Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Ha már 400.oldal,akkor írok én is! :D

Erika,el is hiszem,hogy megijedtél!Még rá gondolni is rossz!De ez nem az utolsó ilyen volt szerintem...Bence is leesett egyik nap itthon valahonnan :oops: egy pillanatra elfordultam és csak azt láttam,hogy a földön üvölt.Mostanában mindenre felmászik.
A csúnya beszéd meg...előre félek mi lesz,ha a Bence elkezdi mondogatni.Mert az Isti is mond cifrákat :x Szerintem a suliban a srácoknál ez "menő"Mondjuk az Isti még nem vészes.Itt volt a barátja pár napig,hát ő sokkal többször és csúnyábbakat beszél.Majd szólj,ha találtál megoldást!!!!!!

Viol,képek :lol: :lol: :lol: Hát,legalább nem szárad ki a bőre... :lol: :lol: :lol:
Egyébként az uzsi nálunk sem sok,mint Katuséknél,joghurt vagy pékáru(mondjuk fornetti).A Bence szereti a túró rudit is,én nem szoktam levenni a csokit...Az a szerencse,hogy ő már szól,ha éhes,próbálja kinyitni a hűtőt és mondja,hogy nyamnyam :lol: :lol: :lol:

Gabó,gratulálok!!!!!!!!!!!!

Katus,kértem neked papírt..

Kép

Kép
hajnus

Erika,
hát privi játszi az túlzás, de a mi telkünk az igaz! :wink: Van rajt kutya, gyümölcsfa, homokozó és hinta. :) Ja meg garázs és ház! :wink:

Andi,
igaz. Úgy sokkal könnyebben lehet mozogni velük, ha tudod, hogy kocsiban elalszik. Mi is vittük a sátrat, de abba inkább a cuccokat pakoltuk be, mert Dorka is rámozdult, de mondtam NEM, játszani majd otthon, most menjünk fürdeni... :)
Ágnes a pelenkázóról?? Te jó ég, az jó magas, ha átlagos pelenkázót nézünk!! :shock: :shock:

Hajnus,
Dorka mióta fel tud mászni egyedül a kanapéra, állandóan ott ücsörög - vagy áll :? - rossz nézni. De nem ülhetünk mindig mellettük... :roll:
:lol: :lol: :lol: Hahahaha, nálunk olyan soha nem lesz sztem, hogy Dorka a hűtőben kutat!! :D :D Még jó, hogy Bence mondogatja!

KépKép
viol81

Köszi Cajok a vigaszokat!!! :P Nincs semmi sem vele,hála Istennek!!Ma már a nyelve is forog,ismét mondogatja a butaságjait.Most a stratégia az,hogy nem figyelünk rá(Réka azért jön árulkodni :wink: )ha nem hagyja abba szájraverés jár.Ja és nem mehet bicózni.Ez beválik!! :lol:

Még egy kérdésem,kérésem van a suliba menő anyuciktol.Nem megy valamelyiktek hétfőn,vagy kedden vásárolni a csemetéjének iskolaszert??
VAgy a többi anyuci ruhát,cipőt esetleg??Számla kéne a GYula munkahelye nevére.Tud valamelyiktek segiteni ebben???
Vendég

Sziasztok!!

Erre a 400. lapra nekem is írnom kell :lol:

Ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán, de egyszerűen soha nem érem magam utol. Most is megy a lakás...de végre mindenki alszik egyszerre!!!! :P (még apa is)

Gabó,
nagyon nagy gratula!!!! Most már furikázhatsz ezerrel!! Persze, csak óvatosan!! Nagyon ügyes vagy!!

Rik, Andi,
azért megnyugtattatok a leesés sztorikkal, Vince is nagyon sokat esik, de már elég jól bírja. Valamelyik nap a nagyszülőknél hallok egy hatalmas csattanást a folyosón, de miután senki nem volt ott, hogy megijedjen, felállt, bejött a szobába, ahol Jankát szoptattam és közölte a fejét dörgölve: "Egy kicsit elestem!"" és vigyorgott. :lol:

KépKép
KépKép
esztermami

Viol,
ez a krémes dolog nekem is ismerős. Vince elérési távolságából már minden krém régóta el lett téve, mert mindent kinyom és szétken... :lol:
Irtó helyesek a csillagok Háborúja képek!! Meg a többi is.

