Katlina, nagyon édi Robika!
Úgy látom ő is ki van kerekedve. Peti is egy húsgombóc!
Évi, remélem nem miattam nem írsz a másik topikba!
ma teljesen bepánikoltam, ilyen még nem fordult elő velem, nagyon is szégyeltem magam.
Elfogyott a tápi! De olyan gyorsan, hogy észre sem vettem. Egy dobozban két zacsi van, és teljes nyugalommal kavargattam a felbontott zacsiból az anyagot. Most délelőtt szembesültem a ténnyel, hogy elfogyott! Még jó, hogy anyukámnál volt egy recept és gyorsan apukám elszaladt a gyógyszertárba kiváltani, miután telefonon, teljesen kikelve magamból riazstást adtam le.
Többek között ezért is szégyellem magam, mert nem szoktam a szüleimmel ilyen hangnemben beszélni, de amikor kérdezik, hogy holnap nem lenne jó, hát lett vagy húsz új ősz hajszálam!
Nekem is jó lenne egy kocsi, bár jogsim sincs, de ilyen alkalmakkor igazán jól jönne!
Ráadásul esik az eső és apukám esőben nem szokott autózni, mert összepiszkolódik
, de most a piciért megtette. Addig is én cicire tettem, és volt még kb. 30ml-re való tápi.
Na aztán felhívtam és bocsánatot kértem tőle, pláne meg azért mert elfelejtettem, hogy nagyon fáj a dereka, menni alig bír és majom meg ordíbálok vele.
Na szép vagyok mondhatom, de hát annyira sírt Petike, hogy ez volt a legjobb megoldás, mármint, hogy riadóztatom őket!
Azt mondta apukám, annyira nem utál!