Új privát üzeneted érkezett!

Nora!

Írtam privit4

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Zsuzsa! én úgy tudom, hogy most jelenlegi állás szerint nem kell fizetni sehol a szülésért, csak ágypénzt vagy mit, de azt mindenkinek mindenhol. Mi újság Veletek?

Szandra! nem semmi Edó milyen ütemben halad!!

Szami! remélem hamar megszokja Szofi a tornát.

Damacska! háááát én már 2.5 éve nem érem utol magam.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!!

Köszönöm a gratulációkat, még egyszer!! :)

Finike:
Megpróbálok majd képet felrakni a gyűrűről.
Szerintem ne erőltess semmit, úgyis eljön az ideje, látod én nem is gondoltam ,sőt nem is tartottam fontosnak.
De nagyon jól esett természetesen!!!

Képzeljétek, az én drága kisbogaram a 4d-s ultrahangon meg sem mozdult, és hátat fordított mindenkinek :roll: !
Igy hát nem sikerült semmit sem készíteni róla, de sebaj hétfőn ismét megyünk!!!
Elmondanám, hogy amint kijöttünk azonnal elkezdett mocorogni.
A dokibácsi ezt mondta: " skorpió és lány, aha, a feleségem is, vannak jó tulajdonságai, de tipikus skorpió viselkedés, ha valamit nem akar az nem lesz!!!
Jó mi!!!

Ha a hétfői dolog sikerül rakom a képeket Nektek!!

Sajnos én nem tudtam menni szüléselőkészítőre, mert majd a szülésznőmmel is kell egyeztetnem.
Tényleg ismeritek Fekete Ildikót??

Mindenkinek száp napot: Bea

Kép
bogár1

Sziasztok!

Szamikám! Hát akkor túlestetek az első tornán. De látod, több vélemény van ezzel kapcsolatban, így az is lehetséges, hogy Szofi a következőn végig kacag majd :D Egyébként azt elfelejtettem írni és azóta sem helyesbítettem, hogy az ismerősöm ikerlányai akikről írtam, ők még nagyon kicsik (3 hónaposak) voltak mikor kezdték a tornát. Szofi már egy éves is elmúlt, így valószínűleg nem fogja a következő alkalmakat végigsírni...Majd írd meg hogyan viselte..

Dalmacska! Köszi a véleményedet a külön szobás témában. Azt hiszem, hogy pillanatnyilag én biztosan az egyik sorstársad vagyok mert Nándi reggel fél 10-től este 8-ig kétszer alszik egy órát. Egyszer az ebéd után, majd az uzsonna után. Nagyon kevés, alig tudok valamit megcsinálni. Általában mindig akkor ébred amikor romokban áll a konyha a koszos edényekkel és az ebéd félig fő. Most egyébként kiskirály vagyok még egy hétig mert a párom szabin van, de már előre félek az elkövetkezendő időktől. Nem kellene többet aludnia ennyi idősen? Ő is korán kezdte a hasra fordulást de egyenlőre itt meg is állt. Nem képes még visszafordulni a hátára. Pedig még egy hét és 6 hónapos lesz.
A fogyással ne foglalkozz szerintem addig amíg szoptatsz. Azt mondják addig nem szabad, mert a fogyás által felszabadult méreganyagok megjelennek a tejben is amit a picur megeszik. Egyébként én is 19 kilót híztam, amiből 10 maradt rajtam a szülés után, de már abból fogyókúrával leadtam 7 kilót de én nem szoptatok. Szóval szerintem egyenlőre ne fogyókúrázz, a tejcsi érdekében. De ez csak az én véleményem.

Üdv. mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Szami!
Remélem Szofi a következő alkalommal jobban fogja viselni a megpróbáltatást! :roll:
Kitartás nektek is!
A fogyás ügyben köszi a hozzászólást.
Én 13 kilót híztam(előtte is volt rajtam kb. 6-7kg plusz) :? :oops: ,a szülés óta 8 kiló ment le. Tehát több mint 10 kiló fölösleg van rajtam.
Egy kis torna lehet hogy nem árt meg a tejcsinek. :roll:

Edina!
Akkor tényleg nem vagyok egyedül... 8)

Mazsuzs!
Látom akkor Nándi sem viszi tényleg túlzásba az alvást... :roll:
Flóra van úgy hogy még ennyit sem alszik. Mondjuk ma pont aludt vagy négy órát,de nehogy elszóljam magam. 8)
Éjjel igaz,jól alszik. És Nándi?
Amúgy szerintem sokkal többet kéne még aludjnak,az ő korukban. :roll:
Ezzel a visszafordulással nem tudom igazán hogy hányadán is állunk,mert már két hetesen,amikor hasra raktam ő visszafordult. :shock:
Mostanában is néha megcsinálja,de egyre ritkábban,mostanában ő is elkezd sírni egy idő után amikor hason van,mert szeretne már haladni előre és nem megy.Szóval nem értem,most visszatud fordulni vagy sem? Ez minek tekinthető? :? :lol:
A fogyival neked is köszi a tanácsot,a tejcsit nem merem megkoskáztatni,annyit nem ér az egész. :?

Jó éjt!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Bocsi a helyesírási hibákért,de már alig látok ki a fejemből... 8) :oops:
Tudom,jó kifogás.... :lol:

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Helló!

Dalmacska!
Természetesen elnézzük a helyesírási hibákat mindenkinek aki éjjfél és hajnali órákban ül le és pötyögi le a mondandóját. Szerintem a többieknek is ez a véleménye... :)

A fogyit tényleg ne kockáztasd meg esetleg a tejcsi kárára, mert annyira jó, hogy még van. A körülöttem lévő ismerős kismamák 2-3 hónapig tudták csak szoptatni a gyereküket. Van most is három ilyen ismerősöm, akinek már pótlás kell, és mint ilyenkor lenni szokott, lassan majd nem lesz tejük sem mert egyre több a pótlás. Pedig ők is minden tőlük telhetőt megtettek, de mégis...Szóval örülj, hogy van és egyenlőre ne fogyizz.... :D
Úgy veszem ki a soraidból, hogy Flóra is végigalussza akkor az éjszakát. Hát igen, Nándi is. De ez nem is csoda, hiszen elég sokat vannak fent napközben. Igaz néha-néha felsír éjjel mert esetleg hason aludt el, és nem tud visszafordulni de amint visszafordítom a hátára, már alszik is tovább. Így néha már nagyon várom az esti etetést, mert utána általában már "szabad" vagyok.
:D Amivel elmaradtam azt megtudom csinálni, ha még van kedvem hozzá este 9 felé.

Remélem a nyaralók is bejelentkeznek amint visszajöttek és idejük engedi.
Kérünk egy kis élménybeszámolót! Finike, Pociló, Adra!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Már itthon is vagyunk, tegnap haza is jöttünk, mert már Balcsin is esett az eső ,így nem láttuk értelmét, hogy még egy napot aludjunk ott, ezért már tegnap este hazajöttünk. Jó volt, az idő is kegyes volt hozzánk, bár a víz elég hideg volt a babának így csak a lábát lógattuk be, amúgy beletettük egy kis csónakba, és egy darabig el is volt benne. Inkább ő a homokozást élvezte, de nagyon. Minden nagyobb gyerekhez odament nézte őket, játszott szépen velük. Egész napunk úgy telt, hogy azt vártuk, hogy Vicus felébredjen. :shock: :wink: Non-stop aludt, de komolyan. Reggeli 8-kor reggeli, 9-kor visszaaludt 11-12-ig aztán ebéd. 1-fél 2 körül megint aludt 4-ig. Ekkor megint kajcsi, aztán 6 körül megint aludt 1 órát. Még éjszaka is aludt. Szóval jól kipihente magát. Amíg fenn volt addig próbáltunk elmenni kajcsizni ide-oda, nagyon finomakat ettünk, de a kajcsi végére már megint dörzsölte a szemét. Hihetetlen volt. Az ilyen beüléseket rosszul viselte, de amúgy egy kis angyal volt. Babakocsiban nem volt hajlandó csak 1x elaludni, úgyhogy annyi rejtvényt fejtettem, hogy már a könyökömön jött ki. :wink: :roll: Párocskám kedden tudott lejönni és szerdán már ment is, de legalább ennyire le tudott jönni. :lol: :D

Dalmacska,
Én 8 kg híztam és mikor megszültem a kislányt, rá két hétre már a sok idegeskedéstől (szoptatási mizéria) már a mérleg -9kg mutatott. Bár így is van jó sok súlyfeleslegem, de nekem már kedvem nincs fogyózni. :oops: :roll: Szerintem tornázni nyugodtan tornázhatsz, ha van még időd és energiád erre, de kajcsiban ne fogyózz szerintem! Flórának Boldog 4. hónapot, így utólag is! :oops: Nagyon kis ügyi Flóra, hogy már ilyeneket csinál, hihetetlen. Szerintem korai, de ő tudja mit szeretne, mi jó neki.

