Új privát üzeneted érkezett!

A másik dolog pedig, hogy ez a közösség a barátaim és bizony megbeszélünk itt mindenféle problémákat.

De mivel felvállaltam az arcomat és beazonosítható vagyok, rám már nem érvényes a "nem mondhatom senkinek hát elmondom mindenkinek" elv, így már ez sem maradt nekem. Tudomásul vettem.

Sziasztok mindenkinek.

Odaát az NLC-n épp ma esett szó arról, hogyan tudnánk kicsit szervezettebbé tenni a PCOS mozgalmat, ez ügyben megtaláltok és minden segítséget köszönök. De többet magánemberként nem jövök.
Vendég

Kedves Norka!

Nem rosszindulatból írtam amit írtam. Egyszerűen Te túlfáradt vagy, mert agyonvállaltad magad és feszültségedben az anyukáddal szembeni haragod nem jogos. Úgy olvastam Rejó is írt Neked arról bizony joga van elmenni a barátjához, vagy más is finoman megkérdezte anyukán kívül nincs más aki segíthetne. Ők sem hinném, hogy rosszindulatból írtak volna, hanem segítőszándékkal tették. Ők meg én világosan látjuk, hogy sok van rajtad, de nagy terhek jórészt azokra hárulnak akik sokat magukra vesznek és viszik... Én tudom, hogy sokat fáradsz PCOS ügyben - tisztelem is -, de ettől függetlenül a meg kell találnod a módot a családodra meg saját kikapcsolódásodra is, nem pedig anyukádra duzzogni... Felnőtt ember vagy csak Te teremthetsz egyensúlyt a saját életedben, a kialakult élethelyzetedért tudnod kell vállalnod a felelősséget!

Ha így haladsz azt éred el, hogy minden erőt felemészted, a családtagjaid, igazi barátaidat elveszíted, Te betegebb leszel és azok az idegen pcos betegek, (és itt most nem a jóbarátokra értem, vagy itt a Fórumozókra értem hanem a hálátlanabb rétegre, mert van olyan).. szóval azok akikért fáradt egy jó szóra sem fognak méltatni, ha meg megkérded miért a fejedhez vágják önként vállaltad és mosolyogj ehhez... Ráadásul egy idő útán hiába segítenél rajtuk a kimerültségtől rájuk sem lesz erőd. Ezért jó lenne ha a karitatív tevékenységet nem abbahagyva kicsit gondolnál magadra is. Hiszen Te is ember vagy, igényekkel, vágyakkal, fizikummal, szellemi igényekkel... Például elmenni a fodrászhoz vagy valami... Egy Fittebb Nórka többmindent elér.... A fáradt ember viszont elkerülhetetlenül sokat hibázik, egy idő után pedig valamelyik hibája végzetes lesz...

Ezért jó lenne ha saját és igen a betegtársaid érdekében is, megtalálnád a megoldást, akár bababölcsivel vagy máshogy, hogy tudj Te is pihenni. Csak kérlek ne egyértelműen anyukádat hibáztassad a helyzetért.

Természetesen meg lehet osztani itt a problémákat magánemberként is, de tudod nagyon egyoldalú itt a dolog, mert a másiknak nincs lehetősége itt reagálni, így nagyon egynézőpontú a történet. Érdekes lenne anyukád véleményét is ismerni, mert így reális képet nem alkothatunk. Egyébként továbbra is fenntartom ha anyukádat nem érdekelné, hogy bírod a roppant nagy munkát nem kérdezgetné SMS-ben.

És most sem duzzogva elbújni kell, mint egy ovis kislány. Ez nem megoldás. A problémáiddal szembe kell tudni nézni s bizony néha a terhekből tudnod kell letenni is, nemcsak másra hárítani, vagy mástól várni a megoldást. Például írhatnál napirendet, hogy mik a fontosak a kevésbbé lényegeseket meg kiiktathatnád.

Talán tényleg elég lenne ha csak egy fórumot vezetnél - akár ezt vagy a Nők Lapján lévőt - ugyanis a több fórum szétforgácsolja az időd, energiád. A lányok zöme már kiokosodott a PCOS-ból biztos lenne aki lelkiismeretesen, ingyen és örömmel tudná vinni az egyiket helyetted, Neked pedig némi időd szabadulna fel. Vagy egyéb ilyen apróságok... Ettől még nem veszne el a privilégiumod, tiszteleted a PCOS kapcsán, sőt mint írtam energikusabban többre is mennél.

Az élet nehéz, de sosem szabad feladni!
tamika

Természetesen a Fórumvezetés kapcsán nem magamra gondoltam. Én csak egy érdeklődő laikus vagyok, meg úgysincs olyan szoros kapcsolatunk ami ilyen bizalmi munkához kéne. Csupán csak azért írtam, hogy merj gondolkodni a Fórumozókban, segítőidben! Ne egyedül vigyél mindent! És lássad nemcsak jótanácsokat osztogatok, hanem a magam módján megoldást is próbálok kínálni Neked.

tamika

Amúgy Te kérdeztél itt minden fórumozót, hogy hogyan vélekednek. Én így látom anyukáddal kapcsolatban az ügyet. Pcos révén meg bizni kell a segítőkben és nem feltétlenül anyagiakban kell gondolkozni - igaz ez a rész nem megkerülhető -, de azért vannak a marketingnek vannak egyéb fogásai is akár itt a neten ami nem kerül semmibe, ezeket szintén használni kéne. Az ilyen trükköknek nézz utánna!

tamika

Tamika te semmit nem változtál.

Légy szíves menj, és éld a saját életed.
Vendég

norka, ne mán!!!

tamika, szerintem norkának igaza van. ez már egy olyan fórum, ahol barátok vannak, sok barátság kialakult és sok mindent elpanaszolunk. függetlenül más személyektől, kapcsolatokról. szerintem neked, így ismeretlenül nem igazán volt jogod itt pont erről véleményt formálni. nekünk igen. és itt ugye az van, hogy leírjuk gondunkat-bajunkat, és megpróbálunk vígasztaló szavakat mondani, nem személyeskedve. valószínűleg ismered norkát és az édesanyját is, így valóban lehetsz más véleményen. de nem itt, ilyen formában. és norka csak az ő saját tapasztalatát, véleményét írta le. senki nem szidott senkit, senki nem akart megbántani senkit sem. egyszerűen csak ezért (is) van ez a fórum. én is lehet egyszer leírom, hogy ez meg ez mit csinált velem, mit modnott. és igencsak rosszul esne, ha egy olyan személy, aki másképpen ismer beleírna....na, mindegy. csak elmondtam a véleményemet.

norka, remélem maradsz itt velünk, mert igencsak megborulna a fórum rendje. :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Persze lehet, hogy túlérzékeny vagyok mert az én anyukám régóta nem él, meghalt hosszú évek küzdelme után egy komoly, gyógyíthatatlan betegségben. És úgy gondolom ha élne, SMS-t küldene a "Hogy vagy? Hogy bírod a sok munkát?" kérdésében ösztönösen benne van a kérdése mit tehet érted, miben segíthet. Erre Te feljössz és szídod... mondván pedagógiai ismeretei ellenére - ezt tí fogalmaztad így - Téged hanyagol, hisz meg sem kérdezi miben segíthet... ez nem szép :(

Tudod a szülő ha meg gyakran segédkezik az a baj... Akkor jön a gyerek, hogy nincs a férjével magánélete, a kisbabája már jobban szereti a nagyit... talán mert többet látja. Ezt most nem Rád írom más családokra, ahol a pénz után futkosnak vagy valami és ahol visszaüt, ha nagyon segédkeznek a nagyszülők. A Te anyukád okos és nem erőlteti Rád magát, de ha gondod van és jelzed neki amennyiben teheti segítőjobbot nyújt... Kell ennél több?

