Új privát üzeneted érkezett!

Kép

egy kis füstjel :lol:

olvasgatok én csak sokszor nincs erőm vagy kedvem írni. Most is űgy érzem magam mint akin átment az úthenger :roll:
Csaba apa még nem dolgozik elvileg itthon van, gyakorlatilag úton. Az autónkat akarja lecserélni de már hetek óta autópiacokra, szalonokba jár. :twisted: Szerintem ez a legújabb hobbija :?
Ha éppen itthon van akkor meg nem haladok úgy a dolgaimmal, Timivel nem valami sokat foglalkozik..
Egyébként jól vagyunk, holnap viszem Timit a 18 hós oltásra remélem nem lesz semmi mellékhatás.

Betti
Még nem kaptam meg a leveledet. Remélem nem repül máshová..

Cleo
Én is hasonló cipőben járok mint Te csak én még nem megyek/mennék vissza dolgozni. A mi cégünk is megszűnő félben van. Már mindenkit elküldtek kivéve az otthon lévő kismamákat de nekünk még egy levél vagy telefon se jött hogy bezár a cég. Vagyis visszaviszik Hollandiába.
Nem tudja senki hogy nekünk jár e pl végkielégítés.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Évi
Már akartam kérdezni hogy Te anno Coryval vagy Borsts (Borcsával) voltál egy topikban? Mert én tőlük tanultam nagyon sokat, ezer köszönet nekik!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri, de jó, hogy írtál, már sms-t akartam küldeni....

Igen, Coryval évekig egy csapatban voltunk. Csak aztán lett ott is egy kis összezördülés, és lemorzsolódtunk. Van egy olyan fórum, hogy www.izgi.hu, oda írogat! Egyébként kb. 1 év van a nagyfia és az én fiam között.

Hú, az ismerős, amikor apa nem dolgozik és otthon van... Semmivel nem halad az ember... Sok sikert a holnapi oltáshoz!

Az ETNA-nál dolgoztál? Háát nem is tudom, hogy a kismamákkal ilyenkor mit csinálnak. Mert ugye elvileg védettséged van, nem rúghatnak ki. De ha elköltözik a cég...hát micsoda esetek vannak.

Andi, amikor a másik cég megszűnt, kaptál róla valami papírt? Mert elvileg szerződést kellett volna bontaniuk, és egy másikat írni.... Mit mondtak a cégbíróságnál? Adnak egyáltalán ott telefonon felvilágosítást?

Évi és
Kép
csongianya

Petri!
pedig kettőt is küldtem már?
egyiket se kaptad még meg?

Kép
kbernadett

Petri,de jó,hogy jelentkeztél.
Bizti rendben lesz a szuri után minden-ezek az új oltóanyagok már sokkal jobbak (szerintem).
És Apuci milyen kocsira vadászik? van vmi kedvenc márka?

Na,majd folyt mert úgy hallom jöttek az emberék.
:lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Na,téves riasztás volt :wink:

Évi.Már mostanra kiderült,hogy a cégem ellen már több 1éve felszámolási eljárás folyik-engem ott szépen elfelejtettek,a felszámolók is!!!!!!

A mai feladat az volt,hogy megtaláljam,hogy ki is a felszámoló...

A cégbíróságom azt mondták,hogy jövőhéten mehetek iratbetekintésre....PESTRe-egy roh...dt cégnévért
:evil:

Azután felkatt az Igazságügyi Min.honlapjára.ott találtam egy telcsiszámot és egy ari hölgyike elmondta,hogy hogy lehet faxon v. neten lekérni cégadatot..utána megsúgta a várt infót. :D
Ezután csöri felszámoló,elmondom kínom-ő most várja a papírjaimat és val.színű meglesznek így...

Befejeztem,mert most tényleg jött Apa..

Pusz.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Évi
Igen az Etnánál dolgoztam és CSaba is.
Hát elég furi és bosszantó hogy senki nem tud semmit.

