Új privát üzeneted érkezett!

Ballagyó!
A 12.hét után már nincs hüvelyi UH!Drukk neked!
Nyunyi és Bibarci!
Isteni volt a bundikenyér!Remélem csináltattatok ti is magatoknak!!!!
Luki néni!
Megúsztuk a takarítást,mi?De jó,hogy holnaptól otthon lehetszlegalább és nem a kórházban !Pihi!
Sharon!
Gratula a mocorgihoz és boldog szülinapot az uradnak!
Réka!
Köszi a lábam akkor jó,ha pihi van vagy ha vízben punnyadok vele!Amúgy villámgéza lettem a bevásárlást illetően!
Zsókuci!
Tudom lassítani kell,de már eléggé visszavettem a tempóból!
És még nnyi mindent kell a kölköknek venni!Az idő meg hihetetlenül rohan előre!
Vicuska!
Nagyon jó lett az UHkép!
Bibarci!
Már váaszoltam!

Szerintem nem a méhszájnyílástól keményedem,legalábbis remélem.Pár napja amíg nem volt hidegfront nagyon jó volt a hasam csak mióta ez az esős szar idő van,azóta fáj nagyon!

Apa összerakta az egyik kiságyat!Nagyon szép,még a garázsban dekkol,mert a szobában benn van a régi franciaágyunk és azt előbb el kell passzolni anyuéknak!
Vendég

Bibike!
De helyes a kis cumis!
Sharon!
Sajnálom a fejed!Annyira jó lenne már ha elmenne ez a front!Én ma egésznap sírós kedvemben voltam no meg hisztisben!
Vendég

Sharon
nekem tegnap fájt de nagyon :evil: :evil: :evil: utáloooom a frontokat :twisted: :twisted: örülök hogy érezted a picurkát :P :P

Zsókuci
köszi én jól vagyok,ma végre fejfájás nélkül :oops: :oops:
bizony igazad van,a babáért az ember bármennyit tud feküdni :oops: :oops:

Benszi
sajna nem volt itthon tojás :twisted: :twisted:
Bibike

cuki a baba :P :P :P

bibar

Sziasztok!

Megjöttünk, szuper volt :lol: lányok rendesek voltak, jól viselték a környezetváltozást, ficánkoltak, sokat kommunikáltak apával is.

Hazafelé bevásároltunk a Baby Outletben, 90.000 ft :oops:

Kedden majd írok bővebben és teszek fel képeket, holnap még itthon lesz Ati :lol:

Puszi Mindenkinek, remélem Lukrécia már jobban van.

Joci, gyönyörűek a csajok!

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok,

Vicuska,
Beírtam a táblába a hiányzó adatokat. Szép nevet választottatok :D A szülés várható idejére a középsőt, okt. 10.-ét írtam :D Aztán majd kiderül :wink:
Nagyon szép a kép Ramónáról! :D:D

Sharon,
Remélem sikerül a holnapi 4D! Utána jelentkezz :wink: Tök jó, hogy érezted mozogni! Nincs is ennél fantasztikusabb élmény, és ez mostantól csak sűrűsödni és erősödni fog :D:D

Ballagyo,
Ebben sajnos nem tudok segíteni.

Bibike,
Csodásak a képek a cumizós Bettiről :D:D Tündéri! :wink:

Benszi,
Jól van, vigyi magatokra! Tudom, hogy még sok mindent kell csinálnod, de azért apránként! Ne pörögj ennyire csajszi :D

Bibar,
Örülök, hogy nem fájt ma a buksid. Nekem pénteken fájt iszonyatosan, le is feküdtem viszonylag korán, csak az alvás segített.

Judit,
Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és hogy a lányok is jól viselkedtek :D:D Várjuk a képeket :wink: Hát igen…nem nehéz ennyit (sőt akár többet is) ott hagyni egy ilyen helyen :oops:

Beszéltem ma Lukréciával, puszil mindenkit! :D

Kép

Kép
zsókuci

Szép Jó reggelt Kicsi Mamik!

Csak beköszönök,mert megyek a bmc-be eredményért!!!!Majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csajok!