Sid,
Nem szeretnék "vénasszony" maradni. :) Tudod így nem olyan könnyű, vegyük csak a papír dolgokat. Ha bármit el szeretnék intézni a párom nevében meghatalmazást kell írnom, vagy pl. ha a kocsival szeretne menni a párom ahhoz is kölcsönadási szerződést kell írnom, hisz a nevünk különbözik. Meg hát én is kislány korom óta álmodok fehér rucis esküvőről és a lovagomról. A lovagom már meg van már csak a fehér rucis esküvő hiányzik. Én nagyon szeretném felvenni a párom nevét, nekem ez is az összetartozást jelentené, szóval nekem fontos. Most azt mondta, hogy elvesz majd egyszer. Na köszi. Mindegy kivárom, max. majd a nyugdíjunkból esküszünk, és járókerettel nyomjuk a parketten, de talán egyszer csak né lesz belőlem. :oops: :lol: 8)

Szandra,
Edókának jól beindultak a fogacskái. Vikinek még mindig alul van kettő. Nem sieti el a dolgokat. Viki már megy, szinte már nem is mászik, csak ha valahova nagyon siet. Hihetetlen. :lol: :D Sokszor esik, de már azt is ügyesen, kitámaszt, berogyaszt, szóval ügyi. Lassan Edó is itt tart, ha ilyen kis ügyi. :D Tök jó, hogy ilyen jól meg van a két csajszi. Edónak Boldog 9. hónapot!

Szamikám,
Nagyon sajnálom, hogy Szofi ilyen nehezen viselte a tornát :cry: , de remélem a következő alkalomnál, már nem fog sírni. Kitartást Nektek!!! Majd írd meg, hogy mi volt a tornán!

Bea,
Mi is ugyan így jártunk az első 4D-n, de a másodikon a méhlepénybe fordította a fejét és azért nem láttuk. Remélem nálatok azért már megmutatja magát a kis szégyenlős.
Az esküvőt nem erőltetem, de azért csak sokkal jobb kimondanom, hogy a férjem és nem azt, hogy a párom. Na mindegy egyszer csak beköti a fejem ez a jó ember! :wink: 8)

Hexina,
Sajnálom, hogy diétáznod kell biztos nem lehet könnyű. És ezzel a diétával féken tudod tartani a cukrodat. Megkérdezhetem, hogy mennyi lett a cukrod? Kitartás a diétához!! Akkor most szülésig diétáznod kell?

Judit,
Egyedül találtad ki ezt a sok jó programot? Nem vállalsz programszervezést, szülinapi meglepi szervezést? :lol: Nagyon ügyi vagy!

Most mennem kell!
Szép napot mindenkinek!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok

Megjöttünk a nyaralásbol.Visszaolvasni még nem tudtam,de most talán sikerül. :D

Most mennem kell
Sziasztok
g.zsoltné

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a nyaraláspól és szupi volt. Ha lessz időm majd vissza olvasok, addig is boldog hófordulót minden babának.

Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Helló Csajok!

Tegnap du. megérkeztünk. Klassz volt az idő, csak tegnapra romlott el. Még csak átfutottam a topikot. Majd később igyekszem bővebben is írni.

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Finike:
Igazad van! Nekem is jobban esik, hogy azt mondhatom a vőlegényem vagy mi..../ bár még sosem mondtam :lol: /

Remélem holnap lesz kedve a kisbogárnak megmutatni magát, mi nagyon kiváncsiak vagyunk már rá!!

Mindenkinek szép napot, ha lesznek képek holap este felrakom!

Bea

Kép
bogár1

Sziasztok

Na most van egy kis idöm.A nyaralás szupi volt Márk nagyon jol birta az utat.Végig aludta oda meg vissza is.Csak nagyon gyorsan eltelt ez a pár nap.Állandoan az apja nyakán logott engem észre sem vett hogy ott vagyok :D Tudtam egy kicsit pihenni,de a párom nem mert a Márk mindig piszkálta valami miatt.Tegnap voltunk dokinál megkapta az agyhártya elleni oltást. :( Most jön a 9.fogunk mondta a doki.Hátul a rágofoga jön azzal szenvedünk már nagyon rég ota.Nem is tudtam hogy ezzel a foggal ilyen sokat fogunk szenvedni.Megmérte most 12kg és 81cm.Hát nem vékony a drágám.
Segitsetek nekem most kezdödik nálunk a hisztis korszak.Mit csináljak ez ellen van valami tanácsotok?Nem tudom ilyenkor mit kéne tennem.Veszekedni kiabálni nem nagyon akarok vele,de már az idegeim is kivannak.A költözés miatt is van elég bajom most még ez a hiszti is.Tudom mindenkinél eljön ez az idöszak de nekem ez nagyon fura volt hogy eggyiknaprol a másikra elkezte.
Na kipanaszkodtam magam :D
Aki tud irjon nekem hogy hogyan kezeljem ezt a helyzetet.
Elölre is köszönöm.
Most mennem kell,de rakok fel egy két képet.

Kép

Kép
g.zsoltné

Sziasztok

Na most van egy kis idöm.A nyaralás szupi volt Márk nagyon jol birta az utat.Végig aludta oda meg vissza is.Csak nagyon gyorsan eltelt ez a pár nap.Állandoan az apja nyakán logott engem észre sem vett hogy ott vagyok :D Tudtam egy kicsit pihenni,de a párom nem mert a Márk mindig piszkálta valami miatt.Tegnap voltunk dokinál megkapta az agyhártya elleni oltást. :( Most jön a 9.fogunk mondta a doki.Hátul a rágofoga jön azzal szenvedünk már nagyon rég ota.Nem is tudtam hogy ezzel a foggal ilyen sokat fogunk szenvedni.Megmérte most 12kg és 81cm.Hát nem vékony a drágám.
Segitsetek nekem most kezdödik nálunk a hisztis korszak.Mit csináljak ez ellen van valami tanácsotok?Nem tudom ilyenkor mit kéne tennem.Veszekedni kiabálni nem nagyon akarok vele,de már az idegeim is kivannak.A költözés miatt is van elég bajom most még ez a hiszti is.Tudom mindenkinél eljön ez az idöszak de nekem ez nagyon fura volt hogy eggyiknaprol a másikra elkezte.
Na kipanaszkodtam magam :D
Aki tud irjon nekem hogy hogyan kezeljem ezt a helyzetet.
Elölre is köszönöm.
Most mennem kell,de rakok fel egy két képet.

Kép

Kép
g.zsoltné

bocsi hogy 2X raktam fel
g.zsoltné

Sziasztok!

Csákány dr elérhetősége, rendelési helye, ideje érdekelne. Tud valaki segíteni?