Cleo
Hát nem tudom milyenek voltak a régi oltóanyagok de Timi a 15 hóstól lázas volt. A többivel nem volt semmi gond.

autócsere: hááát az úgy indult hogy kombi kell mert apjuk szerint kicsi a régi és hát diesel legyen. Szétnézett a szalonokba és a renault megane mellett döntött. Szerencsére nem volt nekik olyan színű és felszereltségű ami Csabának tetszett volna.
Azóta nézegette a fordot, opelt.
Ma a peugeot nézett 307-es és nem kombit.
Azóta kiderült hogy nem is olyan kicsi a seat ibizánk csak kevés benne a paci azért akar váltani.
Minden nap más elképzelése van.. ma bevallota ez neki kikapcsolódás :shock: :shock: nekem kevésbé :roll:
Én totálisan meg vagyok elégedve a 2 éves kocsinktól amibe egy hónapja még 12ezer km volt (azóta a drágám annyit ment vele hoyg már kb 16ezernél jár) mi vagyunk az első tulajdonosa és soha semmi baja nem volt még kopp-kopp-kopp.
Hát gurul mért nem elég ennyi :wink: :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Csajok a másik topikba sikeresen felraktam azoknak a termékeknek a listáját, amiben biztos, hogy van guargumi!
Ide valamiért nem tudtam. Bocsi. Nézzétek meg, megéri!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Sziasztok!

Hú, Andi, nem semmi kört futottál a munkahely miatt! Még jó, hogy olyan rendesek voltak, hogy megmondták telefonon. Egyébként tényleg lehet cégkivonatot rendelni a neten, én is szoktam, de 4000 Ft! Úgyhogy rendes volt, aki telefonon felvilágosított!

Petri, gondoltam, hogy az etna-ról van szó. Mit csináltál ott? És a férjed most milyen melót keres? Azért rendesen optimista, ha úgy bele akar vágni egy kocsicserébe, hogy éppen nem is dolgozik! Ilyenek a férfiak, na, mindig jobb kocsit akarnak. Nekünk egy Suzuki Wagon R-ünk van, és én nagyon szeretem. Ahogy a férjem elment kamionozni el kezdte mondani, hogy cseréljük le egy terepjáróra. Mondtam neki, hogy ugye ezt nem gondolja komolyan, ezzel sem tudok parkolni...na, meg hát a 154 cm-mel el is vesznék benne :lol:

Viszont képzeljétek, van vadiúj számítógépem otthon :lol: Olyan jó, a régi már ezer éves volt, alig lehetett bekapcsolni, a képernyő elsötétülve... Szóval élvezem :lol:

Tündi, nagyon elhallgattál, minden rendben? Vagy ha Jaimee nincs, akkor már nem is írsz nekünk?

Évi és
Kép
csongianya

Hát sziasztok!!!!
Évi jövök utánad!Mert nem nagyon irogatsz mán a másik topikba!!!!!!! :? :?
Kocsicsere!
Hát nálunk állandó téma!
mert van kettő de eggyik sincs itthon! :(
Valahol jó mert dolgozni járnak vele,de nekem nem mert így nem tudok eljutni sehova sem!
Így apát nyözgetem vegyen nekem valamit,mert ez így nem kóser!
Rakok egy kis nézegetni valót! Kép

Kép

Kép
katlina

Katlina, nagyon édi Robika!
Úgy látom ő is ki van kerekedve. Peti is egy húsgombóc!

Évi, remélem nem miattam nem írsz a másik topikba! :oops:

ma teljesen bepánikoltam, ilyen még nem fordult elő velem, nagyon is szégyeltem magam.
Elfogyott a tápi! De olyan gyorsan, hogy észre sem vettem. Egy dobozban két zacsi van, és teljes nyugalommal kavargattam a felbontott zacsiból az anyagot. Most délelőtt szembesültem a ténnyel, hogy elfogyott! Még jó, hogy anyukámnál volt egy recept és gyorsan apukám elszaladt a gyógyszertárba kiváltani, miután telefonon, teljesen kikelve magamból riazstást adtam le. :oops: Többek között ezért is szégyellem magam, mert nem szoktam a szüleimmel ilyen hangnemben beszélni, de amikor kérdezik, hogy holnap nem lenne jó, hát lett vagy húsz új ősz hajszálam!
Nekem is jó lenne egy kocsi, bár jogsim sincs, de ilyen alkalmakkor igazán jól jönne!
Ráadásul esik az eső és apukám esőben nem szokott autózni, mert összepiszkolódik :oops: 8) , de most a piciért megtette. Addig is én cicire tettem, és volt még kb. 30ml-re való tápi.
Na aztán felhívtam és bocsánatot kértem tőle, pláne meg azért mert elfelejtettem, hogy nagyon fáj a dereka, menni alig bír és majom meg ordíbálok vele. :oops: Na szép vagyok mondhatom, de hát annyira sírt Petike, hogy ez volt a legjobb megoldás, mármint, hogy riadóztatom őket!
Azt mondta apukám, annyira nem utál! :lol: :P