De tényleg nem rosszindulatból írtam. Nórka! A PCOS ügynek nem Te vagy a szíve-lelke? Nem fog összeomlani ha nem leszel? Dehogynem! Épp ezért írtam, hogy még most amíg teheted kéne megtalálni az egyensúlyt. Hogy ne menjél tönkre bele Te, de a családod és az egész PCOS ügy sem.

Meg kell találnod a PCOSnál azokat az apró dolgokat ahol mások segítsége is elég, hogy Te magad koncentrálhass a nagy dolgokra meg az életedre. meg kell találnod a lehetőségeket, hogy ne úgy járj mint a túlhajszolt manager aki 30 éves kora körül szívrohamban összeesik... Én csak jót akartam, sajnálom ha nem érted és támadásnak veszed.

tamika

tamika, szerintem ez a fórum a pcos-oknak van. ne hozzunk be más problémákat, elég nekünk a pcosság. ugye csajok??? :D

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Biztosan sokan látták a Kis Buddha c. filmet. Van benne egy jelenet: Buddha ül a fa alatt és meditál. Már évek óta. Mozdulatlanul, összpontosítva… Egy fa alatt ül, egy folyó partján. S a folyón úszik egy csónak. A csónakban két ember: egy hegedűművész, egy Mester és a tanítványa. Buddha csak egy beszélgetésfoszlányt hall:

- … ha a húrt túlságosan megfeszíted – elpattan! Ha lazára hagyod, nem szól szépen!…

Kell az egyensúly...

tamika

Kedves Dimet!

Nem érted. Nóra a PCOS-ok "anyja" ahogy hívni szoktátok. Egyenlőre rajta van a legnagyobb teher és nélküle nem fog mennyi ennyire az ügy, sőt sehogyse... Én Neked és a betegtársaidnak is jót akarom amikor arra kérem Nórkát, hogy próbáljon meg a kikapcsolódásra is időt szánni, mert kell az önregenálódás, és a sját életét ő teheti helyre.

Egy sebész sem műthet fáradtan, vagy autósöfőr sem vezethet horkolva mert tragédia lesz belőle. Ha Norkával történne valami akkor jórészt vagy teljesen oda lesz az egész PCOS ügy... pedig itt is betegek életminősége a tét...

Ha Nóri bizonyos dolgokat át tud ruházni rátok, ömaga pedig kikapcsolódást, örömöt lel a családjában is - mert végre lesz rá elég ideje - friss aggyal jobban vág majd az esze, fizikailag is aktívabb lesz, sőt mégtöbb örömmel tud segíteni Nektek, nekünk... Növekedni fog a teljesítménye.

Én csak jót szerettem volna. Remélem már érted. Tamika

tamika

Én miatta regisztráltam. Mert sajnáltam amikor olvastam, hogy fodrászhoz menni sincs ideje. És tudod a kimerült ember feszült, ideges könnyen érthet félre dolgokat, méregzsákként robbanthat ki vitákat... nem azért mert rossz ember lenne, csak a szervezetét érő nagyfokú fáradtság miatt a legkisebb stresszhelyzetre már rosszul reagál... És szegény most az anyukájára haragszik, pedig nem kéne. Nórka jószándékű nő, de ezt az anyukás dolgot a kimerültség miatt rosszul látja, neki kell bizonyos terheket levetnie.

Nagyon remélem, hogy sikerrel jár, eljut ahhoz a harmóniához, hogy a munka mellett a családjára meg magára is jut majd kellő ideje. Csak így tehet többet értetek is!

tamika

A PCOS dolog és Norka összefügg. Kimerülten csak idő kérdése, hogy PCOS ügyben is rossz döntéseket hozzon, mert átgondolni sem lesz helyezete az elé kerülő problémákat, aztán az ő szíve fog vérezni, hogy elesett ilyen-olyan lehetőségtől, vagy valamit rosszul tett és visszaüt. Ne válasszuk szét a kettőt most amíg egy szálon fut! Én nagyon örülök, hogy itt és a NL oldalán akadnak segítői. Csupán arra kértem Nórit, hogy próbálja megtalálni azokat a módokat ahol időt spórolhat általatok - pl: fórumvezetés - pusztán azért, hogy magáért, szeretteiért és Értetek jobban tehessen.

tamika

Sziasztok!

Tamika!

Én is azt gondolom amit Dimet.
Erre a fórumra mi azért járunk, mert barátokra, hasonló érzésű embekre leltünk itt a lányokban. Máshonnan jöttünk, másmilyenek vagyunk, mégsem bíráljuk vagy próbáljuk megváltoztatni egymást. Én megértem azt ami Norka írt, bizony néha érez ilyet az ember lánya, én is néha szoktam. Ettől nem szeretem kevésbé az anyukámat és ő sem engem.

Nem olvastam el amit írtál Norkának mert egyszerűen nem tartozik rám. Jobban örülnék -ha már egyszer ismeritek egymást- ha ezt személyesen beszélnéd meg vele és nem itt köztünk, mert ez senkire nem tartozik, csak rátok.
És mégvalami: Norka, itt Norka. Nő, PCOS és Bogi anyukája. Nem több nálunk azért mert tett már valamit az asztalra PCOS ügyben, itt csak egy közülünk. Segít sokat, mert ő jobban tud dolgokat mint mondjuk én és ezért nagyon de nagyon sajnálnám, ha egy ilyen ide nem illő hozzászólás miatt nem jönne többet!!!!
Kérlek szépen ne itt üzengess neki, mert ez a fórum nem erről szól!

Norka!

