de nem vettem meg, hátha látok németben :D
Ja vicces az egyfogú Kata, de azóta már kinőtt mind a kettő + 2 folyamatban.

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Na itt vagyok, a Matyim elaludt. Szegénykém dög fáradt volt.
Tegnap voltak a dadusaink. Előtte kitakarítottam, megebédeltünk így mikor jöttek már minden OK volt. Azért egy kicsit szét kellett dobálni a dolgokat, mert túl nagy rend volt :). Aranyosak voltak, hoztak a Máténak Balaton szeletet- amire mondta a párom, hogy a Máté nem szokott csokizni, majd uzsira megkaphatja- na ettől padlót fogtak :). De emlékeztek ránk, mondták hogy a Máté milyen jót pecázott a gyereknapon mikor ott voltunk stb. A Matyim meg mindig a sarokból ill. a kisházból vigyorgott rájuk. ÜGyesen eljátszott - éppen azt mondtuk még sohasem játszott el ennyire egyedül - így nyugodtan tudtunk beszélgetni. Látták hogy bilizik is, mert éppen akkor szólt, hogy "anya pisi" és mikor megkéreztem hol akar pisilni akkor a szobára mutatott, így éppen előttük sikerült Egy kicsit szerintem furán jött ki, mert nem akartam a Mátét "produkáltatni" de nagyon megdicsérték hogy milyen ügyes és milyen szépen beszél. Megbeszéltük hogy akkor bent sem lesz pelus, de az első időkben biztosan lesz baleset, mert nem biztos hogy szólni fog. A rossz hír, hogy aug 27.-én kezdjük a bölit, mert úgy néz ki hogy szept elején mi elmegyünk egy pár napra, és sajnos utána nem kezdhetjük, mert a vezető hülye és ha nem kezdjük el akkor átadja a helyünket -a barom. Szóval azt beszéltük meg, hogy 2 hétig bejárunk ismerkedni, aztán elmegyünk és utána szoktatunk. Egy kicsit hamar jött, tegnap még nem volt semmi bajom, de ma egész nap görcsöl a gyomrom, hogy mi lesz. :roll: Ez tök szar, hogy be kell adnom a kölkömet, noha tudom hogy jó lesz neki, és lehet hogy csak magamat sajnálom :(. áááááá
na mindegy.

Erika,
jó hogy voltatok, kár hogy sietetek. Jó lenne összejönni már végre, nem gondolkodtatok egy taliban valamelyik délután? Csónitó?
Tündér a Viki a képeken. Jól bekente magát! :D
Nálunk most elég jól bejött a Thomas téma, van DVD-nk - Angi azért én is kölibe kérném ha lehet - azt szokta nézni. Ugye eleve adott volt a vonatmánia, ez mellé még csak jött a Thomas. Kapott egy polót, aminek a sarkában van egy kis Thomas embléma, hát majd megőrül érte. Most is abban flangál, csak egy kicsit nagy neki. :) Kapott bölire egy kis Thomasos hátitáskát - még nem adtuk oda - meg rendeltem neki ezt-azt szülinapjára. Épp mondtam az apjának, hogy kezdődik a rajzfilm-dili-korszak. Mondjuk inkább ilyenekért rajnogjon mint pld kardokért, fegyverekért, nem?

Lola,
a P betűsökre én is kíváncsi lennék. Állítólag a terhesgondozási díj 10x-e a tarifa.
Nagyon szuper helyen voltatok, hol is volt pontosan?

Angi,
akkor ti is rendmániások lettetek? :) :) he-he
mi mostanában egyszerűen lüke-gyerek-szindrómában szenvedünk, olyanokért harcolunk hogy ne adjam rá a zoknit, ne vegyük le a szandált stb.. :) Azért ügyes, mert mindent maga akar csinálni.

Edi,
a rossz-alvó-Máté is 12 hónaposan hagyta el a délelőtti alvást. Biztos hogy a Kata is lassan elhagyja. Mikor indultok? Biztosan jól fogjátok magatokat érezni. Nagyon tuti a kép az esti tornáról és a fogakról! Olyan mint hókuszpóké a hupikék törpikékben! :) csak vicceltem!
Ja, túrós pogit sütöttem a dadus néniknek meg persze a Máténak is. Fini volt, de nem akartam túlzásokba esni.

na mentem pihizni egy kicsit.
úgy volt hogy hétvégén megyünk a balcsira 3 napra, de állítólag rossz lesz az idő :cry: :cry: :cry:
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Hu de jó sokat írtatok,mire végiolvastam,már el is felejtettem ki miket írt :oops:

Edi!
Dorka is tök ilyen volt,valami újat ha csinált pl,felállt,na akkor tuti 2 hétig nem csinálta megint.Azt csinálta megint és akkor már állandóan,kis türelem,vagy addig jó amíg nem áll fel :?: :?
Dorka is olyan 11 hósan aludt már csak délután,na de ő akkor is 8-9 között kelt,és 12 után aludt el,ami a mai napig tart is szerencsére,és délután olyan 4 órát tuti alszik,este meg 9 körül alszik el.Elötte nála úgy volt,hogy mondjuk 8-kor felkelt,és 10,30 körül elaludt,délben felkelt enni,és 2 körül aludt még 2 órát,azt este akkor még 8-kor volt a lefekvése,tehát ő mindig is jó alvó volt,és remélem lesz is még jódarabig :wink:

Erika:
Hát sajnos mamám nincs jobban,valószinű ő már nemis lesz... :cry: Aranyos vagy hogy megkérdezted.Huuu hallod engem nagyon felbosszantott amit írtál :twisted: Csak ennyi hogy nem szól,még nemérett rá :?: És miért nem lehet,akkor a pelust gyakrabban cserélni?Minek vannak akkor ,ott ők?Azért hogy a fa alatt hűsölve dumcsizzanak???Hu ez nagyon durva,Dorkát ha bölcsibe kelett volna adnom nem is tudom mi lett volna vele,meg a veséjével is...amúgy lehet hogy az oviból is kihagy 1 évet,majd a doki még eldönti.Oviba mennyivel elöbb kell őket beiratni?

Lola:
Huuu de szép helyen voltatok,és tényleg milyen "cigányok"vagytok :lol: Ennyi már egy szülés itt is??Nekem még 50 rongy volt,és nem volt szülésznőm,mert ugye minek a császárosnak...Bár egyik ismerősöm Pestre jár magánklinikára,és neki 700e ft lesz a szülése,sőtt a kislánya nemrég volt kórházba 5 napot,és 300 e ft volt :roll: Én amikor itt voltam a Dorkával 7 éjszakát bennt akkor sokallottam a napi 5e-t...

Angika:
Ja megyünk holnap sztem a játszóra is,tegnap nem voltunk Dorka a szomszéd kiscsajjal úgy összemelegedett hogy állandóan egymásnál lógnak,lógunk :lol: Dorka nyújtja a kezét hogy fogja meg a kiscsaj és úgy sétálnak :lol:Ma meg ha időben felkel akkor a május 1 parkba megyünk ki,sztem...

Zsanett!
Na milyen volt a találkozás a dadusokkal?Máté hogy viselkedett?pár hét és kezditek ti is :cry: Tényleg ti mikorra tervezitek a kistesót?Milyen sütit sütöttél?? :lol:

Livi!
Hát azért nem mindig szól Dorka hogy pisi,mostanában 3. napja reggelre mindig bekakil(pedig már régóta nem tette),és szól hogy menjek már be hozzá,és addig olyan hülye pózban áll mozdulatlanul,amíg le nem veszem róla a kakis pelust,beroggyaszt :lol: .De ha megyünk valahova és van rajta pelus nem pisil be,de ott sem szól,csak ha otthon vagyunk...De én ennek is nagyon örülök,hogy már eddig eljutottunk ilyen rövid idő alatt...

Gangi!
Hát Dorkának kémcsőbe kell pisilnie,mert a bilit nem tudom teljesen strillé tenni.De lekopogom az bevált hogy reggel 6-kor felkeltem és gyorsba kicsomagolom,és adok neki teát,és akkor pisilni szokott,de már nagyon jó lenne ha 3 havonta kéne vinnem...Szeptemberbe megyünk Pestre is és akkor kiderül hogy alakul a veséje,lesz e mégegy műtét vagy sem...Ez a fél év várakozás már nagyon hosszú,már alig várom a Szeptembert...Mikor mész a dokidhoz uh-ra?

Na eldugulok már,Ági
Ui!
Most 19-20-án lesznek nagyon jó gyerekprogramok a Csónitónál,meg a Vértes pálzába is ,ha valakit érdekel bővebben leírom
Kép

Kép

Kép
ági01

Ági!