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Hát az apukák már csak ilyenek... :) Mármint odaadóak. Az enyém is mindent megtenne az unokáiért. Múltkor képes volt szabit kivenni, hogy el tudjak menni Levente nélkül tanácsadásra. Most is annyi melója lenne a hétvégén, mert csinálja tök egyedül a melléképületet, én meg rájuk sózom Leventét, hogy fel tudjunk menni bátyámékhoz ottalvós, uncsitesós összeröffensére.
Nekem meg azért van lelkifurdalásom, mert mostanában nem tudunk nekik annyit segíteni a ház körül, pedig apának is nagyon fáj a háta, meg a veséje... :oops: régen ez tök másként volt... Úgy érzem, hogy csak kihasználjuk a nagy szívüket. :oops:

Cleo!
Én annyira béna vagyok ügyintézés terén, hogy az valami katasztrófa. :oops: Azt se tudnám hol kezdjem el a dolgot, ha a helyedben lennék. Plusz... engem ott vágnának át, ahol csak akarnak, annyira zöld vagyok a témához.
szilbee

Ildi!
Tehetnél ám képet Petiről!!!!! :wink:
szilbee

Ildi!
Nektek mennyi ideig elég egy doboz tápi?Mennyit eszik Petike?

szilbee!
amikor kismami voltam én is szégyelltem magam mert nem tudtam úgy segíteni ahogy szerettem volna,és hát ügye mi anyóséknál lakunk így álltalában 100%-ék helyett 120-at teljesítek nehogy szó érje a ház elejét!

Kép

Kép
katlina

Csajok!
Most találtam...

[quote]
írta:
Bababörze és Gyerek Expo
2007 szeptember 1 - 2. szombat és vasárnap 8 - 16 óráig
HUNGEXPO Vásárközpont "B" pavilon

http://www.babyexpo.hu/
szilbee

Katlina, Petikének tegnap emeltem az adagon, tehát tegnaptól eszik meg 120ml tápit, és annyi anyatejet, amennyi kijön. Eddig "csak"90ml-t etettem vele, de nem bírta "olyan" sokáig, így most , vagyis tegnap döntöttem úgy, hogy emelek az adagon. Amúgy elég nehéz ezt eldönteni, mert a doboz szerint már a nyolcadik héttől ehette volna a 120 ml-t, de én csak most látom jónak, hogy emelem az adagját. De sokszor emeltem ebben a pár mondatban. :oops: :P
Eddig egy doboz tápi=2 zacsi elég volt két hétig :? , azt hiszem. Igen, valahogy így. 8)

Szilbee: nincsen digi fényképezőnk. :cry: :cry: :cry:

Én Ancsikával voltam sokszor egyedül, mert az ex férjem katona és sokszor volt oda hadgyakorlaton.....Na de nem ezért mentünk szét!Csak tudom olyan egyedül tud lenni az ember, főleg, ha még a szülei is messzebb vannak! :cry:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Évi
Én minőségelemző voltam az Etnánál, Csaba pedig a főnököm Minőségbiztosítási vezető. Elég hülyén jött ez ki :? Mikor mi megismerkedtünk még a mérnökségen volt, később meg a beosztotja lettem. Ő még ebben a hónapban felmondási idejét tölti, nem sok energiát fektetett még a munkakeresésbe, annál inkább az autókba.. fejvadászoknál jelentekeztt és volt már egy ceglédi cégnél interjún. Neki bejön majd kiderül ő megfelel e és adják e a kért lóvét.
Könnyen van mert megkapta a végkielégítést, prémiumot és miegymást..

