Új privát üzeneted érkezett!

Mamint, örülök a mensidnek, óramű pontosság az csodálaos.

Monee, azok az édibédi macsekok olyan de olyan zabálnivalóak!

Bibibibibibi 3,67 lett az éhomim, 4,08 meg a kaja után 60 perccel. Ez a szokásos péntekenkénti véradásom az MM-ben!!!!!És az én készülékem is ennyit mért, mert mindig leellenőrzöm!!!
Éljen a pászka!!!!!!!!!
Vendég

Lafi! Gratula az eredményeidhez!
Hol is lehet beszerezni azt a pászkát, ill. milyen néven? Most már egyre inkább kíváncsi vagyok!

Kép
mamint

Mamint, én a Tescoban veszem, pászka a neve. De sztem máshol is lehet kapni.....
Vendég

Sziasztok!

Hát ez hihetetlen......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Aki már utálja olvasni a Tami féle véleményeket, azoktól kérem, hogy ugorjon a köv. bekezdésre!

Kedves Tamika! Te egy irtó ritka, primtív ember vagy! Akár hány éves vagy, s akármi is nyomja a bögyödet, kérlek lásd már be, hogy te vesztettél - mind az életben, mind a fórumon. Ilyenkor az ember önértékel. Persze, csak az, aki képes rá, s nem vakítja el az irigység, vagy az okoskodás.
Hidd el, ez a közösség nagyobb viharokat is kibírt már! Itt a lányok segítik egymást, nem pedig tiporják, és a többség személyesen ismeri egymást.
Ha nincs segítőszándék benned (s tuti hogy NINCS!!!!), akkor kérlek, hogy egyetlen egy betű / reakció nélkül hagyd itt ezt a fórumot. Nem fogsz hiányozni. Osztom a lányok véleményét. S lásd, hogy milyen normálisak, és segítőkészek ezek a lányok- az első körben nem küldtek el a búbánatba. Szépen, okosan elmagyarázták neked, hogy nem helyes amit teszel, ahogy teszed. Kérlek térj észre! Ha netalán mégis Norka rokonságához tartozol, akkor talán segíthetnél Norkának. Mondjuk pár órácskát. Nem pedig kioktatod, meg kiteríted a családi életét. Mert tudod marha könnyű mondani, tanácsot adni, de tudod a tettek beszélnek!!!! S azt kell hogy mondjam, hogy te a fasor végén sem vagy................. Ha ilyen sok időd van erre a fórumra, akkor inkább nézd meg még egy csomószor a Buddhat filmet.
Bocsánat lányok! Dühöngök :twisted:

Norka téged mindig is támadtak emlékeim szerint. Most írhatnám hogy oda se neki - de családom lelkinyugalmáért én is tűzbe mennék! Ne hagy magad, s ne ilyen buta emberek miatt hagyd abba a fórumozást! Csakegy szavával élve: optimizmus - rulez....! :wink: :lol: (igen emlékszem arra a másik fórumos csajra is..............)

Lányok! tudatlanságom határtalan: mire használják a kifogót????
Itt járt a védőnő pénteken, s adott egy listát - babakelengye a címe. S ezen van rajta. Anyum sem ismeri. :roll:

Húha rohanok, mert csak azért ugrottam be, hogy hátha valami zebrásodást látok.......

Bee
beebeey

Lafi gratula!!!! :lol: :lol: :lol: Neked lesz cukorterhelésed 24. héten?

Mamint én meg a Fekete Sasba vettem. Volt több fajta, féle. De láttam már a Sparban is!
beebeey

Bee!

Tudod az egy olyan nagy hálószerű, mint a pecások szákja, h. a gyereket könnyebben ki tudd szedni a kádból, ha eltűnt a víz alatt! :wink:

Legalábbis én biztos voltam benne, h. vmi ilyesmi! :oops:

De kiderült, h. csak vmi maxi méretű textilpelus! :lol:

Nekünk nem volt. A babatörölköző tökéletesen megfelelt helyette.
Abból viszont kettőnél ne vegyél többet, mert iszonyú gyorsan kinövi. Mostmeg már Gergőnek van a legnagyobb törölközője a családban 100X150-es!!!! Annyira aranyos begöngyölve!!!! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Mamint!

http://www.bacska.hu/html/paszka.html

Spárban, Tecsóban biztosan kapható! Spárban a müzlik, abonettek környékén található.
Lényegében liszt és víz. Eléggé ízetlen, mégis simán befalok egy fél zacskóval. Csak nagyon szemetel, potyog a felülete.
Régebben lehetett kapni egy másik cég termékét is, az mintha jobb lett volna, de hamar eltűnt a polcokról. :(

rambóka

Bee, nem kell mennem, azt mondta Tűű doki, hogy értelmetlen, tudjuk, ohgy gond van, mit kell tetézni..........meg hát akkor majdnem megeszem az egynapi adag chmat!!!!!!!!!Aztat mán mégse!!!!!!!!!Mit ennék utána? :wink:
Vendég

Kifogó: szerintem hasznos, én most nyáron könnyű takarónak használom, egyébként meg amikor a gyerkőc kilóméteres nyálcsíkokat húz maga után akkor azt terítem le alá a polifoam lapokra...

