Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)

Akinek el szokott szállni az irománya: próbáljátok meg a visszalépést. Nekem általában vissza szokta hozni az előző állapotot, vagyis a levelet. És akkor lehet kezdeni újraküldeni, persze előtte ctrlC. :)

Lilla :)
Köszi a délutánt! Nagyon arik voltak a gyerkőcök. Mikor hazajöttünk mondták apának, hogy a nagyfiúnál voltunk. :shock: Talán azért, mert mielőtt elindultunk mondták, hogy pici babához megyünk és én azt válaszoltam, hogy nem. Amúgy elfáradtak nagyon, itthon Réka lefeküdt a helyére és mondta, hogy most kicsit alszik. :)

Jó éjszakát,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Már megint én. :oops:

Szóval ti mi tennétek gyermeketekkel, ha az minden könyvet és papírformátumú dolgot (pl. kirakó) meghámoz. Már rém dühös vagyok. Kiskoromban sem szedtem szét soha semmit. Nagyon nehezen viselem, ha valami elromlik. Persze tudom, hogy a gyerekek elrontanak dolgokat, de hogy mindegyiket az már túlzás sztem. Azt hittem, hogy már túl vagyunk rajta. Volt néhány új könyv, amit nagyon szeretnek nézegetni, és sokat is meséljük, de a hétvégén ott is megtört a jég és azokat is tépkedi Borka. Réka nem ilyen, de ha látja, hogy B. mennyire élvezi, akkor ő is beszáll. Már nem tudom mitévő legyek. Csak nem pakolhatom el az összes könyvüket, meg játékukat! Már a színes képes fajátékokat is kezdi leszedni. És azt is szeretném, ha megtanulnák, hogy nem lehet így bánni a könyvekkel. Valami használható ötlet? Általában együtt játszunk pl. a kirakóval, de hiába, egyet lépek arrébb, és már szét is tépte. :twisted: :twisted: :twisted: Egyébként szeretik a könyveket is, meg a kirakókat is, meg a fajátékokat is, de egyszerűen nem bír ellenállni. :roll:

Na megyek, mert megint alig haladtam valamit a házimunkával.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Meme

Megjöttek a Noddy-k, köszi szépen! Már néztünk is belőle, nagyon tetszett nekik, Niki azóta is emlegeti a Noddy-t. :D Meg a repülőjét persze. 8)

Brigi

Szerintem is nagyon jó fejek voltak tegnap a gyerekek, jól elvoltak együtt. Az már más kérdés, hogy hány harapásnyommal tértetek haza....

Könyvek: én tuti nem adnám oda nekik az újakat, ha ilyenek. Strapálják csak a régieket. Sajna nálunk is van még ilysmi, bár ritkán. Most már oda lehet nekik adni este a Boribonos könyveket is, ami nem is kemény lapos. De nem merném rájuk bízni felügyelet nélkül. Amikor vadulnak, rögtön rájuk szólunk, hogy nem szabad és abbahagyják. Különben azzonnal elveszem és kész, nincs másnap estig nézegetés. Ha tanítani akarod őket, akkor az újakat ne nézhessék csak ha ott van valaki vleük és rájuk szól. Előbb- utóbb csak megtanulják.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla :)
Én elteszem a könyvet, ha "bántja", de az sem zavarja, ha hetekig nem adom vissza. Addig mással játszik. Ha másnap adom vissza, akkor uez. Ha elvettem, elkönyveli és megy mást keresni. Egyébként ők nem tépik a lapokat, a puhalapossal eddig nem volt gond, mert igazából nem az izgatja őket, hogy kitépjék a lapot, hanem hogy meghámozzák. A keménylaposról a színes réteget. A puha könyveknek a keményborítóra belülről ragasztott lapja a veszélyeztetett, mert ott is fel lehet piszkálni a sarkát és letépni. Az a baj, hogy már régit nem lehetett nyüstölni, mert nincsenek benne képek, vagy csak a fél oldalon. És amit egyszer megkezdtek, azt menthetetlenül szétszedik. Valószínűleg az a baj, hogy ahogy használják a könyvet, úgy bomlik fel a sarka és az marhára nem hagyja nyugodni őket. Bizti ezért nem tépik az újat. De igazából az zavar a legjobban, hogy sokszor szándékosan csinálja. Az az érzésem, hogy direkt tönkre akar tenni dolgokat. És ezzel kellene kezdenem valamit, de addig csak a tüneteket lehet kezelni, amíg nem tudom az okát.

Na mindegy. Azért majd megpróbálom rövid időre elvenni a könyvet, hogy amikor visszaadom még emlékezzen, hogy miért vettem el. Bár a múltkor egy órát sem tartott a memóriája.

jÓ éjt nektek,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi :)
Én biztos elvenném tölük a játékot és a könyvet, ha meglátnám, hogy kezdik hámozni. Kifejteném nekik, hogy nem szabad, és addig amíg így viselkednek addig nincs ez a könyv/játék. Ráadásul általuk jól látható helyre tenném, pl. fenti polc, vagy szekrény teteje. stb. Ne becsüld le őket, már nagyon okosak ám ők, megértik amit helytelenítesz tökéletesen, csak azért is feszítenek egyet a húron. Mégjobban csinálják, ha azt látják, hogy tehetetlen vagy tanácstalan vagy ez ügyben.

Képzeljétek ma voltunk a fiúkkal szemészeten. El akartam őket vinni, mert én tompalátó vagyok, és ezt szűrni kell 3 éves kor alatt. Azt hittem, hogy szétszedik majd a rendelőt, és nem fognak semmit végrehajtani, ehhez képest tök okosan viselkedtek. Olitól jobban féltem, hogy nem fog együttmüködni, ehhez képest minden feladatot csinált mint a kisangyal. Még olyan képet is mutatott neki a csaj, hogy szürke tök zizis képen mint a 3D-s milyen alakzatot lát. Kapásból rávágta, hogy autó, meg kicikli. A csajszi el volt ájulva, hogy ezzel a térlátást vizsgálják, de ebben a korban még nem szokták felismerni az elbúvó tárgyakat. :D Simán feltette az állát a gépre, és hagyta, hogy belevilágítsanak a szemébe. Messziről a szemeit letakarva is kapásból mondta az alakzatokat, pedig még volt olyan amit én sem láttam. Sasszeme van, és nincs kancsalság és tompalátás egyiknél sem, sőt a színeket is felsorolta mindkettő, pedig az apjuk színtévesztő. Samu jobb szemmel nem látta a legkisebb rajzot messziről, így vele kell mennünk szűrésre fél év múlva. Teljesen megleptek a viselkedésükkel és a kooperációjukkal, szerintem alábecsüljük a gyerekeinket. :D

Ditke :)
Voltatok kontrollon Pepével?