Hajrá új számítógép :lol: :lol: nekünk egy monitor kellene mert Timi leégette az apjáét, addig nyomkodta :x Még jó h nekem van külön laptopom :)

Pircsi &
Kép
Kép
petri

sziasztok.

Most olvasgattam csak vissza,mert most 1,5napig nem volt gépem- de
legalább most rendesen helyrepofozták... :) .Kicsit gáz volt,mert csütörtökön akartam volna beadni a járulékbevallást és nem tudta a nyomtatványkitöltőt letölteni ez az átokfajzat.. :evil: -így csinálhattam barátnőméknél.

Évi.Igen ez tényleg szerencse volt-így egy Pesti utat min.megspóroltam :)
Gratula az új géphez,akkor most már még többet kell írnod ide :lol: :wink:
154cm vagy? Sógornőm is kb 150cm és náluk is meg kell nézni mindíg,hogy milyen autót is vegyenek (persze kedves férjének ez mellékes)

Pircsi.Nekünk combi Opelünk van-de hidd el mi ezt is teli tudjuk pakolni.Nekem is azt mondta kedves férjecském,hogy ha lecseréljük ,akkor 6-7személyeset veszünk (majd) :roll:
Nem semmi,hogy együtt doliztatok Apával.Én el sem tudnám képzelni,igaz már a munkahely fogalma is régi nekem :twisted: -az 5év itthonlét.... :roll:

Katlina.Nagyon tündéri Robika :) -és már mindjárt 2hónapos a nagyfiú

Ildi.Megkukkolom én is mindjárt a a guar-os listát.Én amin csak tudom megnézem,hogy van-e benne.Ma vettünk jégkrémet a Pennyben,de a kaphatók 90%-a tartalmazta...

Milyen tápit esztek amúgy?

Szilvi.Nem érthet mindenki mindenhez. :) .Szerintem tök jó,hogy Te meg olyan határozott vagy-na látod én meg ezért írígyellek :lol:

Hali mki

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Itt vagyok ismét,azért tüntem el,mert feküdtem napokig,mindig kemény volt a hasam,szinte egész nap.Gondolkodtam,hogy mit kellene csinálni hova menjek,mert doki ugye szabin van.De a fekvésnél maradtam.Babuci jól van gondolom,mert sokat hullámzik.És tegnap óta jól vok,nem keményedik csak 1-2x.Nem tudom mi lehett az oka a többszöri keményedésnek.

Szóval nem jaimee,miatt tüntem el:)

Szilbee,nagyon aranyos pocid van:)

Petri,akkor elemében volt Timike:) Sok sikert a kocsivásárláshoz.

Na megint jön a vihar :(

Kép
Kép
tundi24

cleo!
beba ha start aktiv a neve!
de most szeretnék másikat iratni mert ettől nagyon szeles a gyerek és állmából is felketi a szélgörcs! :cry:

Kép

Kép
katlina

Cleo, mi a Humana ha 1-et esszük, nekünk bevált, már Imike is ezt ette, igaz nem sokáig. Ancsika a beba-t ette.

Én is mindenben megnézem főleg mostanában, hogy tartalmaz-e guargumit. Remélem tudtam segíteni egy keveset, mert hát nem teljes a lista. :twisted:

Ma betonozás volt nálunk, kész lettek a fiúk, igaz volt egy kis eső. Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Mekkora zivatar volt! Bokáig áll a víz a játszótéren! Anyu azt mondja, Miklóson alig esett.

Csongi anyuéknál, mi meg a barátnőimmel csapunk egy csajos estét, most várom őket, mert nálunk kezdünk :lol:

Ildi, szerencsétek volt a betonozással, hogy kész lettetek! Ennyi eső után holnap már nem biztos, hogy meg tudták volna a fiúk csinálni!

Cleo, gondoltam rád, mert a mellettünk lévő irodába titkárnő-bérszámfejtőt kerestek. De mire szóltam, hogy lehet tudnék valakit, már késő volt :(
Én is 5 évet voltam otthon munka nélkül, hááát, az első fél év nehéz volt. Nem a munka, inkább az, hogy a gyereket hozni, vinni kell, vagy éppen ki menjen érte. Még jó, hogy mikor bölcsis volt és állandóan beteg, akkor még otthon voltam, oviban meg már nem volt gond! De egy idő után belejön az ember!

