Diácska! Sajnálom,hogy a munkakeresés eddig nem volt eredményes, de biztos, hogy vár még rád az igazi.
Nagyon jó a közös kép Elinékkel, legalább őket is lehet látni mostanában.
Cleo! Most olvastam vissza a múltheti termést, igy most tudok neked munkaügyben válaszolni.
Sajnos vagy nem sajnos, majd az idő igazolja nekem még a terheségem alatt lejárt a szerződésem, igy legalább nem akar senki sem elrángatni Anta mellől dolgozni.
De a kistesó már tervezés alatt van, remélem újabb babás évek következnek majd és lesz időm kitalálni majd, hogy hogyan tovább.
Egyébként fogászaton dolgoztam 2 müszakban és esténként gyakran késön 8 után értem haza, ezt nem nagyon akarom majd gyerekek mellett csinálni.
Diácskához hasonlóan nekem is van marketinges végzettségem, hátha azzal tudnék majd valamit operálni.
Évi! A keresztelőre kisbicajt vettünk nagyon nagy sikere volt. Köszi a tippet.
Na akkor röviden a horvátországi nyaralásról: Nagyon szuper volt, igazi kikapcsolódás.
6 éjszakát aludtunk kint, többet nem mertünk bevállalni, Anta most volt elöször ilyen sokáig távol a kis otthonától.
Kifelé éjszaka mentünk, de sokat ébren volt a kisasszony, de jól birta az utat.
Split alattt voltunk 50 km-rel egy kis faluban Krvavicán, apartmanban laktunk kilátással a tengerre.
Sokat fürödtünk, Antóniának nagyon tetszett a tenger alig birtuk belöle kirimánkodni, pedig nem volt túl meleg a viz.
Bekirándultunk Splitbe, átmentünk még Makarskara és Baska Vodába is, ezeken a helyeken félelmetesen sok turista volt és ami nagyon meglepett, hogy rengeteg bébi nyaralt a horvát riviérán.
Szóval tényleg nagyon szupi volt kár , hogy letelt.
Akkor teszek fel egy- két képet.
És még további nézegetni valót találtok a
http://www.anta.extra.hu weboldalon, Anta képgalériájában.