Lipóton voltunk, Győr-M.óvár között, fennt a szlovák határnál. Kis csendes falu, de ott van Mosoni Duna, sok holt ággal+ termál víz+élményfürdő. Ja és a pékség, amik nemrég nyitottak itt Tb-n, ott volt a szálló mögötti utcában, csak úgy szaglásztuk a jó illatokat!

Dadusok: v.hol megértem őket, de mégsem! 1 csop-ban nálunk 18-20 gyerek volt, erre 2 g.néni, akik váltva dolgoztak, egyik héten egyik fél6-tól dolgozott, a másik fél10-re ment és fél5-ig, zárásig volt! Szóval hajnaltól az uzsi italig (mert kaját nem kaptak!) egyedül volt velük! A takarítónéni segített hozni-vinni a kaját, pisiltetésnél, öltöztetésnél! Gondolhatjátok!
Viszont aki korán reggel jött, ebéd után nemsokkal ment már sokszor haza, láttam, mert Soma 1 évig csak fél12-ig volt, utána meg alvásszoktatáskor már 1 után mentem érte, mert ott keveset aludt eleinte! Szóval 8 órát nem dolgozik egyik szakban se!!!!
Van jó pár 1,5 év alatti, sőt 1-2 1 év alatti is! Elég nehéz lehetett, gondolom ezért könnyítenek a dolgukon ezzel a pelus témával. A pelust úgyis a szülő viszi, még mindig hamarabb tisztába teszik őket, mint teljes átöltözetés!

Oviba abban az évben márciusban vannak a beíratások, amikor betölti a 3. évet!
Engem érdekelnének az aug. 20-i programok, hol tudom megnézni?

Zsanka!
Ügyik voltatok akkor! G. nénik örülnek, ha szépen beszél a lurkó, könnyebb megérteni őket. Viszont majd mesél is!!!! :lol:
Tök természetes, hogy ideges vagy a bölcsi miatt, szerintem minket jobban megvisel, mint őket. Az elején ha sír, kegyetlen lesz. Bocs, nem elrettenteni akarlak... Itt egy páran már átéltük, majd öntünk lelket beléd Hugival, Erikával!

Angi!
Addig örülj, amíg ilyen lelkes takarításban, 10 év múlva még visszasírod! :wink:

lola77

Sziasztok!

Nem ismerek rátok!!!!!!!!!!Mindenkinek szófosása van/volt? :lol: :lol:

Edi
nagyon édes Kata a képeken és csinni mint mindig :wink:
Jó utat,sok kellemes programot és jó időt hozzá!!!!!!!!

Lola
köszi amit írtál bölcsi ügyben!Azért holnap megkérdezem a vezetőt,hogy miért csinálják ezt a pelus ügyben ami most folyik jelenleg :cry:
Nálunk is 2 gond.nő van,jelenleg az egyik szabin,a másik meg jövő héten lesz szabin.
Így reggel még nem ,délután meg már nem találkozok vele,sajnos :cry:
7.30-15-ig dolgozik,jó mi???????,Hol dolgozza le a 8 órát????
Ma is az udvaron ott ültek kint a gond.nők a padon sorban mint a verebek,öröm olt őket nézni :evil: .
Kaja reggelire meg uzsira általában pástétomos vagy krémes kenyér van valami zöldségfélével,heti 3-szor főzelék/gyökér,zeller,paradicsomso káposzta/,péntekenként mindig ugyanaz raguleves 2 féle sütivgel heti váltásban :roll:
Mikor megkérdeztem az élelmezésveeztőt,hogy miért ilyen változatlan az étrend,ő azt mondta,hogy ez a orosztály követelménye,hogy ilyen kajákat egyenek,sok főzeléket :cry:
Ja meg rakott karfiol,kelkáposzta,répa szokott még lenni.
Krumplis tészta,darás tészta,rakott krumpli,képosztás kocka,bundás kenyér,tojás rántotta....ezek miért nincsenek?????
Rakott krumpli állítólag szokott lenni...de mióta mi oda járunk még nem volt :cry:

Csajok!
ősztől,szeptember vége/október elején megyek körülnézni takaró anyag ügyben,ki szeretne majd szettet,gondolkodhattok esetleg,hogy milyen legyen színben díszítésben
:wink: :wink:

Zsanka
sajnos a hét nem jó nekünk,mert itt vannak nénjémék Németországból és velük vagyunk du-ként.
A bölcsihez kitartás!!!!!!!!!
Eleje nehéz lesz,de majd belejöttök ti is!
Nem akarlak elkeseríteni,de Viki 2 én másfél hétiig bőgtem,de persze nem előtte,előtte nem szabad!!!!!!!
De szerintem Máté amilyen klassz kissrác hamar belejön a rendszerbe :lol:

Ági
oviba nálunk a beírtás április vége felé van,de minket már előfelvételin felvettek a spar melletti Arany J. oviba,de azért majd áprilisban még bemegyünk lefixálni a dolgot.
Nagyon aranyos Dorka aképen!!!!!!!!!!
A programok engem is érdekelnének :lol:
Mi is a velencei tóhoz akartunk lemenni,de majd meglátjuk az időjárást,milyen lesz....
Biztos ami biztos tartalék program mindig jól jön rossz idő esetére:)

Lipótfürdőről egy kis ízelítő:

http://www.lipotfurdo.hu/

Sziasztok:Erika

cseriviola

sziasztok!

Csónakázó-tónál, augusztus 19-én és 20-án

Tatabánya | Kész az idei Szent István Napok programja. A kétnapos ünnepség augusztus 19-én és 20-án lesz a Millenniumi közparkban és a Csónakázó tó melletti területen.

Vasárnap: (augusztus 19.)
10.00-12.00 Játszóház (Vértes Center)
10.00 Szélkiáltó együttes gyerek koncertje (Vértes Center)
11.20 Fabula bábszínház: A Makk tündér csodái, zenés bábjáték (Vértes Center)
14.00 A Celtic Sunrise ír step tánc együttes fellépése (nagyszínpad )
15.00 Kiscinege gyerek néptáncegyüttes (kőszínpad)
15.00 íjászat, lovaglás (lovarda)
15.30 Levente Péter gyerek előadása (kőszínpad)
16.00 Falusi Olimpia (lovarda)
17.00 Fabula bábszínház: A zenélő doboz, zenés bábjáték (kőszínpad)
17.30 Club Era zenekar világzenei koncertje (a nagyszínpadon)
18.00 Falusi Olimpia (lovarda )
18.00 A Mandorla zenekar gyerek táncház, daltanulás és hangszer bemutatója (kőszínpad)
19.30 Anima Sound System koncert (nagyszínpad)
20.30 felnőtt táncház a Mandorla zenekarral (kőszínpad)
21.30 Etnorom koncert (nagyszínpad)

15 és 19 óra között gyerekprogramok (játszóházak, játszópark, ingyenes légvár, ingyenes kisvasút ) várják a gyerekeket, 15 órától pedig a lovarda kínál íjászati és lovaglási lehetőségeket. Mindkét nap kézműves vásár fogadja a látogatókat.

Hétfő: (augusztus 20.)
10.00-17.00 A Fabula bábszínház szórakoztatja a legkisebbeket (Vitéz László és a többiek a kőszínpad mellett)
10.00 A Makám együttes gyerek koncertje (kőszínpad)
14.00 Balkáni ropogós az Ajde Braco zenekarral (nagyszínpad )
15.00 íjászat, lovaglás (lovarda)
15.30 A Tango Esperimento együttes táncbemutatója (nagyszínpad)
16.00 Falusi Olimpia (lovarda)
15.00 A Chalga együttes koncertje (kőszínpad )
16.30 A Makám együttes bemutatja: Anzix című előadását (nagyszínpad)
17.30 A Kajárpéci Vízirevü bemutatja: "Kajárpéci Szép Heléna" című előadását (füves terület)
18.00 Lovasíjász bemutató (a lovarda területén)
18.00 A Palya Bea Quintett koncertje (a nagyszínpad)
19.30 Bencsik János polgármester ünnepi köszöntője (a nagyszínpadon)
19.35 A Zöld ág gyerek énekegyüttes előadása (a nagyszínpadon )
20.00 A Bányász táncegyüttes valamint Lakatos Róbert és a Rév zenekar táncszínházi produkciója (a nagyszínpadon )
21.00 Tűzijáték

10 és 19 óra között gyerekprogramok (játszóházak, játszópark, ingyenes légvár, ingyenes kisvasút) valamint a Bergengócia együttes tagjai várják a kalandvágyó gyerekeket,
15 órától a lovarda kínál íjászati és lovaglási lehetőséget

További információ: a www.tatabanya.hu, 34/515-783

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Én eddig csak a 2008. januárban szülünk topicban írtam, de most idetaláltam. Kérdésem lenne hozzátok.
Az én fogadott dokim Molnár Mihály, szülésznőnek pedig Bolfán Évát ajánlotta... Mondanátok egy pár szóban véleményt róluk?

