Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bodzi, tényleg álomszépek voltatok! :lol: Milyen jó lesz majd mutogatni a babának, ha már nagyobb lesz, hogy látod, itt voltál anya pocijába! :P

Kriszti, én nem hallottam még, hogy vasat írtak ilyen pici babának. :shock: Mivel indokolta? Felülni tényleg később kell.
De azt nem úgy fogja csinálni, ahogy leírtad. Ahhoz előbb oldalra dőlnek, és onnan nyomja fel magát a baba. Mindjárt teszek fel képet Lilla első felüléséről, arról némileg láthatod. Amit te leírtál, azaz autós ülés, és pihenőszékek átka. Megzavarja a babát, azért akarja felhúzni magát, meg megszokta, és érdekli is az úgy látható világ.

KépKép
KépKép
fioona

Kép

Kép

Kép

No, valami ilyesmi. Itt űlt fel Lilla elősszőr.Oldalfekvésből, kúszásból, nyomja fel magát valahogy. :? Persze ez is változó lehet.

KépKép
KépKép
fioona

Sehol senki.......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Marietta,
hat ez szuper!!!!!!!!!Nagyon drukkolok!!Ugyik legyetek! :wink:
De jo hir ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mennek a +++++++++++++++++++++++++++++ok!

Fioona,
halali Lilla ezeken a kepeken!Es hihetetlen,hyog hogy hasonlitanak Olioval!
Jaj megzabalom!!!

Angyalkrisz,
vas nalunk sincs..csak a K meg a D vitamin.

Koszonjuk az 1 hos gratukat :lol: Ugy elment ez a honap..perzse kozben nehez volt,de megsi ygorsan telt...

Alakulunk,3 orankent etetem,es ugy nez ki ez nagyon bevalt hasfajasra.Tuti nem tett jot,hoyg mindig cickora tettem,ha csak nyekkent... :?
Valamint szoktatom a kisagyra es az egyedul elalvasra(marmint,hoyg nem rongatva,nem setalgatva,nem cici segitsegevel)..hat ez kemenyebb dio...de alakul...mar tobbszor is elaludt ugy,hoyg csak simizem es beszelek hozza a kisagy mellett allva...persze ehhez faradtnak kell lennie,mert ha nem za es nem akar aludni,akkor nem all kotelnek.Na meg neha akkor sem :wink:

Remelem beall lassan minden,es nem fog olyan sokat sirni sem...

Egy mai kep:

Kép

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Most nézem én is, mitha ua. gyerek lenne. :mrgreen:
Az orruk, szemöldökük és a szempillájuk külüönbözik eddig.
Na meg a cuccos a gatyiba. :twisted:

Ati baba édes. :D Milyen komoly. Bizonyára valami fontos felfedezésen gondolkodik épp.
Miért baj, ha kézben alszik vagy cicin? Olyan pici még. Vagy olyankor nem tudod becsempészni az ágyba? Felébred rá?

KépKép
KépKép
fioona

Hú, bocs, Krisz, én is csak gondolatban válaszoltam Neked. :) Mi sem szedünk vasat, vagyis Doró nem, csak én, nekem a háziorvos ajánlotta, h a szoptatásnál majd mindneképp szedjek. Dorónak D és K vitamin, ez utóbbi még egy hétig, aztán slussz.

Felülés: épp a napokban csodálkoztunk Dorón, h ő ugyan nem vízszitnesből, de mintha felülni próbálna. Erős babák, lehet, h így erősítik magukat vagy élvezik, h ennyit már képesek mozogni. Ebből még nme lesz felülés nálunk egy darabig. De azt hiszem, autósüléstől független a dolog, mert Dorka kb. hetente 1x ül autósülésben, mikor megyünk vhová, amúgy mindig csak fekszik. De ő is meglepően jól hasizmozik. Viszont a hasán fekve már egyáltalán nem nyomja ki úgy magát és tartja a fejét, mint mondjuk pár napos korában. Ezek mintha ilyen átmeneti fejlődések lennének, a fiam is uezt produkálta hasonpozícióban, h pár naposan előbbre volt a teljesetíménynel, mint kicist később, míg aztán később újra kinyomta már magát, amikor már ott tartott.

Arwen, Atti olyan ezen a képen (is), mint egy több hónapos baba! NAgyon szép! Ezeket rakod be, vagy mindig iylen? (Már félre ne érts, csak úgy értem, h pl. az én zöldmanós képem ne megy jellemző Dorka-fej, csak akkor épp olyan volt, és többen mondták, h ott többnek látszik, mint amennyi. De lehet, h Attinak ez egy jellemző képe.)
Örülök, h jól alakulnak a dolgok.

Képzeljétek, az én fiam elkezdett anyás lenni, és kicsit nehéz megértetnem a környezetünkkel (néha ebbe beleértve az apját is), h ez teljesen normális. Pedig nem szeretném a dolgát még azzal is nehezíteni, h ezt se engedhessé me gmagának, ha amúgy szépen viselkedi ka kistesóval, fegyelmezi magát, megérti, h várnia kell többször stb. Auzt hiszem, figyelnem kell arra, h vmiről le kell mondanom az ővele való foglalkozás javára.

Fio, nagyon édi Lilla (most is, mint mindig)!

Remélem, jól van mindneki, aki mostanában nem volt itt, az is! Puszik!