Rik,
az éjszakai fényt a férjem a Tescoban vette, valami nagyon olcsón - talán 4-500 Ft-ért és nekünk bevált. Kb. fél éve?? nem emlékszem pontosan, minden este elalvás előtt beteszem a konnektorba, Vince megállaptja, hogy ott van és ha nem fáj semmije, alszik reggelig...

Janka is nagyon nő - kész kiscsaj már... lassan elkezdek enki anyatejcin kívül mástz is adni. Az az igazság, hogy lehet, hogy rossza anya vagyok, de megint várom, hogy már ne csak cicizzen, hanem legyen olyan időszak hosszabban is, amikor kicsit otthagyhatom és mással főzeléket ebédelhet.

KépKép
KépKép
esztermami

Zsani,
utólag is Boldog szsülinapot!!

Szép délutánt mindenkinek!!

KépKép
KépKép
esztermami

Rik,
sajnos én nem tudok most segíteni.

KépKép
KépKép
esztermami

Esztermami
semmi baj,majd a többiek! :lol:
Húúú,kkora nagylányod van! :shock: Csak ámulok!
Én is ilyen korban kezdtem nekik gyümiket adni,egy kis vitaminkoktél nem árt neki.Mit csinál már a kisasszony???Tesó szeretgeti,vagy vannak "gonosz" pillanatok is?
Leesniesett eddig is,de nem mostanában.Meg nem is ekkorát,vsak 10-20 cm-eket.Ettől most megijedtem,volt fél méter ahonnan lezugott.Hála az égnek nincs baja.Most még jobban figyelek! :shock:
Éjszakai fényt vett tegnap a GYula az állomás utcai villamosságiban.1000 pénz volt,de cserélhetős az izzója.És képzeld a Petra átaludta az éjszakát!!!!Tényleg ez volt a baj.SÖTÉT!!!A mumus! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csak hogy én se maradjak le a 400. oldalról :wink: !

Elvesztem én is, Kincsőre figyelni kell, száguld, pakol, mi lesz, ha még menni is fog???? Tegnap volt itt két 1 évesnél nagyobb babó, micsoda kis édes rosszcsontok voltak! Kincső nagyon figyelte őket, ő is menni akart, rengeteget álldogál azóta, lépni is próbál, de mindig lezuttyan :D . A kaja: csak darabosan, a turmixot elpakoltam. Kis falatokat aprítok késsel, azóta kisebb a hiszti, főleg, hogy neki is fémkanállal adom, a műanyag a kezében.

Rik-de jó, megoldódott az éjszaka! Leesés :cry: , Nyuszi is lepottyant 2x az ágyról, de rögtön sírt, nem hányt, de azokon a napokon egész nap lestem őt, rosszul lesz-e...
Azt hiszem, te kérdezted múltkor: Szombathelyen a főiskolára fogok járni, távoktatás. Jó, mert csak 4 szombati elfoglaltság lesz szept-dec. között, meg gondolom vizsga :twisted: :twisted: :twisted: .

Viol-kis bőrápoló Dorka!!! :lol: :lol: :lol: :lol: . Nálunk még a doboz érdekesebb :lol: :lol: .

Eszter-tényleg, milyen nagy már Janka! Hasfájás elmúlt?

Anikó

Kép[/url]
quito

Néhány kép, most kicsinyítettem párat:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik,

örülök, hogy megoldódott a probléma a sötét kapcsán!! Kismanó..én a mai napig félek bizonyos helyeken a sötétben. Tegnap éjjel, Janka szoptatása után kimentem még a fürdőbe, ahol éppen egy hatalmas kaszás pók araszolt. Jó nagyot siokítottam ijedtemben, de szerencsére senki nem ébredt föl. A pók is menekült, de nem bírtam neki megkegyelmezni, annyira megijesztett.

Janka gügyög, sikítozik és oldalra fordul, illetve a csípűje körül forog, oldalt fekve. mintha valami mókuskerékben feküdne. Nagyon nézeget és amennyiben a bátyja a közelben van, minden rendben. Onnantól kezdve nincs gond, csak őt lássa.

Anikó,
hasfájás sajnos még nem múlt el. Főként este jön elő. Főként elaludni tud nagyon nehezen, őpedig napal egyre kevesebbet alszik...