Pászka: Figyelem... abból is van többféle! Én -ha már pászka- akkor a TK tönkölybúzást ajánlanám és nem a sima fehérlisztest! (Akinek tényleg rossz a cukra annak lehet, hogy a fehérlisztes is túl sok)... Én most az Ikeában kapható háromszög alakú száraz rozskenyérre kaptam rá (úgy néz ki mint a pászka:))))). Ízre mint a ropi úgyhogy én azt szoktam nassolni is :))))) (és elég kevés benne a szénhidrát...)... ja, és egy jó nagy csomagnyi belőle csak 200 Ft úgyhogy anyagilag sem megterhelő. (Na meg hát ott van a Wasa Fibre meg nem tudommi ropogós izéje ami még mindig a legjobb GI-jű kenyérféle)
Vendég

a kifogó egy nagyon nagy méretű textil, olyan anyaga van mint a pelusnak, törölközőnek használják általában.

én is nagyon tudom ajánlani: olcsóbb mint egy törülköző (kb. 700 ft. darabja), puhább az anyaga mint egy törcsinek, jól bele lehet burkolni a babát, a nagyméretű még két évesen is jó, én is takarónakk használtam most nyáron.

bee! Ilyen babás kérdések az eggyel fentebbi topikban nyomulnak!!

Te, nem lett túl alacsony a cukrod??? :lol:

Tamika te anyukák védőszentje!!

nagyon kilóg a lóláb...sokat fórumozik, mi? ha-ha-ha! :lol:

ha lenne gyereked tudnád, ha Norka egyetlen billentyűt sem üt le hetekig, akkor sem tud elmenni fodrászhoz melíroztatni valaki segítsége nélkül...

taktikai érzéked nulla. olyan terepen támadtad le norkát, ahol semmi esélyed nem volt.

Kép

Kép
rejo

ja Tamika, osszon ki Norka pár feladatot a segítőinek, mi? Mondjuk neked?? :lol:

Beszállnál a bizniszbe? :lol:

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Lányok!

A kifogó nem az a fajta törölköző, ami kapucnis és ha "kihorgászod" a gyereket a vízből, a fejét is és a testét is be tudod bugyolálni vele?! Én eddig így tudtam... :opps:

Éljen Hypo a viziló. :?
Ma még nem is vettem be metet (nálam a hétvége kritikus szedés szempontből) és full rosszul vagyok. :( 4 körül ebédeltünk rendesen, uh nem tom miért van.
És még be kell fonnom a gyerek fél fejét. :D Az egyik fele már kész van, csúnya lenne ha most mondanám neki hogy nem csinálom tovább. Most pihizünk épp, neki a háta szakad be, én meg eldőlök hamarosan.
Gyerek: a Férjem 12 éves Kata lánya. Aranyos-normális kiscsaj, én is legalább ilyet kérek! :D

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

norka: Eddig csak olvasó üzemmódban voltam a hétvégén, de a tamikás részeket egy idő után átugrottam. Szerintem te is jobban jártál volna. :D Nekem egyébként már az elején az jutott az eszembe, hogy nem arról az emberről van-e szó, aki a "dokinkat" irigyelte a pcos.hu-tól. Mindegy, remélem megijedt a harcos amazonjainktól. :lol: Egyébként átérzem a mama hiányát, mert mi is a párommal 200 km-re vagyunk a szüleinktől. Már nekem is eszembe jutott, hogy milyen jó lenne majd leadni a babót egy kicsit (pl. fodrász), de ilyen ideiglenes alkalmakra nem vehetem majd őket igénybe. Még nem aktuális a dolog, de akkor majd biztos eszembe fog jutni a dolog nekem is. Bocsi, hogy én is beleszóltam, már biztos unod.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok.

szeretnem megkoszonni a jo tanacsokat a dietaval kapcsolatban.

amiota abbahagytam a 90 napos dietat egyetlen egyszer sem voltam rosszul.

mindent eszem csak kb fele anyit.

kocce hogy segitetetek:)pusz.