Te meg ne foglalkozz az ilyen hogyismondjam "megkeresésekkel".
Attól mert akkora sikereket elértél PCOS ügyben, mint amekkorákat, nem vagy magányra ítéltetve. Te nő vagy, ugyanúgy mint mi, ezért Neked is jogod van arra hogy kibúslakodd magad a mi vállunkon. Jaj, remélem érted mit akartam írni. :D

Rólunk:

Akkora vihar volt itt tegnap mint az állat.
Ma reggelre meg meggondolta magát a számítógépem és nem volt hajlandó felkúszni a netre. Kaptam is egy szívgörcsöt, mert nem tudom a Fertym-hez a hozzáférést, de még előkeríteni sem sehonnan és elég szar lenne ha elveszne. Csak ott van meg az elmúlt 4 hónap összes adata. :shock:
Tegnap volt egy kis elbeszélgetésünk nekünk is baba témában, az én Férjem is többnyire a "fatökű"-ek kategóriájába tartozik ha ez a téma szóba kerül. Rambóka, kb. ez az a helyzet, amit korábban felvázoltál a pasikkal kapcsolatban. (Timika, látod, én most momentán a férjemet beszélem ki!) Mindegy, némi elbeszélgetést követően azért biztosított a Drága, hogyha lesz baba, azért nagyon fog neki örülni! :D

Néhány kép a ciccekről:
Kép
Kép
Kép

A hőm még szépen fent van, a mai a 10. DPO.
Reggel csináltam egy tesztet, de az nega lett, így nem lettem okosabb.
A cici kérdésről beszéltünk valamikor, csak akkor elfelejtettem írni hogy nekem mióta szedem a metet, minden ciklus végén fáj a cicim. Most is. Lehet hogy ez is a met pozitív hatása?!

Na jóvan, eldugulok. Nem szeretek csak magamról beszélni! :D

Üdv:
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Tami, nagyon szépen kérlek hagyd abba, mert azzal fogsz elüldözni innen ha még egy szót is írsz rólam.

Anyámmal való kapcsolatos problémáim eredete pedig nem mostani, de honnan is tudnád, még szerencse, mert nem a házunkban élsz.

Köszönöm a jószándékot, meg mindent, de add vissza a terepet a többieknek, Kérlek tartsd tiszteletben a többiek kérését is és ne Offold tovább a topikot, ne akarj osztályfőnököt játszani.
Vendég

Nem vagyok osztályfőnök. Jót akartam, pusztán azért mert jópár manager típusú emberkét láttam szívrohamban meghalni, és majdnem az én életem, egészségem, magénéleti boldogságom is ráment az ilyen életstílusra mert orvosok mellett betegeknek segédkeztem. Most is azt teszem, de beláttam, hogy hibáztam és sok terhet ledobtam... és amióta szánok időt magamra jobb a kapcsolatom a dokikkal, betegekkel, előrébb van az ügyünk, mert azt a keveset amit viszek precízebben, jobban átgondoltan tudom megtenni. Sőt fordíthatok időt olyan dolgokra is amikre addig nem tudtam, és hasznosak az ügynek az "egészségügyi reformok" ellenére is.

Jót akartam! Sajnálom ha nem érted... Szívből kívánom, hogy még időben felfogjad az üzenetem és ne akkor amikor már késő lesz. (Sőt! Ne legyen számodra késő! Tudd végezni azt amit elkezdtél. ) Sok szerencsét Mindenkinek!

tamika

Sziasztok!

Kedves Tamika!

Én még újnak számítok itt a fórumon, de nagyon kérlek hagyd békén ezt csapatot, kiváltképp Norkát! Azért írtam hogy a csapatot, mert ha Norkát bántod, és "elüldözöd" innen azzal nekünk is ártasz!
Miért fáj az neked ha mi itt egymásnak elmondjuk gondunkat-bajunkat akár anyukával, akár férjjel, akárkivel kapcsolatban? Szerintem jó néha kiírni magunkból azt ami bánt, attól függetlenül, hogy ki az aki ezt az érzést okozza.
Én elhiszem, hogy esetleg aggódsz Norkáért vagy értünk PCOSesekért, de tudod nekem ez az egész kiokosításnak, észosztogatásnak tűnik. Nem megbántani akarlak ezzel, de nekem a mondandót így jött le.

Ja és még egy valami! Ha csak ezért regisztráltál itt a babaneten és néztél be hozzánk ebbe a topikba akkor nagyon szépen megkérlek menj el.

Hajni
hajni...
Budaörs

Eszembe sem jutott Téged elűzni, ezt Te találtad ki durcásan... Én magam is írtam, hogy az eltűnés nem megoldás. Mint írtam tisztelem amit csinálsz, és hasonló körökben forogva tudom is mivel jár, mit jelent. De az állításaimat fenntartom. Szívből kívánok további sikert a munkádban és azt, hogy azért pihenni is legyen időd!

tamika

Tamika!

Sok mindenben igazad van, amit írsz!
Csak kicsit ütős volt az első hsz-ed stílusa, még én is meglepődtem, pedig én is beszólós vagyok! :shock:
A "hölgyike" pl. nagyon bántó volt! :evil:

A minap pont én mondtam Norkának priviben, h. igenis panaszkodjon!
És ezt most is fenntartom!!!
Azért vagyunk itt egymásnak, h. vizesre sírhassuk egymás válltömését!!!
Ha nem jön a baba, akkor azért, ha elmegy a baba, akkor azért, ha pedig csak simán tele van a hócipője vkinek az élettel, akkor azért!
Az itt írogató csajok egy részének ez a társaság olyan, mint neked a barátnőd, akivel beülsz egy kávézóba, megbeszélni a legutóbbi idők történéseit.
Ha berágsz vkire, te is el fogod mondani ott és akkor mindennek az illetőt. És nem is gondolsz arra, h. a szomszéd asztalnál ülő esetleg ismeri az illetőt és visszamondja neki!
Mi is tudjuk, h. nem csak a beregisztrált csajok olvassák ezt a topikot, hanem sokan mások is. De hagyd meg nekünk az intimitás illúzióját kérlek!
Egyszer már felmerült a zártkörű topik lehetősége. Akkor elvetettük, mondván h. akkor a rászorulók sem jutnak el hozzánk!
Kérlek ne kényszeríts minket arra, h. zártkörű klubbá váljunk!
Az itt topikolókon elég jelentős pszichés nyomás van a hétköznapokban. Kell egy hely, ahol kiengedhetik a gőzt!

Norka panaszkodott. Joga van hozzá!
Mi próbáltuk vigasztalni, de ugyanakkor barátilag megvilágítani a másik fél álláspontját is. Barátilag, nem kioktatólag!
Nem hiszem, h. jogunk lenne kioktatni!
Mindenki hibázik (csak én többet! :lol: ), de senki nem szereti, ha ezt az orra alá dörgölik!
Ebben az ügyben egyetlen személynek lett volna joga beszólni Norkának: az édesanyjának! Otthon, négyszemközt!
Közvetítőkre nem hiszem, h. szükség lenne!

Norka!

