Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hú, Mongi, mennyi program :lol: Nem baj, úgy szép az élet, ha zajlik :lol:
Ti merre voltatok Horvátországban? Ha lesz időd, mesélsz majd egy kicsit?

Jaimee, hááát, ha sokat mozog a kicsi, baj nem lehet :) Legfeljebb, majd belőle is focista lesz! Van ám már női focicsapat is :lol:
Én imádtam, mikor Csongi rugkapátlt a pocimban. Hm, éjjel-nappal szó szerint! A vége felé volt úgy, hogy tök hullámos volt a hasam, hogy milyét nyomta ki éppen nem tudom, de úgy nézett ki a pocakom, mint a Dunántúli Dombság :lol:
Fejvégű fekvés? Hát biztos nem akar még megszületni! Egyébként foroghat még, de jobb, ha így marad végig.

Évi és
Kép
csongianya

Hali.

Ma itt voltak nálunk barinőmék,úgyhogy igazi gyereknap volt :lol: -2,3,4,5évesek :lol: .tök édik voltak.

Jaimee.Na Emődinél nem csodálom :wink: -az tuti,hogy Uh-ozni nem tud,úgyhogy teljes nyugi!!!Az én lányomnak (ugye ő volt a dokim) 38hetesen nem találta a lábát+szívhangot :? ,na de még sorolhatnám....

jó éccakááát...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Letti.Nagyon édi Antónia új képe.

Tündi.ügyi vagy,képügyileg...nagyon jó a Te avatarod is

KépKép
KépKép
cleo27

Petri4

megkaptad most már a két emailt, mert mind a két címedre elküldtem!

Kép
kbernadett

Andi: Jaaaj, tényleg, te írtad annak idején, hogy mi volt Emődivel...Na, még jó, hogy ez nem jutott eszembe a kórházban, vettem volna a cókmókom és uccu haza. :D Dehát most a szabik miatt kiszámíthatatlan, hogy ki van UH-n....

Köszönöm a megnyugtató szavakat, nagyon aranyosak vagytok, :lol: :lol: nem is idegeskedem már, örülök, ha mocorog, mindig úúúgy feldob.

Szilbee: Azt mondta Emődi, mindenkit visszarendelnek 2 hét múlva a gen. Uh keretében, akár látott privi doki, akár nem. Úgyhogy kaptam szeptember 3-ra afféle időpontot. :shock:

Mongi: Akkor egyszerre nyaraltunk! Örülök, hogy nektek is jól sikerült! Mesélj!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Kép Kép

Az jó! Legalább gyakrabban látod a picit! :D Én is potyáztam így egyet!
szilbee

Szilbee: Látni? Hát látni nem láttam.... :cry: :cry:
Már akartam megjegyezni, Dávid lesz a babó? Jól hangzik. :wink:

Hú, már 100 nap alatt vagy!!!

jaimee

Bizony!! Nekem már csak 97 nap van hátra!! :P

Igen! Úgy tűnik Dávid lesz, de még kell mellé egy másik név... ha már Leventének is két neve van... tudod... Lehet Andor lesz a másik, de párom nem igazán tudja eldönteni mit is akar. Mindegy a lényeg, hogy 1 nevünk már bizti van!!! :) Tehát nem a dokit kell megkérnem császárnál, hogy mondjon egy nevet...
szilbee

Marci! :)
Boldog Névanpot!!!

Kép
szilbee

Nahát kezdhetem előről,az előbb elveszet...

Mongi,az ajó ha zajlik az élet.Én azt hiszem hogy soha nem telik el ez a 7 hét ami még hátra van. :( Merre voltatok horváth.o-ban? Jövőre mi is szeretnénk menni,remélem összejön majd:)

Cleo köszike a dicséretet :)

Szilbee,szerintem a Dávidhoz illik az Andor :)

Jaimee, na az jó ha megnyugodtál.A kórházban nekem sem mutatták meg eddig egyszer sem Lucát :( Ezért sem szeretek oda járni uh-ra többek közt,meg úgy csinálják mintha futószalgon lennének a kismamák.

Ma megint elkezdett keményedni a hasam,a mosogatás is nehezemre esett,mondjuk tegnap már a főzésnél is rossz volt állni,olyan mintha vmi nyomná a hasam alját.Mondjuk ez lehet természetes.

Szép napot nektek!

Kép
Kép
tundi24

Kép JUDIT.

MARCIKÁNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

KépKép
KépKép
cleo27

Csajok,13-ra megyünk szurira,gondoljatok ránk :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi!
Szorítunk!!!!
:)
szilbee

Andi: Szuri...Brrr...Szorítunk, szorítunk! :wink:

Szilbee: Az Andor nálunk is szóba jött, nekem tetszik. És tényleg megy a Dávidhoz. Nálunk Dávid a vezetéknév, tehát ebben tényleg nem gondolkodunk.

jaimee

Tényleg??? mármint, hogy vezeték.... :D De mondjuk egyébként is lányotok lesz!!! :wink:
szilbee

Köszi a drukkot,túlvagyunk rajta :) -de még várom a mellékhatásokat :? -szegény csajomat ma nem kellett altatni-kidőlt amint hazaértünk.
De nagyon meg lettek dícsérve.
Csak néztem-mert Zsoltinak még a vérnyomását is megmérték :shock:

Az Andor nekem is nagyon tetszik :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi, ügyes a kis csajszi, biztos nem lesz semmi baj!

Ez most egy új szokás, minden évben van státusz vizsgálat... Rendi volt a doktornénink? :wink:

Évi és
Kép
csongianya

[b]Marcika Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk Neked!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!

Itt vagyunk mi is csak nagyon kevés időm van írni,annyira lefoglal Dia ,hogy örülök ha egy kicsit leülök pihenni mikor alszik.De minden nap olvasom ám mit írtok!! :lol:

Mongi!
Nagyon jó lehetett nektek,hogy eljutottatok nyaralni mi sajnos nem jutottunk el ezen a nyáron sem sehová :cry: Jó zsúfoltak voltak a napjaitok de hát úgy a jó az élet ha zajlik :wink:

Andi!
Gondolom Sziszi nagyon fel sem vette,hogy szurit kapott sztem Tégrd jobban megviselt a dolog. :)
Zsoltinak miért mérték a vérnyomását?????? Még nem hallottam ilyent,hogy ilyen kicsi gyerkőcnek mérték volna.

Tündi!
Nem felejtettem el amit igértem neked de eddig sajnos nem tudtam kideríteni a számot...ne hari :oops:

Mutatok Diusról friss képet tegnap készült.
Kép

KépKép
diÁcska

Vali+Dia+Mindenki: Én nem tudom, ezen a fórumon mindenkinek gyönyörű gyereke van? :shock: Hogy lehet ez? :lol: :lol: :lol: :lol:

jaimee

Jaimee.

Biztos valami pozitív-szépség-gyerek-vírus van itt.Úgyhogy 100%,hogy a Te pocaklakód is elkapta már :lol: :lol:

Vali.Nagyon tündéri kép Diusról.Nagyon nagy csaj már :shock:
Amúgy miután tudatosult benne,hogy szurit kapott akkor kezdett sírni...
Vérnyomás-benne van a státusz-vízsgálatban :shock: -de engem is meglepett,persze mértek:súly,magasság,fej,mellkas, volt torok,fog,hallgatózás,kuki-nézés (Zsonál :wink: ),meg miket tud,rajzol,meddig számol,színek,hanghibák vannak-e,stb,stbSziszinél szobatisztaság,beszéd... Azt mondják felírkálnak mindent egy nagy kartonra és küldik az oviba/suliba-és majd ott is nyomon követik a fejlődésüket.

Évi.Dokinénink aranyos volt,csak folyton csöngött a telója :? -a védőnőket akik voltak még életemben nem láttam..

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Nem is gondoltam, hogy ennyire alaposak mostanában a dokik, hogy egy 5 éves kissrácnál is csinálnak státuszt! :shock:

Vali!
Gyönyörű a lányod. Ha nem tudnám mennyi idős, simán azt gondolhatnám, hogy megvan már 4-5 éves is... tiszta nagylány már!! :)
szilbee

Szilvi.

Nálunk eddig minden évben kellett menni státuszra,még levelet is küldenek,hogy X időpontban jelenjünk meg :wink:

Évi.Te tudod,hogy merre lakik dokinénink?Valójában csak kiviből kérdem

Jó éjszakát.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

[size=18]Marcikának nagyon sok boldog névnapot kívánunk![/size]

Kép
Kép
mongi

Bocsánat, tudom adós vagyok az élménybeszámoloval és a képekkel, hamarosan pótolom.

Diácska! Dius nagyon sokat nöt, igaz nö lett.

Jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
mongi

jaimee ,szilbee,cleo,mongi!!!!!

Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Remélem lesz időm egy pár sort írni nektek. Igaz már csak Gergőnek van szünet, de annyira hozzászokott az egésznapos anyánlógáshoz, h nem tudom meddig lesz el nélkülem. :oops:

Marcinak utólag is boldog névnapot!

Hétvégén mamáéknál ünnepeltük Gergőt, most hétvégén pedig itthon bulizunk. Tortát nekem kell csinálni :roll: Mert a fiatalúr gyümitortát rendelt :D

Nagyoon sokáááig bírta nélkülem Gergő:(

Már kiabál:"Anyaaaa gyere nézd mit építettem!!!" -legózik a szentem-

Sziasztok!

KépKép
KépKép
geromilo

Jajj Cleo! A vosztok felé vhol lakik :wink:

KépKép
KépKép
geromilo

Vali,nem gond,hogy nincs még meg amit igértél,ha meglesz majd küldöd :) Nagyon szép a kislányod,írigylem a hajáért:)

Cleo,hogy vagytok a tegnapi szuri után? Remélem minden rendben :)

Kellemes napot mindenkinek :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de én is boldog névnapot kívánok Marcinak!

Geromilo, mi még nem nagyon ismerjük egymást (bár az iwiwen visszajelöltelek :lol: ) Ma négyéves a nagyfiú? Akkor Isten éltesse sokáig! Nem akarsz egy kicsit gyakrabban írni? :lol:

Cleo, fogalmam sincs, hogy hol lakik a dokinéni. Mikor kicsi volt Csongi ő járt hozzánk, mi nem voltunk nála :lol:

Minden évben van státusz vizsgálat, és igen, ki is értesítenek olyan szöveggel, hogyha nem viszed, akkor hűdehajde büntetés jár!

Vali, Dia gyönyörűséges, de komolyan! Kész nőci :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Gergő! :)
Kép
szilbee

Sziasztok!

A nagy olvasásban talán írok is :wink:

Tegnap volt a szülinapja Gergőnek, csak a csíkot még nem állítottam át, mert majd a hétvégén készült képekből akarok egyet betenni.

Köszönjük a köszöntést.

Évi! Na igen én voltam annó a topicindító, de manapság leginkább olvasni jövök, mert írni neeem hagynaaaak. Most sem :cry:

Neked is írom akkor meg Andinak is még1* a dokinéni a vosztokon lakik. 100% :wink:

Puszi:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Zsú! :)
Tegyél léccci képeket a fiaidról!! Olyan régen láttuk más őket!!
szilbee

Zsú: Én is boldog szülinapot kívánok Gergőnek! :D

jaimee

Sziasztok!

Vali
Szép nagylány lett Diusból! Ezen a képen olyan kis elbűvölő :D :D
A bölcsibe szerintem rögtön lesz udvarlója :lol: :lol:

Marcika!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Gergő!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Betti
A mai napig nem kaptam levelet egyik helyre se :cry: :cry:
Mindegy, hagyd a fenébe! Eddig is elvoltunk nélküle, talán ezután is megleszünk :wink: :) Azt a pár számot kiírom cd-re és lesz mit hallgatni :D :D
ezeket is köszönöm!!!

Cleo
Az oltást megúsztuk mindenféle kellemetlenség nélkül. Végül is tegnap kapta mert a mi dokinőnk szabin van és a helyetes meg kedden rendelt. Sírás az volt... rögtön rázendít ha meglátja a fehér köppenyt. :cry:

Mi délután megyünk Abonyba kis oroszlánt simogatni :D :D :D
2-kor és 4-kor hozzák ki.
Pénteken Székesfehérvárra utazunk, Csaba régi munkatársai hívtak meg egy kis összeröfennésre. Grill partizunk :lol:
Este jövünk haza.. kíváncsi leszek milyen lesz az éjszakánk.
Timi elalszik az autóba de nem tudom meddig :roll: remélem mikor hazaérünk nem fogja azt hinni hogy reggel van. :|

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Gergő Boldog Szülinapot!!! Kép

KépKép
diÁcska

Petri!
Majd szólj, hogy mikor jöttök Szolnokra esetleg shoppingolni és megcsinálhatnánk a businesst!! Vagy akár mi is elugorhatunk Miklósra vmikor, ha nektek úgy jobb. :)
szilbee

Évi Petri,Tündi köszi nektek is a sok-sok dicsértet!! :D

Ma megint sikerült jól letörnöm magam,legalább 4 hirdetést hívtam fel munkaügyben de már mind betelt....pedig tegnap tették fel a netre.Szerintem sehol nem találok állást ezen az elveszett Szolnokon
:evil:

Petri!
Mozgalmas hetetek lesz nektek is :lol: Mi s mennénk már csavarogni csak 1 bibi van Dius utál az autóban sokáig ülni,kész izgalom mire anyósékhoz lemegyünk ami innen csak 25kmre van addig is mit össze nem vinnyog??!!! :evil:
Pedig mi meg hivatalosak vagyunk egy esküvőre ami Lajosmizsén lesz egy kúriában,de Dius miatt nem tudunk elmenni valószínű...pedig olyan jó lenne egy kicsit kikapcsolódni már :wink:

Ildi!!!
Nálatok mizu???Hogy vannak a gyerkőcök????Igazán tehetnél már fel képeket biztos nagyot nőtt már Petike is :)

Nem is újságoltam még nektek voltak nálunk Elinék Lilcsivel,mutizok képet!
Kép

KépKép
diÁcska

Vali annyira szép a lányód a haja is olyan gyönyörű! én ugy örülnék ha Bettikémnek fele ekkora haja lenn :-S

Petri!

Én nnem tudom hogy miért nem küldi el, pedig tényleg többször is el küldtem mind a két címre s visszaigazolást is kértem de még semmit nem kaptam meg. Ez bosszant nagyon majd csinálok én is egy új email címet hátha onnan elbírom küldeni

Zsú boldog születés napot a nagy fiúnak!

Ugy felégtem ma hogy csak na ugy fáj a vállam :oops: :cry:

szép napot puszika

Kép
kbernadett

Zsu.

GERGŐNEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

zSU.

De jó,hogy írsz :) :) :)
Köszi az infót.

Pircsi.
De jó,hogy megúsztátok a szurit mellékhatás nélkül.Sziszinek ma du. már 38volt a láza :? -de amúgy kutya baja,fel sem vesz ennyit.
El is mentünk délután és vettünk neki "nagylányos" fülbevalót -elő-szülinapi ajándékként.
:)

MAjd este még bekukk.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Gergönek nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Kép
Kép
mongi

Cleo
Az jó ha Sziszi ilyen jól túri a lázat!
Milyen a nagylányos fülbevaló?

Vali
Nem tudjátok Diust pl az egyik mamára bízni míg Ti lagziztok? Nektek is jár a kikapcsolódás! Ő meg addig unokázna.
A lányod már pózol a gép előtt? :lol: :lol: cukker :lol: :lol:
Nekem Elin minden fényképen máshogy néz ki. Ha találkoznék vele az utcán biztos csak Lilcsi miatt ismerném meg :oops:

Szilbee
Azóta már voltam többször is Szolnokon csak azért nem szóltam mert a kendő anyóséknál van -ott vannak a felesleges cuccaink- és mindíg akkor jutott eszembe mikor már úton voltunk haza :evil:
Remélem most hétvégén nem felejtem el :roll: :oops:

Apropó a tescóban lévő cipőboltban -nem tudom mi a neve- vettem leárazva Timinek nagyon szupi Falcon szandálcipőt. 6500 helyett 3500 volt. hátha valaki mást is érdekel...

Abony: minden nap 10-kor, 12-kor, 14-kor és 16 órakor hozzák ki a kicsi oroszlánt Mungót simogatni :D meg is lehet fogni egy fotó erejéig. Aki meri :lol: :lol: Nagyon édi volt :lol: :lol: Timi ment utána állandóan simogatni akarta :lol: :lol: Mungónak meg tetszett a lányom szoknyája :lol: mert fújta a szellő :lol:
Lovagolt is a kiscsajom :lol: tisztára irigy vagyok rá :lol: :lol:
A kis Mungót kb már csak 1 hétig lehet simizni, aki szeretné az szaladjon :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Diácska! Sajnálom,hogy a munkakeresés eddig nem volt eredményes, de biztos, hogy vár még rád az igazi.
Nagyon jó a közös kép Elinékkel, legalább őket is lehet látni mostanában.

Cleo! Most olvastam vissza a múltheti termést, igy most tudok neked munkaügyben válaszolni.
Sajnos vagy nem sajnos, majd az idő igazolja nekem még a terheségem alatt lejárt a szerződésem, igy legalább nem akar senki sem elrángatni Anta mellől dolgozni.

De a kistesó már tervezés alatt van, remélem újabb babás évek következnek majd és lesz időm kitalálni majd, hogy hogyan tovább.