Edit :)
Hogy van Apukád?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Vagyok,csak olvasóban.

Cat!
Kösz,jól van.Ma már otthon alszik.3hónapig csak pépeset,hogy táguljon a gyomra.Szept. 5-én megy az onkológiára,addig meglesz a szövettani is. Sebész,onkológus nagyon elégedett volt vele. Nagyon reménykedünk benne,hogy tovább tart ez a jó széria! :lol:
Azért ez a szemészeti eredmény nagy megkönnyebbülés!Ügyesek voltak a fiúk,büszke lehetsz rájuk!Gratula Samunak a szobatisztasághoz is!

Brigi!
Enyémek hasonlóak! :roll: :evil: Nem zavarja őket,ha elteszem a könyveiket.Sőt az sem,ha egyáltalán nem kapnak könyvet a kezükbe. De a széttépősdi csak szezonális jellegű.Néha hetekig szépen elnézegetik,aztán 2-3-at is széjjel szednek egy óra alatt.Nem tudom,ilyenkor mi történik.(de a kirakóval ugyanez van:néha gyönyörűen játszanak vele,ha megunták,a helyére teszik.Néha meg százfelé van a lakásban!) Én éppen ezért egyáltalán nem veszek nekik könyvet,ami kapnak,elteszem. Kb. 10 kemény lapos leporellójuk van+ 5 pici képes bébi könyv.Amit elszakítanak,azt megragasztom.Ha már abszolut használhatatlan,akkor kidobom. Én kivárásra játszok!Egyszer ezt is megértik és akkor megkaphatják az új könyveket.
Ez azért is érthetetlen számomra,mert a Dávid soha egyetlen könyvet nem bántott,még a mieinket se.Pedig anno itt voltak a polcon számára elérhető helyen.Most meg mindent el kellett pakolnunk.Könyvet,újságot,mindent ami téphető.
Mióta elkezdett beszélni az Olivér,sokkal jobban értjük egymást.Legalábbis én így érzem.Mondok rá egy példát: eddig nem tudtam,miért nem eszi meg a túrós tésztát.Hisz azt minden gyerek szereti! :lol: Most kiderült,hogy ő csak túróval és cukorral enné,a tejfölt (amit amúgy meg imád) nem kéri rá.

Baba!
Gratula Zsófinak is!

Ditke!
Merre vagy?Úgy eltűntél!!!Pepe?

Mindenkinek nyugodalmas estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Jaj,még azt akartam kérdezni,hogy ismeri valaki a budakeszi vadasparkot?????
Mennénk valamikor,csak nem tudom,hogy mekkora területet kell bejárni,érdemes-e elmennünk,élveznék-e a picik?

Edit

Kép

Kép
edit73

Nagyon ajánlom a Vadasparkot, már többször voltunk a gyerköcökkel. Nem túl nagy területen van, igaz kissé emelkedös, de biztonsággal rohangálhatnak ott a gyerekek. Egész jól el tudtuk vonni a figyelmüket a sétáról, például lehullott makkot gyüjtöttek, meg faleveleket stb, így nem hisztiztek a gyalogséta miatt. A Vadaspark elött vannak padok, ott lehet velük piknikezni, az enyémek azt imádják. Le lehet plédet is teríteni egy kis hancúrhoz.

Én is így voltam Olival, hogy a beszéddel sokkal könnyebben megértettem a miérteket. Kár hogy nem kezdett el hamarabb beszélni mint a Te Olid. :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!
Én is rád illetve a te Olidra szoktam gondolni,mert minket meg újabban a sok "kedves" rokon (köztük anyósom) a szobatisztasággal piszkál. Szerintük (mindegyik 2 gyermekes szülő) a kitartás hiánya miatt nem ülnek bilire.Na meg mert mindig pelust adok rájuk.Mert ha folyna a pisi a lábán,majd zavarná! :evil: :evil: :evil: Brrrrr!
Én viszont nem vagyok hajlandó megőrülni velük!Nyár ide vagy oda,még akkor sem érettek rá!Azt gondolom,egyáltalán nem vagyunk elmaradva a nagy átlagtól.
Kösz az infót vadasparkügyben!Apa aggódott,mert azt olvastuk róla,hogy 30hektáron terül el.Szerinte az egyik látnivalótól a másikig bizti sokat kell gyalogolni és akkor nem fogják élvezni a fiúk.Nekem viszont nagyon tetszettek a képek,amiket láttam róla.Tőlünk kb. 40percre van,nem kell Bp-re bemenni (ott útál apa vezetni).Így tök jó program lenne egy hűvösebb nyári (avagy melegebb őszi) napon!

Szép napot!
Edit

Kép

Kép
edit73

Ma voltunk az állatkertben a lányokkal. Nagyon aranyosak voltak. Már az elején teljesen meghatódtam, hogy már milyen okosak. (Szerény anya vagyok ám!) Lovak mentek az Állatkerti sétányon (? talán így hívják), mi meg még ültünk a kocsiban. Réka megjegyezte, hogy nem tudjuk megsimogatni, mert még a kocsiban ülünk. És majdnem szó szerint ezt mondta, nem én fordítom.
Borka mindenáron be akart menni megsimogatni a gorillákat, végül csak az üveget puszilgatta, meg simogatta. Ezen kívül még a hétköznapi halakat imádták. :shock: Sajna nagyon hamar kidőltek, pedig én még nézelődtem volna. :oops:

A könyvtépés nálunk is szezonális, ahogy írtad. Pár hétig teljesen normálisak, aztán egyszer nekiesnek és .....

NÁlunk is próbálkoznak a nagyszülők a szobatisztasággal, de szerencsére nem erőszakosak, és engem nem b...szogatnak. Az meg nem árthat, ha próbálkoznak. Ha nekik örömet okoz, hogy a gyerek ül a bilin, hát miért ne. Csak akkor szólok, ha Rékának kakálni kell, mert ő inkább visszatartja, minthogy oda, azt meg nem akarom, hogy székrekedése legyen. Egyébként meg hadd csinálják. Végülis azért némi rávezetés mégis kell, legalább beszélgetés szinten. A mi gyerekeink nem látják, hogy más kicsik bilibe/wc-be pisilnek. Azért ez mindenképpen előnye a bölcsinek.

JÓ hétvégét Mindenkinek!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Húú, de semmi mozgás... De, nem szólhatok semmit, én is nagyon régen írtam!
:wink:

Kiliman!