Kép
monyo83

Monee,
köszönöm szépen, jobban vagyok. Ma repülőnapoztunk. Lili olyan édi volt, féltem, hogy nem fog neki tetszeni a hangzavar, de pont azt élvezte, mikor a leghangosabbak voltak a gépek :D Mondta, hogy még-még, meg integetett a pilótáknak.
Pont akartam kérdezni, hogy mi lett a fogadás eredménye, de láttam, hogy még minden lehet.
Nekem még most a 15. napon sem jelez semmit a PG53, a hőgörbém a láz miatt katasztrófális, a tegnapi 37.7 helyett ma 36.3. Ennyi volt mondjuk tegnap előtt is.

Bee,
ahogy már írták a lányok, a kifogó nagyméretű fürdőlepedő. A Tetra márkájúra van úgy írva konkrétan, hogy kifogó, ha jól tudom, de az szerintem nem annyira puha. Amúgy mi még így 20 hónaposan is azt használjuk, a síma törcsinél valamivel jobban szívja a vizet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

A francba, még valamit akartam kérdezni, aztán jól elfelejtettem.

Megvan:
Lafead,
írtad valamikor, hogy te voltál TJ betege anno (hú, ez a betege, annyira nem hangzik jól, na mindegy). Szóval két hét múlva megyek hozzá. Nagyjából mire számíthatok? Rendesen képben van? Fel fogja nekem írni továbbra is a metet? Mert ugye a nőgyógyász szavai ahogy visszasejlenek, ő még max. egy dobozban gondolkodik, utána Closty.
Lili előtt is ez lett volna, csak a 2. hónapban spontán megfogant, a Closty meg azóta is itt figyel felbontatlanul.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Még két kérdés eszembe jutott:
1. az esti metformin bevételekor muszáj enni? Én annyira nem vagyok éhes este, és mindig csak azért eszem, hogy a gyógyszert be tudjam venni, de tényleg nagyon nem hiányzik.
2. Van valamelyőtöknek olyan tapasztalata, hogy met szedése alatt nehezebben alszik el? Kidobtam a gyógyszer tájékoztatóját, hogy el tudjam olvasni ír-e ilyet. Én az utóbbi időben azt veszem észre, hogy bármennyire is álmos vagyok, akár egy-két órát is forgolódom, mire elalszom. Közben meg kattog az agyam ezerrel. Nem akarom/tudom szorosan a gyógyszerhez kötni, csak már erre is gondoltam, nem okozza-e véletlen az.
Köszi a válaszotokat előre is!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok,

megjöttünk a nyaralásból, nagyon jó volt, kipihentük magunkat.
Rengeteget sportoltam, fogytam is 3 kg-ot két hét alatt.... :lol: :lol: (január óta már 9 kg-ot fogytam !) Csinálom az Andi-féle diétát, és kategóriákkal jobban vagyok. A lelkem még nem az igazi, de ti már nagyon hiányoztatok, nem bírtam ki hogy ne nézzek be.... :wink: :lol:

Megdöbbenve olvastam ennek a Tamika nevű áspiskígyónak a töménytelen hozzászólását, Norka írta szerintem le az igazságot: ez az illető beteg. Tuti, hogy valamilyen pszichiátriai kezelés alatt állhat, normális lelkületű ember ilyen dolgot nem csinál. Micsoda agyrém ez, csajok, hogy mi, topic lakók még csak nem is sejtjük,miféle beteges emberek olvassák nap mint nap a hozzászólásainkat, szépen rakják össze a kirakóst, hogy ki kicsoda, hol lakik, ki a párja, mit dolgozik.... nagyon elgondolkodtató ez.....
Sajnálom, hogy sikerült rajtad fogást találnia az elején, Norka, és sikerült megbántania, de örömmel nyugtáztam, hogy miután rájöttél, ki ez a szerencsétlen félnótás idióta, összekaptad magad.
Ennél te sokkal erősebb vagy (én azt hiszem legalábbis) mintsem hogy egy ilyen nyomorult kis nőszemély kikezdhessen. És anyukád egy csodálatos ember, hogy azonnal melletted termett, és megvédett!! Ilyenek az igazi anyák !!

