Benszi drága nagyon szépen köszönöm,aranyos vagy.Én is imádom a bundáskenyeret(lekvárral
)
.Örülök,hogy dokinál minden rendben volt!Most már tényleg lazíts egy kicsit!
Réka köszi a Csajok nevében!Te jól vagy,nem kaphatunk pocakképet?
Zsókuci drága,ahol Te vagy ott biztos,hogy süt a nap
!
Sharon gratulálok a mocorgáshoz.Legalább már az időpont megvan,gyorsan elmegy az idő addig.Látod-látod mi mondtuk,hogy nő az a poci
!
Bibike nagyon édes a kis cumis Bettina,és mennyit nőtt mióta utoljára láttuk
!
Juci jó,hogy újra itt vagy,várjuk a képeket és a beszámolót,hogy mi volt az orvosnál.Drukk,hogy ne kelljen befeküdnöd!
Nyunyi nagyon-nagyon sajnálom,pedig teljesen azt hittem,hogy sikerült.Ne kenődj el,majd a következő
!
Chesti továbbra is elolvadok Nikitől,macis rucis a kedvencem.Élvezte az állatkertet?
Bibar gratulálok a tökéletes Afp-hez
!
Lukrécia örülök,hogy hazaengedtek,aztán pihizz ám sokat és ha tudsz gyere ismét!
Brigi annyira szépek a Lányok,ha időd engedi várunk a szüléstörténettel,addig is kérünk szépen képeket Jocitól
!
Numa drága drukkolok nagyon,hogy elég legyen a diéta is!Mocorgás beindult már rendesen?
Lexivel mi lehet,remélem ma már kapunk hírt Róla,izgulok Értük nagyon!
Képzeljétek én meg letettem a Lányokat most délben aludni és a Petra addig küzdött,amíg kiesett fejest a kiságyból
!Szerencsére azon kívűl.hogy felrepedt a szája nem lett komolyabb baja,persze még du-n jól szemmel tartom majd!
Mindenkinek puszi!
Lippa