Köszönöm!

Mona
monamáté

Helló Csajok!

Csak most értem utól magam, mert annyi mindent el kellett intézni a nyaralás után.

Úgy látom a jó idő nem tesz jót a topiknak. :( Mindenki eltűnt???

Móni!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok!
Látszik a képeken, hogy Apa milyen büszke az ő kisfiára!

Nekünk is jól sikerült a nyaralás, jó idő volt, csak utolsó nap esett, de aznap végülis már csak pakoltunk és utaztunk haza.

Képzeljétek Csajok!
Zéti már egyedül meg tud ülni!!! :D :D :D
Mellékelet róla egy képet:
Kép

Nagyon gyorsan megtanulta, kb. 2 hete kezdett el úgy ülni, hogy még egy kezével támaszkodott, aztán hétfőn legalább 5 percig úgy ült, hogy nem használt támasztékot. Teljesen elképedtünk Anyukámmal mikor láttuk!
Zsófika még nem próbálgatja, bár ő meg állandóan állni szeretne. Ha kézbe veszem, az az első hogy kinyomja magát, és kiabál örömében. Annyira édi!

Zsófiról is egy kép:
Kép

Finike!
Én teljesen házasság párti vagyok, és teljesen megértem a vágyadat. Remélem mielőbb teljesül a kívánságod! Nagyon drukkolok!

Szami!
Biztos nagyon nehéz volt számodra is, hogy Szofi ilyen rosszul viselte a tornát, de akik ismerik mind azt mondják, hogy később még élvezni is fogja a kiscsajszi! Remélem erre mielőbb sor kerül!

Judit!
Szupi programokat szerveztél! Tényleg nagyon kreatív vagy!

Bocsi attól aki most kimaradt, de mennem kell, mert Zsófikám nagyon kiabál....

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok Csajok!

Olvasok ám én, csakhát időm nincs annyi.... :P

Minden babókánk naggggyon szép, dehát ez nem újdonság!

Örülök, hogy mindenki jót nyaralt, mi majd augusztus 30-tól megyünk egy hétre megint. Most Alsópáhokra. Csupa jót hallottam, meg olvastam róla, kíváncsi leszek.

Adra!
Hogy mekkorák már a gyerkőcök!!!!
Kész vagyok teljesen.

Meg a többiek is, Flóra már forog, Edóka tiszta fog, Viki megy, Szofi is a sok fogával.... Még csak most születtek....

Na mindegy!

Nálunk minden rendben, Réka már 5 kiló, 60 cm. Mosolyog mint a tejbetök, gagyarászik, a tesóért teljesen odavan.
Az egyetlen, amiért kicsit aggódom, hogy szerintem egy lusta disznó, alig emeli a fejét, kissé ferde is a tartása a nyakának. Annyit mondott a védőnéni, hogy tegyem sokszor hasra, szóval "edzünk". De ha hazajöttünk a nyaralásból, akkor tutira elviszem egy konduktorhoz, azért mégis csak ők jobban értenek ezekhez a dolgokhoz.
A hasfájás még megvan, de remélem már nem sokáig....
Bence már teljesen szobatiszta, csak a kaka megy pelusba, de azért is külön szól, ha kakálni kell, akkor hozza a pelust, beleteszi, és már visszük is a klotyómanónak :wink: Valahogy a wc-be nem akarózik a kaka, de ami késik nem múlik.
Be sem áll a szája, pedig emlékszem nemrég még itt aggódtam nektek, hogy nem beszél :lol:

Na, megyek mert most hozta Bence a pelust 8)

Azért egy képet még dobok rólunk!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Kép És a kép:

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Fricky! milyen szépek a lurkók. Jó nagy már Réka is. Remélem a sok hasonfekvés meghozza kedvét Rékának a fejemelgetéshez.
Bulcsú ugyanígy van a szobatisztasággal. A kaka vmiért nem akar a klotyóba menni. Nem baj úgyis túl vásároltam magam pelusilag. MIvel nem gondoltam volna a kezdetnél hogy ilyen hamar menni fog pelus nélkül a pisi. Szóval már ez is vmi, ahhoz képest hogy pár napja még nem gondoltam volna.

Finike! én is házasságpárti vagyok. Bár nekem nem volt az az igazán nagy álmom a fehérruha, felhajtás. Bár nagy esküvőnk volt szépruhával stb. Nagyon szép emlék számomra.
Kívánom, hogy mihamarabb bekössék a fejed. Persze egy jó kapcsolatnál nem feltétlen ez a legfontosabb. Lényeg az egészség és a szeretet.

Adra! nagyon jók a fotók.- ZÉtinek grat az üléshez. És jól értem már egyedül fel tud ülni?

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

helló Csajok!

Eszti!
Jó régen jelentkeztél már!
Örülök, hogy ilyen ügyes Bence!
Réka is biztos előbb-utóbb megtartja a fejecskéjét. Nekem Zsófi volt nagyon lusta és nem igazán tartotta a fejét. Aztán kb. 2 és fél hónaposan egyszer csak úgy elkezdte tartani, hogy öröm volt nézni.
Látszik a képen, hogy nagyon büszke Bence a kistesóra!

Sid!
Zéti teljesen egyedül ül fel. Bár még nem úgy ahogy mi felülünk, de négykézlábra áll, és abból ül le. Azóta szinte csak ülve érzi jól magát. Csak akkor fekszik le, ha elfáradt v. álmos.
Johanna még mindig nyaral? Bulcsú nagyon egyedül érzi magát?

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Adri!
Nagyon Boldog 7. Hónapfordulót kívánunk Zsófinak és Zétinek!
NAgyon édesek a képeken. Zéti nagyon ügyi :D , Zsófi pedig már állni szeretne?! :lol: Nem semmi,a kiscsaj. :lol:

Móni !
Jók a képek. Látszik hogy a kisfiad nagyon apás! :D
Hát... ahiszit téma:nem egyszerű . Leginkább túl kell élni. A legeredményesebb az szokott lenni ha nem figyelsz olyankor oda rá. Elunja és abbahagyja. Azért nem mondom hogy ez mindig de mindig bejön. 8) :roll: Néha egy kis hidegvíz...,ha kéznél van. 8)

Eszti!
Örülök hogy jelentkeztél. Látom neked sem sok időd van. 8)
Réka is már milyen nagy baba! Iszonyú gyorsan tellik az idő.
Édi a közös kép! :lol: Rékának is jó nagy a sérója. :wink: :D
Ne aggódj a lusti hölgy előbb utóbb beindul... :wink:

Finike!
Szerintem minden nő álma a szép esküvő,szép házasság!
Gyönyörű felejthetetlen élmény.Kívánom hogy majd a tiéd is ilyen legyen! :D

További szép napot!

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!
Hú, de rég jártam erre. :oops: Majd mindjárt visszaolvasok.
A képeket megnéztem. Gyönyörű minden kis apróság. Zéti milyen ügyesen ül már. Gratula neki. Biztos tesó is hamarosan ülni fog.

Nálunk minden ok. Levike növöget ezerrel. Egész nap mosolyog, gagyarászik. Imádnivaló kis krapek. Ő is kicsit lustácska. Nálunk is az a probláma, hogy kicsit merev a nyaka. Vagyis jobban szereti jobbra tartani. Most oda raktam a fejéhez egy kis takarót, hogy balra is forduljon. Sokat van hason is. Még mindig jó az alvókája. Este 10-től reggel 7-ig alszik. Szóval egy szavam nem lehet. Áldott jó gyerek.
Gergő vasárnap volt 2 éves. Volt nagy buli, sok ajándék. A legjobban a gyertyafújást szerette. Vagy 10x megkellett gyújtani. :)
Ő is egy kis hisztipuffancs, néha nagyon nehéz vele. Főleg amikor rájön az 5 perc. Olyankor dobálózik, ütöget. Szegény Levike is kapott párszor. Szerencsére ritka amikor rossz, de akkor aztán bepótólja.
Még mindig nem beszél, csak babanyelven, de azt egész nap. És az az arc, amit vág hozzá, az fantasztikus. Annyit nevetek rajta. Mutogat a kezével, halandzsázik. Aranyos nagyon.
Most itthon lesz a férjem 2 hétig, bár építi a házat. Nagy segítség nem lesz.
Na mennem kell, ébredt a kisebbik.

jucus1

Sziasztok!