Köszönöm, Lafika, hogy hiányoltál, meg bárki más is aki ezt tette, köszönöm, nem olvastam végig a két hetet, (lehetetlen lenne ) de abba a hozzászólásodba pont belefutottam.
Remélem, most már megint tudok majd jönni, nagyon kell, hogy tudjak veletek együtt "lenni", így írásban, tényleg mindenki nagyon hiányzott !!
zsizsik

Ja és még egy gondolat ehhez a Tamika-féle ügyhöz: komolyan mondom, le a kalappal mindenki előtt, aki a témához hozzászólt, annyi frappáns, elgondolkodtató, intelligens, vicces, és jópofa hozzászólást olvastam, hogy hihetetlen ! Ez a topic nem véletlenül ilyen klassz, szerintem nagyon jó emberek gyűltek itt össze, és nem véletlen az sem, hogy magunktól még soha össze nem kaptunk semmin, ahhoz legalábbis egy ilyen ilyen lopakodó idióta kellett, hogy negatív indulatok is elhangozzanak a fórumon !
Entellektüell a banda! :lol: :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Szia Zsizsiiiik!!!

De jó hogy megjöttetek!!! és hogy ilyen vidám vagy!!

(lafi dejó hogy hiányoltad zsizsiket is, meg másokat is!!)

Kutyus még kicsi? Hogy álltok az iskolacuccok megvételével? nekünk még csak iskolatáska meg tolltartó van... :oops:

Kép

Kép
rejo

Szió!

Olvasok..olvasok..és .....nyah ez a Tamika nem semmi egy kigyó....Norka nagyon sajnálom!

Én meg zebralesre jöttem volna :(

Dimetke!
Még nem tudtam gratulálni a picihez! Sok szépet kiívánok nektek!

Puszika!

Gina
Vendég

Hi!

Ajjjjjjjjjajajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!
Tamika!
Milyen lendületes vagy.
Ha problémád van, akkor egyedül megoldod (na ezt nem hiszem), vagy barátodnak / barátaidnak jobb elmondani akár hétköznapi gondjaidat. Valahol ki kell engedni a fáradt gőzt, ahol meghallgatnak és többen adnak egyszerre tanácsot!!

Monee!
Szépek a cicusok! A műkörmöd is tete.

Na de RAMBÓKA!!! A kezemből vetted ki a szavakat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lecso!
Nyugi!!!

Szakadék!
Gratulálok a babócádhoz!!!
Engem is mindig megnyugtat a kicsi szívhangja.
Nagyon tetszik az a hangzavar.
Ne is hagyd abba a progeszteron pótlást!!!!
Milyen laza az orvosod!
Tetszik a tickered!

na megyek, mert még nem olvastam végig a 7 vége termését...

Kép
lara26

Tamika!
Erre azt szokták mondani, h besz**-tad!
:wink:

Bocsi lányok!!! :oops: De kicsúszott a kezeim közül. :oops:

Lafi!!! :D
Gratulálok az eredményedhez!!!!
szedtünk le a videoról képet: Kép

Jó éjszakát mindenkinek!!
Kép

Kép
lara26

Lara! Lafi!

Annyira örülök nektek!

Szakadék!
Grat a babóhoz, a kiskönyvhöz meg minden!
Vendég

Lara!

Nagyon szép képek!!!
Jól lehet rajtuk látni a csöppséget!
Köszi, hogy felraktad!

Lona
lona1

Lányok,
nekem mindig csak kérdéseim vannak :D
Segítsetek nekem megfejteni a dolgaimat.

Ez az aktuális görbém, a 37.7-nél lázas voltam, a 36.3-nál utána való napon vettem be előző este Panadolt. A mai nap "tiszta", de még kicsit beteg vagyok.
Kép

A PG53 ma már mutatott páfrányokat, de még vegyítve pöttyökkel, és most végre először az LH teszten is lett egy második csík, valamivel még halványabb, mint a tesztcsík, de azért jól látható. Tegnap még semmi nem volt.
Elvileg innentől 1-2 napon belül kellene lenni tüszőrepedésnek, ugye?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, TJ-vel kapcsolatban, amikor én voltam nála 1999-ben, akkor az volt a leletemen 1 hét bentfekvés és kivizsgálások után, hogy pcos, javaslat: fogyás, ha gyereket akar, stimulálás kell vagy valami ilyesmi.
Na ez rég volt, azóta úgy hallottam, hogy máshogy áll már a témához..........azóta nem voltam nála, mert kissé bepipultam a kórház hozzáállásán....meg hát azóta Pesten élek.........

Hődről: hát nagyjából számomra követhetetlen a betegséged miatt, de ha már kezd jelezni, akkor még néhány nap van hátra.......
Vendég

Sziasztok!

Mint láthatjátok a tickeremen, ma szintén óramű pontossággal megjött a mikulás.
Hhhh... evvan. Sajnos.

Linácska!