Tegnap délután iszonyatos fejfájásom lett (egyébként nem szokott fájni a fejem) és azt hittem ha alszom elmúlik, de nem.
Szinte az egész fejem fájt mindenhol és lüktetett, mint az állat, de nem mertem gyógyszert bevenni. Még éjjel is fájt és még szédültem is fekve többször is. Mi lehet ez szerintetek?
Nyugtassatok meg, hogy csak a terhesség miatt van.
Még most is fáj a fejem, és reggel is 2-szer beszédültem. :(
Ja, és ha már minden kötél szakad mi az a gyógyszer amit be lehet venni? Bár nem szeretnék. (Algopirin vagy Aszpirin)
Köszönöm
Vendég

Estrella
ez az állapottal jár/nálam rendszeres/ :oops: :oops: én több orvost is megkérdeztem és algopirint mondtak nekem,nyugodtan vegyél be ha ilyen erős fejfájásod van,én is vettem már be párszor amikor nem birtam tovább.azt mondták inkább vegyem be mert a fájdalom rosszabb a babának :oops: :oops:

Nyunyika
ezer milló drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juci
örülök hogy rendben vagytok :P :P :P

bibar

Nyunyi!
Drukk nagyon!
Bibarci!
Küldtem mélt!
Juci!
Üdv újra!jó volt a tábor?Miket vásároltál,ami tényleg jobb árban van,mint bárhol máshol?
Estrella!
Sajnálom a fejed,de tényleg egy algopyrin nem árthat!Az rosszabb a babának és neked is,ha szenvedsz!
Zsókuci!
Tudom drága,lassítok!
Luki!
Remélem ma hazajössz!

Bariném!
Mi a fészkes van veled?Eltűntél!jól vagytok?
Vendég

Estrella! Algopirynt be lehet venni! Nekem volt már lázam is a terhesség alatt és bevehettem! Nekem akkora megkönnyebbülés volt amikor jól lettem tőle! Ne szenvedj feleslegesen!

Zsókuci, örülök, hogy tetszik a lányka neve, elég sok embertől kaptunk amúgy már negatív jelzőt erre a névre. Pedig szerintünk nagyon szép, nőies. Német eredetű és okosat-védelmezőt jelent.
vicuska1977

Bibar, Benszi, Vicuska:
Köszi az infót, bevettem egy fél Algot, nem bírtam tovább. Olyan vagyok mint egy mosott sz.r. Remélem jobb lesz a helyzet. :(
Vendég

Kicsi mamik!

Nem írok ide se semmit csak annyit!KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT!De sajnos --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Majd este jövök,ha jobban leszünk!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyika
jaj annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: de fel a fejjel,vigasztaljon egy kicsit a pici fiad,tudod,elöbb utóbb összejön az a kistesó :oops: :oops: :oops:

Luki néni otthon van :wink: :wink:

bibar

Nyunyika
jaj annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: de fel a fejjel,vigasztaljon egy kicsit a pici fiad,tudod,elöbb utóbb összejön az a kistesó :oops: :oops: :oops:

Luki néni otthon van :wink: :wink:

bibar

Bibike, édees kis cumis. :) Egyből el is fogadta, vagy küzdöttél vele? :) Alakulnak a mindennapok?

Lukrécia hívtalak, de biztos pihengettél. Most már otthon vagy ha minden igaz. :) Apa majd takarít, te meg a gyerekre vigyázol. :)

Sharon, igen így kezdődik "azt hiszem ez Ő lesz" :) Innentől majd egyre jobban fogod majd érezni. :)

Benszi, öröm hallani, hogy visszaveszel a tempóból. :) Uszi még megy?

Juci Üdv itthon. :) várjuk a képeket. :)

Nyunyi :cry: :cry: Várunk vissza, nekem nagyon hiányozna a reggeli, és esti beköszönésed. :(

Estrella, fejfájás front miatt. :(

Lucia drága a csoda Te vagy. :) Rettentően felnézek rád amiken átmentél, és ahogy mindenkivel törödsz, nem hagytad el magad.
Hogy vagytok? Képet kaphatunk?