Te meg légyszives tájékoztass minket a nehézségekről, amikkel meg kell küzdened! Szinte biztos vagyok benne, h. találsz segítséget. Épp a minap beszéltem az egyik bébiszitter-önjelölteddel! :wink:
De lehet, h. másban is tudunk segíteni!
Abban ugyanis igaza van Tamikának, h. néma gyereknek a ........... :wink:
Ne szégyellj segítséget kérni!!!!
Tudom, h. hülye maximalista vagy (vhonnan ismerős a dolog :lol: ), de nem hiszem, h. nem ismernéd azt a mondatot, h. a jó vezető arról ismerszik meg, h. megfelelően tudja elosztani a munkát a beosztottai közt! :wink:
Tessék megmondani, h. mit kell csinálni, hátha lesz rá jelentkező! :lol:
És nem elmenekülni a topikról! :!:

rambóka

Tamika, nagyon erős volt a hszed.......nem kellett volna így és ennyire beszólogatni.
Mindenkinek joga van elmondani a véleményét, azonban azt úgy kell megtennie, hogy ne legyen sértő. bántó, felháborító személyeskedés.

Tény, Norkának pihennie kell.
Tény,hogy ahogy Rambóka is írta, néma gyereknek.....szóval ha segítség kell, segítséget kell kérni.
Tény, Norka rengeteget dolgozik, értünk, érted, mindenkiért.
Tény, Norka nagyon szuper anya, manager és modern nő!

Vajon engem is "lecsuknának", amennyiben idejekorán visszamegyek majd dolgozni???Az én munkám is sajna olyan, amit csak úgy, épp a karrier elején, nem tehetem meg, hogy sokáig otthon legyek, de kérek majd segítséget, a pedagógus anyámtól vagy a bölcsődétől, de dolgoznom kell, ez van.

Norka is ilyen típus, nem tud egy helyben ülni.
Ez nem baj, sztem.Mert ha baj, akkor én is rosszul gondolkodom.

Pihenni azonban kell, és ha segítséget várunk, akkor kérni kell, mert az én anyám sem fog feljönni, ha nem kérem.....nem merne zavarni.
Vendég

Sziasztok!

Létezem ,néha olvasok, és most nem bírom, hogy ne írjak.

Tami én is 1000%-ban osztom a többiek véleményét!
Ez egy jól összeszokott társaság,néhányan évek óta ismerik egymást,nagyon jó virtuális barátságok és személyes kapcsolatok alakultak ki!
Néha jó kiadni magunkból a gőzt, vannak vélemény különbségek de sztem nagyjából egyformák vagyunk, egy probléma egy cél és ezért működik a csapat! Vannak problémák amit itt elmerünk mondani, mert halló fülekre talál,és a férjeinket minden problémánkkal nem traktálhatjuk, sőt néhányunk nem is szándékozik másokkal a problémájáról beszélni!
Te egyszer csak regisztrálsz és különös hangnemben -lehet nem ezt akartad elérni de ez lett belőle- osztod az észt.Nincs jogod...
Szomorú! Sőt nekem megdöbbentő,hogy valaki így követi a topik életét és kicsit „csámcsog” rajta. Egy zárt topik talán jobb lenne az ilyen betolakodók kivédésére!

Az tény hogy Norka rengeteget dolgozik és mindenkin segíteni akar, a panaszkodás,sírás nyűglődés pedig természetes dolog.Emberek vagyunk és nem tökéletesek.
Norka! Remélem sikerül picit pihenned és ezt a „beszélgetést” hamar elfelejtened,feldolgoznod és újult erővel,segítséggel tovább vinni azt amit elkezdtél.
A topikot ne merd itt hagyni! :wink:
Már eddig is nagy dolog ami pcos berkekben sikerült!Emlékszem a kezdeti "pco forradalom" kibontakozására. :P
Az én nőgyógyim is nagy fordulatot vett az IR elképzelései terén.
Hála a sok sok nem hiábavaló erőfeszítésnek!
Vendég

Ja és ,még valami.

Norka, mi, én nagyon tisztellek TÉGED, tisztellek, mert sokunknak segítettél, átadtad a tapasztalataidat, tisztellek, mert erős vagy, mert a modern női képet jól összehangolod a nőtől, anyától a társadalmi konvenciók által elvárt képpel.

A topikot egy-két hsz miatt otthagyni nem szabad!!!!!!!!!

És igen,ha bajunk van és meg akarjuk osztani egymással, akkor igenis meg kell osztani, azért vagyunk.Panaszkodni, mérgelődni, szabad, sőt kötelező!
Vendég

Sziasztok!

Norka: Kérlek ne hagyd itt a topikot! Én nem nyilvánítanék véleményt, csak annyit mondanék, hogy egy ember negatív, esetleg provokatívnak tűnő hozzászólása miatt ne menj el erről a topikról! Szerintem Neked ugyanúgy jogod van embernek lenni, mint bármelyikünknek, függetlenúl attól, hogy mennyit tettél már a pcos lányok tájékoztatásáért vagy mennyire nem érzed magad már itt magánembernek....

Pussza Lányok!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Látom a cicás képek nem jöttek be. Pedig próbáltam elterelni a figyelmet... :oops:

Rakok görbét.
Lehet tippelni tétre és befutóra is holnapra leesik-e a hőm vagy sem! :D
Halálosan nyugodt vagyok, pedig nincs miért. Ezeket az uccsó napokat utálom a legjobban. Még 2 napom van.
Kép
Várom a szavazatokat! :D

Jó éjt mindenkinek!
Átadom a terepet a majdnem lányomnak. :D
Üdv:
Monee

Monee

monee85

Monee: A macskuszaid gyönyörűek!!! Imádom a macsekokat, bármekkorák is legyenek. Azt mondják van macskás és kutyás embertípus. Hát én határozottan mindekettő vagyok :D

Az utoló napokat én is nagyon utálom. A végén mindennap reggel és este is tesztelnék :) Főleg, ha nem érzem, hogy megjönne. Márpedig az utolsó ciklusom (valszeg a met miatt) ilyen volt... :)

Kép

Kép
bettica

Monee,
csak arra szabad tippelni, hogy nem esik le a hőd :D Az én e havi görbémet már el is felejthetem a betegséggel, meg a lázzal...
A cicusok meg tündériek!

Norka,
Eddig kibírtam, hogy nem írok, még akkor olvastam a neked szóló üzenetet, amikor más még nem reagált, pont azért nem tettem én sem, bár őszintén szólva nagyon meglepett. Nekem most már csak egy kérdésem lenne: tudom, hogy rajtam kívül valószínű mindenki tudja, de én még új vagyok itt. Mivel foglalkozol pontosan PCOS területén, ez a munkád is, vagy a "hivatásod"? Azt ok, láttam, hogy a honlap a nevedet fémjelzi pl. Viszont a profilodban közgazdász, szociológus szerepel (na én tutira orvosra tippeltem volna, olyan szakszerűen elmagyaráztál mindent, amikor csatlakoztam :D ) De így ismeretlenül is minden elismerésem a tied. Az én szakmámat egy mottó fémjelzi: Egy dologhoz nincs joga senkinek, más érzéseit megkérdőjelezni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, és a férjem közölte, hogy nem írhatok többet, letilt a gépről, és be kell vennem a gyógyszereimet, és lefeküdni :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Te jó ég!