Annyira jó látni képeket a gyerkőcökről, csak így tovább.

Jucus!
Jó, hogy jelentkeztél. Most akkor a Gergő már 20 éves? :wink: , ennyi gyertyát elfújni :lol: .

Móni!
Hiszti, brrrrrr. Éltessen az, hogy egyszer csak kinövi (reméljük :wink: ). Van amikor nálunk is bepörög a Tami és akkor semmi nem tudja lenyugtatni, bevallom már nálunk is volt hidegvíz így már elég csak fenyegetőzni vele mert emlékszik rá, hogy nem túl kellemes :shock: .

Eszti!
Nagyon hasonlít Réka az ő báttyusára. Bence is barna hajjal született? Eszméletlen mennyire tudják imádni a tesót ezek a csöppek. Szépek mind a ketten.

Adra!
Nem semmi mekkorák már a te gyerkőceid is, komolyan mondom fel sem tűnik, hogy milyen rég volt a találkozónk csak így, hogy mekkorák a gyerekeid. De milyen formásak, az nem semmi. És hát a felülés komolyan mondom le a kalappal a drága előtt.

Bogár!
Kis bogár? Szégyenlős volt most is? Hogy bírod a kánikulát?

Finike!
Viki most is olyan jó alvó mint mikor nyaralni voltatok? Vagy kialudta magát egy évre és itthon pörög és nem hagyja az anyukáját? Örülök, hogy jó volt a nyaralás, tehetnél fel képeket.

Nálunk tegnap Edóka hányt, de amúgy semmi más nem utalt betegségre így lehet, hogy csak túlkajálta magát. Ma nem is mentünk sehova de hál istennek a kedve is szuper volt így remélem tényleg semmi komoly.

Napra pontosan 9 hónaposan felállt a drágám. Mondja, hogy vau- vau, háp-háp, nem-nem, ez utóbbi akkor csúszott ki a száján mikor altatni akartam :P , hát nem altattam :lol: . Ezeket már megállás nélkül mondja, ja és mikor mondom, hogy puszi akkor csuppant egyet a szájával, annyira okos és szép és .... jaj minden, szóval az enyém!!!

Mi 27-től megyünk nyaralni elvileg 2 hetet a Balcsira már nagyon várom, jó lenne ha még meleg lenne de nem az a kánikula.

Többiek!
Mi újság veletek?
Hiányoztok!!! Tessék írni!

Na megyek mert assszem kezdek álmos lenni így hajnal tájban :roll: .

Pussz
Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Jucus!
Sok Boldog Születésnapot kívánunk Gergőnek! :lol:
Nyugi,szerintem a lustiságot hamar kinövi. :wink:

Szandra!
Hát... nagyon ügyes már Edó! Gratula neki!
Tényleg imádnivaló lehet! :D

Flóra sajnos most poci és fogzási fájásokkal küzködik,napok óta sokat sír,nagyon nyűgi. :( Este 11 tájban elcsendesedik,éjjel 1-szer szopik. Nagyon fárasztóak a napkaink. Már kínomban köménymag teát iszom,egy-két kanálkával neki is adok. :?
A gyógyszertári "csodaszerek" nem válnak be. Most Espumisant használunk de ez sem valami jó. :(
Pedig igazán semmi puffasztót nem eszem,nem iszom,mégis... :(
Remélem mielőbb túl leszünk ezen. :roll:
Amúgy imádnivaló,nevetős baba amikor nem fáj sehol neki.
Teszek fel képeket,igaz már egy hónapja készültek.

Jó hétvégét mindenkinek! :)

Kép

Kép

Kép

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok Lányok!

Csak bekukkantottam, de nagyon álmos vagyok, mint minden este.

Jucus,
Boldog Születésnapot Gergőnek! Aranyos lehetett amikor elfújta a gyertyát olyan sokszor. :D A hisztitől én is félek, mert Vicus is kezdi már, de ahogy Dalma is írta, ha nem figyelsz rá akkor nálunk legalábbis a legtöbbszőr abbahagyja. Vicus az az igazi "rossz" kislány néha. Tudja, hogy a virágokhoz nem nyúlunk azért is belenyúl és kiszedi a virágföldet. :roll: :x Már néha rá is csapok a kezére és próbálok mérgesen nézni, hogy érezze, hogy ez most nem vicc, de csak röhög és pá-pázik. :shock: :evil: 8) Szóval nem egyszerű az élet.

Adra, Dóri
Boldog hónapfordulót a babáknak.
Adra, nem semmi amit a gyerkőcök művelnek. Hihetetlen!!!! :shock: :lol:

Sid,
Johanna már hazajött? Mizu Veletek?

Dalma,
Nem lehet így könnyű a háztartást is vezetni, nyugtatgatni a picit és Jázminnal is foglalkozni... Gondolom teljesen le vagy merűlve. Remélem Flóra babának gyorsan elmúlik már az a fránya pocifájása. Ez olyan kegyetlen tud lenni a kisbabáknál, szegénykék. Gondolom már a pocimelegítést is próbáltad. Sajnos nekem nincs ötletem, hogy mit lehetne adni, de bízom benne, hogy hamarosan elmúlik neki. Széklete van rendesen, vagy az is kőkemény? Sok-sok nyugi puszi Flórának!!! Jázmin tud tőle aludni? A képeken látszik, hogy ő sem az "alultáplált" babák közé tartozik. :D Nagyon édes!!! Jázmin igazi hölgy! Nagyon szép kislány! :lol:

Eszti,
Nagyon édesek a tesók a képen! Látszik Bencén, hogy büszke a kishugára. Milyen kerek Réka: 5kg, 60cm. Nagyon szép. Szopival mi a helyzet? Helyreálltak a dolgok? Szerintem már nem vagytok attól messze, hogy Bence a kakit is a klótyómanónak adja személyesen. Türelem, majd eljön az is.

Szandra,
Edóka hogy van? Remélem már jobban és tényleg csak túlette magát!!!

Móni,
Örülök, hogy a kicsifiad ilyen jól bírta az utazást. Tiszta apja ez a gyerek. Márk nem mondhatja, hogy a postás az apukája. 8) :lol: Képzeld már Viki is 80-as body-kat, és rucikat hord. Nagyon hosszú baba, hihetetlen. :shock: :wink:

Csajok, szeptembertől kik is mennek oviba? A tali mikor legyen??? Nagyon elcsendesültünk e témában.

Na most megyek, mert nagyon dörög az ég meg villámlik is, és inkább apával szeretnék lenni, remélem megértitek. :oops: :oops: :oops: :lol:

Kép
Kép
finike

Sziasztok,.

Gyorsan visszaolvastam, írni csak egy kicsit van időm. Sok minden miatt már a hétvégén költözünk, így pakolok ezerrel. Már dobozokkal fogok álmodni...A gyerekek meg egész nap itt sertepeltélnek körülöttem. Danca legszívesebben kifelé pakoná a dobozokat...
Hétvégén voltunk Brnoban, a MotoGP-n, szupi volt. Apa nagyon élvezte, én pedig azt élveztem, hogy ő élvezi :lol:
Mindenki jól van. Szonjusnak felül is kibújtak a fogacskái. Néha-néha már feláll. Eszik, mint a gép. Mindent megeszik:-)
Danca dumál egész nap. 3-án kezdjük az ovit. Addigra legalább már berendezkedünk a másik helyen.