AKKOR MIVEL SENKI NEM SZÓLT, ÍGY YOUTUBE-RA FELTOLOM A KLIPPET. LINKET MAJD ADOM. :)

Mi hétvégén állatkertben voltunk a keresztfiammal, meg keresztelőn. Itt van néhány kép, az Én szoknyás punásomról. :)
Azt a feljárólépcsőt egyedül megmászta, 30 lépcsőfok, nagyon oldog volt, dumált közben ezerrel. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

chesti

Sziasztok!
Jelentkezem én is ismét. Szerintem a tali óta nem írtam, persze azért rendszeres olvasó vagyok. Képzeljétek szombaton családostól (én, apa és a pocakbaba) kimentünk a Szigetre. Ott voltunk déltől este 10-ig. Nagyon jól bírtam, és az egyik civilsátorban még kaptam terheseknek szóló táplálkozási könyvet is. :) Egyedül a nagyszínpadtól kellett elvonulnunk, mert annyira hangos volt a zene, hogy apróságunk majdnem átrúgta a hasfalamat azalatt a két perc alatt, amíg elmenekültünk, :twisted: viszont a romasátorban kifejezetten élvezte a zenét. :lol: Azért jól elfáradtam, de nem bírtam volna ki, hogy ne menjek.

Bocsánat, ha én nem vagyok csak képben, de Lexivel mi van?Tényleg nem akarok tapintatlan lenni... pedig olvastam az üziket, de nem láttam újabb hírt

Zsókuci! megkésve bár, de köszi a linket a képekhez nagyon jók voltak.
Estrella! Én is algopyrint szoktam bevenni fejfájásra, ha már nagyon muszáj. Nekem terhesség előtt nagyon sokat fájt a fejem, most viszont nem annyit.A terhességtől lehetnek akár rendszeres migrének is ezt hallottam, de van akinek meg pont ellenkezőleg elmúlik a migrénje közben.

Bibike! Én még nem is gratuláltam :oops: az édes kis lánykádhoz. Annyira jó lehet, hogy ott van már veled hason kívül és látod, hogy minden rendben van :)

Lukrécia! Vigyázz magadra! Most akkor mit kell csinálnod? Feküdni, kapsz valami szert, vagy mi van ilyenkor?

Benszi! Nálunk kiságy még dobozban, majd csak szeptember végén akarjuk összerakni, bár már én is nagyon kíváncsi vagyok rá, de még a végén megunjuk mire megszületik a baba :D
gombahölgy

Kicsi mamik!

Köszönöm az együtt érzést!!! :oops: Aranyosak vagytok! :!:

Chestike!

nem tünök el nyugi!Már egy kicsit jobban vagyok!! :oops:

Lexikéről tudtok valamit??!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Chesti
ez a ruhácska,hát megzabálom benne :P :P :P a kerifiad is nagyon helyes,az enyém kis keresztfiam már bármikor megszülethet,annyira várom :P :P

bibar

Bibar Drága!!!!

De jóóóó hírek!!!!Örülök,hogy minden oké! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kukucccs!

Itt sincs senki?!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi örülök, hogy nem tünsz el. :) Kicsi fiadról kaphatunk képet? :)

Bibar, gratula a jó AFP-hez. :) Egy kis nyugi akkor. :)

Na itt van a youtube-s link. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Rf3J5Mgk8Nk

chesti

bocsi nem teljesen adtam linknek. :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=Rf3J5Mgk8Nk

chesti

Chestike!

kicsi manóról,holnap rakok képet!!Most elköszönök!!!JÓCCAKÁT kicsi mamik! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Chesti! Nagyon szuper a video!

