Remenykedem,hoyg csak en erzem ugy,hyog kevesebb.
Most alszik 2,5 oraja....talan ha ehes lenne,nem tudna aludni ennyit..nem?Bar ez most nalunk ujdonsag,hyog alszik neh anapkozben,tudjatok...es amikor nem aludt,akkor sem volt ehes..mert gyarapodott szepen..
N amindegy,most meg Dragammal vetetek More MIlk kapszulat...artani nem arthat
De igyekszem nem parazni ezen,mert azzal csak apasztom...
Vicky,
koszi,nagyon ari vagy,hogy gondolsz ram!!Nagyon drukkolok Nektek.Mikor mesz pontosan az atjarhatosagira?Csak hoyg tudjunk ezerrel drukkolni
Remeljuk ugy lesz,mint Bodzieknal
Fioona,Nalad mi ujsag ezugyben?Remelem csak rosszul erezted..
Hajni,
kiraly Marci szobaja is!!!Ja mar emlekszem,hyog lekoltoztettetek ot.
Csajok,mindenkinek van legzesfigyeloje?
Pinkine,
sztem nem sorskisertes,bar en mielott babas lettem nem nezelodtem ilyen szinten
Persze megneztem a rucikat,meg a jatekokat mindehol,hogy jaj de edes,de babakocsi meg hasonlok az nem..olyanokra nem gondoltam akkor meg.
Viviekrol tud vki vmit????remelem jol vannak..mennyi van meg nekik?
Orsi,
egyszer a sajat dokim mondta nekunk,hoyg Attit lanynak latja az UHn,de en tudtam,hyog fiu.
Na meg 4Dn + a tobbi Uhn fiunak lattak,4 kulonbozo orvos,plusz en is lattam a kukacot,zacsit.
Szoval....
Tudom,hoyg majd elmulik ez a siros idoszak..(mindenki ezt mondja,meg hoyg 6 het utan latvanyos valtozas lesz...meg ilyesmi..hat nem tudom..)
Mondjuk most egy szavam sincs,tegnap es ma is alszik napkozben!Most 2,5 oraja!!!!!!
tegnap is aludt napkozben 2x2 orat,ez nalunk oriasi dolog!!
Ugyhogy talan lassan-lassan o is akklimatizalodik ehhez a vilaghoz..
Tenyleg,6 hetesen Nalatok tortent vmi valtozas a babatok viselkedeseben?tenyleg ugymond "megnyugszanak" kb akkor?Mert mindneki ezzel jon...hogy aztan meglatom,mas lesz a baba,jobban erdekli a kornyezete,lenyugszik,rendszer all be nala..meg ilyenek....
HOgy volt ez Nalatok?KIvancsi vagyok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOztam kepeket:
Igy furdik az Urfi:
Na es alukal indulas elott:
Gyertek Csajok,nagyon eltunt Mindenki!!!!
Vannak jo sokan,akik regen nem irtak......