Sziasztok!
Molnárka!
Örülök, hogy írtál!
Nagyon boldog születésnapot a Kisfiadnak!
Ildinek nagy gratula
, jól vannak??
Éva!
Amit kérdeztél az nagyon is igaz ránk, persze biztosan nem minden ikerrre, de ránk az. Szerintem nagyban függ az ikrek kapcsolatának szorosságától.
Eddig szerencsére arra nem volt példa, hogy egyikünknek legyen a másikunknak meg ne legyen barátja, mindig valahogy úgy alakult, hogy egyszerre jártunk vkivel, és így mindenhová négyen mentünk, mindent négyesban csináltunk
( na jó, ez néha kicsit zavaró volt
), de ez legtöbbször így jó volt. Én el sem tudom képzelni, hogy vkivel ketten elmenjek vhová, nélküle. Két szót nem tudnék kinyögni, és csak Rá gondolnék.
Szerintem igaz, hogy az ikrek, akiknek szoros a kapcsolatuk egymással késõbb kedenek érdeklõdni a fiúk/lányok iránt, mert ha a kapcsolatuk ideális akkor minek egy harmadik- legalábbis én így érzem, és ez nem csak az ismerkedésre vonatkozik, hanem egyáltalán a barátságra, barátkozásra, jól megvagyunk ketten, persze ezt csak érzem, ésszel tudom, hogy ez rossz.
Az az igazság, hogy a túl szoros kapcsolatú ikrek hajlamosak elszigetelõdni.
Persze ez nem csak az ikreken múlik, az ellentétes nemûek, is nehezen "állnak közénk". Fõleg, ha meg sem tudnak különböztetni.
Nehéz külön gondolniuk ránk, hogy külön-külön is tudunk létezni, annyira egy kalap alá vesznek, ráadásul az ikrekrõl sokféle szóbeszéd kering, és ezek mind megnehezítik a dolgunk.
Ma is egy fiú odajött hozzám, tök egyedül ültem, Dóri sehol és megkérdezte, hogy " Van öngyújtóTOK"- hát ennyit arról, hogy külön vesznek minket.
-ráadásul csak a Dóri dohányzik, én soha.
Szóval el nem tudom képzelni, hogy valakifontosabb legyen a tesómnál, hogy lecseréljem valakire, totál kicsinálna a lelkiismeretem, hogy el hagyom, még akkor is ez van, ha pl. el ülök mellõle, vagy mással beszélgetek totál lelkiismeret furdalás
!
De ezek csak a saját tapasztalataim, minden iker más!
Zsuzsi