Most megyek, mert még a fél konyhát be kell ma pakolnom.

Fricky,

Nagyon édesek, és tényleg egyformák :D

Adra,

Gratula Zétinek!

Jucus,

Boldog szülinapot Gergőnek!

Mindenki másnak is sok puszi:

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Judit,
Hát most nem vagy könnyű helyzetben mindent bepakolni, ami sok év alatt összegyűlt. Kitartás és sok erőt a költözéshez! Izgul már Danca és Te, hogy megy oviba?

Vicusnak még mindig csak az a két fogacskája van alul. Nagyon lassan jönnek neki. Vasárnap du. kimentünk a Margitszigetre. Nagyon jó volt, még arra a "kisvonatra" (ez sok kis kocsi vagy mi össze van kötve és egy pasi vezeti) is felültünk, ami körbevisz a szigeten. Vicus először nagyon megijedt egészen elvörösödött (felment a vérnyomása :shock: :wink: ), mivel az első kocsiban ültünk a sofőr mögött ahol a motor van és elég hangos, de sikerült elterelni a figyelmét és olyan édesen nézelődött. Egész jól bírta. :lol: Aztán megnéztük az állatokat is, bár őt inkább a földön lévő kövek és kosz érdekelte, meg ugye bár az ott sétáló kutyusok. Olyan koszos volt mikor hazaértünk, hogy csak na. Volt mit sikálni... :oops: 8) :lol:
Néha már fut is, elviszi a hév, rengeteget megy, Duracellel működik. :lol: :D 8)

Egy-két képet teszek fel Róla.

Mazsuzs, Dóri, Pociló, Szamikám, Mtücsök, Riella, Bogár1, Hexina és a többiek?
Mizu Veletek? Régen írtatok már.

A képek:
Kép
Kép

Kép
Kép
finike

Sziasztok

Most van egy kis idöm.Nem normális ez az időjárás.Hol süt a nap hol szakad az eső és dörög.Szombaton voltunk strandon kicsit tartottunk attol hogy Márk hogy fogja magát érezni,de hála nagyon tetszett neki,ki sem akart jönni a vízböl.Kicsit leégett a keze hiába kentem neki állandoan,de most már szépen bebarnult.Nagyon jo szine lett.Vasárnap meg kerti partira mentünk az is nagyon tetszett neki,bár a kutya jobban érdekelte. :roll:

Finike:
Tényleg jol birta az utat nem panaszkodhatom :D Azt mondod tiszta apja?Sokan meg azt mondják hogy tiszta anyja. :) :wink:
80-as badyk?Az szép,nagyon növekszik a nagylány.Mondjuk ez a dolguk nem? :D Nagyon édes ezeken a képeken.Vicus is imádja a kutyusokat?

Adra:Köszi tényleg jó volt a nyaralás.Igen apa tényleg nagyon büszke a fiára teljesen odáig vannak egymásért :D
Gratula Zétinek hogy már egyedül tud ülni.Nemrég születtek és már mekkorák nem?Nagyon édesek a képen.

Dalmacska:
A gyerköcök nagyon édesek.Nagyon szeretnék én is egy kislányt.Mindent megadnék egy kislányért :(
Nálunk a család tele van fiúkkal és azt mondták nagyon nagy a valoszinüsége hogy a második baba is fiú lesz.Márk nálunk nagyon apás,minden reggel mikor az apja megy dolgozni sírva fakad.A hidegvízen már én is gondolkodtam nem is keveset.Remélem hamar elmulik ez nála.

Szandrakiss:
Mikor növik ki a hisztit? :D :wink:

Most mennem kell lassan ébred a fiam és addig még van egy két dolgom,elsösorban megprobálom a ruhát kiteriteni hátha most már nem fog esni.Tegnap ota rohangálok ki be a ruhával mint valami félörült. :D
Sziasztok

Kép

Kép

Kép
g.zsoltné

Sziasztok Lányok!

Most jöttünk haza gyógytornáról. Ma volt a 4. alkalom. Ma már "csak" a felét sírta végig,de ez is ép elég volt. Annyira sajnálom szegényt. Jó lenne ha minnél előbb elkezdené csinálni a dolgokat, hogy ne kelljen járnunk. Vannak bizonyos mozdulatok amik fájnak neki. Jól látható a kis arcán, ahogy eltorzul olyankor. A gyerekorvos is azt mondta, hogy fájdalmas és kellemetlen is lehet. Ami viszont aggaszt egy kicsit, hogy amióta tornázni járunk elkezdet félni a védőnőtől és az orvostól ha mi megyünk be a rendelőbe! Kár lenne ha ez így maradna mert előtte nem voltak ilyen problémáink.
Ezt leszámitva jól vagyunk. Már kinnt van a 15 foga és majdnem a 16 is. A súllya pedig 12.5kg! Mindent eszik amit mi, nem kell neki külön készíteni és még ezerrel szopizik. Egésznap be nem áll a szája, annyira édes, imádom!!

Adra!

Gratulálok, hogy ilyen kis ügyesek a babók. Nagyon helyesek a képen. Boldog hónapfordulot Nekik!

Szandra!

Edonak is boldog Hónapfordulót! Nagyon ügyi, hogy már fel állt. Innen már nem kell sok és elindul.

Finike!

Hogy Vicus mennyit változót és milyen szép ki haja van már! Szofi még nem megy de már én is hoztam úgy haza játszótérről, mintha sárban hemperget volna. Szofi is imádja a kutyusokat és persze a gyerekeket. Teljesen oda van ha meg lát egyet.

Dalmácska!

Flóra baba pocijára esetleg megprobálhatnád a babynoss nevű masszázs krémet. Nekünk bejött. Ez kimondottan pocakfájos babáknak van és 3 hónapos kórtól lehet használni. Kitartás! Át tudom érezni a helyzeted mind poci mind hasfájás ügyileg!

Móni!

Nagyon szépek vagyok a képen!

Eszti!

Bence nagyon sokat nőt és változott a tali óta! Réka is nagyon sokat nőt és nagyon édesek a képen!

Dóri!

Az ikreknek is boldog hónapfordulót kívánok! Ti, hogy halattok a tornával?

Pocilo!

Marci babának is boldog hónapfordulót kívánok. Hogy halattok a házzal?

Bocsánat azoktól akiket most nem emlitettem, de nektek is sok puszit küldök!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!
Novemberben szülök a JFK-ban, info kellene. Mi a tapasztalatotok a szülésről, rooming-in, gyermek melléetetése stb? + az orvosom Dr Weidner. Róla vélemény?!
Minden hozzászólást köszönök!
Anna
vicanna

Sziasztok!
Köszönöm a köszöntést Gergő nevében.
Gyorsan rakok fel képet, mert most nincs túl sok időm.

Kép Levi mosoly

Kép Gergő szülinap

jucus1

Sziasztok Kismamák!

Csak egy kicsit "visszafoglaljuk" a topic-ot a mamiktól :wink:

Vicanna! Vannak várandós foglalkozások a kórházban!

Időpont: kedd, 14.00-16.00 Hely: nővérszálló, 1.em.tanácsterem

aug.28 Mit tehet az orvos?A szülés alatti orvosi beavatkozásokról, császármetszésről. Szülőszobalátogatás.
Vendég: Dr.Fekete Tamás, szülész, nőgyógyász szakorvos

szept.4 A szülészeti és újszülött osztály bemutatása,, helyi lehetőségek, szokások. Szülőszobalátogatás. Vendég: Peládi Andrea, szülésznő

szept.11 Mitől félek? Félelemől, fájdalomról. Szülőszobalátogatás

szept.18. A fájdalomcsillapítás gyógyszeres és természetes lehetőségei. Vendég: Dr. Fekete Károly, aneszteziológus

szept.25. Az együttszülésről. Az apa/partner szerepe, érzései, lehetőségei. Szülőszoba

...okt. 30-ig vannak progamok, sok sok vendéggel, a kórház dolgozóinak prezentálásával!