Én nem vagyok okos ebben a témában, de ez most tényleg ennyire fontos, hogy ebben a hónapban már legyen valami, amikor amúgy is elég sok minden ellene szól?! Nem baj ha kérdezel, de tényleg mindenki csak azt tudja mondani szerintem amit eddig is, hogy ez így nem „érvényes” mert lázas voltál és gyógyit szedtél. Lehet hogy most jön el a Ti időtök, mert ahogy látom a 16. nap körül vagy, de biztos hogy jó az hogy most esel teherbe, amikor még kezelve sem vagy és az Angyalkátokat nem olyan régen vesztettétek el?! Tudod, nekünk nagy a vetélés veszélye... Neked így meg még nagyobb. Van egy gyönyörű lányod, szerintem ne siess annyira a kistesóval, megerőszakolni a természetet nem érdemes.
Mindez az én véleményem, természetesen tiszteletben tartom ha Te másként gondolod. :)
Én megpróbálok várni hátha a természet és a met megoldja a gondot, inkább legyen így, mint hogy elveszítsünk akár egyetlen egy babát is. A 4. ciklust fejeztem be és hidd el én borzalmasan türelmetlen típus vagyok, de szerintem ki fogom várni az egy évet, mielőtt további orvosláshoz fordulok. Lehet hogy később majd a falba fogom verni a fejem hogy miért nem mentem előbb, mert lehet hogy egy kis progi nekünk is segített volna, de szerintem meg kell adni az esélyt hogy magától lehessen baba. És igen, nekem is baromira messze van az a 8 hónap még... :?

Remélem nem bántottalak meg a fentiekkel!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Jó reggelt, sziasztok!

most olvastam vissza a hétvégét - iszonyúan felidegeltem magamat Tamikán....... Inkább nem írom le ami elsőre kikívánkozott belőlem vele kapcsolatban :evil:
Félelmetes, hogy mire képesek emberek bosszúból a vélt sérelmeik miatt! Tamika, mire volt ez jó Neked?! Szerencsére esélyed sem volt arra hogy itt ezen a fórumon összeugraszd az embereket, kikezdd Norkát - remélem ezt beláttad végre és végleg elhúzol a ....................................... :evil:

Norka, anyukádra büszke lehetsz! Azt hogy hiányzik, átérzem, nálunk is nagyon messze laknak a nagymamák...
A fórumozást pedig egy ilyen féreg miatt ne hagyd abba! Hiszen éppen ezt akarja elérni...

Lafim, gyönyörűűűűűűűűűűűű a cukrod! Nagyon ügyi vagy!!! :lol:

Zsizsik, de jó hogy újra jöttél! Gratula a fogyásodhoz! Jó olvasni, hogy újra jó kedved van! :lol:

Lara, édesek a képek nagyon!

Ginuska, jó Téged is látni újra! Mesélj, mi újság Veled?!

Mamint, szuper, 28 napra mensi, pontosan! :lol: :lol:

Rejo, köszönöm a torta-tippet! Isteni volt... :wink: :)

Linacska, amikor emeltem a metet, én is mindig álmatlansággal küzködtem! Nekem Kandika tanácsolta hogy igyak sokkal-sokkal többet este és az segít. Igaza volt! Pár nap, max 1-2 hét és elmúlik! De addig elég rossz volt, olyan voltam mint egy zombi, álmos voltam de aludni nem bírtam...
Párom HOVA tablettát is hozott, abból két szemmel aludtam végig az éjszakát - egyetlen baj van vele, iszonyúan büdös........ :P
Hőd elég érdekes.... Fertibe próbáld meg beírni hogy lázas, beteg voltál, akkor nem fogja figyelembe venni az aznap mért értékeket! :wink:

Pénteken megyünk nyaralni!! :lol: :lol: Apa már csak 2 napot dolgozik!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Anyókám, mi meg jövő hétfőn megyünk nyaralni!!!!!!!!! :lol: Parádfürdőre!!!!!!!!!Nektek nagyon jó időt a Balcsira!!!!
Néha már azon gondolkodok, nem kevés-e a 4,0-ás vc érték kaja után 1 órával..........na majdan kiderül, mit mond holnap tűű doki!

Lara, nagyon cuki a bébi!!!!

Gina, épp reggel akartam írni neked emailt.....erre meglátttalak, örültem neked!!!!

Zsizsik annyira örültem neked is, grat a fogyáshoz, ez nagyon jó!!!!!

Komolyan, ha kell, minden nap felsorolom az emberkéket, akik régen írtak, és akkor írni fognak.