Megkaptuk a cd-t, nagyon szépen köszönjük, szuperek a képek!
Olyan jó, hogy még mi dumcsiztunk ezerrel, Detti és te ilyen klasszul megörökítetettek mindent.
Bernátnál elmúlt a duzzanat?

Brigi!

Erre a könyv dologra nem tudok, neked semmit mondani, én valszeg eltenném, mégha nem teljes megoldás akkor is. Mit is lehet csinálni?!

Lilla, Kata!

Jó nyaralást!!!!!!

Cat!

Samunak gratula a pelus mentes napokhoz! :wink:
Szerintem Oli is hamarosan ellesi, hogyan is kell.
A szemétszeti vizsgálathoz meg egyenesen leborulok. Hihetetlen önfegyelmem kellett ehhez tőlük.
Az enyémek amilyen lököttek mostanában, biztos nem tudták volna végig csinálni!

Edit!

Szorítottam apukádnak, s örülök, hogy jól van.
Nagyon nehéz időszak ez neki és nektek is egyaránt, kitartást és sok erőt kívánok hozzá.

Nálunk:

Semmi különös nincs, csak nagyon elevenek az ikrek!
Állandó viháncolás, röhögés van, hülyítik egymást 1000-el
Nagyon nagyoknak képzelik magukat, amit mondogatnak is állandóan. Pl: WC-ni is egyedül akarnak, persze van amihez segítség kell, ha akarják, ha nem. Egyedül öltözködnek, néha nehéz kivárni.
Zsombi is eszméletlen anyás lett ( pedig eddig ordítani szokott az apjáért...), nem tudom mi lesz az ovival... Zsófi ha nem lát 1/2 órát teljesen kivan, utána 1/2 órán keresztűl puszilgat, ott áll melettem.
Mondogatják egymásnak:- Én anyát szeretem legjobban a világon!!!

További szép napot:

Meme
szinta

Sziasztok!

Elvileg mindenkinek elküldtem a cd-t a munkahelyemről :). Nem ajánlva, de remélem azért megkaptátok. Ha mégsem akkor elküldöm megint. :(

Bernáttal holnap megyünk meint kontrollra, most már több mint 15 napja kapja az antibiotikumot :cry: Nem vagyok túl boldog.
Már elég kicsi a csomó. Egy kis ciszta asszem... Még nem lehet tudni, hoyg kiveszik vagy sem...
Holnap vérvétel a hematológián (Madarász utca), leukémiára tesztelik. Nagyon remélem csak formaság!!!

A héten Sziget, uh. fárasztó hét lesz. Szép hetet mindenkinek :)

Kiliman

Kép
A kis kertészünk :)

KépKép
kiliman

Én sem tűntem el, csak zajlik ez élet.

Képzeljétek, megvolt az első hétvége kettesben amióta megszülettek az Ikrek. Ráadásul egy kicsit büszke is vagyok magamra, mert sikerült egy meglepetés-hétvégét összehoznom Zsoltnak. Péntek kora du. hazahívtam valami indokkal, addigra bepakoltam, és kapott fél órát, hogy még azt tegyen amit szeretne, aztán indultunk Egerszalókra a Mesés Shiraz-ba. Szerintem kb. akkor fogta fel, hogy ez most egy ilyen hétvége lesz, amikor 18:00 körül ült a jacuzziban és nem rángattta senki a lábát. ;-)

Jelentem jó volt. És ami nem semmi, teljesen nyugodt voltam az ikrek miatt: először a nagynéni-nagybácsi páros, aztán meg Luca keresztszülei vigyáztak rájuk. A dolog annyira jól sikerült, hogy tuti lesz ismétlés majd egyszer.

Amúgy velünk minden Ok, holnap megyünk Apukámékhoz Orfűre nyaralni.

Üdv Mindenkinek, a betegeknek jobbulást!

Vikóka

Ui. Ne utáljatok! Még mindig nem jutottam el az ikrestali képküldésig. És most már nem is fogok...zuhanok az ágyba...bocsi....

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Vasárnap jöttünk haza Balatonról, de nincs időm semmire. Tegnap itt voltak a sógornőmék, 10 hetes terhes, a fiúk pici ruháit fogja megörökölni tőlünk.
A nyaralás minden volt csak pihenés nem. Első nap Gergő 1/4 6-kor kelt, azt hittem ott halok meg, alig éltem. Második nap már 3/4 7-ig aludtak, harmadik nap pedig a szokásos 1/2 8 volt az ébresztő. Gondolom meg kellett szokni az új helyett, utazó kiságyat..., stb. Ebből arra következtettünk, rövid időre nem szabad menni, mert mire megszokják, jöhetünk is haza. Nálatok is így van idegen helyen? Hogy rosszabb az alvás, na meg kevesebb? Az ebéd utáni alvás, szinte 1/2 - 1 óra volt.
Após nőjének a házában voltunk, hát nem egy gyerekbarát ház....tele lépcsővel és mivel a hegyoldalban van, tele támfallal. Szóval figyelni kellett rendesen. Viszont nagy előnye, hogy már sokkal biztonságosabban lépcsőznek. A balatont imádták, nagyon tetszett nekik. Ja és a ház gyönyörű helyen van, a hegyoldalban, hatalmas panorámaablakkal a Balatonra. Hát mit mondjak...csodálatos volt, főleg este, ahogy tükröződött a hold.

Lilla!
Láttam, rengeteg ifjúsági tábor van ott, egymás hegyén-hátán, gondolom ott lehettél valamelyikben... :wink:

Edit!
A vadasparkot én is csak ajánlani tudom, mi tavasszal voltunk babakocsival, nagyon klassz. Az enyémekkel mondjuk felesleges volt bemenni az állatkertes részre, mivel őket sokkal jobban lekötötte, ami a földön van...., de összességében nagyon jó. Van egy kinti rész is, ahol háziállatok vannak nagyon közelről, na az nagyon tetszett nekik. Ezt a legvégén találtuk meg. Egyébként itt akár egész napot el lehet tölteni. Ahogy Cat is írta, sok pad van, hatalmas füves terület, nagyon klassz! Egy hátrány, talán ha egy büfé volt, ott is csak inni lehetett kapni, az állatkert részen belül, kívül meg egy vendéglő, ami tömve volt, várni kellett a helyre, ráadásul legbelül kaptunk helyett. Oda bemásztunk 2 db ikerbabakocsival...( ikres barátnőmékkel voltunk), a gyerekek iszonyú mocskot csináltak, meg felforgattak mindent, de a pincérek nagyon nagyon kedvesek voltak. Érdemes vinni (kaja-piát rendesen) Szóval mi nagyon jól éreztük magunkat.