Bibar! Örülök a te jó AFP-dnek. A mienk alacsony lett, úgyhogy bennem mindig ott van egy kicsit, hogy ugye biztos nem lesz semmi baj... az én kis szerelmemmel
gombahölgy

Chesti!
Szoknyás puni gyönyörű!A videó fantasztikus!Köszi szépen!
Sajna muszáj visszavenni én is érzem már!
Nyunyi!
Nagyon sajnálom,de ne add fel!
Bibarka!
Grtaula a jó afp-hez!
Gomba!
Klassz lehetett bulizni,bár én még nem voltam a szigeten soha!
Hidd el nem tudod megunni a kiságyat,ha felállítjátok!
Lexi!
??????????
Luki!
Otthon vagy már?
Numa!
Mit mondott a doki a cukroddal kapcsolatban?

Minden rendben volt a dokinál,kép nincs sajna,de koruknak megfelelően nőnek és most jelen pillanatban fejvégűek!
3hét múlva újból doki!
Vendég

Chestikém
isteni a klipp,a legjobb benne a mi Zsókucink felirat :P :P

Benszi
örülök hogy minden oké a babákkal :P :P

Gombahölgy
biztos nem lesz semmi a picurkáddal :oops: :oops: tudod ez az afp már nem mérvadó :oops: :oops:

bibar

Sziasztok,

Na itt vagyok ám én is, csak nagyon nehéz volt a mai napom (sok volt bent a meló), és később is értünk haza, és aludtam is egy órácskát :wink: Jóóó volt :lol:

Estrella,
Remélem, már jobban vagy, és nem fáj a buksi!

Vicuska,
Hidd el, bármilyen nevet is adtok a gyerkőcnek, tuti, hogy lesznek olyanok, akiknek nem tetszik… Úgyhogy az a lényeg, hogy Ti, Apával meg tudjatok egyezni, de ez sikerült, úgyhogy mindenki más le van tojva :wink: :D

Chesti,
Puszi neked! :D Klassz a videó, akárhányszor is nézem meg :wink:
Annyira jók lettek Nikiről a képek!! :D Annyira szép ez a kiscsajszi :D:D

Bibar,
HURRÁÁÁÁ!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D Mondjuk tudtam, hogy minden rendben lesz, de akkor is izgultam kicsit :wink: :lol:
Na a klipben az volt az első, mikor megláttam, és elbőgtem magam :oops: :oops:

Gomba,
TUTI, hogy minden rendben lesz nálatok is!!! Ne aggódj!

Luki néni :lol:
Várunk vissza! De csak, ha fekve tudsz netezni!!! Különben átmegyek éééssss….. :D

Jó éjt mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Nyunyika,

sajnálom nagyon hogy most nem jött össze, de hamarosan újra sikerülni fog, majd meglátod! :)

Luki néni,

jobbulást kívánok neked, pihizzél nagyon-nagyon sokat, jó? Férjecskéd úgyis elkényeztet majd, és még házimunkától is megmenekülsz... :D Azért a lényeg úgyis az, hogy a kiscsajszival minden rendben legyen! :)

Bibar,

gratu a jó AFP-hez! De hát ezt Te már úgyis tudtad előre, hiszen érezted, igaz? :D :D :D Én jövő hét pénteken megyek AFP-zni, remélem hasonlóan jó és megnyugtató eredményeket kapok... :roll:

Chesti,

Lencsilány egy kész hölgy már! Ebben a kis macis ruciban meg egyenesen zabálnivalóóóóóó! :D

Estrella,

nekem mindig a hidegfront hozta meg a fejfájást, és mióta ketten vagyok, azóta fokozottabban megvisel... Az egész hétvégém gáz volt, de nem mertem bevenni semmit... Remélem már jobban vagy!

Vicus,

szerintem tuti jó a választott nevetek, igazán ARANYOS... :D :D :D Amúgy jobban vagy? Az a jó kis rekedtes hangod helyrejött már?

Kép

Kép
mamm

Látom majdnem egyszerre írtam a "mi Zsókucink"-kal! :D

Zsókuci,

azért ne hajszold ám agyon magad így a nyaralás előtt, okés? :wink: :D

Kép

Kép
mamm

Mamm drága :D

Millió puszi Neked! :D
Hát pedig nagyon úgy néz ki, hogy nagyon zúzós hetem lesz... :shock: De nem baj, ezt már féllábon is kibírom valahogy :D :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Bibar! örülök a jó eredménynek!