Na nézzük, kik írak régen, Backa???Csipi???Mniki????hol vagytok???hiányoztok ám!!!!!
Vendég

Anyóka végül melyik tortát vettétek, a málnás-túrósat? Az domi kedvence.

ja lafi összekevertelek bee-vel, neked akartam írni, hogy sztem alacsony a cukrod... :? lehet kicsit lazítani kéne a diétán... :wink: :lol:

lara szuepereka a képek!! És a kis keze nagyon szépen látszik!!!

Linacska ilyen betegen nem mérvadó a hő. egyébként bármikor lehet próbálkozni sztem, ha beteg vagy, max. nem fog megfoganni a petesejt.

Lányok segítsetek plíííz.

valaki írta pár hete, mikor met negatív hatásairól volt szó, hogy neki lecsökentette a libidóját. Ki volt nem emlékeztek? vagy írjon akinek volt ilyen!! ugye csak átmeneti??? Ugye elmúlik??? 8) :? :lol: nyugtasson már meg az az illető!! nem tenne jót a házasságomnak, ha ez a mellékhatás állandósulna...meg az én lelkiállapotomnak sem...

lona neked nem volt ilyen, írtad neked a 4 hónap alatt aztán mindenféle bajod volt tőle...

Kép

Kép
rejo

Monee :cry: De tudod, új hónap, új remények...

Lafim, remélem, ez a nyaralásotok jobban fog elsülni mint az előző! Nektek is jó időt kívánok! Rátok fér a pihenés!

Rejo, igen, a málnás-túrós mellett döntöttünk. Isteni!!! De szerintem a többit is ki fogjuk próbálni :oops:
Libidó-gondjaim nekem nem voltak a mettől, de az előbb leírt álmatlanságból kiindulva, ami elmúlt nálam, szerintem ez sem lesz maradandó! :wink: :P

Kép

Kép
anyoooka

Rejo: mettől nekem se voltak libido gondjaim... asszem... (az viszont bekavart, hogy kexelni KELLETT... volna... mi viszont ha álmosak voltunk akkor aludtunk... ezért Lillának esélye se volt arra, hogy fiú legyen hiába is tudtuk mikor van a tökéletes időpont:)))))) (a rohadt yadine-tól viszont annál inkább... meg is állapítottam, hogy ezeknek a fogigátlóknak valszeg az a hatásmechanizmusa, hogy az embernek semmi kedve az egészhez így teherbe se eshet... bár erre az aszpirin is jó csak olcsóbb:))

Ja... ami viszont nálam egyértelmű mellékhatása volta metnek: egyszerűen kiszáradtam tőle... még annyi nyálam se volt mint ami a PG53-hoz kellett volna... a belgyógyászom tagadta, hogy attól lett volna pedig attól volt... ez viszont kb. egy hónap alatt elmúlt.
Vendég

Rejo, mindenféleképp rákérdezek holnap, hogy baj-e hogy mosz meg épp hogy a 4-et átlépem kaja után.........sztem ez meg alacsony, de majd kiderül, mit mond.

(Csakegy, mi a véleményed erről????Baj, hogy most meg ilyen alacsony 1 órával kaja után????Amióta pászkázom......)

Libidó-ügy:én nem vettem észre, én is inkább álmosabb voltam kezdetben, de elmúlt, ha Rejo, te ezt érzed, nyugi, mert el fog múlni hamarosan, nem lehet, hogy inkább fáradt vagy vagy álmos, csak libidós ügynek érzed???Mert lehet, hogy te is álmos vagy inkább, az pedig elmúlik maj!
Vendég

lafead: hmmm... nekem egyszer volt ebéd után 4,8 terhesen, de akkor babbal vittem be a CH-t és nem volt front... Nézd meg 1,5 órával és 2 órával utána is, hogy merrefelé mászik a cukrod...
Vendég

Csakegy, néztem már a másfeleset, lefele...........
Vendég

Sziasztok!

Na ez a Tamika megint felhúzott. A végén már nem olvatam el a hozzászólását, mert mind ugyanarról szól :evil:
Viszont eszembe jutott valami: Ha valóban az a lány Tamika, akire Norka gondol, akkor semmi joga arról prédikálni, hogy Norkának az anyukájával kell megbeszélni a dolgot, hiszen ő pontosan ugyanezt játszotta el Norkával. Norka meg akarta vele beszélni a dolgot, de ő nem hagyta. Ezek után mi jogon tanácsol ilyeamit???? Szóval Tamika légyszíves húzz el a búsba és kavard máshol a sz..t!!!

No, kidühöngtem és is magam, remélem itt le is záródik a téma...