Vikóka!
Tök jó ötlet volt tőled!!! Tényleg nagy szervezést igényelt..., de megérte! Nekünk is lassan el kéne menni valahova a fiúk nélkül, de még nem megy. 19-én megyünk esküvőre, Seregélyesre, akkor nem leszünk itthon éjszaka. Jó fáradtan fogunk onnan hazajönni.

Kiliman!
Édes a kis kertész, nálunk is lehetne locsolni.... :D Én még nem kaptam CD-t, de gondolom nekem később küldted, mert a címem is később írtam meg neked... :?:
Reméljünk Bernátnál minden oké.

Meme!
Az enyémek is egyre anyásabbak, ahogy nőnek egyre jobban. Azt hittem fordítva van.... :D na jó, nem a kiskorra gondoltam... :wink: Gondolom majd elolvadsz, amikor mondják, mennyire szeretnek, nem?

Brigi!
Könyvtépés nálunk is ugyanez. Annyira utálom, mert én mindig úgy vigyáztam a könyveimre, illetve még mindig nagyon vigyázok és rosszul vagyok a szakadt könyv látványától! Nem tudok tanácsot adni..., magam sem tudom a megoldást. :(

Cat!
Nagyon ügyesek a fiúk és milyen jó, hogy ilyen jó a szemük, gondolom megkönnyebbültél. Hihetetlen, hogy Olinak ilyen jó látása van.

Még kérdés: nyaraláskor ti egy szobában alszotok velük?

Képzeljétek, tegnap du. gergőt megcsípte egy darázs v. méhecske... A fáról potyognak a körték, ő megfogott egyet és elkezdett sírni. Először azt hittük, a körtét akarja, aztán láttuk a csípés helyét..., eléggé bedagadt a keze. Képzelhetitek!!!! Rögtön fenistil csepp, krém, aztán Calcimusk injekciót ittattam vele. Este rájöttem, hogy felnőtt adagot.... :oops: Viszont már estére lement a dagadás, ma meg már nem látszik semmi. Én mindenesetre este bepakoltam egy táskát, hátha kórház lesz a vége. Kezdek rutinos csomagoló lenni....

Húúú de hosszú lettem.....

Kata

Kép
kateduo

Kiliman!

Hova mentek Mallorcára helyileg? Kiságyat adnak nektek vagy hogy van ez?

Kata

Kép
kateduo

Vikóka :)
Nagyon jó meglepit csináltál a párodnak! Csak irigykedem. Ránk is nagyon ránk férne már egy kicsit kettesben lógni. Pont egy éve voltunk mi is a Men Danban, de idén ez kimarad. :( :(

Ti el vagytok kényeztetve ennyi nyaralással,mostmeg jön Orfü?

Kiliman :)
Remélem Bernáttal minden Ok lesz, és nem kell kivenni a cisztát. Ez a 15 napos antibigyó kúra rosszul hangzik, a bélflóráját biztos jól tönkrevágja. Adtok Normaflore-t neki?

A kép nagyon édes!

Kata :)
Idegen helyen nálunk az a gond, hogy nagyon késön alszanak el este, és némi cirkusszal, reggel viszont korán kelnek, amíg meg nem szokják helyet. :evil: :twisted: Mi nem tudunk egy helységben aludni velük, ezért olyan marha drága minden nyaralásunk, mert külön szoba kell nekik, egyébként minden neszezésükre fent vagyunk.

Könyvtépés: Az enyémek csak akkor tépték a könyveket, amikor megunták már ezeket a kemény kötéses leporellós meséket. A puha lapos mesekönyveket nem bántották sose, így az Öreg néne özikéjével kezdtünk, de mára nagy kedvenc a Szutyejev: Vidám mesék, és az összes Boribon könyv is. Az utóbbinak minden részét naponta 3*4* kell elmesélni, baromi uncsi. Mostanában úgy altatunk, hogy egyikünk bent mesél nekik a sötétben, kitalált mesét, mert így hamarabb és cirkusz nélkül elalszanak. Persze mindig Boribont kérnek. Na az én uram ilyeneket mesél nekik: Egyik nap: "Boribon új autót vesz, ezüst színü Suzukit"
másik nap:"Boribon számítógépet fejleszt". Ezek meg tök kussban hallgatják. :lol: :lol: :lol:

Meme :)
Mostanában az enyémek is rettentö aktívak, de sajnos az egymás tépésében leginkább. :( :(

Cat
Kép
cateye

Cat!

Tök jó meséi vannak a párodnak, el tudom képzelni.... :D :D :D

Ha szállodába mentek, akkor is két szobát vesztek ki? Olyat, hogy egymásba nyíljon? Vagy mindig körbementek a folyosón?

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, de most csak röviden, mert mindjárt ébrednek. :?

Képzeljétek, múlt héten én is hallhattam mindkettőjüktől, hogy szeretnek!!!! Először Niki mondta egy délután, majd hétvégén Dá is: anyát szeret! Elolvadtam!!!

Kiliman

Köszi a képeket, képzeld, azóta se volt időm megnézni. :oops: Remélem minden Oké lesz Bernáttal.

Kata, Vikóka

Örülök, hogy jól ment a nyaralás.

Kata

Én féltem először az 1 szobás nyaralástól, de már kétszer voltunk így és nem volt semmi gáz. Tavaly még elég rosszul aludtak idegen helyen, de most már talán nincs ilyen gond. Nem akarom elkiabálni, mert még mi is megyünk Gyulára és Bibionéba.... :wink: Ők szerencsére nem korán kelősek, nyaraláskor meg nem baj, ha kicsit tovább húzzák este.

Meme

Jövő hétfőtől leszünk 20-ig Gyulán. Ti nem jártok arrafelé esetleg?

megyek, mert kiabálnak.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Mindenki allergiás a könyvtépésre?? Én is !!!! :lol: :lol: Habár most már nem tépik szét, de volt olyan időszakuk, hogy már én téptem a hajamat, hogy miért csinálják??

