Eszter,
attól, hogy várod a "csak a szopi" végét, még nem vagy rossz anya. Én is vártam
Vagy akkor én is az vagyok.
De tényleg, sztem nem így van. Nagy volt nálunk az izgalom az elején, mert első gyerek, de aztán kezdtem belejönni mindenbe, és kicsit vártam már, hogy "szabadabban" mozoghassak, akár Dorka nélkül. De ugye amyg csak szopizott, addig kevés volt az idő két etetés között. Szóval ne legyen lelkifurid amiatt, hogy mást is akarsz neki adni.
Anikó,
élvezik, ha náluk is van kiskanál vagy villa és ők is csipegetnek vele.
Dorka is szereti felbökdösni a kaját a villára és maga emeli a szájához.
Ezek ritka pillanatok, általában zöldséget, gyümit bök fel, vagy virslit. De mást úgy kell belekönyörögni. Cékláért, uborkáért, paradicsomért él-hal...
Na, padlizsán nálunk nem nyerő, de az egész családnál sem...
Hajnus,
vmelyik nap írtam mailt Veronak, később msn-en beszéltünk, megvannak, jól vannak, csak hát nincs sok ideje. Néha olvasgat minket, de írni már nincs ideje, meg úgy gondolja le is lenne maradva... Mondtam neki, hogy lesz tali, nem ígért semmit, de az időpontot majd megmondom neki, ha megvan, hátha eljönnek ők is. Nagyon kíváncsi vagyok Ivánra is!!
Hörcsögök?? Hogyan, kié?
Gabó,
azért megfordult a fejemben, hogy kint vagytok Kecskeméten, mert vmikor korábban említetted, hogy megvan a dátum mikor lesz és hogy de jó, már mennyire várod. Ezek szerint ott voltatok. Levi is? Láttam a Tv-ben, mekkora sorok álltak...
És milyen baleset volt? Ott? Vagy útközben?
Reni,
annyit-annyit gondolkodtunk ezen a talin, hogy te meg lekéstél róla...
Basszus. Na de jöttök még máskor is, nem? Akkor már korábban időzítünk!
Csak karácsonykor jöttök már, vagy előbb is?
Katus,
most olvasom tüzetesebben, amit írtál... Nálunk azért többórás fentlétek nincsenek szerencsére, nem is tudom mi lenne velem úgy. Tegnap mi Gáborral fent voltunk 2-3 órát, mert Dorka 20-30 percenként felsírt, aztán aludt tovább magától, vagy odamentem simizni, piszkálni (van hogy csak elég neki ha piszkálom, alig érek hozzá
) de ott ültem 2*háromnegyed órát, mert ahogy ki akartam jönni, felpattant a feje és ordíott. Szal megvárni, míg elmélyed... Mi virrasztottunk - így lehetetlen visszaaludni, hogy folyton felsír - ő meg néha aludt néha nem...
De Máté mit csinál, amikor folymatosan fent van?? Játszik vagy sír? Vagy felváltva? És ilyenkor Jocóval együtt őrködtök? Vagy ő tud aludni?
Mi pénteken du grilleztünk, Gábornak szülinapja volt. Szombat délelőtt itthon pihiztünk, du Gábor meccsen volt, mi is elmentünk kicsit megnézni. Vasárnap ebédre anyósékhoz mentünk, du megint meccs, mert Széplakon falunap volt és itt volt a színészválogatott, megnéztük mi talkotnak az öregfiúk csapatával és Gábor munkatársa is hívott minket - velük szoktunk összeröffenni - szal megvolt a program. Este akartunk elmenni ide a mögöttünk lévő borozóba kajálni, de vasárnap (!) tartják a szünnapot, így hazasiettünk és rendeltünk pizzát, ágyból ettük!
Ma virágot ültettem és átültettem, most pihizek mert nagggyon elfáradtam.