Kriszti, Nyunyi nagyon sajnálom!

Lukrécia, örülök hogy otthon vagy már! sajnálom a kényszerpihenőt!! most sűrűn kell majd dokihoz járni???

Lányok mi van már Lexivel??????????????????? nagyon izgulok érte!!! Túl nagy a csend!!!
málna79

Szép reggelt Kicsi mamik!

Benszike,Mamm,Málna!

Köszönöm az együtt érzést!!!Igérem nem adom fel!!! :wink: Csak ma valamiért síros hangulatom van!!! :cry:

Chestike!

Délután rakok képet ördikéről! :wink:

Lexike!!!Remélem mostmár kapunk rólluk híreket!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci drága
aranyos vagy,én is izgultam ám,torkomban dobogott a szivem miközben vártam a büvös szót :oops: :oops:
Chesti annyira jól irta,nem is lehetne jobban megfogalmazni hogy te a mi ZsÓKUCINK vagy :P :P szerintem téged nem lehet nem imádni :P :P no tényleg ne hajszold túl magad,hú már csak 4 nap a nyaralásig,hogy megy az időőő :P :P

Málna
köszi :P :P magadról miért nem irsz soha?minket érdekel ám mekkora a pocid stb :oops: :oops: ű

Mamm
nagyon reménykedtem :P :P ne aggodj neked is megnyugtató eredményed lesz.én még a genetikai uh-át várom nagyon,ami nekem a 19 héten lesz azt hiszem,na aztán egy kicsit majd fellélegzem :oops: :oops: :oops: én ma is enyhe fejfájással ébredtem,hát nekem ugy látszik ez végigkiséri a terhességemet :cry:

bibar

Sziasztok!

Nyunyikám, kitartást előre is a következőhöz, mert ugye lesz következő? :wink:

Chesti, sikerült valamit intézni Lőrincen?Nem válaszoltál a privimre :cry:

Zsókuci, vészesen közeledik a nyaralásotok, húú,de jó nektek :wink:

Képzeljétek, ma feljön a védőnő, mit fog mondani? Ilyenkor mi a protokoll?Tudja valaki?Ja, ma kérek időpontot a kórházba a terhes diabétesz ambulanciára, a nődoki azt mondta tegnap, hogy lehet,hogy inzulin is kell, de REMÉLEM nem :!: :!: :!: inkább falatról-falatra betartok mindent :roll: :wink:

Kép
numato

Sziasztok lányok!

Végre itthon vagyunk!!! :lol: Tegnap délután jöhettünk haza!
Meg volt az első éjszakánk is,háááát edzeni kell. :lol:
Most nem írok többet ,amint tudok teljes beszámoloval jelentkezem.
Köszönöm a jokivánságokat,a vérnyomásom még megfigyelés alatt van gyógyszerekkel.
puszi.Brigi :lol:

Apa rak még fel képeket!! :lol:
Kép Kép

Kép
brigii

Brigi!

Gratulálok a lányokhoz, nagyon édesek!
Nefke
nefke

Sziasztok!

Tegnap bejelntkeztem 4D-re, de csak jövő hétre van időpont. Azt mondták, hogy más városból jön a doki és csak hetente kétszer tud jönni. Klassz! Somogy megye megyeszékhelyén nincs olyan doki, aki értene a 4D-hez!!!! Miért is mondják, hogy sötét somogy????
Na befejezem a kritikát! Örülök, hogy egyáltalán mehetek a jövő héten. Akkor kezdem a 20. hetet, remélem nem fogja végigaludni a drágám és megmutatja magát!

Nyunyi!

Sajnálom! :cry:

Lukrécia!

Pihizz sokat! Vigyázz nagyon magadra és a kis Lilire!

Bibar!

Gratulálok a jó afp-hez, bár én tudtam, hogy minden ok lesz!