Kép

Kép
nán-dorka

Csak gyors bekukk,nemsokara indulunk Anyuekhoz :lol:

Fioona,
nem lenne baj,ha ott alszik el,amugy legtobbszor cicin sikerul neki :wink: ,csak az a baj,hoygha leteszem,par perc utan szem kipattan es uvolt...szoval meg akarom szoktatni,hoyg el tudjon aludni egyedul is....
De azert remelem nem tartotok rossz anyanak :roll:

Nandorka,
Atti ilyen :wink: Sztem mindig.Mindenki mondja az eleje ota,hyog ugy nez ki,mintha sokkal idosebb lenne.
Doro a manos kepen olyan ediiiiiiiii..

Na rohanok :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Hát, jó volt az 1 napos balcsi, nagyon :) Én vezettem és úgy elvétedtünk, mint a fene :) Én nem néztem meg az útvonalat, Lackó meg úgy gondolta, mivel én fogok vezetni, majd megnézem :) De azért sikeresen leértünk.
Voltunk strandon is, de eléggé hideg volt a víz :shock: Ráadásul a labdázás közepette elvesztettem a jegygyűrűmet :cry: :cry: :cry:
Próbáltuk megtalálni, dehát az iszap ellen semmi esélyük nem volt. Úgyhogy hétfőn este megyek az ékszerészhez, anyu ékszereit fogják beolvasztani és abból csinálni nekem új gyűrűt. Elég nagy fejtörést okozott, hogy mit kezdjek anyu ékszereivel, hiszen nem jók rám, így azért mégis, mert belőlük készül a gyűrűm. Ennek "örülök".
Kicsit - na jó nagyon - kirúgtunk a hámból csütörtök este a Balcsin :) Legurítottam egy kevés fütyülős pálinkát. Meg is kérdezték tőlem, hogy nem félek, hogy ártani fog a gyereknek? Mondtam, hogy egyenlőre nem tudok róla, hogy lenne bent gyerek, így nem hiszem, hogy ártanék neki :)

Arwen, hogy Atinak milyen komoly tekintete van :)

Ja, és ma megérkezett családunk negyedik tagja, egy kislány cica személyében :) Kint találtam a temetőben, konkrétan anyu sírján üldögélt :) Tesóm fogta meg és hoztuk haza. Apjával már nagy a szerelem, törleszkedik hozzá, bújik rendesen :) Hiába, a fiúnk anyás, a lányunk apás :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Ja, azt nem mondtam, Puszedli a becsületes neve :) Majd ha lesz róla fénykép, felrakom :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Ja, azt nem mondtam, Puszedli a becsületes neve :) Majd ha lesz róla fénykép, felrakom :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Bodzi köszönöm a képeket én is nagyon szépek voltatok!olyan jó volt nézni!

Nincs valakinek ismerőse véletlenül az ideg tudományi intézetben?
beszélnem kéne egy doktornővel de nem tudom elérni...

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Én is megvagyok.. :oops: :D

Bodzi!

Gratulálok! Nekem is megmutatod a képeket? :wink:

Lányok!

Minden bébi nagyon kis helyeske!!! Jó nézni Őket! De megint rákellett döbbennem...rohan az idő...már Atti is egy hónapos múlt... :shock: :)

Rólunk: Azért sem jöttem mostanában, mert festem a gyerekszobát...elég macera, mert vékony csíkokat festek alulra...majd megmutatom, ha kész.:) Ja és nem tudom iért, de nem túl fiús színeket kevertem ki....sárga, narancs, fehér....de apa szerint jó lesz ez fiúknak is.... Lesznek zsiráfok majmócák ilyesmi állatkák, meg akkor fiúsítom egy kicsit pár vonattal sztem... :D

Na még vissza kellene olvasnom....remélem mindenki jól van!

Pusszancs!

Ui: Párommal úgy néz ki rendeződnek a dolgok!!! És új munkahelye is van...sokkal nyugodtabb így ő is én is....

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Én sem vesztem ám el, csak nagyon nehezek az éjszakák az utóbbi időben. Gabi baba fél óra/óránként fent van és keresi cumiját. :roll: Én meg persze zombi vagyok :cry:
Na jó, nem panaszkodni jöttem, hanem hogy tudassam, élek virulok :lol:

Mindjárt elkezdek visszaolvasni, addigis:

Bodzi, sok boldogságot! Én nem kaptam linket :(

ajaj Gabi baba sir mennem kell

Kép
Kép
adrienna

Bodzi! én kimaradtam :cry:
Tudom, hogy rég jártam erre, de nem ér kirekeszteni!!! :wink:

Várom a képeket :D , persze csak akkor ha nem direkt hagytál ki :shock:

Köszi :D
toti77

Sziasztok!

Toti,
de jo,hyog beneztel!!!!!!!!!!
Mi ujsag Veled??Meselj,ha van idod!!!!!!!!!!

Adri,
de jo,hyog Te is beneztel!!Nagyon aterzem a zombisagodat :(
Hasfajas elmult mar?
Atti olyan siros :( Tok nehezen viselem... :(

Orsi,
Te jo eg,hoyg mar 30 hetes vagy!!!!!!!!Tessek surubben jonni!!!!!!!
A gyerekszoboraol meg kerunk kepet majd!!!!!!Huu de szep lesz!!!