Katlina, nekünk is volt kocsmánk, és teljesen megértelek, tényleg nem éri meg csak alkalmazottakkal csinálni. Annyi nem jön be belőle. Arról nem beszélve, ha nem nézel rájuk, kilopják a szemedet. Párod hazajött már?

Tündi, lehet, hogy rosszul viselted ezt a sok frontot!? Jól tetted, hgoy pihentél, az a legjobb gyógyszer ilyenkor. Magnéziumot szeded? Azért ha hazajön a dokid, mindenképpen mutasd meg magad neki!

Évi és
Kép
csongianya

Kép

Évi, tényleg jó, hogy be tudták fejezni, így is tegnap a nagy felhőszakadás majdnem keresztbetett nekünk. De ma legalább nem kell locsolni! :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Letícia!!

Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok Neked!
Kép

KépKép
diÁcska

Évi, igen elképzelhető hogy a sok front tett be.20a után lesz doki,és mihánt lesz időpont menek,amugy is mennem kell.

szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Letti.

Sok boldog névnapot kívánok!!!!!!
Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Hu..de nagy a pangás itt

Évi,amúgy köszi,tündéri vagy,hogy így gondoltál rám :) .Amúgy mindegy mert csak szeptemberben kezdek én is keresni,ha majd beszokott Sziszi az oviba.De azért már én is nyitva tartom a szemem :shock:

Pircsi.Átvészeltétek a szurit?Mellékhatás?

Katlina,Ildi.Mi anno Sziszivel a Mildibé-t ittuk az anyatejcsi mellett.Próbáltuk a Bebat is,de azt nem szerette.

Tündi.Bizti tényleg a hidegfront miatt volt.a 2.terhességnél nekem is gyakran keményedett,de nekem sajna nyitva volt a méhszáj is.Bezzeg a 36.hét után mintha mindent elvágtak volna-se keményedés..semmi..-szerintem nálam a stressz is dolgozott. :wink:

Szilvi.Na látod én meg azért írígyellek,mert tök határozott vagy.. :lol: én meg... :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Én nem vagyok határozott. :oops: Max egy-két dologban... sajnos engem mindig elbizonytalanítanak az új információk és érlelgetnem kell magamban, hogy bizonyos dolgokban, hogy változtatjék meg ezek az addigi nézeteimet. Szóval inkább túl agyalós vagyok, sem mint határozott.

Letti! :D
Boldog Névnapot!!

Kép
szilbee

Tündi!
Köszi! :) Tennél fel te is képet, ha tudsz??

Ildi!
Nóri vagy Judit nem megy mostanában felétek, hogy lekapja Petikét egy kép erejéig?? :)

Kép
szilbee

Sziasztok lányok!

Megjöttünk a nyaralásból, minden szép volt és jó, a füredi strandon egy gyönyörű délelőttön pedig először rugott a pici!!!!!!! Nagy élmény volt! Kevésbé nagy élmény, hogy 2 napja esténként nem hagy a bal oldalamra feküdni, addig rug, míg elfordulok. :shock: :shock: :shock: 2 hete még nyikkja sem volt, most pedig milyen igényes lett. :lol: De jó, hogy legalább konkrét életjelet ad magáról.

Rossz hír, hogy a hányinger visszatért, de fullon, mint a 10. héten annó, szegény Apa nem győzött utánam felmosni egész hétvégén. MOst lavór van a hálóban és a fürdőben is, mert nagyon "agresszív", nem mindig érek ki a WC-be......Ez van.... :cry: :cry:

Na megyek terhesgondozódni, aztán UH-ra a kórházba. Utána visszaolvasok, mert arra még nem volt időm. :oops: :oops:

Remélem, mindenki jól van!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee!
De jó, jó, hogy újra itthon vagytok! Ancsikát én is a 20-21. hét környékén éreztem meg, olyan volt, mintha megcsiklandoztak volna belülről, aztán Imikével egy karcolást éreztem a 16. héte, majd Petikével egy igen erős rúgást, szintén a 16. héten.