Megyek, kicsit matatok, aztán alszom.
Jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó,
nagyon édes Kincső.
Vince is más babák láttán kezdett el menni. nagyon komoly motivációt jelentenek egymásnak!
Akivel némi hasonlósáégot vélek felvedezni a fotón, ő a testvéred?

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó
nagyon aranyos Nyuszifül!!!Hamar elindul,ne siettesd.Olyan édesek amig csak pakolásznak!!! :wink:
Akkor a suli jó lesz,tényleg nem sok elfoglaltság.Csak majdhogynem tanulni kell rá.Költségtéritéses?

Eszter
ennyire szereti a tesót??? :lol: Ezt annyira jó hallani!!!! :P

Cajok!
Már nem kell áfás számla,megoldodott az ügy!!Azért köszi!!
Vendég

Rik,
nem tudom, hogy ez szeretet-e, de nagyon érdekesnek tartja.

Ma is a játszótéen elesett Vince és sírt. Odamentünk megvígastrlni - Janka kenguruban - és ő is elkezdett sírni, amíg vince nem hagyta abba... :oops:

KépKép
KépKép
esztermami

jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Jó éjszakát mindenkinek!

Ágnes is bolondul a testvéreiért :P :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

A buliból ő sem maradhat ki :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,

gyönyörűek a gyerekek!!
Ágnes! nem találok szavakat! :lol:

KépKép
KépKép
esztermami

Jó reggelt!

Andi,de jó,hogy raktál fel képeket!Olyan szépek és Ágnes milyen nagy már!!!!Csak bámulok! :D

Anikó,Kincső meg aztán....Egy kis édes huncut! :lol: De az én figyelmemet nem kerülte el a torta sem....nyamnyam... :lol: :lol:

Gabó?????!!!!!Az új háznál vagytok????

Eszter,szia,úgy örülök,ha írsz!Ti jöttök a talira?Olyan régen találkoztunk!Bence is isteníti az Istit,csak hát ő már nem mindíg akar vele foglalkozni..
Főleg,ha itt van vmelyik barátja.Ami most elég gyakran elő fordul.Tegnap volt az első éjjel,hogy nem aludt itt senki,előtte 1 hétig folyamatosan.Plusz még csütörtökön 2 hörcsög is költözött hozzánk 2 hétre!!! :?

Pénteken végre sikerült a GYES-t is elintéznem,az ügyintéző nő még egy fizetés papírt is kinyomtatott mire mentem,hátha kíváncsi vagyok rá,mennyit fogok kapni jövő hónapban. :D

Szép vasárnapot mindenkinek!

Veroék jutottak eszembe,nem tud róluk senki semmit?

Kép

Kép
hajnus

Cajok, bocsánat, most gyors leszek, de fontos!!!
Ágiék 28-ig vannak itthon, és ő is naon szeretne velünk találkozni, szóval nagggyon jó lenne addig megcsinálni a talit!!!
Kinek jó a 18 és kinek jó a 25? Nekünk a 18 nem, a 25 igen. Kriszti?

Reniékről nem tudok semmit, nem írt vissza az sms-re... :(

Ezt nem hagyhatom ki :P : gyönyörűek a gyerekek!! :P

KépKép
viol81

Viol
gyors leszek én is,mert főznöm kell.... :lol:
Nekem inkább a 25.-e,mert 18 anyum névnapja,és ott ünnepelünk!
Szeretnék én is Ágival talizni!! :P
Vendég

akkor eddig:
18-25..............0:2 :lol: ugye értitek... :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Andi-csodaszépek a gyerekek!!! Ágnes :lol: :lol: :lol: micsoda szépséges nagy baba!!! Olyan jó húsban van :P :P :P

Rik-ja, költségtérítéses :evil: :evil: :evil: :evil: , 107.000 Ft/félév. Filóztunk is rajta rengeteget :? :? :? :? .

Hajnus-Kincső névnap volt :lol: :lol: :lol: , finom feketeerdő tortát kapott, mi pedig jóízűen bekebeleztük :P . Egy picikét azért kapott belőle :wink: .

Eszter-igen, ő az öcsém! Janka pocak :cry: :cry: :cry: :cry: A pókok addig maradhatnak nálunk, amíg nem érem el őket :twisted: , ha lejebb jönnek, nincs kegyelem 8) 8) .

Padlizsánból mit lehet Kincsőnek főzni? Nincs vmi jó receptetek?

