Sziasztok!
Hű, nem voltam jó rég óta, sokáig tartott a visszaolvasás is. Jól kiveséztétek az állattartás témát.
Sára egész nap jön-megy négykézláb, pakol, rámol ezerrel, így nagyon kevés időm van netezni. Napokig a gép közelébe se megyek. De most visszaolvastam végre.
Henus, Sára is sokszor végez már "önkiszolgálást". Odamászik hozzám, feláll a lábamba kapaszkodva, leguggolok mellé, akkor meg az ölembe mászik, belefúrja a fejét a pólómba, vagy elkezdi felhúzni, vagy felülről nyúlkál be. Megkérdezem, kérsz cicit, és vigyorog ezerrel. Olyan édes olyankor. Múltkor fürödtem vele a kádban, és egyszer csak rácuppant a cicire. Könnyű dolga volt, nem kellett bajlódnia a "kicsomagolással"
Hozzátáplálás téma: régebben íram, hogy Sárika nem igazán szereti a bébiételeket, és azt sem, amit én főzök. Minden nap evett szilárd kaját, de csak 40-80-100g-ot. Ettől többet nem volt hajlandó. Aztán lettek fogai(4,5-nél tartunk), meg visszautasította a kanálból kínált kaját, így már rég óta nem pépesíek neki semmit, kis falatkákat teszek elé, és mindent megeszik szépen. Gyümölcsöt, zöldséget, husit. A banánt már harapja a kezemből, volt, hogy egy felet a kezébe adtam, elégedettt mosollyal az arcán nyomkodta szét, és kente mindenhová a feje tetejétől a bokájáig
A barackot is szeletben fogja meg, és úgy eszi. Szóval én mindig gondoltam, hogy akkor fog megjönni az étvágya, ha azt eheti, és olyan formában, amit mi. (persze némi váogatásal a korának megfelelően) Szóval Giga semmi gond, ha Lili lassan áll rá a szilárd ételekre.
Tiop, el ne menj, hiányoznál.
Nemsokára teszek fel pár képet, ha lekicsinyítettem őket.
Andi kitartást, már nincs sok hátra! Remélem, Bogit nem fogja nagyon megviselni a távolléted. A kisgyerekek alkalmazkodóak, meglátod, nem lesz gond. Ahogy a szavaidból kivettem, nagyon szereti egymást apa-lánya
Móni30, nem tudom olvasod-e, hétfőn lesz szopiklub, ha tudsz, gyertek!!!
Nagyon édesek a Maszatpannák a képeken
Szép éjszakát, nyugodt pihenést kívánok mindenkinek!
Katica