Lara: Nagyon szépen látszik a babó! Ismét csak gratulálni tudok! :)

Lafi: A doki majd megmondja neked a frankót az eredményeiddel kapcsolatban. Egyébként szerintem, ha nem vagy rosszul és nem érzed, hogy enyhén alacsony a cukrod, akkor talán nincs olyan nagy gond. Persze inkább a dokira halgass, mint rám :oops:

Zsizsik: Örülök, hogy újra itt. Feltöltődve, kipihenve, jó kedvűen :)
Hogy van az szép blöki? Vittétek őt is? A fogyáshoz én is gratulálok. Pláne, hogy nyaralás közben is sikerült tartanod a diétát! Elismerésem ;)

Rejo: Én ugyan csak 2 hónapja szedem a metet, de nem tapasztaltam libidócsökkenést, sőt inkább többször kívánom a szexet, mint azelőtt :oops: Viszont azt figyeltem most meg, hogy mensi alatt folyamatosan hasmenésem volt. Minimum naponta 5x szaladtam, pedig ugyanazt ettem, mint azelőtt. Ebben besegített az az Algo..M is, amikor nem szedtem, akkor kevésbé volt hasmars, de volt :(

Monee: Én is sajnálom! Tudod: Új hónap...

Linácska: Ha ki akarjátok használni ezt a hónapot, akkor sztem most kezétek a "tárazást" két naponta. Ezzel nem véthetitek el. ;)
A hőd, ugye nem a lázcsillapító miatt ilyen alacsony?

Anyoo, Lafi: Jó pihenést nektek!
Lafi: remélem ez a nyaralás jobban fog sikerülni, mint a múltkori!

Mamint: Tök, jó hogy ilyen pontos lett a mensid... Most irigyellek ;)

Annyit írtatok, hogy sajna nem tudom, kivel mi volt, ezért akit kihagytam millió bocsánat! :oops:

Majd még jövök, csak visszanézem, mi történt az elmúlt napokban (sajnos Tamika balhéjával van megtöltve a topik :( , azokat szépen majd átugrom) ...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok,

Lafi, ez a cukor szerintem túl alacsony..... nagyon kiváncsi vagyok, Tűű doki mit mond majd. Még mindig fogysz?
Egyébként ez a CH számolgatás tényleg elég macerás, de nagyon bejön. Közérzet és súlyvesztés szempontjából is. Nekem még elég komoly vesződség kiszámolni, hogy vajon az a bizonyos valami, amit enni készülök, mennyi CH-t tartalmaz, de mad lassan belejövök.
Lafi, egy kérdés: reggelire milyen kenyeret eszel ?

Rejokám, drágaságom, én is örülök nektek !! :lol: :lol: Én írtam a libidó csökkenést...... :oops: :oops: Sajnos még mindig aktuális, de.... hm... hogy is mondjam, azért evés közben megjön az étvágy... csak úgy magától nem. Szóval érted. :wink:

Lara, tök jó a kép !! Gratula a kiscsajhoz !!!

Képeket majd rakok fel, otthon töltöttük le, a kiskutyánk a család központi figurája lett, mindenki imádatának a tárgya.... valami olyan hihetetlenül intelligens kiskutya, semmit nem kell szinte neki tanítani,magától szobatiszta, póráz nélkül lehet vele sétálni, mert simán mellettem marad.... szóval tündérbogár !
zsizsik

Lafead: tutira jó a cukormérőd? Lehet kapni tesztfolyadékot azzal érdemes néha letesztelni...

Arra vigyázz, hogy a túl alacsony cukor -és az esetleges hipózás- sokkal többet árt a babának mint a kicsit magasabb cukor...

Ja... ha ilyen jó a cukrod a reggeli után akkor eressz egy kicsit a gyeplőn és egyél többet... lődd be az ideális CH mennyiséget...
Vendég

Hát én is kváncsi vagyok,mert kissé beparáztam, hogy most meg ilyen alacsony, eddig az volt a baj, hogy magas........most meg hogy alacsony........bár annó a Mágus azt mondta, inkább legyen alacsonyabb mint magas..........bár a logikát ne kérdezd......

Reggelre 20 grammnyi pászkát.........kenyeret csak este eszek Wasát vagy épp amit tudok venni és 20 grammnyit,kb 2 szelet....
Vendég

Csakegy, eddig 1x hipóztam, a múlt héten, azóta nem. Még nem emelek, megvárom, mit mond....de asszem az van, hogy a pászka lassabban növeli vagy ilyesmi a cukorszintet........mert ugye a barnakenyér meg hamar emelte és magadra, ezért váltottam.......
A vércukormérő jó, mert a kórházzal egyidőben mérni szoktam, és pöpecre eltalálta!
Vendég

hogy is van ez? mennyi CH-t eszel milyen leosztásban? (ha jól emlékszem 20, 25, 50, 25, 40 a sztenderd 160 CH a terhesség alatt...)
Vendég

lafead: de ha jó lenne a cukrod - vagyis a diétád- akkor tilos lenne hipóznod! A hipó TÉNYLEG árthat a babának (oxigénhiány asszem), azzal nem szabad játszani...
Vendég