Anikó

Kép[/url]
quito

Nekünk mindkettő jó!!! Egyenlőre.....

Anikó

Kép[/url]
quito

Hali!
Megint gyors leszek!

Köszönöm a gratulákat arik vagytok!

Tegnap voltunk repülőnapon 4-balesetet ebből két halálosat és 100km-er kerülőt leszámítva nagyon szuper volt!Majd Violnak küldök pár képet ,mert apa nem akarja feltenni a kicsinyítőt!
Ha nem baj Viol!
Vendég

Ja és a Balázs pénteken kifizette az osztrák!Össz 80eurót vont le!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekünk nem tudom mikor lenne jobb, rátok bízom a találkozót.

Ágnes tényleg úgy néz ki mintha jó húsban lenne :lol: :lol: :lol: , de csak 8240g volt a múlt héten :? :shock:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok

Mar sajnos visszajöttünk. Ugyhogy az idei talibol hianyozni fogok.

Bocsi, hogy mar olyan reg ota nem jelentkeztem.

Mi jol vagyunk, remelem mindenki egeszseges es elvezitek a nyarat.
A 400. lapot atneztem nagyon jok a kepek.
Viol!
Dorka egyszerüen csucs.

Puszi Mindenkinek.
Igyekszem jönni majd.

Kép
Kép
reni76

Viol!

Milyen sms-re?
nem kaptam semmit

Kép
Kép
reni76

Sziasztok,

ne haragudjatok, de most rövid leszek.

Viol,
amikor Dorka nem fogadta el a cicit, hogy volt? Üvöltött egész nap, vagy csak, ha a cicire tetted?

Szegény Jankám egész nap sírt - ennyit számíthat az infacol? elfogyott

Sajnos, nekünk a hétvégék nem jók, nem leszünk itthon, de fotókat feltétlenül tegyetek fel!

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!
Nem tudom sajnos mit kell tenni ilyenkor, de ha nagyon vészhelyzetben vagytok az ügyeletes patikában biztosan tudtok infacolt venni.
Remélem azért kicsit tudtok majd pihenni!!!!!!!!!
Talán Viol este még benéz.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Ó, sajnálom, hogy Reniék nem tudnak jönni. :-(

Szerintem is legyen a 25, akkor Katusék is ráérnek. :P

Akkor eddig ki jönne?

Rik, Viol, Ági, Amica, Katus?, Anikó, Hajnus, Zsani? Gabó? Erika? ÁbiZsani? Beus? Nitta? Zília?....kit hagytam ki?!

Jó lenne ha minél többen lennénk! :P

KépKép
KépKép
mirama

Andi,

köszönöm az együttérzést. AZ az igazság, hogy szerettem is volna kipróbálni, hogy esetleg már nem kell.
Kaptunk a dokinénitől egy kúpot, amit a patikában állítanak össze.
Avval most elaludt, el szokott tőle, de azt sem adhatom neki mindig...

jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter! Kár, hogy Nektek se jó a hétvége. Megnéztem volna a Tesókat. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Az összes gyerek meseszép! :D

Hajnus!

Köszi a papírt!

Nekünk a 25-e lenne jó!

Huuuuu, én kezdem feladni a reményt, hogy Máté valaha aludni fog, éjjel is fent volt majd 2 órát szinte egyfolytában, és már napok óta, eddig a fogára fogtuk, de most kint van már mind a húsz :shock: szóval passz, próbáltam, kisfénnyel, fény nélkül.....lehet beteg lesz???? Na szóval vannak napok mikor csak 2-3, iszik és alszik tovább, kb. ez a normál, néha meg egyszerűen nem alszik vissza, és akkor fent van órákig......azt hiszem, ha nem lesz beteg, akkor hagyni fogom éjjel sírni, mert lassan ez az állapot így 2 év után kiborító.....lehet rosszul, csinálok valamit, el vagyok keseredve.... :cry:

katus78

Katus
ne keseregj el,semmit se csinálsz rosszul!!!
Vannak gyerekek akik egész éjjelt átalusszák(kiskoruktól fogva),és vannak akik még 5 évesen is(ismerek ilyet) fent vannak éjjel,és be kell menni hozzájuk.
Nekünk most ez az éjszakai fény nagyon bevált,azota(3 napja)átalussza az iccakákat!!kopp-kopp!!
Szerintem ha nem lesz beteg ha beteg lesz akkor is probáld vele megbeszélni ,valahogy az ő kis nyelvén.Hogy anya nem szereti ha fent vagy éjjel,vagy ilyesmi.Apropo!Cumizik éjjel??Mart ha igen az is lehet hogy nem találja!! :roll:
Ugy segitenék neked,remélem mihamarabb jó hirrel jössz ezügyben!!