Köszönöm előre is!

Mindenkinek jó éjszakát, és kellemes hosszú hétvégét!

Kriszti

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Jó sokat írtatok :D
Én most a Ferencz dokival meg voltam elégedve már csak a hátamon nem nézte meg a babyt, végülis az volt a lényeg hogy kiszűrje, hogy nincs semmi baja a babynek az hogy a nemét nem mondta na puff engem amúgy se izgat most, inkább az uramat hihihi :lol: Nekem csak jó tapasztalatom van az Uh-val kapcsolatban aki ott van csaj, azt ismerem. Én egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy Avon katalógust néz, hisz van hogy a rendelés közepén a doki feláll és megy egy kört, annyi munkája meg nincs hogy ezeket az időket kitöltse hisz elvileg az a munkája hogy gépelje az adatokat amit a doki mond, de ha nincs vizsgálat, nincs doki, nincs adat mi a frászt csináljon?

Képzeljétek nagyon haladunk a szobatisztasággal, itthon már egyáltalán nincs pelus, ma meg levittem pelus nélkül a játszóra és ott se volt semmi baj. Nem akarom elkiabálni, de asszem lassan abbahagyjuk a pelust, pedig mennyit irigykedtem rátok és hogy szídtam magam, hogy nem kezdtem hamarabb a bili ügyet, de ez a kis okos magától érzi, hogy mikor kell :) Jövő héten megpróbálom a délutáni alvást is pelus nélkül már be is szereztem gumilepedőt :)

Zsanka!
Én is most kezdeném a beszoktatást a bölcsibe, azt hittem hogy fogom már várni, de most olyan jó hogy nem kell menni, ahogy olvastam az írásod nekem is görcsbe rándult a gyomrom :(Kitartás bizti ügyes lesz a kis Matyek.

konkri!
Az az igazság, hogy fogalmam sincs ki a dokid és sajna a szülésznőt se ismerem bocsi :(

Mindekinek nyugodalmas jó éjszakát!

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Gangi
Ügyi akkor a Lackó is.Én most azt olvastam,hogy a gyereket ha elkezded 2 évesen biliztetni akkor 3 éves korára lesz szobatiszta,de ha 3 éves korban kezded akkor meg 3 évesen.Szerintem ez egy régi közhely lehet.Vagyunk már páran akik nagyon jól haladnak a szobatisztaság felé,és még messze van a 3.Bár nem akarom azért elkiabálni.
Szóval csak így tovább.
Amúgy még titkon mindig szeretnéd hogy kiscsaj legyen,vagy már tökmindegy. Hasonló az előző terhességedhez?

Konkri
Nekem sok jó véleményem nincs egyik emberről sem akiket írtál. Bár barátnőmnek ő volt a szülész orvosa és ő teljesen meg volt elégedve,de ettől függetlenül én bizti nem választanám egyiket sem.

Most mentem üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Ja egyet még elfelejtettem.

Lola
Ti hol szálltatok meg mikor Lipóton voltatok?Nekem nagyon tetszik a fürdő.Ha idén már nem is de jövőre szeretném megnézni milyen.

Na most már tényleg mentem sziasztok

Kép
slivia

[color=violet]Sziasztok!

Ági!
Bocsi,de sajnos tegnap nem tudtunk lemenni. Strandolni voltunk. ami persze nem annyira sajnos. :lol: :D Julis egész nap a medencébe volt. Én meg persze őriztem,mert nagyon felbátorodott. Ugrált volna még a mély vízbe is. :) Azt hitte hirtelen,hogy tud úszni :lol:
Jó programok lesznek! az ingyen kisvasút bizti teli lesz :)
Nagyon szép Dorka ezen a képen :D

Angi!
Hűű, lassan szobatiszta lesz az egész topic :roll: :lol: Még jó,hogy érkezik majd az utánpótlás :wink: :lol: :D

Konkri!
Sajnos én nem tudok egyik emberkéről sem semmit mondani :(

Julis kapott aputól egy ősrégi babakocsit! Nagyon komoly,igazi múzeumi darab!!!!
[/color]

Kép Kép Kép :) :) :) :)
angika

Sziasztok,

Olyan régen írtam, hogy már alig engedett belépni a rendszer…

Jó sokat írtatok, most szinte úgy vagyok, nem is tudom kinek mit írjak.