Elszomorodtam. Itt ez a kis közösség, ami azt hiszem nyugodtan nevezhető baráti társaságnak. Ez a topik túl nőtt a pcossal kapcsolatos nehézségeken! Megbeszélünk már más területre eső problémákat is. Nem értem mi ebben a baj!?

Gondolom ha én írtam volna azt, hogy nem segít az édesanyám, nem érkezett volna rá semmilyen "külsős" bírálat.

Mindig elcsodálkozom, hogy milyen jókat tudnak emberek azon szórakozni, hogy egy nicknév mögé bújva másokat mószeroljanak, másokat kiosszanak.

Norka! Nem tudok mást írni, csak, amit a többiek! Maradj! És add kimagadból, mi bánt!

Monee, ígéretes a görbéd, és a cicusok nagyon is aranyosak!

Jó éjt!

Kép
mamint

Norka ki ez az ember????

Hmm. még jó, hogy le kell előbb gépelnem a szavakat, és nem mondhatom rögtön oda! :lol: a francba. ha leírom megmarad.
Szóval Tamika most kimaradt egy jó ütős, húzós beszólós mondat.

Kb. úgy kezdődött, hogy húzz el a ....és nagyon csúnyán végződött. ha régóta olvasod a topikot, tudod hogy nagyon türelmes és megértő ember vagyok. de mort totál ki vagyok akadva.

Ilyenket írtam magamnak a papírra, miközben olvastalak:
Miért ne panaszkodhatna Norka?
Miért kell neked Norka anyukáját védeni, te ki vagy?? (mellesleg Norka nem szidta anyukáját, hanem hiányzott neki, és ki van éhezve a szeretetére és figyelmére!!!!! Olvass a sorok között!)

Nevemben ne beszélj!!! Én nem azt írtam, amit te. ha írtam is hasonlót, teljesen más hangnemben írtam. mindent le lehet írni, csak normális hangnemben.

Van gyereked??? Ugyanis fogalmam sincs ki vagy, nem tudok rólad semmit, csak idejössz fröcskölödni.

Szóval van gyereked és mindkét nagymama messze lakik? Mert ha nem, akkor semmi jogod egy szót sem szólni, mert nem tudod ez milyen nehéz.

ha igen, akkor légyszíves mondd el te hogy csinálod egyedül.

egy gyerek felneveléséhez a babafalva szerint egy egész falu kell. sztem minimum 3 ember. hogy ez bébiszitter, nagymama, apa, anya, az helyzetfüggő, de ilyenkor mindenkinek az anyukájára van szüksége.

nme iagz, hogy felnövekszük, és akkor anyukát felejtsük el, nekünk már nincs rá szükségünk.
ugyanaz jutott eszembe, mint Rambókának, szoktál barátnőddel beülni beszélgetni? Ugye néha beszéltek más emberekről? Olyankor az az illető mindig ott van, hogy közbe tudjon szólni?

Tudod a sok nem idevaló és senkinek nem hiányzó hsz-ed helyett egyetlen sort kellett volna csak írnod, ha TÉNYLEG segíteni szeretnél Norkának, ezt a sort: Norka vigyázok Bogira egy este, mikor szeretnél fodrászhoz menni?

Mi jogon mondod meg, hány fórumon írjon??? Egy felnőtt embernek?? Ki vagy te?? Az anyja??? :lol:

Én spec nem tudok tizedannyit se a PCO-ról mint Norka. és rambóka sem. és kavicska sem. mert nem volt 6 műtétünk, 800 vérvizsgálatunk, és pár lombikunk.

Ha nme magadra gondoltál, aki átveszi norka helyett a tanácsadást, akkor ...na itt megint nem írom le mit gondoltam először.

Én nem ismelek, de úgy tűnik Norka már igen

Ja még annyi, most dühből kiírtam magamból egy csomóü dolgot, mert szeretem Norkát.
de aztán elgondolkodtam, hogy egyszer én is bántottam valakit, és úgy írtam, ahogy nem kellett volna, mert nagyon kiakadtam egy fogalmazásmódon, meg egy-két nem odaillő szón. Ez Áfonya volt, és azért reígáltam így, mert akkor halt meg a barátnőm gyereke, meg volt a műtétje. élesen reagáltam a lelkiállapotom miatt.

úgyhogy ez miatt megértem, miért reagálsz ilyen élesen, mikor írtad édesanyád meghalt. Nagyon sajnálom. el sem tudom képzelni hogy lehet ezt feldolgozni, ezért el is szállt rögtön minden haragom mikor ezt olvastam. nem akarlak bántani. de Norka nem tehet arról, hogy anyukád meghalt. Kérlek ne rajta csattanjon az ostor!

Kép

Kép
rejo

Monee!! :D

Ezek a cicusok!
Mintha drága Bundikámat látnám pöttöm korában!
Pont olyan volt, mint a kis szürke. Ma már 5 éves komoly úrfi, kevésbé pihés bundával. Úgy tennék fel képet róla, de nem tudom eléggé lekicsinyíteni :(
Nálad születtek? Megtartjátok vagy elajándékozzátok ôket?
Bundi anyukája is korom fekete volt, csak hosszabb szôrrel. Az ô anyukája ugyanis fajtatiszta persza volt ( mármint a Bundi nagymamája).
A görbéd nagyon szép! Drukkolok!

Nekem 28napra órára pontosan!! ma megjött! Ilyen e volt még soha életemben... Az örömbe egy kis üröm is került, mert hát reménykedtem rendesen...

Lona
lona1

Tami!
Nekem is van egy észrevételem!
Tudod, ha valaki a gondjairól mesél neked, akkor a gyakorlati tanácsok egy lyukas garast sem érnek!!
Attól az illetô csak még rosszabbul fogja érezni magát, mert azt érezteted vele mintha nem tudná
megoldani a problémáit. Egyszerüen elég megkérdezni: Mi bánt?
Vagy: Nagyon rossz lehet, ha így érzel! Tudok valamiben segíteni?
Sokszor az embernek elég, ha csak meghallgatják okos tanácsok nélkül...
Elnézést, most én okítottalak téged...

Lona
lona1

Monee!

Még 4 napod van!!!! De reméljük jóval több lesz!
Kezd egyre szebb bifázisos görbéd lenni!

A cicák nagyon édesek lehetnek, de pár hét és szétkapják majd a lakást! :lol: Nem fogtok unatkozni!!!! :D

Ényimé szürke fiatalabb korában:
(Most patchwork macska, mert már másodszor műtötték daganattal, ezért a mostani fizimiskájáról inkább nem rakok fel képet a gyengébb idegzetűek kedvéért)
Kép

rambóka

Sziasztok.

Kellett aludnom egyet erre az egészre, bár kiheverni soká fogom.

Két egymástól független tanulsága van ennek a történetnek, s vallom hogy nincsenek véletlenek, jó hogy kiderült.