Mirama
Nekem a 25 jo lenne.Csak jó idő legyen!!!

Reni
de kár hogy nem talizunk az idén!!! :( Szerettelek volna megismerni!!Az idén jössz még haza???

Anikó
a héten összejöhetünk valamelyik d.u. ha neked is jó.Egy játszizás vagy ilyesmi.De szivesen megnéznénk a lakást is persze!! :wink:
A suli nem lesz egy olcsó mulatság hát hallod!!Én azt hittem olcsóbbak a tandijak!!És akkor ezért a pénzért alig mész be a suliba!Marha jó!! :evil:

Zsani
megint eltüntél!!!Nem vagy szabin???

Esztermami
nekem is mindkét gyerek maga hagyta abba a szopizást.Egyszerűen elfordultak tőle,és sirtak.Muszáj volt mást adnom nekik,aztán igy el is ment a tejem....
Viszont egyszer Petrussal volt olyan hogy meg voltam fázva és átmenetileg nem is volt tejem.Nagyon be voltam ijedve,és elmentem a gyerekorvoshoz tápszerért.Azt mondta hogy felir nekem,de inkább minéll többet tegyem mellre,ahogy jobban leszek visszajön a tejem is.És tényleg ugy lett.

Bocsi ha valakinek nem válaszoltam.... :oops:
Vendég

halihó,
nemsokára írok bővebben, most csak azt, hogy:

Eszter,
Dorka csak akkor sírt, amikor cicre akartam tenni, de ez idősebb korban volt, mint Janka most. Véglegesen is 11 hónapos volt, amikor befejezte. Lehet hogy nálatok mépg tényleg a kis pocija fáj... :( Remélem elmúlik már végre... Az a "nagykönyves" 3 hónapos kor már rég elmúlt...

Reni?
egy 70-es számom van tőled, erre írtam. lehet hogy már régi... így folytatódik/vagyis kezdődik: 250...

Katus,
nálunk ugyanez meg az éjjelekkel, mindig fent vagyunk. Hol egy kis iszi, hol egy kis bőgés, de fent vagyunk. Bár én még tudom a fogakra fogni... :roll: Szal sztem még véletlenül sem te rontottál el vmit, ez biztos! Vagy akkor én is! :wink: De komolyra fordítva a szót, biztosan nem te vagy az oka, valami nyűgje biztos van, totál ok nélkül (kicseszésből) tuti nem sír Máté sem.

No majd jövök, mindjárt lefektetem Dorkát...

KépKép
viol81

Sziasztok!Mindenkinek köszönöm a köszöntést! :P
Rik!De szabin vagyok :P De nincs időm itt üldögélni nagyon.Este mindig elolvasom amit írtatok :P
25-e jó nekünk is.
Gabó!Gratulálok!
Katus!Virág is fent van kétszer,háromszor egy éjjel :? Szomjas azért.Iszik aztán alszik is tovább. :)

KépKép
kola2

Eszter,
attól, hogy várod a "csak a szopi" végét, még nem vagy rossz anya. Én is vártam :) Vagy akkor én is az vagyok. :) De tényleg, sztem nem így van. Nagy volt nálunk az izgalom az elején, mert első gyerek, de aztán kezdtem belejönni mindenbe, és kicsit vártam már, hogy "szabadabban" mozoghassak, akár Dorka nélkül. De ugye amyg csak szopizott, addig kevés volt az idő két etetés között. Szóval ne legyen lelkifurid amiatt, hogy mást is akarsz neki adni.