Ági,
Gratulálok tesódéknak a bébihez!
Sajnálom, hogy nem jöhetett össze a buli férjednek és ráadásul amit helyette kaptatok!
Cipőrendelésnél én úgy csináltam, hogy 1-el nagyobbat rendeltem amit épp hordott a Roli és aztán jó lett valamikor. Igaz ez szandi volt ami ugye télen is kell bentre, mamához, oviba.

Edi,
Rékám is épp ugyanígy tornázik mint Kata. Nagyon édesek így, csak nekem még nem sikerült lefényképeznem.

Erika,
Nagyon szörnyű, amiket a böliről írsz, de sajnos általában ilyeneket hallok én is, hogy majd ha maga szól akkor elviszik. Roli nagyon későn érett meg rá, majdnem 3 éves volt, akkor ment az oviba pont beszoktatásra, igaz utána már 1 hónap múlva éjszakára is szobatiszta lett.

Angika, Tündéri képek vannak Julisról és az a babakocsi!!!

Angi,
Lackó jól megijesztett akkor a sántításával. Egyszer mi is vittük Rolit, akkor őt meg is röntgenezték! És képzeld én dobtam le őt az ölemből (rugdosás miatt) és úgy érkezett 20 cm-ről a szőnyegre, hogy kiment a bokája. Volt lelkiismeret furdalásom rendesen!
Örülök, hogy a pocaklakóval minden rendben.

Hugi,
Jó hallani felőletek. Azért gondolom rossz lehetett megint beleszokni a hajnali kelésbe, de legalább sikerült az egy szak.

Egyébként szuper volt a nyaralásunk. Egyiptomban Hugrhadán voltunk a nagy családdal.
Nagyon élvezték a gyerekek és mi is!!! Roli élvezte a repülést, nagyon várta már az indulást, az sem volt baj, hogy hajnalban keltettük, rögtön ébredt, öltözött, fél 4-kor.
Szuper szálloda volt teljes ellátással, minden italfogyasztással, saját medencék, saját tengerpart, napágy, napernyő, törölközők, büfé mindenféle jóval a strandon is és benne az árban. Szinte végig a szállodában voltunk ill. voltunk hajókiránduláson is és tengeralattjárózni is. Gyerekek nélkül pedig egy sivatagi túrán voltunk quaddal, nagyon elfáradtam vezetni mire este hazaértünk.
Voltak 1 napos buszos kirándulások is történelmi helyekre, de arra mi a gyerekek miatt nem mentünk, mert hajnalban indultak és este érkeztek meg akik mentek. (Cairo piramisok, Luxor királysírok) A lurkók rajtunk lógtak végig, alig játszottak a nagyszülőkkel, de nagyszerű volt, jól eljátszottak egymással is.

Köszi, hogy írtátok a progikat most hétvégére, lehet kinézünk majd, bár párom csak hétfőn lesz itthon.

Pénteken voltam fent Pesten a dokinál, megvan az eredménye az MR-nek.
Hát… végül is nem rossz. Azt tudtuk, hogy nem minden okés, nem véletlenül nem megy még mindig. Semmi olyan nincs ami beavatkozást igényelne, de az agy fehérjeállományában van rendellenesség, magasabb itt a jelintenzitás. Majd elmagyaráztatom mit is jelent pontosan a dokinőnkkel. A főorvos nagyon kedves volt, elmagyarázta, hogy fejlesztést igen is igényel és lehet a Réka még teljesen egészséges is. Megkaptuk az igazolást a tartósan beteg ill. fogyatékos gyerekről amihez magasabb családi pótlék járul. Negyedévente kell kontroll, hogyan javul, fejlődik. Kicsit szar ez az egész… picit rossz, hogy nem tudok olyanokról írni, hogy a Réka is már kezdi a szobatisztaságot, meg ilyenek mint a vele egykorúak. Néha bőgök, de párom szerint túlreagálom. Tuti maradhatok tovább is gyesen mint 3 év, mert muszáj lesz hordani, ha itt nem fejlődik kellőképp akkor Pestre a Petőbe.

Jövő héten már lesz ismét a gőzben gyógytorna és utána amikor az ovi is, indul megint a rehab is.
Szóval mostantól jövök rendszeresen.