Előtte van lehetőség a relaxáció elsajátítására, utána van kismamatorna! Érdemes benézni, nagyon sok hasznosat megtudhatsz, és az összes kérdésedre választ kapsz!

Remélem jöttök! Bogár, Hexina, ti sem késtetek le semmiről! Sziasztok!

Kép
bettem3

Sziasztok!

Bocsika, hogy eltüntem, de még mindig nagy a felfordulás nálunk, de már látom az alagút végét.

Jó sokat írtatok, de látom sokan nem jutnak a gép közelébe.(velem az élen) :oops:
Nagyon szépen köszönöm a köszöntést Marcus nevében.
Mi is kívánunk sok boldog születés,névnap, hófordulót mindenkinek, babáknak és mamáknak!
Kismamik, hogy vagytok? Hogy bírjátok a frontokat és ezt a párás levegőt?

Lányok csoda szépek a gyerekek!

Finike!
Vicus már kész hölgy és nagyon ügyes.

Jucus!
Milyen nagyok már a srácok.Szép a mosolya Levinek és aranyos Gergő a szülinapi tortával.

Szami!
Nagyon sajnálom Szofit, hogy ezt kell megtapasztalnia, még mindig nem mehetsz be vele a tornára?Mielöbbi javulást kívánok!

Judit!
Kitartás a költözéshezés sok boldogságot kívánok az új otthonotokhoz.(elkezdtétek már az építkezést?)

Eszti!
Bencén látszik mennyire szereti Rékát, imádni valók.

Nagyon irigykedem a lányokra egyik szebb mint a másik.Nagyon szomorka vagyok, hogy nekem nincs lányom :( .

Bocsánat akit nem említettem azér gondolok rájuk.

Mindenkinek szép napot.
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Kép

Pocilo végre írtál. :D Már azt hittem valami baj van. Milyen volt a nyaralás? Ha van egy kis időd akkor teszel fel képeket?

Eszti,
Bencének Nagyon Sok Boldog Névnapot!

Jucus,
Nagyon édes, ahogy Gergő izgulva várja, hogy végre elfújhassa a gyertyáját. A tortája nagyon jól néz ki. Milyen ízű volt belül? Cukrászdában vettétek?

Vicanna,
Gratulálok a babátokhoz! Az orvosod nem ismerem, de a kórházról néhány sort tudok neked írni. Nekem természetes szülésem volt 5,5 óra alatt. Volt fogadott szülésznőm és orvosom is. Nagyon sokat köszönhetek nekik. Nagy szakértelemet, kedvességet, és odafigyelést kaptam tőlük. Ezért van az, hogy majdnemhogy kellemes élmény maradt a szülésem. :oops: :D Van szülőszobalátogatás ezt bettem3 szépen leírta. Erre érdemes elmenned nagyon sok hasznos tanácsot kaphatsz, megnézheted a szülőszobákat is. Rooming-in van, ha kéred egész nap veled lehet a picikéd. A gyermek hozzátáplálása... :evil: sajnos házirend írja elő, hogyha bizonyos súly alatt van akkor muszáj hozzátáplálni pláne ha első baba. Amúgy kérheted, hogy ne adjanak a babádnak. Sajnos amikor én szültem nem tudtam ezt, nekem Szandra mondta, mivel az én picikémet is táplálták, reggel mindig bukottan hozták, pedig nekem még nem is volt tejem. :shock: :x (Valószínű, hogy emiatt nem tudtam szoptatni a drágámat pici kora óta.)
Amúgy kislány vagy kisfiú lát napvilágot novemberben? Megkérdezhetem azt is, hogy mi lesz a neve? Ha van még kérdésed, nyugodtan kérdezz, megpróbálunk mindenre válaszolni. További jó babavárást kívánok Neked! :D

Szamikám,
Mikor várható valami látható eredménye a tornának? Remélem már nem kell mennetek olyan sokszor. :cry:

Móni,
Márk nem fél a víztől? Ő is halacska? :lol:

Szandra, Dóri!
Olyan ritkán írtok. Mizu Veletek? Meséljetek már, hogy mit csinálnak a csajszik.

Jövőhéten tali?

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Már lassan két hete nem írtam, de a párom szabin volt és szabályosan elfoglalta a szobát ahol a gép van. Este pedig nem volt kedvem már írogatni. Talán kétszer megnyitottam a topicot de láttam, hogy nagyon ritka volt a bejelentkezés.

Jucus! Utólag is Boldog Szülinapot Gergőnek! Nagyon aranyos a tortás képen, és a torta nekem is nagyon tetszik! Te is saját magad gyártottad mint Dalmacska vagy csináltattátok?

Adra! Gratuálok Zéti produkciójához! Nagyon ügyi! Egyébként hasznos az a műanyag előke amit etetés közben használtok? Én is kaptam de még nem próbáltam ki, igaz így egy etetés egy partedli mert annyira összekeni Nándi a nyakába köthető partedliket.

Eszti! Nagyon tündériek a gyerekek a képeken. Nagyon jó, hogy ilyen nagy a testvérszeretet közöttük! Én mindig féltékeny voltam az öcsémre de mikor megszületett a kisebbik öcsém, akkor már ketten voltunk féltékenyek rá a nagyobbik öcsémmel. :)

Dalmacska! Még mindig együttérzek veled, mert mi is eléggé fárasztó napokat élünk át. Nándi éjjel többször is felébred, és így én is. Odamegyek hozzá és mivel hason van visszafordítoma hátára. Ez még legalább kétszer lezajlik éjjel. Azért ébred fel, mert hason nem szeret lenni és hiába fordítom vissza a hátára, valahogy mindig hasra fordul és erre felébred. Pedig már vissza tud fordulni, de éjjel nem strapálja magát, egyszerűbb felébreszteni anyát... :) Nappal pedig alig alszik két órát, már a babakocsiban sem alszik el, a múltkor végigsírta a fél utat hazafelé mert elmentünk sétálni, égtem az utcán mert mindenki azt hitte aki kint volt hogy kínzom... :-(
A kép alapján Flórának is vannak condrái! (combjai), látszik hogy nem éhezik! :D Jázmin pedig úgy pózol mint egy fotómodell.

Finike! Vicus a képek alapján már igazi nagylány! Lassan közeledik az az idő, mikor Nándi is kipakolja a virágföldet. Hát annyira nem várom, ugyanis egy csomó virágom van amit egyszerűen nem tudok majd sehová eltenni csak a padlón van helye. Még nem tudom mit fogok kitalálni, hogy ne jusson a földhöz a cserépben.

Szamikám! Sajnálom, hogy Szofi még mindig ilyen nehezen vészeli át a tornát. Persze lehetne másként is, de a kolleganőm lányai is nagyon nehezen szokták meg sokat sírtak mert itt érzékeny pontokat masszíroznak sokáig, hogy a végén már nagyon nehéz elviselni. Remélem már nem sokáig kell járnotok!