Anikó,
élvezik, ha náluk is van kiskanál vagy villa és ők is csipegetnek vele. :) Dorka is szereti felbökdösni a kaját a villára és maga emeli a szájához. :) Ezek ritka pillanatok, általában zöldséget, gyümit bök fel, vagy virslit. De mást úgy kell belekönyörögni. Cékláért, uborkáért, paradicsomért él-hal... :)
Na, padlizsán nálunk nem nyerő, de az egész családnál sem... :roll: :P

Hajnus,
vmelyik nap írtam mailt Veronak, később msn-en beszéltünk, megvannak, jól vannak, csak hát nincs sok ideje. Néha olvasgat minket, de írni már nincs ideje, meg úgy gondolja le is lenne maradva... Mondtam neki, hogy lesz tali, nem ígért semmit, de az időpontot majd megmondom neki, ha megvan, hátha eljönnek ők is. Nagyon kíváncsi vagyok Ivánra is!! :)
Hörcsögök?? Hogyan, kié?

Gabó,
azért megfordult a fejemben, hogy kint vagytok Kecskeméten, mert vmikor korábban említetted, hogy megvan a dátum mikor lesz és hogy de jó, már mennyire várod. Ezek szerint ott voltatok. Levi is? Láttam a Tv-ben, mekkora sorok álltak... :shock: És milyen baleset volt? Ott? Vagy útközben?

Reni,
annyit-annyit gondolkodtunk ezen a talin, hogy te meg lekéstél róla... :( Basszus. Na de jöttök még máskor is, nem? Akkor már korábban időzítünk! :wink: Csak karácsonykor jöttök már, vagy előbb is?

Katus,
most olvasom tüzetesebben, amit írtál... Nálunk azért többórás fentlétek nincsenek szerencsére, nem is tudom mi lenne velem úgy. Tegnap mi Gáborral fent voltunk 2-3 órát, mert Dorka 20-30 percenként felsírt, aztán aludt tovább magától, vagy odamentem simizni, piszkálni (van hogy csak elég neki ha piszkálom, alig érek hozzá :shock:) de ott ültem 2*háromnegyed órát, mert ahogy ki akartam jönni, felpattant a feje és ordíott. Szal megvárni, míg elmélyed... Mi virrasztottunk - így lehetetlen visszaaludni, hogy folyton felsír - ő meg néha aludt néha nem...
De Máté mit csinál, amikor folymatosan fent van?? Játszik vagy sír? Vagy felváltva? És ilyenkor Jocóval együtt őrködtök? Vagy ő tud aludni?

Mi pénteken du grilleztünk, Gábornak szülinapja volt. Szombat délelőtt itthon pihiztünk, du Gábor meccsen volt, mi is elmentünk kicsit megnézni. Vasárnap ebédre anyósékhoz mentünk, du megint meccs, mert Széplakon falunap volt és itt volt a színészválogatott, megnéztük mi talkotnak az öregfiúk csapatával és Gábor munkatársa is hívott minket - velük szoktunk összeröffenni - szal megvolt a program. Este akartunk elmenni ide a mögöttünk lévő borozóba kajálni, de vasárnap (!) tartják a szünnapot, így hazasiettünk és rendeltünk pizzát, ágyból ettük! :D
Ma virágot ültettem és átültettem, most pihizek mert nagggyon elfáradtam. :lol:

KépKép
viol81

sziasztok cajok!
már új lakásból!!! :lol: még csupa doboz és zsák minden,de bepótoltam most a lemaradásom és írok pár sort.szombaton átcuccoltunk,vasárnap délutánra a konyha használható lett,meg állnak az ágyak,így vasárnap este már mi is itthon aludtunk zórával(no meg elmentek a barátok haza,akik segíteni itt voltak miskolcról,ill sopronból).a nagyok meg még egy hétig sopronban lesznek(bár míra kicsit odavan,hiányzunk,mikor telefonon beszélünk bőgés a vége),de nem lehet 3 gyerekkel bepakolni-kipakolni.
és igen,nálunk míra hosszú(meg a vezeték nevük németh,ahhoz jobban is illik így szerintünk,meg így kicsit komolyabbnak hangzik,ő meg tényleg komoly-kicsit zárkózottabb kislány

andi
de jó volt nézni a képeket!!!!ott is maradtam pár percig.ágnes tündéri,és a barna bőre...
viol
dorka is hozza a formáját!zóra is az alvós pólóimat mindig felveszi!

mindenkinek szép napo(ka)t!
még el kell fogynia a sok doboznak,mennem kell

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szia Csilla!!! :)

Gratula nektek az új lakáshoz!!!! :) :) Legyen benne sok örömötök!! :) És íg most mennyivel vagytok nagyobbak? Hány szobátok van? Hogy lesz majd? Ki, hol, kivel?
No, akkor a ti Mírátokra is megvan a magyarázat! :wink:
Majd írj, ha elfogytak a dobozok! :D