Cirmike

UI: jönnek a képek is

Kép
[KépKép
cirmike77

Képek még az erdélyi motorostúráról

Tordai hasadéknál
Kép

Gyilkos tó
Kép

Békás szoros
Kép

Transzfogarasi havasok
Kép

Ilyen vagyok beöltözve
Kép

Kép
[KépKép
cirmike77

Szívfájdító képek az egyiptomi nyaralásról

A "szar" szálloda a főépület hátsó teraszáról fényképezve
Kép

Hajókirándulás a korallzátonyokhoz
Kép

Sivatagi szafari (épp az "árnyékban" állok)
Kép

Tengeri játszadozás Rékával
Kép

Hazafelé a repülőn
Kép

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Jelentkezem én is, (G)Angi amúgy is rámpirított :D

Olyan rég nem jártam erre, hogy komolyan gondolkodnom kellett a jelszón :D
Ha írok, utána én mindig (Isten bizi) szeretnék gyakrabban jönni, de aztán valahogy soha nem sikerül.
Most itthon vagyok, három hét szabit kaptam, ugyanis itt Kertvárosban augusztusban van zárva a bölcsi. A maradék időt pedig anyu vállalta.

Cirmike!
Teljesen át tudom most érezni a helyzetedet. Most júliusban szóltak a bölcsiben, hogy a Dávidnak elmaradásai vannak a nagymozgázok terén. Bár érdekes módon először a gazdasági vezető szólt nekem (talán a gondozónőnek kellett volna :evil: ).
Aztán szóltak a bölcsi orvosnak, az a védőnőnek stb. Talán nekem nem mertek szólni - talán azt hitték megsértődök? Nekem Dávid az első, persze hogy nem úgy veszem észre az eltéréseket, mint ők, akik sok gyereket látnak. Aztán jött hozzánk a Dávid orvosa, szerinte semmi baja. De közben a védőnő már a nevelési tanácsadóba küldött minket, gyógyúszásra stb. Biztos emlékeztek, Dávidnak volt oxigénhiánya születéskor, és egész eddig azt hittük semmi baja. Aztán azóta én is figyelem, próbáltam hasonlítani kortársaihoz, hogy mi az amit nem tudhat. Pl. nem tud rendesen futni. Van egy csaj, akivel összejárunk, ott két hónappal fiatalabb a kisfiú. Ő már pl. szinte szabályosan fut. A Dávid meg folyamatosan egyensúlyoz közben, mint aki alig egy hónapja tanult meg járni...
Most vettem észre, hogy ugrani sem tud. Lehet, hogy apróságok, de pont ezek miatt el kell kezdeni a fejlesztést. Keresek majd valami gyógytornászt, már van is egy-két telefonszámom.
Mi sem vagyunk szobatiszták, sőt a pelushoz talán közelebb állunk, mint a bilihez :cry:
Dávid mindent kicsit később kezdett - járni, beszélni -, lehet, hogy ez is az oxigén hiány miatt (vagy csak könnyű mindent erre fogni?)
Most megint visszaadtam a pelust rá, mert inkább visszatartotta fél napon keresztül, csak ne kelljen biliznie. Pedig nem erőltettem. Már eleve a pelust nehéz volt lekönyörögni róla, sokszor elsírta magát, ha levettem, és sírva nyomkodta vissza a pelust...
Most már legalább annyit elértünk, hogy kis alsónadrágot rá tudok adni. De csak egy hetem maradt a szabiból. A bölcsibe meg persze nem folytatják. Nekik "nincs idejük erre" :evil:
Az a lényeg, hogy Réka is rendbejöhet, és nincs ennél fontosabb. Nem is foglalkozom már azokkal a sokszor rosszindulatú megjegyzésekkel, amikor mondják, hogy mit nem tud még a Dávid, és már majdnem három éves...
Most ezalatt a gondozónőket értem elsősorban. Majd utoléri a többieket. Csodaszép a kislányod, és biztos vagyok benne, hogy ti is mindent megtesztek majd azért, hogy rendben tudjon fejlődni.
Na jó, nem szomorkodom tovább (én is mindig elkeseredek, ha ez az egész eszembe jut).

Képzeljétek (de nem akarom elkiabálni), úgy néz ki, sikerült kibulizni egy áthelyezét, és januártól ellenőr leszek. Talán az egyéni vállalkozóknál, az egy szimpatikus hely lenne.

Voltun nemrég nyaralni Siófokon, sajnos pont a rossz időt csíptük el :evil:

Lilla
lillaka

Dávid a bölcsis gyereknapon

Kép

Az legifjabb Yoda mester

Kép

Csajozás

Kép

És végül doktorbácsinak vetélytársa akadt:

Kép
lillaka

Sziasztok!