Cat! Jó az Apa meséje :lol: Jót mosolyogtam rajta. Nálunk is kitalált Apa egy mesét "Kukac Mukac"-ról. :lol: :lol: Nekem meg valahogy nincs idegrendszerem mesélni nekik (na meg nem is vagyok megáldva nagy fantáziával, hogy kitaláljak történeteket), de Apa pótolja ezt a hiányosságomat :lol: :lol:

Kiliman! Aranyos kis kertészlegényetek van :lol:

Andi

Kép
gandi75

Egymásból nyíló szobásat veszünk ki mindenhol. Ez túlképp 2 lakosztály, vagy sok helyen apartmannak hívják. Mi szeretünk nyaralás alatt este borozgatni, zenét hallgatni, vagy egyebet csinálni :wink: , ahol Ök csak zavarnának. :lol:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Mi is külön szobát szoktuk kérni magunknak, hasonló okok miatt mint Cat ;) ... de Mallorcán nem lesz ilyen... Sa Coma a település és Apart Hotel a hotel. Előre szoltunk, hogy két gyerekágy kell elférjen, amit ők biztosítanak. Nem sok szobába fé el két ágy :(

Normaflort kap Bernát, már 10 napja...

Kiliman

KépKép
kiliman

Megkaptam a CD-t, köszönöm szépen! Nagyon jók a képek!

Ditke merre van? Régen nem jelentkezett. :(

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat, Kiliman! :D

Tökéletesen egyetértek! :D :D :D

Kiliman!

Mi még kutakodunk hova is menjünk, remélem találunk majd valamit.
Bernát vérképe? Mikor lesz eredmény? Reméljük minden oké.

Már én is hiányolom Ditkét, remélem nincs baj....

Kata

Kép
kateduo

Ezt muszáj leírnom. Anyuval majd megszakadtunk a röhögéstől.

Este fél 10-kor Réka még úgy pörgött, mint akit felhúztak. Kérdeztem tőle: Mit ettél kislányom??? Anyu válaszolt helyette: Bolondgombát!!
Réka: Ettem hamit!!! Nem ettem gombot!! Ettem nem bojond gombot!!

Én nem kaptam még cd-t. :( Pedig nagyon kíváncsi vagyok!

A többiekről lemaradtam. :(

JÓ éjszakát!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Tul vagyunk a két oldali lágyéksérv operáción!
Az I.sz.Gyerekklinikáról csak jót tudok mondani,nagyon kellemesen csalódtam.
Az altató orvos hölgyet külön kiemelném!
Fél 11-kor megmütötték Lillát,kb.20perc,negyed5-kor itthon voltunk.
Eddig semmi probléma,de nem akarom elkiabálni!

Nagyon kis ügyes volt Lillám,még egy siró-rivó 10éves fiunak is bohockodott,hogy ne sirjon!

Rita
bellissima75

Rita :)
Jobbulást a nagylánynak. Nagyon hösiesen viselkedett. Az I-es gyerekklinikáról én is csak jót hallok. Azért ne kerüljön senki oda.

Nagyon jó dumája van a kiscsajnak! :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Rita!

Örülök, hogy Lillád ilyen kis " hős " csaj volt! :lol:
Meg annak is, hogy végre pozitív dolgokat hallok az egészségügyről. Ritka mostanában sajnos.....
Mikor lesztek pontosan 3 évesek? ( nem tudom, nincs vonalzód. )

Brigi!

Ez nagyon jó... Nagyon aranyos duma, és még Réka a szerényebb, ugye???

Lilla!

Nem tervezünk Gyulai kiruccanást, de ha valami miatt ott leszünk ezen időszak alatt, hívlak. Tudom a számodat. :lol:

Cat!

Apa fantáziája szuper! Ezeket a meséket Zsombikám is " falná " befele.
De, nálunk is így megy, kitalálunk meséket, kisebb történeteket.
Valamint amit nagyon szeretnek az a mi régi, gyerekkori történeteink.

Kiliman!

Bernát eredménye megvan?

Kata!

Mi nyaraláskor együtt alszunk, aminek ők kimondottan örülnek.
Jó, hogy Gergő csípése nem váltott ki allergiás tüneteket.

Ditke!!!!!!!??????????

Ma Pakson voltunk, tényleg sok ügyintézéssel, s bizony a végére az ikrek unták. De, megoldották, mert az utolsó helyen ( illatszer boltban) már nagyon szórakoztatták egymást, sajnos egypár körömlakk is bánta. ( leverék őket)
Mikor kiértünk, mondogatom nekik a magamét. Erre Zsombika odafordul, s azt mondja : - Anya, soha többet nem leszek rossz.
Zsófi nem bánta annyira a dolgot, mert ő csak annyit közölt : Anya, megvetted a mi eltört?
Szerencsére nem volt közte " balesetes"....

További szép napot!

Meme
szinta

Szia Meme!

Holnap lesznek 3 évesek!!!!!!!!!!!!!!!

Szombaton indul az ünnepség sorozat!
Elöször a rokonok-két felvonásban-anyosék külön.
Aztán a barátokkal két buli!Csak kibirja a ház!

Csináltam babafalvás vonalzót,elküldték az e-mail cimemre,de inne n em tudom mi a következő lépés ahoz hogy itt látszodjon.???

Lilla komentárja a történtekről:"A zöld ruhás bácsi megmütött, itt lent,de nem fájt!"
Dorina:"Jó,de majd aztán enyém lehet a ragtapasz?"(Ami most a seben van!) :D

Rita
bellissima75

Rita!

Boldog születésnapot kívánunk a NAGYLÁNYOKNAK! :lol:
Kép

Jó bulizást, meg ahogy írtad, hogy mennyi lesz, kitartást hozzá.
A vonalzót majd Lilla tudja Neked megmondani, nekem is anno Ő segített.
Valamelyik kódot kell a profilba másolni.
Édes a csajok dumája. A talin is látszott, hogy mennyire ragaszkodnak!

Nálunk:

Képzeljétek, cumi nélküli elalvás volt! sőt éjjel is kibírták.
Tudjátok kinek köszönhetem?
Annak az idióta Győzinek meg a maugli Virág lányának!
:roll:
Tegnap fürödtem, ők még nem alszanak. Jó, addig TV-hettek, mondtam nekik.
Kapcsolgattak, váltogatták a csatornákat, mígnem náluk kikötöttek.
Ott meg az volt ( ők mesélték), hogy kihúzták a kislány fogát, mert cumizott, csokizott.

Szerintetek akkor mostmár ha kérik se adjam nekik, elég a figyelmeztetem őket, hogy elromolhat a foguk?
Vagy, ha nagyon hiányzik nekik, vissza az egész?

Meme
szinta

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,mert vendégek jönnek nemsokára!