Szilbee, miért nem ti látogattok meg minket? Vagy esetleg mi titeket, bár ez elég kivitelezhetetlennek tűnik, mert nálunk elég gáz átkelni a 442-es úton a buszmegállóhoz, úgy hogy nekem vagy 12 lépcsőn keresztül cipelnem kell a babakocsit, közben meg nincsen aki Imike kezét fogja. Tegnap a zebrán majdnem elütöttek egy idős bácsit, pedig szabályosan kelt át, meg is kapta az autótól az elsőbbséget, csak a következő autó nézte el egy csöppet és akkorát fékezet, hogy csak úgy csikorgott! De szerencsére nem ütköztek össze!

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Jaimee!
Üdv újra itthon. :) Akkor gondolom most már biztos, hogy kiveszed a szabidat, ugye?

Ildi!
Busszal nem merek közlekedni, mert Levent mióta eljött a (észnélkül) rohangászós korszak, kétemberes lett én meg nem úgy mozgok már, mint régen... emelgetni meg már nem merem, mert megint gyakran keményedek... Inkább kocsival mennék, de azt meg Ádám hajtja. :?
szilbee

Szilbee, majd csak összejön a tali! :wink:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Üdv, Jaimee, újra itthon! Gratula rugkapáláshoz, lesz még benne részed a következő hetekben :lol:
Már megint jönnek a rókák, te szegény! Egy ismerősöm járt így, szinte az egész terhessége erről szólt. Mondd el dokidnak mindenképp!

Letti, utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Tündi, jobban vagy?

Többiek??????

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee, hogy tudok magamról feltenni képet? Ehez béna vagyok :) De ha leirod megpróbálkozom ám vele.Egyszer már lehet leirtátok,csak nem tudtam,hogyan kell gib.fájl-t csinálni.Jól mondom? Pihenj a keményedéssel,én is azt tettem.

Tegnap hallottam,hogy ettől kinyílthat a méhszáj,jól be is rezeltem,lehet mégis be kellett volna mennem megmutatni.De azóta jól vagyok,szinte nem is keményedik be.Na csak el ne kiabáljam.

Évi,igen jobban vagyok szerencsére:)

Jaimee,örülök,hogy jó votl a nyarlás.a hányást meg sajnálom és nem íriggyelek,én szerencsére nem hánytam,de volt olyan,hogy a munkahelyen nem tudtam felkelni a székről,annyira fájt a derekem.Azt mondrák,hogy nyúltak a szalagok.

szép napot mindenkinek [/img][/img]

Kép
Kép
tundi24

te jó isten mennyi helyesírási hibát raktam bele:( ne haragudjatok :)

Kép
Kép
tundi24

[quote="szilbee"]
írta:
szilbeeFönt, a lap tetején van egy olyan, hogy "segédletek". Ha azt legörgeted, akkor be tudsz lépni a "profil"-odba. Ott tehetsz fel magadról képet, csak először kicsinyítsd le a képet. Max. 80 x 80 pixel lehet és 6 kb.
szilbee

Na nézzük sikerül e :) ez nem a legjobb kép rólam,de amit szerettem volna,azt nem tudtam annyira lekicsinyíteni :( Szilbee, köszike a segítséget :) Na lássuk :)

Kép
Kép
tundi24

Kép
szilbee

Megjöttem a kórházból is, potom 3 órát kellett várnom, ráadásul "csak" Emődi volt UH-n, az is eltűnt egyszer 45 percre
. Kicsit elgondolkodtam, mert ugyan minden oké, azt mondta minden rendben, de 20+4 napos a buksi és hasonló a combcsont is. :cry: :cry: Én pedig 21+2 vagyok. Kicsit aggaszt a helyzet.....Legszívesebben mennék is Mosonyihoz iziben. :cry:

Még mindig nem olvastam vissza. Na majd most....

jaimee

Megjöttem a kórházból is, potom 3 órát kellett várnom, ráadásul "csak" Emődi volt UH-n, az is eltűnt egyszer 45 percre
. Kicsit elgondolkodtam, mert ugyan minden oké, azt mondta minden rendben, de 20+4 napos a buksi és hasonló a combcsont is. :cry: :cry: Én pedig 21+2 vagyok. Kicsit aggaszt a helyzet.....Legszívesebben mennék is Mosonyihoz iziben. :cry:

Még mindig nem olvastam vissza. Na majd most....

jaimee

No némi reakció:

Szilbee: Milyen szabit veszek ki?
Nagyon szép a pocid! :wink:

Ildi: Te anyatigris... :lol: (visszatérve a táp esetére apukáddal)

jaimee

Évi!
Hazajött apa,de már vissza is ment! :(

Letti utólag is Boldog Névnapot! Kép

Kép

Kép
katlina

Jaimee!