Egyébként fogászaton dolgoztam 2 müszakban és esténként gyakran késön 8 után értem haza, ezt nem nagyon akarom majd gyerekek mellett csinálni.

Diácskához hasonlóan nekem is van marketinges végzettségem, hátha azzal tudnék majd valamit operálni.

Évi! A keresztelőre kisbicajt vettünk nagyon nagy sikere volt. Köszi a tippet.

Na akkor röviden a horvátországi nyaralásról: Nagyon szuper volt, igazi kikapcsolódás.
6 éjszakát aludtunk kint, többet nem mertünk bevállalni, Anta most volt elöször ilyen sokáig távol a kis otthonától.

Kifelé éjszaka mentünk, de sokat ébren volt a kisasszony, de jól birta az utat.

Split alattt voltunk 50 km-rel egy kis faluban Krvavicán, apartmanban laktunk kilátással a tengerre.

Sokat fürödtünk, Antóniának nagyon tetszett a tenger alig birtuk belöle kirimánkodni, pedig nem volt túl meleg a viz.

Bekirándultunk Splitbe, átmentünk még Makarskara és Baska Vodába is, ezeken a helyeken félelmetesen sok turista volt és ami nagyon meglepett, hogy rengeteg bébi nyaralt a horvát riviérán.

Szóval tényleg nagyon szupi volt kár , hogy letelt.

Akkor teszek fel egy- két képet.

Kép

Kép

Kép

És még további nézegetni valót találtok a http://www.anta.extra.hu weboldalon, Anta képgalériájában.

Kép
Kép
mongi

Mongi: Végignéztem a képeket, nagyon helyes kis család vagytok! :D

jaimee

Nagyon jók a képek mongi :)

Zsu,mi még nem ismerjük egymást,de igy is boldog szülinapot Gergőnek :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Mongi, tök jók a képek, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Vali, nyugi, szoktasd be először Diát, utána keresgélj. Általában a munkahelyek olyanok, hogy azonnal kezdened kell, nem várnak rád heteket. Valamit biztos hoz neked is a sors, én is nyitott szemmel-füllel járok, ha hallok valamit szólni fogok neked is és Andinak is.

Milyen cégeket hívtál, Néplapos hirdetéseket?

Andi, mi újság az oltással? Csongi is fájlalta a lábát anno, de játék közben valahogy mindig elfelejtette :wink: Most ugyanígy vagyunk a horzsolásokkal. Csak akkor jut eszébe, amikor fürdeni indulunk, és zeng a fürdőszoba, hogy anya naagyoon fáááj! :lol: Bezzeg a játszótéren eszébe sem jut...

Évi és
Kép
csongianya

Hali.

Letti.Nagyon jók a képek,nagyon csinik vagytok csajsziddal együtt :)
Akkor hajrá (majd) kistesó projekt :lol:
Én is nagyon örülök,hogy itthon lehetettem mind2-vel 3éves koráig (sőt Zsolti 4évig volt Anya mellett :lol: )

Évi.A lábát csak reggel mondja,hogy fáj,de ő amúgy is olyan,hogy ha már van egy pötty valahol a testén-már az bibis és fáj 8) -éjszaka még ma is nyűgin aludt,de amúgy más nincs...játszanak most is ezerrel
Hát a horzsolások bizony fürcsi alatt fájnak...-az én fiam is tud ám visítani :wink:

Pircsi.Mi kb 2 hete voltunk utoljára Abonyban-Sziszinek is nagyon tetszett Mungó-simizte is rendesen,(zsolti meg nem merte :oops: -meglátszik,hogy szűz jegyű a drágám :wink: )
Nálunk is kötelező program a lovaglás Csibészen-mindíg "kibéreljük" fél órára -na ezt már Zsolti is bírja-mindíg megy a harc,hogy ki lovagol.

A fülbevalóból olyat kerestünk,amit még nagyobb korában is hordhat.Ő válsztotta ki magának,hogy melyik tetszik.Amúgy francia kapcsos,köves,van rajta csepp forma is-tudom így marha sokat mondó... :wink:

Menek etetni a népet..

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok Lányok!

Felújítás kész, már csak takarítani kell.Újra van netünk. Visszaolvasok.
Majd jelentkezem.
Kati
ducimami

Hali.

Jelentem,hogy már nekem is működik az msn-em,aki akar ott is megtalál :)

Vali.jó volt egy kicsit dumcsizni.

Kati.Jó,hogy jöttél.írígy-ígyígy hogy ti már készen vagytok....nekünk még hol a vége .... :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?