Rita!
Sok boldogságot a lányoknak!!!!
Édesek a csajok,amikor így szeretik egymást! :wink: :lol:

Meme!
Hú,ezt pont láttam én is(vasaltam)! :twisted: Hát,gyerek szemmel elég rémisztő lehetett!Én nem adnám vissza nekik,ha csak egy kis nyöszi van.Szerintem már elég nagyok ahhoz,hogy emlékezzenek!Így mindig fel lehet eleveníteni,hogy mennyire sírt a kislány (kb. mint egy bömbölő oroszlán).Erről pedig már áttérhetsz arra,hogy az ő fogaiknak is éppen ilyen rossz.Én is példálóztam ezzel!Illetve nálunk a fognyűvő manó volt a "riogató"!
Sok sikert a cumi-nélküliséghez!

Senki nem tud semmit Ditkéékről?Ilyen hosszú időre nem szokott eltűnni!!!!!!

Kiliman!
Nálatok mi a helyzet?Bernát?

Most már tényleg mennem kell!
Szép napot!
Edit

Kép

Kép
edit73

Ditkéékről!

Irtam neki privit, mert nem hagyott nyugodni a dolog.
Azonnal válaszolt.
Semmi baj, gond nincs,szerncsére , sőt Pepe eredményei jók lettek.
Időhiány van a dolog hátterében!

Meme
szinta

Meme!

Köszönjük a jó kivánságokat!

Lehet hogy nem is olyan rossz ez a nyomorult Gyözike show!
Komoly nevelő ereje van! :D

Volt egy rész amiben Gy.fogta a Virág cumiját és kivágta az ablakon,és a kutya kezdte el csócsálni,a lányok sose voltak nagy cumisok de onnantól nem merték bevenni a szájukba,csak rakosgatták,dugdosták nehogy oda adjam a kutyának.

A családi banzáj lement,nagyon jó volt.
Hello Kitty-s és Scooby Doos torta volt! :)
A baráti társaságunk elég vegyes és ezért tartun külön bulikat.

Rita
bellissima75

Sziasztok!

Köszi, hogy hiányoltatok, Meme írt, egész meghatódtam :oops:
Nincs semmi baj, egyszerűen csak nem bírom utólérni magam, így már annyira szégyelltem, hogy nem tudom követni, hogy kivel mi történik (no meg még a nyaralásos képeket sem kicsinyítettem le :oops: ) hogy inkább eltűntem :oops: Van egy határidős hímzésem amivel nem nagyon haladok, meg az angoltanárom is egyre több írásbelivel nyüstöl, a férjem PhD-jához is elkezdtem összeszedegetni pár dolgot (begépelem az irodalomjegyzéket, meg ilyenek, amihez én is értek :wink: ), nyár lévén meg több vendégünk van meg mi is többfelé megyünk így aztán semmi időm nincs.
Pepének jók lettek az eredményei, úgyhogy legközelebb csak ovikezdés előtt nézzük meg. Továbbra sem tudjuk, hogy mitől volt, de legalább nem nőttek tovább a nyirokcsomók, sőt, picit össze is mentek :)
Viszont nappalra már jó rég szobatiszta volt, erre most elkezdett bekakilni, bepisilni :( Persze nem mindig, de már a balesetektől is elszoktam, így idegesítő. Fogalmam sincs mitől lehetett, talán hogy az apja visszament szabiról és megint alig látja? Minden másnap a kórházban ügyel, a köztes időben meg vidéken, szóval tényleg sokkal-sokkal kevesebbet van itthon, de ez a szabadság előtt is így volt, szóval nem tudom :(
Remélem gyorsan leszokik róla :(
Ne haragudjatok, ennyire futotta, majd néha azért igyekszem benézni, meg ha végre egyszer utólérem magam :?: akkor jövök megint rendszeresebben.
Rita!
Boldog szülinapot a lányoknak, és örülök, hogy jól viselték a műtétet!
Meme!
Gratrulálok a cuminélküliséghez!

Bocs, de nem tudtam mindent visszaolvasni, mindenkinek minden szép és jót kívánok!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Hahóóóóó, hol vagytok?

A hétvégén keresztelőben voltunk, ami ugye 3 napos elfoglaltság. Előtte nap készülődés, aznap buli, utánna következő nap rend tevés. Komolyan egy 5 tagú családnak előre elkészíteni a ruhatárát, minden időre felkészülve, egyszeri váltással.... hát...

:shock: :shock: :shock:

A cumi nélküli időszakunk tart, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen, egyszerűen fog menni. Azóta nem is kérték, egy picike nyüszi sem volt miatta. Büszke vagyok rájuk... :oops:

Az óvodát annyira várják, hogy szinte könyörögnek, hogy menjünk át egy picit. ( az oka, hogy ott van csúszda, mászófal, mérleg hinta, s ezeket imádják, itthon meg csak tervben van )

Holnap megyünk Kristófnak bevásárolni a sulira. Szinte rutin kellene, hogy legyen, de egy teljes délutánt ki fog tölteni.

Rita!

3 éves szurit mikor kapjátok ?

Edit

Marcell fiadnak ( amennyiben ma tartjátok a nevenapját ), nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!!

Meme
szinta

Sziasztok!

Jó rég voltam én is...

Kiliman,
megkaptam a cd-t, nagyon köszi!! Klasszak a képek! Gondolom, mivel a cégtől küldted, azért nem írtál saját címet, mert nem saját cd-k voltak... :wink: :?:
Azért ha mégis kéne cd, csak írj! :lol:

Voltunk az 1 éves vizsgálaton, Annának sajna nem ment vissza a köldöksérve, így biztos műteni fogják. :(
Azt mondta a dokinéni, hogy majd 2 évesen elküld minket az I-esre, még a doki nevét is mondta, hogy kihez, de azt nem jegyeztem meg.
Megnyugodtam, hogy jókat írtatok róla.

Mióta a csajok elindultak, annyi minden megváltozott az életünkben. Mindig mennének, nem bírnak megülni, sokkal több mindenhez kell segítség nekem, mint eddig. Eddig simán elintéztem velük a bevásárlást, de már nem bírják kivárni.
Viszont annyira édesek, folyton hablatyolnak. Mind a kettő nagy dumagép, ha elkezdenek majd beszélni, azt hiszem lesz itt rend, kordában leszünk tartva... :D

Itt egy kép a kis bélgépünkről: :lol:
Kép

Kép
baba888

Sziasztok!

Egy ismerősöm takarítást vállalna és ha kell, gyerekfelügyeletet is.
Ha érdekel írj privit :)

Eri
simones

Köszönjük mindenkinek a szülinapi jókivánságokat!

Baba!

Dr.Kiss Imrét ajánlották,mi nála voltunk!

Meme!