Képzeljétek! Tegnap a szomszéd lány észrevette, hogy kicsit nőtt a hasam és bátortalanul átjött, hogy hogyhogy nem olyan lapos a hasam, mint szokott lenni? Én meg a nyakába ugrottam, hogy végre! Ő az első, aki észrevette, lassan a terhesség felénél, hogy nagyobb a pocim! Ezek szerint tényleg nől már. Igaz szűk felsőben voltam, de a lényeg, hogy lassan már látni is lehet a beavatatlan szemeknek is!

Kép

Kép
sharon

Brigi, gratula a csajokhoz, tüneményesek :lol:

Numa, most megy először a védőnéni? Nekem elmondta, hogy mit kell enni, mit nem szabad, pihenjek sokat, beírta a kiskönyvbe, meg az ő papírjaiba az olyan vizsgálati eredményeket, amiket még nem látott, aztán elment. Előző nap végignyaltam a lakást, hogy majd biztos mindent megnéz, hogyan élünk stb. Sütöttem reggel friss sajtos croissant, főztem teát, ehhez képest semmit nem fogadott el és semmit nem nézett meg :lol:

Benszi!

Bébé cumisüveget voltak éppen féláron, Ellepi rugi. Kocsikabátot vettem 1490 ft-ért Brendonosat ( nálunk olyan 4-5000)
És az autósülés, ami a babakocsinkra csatlakoztatható, Fehérváron csak a Brendonban lehet kapni 39.900-ért itt, 29.900 ( a kettőn már egy huszast spóroltunk)
Az akciók állandóan változnak, érdemes többször benézni.

Holnap doki, remélem még zárt vagyok és megúszom a 32. heti befekvést :?

Puszi Mindenkinek!

Képekkel jövök a héten!

Judit

jucicuki

Numato!

Köszönöm,aranyos vagy!Persze hogy lesz folytatás!!!Csak most lesz egy pár kérdésem a dokimhoz!!!nem értem mért a 11 napon volt az inszemem!!!30 naposak a ciklusaim ,az utolsó naptól számítva!Lehet ö értett félre valamit amikor kérdezte hány naposak montam 30 de lehet ö ugy értette hogy 1 naptól számítva!Majd ezt meg kell beszélnem vele!Vagy aki helyetesíti!!!Szerintem ez is lehetet az oka ,hogy nem sikerült!!!! :oops: :oops:

Sharon!Köszönöm neked is!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Mamm, köszi az érdeklődést már valamivel jobban vagyok. Pénteken még lázam is volt sajnos és a szombatom is elég ramaty volt de ma már jobban vagyok.

Bibar, gratula a jó AFP-hez! Jó érzés amikor közlik, emlékszem én is megnyugodtam tőle.

Nálam még soha nem volt a védőnéni. Hallottam, hogy máshol vizeletet is vizsgál, hát az enyém még egyszer sem tette! Lemér, vérnyomi és mehetek.
vicuska1977

Brigii! Nagyon-nagyon édesek a kislányok, remélem nem nyelte le a kis kezét végül (a második képen már alig van kint belőle valami) :D

Nyunyi! Sajnálom, hogy nem sikerült az inszem, de ha kicsit sikerül megnyugodni koncentrálj a következőre. Persze az is fontos, hogy megfelelően legyél tájékoztatva mit, miért, mikor tesznek veled, de ne arra fókuszálj, miért nem sikerült az előző. Kitartás!!

Lányok! Mindenkinek nézi a dokija a méhszáját? Nekem még egyszer sem nézett be a 12. hét óta. Nektek hanyadik héten nézték? Én legközelebb a 30. héten megyek. Most nem merek úszni menni nehogy ki legyen nyílva én meg nem tudok róla. Azt mondják a legtöbb esetben semmi tünete nincs a nyílásnak csak látni lehet.

Nálunk a védőnő először akkor jön állítólag, mikor megszületik a bébike. Ami a legviccesebb, hogy az egyetlen tanács, amit adott mikor voltam nála a 12. hét tájékán, hogy kútvizet ne igyak. Ott ültem döbbenten, hogy ezt most nekem mondja vagy csak azt hiszi 1960-ban vagyunk. Szóval nálam picit ezzel leszerepelt, és amúgy sem teljesen kerek a nő.