Üdv. mazsuzs

Kép
mazsuzs

Szia Mindenki!
Köszönöm a válaszokat Finike és Bettem3, jó, hogy van vki, aki már bölcsebb és "harcedzettebb", mint és, kezdő, és TÚLÉLTE! :D
Finike: kicsilány, és Dorka. Már most övé a végszó, az aput meg egyenesen az ujjai köré csavatra. Még UH-ra is bejött a párom, akiről tudni kell, hogy már a "kórház" szó rosszullétet vált ki nála!!!
Nagyon jó lenne, ha el lehetne kerülni a hozzátáplálást, mert van allergiás a családban, nem is egy...Bár ha van ó rooming-in, akkor nem lehet gond, nem? Kedden megyek a felkészítőre, ha alkalom adódik, megkérdezem.
A dokimat tényleg nem ismeri senki? :cry:
Szülésznőt kit ajánlanátok? (és mennyibe kerül, haha...)
Apropó pénz. Mi nem a JFK-be tartozunk, ki kell fizetni a kórháznak is a pénzt (mennyit?), vagy hogy állunk most? Mi a döntés a fejünk fölött? Tudtok erről vmit?
Sziasztok,
Anna
vicanna

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ennyire eltűntem, de inkább olvasó és leginkább alvó üzemmódba mentem át! :D
Finike köszi a kérdést, igen diétázom, de bevallom nagyon nehezen megy. :oops: :( Hétfőnként a kórházban kezdek, ellenőrzik vérvétellel a cukrom.
Folyton édeset ennék, bevallom nem az erős oldalam a kitartás. :( Azért apa nagyon rendes velem, sokat segít és néha elnézi ha bűnözök. Gtaula Vikinek, nagyon ügyes kiscsaj! :D
Szami, remélem a torna minden nappal (alkalommal) könnyebb lesz majd mindkettőtöknek! Nagyon szorítok nektek!
Kárpijudit, a költözéshez kitartást, tudom mekkora felfordulással jár, pláne két gyerkőccel. Mi fél évvel a beköltözés után jutottunk el odáig, hogy nincs dobozunk! Végre egészen lakás formája van a dolognak, nem mint egy raktár! :D
Bettem3, én a legutóbb is ott voltam a férjemmel kedden, próbáltam kitalálni melyik lehetsz! :D (Tippem szerint kék felsőben voltál :D ) Nem hiszem, hogy megyünk már, nem a legutóbbi volt ugyanis az első alkalom, meg még dologzom is, így nem nézik jó szemmel, hogy elmegyek korábban. :(
Azért így a végére is kifacsarnak, de a támogatást meg egy tollvonással elveszik. Erre most nagyon mérges vagyok! Kivételesen (tudom már nem sok helyen van ilyen) a cég is adott valamennyi pénzt a kismamáknak, erre péntektől fuccsss! :( :(
Mazsusz, remélem tudsz azért pihenni, és az idő enyhülésével talán Nándi is többet alszik majd napközben.
Vicanna, üdvözlet neked! Mikor érkezik Dorka baba?

Lányok, nagyon szépek a gyerköcök, imádok csak azért is benézni, hogy nézegessem a képeket! :D
(Már nagyon várom a percet, amikor Hannát a karomban tarthatom!)

Mindenkinek üdvözlet, akit kifelejtettem! Bocsánat! :oops:

KépKép
hexina

Sziasztok Lányok!

Lelkesen ajánlgatom a felkészítőt, de én sem megyek többet. Talán még a köv. re. Kiderült ugyanis, hogy Misi baba medencevégű fekvést produkál, és nem valószínű, hogy befordul a drágám, szülésig. :shock:
Vagyis császár lesz a vége :oops: a 39.hétre. Így apa szülinapjára már meglesz, :D csak készítem a lelkem a császárra... :? Ha valaki tud valami császáros menetrendet írni nekem, örülnék neki! 8)

Hexina!

Asszem az én voltam :roll: Sajnálom, hogy a munkahelyed nem tolerálja a hiányzást (pedig mennyivel jobb volna!) pláne, hogy a támogatás is megszűnik :twisted:

Olyan furi, hogy aki most bent randalírozik, pár hét múlva már itt lesz! Anyósomékkal elmentünk már vásárolni a picinek, remélem rendeződik a nem túl harmónikus viszonyunk. Misi babát próbálom elképzelni, de semmilyen uh- nem adhatja úgy vissza, mint ahogyan ő már teljes valójában itt lesz. A dokim azt mondta, hogy a korához képest nagyobb a combcsontja. Szóval már nagyon várjuk a mi kis hosszúlábú kis Miskánkat... :oops:

Kép
bettem3

Sziasztok!

A hétvégén leugrottunk Agostyánra (Tata után van) egy horgásztóra (Rómaitó a neve). Úgy leégett az arcom és a nyakam, hogy alig bírom kifújni az orromat, de nekem általában gyorsan elmúlik. A kislány inkább barnult, hál'isten ő nem égett le. Jó volt ez a kis kikapcsolódás a mindennapokból, fogtunk is 3 pontyot és 7 kárászt. A kislány nagyon élvezte ő is horgászott. :lol: 8) Este viszont szenvedtünk a fogfájással 2-4-ig 3x kellett bekennem alul és fölül is az ínyét mire el tudott aludni szegénykém. Egy kicsit nomád körülmények voltak, de megoldottuk.

Mazsuzs,
Lehet, hogy Nándit nem fogják érdekelni a virágok. Van ilyen baba is a szomszéd kisfiú ilyen. 8) Tudom ezeket nem tőlem kérdezted, de remélem nem baj, hogy belekotyogok. :oops:
Amikor a babakocsiban viszed Nándit, akkor felülteted egy picit, hogy kilásson? Lehet, hogy az is a baja. Próbáld meg, hogy mielőtt letennéd aludni előtte vidd ki sétálni, hogy kiszívja a levegő és lehet, hogy otthon utána alszik egy nagyot. Vicut én soha nem tudtam babakocsiban altatni, mert borzasztó kiváncsi volt, de nem is balhézik, nézelődik, aztán mire hazaérünk jól "elfárad" ebben és alszik itthon a kiságyában.
Nálunk addig voltak felkelések éjszaka, amíg nem tudott magától visszafordulni, utána már ment magától is, és jöttek a nyugodt éjszakák. :lol: Remélem nemsokára Nándi is rájön, hogy egyedül is megy ez, nem kell anyuci ehhez a mutatványhoz. :)
Ja, és ne törődj az utcában lakókkal. Nekik is volt pici a gyerekük és nekik is sírt. Van ilyen, legalább hallják, hogy van egy pici baba az utcában. Nem hiszem, hogy bárki is azt gondolná, hogy nyúzod a gyerekedet! :wink: 8) :lol:
Ha még belekotyoghatok ebbe is... Előke. Mi műanyagot használunk arról könnyebben lejön a kajcsi és nem kell mosni, csak letörlöd és kész. Egyet vegyél és próbáld ki. Mi is eleinte amíg csak tápszereztünk anyagból készült előkét használtunk utána, amikor már szilárd ételt is evett műanyagot. Most már nem is nagyon használok semmit, mert olyan szépen eszik a kiscsaj! Csak el ne kiabáljam (kop-kop-kop). :oops: :lol:

Vicanna,
Írok privit!

Bettem3,
Próbálj meg esténként Misi babával beszélgetni, hogy Te szeretnéd nagyon, hogy megforduljon, és akkor hátha kedvez nektek és tornázik egy kicsit. Persze nem valószínű már, de "láttam már karón varjút"! :lol: Azért még szorítok, hogy megforduljon. Élvezd ki még azt a pár hetet amíg a pocakodban van. Nekem már úgy hiányzik, hogy csak naaaa! :oops:

Szandra,
Olyan keveset írsz mostanában. Nagyon lefoglal a két gyerkőc? Mentek még valahova nyaralni?

Jucus,
Gergőnek Boldog Hófordulót!

Eszti, mizu Veletek?
Réka baba szépen szopizik? Gömbölyödik? Te hogy bírod kettővel?

Hexina,
Nagyon sajnálom, hogy állandóan szurkálnak én rosszul vagyok a tűtől. De tudod, ne csak az édeseket kerüld, hanem a szénhidrátot is. Meglásd, mire megszülsz utána olyan vékony leszel, hogy csak na! :lol: Fel a fejjel, nem tart ez örökké, tudom nagyon nehéz, de gondolj a babátokra és ez segíteni fog, hogy kitarts a szülésig! Azóta jó a cukrod? Szóval Maszat= Hanna. Nagyon szép neve lesz ennek a kis tündérnek! :D

TALIVAL MIZU? EZEN A HÉTEN??????? Vagy inkább legyen jövőhét? Nemsokára kezdődik az ovi, még előtte kéne talcsizni, nem?

