Sziasztok!
Na ez a Tamika megint felhúzott. A végén már nem olvatam el a hozzászólását, mert mind ugyanarról szól
Viszont eszembe jutott valami: Ha valóban az a lány Tamika, akire Norka gondol, akkor semmi joga arról prédikálni, hogy Norkának az anyukájával kell megbeszélni a dolgot, hiszen ő pontosan ugyanezt játszotta el Norkával. Norka meg akarta vele beszélni a dolgot, de ő nem hagyta. Ezek után mi jogon tanácsol ilyeamit???? Szóval Tamika légyszíves húzz el a búsba és kavard máshol a sz..t!!!
No, kidühöngtem és is magam, remélem itt le is záródik a téma...
Lara: Nagyon szépen látszik a babó! Ismét csak gratulálni tudok!
Lafi: A doki majd megmondja neked a frankót az eredményeiddel kapcsolatban. Egyébként szerintem, ha nem vagy rosszul és nem érzed, hogy enyhén alacsony a cukrod, akkor talán nincs olyan nagy gond. Persze inkább a dokira halgass, mint rám
Zsizsik: Örülök, hogy újra itt. Feltöltődve, kipihenve, jó kedvűen
Hogy van az szép blöki? Vittétek őt is? A fogyáshoz én is gratulálok. Pláne, hogy nyaralás közben is sikerült tartanod a diétát! Elismerésem
Rejo: Én ugyan csak 2 hónapja szedem a metet, de nem tapasztaltam libidócsökkenést, sőt inkább többször kívánom a szexet, mint azelőtt
Viszont azt figyeltem most meg, hogy mensi alatt folyamatosan hasmenésem volt. Minimum naponta 5x szaladtam, pedig ugyanazt ettem, mint azelőtt. Ebben besegített az az Algo..M is, amikor nem szedtem, akkor kevésbé volt hasmars, de volt
Monee: Én is sajnálom! Tudod: Új hónap...
Linácska: Ha ki akarjátok használni ezt a hónapot, akkor sztem most kezétek a "tárazást" két naponta. Ezzel nem véthetitek el.
A hőd, ugye nem a lázcsillapító miatt ilyen alacsony?
Anyoo, Lafi: Jó pihenést nektek!
Lafi: remélem ez a nyaralás jobban fog sikerülni, mint a múltkori!
Mamint: Tök, jó hogy ilyen pontos lett a mensid... Most irigyellek
Annyit írtatok, hogy sajna nem tudom, kivel mi volt, ezért akit kihagytam millió bocsánat!
Majd még jövök, csak visszanézem, mi történt az elmúlt napokban
(sajnos Tamika balhéjával van megtöltve a topik , azokat szépen majd átugrom) ...