Pinkine,
jaj ez a jeggyuru elvesztes :(

Jaj Lanyok,olyan rossz ejszakank volt...pedig tegnap Anyueknal nagyon jol elvolt egezs nap.A babakocsiban aludt a kertben!!Pedig o nappal nem igazan szokott aludni :?
Nagyon orultem neki...erre este meg kezdte a sirast..aztan ejfelkor sikerult elaltatni....de 3kor mar kelt is,majd 6kor es azota sir... :(
Es a front vagy mi?????????De en olyan hulla vagyok...
Ugye az baromsag,hoyg azert aludt ilyen keveset,mert tegnap aludt napkozben? (2x 3 orat)
Mar erre gondolok..
Eddig azert jol aludt ejjel..este 9 korul elaludt es olyan f4ig ladt,majd 7-8ig...
Remelem azert ez csak iylen egyszeri alkalom volt..vagy nem tudom :( :( :(
:cry: :cry: :cry: :cry:
Most nagyon kivagyok..olyan benanak erzem magam..mas is erzett mar ilyet?Vagy csak en vagyok ilyen luzer?Ugy erzem,soha nem lesz vege ennek a siros idoszaknak :(

Kép

Kép
arwen07

Na lánykák, ahogy ígértem, íme a Mi gyerekeink :)

Cicero, az "elsőszülött" fiú

Kép

És Puszedli, az újonnan érkezett kislány

Kép

Mindketten jól viselkednek, átalusszák az éjszakát és sokat esznek, keveset sírnak :)

A fiam szokott így kinézni evés után

Kép

Szóval, jelenleg velük alkotunk 4 fős családot :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Érdekes ez a hordozó dolog. Nekem a védőnő mondta, hogy attól csinálják egyes babák. :? Na mindegy. :)

Arwen, altatást csak azért kérdeztem, mert Lilla mindig beájult cicin. Sose kellett külön altatni. Oli meg pont azt csinálja mint Ati baba. Pár perc, és felnéz. :?
Minden anyuka ösztönösen próbálja altatni a babát. Ha neked ezt súgja, nyílván ez lesz a nyerő. Ha meg nem, azt Ati baba hamar a tudtodra adja. :)
Sztem a tegnapi nap jó jel. Közeleg az az idő, mikor többet alszik egybe. Ilyen jókat aludt már éjjel! :D Biztos a tegnapi nap zavarta meg kicsit, de sztem csak azért, mert most állna be egy ritmusra. (remélem úgy lesz!)

Adri, Toti, de jó, hogy jöttetk! Tessék sűrűbben. :) Gabi baba miket tud már? Ő az etalon. :mrgreen:

Pinkiné, drukkok neked, és Mariettának és Vickynek is persze!

Orsi, tök jó! Örülök a fejleményeknek! :wink: A szobára én is kíváncsi vagyok! :D

Szeri. Kengruba tudtommal is csak ülni tudó babát szabad tenni. De csak olyat vegyél, ami egész a térdéik alátámasztja a combját. Ez nálatok különösen fontos, ha terpeszpelus kell.
Van egy hordozó, ami ezt tudja, sőt háton is lehet vinni benne a babát, és külön betéttel újszülött kórtól is.
http://www.happy-baby.hu/index.php?cPat ... 2409ee2f30

Nekünk is ilyen van, csak én ezt a betétet nem vettem bele, mert kendőm is van. Meg most abban Lilla fog utazni, ha nagyon "elfáradt". :roll:

Nálunk kedden jön a méretre gyártott bútor a gyerekek szobájába. Kíváncsi leszek. Attól tartok nem fog tetszeni. Ha itt lesz, már "csak" az Ikeából kell beszerezni egy-két dolgot. :roll:
Holnap pedig új telot kapok. :lol:

Lányok! Ti is még mindig küzdötök érzelmi hullámzásokkal, vagy csak én? :shock:
A fejfájásról, és éjjeli forgolódásról már ne is beszéljek.
Kinek milyen "tünetei" vannak még?

KépKép
KépKép
fioona

Kép

Így néz ki. És azt elfelejtettem, hogy csípőn is lehet vinni benne a gyereket. :D

Pinkiné, hírtelen azt hittem a nagy cicát találtátok. :D Azt sejtem nemsokára nagyszülők lesztek! :wink:

Kép

Oli baba!

KépKép
KépKép
fioona

Fio, erre nem fog sor kerülni, mert a fiúnk túlesett a szükséges műtéten :oops: :oops: Hetyegni tud, csak éppen nincsenek heréi :) Cseles, mi? :) Azért az élvezetet meghagytuk neki :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, szegény cica!

Csajok, mi a tejszaporító homeo bogyó neve? Potencia számmal együtt. :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Fio,
urtica urens 5CH. :wink:
Ugy erzed kevesebb a tejci?
Nekem ez az allanod param...

Kép

Kép
arwen07

Hahó Lányok!