1. Orwelli világban élünk, ha valaki ismertebbé válik és ezt felvállalja, csak az nem találja meg, aki nem akarja. Életem kész nyitott könyv lett.
Azt hiszik egyébként nagyon sokan, hogy hú, hát fasza csaj vagyok én, biztos bírom szuflával, aki ennyit bír, az igen, biztos nem lehetnek különösebb problémái. Ennélfogva egyesek olyan terheket pakolnak a vállamra és olyan elvárásaik vannak velem szemben, hogy csak lesek. A legnagyobb hülyeségekkel találnak meg. De nekem ne legyenek elvárásaim vagy hiányérzetem bármi miatt is, á dehogy.

2. Tamika nem más, mint anyám kollégája (?). Égő arccal írom ezt le, mert egyszerűen nem bírom felfogni, hogy lehet ilyen emberrel barátkozni. Mindazonáltal, ami igazán sokkolt, az az, hogy ezek szerint jó tanácsadója is volt (?), mert egy az egyben ugyanazok a gondolatok köszöntek vissza a soraiban amiket anyámtól hallottam az elmúlt évek során. Gratulálok Tamika, most feldúltad két ember lelki nyugalmát (?), anyu semmit nem aludt az éjjel, de én sem. Ugyanakkor azt vallom, mindenki söpörjön elébb a saját maga portáján, mielőtt más, idegen ember kiokításába és átnevelésébe kezd. Nem hiszem el, hogy 50 évesen ennyi bölcsesség nem szorult beléd!

Részemről befejeztem ezt az offolást, és amiért privát minőségemben eltűnök a nyilvánosság elől, az nem Tamika személye, hanem mert rájöttem, hogy meg kell őriznem az intim szférámat, élesen szét kell választani a szerepköreimet, mert jóindulatú Tamikák mindenhol vannak. Nem tehetem ki ennek sem magamat, sem családtagjaimat. Természetesen a PCOS ügyet folytatom, és privátban is megtaláltok személyes mivoltomban is.
Legyen az én esetem másoknak is tanulság!
Vendég

Sziasztok!

Néhány hozzáfűznivaló és jóindulatból. Persze Norka panaszkodhat, de mint írta ő beazonosítható és így az anyukája is. Meg kéne gondolnia mit ír a családtagjairól. Ő itt magát és a neveltetését is képviseli, minősíti. Más lenne a helyzet ha nem lenne beazonosítható, bár szerintem akkor sem szép a felnevelő anyukára panaszkodni. Pláne olyan helyzetben amikor ő követte el azt a hibát, hogy nem jelezte gondjait az édesanyja felé. Ezt a hibát sajátmaga leírja és még akkor sem esik le neki a tantusz...

Gondolt arra mi van ha anyukának a fülébe valamilyen úton visszajut az irománya? Hogy fog esni az az anyjának? Mennyire szép dolog "baráti társaság" és vadidegen emberek előtt lejáratni azt a nőt aki életet adott, mert most a kimerültségtől fáradt és durcizik a mamára?

Azt sajnálom ha Norka kapcsolata nem a legjobb az anyukájával, de - nem vitatva a szülő nagyobb felelősségét - Norkának is van benne érdeme - hisz már felnőtt nő. Ezért még nem kell a világhálón ország-világnak kiteregetni a családi szennyest. A barátokkal lehet beszélni telefonon vagy négyszemközt, vagy küldhet nekik emailt. Itt viszont idegenek előtt is lejáratja az anyukát...

Nagyon szép dolog írni a családról, de talán a negatívumokat nem ezen a helyen kéne, mert magunkról is formálhatunk nem kedvező véleményt itt. A családi problémák a rokonokra esetleg barátokra tartoznak nem az internet nyilvánosságának, főleg akkor ha merjük arcunk, nevünk vállalni. Másrészt a másiknak lehetősége sincs a "védekezésre", saját véleményének kifejtésére. Különben is így nagyon egyoldalú a történet, holott az éremnek mindig két oldala van...

Ha meg annyira csak Norka és az anyukája ügye az egész akkor ne írjon be ide erről véleményt kérve a kapcsolatukról, megkérdezve normálisak-e a történtek, hisz esetleg kaphat nem tetsző hozzászólást.

Senkit sem "csuknak le" azért mert dolgozik. Én ilyet nem írtam, sőt sikert kívántam a további munkához. Azt mertem javasolni, hogy végezze ezt a karitatív tevékenységet csak olyan szinten amibe ő sem rokkan bele... A kötelező munkaórákon nem lehet változtatni, de a net előtt eltöltött idővel némiképp bizony lehet gazdálkodni. ( Ezért írtam a Fórumos tippem. )

A modern nő szerintem megtalálja az egyensúlyt a munka és a családi élet között - igaz ez nem könnyű. Ha Norkának ez felnőtt nőként, felsőfokú tanulmánnyal ( vagyis élettapasztalattal meg megfelelő intelligenciával ) nem sikerül neki kell változtatnia, ha ebben lesznek akik segítségére szolgálnak, vagy jótanácsot adnak az jó dolog. ( Itt most nem azt írom, hogy Nori buta lenne vagy nem lenne élettapasztalata... Arra céloztam, hogy most nem megfelelőek a körülményei segíteni kell neki, s neki belátnia, hogy sokat vállalt bizonyos terheket levetni magáról, vagy átcsoportosítani. És bizony jól írtátok a vezető szerephez az is hozzátartozik, hogy tudja kik azok az emberek akikben megbizhat, segítségüket igénybe veheti és megfelelő "munkát" oszthat ki rájuk. )

Sajnálom ha az első levelem hangneme nemtetszett, de ezek szerint rossz információim voltak a találkozóval kapcsolatban - és ezért őszintén elnézést kérek. Érzelmi okokból felháborodtam, ugyanakkor minden más állításomat fenntartom. A "hölgyike" szót nem negatív értelemben használtam - szóismétlés csökkentése végett tettem- , de jogos volt a figyelmeztetés, hogy egy ideje pejoratív értelme lett, félreérthető. Szép napot!

Üdvözlettel: Tamika

tamika

Tamika!

Hát tényleg megérte beregisztrálnod! Sikeresen elüldözted Norkát!
Gratulálok!
Menj a p...ába!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ne is lássunk többé!
És lehetőleg az édesanyjáról is szállj le!
Ne üsd magad mások életébe! :evil:

Norka!

Ne mááááá!!! :cry: Szinte már alig vagy itt! A NLC-n is hiányoltak!
Nem azt mondom, h. tépd szét magad miattunk!
Vonulj el nyugodtan, ha szükséged van rá! De ne ilyen hülyék miatt!
És gyere nyugodtan panaszkodni!
Ha máshogy nem, új nickkel! Vagy priviben!
Én várlak!

rambóka

Norka nem vagyok 50 éves... valakivel keversz. Sajnálom. Meg igen szét kell választanod az intim szférát a nettől mert magadnak árthatsz és a családtagjaidnak. Ha pedig nem bírod a terheket le kell belőlük tudni tenni, a nagy elvárású emberek nem minden parancsára ugrani, valamint bevallani nekik hol vannak a határaid, hogy bizonyos dolgokat nem vállalsz el. Fel kell tudnod nőni és képesnek kell lenned bizonyos dolgokra "nemet" mondani.

tamika

Tamika!