Egyenlőre nem kapjuk meg a 3 éves szurit,a mütét miatt,meg azért mert elsején utazunk és inkább utánna halasztottuk.

Rita
bellissima75

Sziasztok!

Meme!
Köszi!Igen,ilyenkor tartjuk.Megkapta a Marci az újabb "autó-parkot" (Wader termékek,mert azok eddig bírták az erős igénybevételt :wink: ) és azzal most szuperul elvannak.
Hú,iskolai bevásárlás???!A rémálmom!Mi is megvettünk már egy pár dolgot,de még egy csomó minden hiányzik.Idén taktikusan megvárjuk az első napokat meg a szülőit.A Dávid most ötödikes lesz,mindenből új tanár.Így tuti mindenkinek más igénye lesz,ezért nem is vesszük meg a cuccokat,feleslges.
Már akartam kérdezni,hogy Kristófék se írnak órán tollal?A Dávidék eddig csak ceruzával írtak.Nem tudom,hogy fog boldogulni minden órán (egész nap+ házi feladat) tollal.Annak azért más technikája van! :cry:

Baba!
Édes ez a kis "cigány-gyerek" a képen!!!Szoláriumba hordod? :lol: :wink:
Miért kell Annával még egy évet várni,ha már most tudják,hogy magától nem gyógyul meg a sérve?

Szép napot!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Három leopárdkölyök született az Állatkertben
Hármasikrek születtek a ritka perzsa leopárdoknál. A veszélyeztetett nagymacskák megmentését célzó tenyészprogramhoz négy évvel ezelőtt csatlakozott a Fővárosi Állat- és Növénykert. 2005-ben már volt szaporulat, ám akkor csak egyetlen kölyök született.
A mostani hármasikrek születése alkalmából az Állatkert december 31-ig díjmentes belépést biztosít az együtt érkező hármasikreknek. :):):)
(2007.08.14. 15:05)
http://cukisag.blog.hu/2007/08/14/harom ... az_allatke

Az állatkert honlapján sajnos nem láttam, ezt az infot.

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Minden szülinaposnak és névnaposnak utólag is minden jót kívánunk! :):):)

Eriék
simones

Vadvirág kislányai 2.30-kor látták meg a napvilágot!
Pálma 2300gramm 58 cm, Lara 2600gramm 58 cm.
Mindketten érettek, egészségesek és gyönyörűségesek. Anyukájuk is jól van.
éva75

Hahó!

Na én is előkerültem. Megjöttünk Orfűről, a nagyszülőktől. Jó volt, szép volt, nem volt elég! Igazán klassz volt az all inclusive panzió... ahogy viccesen megfogalmaztuk a párommal. Képeket majd teszek fel...

Szép estét Mindenkinek!

Vikóka

UI. A TV-ben én is láttam a hármasiker leopárdokat, de ma az Állatkertben sehogysem talátuk meg őket. Ugyanis Luca és Bence ma először: jártak a budapesti állatkertben. Tetszett nekik, bár azt megállapítottuk, hogy jövőre szerintem nagyobb siker lesz, mert most csak a nagy állatok kötötték le őket, azok közül is csak azok, amelyeket könnyen észre lehetett venni, nem épp egy fa mögött kuksoltak az árnyékban. Ők is elfáradtak, de szerintem mi szülők jobban kitikkadtunk. ;-)

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Vagyunk mi is csak olvasó üzemmódban....

Vikóka!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült Orfű, gyakrabban kellene ilyen all inclusiv ellátásra mennetek, nem?.... :wink: Az állatkertet mi nem vállaltuk még be, mondván, úgyis olyan sokan vannak....

Edit!
Utólag is boldog Névnapot Marcinak!!!! Megnézem én is ezt a Wader terméket, még nem ismerem, mert nálunk az az első, hogy az autóknak a gumi kerekeit leszedik a fogukkal.... :twisted:

Rita!
Lányaidnak is nagyon boldog Szülinapot kívánunk! Hova utaztok?

Baba!
Anna tündéri, úgy meggyömöszkölném!!!!
Én sem értem ezt a műtétet, miért kell még 1 évet várni? A vásárlással én úgy vagyok, hogy eddig azt hittem, milyen baromi nehéz velük vásárolni. Az utolsó vásárlásunk során, ahol a párommal ketten voltunk, rádöbbentem, dehogy volt nehéz eddig a vásárlás!!!!!!! Mostantól katasztrófa!!! Ahogy odaértünk az élelmiszeres részleghez, azonnal hammázni akartak és a csomagolt soknát, virslit kezdték bekapni...(virsliről Brigi, a lányaid jutnak mindig eszembe.. :D , az enyémek is imádják), gyorsan vettünk nekik kiflit, azzal elvoltak egy darabig, de aztán mindent megrágtak. Mondanom sem kell, hogy a bevásárlókosár ülökéjén nem hajlandóak ülni, nekik állni kell a kosárban és onnan kiabálni és ugrálni. Legközelebb vagy nélkülük megyünk vagy apa ott marad velük a NEM élelmiszer részlegnél.

Meme!
Gratulálok a cumi nélküliséghez, tart még? Olyan kis okosak!

Nálunk minden oké....a Tűzoltó utcában sem jutottunk előrébb, hátha ott mégnézné őket valaki protekcióval sem!!!! Ott ki volt akadva a doki, hogy a Heim Pálos drnő minek kért csontkor vizsgálatot, holott csípésnél nem ez a protokoll!!! Én meg örülhetek, hogy a heim Pálos végül is lelkiismeretes drnő volt, hogy elvégeztette a vizsgálatot. Most már lassan szeptember, úgyhogy hamarosan mehetünk vérvételre.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!
Vagyogatok Én is.
Nálunk minden okés, a héten megkapták a fiúk a barikahimlő elleni oltást, nagyon jól viselték.Tegnap "kis" (20 fős) családi főzicskélés volt nálunk.A fiúk nagyon élvezték, alig tudtuk őket letenni aludni, így is 22-ig fent voltak, de még maradtak volna, ha nem hozom be őket.
Már csak 2 hét és elkezdődik a bölcsi.Már nagyon izgulok!!!!

Rita!
Utólag is nagyon boldog szülinapot a gyerkőcöknek!!!!!

Vikóka!
Üdv. újra itthon.Jó lehetett a kényeztetés.

Judyt
KépKép
judyt

Elég ijesztő, hogy ahelyett, hogy azt mondták volna, hogy még szerencse, hogy kiderült, inkább még bosszankodtak, hogy emiatt most még több dolguk van. :shock:
Nálunk általában javuló a tendencia vásárlásügyben. Már nem kell annyira figyelni, hogy mit nyitnak ki idő előtt, mert meg lehet velük beszélni, és ha kapnak valamit, amit mütyüzhetnek közben, akkor jól elvannak. Na, de azért olyan gyakran nem vásárolunk nagy üzletben.