Benszi! Most a babakocsiban élvezkedem. Múlt héten megvettük, azóta ott áll a nappaliban és minden nap körbetolom, csodálom, hogy abban fog feküdni kicsike Benedekünk :)
gombahölgy

Vicuska! Jobbulást!!
gombahölgy

Sziasztok!

Juci, köszi az infót. Hát, nekem minden alkalommal, mikor a védőnőnél járok, beír minden friss vizsgálati eredményt,és mindig elmondja, hogy mit ehetek, ihatok stb.Úgyhogy lehet, hogy most ez tényleg háztűznéző lesz?olyasmi mint az óvónőknél a családi látogatás? :lol: :lol:

Nyunyi, én mindenesetre nagyon drukkolok :!: :wink:

Vicuska, ez tök érdekes, mert nekem mindig, ha megyek a védőnénihez, vinnem kell vizeletet, és megnézi, hogy nincs-e benne genny vagy valami...

Kép
numato

Gombahölgy
nekem 3-4 hetente nézi a méhszájat az orvos már az elejétől kezdve,érdekes hogy neked nem nézik :oops: :oops:

Vicuska
nekünk is mindig van vizeletnézés a védőnőnél,azt nézi van e benne fehérje :oops: :oops: /mert az nem jó/nálunk egyszer volt kinn eddig váratlanul,pont vendégeim voltak igy nem jött be :shock: :shock: azért jobban örülnék ha bejelentkezne :oops: :oops: jobbulást neked!

bibar

Gombahölgy!

Kitartok,és megyek mig baba nam lesz!!!! :roll:

Megyek takarításba folytom bánatom Kicsi mamik!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csak kukucccccss!

Sehol senki?

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszi drága nagyon szépen köszönöm,aranyos vagy.Én is imádom a bundáskenyeret(lekvárral :wink: ) :D .Örülök,hogy dokinál minden rendben volt!Most már tényleg lazíts egy kicsit!

Réka köszi a Csajok nevében!Te jól vagy,nem kaphatunk pocakképet?

Zsókuci drága,ahol Te vagy ott biztos,hogy süt a nap :wink: !

Sharon gratulálok a mocorgáshoz.Legalább már az időpont megvan,gyorsan elmegy az idő addig.Látod-látod mi mondtuk,hogy nő az a poci :wink: !

Bibike nagyon édes a kis cumis Bettina,és mennyit nőtt mióta utoljára láttuk :shock: !

Juci jó,hogy újra itt vagy,várjuk a képeket és a beszámolót,hogy mi volt az orvosnál.Drukk,hogy ne kelljen befeküdnöd!

Nyunyi nagyon-nagyon sajnálom,pedig teljesen azt hittem,hogy sikerült.Ne kenődj el,majd a következő :wink: !

Chesti továbbra is elolvadok Nikitől,macis rucis a kedvencem.Élvezte az állatkertet?

Bibar gratulálok a tökéletes Afp-hez :wink: !

Lukrécia örülök,hogy hazaengedtek,aztán pihizz ám sokat és ha tudsz gyere ismét!

Brigi annyira szépek a Lányok,ha időd engedi várunk a szüléstörténettel,addig is kérünk szépen képeket Jocitól :wink: !

Numa drága drukkolok nagyon,hogy elég legyen a diéta is!Mocorgás beindult már rendesen?

Lexivel mi lehet,remélem ma már kapunk hírt Róla,izgulok Értük nagyon!

Képzeljétek én meg letettem a Lányokat most délben aludni és a Petra addig küzdött,amíg kiesett fejest a kiságyból :shock: !Szerencsére azon kívűl.hogy felrepedt a szája nem lett komolyabb baja,persze még du-n jól szemmel tartom majd!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Köszi Lippa!

Jobbulást Petrának! Gondolom jó nagy volt az ijedelem, jó, hogy nem lett nagyobb baj :?

Remélem Lexi tényleg jelentkezik, nagyon szorítok értük, jó lenne már tudni valami biztatót.

Chesti, Niki továbbra is tündéri :lol:

Bibike, Bettina csodaszép, és hogy nő :o

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?