Sziasztok!
Vasárnap jöttünk haza Balatonról, de nincs időm semmire. Tegnap itt voltak a sógornőmék, 10 hetes terhes, a fiúk pici ruháit fogja megörökölni tőlünk.
A nyaralás minden volt csak pihenés nem. Első nap Gergő 1/4 6-kor kelt, azt hittem ott halok meg, alig éltem. Második nap már 3/4 7-ig aludtak, harmadik nap pedig a szokásos 1/2 8 volt az ébresztő. Gondolom meg kellett szokni az új helyett, utazó kiságyat..., stb. Ebből arra következtettünk, rövid időre nem szabad menni, mert mire megszokják, jöhetünk is haza. Nálatok is így van idegen helyen? Hogy rosszabb az alvás, na meg kevesebb? Az ebéd utáni alvás, szinte 1/2 - 1 óra volt.
Após nőjének a házában voltunk, hát nem egy gyerekbarát ház....tele lépcsővel és mivel a hegyoldalban van, tele támfallal. Szóval figyelni kellett rendesen. Viszont nagy előnye, hogy már sokkal biztonságosabban lépcsőznek. A balatont imádták, nagyon tetszett nekik. Ja és a ház gyönyörű helyen van, a hegyoldalban, hatalmas panorámaablakkal a Balatonra. Hát mit mondjak...csodálatos volt, főleg este, ahogy tükröződött a hold.
Lilla!
Láttam, rengeteg ifjúsági tábor van ott, egymás hegyén-hátán, gondolom ott lehettél valamelyikben...
Edit!
A vadasparkot én is csak ajánlani tudom, mi tavasszal voltunk babakocsival, nagyon klassz. Az enyémekkel mondjuk felesleges volt bemenni az állatkertes részre, mivel őket sokkal jobban lekötötte, ami a földön van...., de összességében nagyon jó. Van egy kinti rész is, ahol háziállatok vannak nagyon közelről, na az nagyon tetszett nekik. Ezt a legvégén találtuk meg. Egyébként itt akár egész napot el lehet tölteni. Ahogy Cat is írta, sok pad van, hatalmas füves terület, nagyon klassz! Egy hátrány, talán ha egy büfé volt, ott is csak inni lehetett kapni, az állatkert részen belül, kívül meg egy vendéglő, ami tömve volt, várni kellett a helyre, ráadásul legbelül kaptunk helyett. Oda bemásztunk 2 db ikerbabakocsival...( ikres barátnőmékkel voltunk), a gyerekek iszonyú mocskot csináltak, meg felforgattak mindent, de a pincérek nagyon nagyon kedvesek voltak. Érdemes vinni (kaja-piát rendesen) Szóval mi nagyon jól éreztük magunkat.
Vikóka!
Tök jó ötlet volt tőled!!! Tényleg nagy szervezést igényelt..., de megérte! Nekünk is lassan el kéne menni valahova a fiúk nélkül, de még nem megy. 19-én megyünk esküvőre, Seregélyesre, akkor nem leszünk itthon éjszaka. Jó fáradtan fogunk onnan hazajönni.
Kiliman!
Édes a kis kertész, nálunk is lehetne locsolni....
Én még nem kaptam CD-t, de gondolom nekem később küldted, mert a címem is később írtam meg neked...
Reméljünk Bernátnál minden oké.
Meme!
Az enyémek is egyre anyásabbak, ahogy nőnek egyre jobban. Azt hittem fordítva van....
na jó, nem a kiskorra gondoltam...
Gondolom majd elolvadsz, amikor mondják, mennyire szeretnek, nem?
Brigi!
Könyvtépés nálunk is ugyanez. Annyira utálom, mert én mindig úgy vigyáztam a könyveimre, illetve még mindig nagyon vigyázok és rosszul vagyok a szakadt könyv látványától! Nem tudok tanácsot adni..., magam sem tudom a megoldást.
Cat!
Nagyon ügyesek a fiúk és milyen jó, hogy ilyen jó a szemük, gondolom megkönnyebbültél. Hihetetlen, hogy Olinak ilyen jó látása van.
Még kérdés: nyaraláskor ti egy szobában alszotok velük?
Képzeljétek, tegnap du. gergőt megcsípte egy darázs v. méhecske... A fáról potyognak a körték, ő megfogott egyet és elkezdett sírni. Először azt hittük, a körtét akarja, aztán láttuk a csípés helyét..., eléggé bedagadt a keze. Képzelhetitek!!!! Rögtön fenistil csepp, krém, aztán Calcimusk injekciót ittattam vele. Este rájöttem, hogy felnőtt adagot....
Viszont már estére lement a dagadás, ma meg már nem látszik semmi. Én mindenesetre este bepakoltam egy táskát, hátha kórház lesz a vége. Kezdek rutinos csomagoló lenni....
Húúú de hosszú lettem.....