Judyt :)
Én is tuti nagyon izgulnék a helyedben, de biztos minden jó lesz.

Vikóka :)
Mi a lányokkal kb. egy héttel a szülinapjuk előtt voltunk az állatkertben. Szinte nem is fogta meg őket, kivéve a majom, mert az volt az egyetlen, ami produkálta magát. Viszont azóta annyit fejlődtek, hogy kifejezetten élvezik. Voltunk azóta egyszer Pécsen, egyszer itt, de mindkettő élmény volt. Lehet, hogy nem kell jövő nyárig várnotok. :) Egyébként egy héttel az első állatkertezés után anyósomék meg a Tropikáriumba vitték el őket, és már az is nagy siker volt. Kell nekik egy kis előtanulmány, hogy tudják mi a lényeg. Legalábbis nekem az volt az érzésem. :wink:

Baba :)
Csináltunk egy próba adag körtelekvárt, mert még csak a hullottakat használtuk fel, de nagyon finom lett. A csajok imádni fogják, meg a férjem is. Nekem kicsit édes, de én citrompárti vagyok. Kérdésem, hogy te min paszíroztad át, mert a fémszitán anyu szerint nem ment át, meg ritka konyharuhán sem. Végül csak megturmixoltam és benne hagytunk mindent.
Másik kérdés: szőlős recept? Töménytelen szőlőnk van. Rengeteg otello, meg sok másfajta, de nem vagyok egy szőlész. :oops: Találam otello-körte-alma receptet, de hátha neked van kipróbált. :)

Gratulálok a cuminélküliséghez. Nagyon ügyesek a gyerekeid. Tuti az ovit is szeretni fogják. Nálunk a Győzike kizárva, valami más módszerrel kell leszoktatnom Borcit. :wink:

Utólag boldog névnapot Marcinak!

Mi jól vagyunk. Költözés természetesen még mindig húzódik, de egyre közelebb van. Legalábbis remélem. :oops:
Az én lányaim egész nap beszélnek. Kb. mint a rádiós sportriporterek, mindent kommentálnak. Ki mit csinál éppen, miért, hogyan, stb. Be nem áll a szájuk. Ezt a korszakukat nagyon élvezem. Sokkal jobban, mint eddig bármit. Annyira édesek, okosak, és nagyon jó szövegük tud lenni. Tegnap Borci hisztizett, csak úgy szelíden, de közben azért csapkodott. Anyu mondta neki, hogy nyugodtan, úgyis neki fog fájni. Réka megjegyezte: Én ... nem ... csapkodok. ... Okos ... vagyok ... én! :roll:

Megyek, mert a munka ugyan megvár, csak nem készül el magától. :roll: :roll: :roll:

Puszi,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Cat!

BOLDOG NÉVNAPOT SAMUNAK!!!!!!!

A többit majd holnap, mert most értek véget az ünnepi napjaink, s iszonyat fáradt vagyok.

Pár kép:

Zsombi így csúszik:

Kép

Persze Zsófi sem marad le:

Kép

Habparty a gyerkőcöknek:

Kép

Meme
szinta

Köszönjük szépen!

Fúú a fiaim oda lettek volna ezért a habpartiért. Nagyon jó ötlet. 8)

Szobatisztasággal hogy vagytok? :D

Cat
Kép
cateye

Cat :)
Boldog névnapot Samunak!

Sehogy tulajdonképpen. Volt egy-két jó napunk, értem ezalatt, hogy száraz maradt minden Borcinál, de aztán jött egy hidegebb idő, nem akartam pelus nélkül hagyni. Azóta pihentetjük a témát. Reggel van pisi bilibe. Szárazon ébred, de szólni nem szól, szóval még nem az igazi. A kaki meg .... :roll: Egyébként az a gyanúm, hogy Borka is azért csinálja, mert ebben ő jobb, mint a tesó, és kell neki a sikerélmény. Réka még semmit nem produkált. Nem tiltakozik, de nem is csinál semmit. Nagyik kicsit erőltetik őt is, de én már rá sem kérdezek. Majd ha már látom az érdeklődés szikráját legalább. Addig meg hadd élvezze Borka, hogy milyen ügyes. :) :) :) Azért még reménykedem egy hosszabb őszben, hátha .... Addig meg gyakorolunk. :)

JÓk a képek. Olyan nagyok már a gyerekek!

Szép napot nektek!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Vikóka!

Bencédet neve napján nagyon sok szeteretettel köszöntjük, puszikáljuk!

Brigi!

A szobatisztaság-történeteteket olvasva ... mintha az 1 évvel ezelőtti soraimat olvasnám. Aztán jött a november, meg a szobatisztaság!
Nagyok vagyunk, igen... és szuper elevenek, sőt mondhatom rosszak. Kész vagyok tőlük.... 2 hete hiszti-hiszti hátán, visszabeszélnek, nem fogadnak szót!

Cat!

Gondolhatod ők is mennyire élvezték ezt a habparty-t. Bár, először nem merészkedtek, de látva Kristóf mennyire viháncol, ők is felbátorodtak.
Aztán Zsombi annyira vagány lett, hogy a másik, nem habot gyártó pici tűzoltó kocsiba is belekéreckedett. Mindezt nélkülem intézte, nagyfiúsan.
Zsófi meg az esti koncerteken volt elemében, mindenki minket nézett, hogy " patry-zik" a kis csaj.

Szóval nálunk:

Hiszti-hiszti, rosszalkodás, nem értem az egészet.... Panaszkodom, hátha megoldódik.
Bár, arra is gondolok, hogy nincs annyi türelmem, mint máskor, mert gyakorlatilag 2 hete nem látjuk Apát, hihetetlen sokat vállalt.
Jövő héttől lazít, bízom javulásukban.
A cumi nélküli időszak végleges, ebben kitartzóak, ügyikék voltak.

Megvannak az óvodai jelek: ( vagy írtam már? ) Zsombi: autó, Zsófi : szivecske. Végleges, tuti.

További szép napot:

Meme
szinta

Meme!
Köszi, átadom, mert már ment aludni mire olvastam.

Csajok és Kiliman!
Nagysokára elküldtem a talis képeket annak, akik kérte. Ha valaki mégis kimaradt, akkor dobjon egy privit az e-mail címével, és már küldöm is.

Szép estét Mindenkinek!

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?