Egyet értek Rambókával!
Menjél el innen!!!!!! Senki nem kíváncsi rád!!!!!
Nagyon mérges vagyok azért mert betolakodtál ide ebbe a mi kis szentélyünkbe.
Hogy jössz Te ahhoz akárki is vagy hogy utánakutatgass Norkának, hogy beleszólj az életébe, hogy kioktasd, stb.?! Basszus, nemigazmá! Te egy nagyon nagyon buta ember vagy. Nekem ez a véleményem.
Az meg szerintem külön gusztustalanság hogy minden egyes hozzászólásodba hangsúlyozod hogy Norka anyukája, nem az igazi. Ugyan mit számít ez, amikor egy nő szerethet előre egy meg nem született gyereket, siratja a pár hetes meghalt magzatát, vagy amikor a szülő anyák eldobják, kidobják a kukába a gyermeküket?! Baromira semmit. Norkának szerintem csak annyi tisztelettel kell adózni az anyukája felé, mint amennyit a vérszerinti anyukája is megérdemelt volna. Neki nem jár plusz tisztelet azért mert felnevelt egy kislányt, akinek biológiailag semmi köze nincs hozzá.
Egyre mérgesebb leszek.
Tényleg menj a fenébe innen és hagyj minket békén!
Kár minden szóért amit rád pazarolunk, ahelyett hogy egymással törődnénk!

Norka!

Úgy látom Téged is elért a "nagyság átka". Tényleg sajnálom hogy így történt.
Én nem mondom azt már hogy gyere magánemberként, viszont talán megtalálhatnánk azt a megoldást, ami nem nyílvános és Te is részt tudsz benne venni. Ilyen buta emberek mint Tamika lesznek még sajna, akik megpróbálnak majd élősködni azon a pár elejtett szón amit ide felírsz.
Mennyivel jobb nekünk, egyszerű halandóknak?! :(

Most egyenlőre ennyi.
A többire egy következő üziben válaszolok. Merthogy a mi fórumunk arról szól, nem erről az undorítóságról amit Tamika kezdeményezett. :evil:

Monee
monee85

Hát ez az egész szép volt, gratulálok, Tamika!Még ráteszünk a tegnapihoz képest egy-két lapáttal, fantasztikus volt!Norkának és anyukájának szép napot csináltál.
:evil: :evil: :evil:
Vendég

Norka, ezeket küldöm neked vigasztalásul és hogy lásd, mi szeretünk!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
Vendég

Tamika!

Kérlek szépen olvasd el a topik címét, mielőtt írnál abba: "PCO-sok teherbeesési nehézségei és megoldások".
Ha magán jellegű problémáid vannak, akkor azt ne a nagy nyílvánosság előtt írd ki magadból, hanem privát üzenetben, egyébként nem vagy hiteles. Te magad írod, hogy nem szép Norkától, hogy idegenek előtt beszél az anyjával kapcsolatos problémájáról. Akkor te mit csinálsz?
Megjegyzem Norka nem idegeneknek írta, amit írt. Ha olvasod a fórumot, ahogy írtad, ha nem is mindenkivel, de többünkkel találkozott már.
Vissza pedig csak egy módon juthatnak az itt elmondottak, ha pl. te visszamondod. Minden rosszindulat kérdése.

Biztos nem hagyod annyiban, szeretnéd ha tiéd lenne az utolsó szó! De azt tudd, hogy hiteled itt nincs, kár az idődet fecsérelned!

Ennyi

Kép
mamint

Nah, most hogy kidühöngtem magam.

Köszi cica ügyben a dícséreteket!
Igen, ők nálunk születtek, kb. 1 hetesek. A szürke fiú, a fekete kislány. Sima házicica babák, bár ahogy nézem elég jó kis szőrük van, uh. lehet hogy félhosszú szőrűek lesznek. A szürkét valószínű megtartjuk, a feketét meg jó lenne elajándékozni, de mivel én csak jó helyre vagyok hajlandó adni, ez azért nem lesz egyszerű ügy. Ha nem találunk neki jó helyet, akkor inkább marad. :)
Anya cica ha abbahagyta a szopiztatást, megy kipakolásra. Ez a legjobb amit tehetünk, szerintem. Aranyosak a kiscicák nagyon, imádom őket, de nem lehet végtelen számú macskát tartani. Sajnos. :D

Rambóka!

Mekkora feje van ennek a maccsnak! :D
Amióta mérem mindig 12 napos volt a luteális fázisom és szerintem ez most sem lesz másként. Tudom hogy egy ciklust csak akkor szabad eltemetni ha megjött a piri, de nem hiszem hogy ez a mi hónapunk lenne. Ma ha úgy vesszük leesett már a hőm, csak a bizakodás miatt írtam magas értéket. (Csak hogy értsd: Későn feküdtem, korán csörög az óra a méréshez, alig aludtam 6 órát, így lett 36,6. Utána rögtön visszaaludtam és 8kor amikor megvolt a 8 óra megint mértem, az meg 36,8 lett. Megelőlegeztem a 36,8-at... majd a holnapi nap vagy a piri eldönti hogy mi a helyes.)

Egyébként rájöttem hogy hitetlen vagyok. Én nem bírok hinni abban hogy "húúú ez a hónap lesz az igazi", igaz abban sem, hogy "nem, biztos nem jött most össze". Baj az ha "hitetlen" vagyok?! :D

Linácska!

Hogy vagy?

Lona!

Nem csinálsz egy vonalzót magadnak? Akkor mi is láthatnánk hogy állsz.

Bettica!

Dettó. A macskákért ugyan nem rajongok annyira nagy korukban mint a kutyákért, de mindkettőben van valami szeretnivaló.
Kiskorukban meg szinte minden állat tündéri (na jó, a kiskrokodilok annyira nem). Állatbuzi vagyok, jelentem. :D
Ha majd egyszer nagy leszek, lesz sok kutyám (itt már elvállt leszek, a Férjem kidob az összes kutyámmal együtt :D), cicám és lógó fülű nyuszijaim. Emellé néhány ló is jöhet, de az csak olyan extra ráadás lenne. :D
Mindigis állatkertben akartam dolgozni, újszülött kisállatokat nevelve, vagy az RSPCA-nél állatvédőként. Ahhoz hogy teljesüljön az álmom, még kell Magyarországnak egy pár évet fejlődni. :? :D

Üdv mindekinek!
Monee

Monee

monee85

Monee!

