Sziasztok!
Már itthon is vagyunk, tegnap haza is jöttünk, mert már Balcsin is esett az eső ,így nem láttuk értelmét, hogy még egy napot aludjunk ott, ezért már tegnap este hazajöttünk. Jó volt, az idő is kegyes volt hozzánk, bár a víz elég hideg volt a babának így csak a lábát lógattuk be, amúgy beletettük egy kis csónakba, és egy darabig el is volt benne. Inkább ő a homokozást élvezte, de nagyon. Minden nagyobb gyerekhez odament nézte őket, játszott szépen velük. Egész napunk úgy telt, hogy azt vártuk, hogy Vicus felébredjen.
Non-stop aludt, de komolyan. Reggeli 8-kor reggeli, 9-kor visszaaludt 11-12-ig aztán ebéd. 1-fél 2 körül megint aludt 4-ig. Ekkor megint kajcsi, aztán 6 körül megint aludt 1 órát. Még éjszaka is aludt. Szóval jól kipihente magát. Amíg fenn volt addig próbáltunk elmenni kajcsizni ide-oda, nagyon finomakat ettünk, de a kajcsi végére már megint dörzsölte a szemét. Hihetetlen volt. Az ilyen beüléseket rosszul viselte, de amúgy egy kis angyal volt. Babakocsiban nem volt hajlandó csak 1x elaludni, úgyhogy annyi rejtvényt fejtettem, hogy már a könyökömön jött ki.
Párocskám kedden tudott lejönni és szerdán már ment is, de legalább ennyire le tudott jönni.
Dalmacska,
Én 8 kg híztam és mikor megszültem a kislányt, rá két hétre már a sok idegeskedéstől (szoptatási mizéria) már a mérleg -9kg mutatott. Bár így is van jó sok súlyfeleslegem, de nekem már kedvem nincs fogyózni.
Szerintem tornázni nyugodtan tornázhatsz, ha van még időd és energiád erre, de kajcsiban ne fogyózz szerintem! Flórának Boldog 4. hónapot, így utólag is!
Nagyon kis ügyi Flóra, hogy már ilyeneket csinál, hihetetlen. Szerintem korai, de ő tudja mit szeretne, mi jó neki.
Sid,
Nem szeretnék "vénasszony" maradni.
Tudod így nem olyan könnyű, vegyük csak a papír dolgokat. Ha bármit el szeretnék intézni a párom nevében meghatalmazást kell írnom, vagy pl. ha a kocsival szeretne menni a párom ahhoz is kölcsönadási szerződést kell írnom, hisz a nevünk különbözik. Meg hát én is kislány korom óta álmodok fehér rucis esküvőről és a lovagomról. A lovagom már meg van már csak a fehér rucis esküvő hiányzik. Én nagyon szeretném felvenni a párom nevét, nekem ez is az összetartozást jelentené, szóval nekem fontos. Most azt mondta, hogy elvesz majd egyszer. Na köszi. Mindegy kivárom, max. majd a nyugdíjunkból esküszünk, és járókerettel nyomjuk a parketten, de talán egyszer csak né lesz belőlem.
Szandra,
Edókának jól beindultak a fogacskái. Vikinek még mindig alul van kettő. Nem sieti el a dolgokat. Viki már megy, szinte már nem is mászik, csak ha valahova nagyon siet. Hihetetlen.
Sokszor esik, de már azt is ügyesen, kitámaszt, berogyaszt, szóval ügyi. Lassan Edó is itt tart, ha ilyen kis ügyi.
Tök jó, hogy ilyen jól meg van a két csajszi. Edónak Boldog 9. hónapot!
Szamikám,
Nagyon sajnálom, hogy Szofi ilyen nehezen viselte a tornát
, de remélem a következő alkalomnál, már nem fog sírni. Kitartást Nektek!!! Majd írd meg, hogy mi volt a tornán!
Bea,
Mi is ugyan így jártunk az első 4D-n, de a másodikon a méhlepénybe fordította a fejét és azért nem láttuk. Remélem nálatok azért már megmutatja magát a kis szégyenlős.
Az esküvőt nem erőltetem, de azért csak sokkal jobb kimondanom, hogy a férjem és nem azt, hogy a párom. Na mindegy egyszer csak beköti a fejem ez a jó ember!
Hexina,
Sajnálom, hogy diétáznod kell biztos nem lehet könnyű. És ezzel a diétával féken tudod tartani a cukrodat. Megkérdezhetem, hogy mennyi lett a cukrod? Kitartás a diétához!! Akkor most szülésig diétáznod kell?
Judit,
Egyedül találtad ki ezt a sok jó programot? Nem vállalsz programszervezést, szülinapi meglepi szervezést?
Nagyon ügyi vagy!
Most mennem kell!
Szép napot mindenkinek!