Fio, mindig annyira jó linkeket teszel be! Azt hiszem beszerzünk egy ilyet, mert úgy talán egyszerűbb sétizni, és most hogy jön a kevésbé dög meleg... Nekem is van hordozókendőm, Nandu, de mi összeizzadtunk, nem vált be, de lehet, hogy újrapróbálom (bevallom, elég béna vagyok, nem tudok vele egyedül boldogulni...
A baba magazinban olvastam valami cybex hordozót, mindjárt meg is nézem). Hát ez is szuper, és nem is drága. Olcsóbb, mint az Ergo. Mi a véleményetek?
http://cybex-online.com/website/cybex_i ... arrier.php

Angyalkrisz, a babának nem szoktak adni vasat, hacsak nincs ezzel gond, de nekem is ajánlották, hogy szedjek vagy maltofert, vagy elevitet a szoptatás alatt (egyiket sem szedem sajna, olyan béna vagyok)

Pinkiné, édik a cicák!!!! Nálunk Apa cicaellenes, esélyem sincs rá, hogy ide cicát hozzak.

Arwen, az biztos az lehetett, hogy egy kicsit felborult a napirendje...hátha a továbiakban ez lesz...márhogy nap közben is alszik és este is!!
Jajj, olyan hülyeségeket beszélész, már miért lennél rossz Anya. Könnyebbség, ha a Pici egyedül is képes elaludni, Mellette vagy, érzi, hogy vigyázol Rá, érzi, hogy biztonságban van, ezzel semmi gond.

Adri, jajj, úgy sajnálom, hogy ilyen zombi vagy. Ebből a szempontból szerencse, hogy Csongi nem cumizik.

CsongiBongi tegnap hátról hasra fordult, már régóta fordul meg hasról hátra. De van, hogy egymás után sokszor, aztán napopkig pedig nem. Ha letesszük, állandóan az oldalára fordul. A fejét már nagyon sokáig tartja. Elkezdett hang kíséretében mosolyogni: már nagyon sokat rötyög :lol: és úúúúúúúúúgy dumál.
Na beteszek egy-két képet.

Kép Kép

No megyek, mert nyafi van, etetés lesz :-)

pusza

KépKép
KépKép
ragota

írtam 1 csomót, de bejött anyukám és lelkendezve bemutattam neki a babákat, cicákat ... átmentem az előző oldlra is, így odalett, amiket írtam :( :( :twisted: :twisted:

Kép

Kép
nán-dorka

úgy látszik inkább soronként el kell küldenem... :evil: :) ennyit a zombiságról, pedig amúgy azért Droó már egész normálisan alszik...

Kép

Kép
nán-dorka

Csongi nagyon édes!

Olio is nagyon drága, és h hasonlítanak!

Orsi, vigyázz is magadra! klassz, h ennyi energiád van! és örülök a jó hírnek. ha nem titok, elárulod, mi hozott változást?

Arwen, anyukám is minimum 3 hónaposnak tippelte Attit! dehogy vagy Te lúzer. Csak ez egy ilyen műfaj. Mármint a gyereknevelés.

Fio, én is tudok ám érzelmileg hullámozni! Nagyon megvisel Téged?

Pinkiné, tündériek a cicáid! És h átalusszák az éjszakát...! :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Adri, a manóba is, remélem, hamar javul a helyzet! Én bitztos nagyon kilennék, ha még kevesebbet aludnék! Gyere csak panaszkodni is bátran, meghallgatunk!

Pinkiné, de jó lehettt bulizni! :)

Toti, jó, h itt jártál? Mi újság a mh-en? És hogy vagy úgy általában?

ja, és mi is átestünk a könnycsatorna-átmosáson. sokáig tartott, mert Dorónak kicsi a könnypontja, de nem küldtek ki, nem volt szörnyű, és sírt ugyan, de mikor szünetet tartott a dnő, akkor cuppoogta az ujját, szóval sikeresen vigasztalta magát. remélem azért többször nem kell mennünk!

Kép

Kép
nán-dorka

ki kicsoda? :D Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-Dorka, tényleg jó volt :) Nem volt nagy duhajkodás csak iszogattunk, beszélgettünk (közben gyereket fürdettünk, etettünk és altattunk) :) aztán meg sütögettünk. Fél egykor már ágyban volt mindenki :) Hiába, öregek vagyunk már :):) Én sokkal jobban szeretem az ilyen "bulikat", mint az ereszd el a hajad, táncoló fekete lakkcipő bulikat.

Lányok, én megőrülök :( Nem tudom milyen vitamin v. ásványi anyag hiányom lehet, de 4 napja megállás nélkül halat eszem. :oops: Sült hal, ruszli, rántott hal. Ez a menü valamelyik formában, naponta legalább 1x :) Ami egyébként vicces, mert normális esetben ha 2 havonta egyszer eszem, sokat mondok. De most, le sem lehet róla robbantani :shock: A férjem már megőrül a hal szagtól :oops: Remélem, hamarosan véget ér :) Még a szilvás gombóc sem kellett, inkább neki álltam halat sütni :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Arwen, igen úgy érzem kevesebb. Oli pár nappal ezelőtt 2 napon keresztűl nagyon sírt. A cicit pár perc szopi után kiköpte bevette,kiküpte-bevette. Aztán elkezdtem 2 ciciből etetni, és elvágták a sírást. A sok idegeskedés miatt van, és ez már egyúttal válasz Dorkának is. Egyre jobban elharapódzik, pedig mostmár tenni kell valamit. Ráadásul apa túlórázik is, mert sorépítés van bent. :evil:

Ágota, nem tudom. Nekem nem szimpi ez a hordozó. A baba lába nincs terpesztartásban, és az nagyon terheli a gerincét. Ha terpesztartásban van a lába, akkor a súlyt nem csak a gerinc tartja, hanem eloszlik a combokon és a csípőn is. Továbbá ez műanyak hatású. Ergo 100% pamut.
Viszont látom jól tamasztja a buksit.
Egyébként E-bay-on kilehet fogni nagyon jó áron is Ergot.
Kendő. Hát összeizzadunk mi is. De nem annyira, hogy ne hordozzam miatta. Tény, hogy nandu elég vastag. :( Ezért is szereztem be én egy Didymost. Ez vékonyabb, de izzadni ebben is lehet. :wink:
De hát jön az ősz, még jól jöhet. Aztán, ha már ül a baba, vannak szellősebb kötések is.

Csongi tök ugyes. Oli még nem forog. Bár már láttam úgy felkönyökölni, hogy az egyik karjára dölt. Nem soká forog ő is. :D
Ez a sapi kép haláli. :mrgreen:

Dorka gyanítom egyik Dorka baba. A képen fiad lehet. Nos a 3. te, vagy a férjed!? :shock: Nem mondod? :D

Ja, Arwen még a homeos bogyórol. Elösszőr is köszi. Aztán megtaláltam én is, de ott azt írják 15 CH. :shock: Ilyenkor mi van??? :?

Na, jó éjt! Minden babának szép álmokat, anyukáknak pihentetőt, kismamáknak könnyűt, várakozóknak termékenyet!

KépKép
KépKép
fioona

Ja Pinkiné. Én nem merek mondni semmit már. Csak nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Ja Fio, nem is azért kérdeztem :) Igazából tényleg azt hiszem, hogy valamiféle vitamin/ásványi anyag hiányom van :) Most eszembe sem jutott, hogy ez minek lehet még a tünete. De tényleg.
Én ilyenekben már nem hiszek :) Nem is stresszelem magam rajta. Hogy fáj-e a mellem (ciklus második felében mensi előtt pár nappal mindig rákezd), nem mérem a reggeli hőt, hogy 37 felett van-e. Nem, nem. Nikike már nagy kislány, ilyenekkel nem stresszeli magát :) Minek, pár nap múlva úgyis eldől, hogy mi van :) Egyébként meg Ti is tudjátok, hogy minden hónapban átverlek benneteket is, meg magamat is :)

Este megyek ékszerészhez. Már úgy várom!! :) Megmutatom, milyen volt a gyűrűm eredetileg és milyen lesz most :)

Az enyémben eredetileg nem volt kő, de a mintázat ugyanez volt. Most lesz benne kő is :) Nem is értem, anno miért nem rakattam bele :)

Kép

Ugye milyen szép lesz? :) És még a héten megcsinálják :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

olyan napunk volt tegnap hogy senkinek sem kívánom!
Nyunyi egész nap szenvedett iszonyat görcsölt a hasa.én már teljesen kész voltam.3kor már kénytelen voltam segíteni neki hogy kakilni tudjon.6kor meg elvittem az ügyeletre.
állítólag a front viselte meg ennyire de kaptunk gyógyszertári görcsoldót amitől olyan jól aludt hogy alig evett éjjel inkább pótolta az alvást.
azt nem értem hogy ami tényleg használ görcsoldó azt ki kell érdemelni?
tegnap óta van cumi is,csak akkor nem sírt ha bent volt a szájában.szerencsére ma már annyira kéri.
most kint szellőzik a teraszon

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Esztora,
szegeny Nyunyi!!!!!!Ja de sajnalom!
Attinak is volt hasfajasa,azt hiszem mar sokkal jobb neki,de az tenyleg brutal... :( Hal Istennek,hoyg tdtak adni olyna szert,ami hazsnalt.

Fioona,
van olyan urtica is,de a nagyobb potencialu az apaszt!Azert kell vele vigyazni!
Szoval az 5CH a szaporito,az tuti!!!!!! :wink:

Pinkine,
szep lesz a gyuru nagyon!!!!!!!

Nandorka,
jok ezek a kepek :lol:
Kik vannak rajta? :lol: Fiad?Apukaja?Vagy Te?
konnycsatorna atmosas..szegenykem,hat en is remelem,hoyg senkinek nem kell mar ilyenre mennie!

Ragota,
Csongi nagyon ugyes!!!!!!!!!!
Es milyen nagyfiu mar!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon jok a kepek Apaval! :wink:

A tegnapi zombi ejszaka utan ma ejjel mintaszeruen aludt :wink:
Este 9 kor aludt el,aztan fel5kor keltunk,majd 8utan.Hat nem szupi?
Pedig tegnap is aludt babakocsizaskor,tobb,mint 3 orat.
Na mindegy,majdcsak beell vmi..ebben bizom...az ido biztosan valtoztat majd ezen.
Persze en is aggodom allanodan a tejci miatt,de azzal nyugtat minenki,hyog van eleg kakis pelus es gyraapszik,ugyhoyg a tej nem lehet keves...hat nm tudom...nekem akkor is minidg ez az elso gondolatom....
Milyen jo,hogy mindig van min aggodni...

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Először is elnézést mindenkitől, aki kimaradt a képekből. Természetesen nem direkt hagytam ki senkit és rögtön pótolom :)

Lányok!
olyan tündéri minden babóca, mégha nyűgösek is mostanában. Ez a hülye időjárás minket is megvisel, biztosan nekik sem egyszerű.
Rajtam pl. tiszta álomkór volt egész hétvégén.

Pinkiné,
nagyon helyesek a gyerekek :)

Kép
bodzi

Sziasztok!

Vagyok én is, csak a hétvége besűrűsödött.
Nekiálltunk a gyerekszobának, meghozták a bútort, azt raktuk össze, de még sok hátra van. A héten nekiállok vásárolni, mosni-vasalni...
Eddig ilyen a szoba:)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A pelenkázó és a kiságy még nincs összerakva. :?

Gyorsan visszaolvasok és reagálok. :)

Kép
Kép
h@jni

Fioo:
nagyon édes volt Lilla kicsinek is. :) Amugy Marci hasizomból ült fel. Én is meglepődtem, mert a legtöbb gyerek tényleg könyökkel nyomja fel magát oldalról. :?
Oli is irtó cuki. :)

Pinkiné:
nagyon szépek a cicusok. :)

Esztora:
szegény Nyunyi. :cry:

Nándorka:
nagyon jók a képek. De ki kicsoda? :)

Orsi:
jó munkát. :)

Kép
Kép
h@jni

Hajni,
szep a szoba nagyon!!!!!!!
Kulon lesz Marcitol?Meg toletek is?Az elejetol?
Huuu mindjart szulsz,de izgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Most jöttünk haza Uh-ról. Sima sztk-s volt, kép természetesen nincs.... :?
Leírom ,hogy zajlott az utolsó párbeszéd a dokival:

Én: Kisfiú? :)

Doki: hát lány felé hajlik!

Én: :shock:

Doki: de nem azt figyeltem,mert az Uh nem azért van...lényeg hogy egészséges nem?

Én: de...de azt tudtam:) és akkor most lány? eddig azt mondták fiú...

Doki: ja ha eddig fiút mondtak, akkor nem szóltam...de nekem lánynak tűnt.

Szóval ez van most...a teljes bizonytalanság megint. :? :D

Bodzi!

Köszi a képeket, nagyon nagyon szépek voltatok!!!

Hajni!

Tök jó lesz a szoba! Az a lámpa tündéri!

Nándorka!

Sajnálom, a könnycsatorna átmosást...:(

A képeket illetően, szerintem, balról jobbra: Te vagy, Kisfiad, Dorka baba... :D De egy biztos, hogy az első és a 3. kép nagyon hasonlít! :)

Párommal kapcs: ...hát szerintem az új munkahelye miatt változtak meg jó irányban a dolgok...már nem idegbeteg állandóan,valahogy kedvesebb is lett...Mániája volt mindíg is, hogy öltönyben járhasson dolgozni.:) Most sikerült.:)

Adrienna!

Fú ismerős ez a cumi kiesős dolog. Nem rég láttam valahol, hogy apuka rátett egy vékony sapit a kislányára, aminek volt megkötője, és a két megkötőt rátekerte a cumira, így az ott maradt. :D
Én meg emlékeim szerint valami törölközővel támasztottam ki, de az nem volt túl hatásos.

Arwen!

Sajnálom, hogy sokat sír Atti, de szerintem ez teljesen normális...ez egy ilyen időszak, amit hamarosan ki fog nőni.(Tudom ez hihetetlennek látszik most még...)
És nem vagy lúzer egyáltalán!!!! :D

Pinkiné!

:D Naggggyon édesek a makkák! :D Imádom a cicákat...ha még nem mondtam volna... :D
Anyuékhoz beköltözött egy kislánycica,kb.2-3 hónapos lehet...hát haláli egy dög ő is, és a színe olyan mint a Te Cicerodé. :D

Fioona!

Lilla és Oli is tündéri!
A szobájukról majd én is szeretnék képeket látni! :) Ők egyébként külön szobában vannak?

Rágota!

Gratulálok Csonginak a fordulásokhoz, nagyon ügyes!!! Domi csak 4 hónaposan csinálta ezeket.

Na megyek tovább festegetni...meg kaparni a falat, mert ugye ahol télen bepenészesedett,ott most lehámlott a festék ,ahogy ráfestettem :( ...pusszancs mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

Arwen:
igen, külön lesz tőlünk és Marcitól is.
Tudod, ezen agyalatm anno, és májusban csináltuk meg Marci szobáját, leköltözött a földszintre.
Megmutatom azt is. :)
Kép

Kép

Kép

Kép

Orsi:
:shock: :shock: mekkora paraszt ez a doki :evil: :evil:
Mikor lesz mg uh-d?
De izgi, lehet mégis csajszika?? Bár gondolom Neked ennyire nem izgalmas a bizonytalanság. :oops:

Kép
Kép
h@jni

sziasztok!

Hajni, nagyon szép lesz Lilla szobája!! Már csak 40 nap :shock: még most teszteltél zebrásat :)

Viviékkel vajon mi lehet?

Orsi, örülök, hogy rendeződnek a dolgaitok. Az biztos, hogy egy rossz munkahely nagyon rá tudja nyomni a bélyegét az ember életére, még jó, hogy tudott időben váltani! A doki tényleg bunkó...de végül is jó lesz a kislány is, nem? :wink:

Pinkiné, arik a családtag cicusok! :D És nagyon szép lesz az új gyűrű! :D

Nándorka, sajnálom Doró babát, remélem, már kiheverte a megpróbáltatásokat!

Fioona, Arwen, Ágota, Krisz, Nándorka - a babáitok mind, egytől egyig gyönyörűek, nem győzöm gyönyörkodni bennük!

Arwen, nem vagy lúzer!! Attin látszik, milyen kiegyensúlyozott baba, még ha most kicsit sírós is! És olyan szééééééép!!!

Rólunk: most kicsit jobb passzban vagyok, jó lenne ezt a szintet megtartani. Megvannak a hormon eredményeim, minden tökéletes, volt pé-m, egyedül a prolactin van határértéken. Erre kaptam bogyót, de még a doki is bizonytalankodott, h. szedjem v. ne, mert határon vagyok...A párom eredményeire is azt mondta, hogy nem vészes, a 3. paraméter (mennyiség) kompenzál a másik 2 miatt. De azért tömöm bele a vitaminokat, hátha tud az még javulni.
Jövő héten lehet elmegyek átjárhatóságira, már csak az hiányzik az alap vizsgálatok közül. Bodzi, ugye jól emlékszem, hogy neked is volt és abban a hóban lettél babás?

Igazából ha az is rendben, onnantól rajtunk múlik, hogy mennyire vagyunk türelmesek, persze feltéve, h. ott is minden rendben lesz. Mert akkor technikai akadálya nincs, hogy gyermekünk legyen, tehát elvileg csak idő kérdése a dolog...de ha gyorsítani akarjuk, elkezdhetünk inszemezni. Hát megint lesz min agyalni...

Puszi mindenkinek!
V.
vickybabe

Sziasztok!

Hajni, nagyon szuperek a szobák :) Mi csak kiságyat fogunk venni, mert a férjem csinálja majd a pelenkázót. :) Mivel extra kicsi vagyok a 156 cm-mel, ezért nekem az átlagos pelenkázók magasan vannak. Nem röhögni! :):):)

De a kiságy az ilyen lesz:

Kép

Ez is azért, mert leengedhető az egyik oldala :) Hogy könyebben hozzáférhessek majd a babyhez :)

Ja, és ugyanitt örlődöm 2 babakocsi között :) Az egyik travel systemes mózeses, sport részes (szerintem :):):)), a másik pedig egyben van.

Persze Apjukkal mindkettőnknek a másik tetszik. :) Íme:

Kép

Kép

Szerintetek sors kísértés, hogy már ilyenekkel foglalkozom? :oops: Egy barátnőmmel beszélgettem a hétvégén és szerinte ezzel is csak kísértem a sorsot és túl rákészülök. Mondtam, hogy dehát nem vettem meg, csak nézegetem. Tájékozódom. Az nem baj. Vagy igen? :oops: :oops: :shock:

Nyugtassatok meg, hogy Ti is nézelődtetek már a baby megfoganása előtt?! Kérlek, kérlek! :? :?

Voltam az ékszerésznél is. A héten készen lesz a gyűrűm és nem lesz 6000 Ft a kővel együtt. Ez azért vicces, mert anno 3 évvel 40e Ft volt a pár. Na de mind1, a lényeg, hogy megcsinálják, szépre :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Esztora, remélem Nyunyi már jól van!! Elhiszem, hogy megviselt a nap, örülök, hogy nincs nagy baj! Ismerősöm sajnos nincs, akit kérdeztél.

Pinkiné, én is nézelődöm néha. Hangulatfüggő. Máskor meg egy kilóméterre kerülöm a gyerekosztályt, mert nem bírnám lelkileg...
vickybabe

Vicky,
Igen én pont az átjárhatósági után lettem babás.
Én úgy érzem, hogy ez a vizsgálat kicsit rásegíthetett.
bár teljesen átjárható voltam, azért csak kitisztította ott a petevezetékeket az a cucc valamelyest. (De lehet, hogy ez hülyeség)
Úgyhogy hajrá :)
Ha meg minden rendben van, akkor az azért egy jó hír.
PErsze rossz a bizonytalanság, hogy akkor meg miért nem.
Mindenesetre érdemes lesz elgondolkodni azon az inszemen.
De hátha nem is kell!

Kép
bodzi

Csajok,
ugy erzem,hoyg kevesebb a tejci...reggel hami utan 1,5 oraval sirt es a kezemben is,tudtam csak ehes lehet...ujra adtam neki,es utan el is aludt...
Pedig szedem az urticat es iszom az alkoholmentes sort,na meg sok folyadek..mit csinaljak meeeeeeeeg????????
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Bodzi, remélem, nekem is "bejön" :) 1 hét múlva megyek, de már nem is izgulok annyira, mert látom benne a lehetőséget a Te példádon :) A doki szerint másnap már mehetek dolgozni...Te mit gondolsz ??

Arwen, sajnálom! Segíteni sajnos nem tudok. Minden esetre, ne stresszeld magad, mert az biztos nem tesz jót...
vickybabe

Remenykedem,hoyg csak en erzem ugy,hyog kevesebb.
Most alszik 2,5 oraja....talan ha ehes lenne,nem tudna aludni ennyit..nem?Bar ez most nalunk ujdonsag,hyog alszik neh anapkozben,tudjatok...es amikor nem aludt,akkor sem volt ehes..mert gyarapodott szepen..
N amindegy,most meg Dragammal vetetek More MIlk kapszulat...artani nem arthat :wink:
De igyekszem nem parazni ezen,mert azzal csak apasztom...

Vicky,
koszi,nagyon ari vagy,hogy gondolsz ram!!Nagyon drukkolok Nektek.Mikor mesz pontosan az atjarhatosagira?Csak hoyg tudjunk ezerrel drukkolni :wink: Remeljuk ugy lesz,mint Bodzieknal :wink:

Fioona,Nalad mi ujsag ezugyben?Remelem csak rosszul erezted..

Hajni,
kiraly Marci szobaja is!!!Ja mar emlekszem,hyog lekoltoztettetek ot.

Csajok,mindenkinek van legzesfigyeloje?

Pinkine,
sztem nem sorskisertes,bar en mielott babas lettem nem nezelodtem ilyen szinten :lol: Persze megneztem a rucikat,meg a jatekokat mindehol,hogy jaj de edes,de babakocsi meg hasonlok az nem..olyanokra nem gondoltam akkor meg.

Viviekrol tud vki vmit????remelem jol vannak..mennyi van meg nekik?

Orsi,
egyszer a sajat dokim mondta nekunk,hoyg Attit lanynak latja az UHn,de en tudtam,hyog fiu. :lol: Na meg 4Dn + a tobbi Uhn fiunak lattak,4 kulonbozo orvos,plusz en is lattam a kukacot,zacsit.
Szoval....
Tudom,hoyg majd elmulik ez a siros idoszak..(mindenki ezt mondja,meg hoyg 6 het utan latvanyos valtozas lesz...meg ilyesmi..hat nem tudom..)
Mondjuk most egy szavam sincs,tegnap es ma is alszik napkozben!Most 2,5 oraja!!!!!!
tegnap is aludt napkozben 2x2 orat,ez nalunk oriasi dolog!!
Ugyhogy talan lassan-lassan o is akklimatizalodik ehhez a vilaghoz..

Tenyleg,6 hetesen Nalatok tortent vmi valtozas a babatok viselkedeseben?tenyleg ugymond "megnyugszanak" kb akkor?Mert mindneki ezzel jon...hogy aztan meglatom,mas lesz a baba,jobban erdekli a kornyezete,lenyugszik,rendszer all be nala..meg ilyenek....
HOgy volt ez Nalatok?KIvancsi vagyok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOztam kepeket:

Igy furdik az Urfi:

Kép

Kép

Na es alukal indulas elott:

Kép

Gyertek Csajok,nagyon eltunt Mindenki!!!!
Vannak jo sokan,akik regen nem irtak......

Kép

Kép
arwen07

Arwen, nagyon édes a kis királyfi :) Főleg, ahogy alszik :)
De nagyon hosszú baba, ugye? :shock: :shock: Legalább a kádban az látszik.

Egyébként a ruhácskák, játékok azért nem "kötnek" le annyira, mert mindkettőből van rogyásig :) Az esküvő után kaptunk 2 zsáknyi babaruhát (igaz, át kéne őket válogatni, hogy melyik hordható és melyik nem) plusz a páromnak van vagy 2 zsáknyi plüss állatkája :) Jó, csörgök, rágcsák, ilyenek nicsenek, de majd veszünk :) Ha eljön az ideje.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Arwen, nagyon édi Atti baba még mindig!!! :D

Köszi a drukkot, most úgy néz ki, h. 1 hét múlva, kedden lesz, de még változhat. Szeretnék minél hamarabb túllenni rajta.
vickybabe

Arwen,
tündér ez a legényke :)
Sajnos a tejciügyben én sem tudok okosat mondani.

Vicky,
nem is kell félni, nem vészes az egész.
Fél perc alatt túl vagy rajta. Nem mondom, hogy nem fáj, de koránt sem annyira, mint amennyire riogatni szokták a népet vele.
Ja és másnap szerintem nyugodtan menj dolgozni, én már a vizsgálat után rögtön bejöttem. semmi bajom nem volt.
De ha megteheted, azért aznap maradj otthon.

Kép
bodzi

Vicky, nagyon szorítok neked. Ha ez a hónap nem sikerült, szeptemberben én is megyek átjárhatóságira :(

Lányok, a halról áttértem a nektarinra :) Már az 5. eszem ma :) Sőt, kb. a hallal együtt jött a nektarin zabálhatnék :) De a hal mánia most elmúlt. Nem baj, legalább feltöltöm a szerveztem vitaminokkal :) Azt olvastam hogy a nektarin segít tisztítani a veséket, meg csökkenti a vérnyomást. Ez sosem jön rosszul :)

Arwen drága, biztosan minden rendben lesz a tejcsivel. A barátnőmnek mindig akkor lett kevesebb a tejcsije, mielőtt megjött neki. Nem lehet hogy ez a baj? :oops: Bár, még "csak" 1 hónapos Ati, ugye? :roll: De reméljük hogy a bogyó amit a párod fog venni, jobbá teszi a dolgokat. Ja, egyébként a a barátnőm sokat beszélt telefonon a La Leche Ligával. Ha gondolod nézd meg oldalukat.

www.lll.hu

Remélem, ez segíteni fog.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?