Cirmike!
Csodálatos helyeken voltatok! Erdély és Egyiptom is gyönyörű lehetett! :D
Az a lényeg,hogy most már biztosra tudjátok mit kell fejleszteni Rékánál! és mindent meg is teszel azért,hogy megtanulja amit meg tud! Réka ügyes lány és biztos ügyesen fejlődik majd a foglalkozásokon :wink: :)

Lilla!
Hűű,de rég voltál már!
Nagyon jó a csajozós kép :lol:
Ne keseredj el. A gyógytornász biztos sokat segít majd !
angika

Sziasztok!

Én is irigykedve néztem a Cirmike képeit, az egyiptomi szálloda tényleg nagyon "szar" volt :D
A foglalkozások eddig is nagyon jók voltak, úgyhogy bizti ezután is úgy fog menni Rékának minden mint a karikacsapás, ügyes lány :)

Lilla!
Hát igen, de megérdemelted, hoyg rádpirítottam 1000 éve nem voltál. Az tényleg nagyon dühítő, hoyg nem szóltak a gondozónők, lehet hogy már nyáron tudtatok volna vele foglalkozni, főleg hoyg ennyi "szabadság" van a bölcsibe :evil: jobban ráértetek volna, mint amikor dolgozol. Ne keseredj el, bizti pikk pakk túl lesztek rajta.

Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét!

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Lola!
Iszonyú gyorsan szültem. Kb. du. 6-kor kezdtem érezni vmit :) Hívtam is a húgomat, hogy mit kellene éreznem, mert olyan nagyon nem fájt. Egy menstruációs görcs jobban padlóra küld. 8-kor már 5 perces fájásaim voltak. Nálunk volt a nevelt lányom és az unokahúgom is. Lesütöttem pár húst, lezuhanyoztam, ettem, leborotválkoztam, aztán szóltam apunak, hogy jöjjön, mert helyzet van :lol: A gyerekek észre sem vették, hogy vajúdom, csak mikor szóltunk.1/4 10-kor elindultunk. 1/2 10-kor fent voltunk a szülészeten. Sehol senki. Nagy nehezen előkóválygott egy szülésznő. Átöltöztem, megvizsgáltak (a Benya volt ügyeletben), de csak 1 ujjnyira voltam kitágulva. Ez kb. 22-kor történt. rámrakták az NST-t és kb. a 6. fájásnál ment el a magzatvíz. Újra vizsgáltak és már 4 ujjnyira voltam nyitva. Rögtön telefonáltam a Varjúnak, hogy uzsgyi, mert lemarad. Bár nem nagyon akart jönni, mert nem a szülésznők szóltak neki :? . De ők nem tudtak, mert sokan szültünk. Mindegy.
Egy szülőszoba volt csak. Én egy másikban "várakoztam". Szerencsére Gergő segített. Nekem meg már jöttek a tolófájások, és nem tudtam menni, mert az előzővel még nem végeztek. Amikor szóltak, úgy ugrottam az ágyra, mint a nyúl. Ekkor zuhant be a Varjú. Megnézett, még belémnyomtak infúziót (minek), és mondta, hogy már nyomhatok is. A harmadikra meg is lett Bendegúz :D, 2006 április 1-én :lol: 23.20-kor.
Akinek a nevére ti is szavaztatok anno :) .
A szülés szupi volt, na de a varrás. És nem kaptam érzéstelenítőt, mert a doki a gátmetszésnél a maximumot nyomta be :? . Azt hittem, lekaparom a falat.

Remélem többször is tudunk jönni.

Anikó

Kép Már ilyen nagyok vagyunk
eagleszem

Sziasztok!
Mit csináltatok a 7végén?
Mi gyakorlatilag semmit :) tök jó volt. Kint voltunk anyuméknál végig. Julcsi elment a papával az itteni rendezvényre,meg egész nap kint játszott az udvaron! :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
angika

Sziasztok

Lenne egy eladó kabátunk, a hétvégén vettük a Matyeknak, de sajna nagy lett rá - 1 számmal kisebb kéne. Sötétkék narisárga béléssel, őszi, tavaszi - kicsit bélelt, ilyen vizlepergetős kívülről. Nekem tetszik, mert nem csicsás, tök egyszerű és szerintem kilehet használni. Kb. 98-as méret. 3500-ért vettük, ha valakit érdekel akkor írjon. Tényleg tök új, a számlát is megmuti ha kell :)

Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?