Na valahogy így, igen!Bár nem emléxem pontosan, mert már megszokásból eszem néha, de tán a vacsi kevesebb 30, és uzsi az 35.De a többi stimmel.
Vendég

Igen, de akkor jött a hidegfront, mindig írom az értékekehez, hogy épp milyen napom volt, hogy tudjam, délután már dörgött-villámlott....múlt héten volt.....sztem az annak tudható be. Nem biztos, hogy hipóztam, csak ritka szarul voltam, ez olyan frontérzékeny hipózás volt, ettem rögtön és el is múlt.

Zsizsi, nem fogyok már, stagnálok.Lement 11 kiló, ebből 4-5 terhesség alatt.
Vendég

lafead: ilyenkor nézzél vérnyomást is, mert nálam is sokszor hipónak tűnik ami sima vérnyomászuhanás (az enyém most 98/65 asszem... direkt mértem mert kezdtem szédülni... és a cukrom nem lehetett mert nemrég reggeliztem... úgyhogy most épp KV-t főzök... ennyit a PCO és a magas vérnyomás kapcsolatáról.. bár lehet, hogy ebből az ember 60 éves korára simán lehet egy extra magas...)

Ja... ha reggel sokáig alszol akkor nyomass egy kis pótvacsorát is...
Vendég

Reggel nem alszom sokáig, fél8ra járok dolgozni, a pótvacsit nem bírom már, egyáltalán, nem vagyok éhes.123/71 volt akkor a vérnyomás, pulzus 95.
Vendég

Rejo!

Bizony, én tapasztaltam libidó csökkenést... amennyire nem kívántam az evést, úgy ezt sem. JÓHÍR: amint megszoktam a metet minden visszatért a régi kerékvágásba, sôt :oops:

Lona
lona1

Lafika!

Olyan édi vagy, hogy így hiányolsz mindenkit...tudod nagyon jól esik! Most nézem lassan félidős kismami vagy......hogy telik az idő!!!

Visszaolvastam, de már összekutyultam mindent :oops: :oops:
ugyhogy:
- kismamik vigyázzatok magatokra( és a babókra )
- leendő kismamik: nézem gólákat, hoyg mikor kitől jön a friss hír
- újaknak üdvözletem
- mikndenki másnak meg minden jót amira éppen szüksége van :wink: :wink:

Ja és a nem idevalóknak: csak sajnálni tudom azt az embert, aki más problámáján lovagol, mert az ilyen ember az aki sokkal magányosabb és valószinűleg barátok nélkül éli az életét - amit csak magának köszönhet.

Pusszancs

ui: ha valakit :lol: kifelejtettem ezer bocsi
csipi78

Hát lányok.....
Levegőt sem kapok!!!! És nem mellesleg, a könnyeimtől nem látok!!!
Tamika! Aljas, gonosz, szarkeverő alak vagy, semmibe nem veszlek.
Az bánt viszont, hogy Norka igen, és azt sem tudom, hogy hogyan segítsek neki! Norka is, mint sokan ezen a földön egy érzékeny és a problémát először magában kereső nő!!! Rágja, feszíti magát!!! Pedig emberfeletti amit csinál!
Tudod, van/volt/lesz problémája Neki is, mindőnknek, az életünk bármely területén. És sokszor olyan jól esik azt leírva látni, amit hallani szeretnénk, még akkor is, ha utána nem úgy cselekszünk. Norka most abban a fázisban van, hogy nem állhat le a cég és a honlap ügyeivel, nem ülhet rá a babérjaira, mert kidobta a pénzt/erőt az ablakon. Most kell nagyon ütni a vasat!!! És nincs segítsége, vagy azért mert nem kéri, vagy azért, mert ajánlat ugyan sok van, de senki nem ül fel a buszra és megy be a Móriczra egy szabadnapján, Hogy itt vgyok, ma tudok-e segíteni!

Norka!!! Ha lányom lesz, apácska beleegyzésével Nóra lesz a neve, a tiszteleltedre, mert sosem sikerült volna nélküled!!!

Tamika! Az ilyen embertől a levegőt is sajnálom...... Gyűlöllek, bár nem ismerlek, de nem is akarlak!

Norka! Szeretünk!!!! És annyira sajnálom, hogy miattunk ennek tetted ki Magad!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?