Ne parázz, nem jelent semmit igazán az "eltérés", vagyis semmi komoly elváltozás nincs a babával. Ezek csak becsült értékek, hiszen nem lehet pontosan tudni a fogantatás napját sem.

Hát igen, én elég anyatigris Kép vagyok!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi: remélem, igazad van. AHogy jöttem vissza a városba a buszon, lelki szemeim előtt az lebegett, hogy megáll a növekedésben....De gyorsan elhessegettem az egészet, hiszen szorgalmasan mozog, rugdos, csak nem lesz semmi gond.... :?

Tényleg: AZ normális, hogy sokat mozog?

És még egy nyűgöm van, azt mondja Emődi, hogy fejfekvéses. Csak nem akar megszületni?????? Vagy ilyenkor még sokat forog?

A neméről nem esett szó, vagyis egyelőre marad lány. :D

jaimee

Jaimee!
A táppénzes szabit... rég voltál már, mi?! :wink:
Az uh-n néha kicsit többet, néha kicsit kevesebbet mérnek, de ez nem jelente semmit.
Tök normális, hogy ennyit mozog!!! Engem sem hagy az enyém oldalt feküdni. :lol:
szilbee

Jaimee, tényleg ne pánikolj, minden rendben van, lesz, csak nyugodj meg!

:shock: Most azonnal simizd meg a pocakodat, és mondd azt, hogy minden rendben van! :lol: :shock:

Az nagyon jó, ha sokat mozog, mert tudat alatt téged is megnyugtat. Kép Biztos ilyen figurákat csinál éppen, készül a nagy fellépésre!

Nekem Peti volt harántfekvésben is, de semmi gond nem volt belőle, ha Mosonyi nem mondja, hogy baj van, akkor nincs is! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Jaimee,ne aggódj,ha gond lenne ugyis mondanák.Az én bnőm 1 héttel van visszább,mint én,és az ő babája meg az én babám közt 3 hét különbség van a mértek alapján:) Ő le van maradva 1 héttel,mi meg 2ővel vagyunk előrébb:)

Ha sokat mozog az jó.Nekem az elején alig akart mozogni,úgy igazán a 23 héten indult be.Mondtam is Jakabnak,hogy nem mozog olyan sokat,és azt mondta,hogy az nem jelenti azt,hogy nincs jól,de aki sokat mozog azzal biztos,hogy minden rendben van:) Tehát ne aggódj,örülj hogy sokat mozog.Én imádom amikor mocorg,de rugdosni nekem már nem igen rúg,csak hullámzik,meg csuklik:)

2napja éjszaka is adja az érzést,ezt eddig nem tette :)

Szilbee,na ügyes vagyok?:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen a névnapi köszöntést, nagyon aranyosak vagytok.

Hát mostanában megint nem irogattam sajnos nem jutott rá idöm, Attila is szabin van 3. hete, elötte Anyukám is szabin volt akkor próbáltam nagytakaritani a lakást.
Keresztelöre is készültünk július végén, a múlt héten pedig Horvátországban voltunk nyaralni, szerencsére nagyon jól sikerült.

A héten lesz még Anya szülinapja, szombaton meg esküvőre megyek.
Szóval nagyon zajlik nálunk az élet.
Azért majd még szeretnék irogatni csak most egy kicsit kiestem a ritmusból.

Igy utólag is üdvözlöm az új tagokat.
Majd szépen lassan visszaolvasok, hogy egy kicsit megint képben legyek.

Kép
Kép
mongi

Mongi!
Az a jó ha zajlik! ... és az is jó, hogy jól vagytok!!! :D 8) Tegyél léccccci képeket!!! plííííííííz!
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?