A Misina állatmenhely szívesen fogad önkénteseket!!!!! :lol:
Én azért nem megyek, mert megszakadna a szívem, h. nem vihetem haza az összeset! :lol:
Én láttam kiskajmánt. Nagyon aranyos és csibészes vigyora van!!!!! (Meg tűhegyes fogai! :twisted: )
Kép

rambóka

Nem baj, ha hitetlen vagy! Csodák márpediglen vannak! :wink: Csak sajnos nem függnek attól, h. ki mennyire hisz, különben már mindenki babás lenne!!!!! :(
Szerintem az is szar, ha az ember rákészül, h. "Márpedig ebben a hónapban sikerülni KELL!!!" és utána koppan, de úgy sem lehet élni, h. előre siratjuk a ciklust (ezért nem örültem a 10-es érzékenységű tesztek elterjesztésének!).
Sírni akkor kell, amikor piri néni bekopog! Addig nem érdemes! Aztán meg össze kell vakarni magunkat és menni tovább az úton!
Ez van!

rambóka

Sziasztok Lányok!

Hihetetlen hogy milyen emberek vannak. :cry: :evil:

Ne haragudjatok, de ezt nem bírtam magamban tartani:
Tamika drága!

Gratulálok, sikerült elérned a célod!Most örülhetsz!Tünj már el innen de izibe nagyon szépen megkérlek rá!!!!
Csak egyet árulj el nekem: mi értelme van/volt ennek az egésznek???? Köztünk szólva ahhoz képest hogy mentegeted magad, hogy nem akartál ilyen meg golyan hangnemben írni, most ismét sikerült. És úgy látom örömöd leled abban, hogy tönkretedd ezt a jó kis csapatot. Ez a topik nem erről szól, hogy egymásnak osszuk az észt!Ez neked megint sikerült!
Ha egyszerűen nem tartod szép dolognak azt, hogy mi itt kibeszéljük az embereket és a velük való problémáinkat, akkor ne olvass minket és ne is szólj hozzá!!!!!! Egyébként pont te montad azt hogy nem szép a világhálón kibeszélni másokat, inkább miért nem tesszük személyesen, vagy telefonon egymás között. Már ne is haragudj, te nem éppen ezt teszed????Beleturkálsz másnak a magánéletébe, beletiporsz a lelkébe és hol? A NETEN!!!!!Akkor most hogy is van ez?
Belegondoltál néha abba, hogy mit írsz? És abba, hogy ha ez veled történik, hogy beleturkálnak a magánéletedbe, kutakodnak, nyomozgatnak utánad az neked és a családodnak, barátaidnak hogy esik?Hiteltelen és egy aljas .....................(inkább nem írom le amit gondolok)

TŰNJ EL INNEN!!!!!!!!!!!!!!!!
hajni...
Budaörs

Kiderült, hogy kit üdvözölhetünk Tamika személyében.

Miután meggyanúsítottuk anyu kollégáját is meg egy másikat majdnem (Tamika ehhez is gratula, ügyes vagy), tehát jó pár ember vasárnapja felborult, mégiscsak összeállt a kép a sok blöff miatt különösen ami azt illeti, hogy anyut meg sem hívtam a találkozóra - ez egy közönséges, aljas rágalom volt a részedről.

A nevét közzétenni nem fogom, mert nem vagyok egy tisztességtelen alak, de bízvást mondhatom hogy a riválisomnak hiszi magát.

Akiről meséltem anno, hogy azt hitte, hogy kihasználtam őt, meg elloptam tőle egy csomó ötletet. S aki már nem akarta, hogy személyesen beszéljek vele és tisztázzam a dolgokat.

Vigyázzatok vele, Tartuffe-i köntösben bújkál. Miatta nem is fogok megfutamodni... mert ez az egész mélységesen hiteltelen. Még hogy Debrecen... (ez van beírva a regisztrációba). Erre van ideje, hogy mások életében vájkáljon és utolsó kockáig képben legyen. Beteges.
Jobb ha tudod Tamika, hogy egyébként anyám előtt nincs titkolnivalóm és az, hogy nem jött elégszer a nyáron, az nem szennyes, hanem tény, ő is elismeri.

Remélem elégedett vagy magaddal, elérted a célodat.

Tamika, ezt anyu üzeni (itt ül mellettem):

Kedves Tamika! Légy szíves szállj le a gyermekemről! Ő olyan amilyen, a gyermekem és így szeretem!
Vendég

Norka: Xard le magasról az ilyen-olyan hozzászólásokat. Akik ismernek azok úgyis szeretnek és kinek öntenéd kia leleked ha nem nekünk????

Tamika: Hogy Te mekkora bunkó vagy... komolyan. Normális esetben Norka leírta volna ami a szívét nyomja, megkönnyebbült volna, átgondolta volna a szitut, kapott volna néhány BARÁTI!!!! tanácsot... vagy ha tanácsot nem is, de legalább megértést... aztán vagy átbeszéli a dolgot az anyukájával vagy hagyja a fenébe az egészet... viszont már nem nyomja a lelkét... Erre jöttél te és olyanba ütötted KÉRETLENÜL az orrod amihez NEKED aztán semmi közöd. Pusztán az a tény, hogy ismered Norka anyukáját nem jogosít fel arra, hogy véleményt mondj a dologról (hogy is van? ne ítélj, hogy ne ítéltess?). Meg eleve. MIT KÉMKEDSZ Norka után????????? Nem kéne a saját dolgaiddal foglalkoznod inkább? Vagy olyan emberek dolgaiba ütnéd inkább az orrod akik megkértek rá. Norka nem kért rá, nem volt kíváncsi a véleményedre + azt se kérte, hogy kémkedj utána.

+ Szerintem amiket leírtál ahhoz senkinek semmi köze... Norkának leírhattad volna priviben is HA TÉNYLEG az lett volna a célod, hogy segíts neki... de így ilyen formában az embernek egyszerűen az az érzése, hoyg megpróbáltad rossz színben feltüntetni a barátai előtt... ami a legundorítóbb dolog a világon. Aztán meg láttad, hoyg ez nem fog menni akkor ahelyett, hogy elhúztál volna a búsba még visszajöttél és azóta is osztod a szentbeszédet.

Uff.
Vendég

Norka: ajjaj... ezt a típust ismerem :(((((

Tamika: azt hiszem te még undorítóbb vagy mint gondoltam.
Vendég

hát ez kész............... mi több undorító

huh de ideges-mérges-dühös vagyok
hajni...
Budaörs

Így már "érthető". Először egyébként nekem ő jutott eszembe. Hát igen, az irigység az irigység. Gndolom hónapokig várt valamire, amibe beleköthet.

Kép
mamint

Más, örömtelibb:

Nagyjából órára pontosan megjött 28. napra!!!! Várom, hogy az arcom rosszabbik fele is kövesse a jobbik példáját: eltűnjenek a pattik róla. Már érzem a görcsöket, és mégis olyan jóóóó!

Kép
mamint

Na ez egy hihetetlen, undorító alattomosság, amit Tamika műveltél.

Norka, hát ezek után nem leszarni kell, mert a kaki szerencsét hoz, bár remélem, ilyen aljas férgeknek nem, hanem le kell hányni az ilyet! (bocs mindenkitők kiv. Tamika, ha undorító voltam...)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?