Most mennem kell, szólít a házimunka... :?

Kép
Kép
finike

Sziasztok Kismamik!

Segítségeteket szeretném kérni: olyan dokit keresek, aki a Jahn F-ben dolgozik, de van magánrendelése is uh-val, és akit szívesen ajánlanátok egy elsőbabás kismamának :roll:

Köszi előre is!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

Tényleg kevesebbet tudok jönni mostanában de azért olvasni mindig van időm

Benettke!
Írtam privit, lehet hogy nem megy át mert ilyenkor este nem szokott de akkor holnap reggel megint megpróbálom.

Finike!
Örülök, hogy Viki ilyen jól viseli ezeket a kis kiruccanásaitokat, nagyon ügyes kiscsaj

Bettem!
Nekem a Tami a 32ik hét táján fordult be, nagy babaként született 3900 grammal de így is megfordult, még ne add fel a reményt, hiszek abban hogy ha valamit nagyon szeretnénk az úgy is lesz...

Mi holnap megyünk le Balcsira így ha most lesz tali akkor nem tudunk elmenni rá, csak a jövő hét közepe felé jövünk haza, persze az időtől is függ azt tudom, hogy most nem lesz annyira jó időnk de a pihi az pihi :) .

Most megyek

Remélem azért olvasni tudlak ott is benneteket

Szandra

szandrakiss

sztok Csajok!

Én is vagyok ám, csakhát ugyebár..... Jó-jó, tudom ez nem kifogás :P 8)

Nálunk minden a legnagyobb rendben, tegnap volt dokibácsi, Réka 5510 gr, 64 cm. Szóval mostmár tényleg abszolúte nyugodt vagyok szopi ügyben, igaz, a mai napig fejek a szopik után, és este megkínálom a lefejt tejjel is - miután szopizott. Tegnap volt először, hogy semmi nem kellett neki a lefejtből. Kicsit aggódtam, hogy akkor jó korán meg fog ébredni éjszaka, erre ő - csakhogy engem megcáfoljon - átaludta az éjszakát. Már nem először történt ilyen, amióta emberi az idő, egyre sűrűbben előfordult már.

Bence továbbra is nagy zsivány. Be nem áll a szája, teljesen szobatiszta. Hugit még mindig imádja, sőőőőőt. Tegnap anyukám felvette, hogy büfizzen, erre Bence közölte anyuval, hogy tegye le, és ne puszilgassa, mert ő a Bencéjé.

Mi pedig csütörtökön megyünk le Alsópáhokra egy hétre, természetesen szerdától mondja a sz.r időt, Esztiék mennek nyaralni :twisted: De ha minden igaz, akkor csak hétvégéig tart, és akkor a jövőhéten mehet a napfürdőzés.

Vicanna!
Nekem volt szülésznőm, csak ajánlani tudom, Blahó Évának hívják.

Mazsuzs!
Engem is utolért a hajhullás, mint a záporeső úgy hullik.... Nálad végülis mi vált be? Remélem te már túl vagy mondjuk rajta!

Így utólag is gratulálok minden forgásnak, ülésne, fogacskának, szülinapnak, hónapnak, névnapnak :wink:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Eszti,
Jó pihenést nektek mégha az idő nem is lesz kegyes hozzátok. Azért én küldök nektek sok-sok napsütést!

Szandra,
Nektek is jó pihenést kívánok!

Szeretnék néhány képet feldobni a hétvégi horgászásról, azaz a kiscsajról. Remélem nem bánjátok!

Kép Apával...
Kép A gyönyörűségem....
Kép Kép
A nagy ho-ho-ho horgász... Nem lehet elég korán elkezdeni. :lol:

Kép A kutyák a mindene... :lol: :D

Kép
Kép
finike

Szia Szandra!

Írtam neked privit, de azóta már átjött a Te üzid is, KÖSZÖNÖM!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!
Köszönöm a visszajelzéseket, még azok is jók, amit nem nekem címeztetek! :P
Új projectünk is van: el akarunk költözni vidékre! Nem ismertek vkit, aki Kispesten szeretne lakni, és nem baj ha panel? :D
Jövő héten megnézzük Dorkát (UH), most már az apja is veszi a bátorságot és bejön!!! Majd mesélek.
Anna
vicanna

Sziasztok!
Finike!
Nagyon szép a lánykád, apának lesz dóga elzavarni a fiúkat.

Friky!
Nagyon szép napsütéses időt kívánok és felhőtlen kikapcsolódást.
Szandra!
Nagyon jó pihit a balcsin jó pancsizást!

Bettem!
Drukkolok, hogy megforduljon Misike, de ha nem teszi nincs semmi baj igy is csodás lesz az érkezése. Marcus nekem a 36.-ik hétre fordult meg.

Holnap megyün UH.ra(controll) Marcussal a veséje miatt.
Kiváncsi vagyok mi lesz. Drágámnak már nyílik az akarata nem marad már meg háton, mindig fel szeretne ülni.
Nem nagyon tudok írni, de olvaslak titeket.
Mazsuzs!
Nándika, hogy van? Mit produkál?És te ,hogy vagy? Nekem változatlanul hullik a hajam, de három fiú mellet nem csodálkozom rajta+ építkezés.
Akit nem említettem bocsánat.
Sziasztok Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Finike! Annyira szép a kislányod! :D Nagyon jók a képek!
Pocilo, tőled nem látunk még fotókat a fiúkról? Legutóbb tettél fel párat, és olyan helyesek voltak! :D Építkezéssel hogy haladtok?
Bettem, hasonló a problémánk! Képzeld a kis királylányom fogta magát és megint a fenekét mutogatta. Én még ilyent nem értem! Szóval erre volt a nagy "ugrálás" esténként. :D A doktor bácsi nem bíztatott sok jóval, szerinte nincs sok esély arra, hogy megfordul ismét. Ezért is jó olavasni itt mindenkit! Reményt ad! :)
Egyébként Hanna Sára 1854 gr és jól van. Nekem továbbra is a cukor a problémás terület, pénteken megyek a kórházba vércukorprofilra. :( Ott is kell aludnom. :(
Tudja valaki miből áll ez a vizsgálat?
Szorítsatok kérlek nekem, nekünk! Ha hazajöttem, jelentkezem!

Addig minden babukának és anyukának minden jót! Aki kimaradt, attól bocs!

Hexina

KépKép
hexina

Sziasztok!
Decemberre várjuk a második babánkat (úgy néz ki kislány). A kisfiamat 2,5 éve a Margit kórházban szültem, de sajnos ott most megszüntették a szülészetet... :cry: :evil:
Az orvosom pedig a Jahnba szerződött, így most ott szeretnék szülni.
Amit a csecsemősökről olvasgattam vissza sajnos nem túl biztató, de az sajnos a Margitnak sem volt erőssége. Amit a szülészetről-szülésznőkről írtok, viszont nagyon jó!
Két kérdésem volna: ti mit tapasztaltatok, milyen elbánásban részesültek az ilyen "külsős" kismamák, mint én? Van vmiféle negatív megkülönböztetés? (Sajnos már kórházban hallottam már ilyet... :()
Illetve tudnátok-e esetleg szülésznőt ajánlani? Az első szülésemnél egy nagyon talpraesett, nagyszájú, kedves, picit anyáskodó szülésznőt kaptam, ami nagyon jól jött ki... szóval jó lenne egy ilyet találni most is. (Lehet egyáltalán választani? Ha igen meddig?)
A válaszokat köszi!
Üdv: Saci

Kép
Kép
Kép
cas

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: