Norka ki ez az ember????
Hmm. még jó, hogy le kell előbb gépelnem a szavakat, és nem mondhatom rögtön oda!
a francba. ha leírom megmarad.
Szóval Tamika most kimaradt egy jó ütős, húzós beszólós mondat.
Kb. úgy kezdődött, hogy húzz el a ....és nagyon csúnyán végződött. ha régóta olvasod a topikot, tudod hogy nagyon türelmes és megértő ember vagyok. de mort totál ki vagyok akadva.
Ilyenket írtam magamnak a papírra, miközben olvastalak:
Miért ne panaszkodhatna Norka?
Miért kell neked Norka anyukáját védeni, te ki vagy?? (mellesleg Norka nem szidta anyukáját, hanem hiányzott neki, és ki van éhezve a szeretetére és figyelmére!!!!! Olvass a sorok között!)
Nevemben ne beszélj!!! Én nem azt írtam, amit te. ha írtam is hasonlót, teljesen más hangnemben írtam. mindent le lehet írni, csak normális hangnemben.
Van gyereked??? Ugyanis fogalmam sincs ki vagy, nem tudok rólad semmit, csak idejössz fröcskölödni.
Szóval van gyereked és mindkét nagymama messze lakik? Mert ha nem, akkor semmi jogod egy szót sem szólni, mert nem tudod ez milyen nehéz.
ha igen, akkor légyszíves mondd el te hogy csinálod egyedül.
egy gyerek felneveléséhez a babafalva szerint egy egész falu kell. sztem minimum 3 ember. hogy ez bébiszitter, nagymama, apa, anya, az helyzetfüggő, de ilyenkor mindenkinek az anyukájára van szüksége.
nme iagz, hogy felnövekszük, és akkor anyukát felejtsük el, nekünk már nincs rá szükségünk.
ugyanaz jutott eszembe, mint Rambókának, szoktál barátnőddel beülni beszélgetni? Ugye néha beszéltek más emberekről? Olyankor az az illető mindig ott van, hogy közbe tudjon szólni?
Tudod a sok nem idevaló és senkinek nem hiányzó hsz-ed helyett egyetlen sort kellett volna csak írnod, ha TÉNYLEG segíteni szeretnél Norkának, ezt a sort: Norka vigyázok Bogira egy este, mikor szeretnél fodrászhoz menni?
Mi jogon mondod meg, hány fórumon írjon??? Egy felnőtt embernek?? Ki vagy te?? Az anyja???
Én spec nem tudok tizedannyit se a PCO-ról mint Norka. és rambóka sem. és kavicska sem. mert nem volt 6 műtétünk, 800 vérvizsgálatunk, és pár lombikunk.
Ha nme magadra gondoltál, aki átveszi norka helyett a tanácsadást, akkor ...na itt megint nem írom le mit gondoltam először.
Én nem ismelek, de úgy tűnik Norka már igen
Ja még annyi, most dühből kiírtam magamból egy csomóü dolgot, mert szeretem Norkát.
de aztán elgondolkodtam, hogy egyszer én is bántottam valakit, és úgy írtam, ahogy nem kellett volna, mert nagyon kiakadtam egy fogalmazásmódon, meg egy-két nem odaillő szón. Ez Áfonya volt, és azért reígáltam így, mert akkor halt meg a barátnőm gyereke, meg volt a műtétje. élesen reagáltam a lelkiállapotom miatt.
úgyhogy ez miatt megértem, miért reagálsz ilyen élesen, mikor írtad édesanyád meghalt. Nagyon sajnálom. el sem tudom képzelni hogy lehet ezt feldolgozni, ezért el is szállt rögtön minden haragom mikor ezt olvastam. nem akarlak bántani. de Norka nem tehet arról, hogy anyukád meghalt. Kérlek ne rajta csattanjon az ostor!