KépKép
viol81

Szia Csilla!!!!
Hiányoltunk,de tudtuk távolmaradásod miértjét!!NAgy gratula hozzá!!Fényképezel majd ugye???
Jól tetted,hogy lepasszoltad költözés alattra a gyerkőcöket.Nem is lehet ugy cucolni!!
Hányadikon laktok?
A dobozokért,zsákokért nem irigyellek,jobb tulleni rajt minnél hamarabb!!
Várjuk jelentkezésedet!!!

Andi
én meg le is maradtam a képekről. :oops: Áttekertem,most hogy Csilla irt róla kerestem meg.Bocsesz!!!
Ágnes gyönyörű baba,és senki se mondaná meg hogy 8 kiló csak.Olyan édesen husis az arca,meg kell zabálni!És szép barna!!
Tesókat meg persze hogy imádja,hisz egy vérből vannak!! :lol:

Viol
de jó kis hétvégétek volt!!!
Ki nyert a szinészválogatottas meccsen???

Zsani
na azért ám!!OLvasgass minket,aztán ha jobban van időd irj!!!!!
Nem semmi hogy még Viri is fent van.CSak nyáron??
Vendég

Sziasztok!

Csilla-gratula a költözéshez :lol: :lol: :lol:

Katus-Kincső is fent van 2x kb. egy éjjel, iszik és alszik, bár néha fent is marad pár percet :evil: . Ő nagyon nyugtalanul alszik, többször helyet cserél a buksija a lábaival egy éjjel, és arra riad fel :evil: . Tegnap esti felsíráskor, mikor bementem, csak az egyik lábacskáját kellett a rácsok közül kiszabadítani. A múltkor pedig átdörömbölt az éjjel, állt a kiságyban a fal mellett és csapkodta tenyérrel a falat :twisted: :twisted: :twisted: , pont a fejünknél. Remélem, erre nem szokik rá...Viszont azt már elrontottam: ha fél 6 után nem akar elaludni, áthozom közénk, olyan jó, mikor hozzámbújik :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .

Rik-szerdától oké, szerintem játszi és lakásnézés legyen :wink: , nálatok is van játszi, nálunk is van, hol kezdjük?

Viol-babavilla is van??? Lehet, azzal kellene próbálkozni... Valahogy a zöldségek nem jönnek most be neki, gyümölcs mehet minden mennyiségbn és kenyérhéj :evil: :x :x . Ma a mi zöldborsófőzinkből adtam neki, csak Kincsőét tej helyett joghurttal habartam...

Képzeljétek, ma Kincső a nyelvével el kezdett csattogni :D :D , olyan édes! Látni a kis nyelvecskéjét, ahogy mozgatja és az az elmélyült arckifejezés hozzá.... :P

Megyek, vasalni kell, brrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Anikó

Kép[/url]
quito

Erika,
nem sok góllal, de a színészek nyertek. :) Csak néhány pofa volt ismerős. Az Üvegtigrisből az egyik rendőr - asszem nem a "Bajusz", hanem a másik -, a Barátok közt-ből a Claudiának a volt pasija, aki a Barthának is haverja volt vmikor - az igazi neve Laklóth Aladár, meg a Gálvölgyi show-ból az egyik pasas, és aki nem hiányozhatott, a volt hegykői Eperjes Károly. :wink: Bár ő nem játszott, csak edzősködött, meg fújt. :)

Anikó,
Dorka is folyamatosan elmászik az ágyban. Egy éjjel többször is hallom, hogy rúgja itt-ott az ágyat, nyög, szuszog. Hason, hanyatt, oldalt, itt a feje, ott a feje, amit el lehet képzelni, megcsinálja...
Nekünk van egy olyan babaevőeszköz-készletünk, amihez volt villa is, de azt adom neki, ami épp a kezembe akad a fiókból, nem kell, hogy "babás" legyen, nem böki meg magát vele. A babás sem annyira lekerekített, hogy ne tudna magában kárt tenni vele, szóval sztem mindegy. Talán attól babás, hogy Disney-mintás nyele van... :roll: :D
És miután átviszed magatokhoz fél 6-kor, olyankor alszik még? Vagy fent marad? Én is bújnék néha, de ha Dorka felébred, meg sem próbálom magunkhoz venni, mert onnantól fent van teljes valójában :D :roll: és azt csinálja, mint nappal. Játék, rohanás, pakolás, hiszti és hasonlók...
Nyelvcsattogás... :) Dorka akkor csattog vele, ha vkit meg akar etetni. Babát, macskát, minket. Ilyenkor hoz vmit, ami a kezébe akad. Ha lent vagyunk anyuéknál, általában krumplit, mert azt eléri a polcon és viszi oda a terasz ajtóhoz - ott fekszenek a macskák - és csetteget nekik, meg nyújtja a krumplit... :D
Ma egy mosogatószivacs jutott a kezébe, azzal végigmosott - szárazon - mindent, amit ért. Csempét, konyhabútort, etetőszéket, falat. De szép körkörösen, ahogy kell, majdnem bepisiltem a röhögéstől... :D Ma kivettem az utolsó darab pelenkákat az épp aktuális peluscsomagból, ültem a földön, összehajtogattam a csomagolópapírt, odajön, kiveszi a kezemből és elviszi. Gondoltam játszik vele, gyűrögeti. Egyszer csak hallom, nyílik a konyhában az egyik szekrényajtó. Kimegyek utána: látom beledobta a kukába és szépen becsukta az ajtót. Meg kellett zabálnom, olyan édes volt... :D

Huhh, sok lettem, bocsi Mindenki! :oops: :D

Jóccakát!!

KépKép
viol81

Anikó
akkor kezdjük nálad! :P Te költöztél előbb!!Merre van ott játszi??
Szerdán nem jó,de majd megirom mikor,oks!!

Viol
ez a kukába vivés annyira aranyos dolog tőlük. :wink: :lol:
Petra tavaly még a ajátszin is össze szedte a szemetet,és vitte a kukába.Most meg nem érdekli már,nem akarja a szemetesbe vinni a koszát,szétszorja!
Akkor a szinészválogatott lepipált benneteket! :wink: Nem baj ám,ügyik voltak a fiuk is!! :wink:
Vendég

Anikó
aranyos Kincsőtöl,hogy átkopog. :D Kis illemtudó! :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Viol!

Az a 70-es szamom vagy 1 eve mar nem müködik egyszerüen megszüntettek, mert csak akkor töltöttem fel mikor otthon voltunk. :(
Nem tudom mikor megyünk haza, lehet iden mar nem. Karacsony biztosan Ne.-ban leszünk. De ha legközelebb megyünk tenyleg szervezzünk talit.

Rik!

En is sajnalom, hogy nem lehetek ott, szerettem volna benneteket megismerni. Majd csinaljatok sok sok kepet.

En is felteszek Lararol egy kepet, meg otthon keszült a Balcsin.
Jo ejt! Kép

Kép
Kép
reni76

Kép

Kép
Kép
reni76

Nemalvósok!
Janka és Márton is kétéves kora körül kezdte átaludni az éjszakát :? Lassan hat éve kelek minden éjjel, pár hét volt Ágnes születése előtt amikor nem ébredtek, de akkor meg már pocisan mászkáltam folyton pisilni :roll:
Ágnessel most már hetek óta nyűglődünk, olyan sokszor fent van, azt hittem ez a 8.fog így meggyötörte erre tegnap belenéztem a szájába és láttam 10 foga van :lol: :wink: :lol: :lol: bár a kisőrlők még nincsenek teljesen kint :D

Nyugodalmas éjszakát mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Csilla :D

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok,

Viol köszönöm az infót. Ma evett rendesen, de ma megjött nekem. Lehet, hogy azért volt tegnap más ízű a tej talán??
Ma evett rendesen és nyugi volt...

Vince is aranyos volt egész nap...kivéve, amikor a játszóterezés után a bankba és a dm-be próbáltam bejutni vele. Percek alatt annyira kihozott a sodromból, hogy inkább hazahoztam.

Rik,
ez még biztosan nem elválasztás. Vincénél is egyértelmű volt, hogy vége, de az egész más volt...most a hasa fájt, meg éppen nem dőlt a tejci... nem tudom.

Csilla,
minden jót az új lakáshoz.
Ha minden jól megy októberben mi is költözünk.

Jó éjszakát mindenkinek!!

KépKép
KépKép
esztermami

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?