Új privát üzeneted érkezett!

Luki néni most olvastam...hát hallod szoritok nektek, de nem hiszem, hogy nagy baj lesz. Lili erős csajszika. :)

chesti

Sharon:
Háát nem semmi lehetett ez a doki. Mindenképp menj el valami normálishoz, és persze ahol komoly UH-gép van. Aztán hátha beterpeszt és láthatod hogy fiú vagy lány. :D
Fotót magamról megint nem tudok küldeni, mert kölcsönadtam a gépem. :?

Sajnálom csajok, de a Krumplizsákról készült fotót sem engedi felrakni, pedig megfelelő a méret, meg minden, de kiírja, hogy "Hiba történt". Feladom. Majd legközelebb.
Vendég

Sziasztok,

Bibar ezt írta a másik topikba:

"Zsókuci drága
a babásra egyszerüen nem tudok irni, :evil: :evil: nem enged a gép nem tudom mi van :evil: köszönöm az aggódásotokat :oops: :oops: ez a rossz hirek napja,Lukrécia is korházban van,magnézium infuziot kap,szúrásai voltak és elmentek a dokihoz,a külsö méhszája nyitott a belsö zárt :evil: a doki azt mondta hogy nincs gáz, még visszazáródhat a külsö csak a görcsöktöl nyilt ki, de azért szoritsatok neki ti is minden rendben legyen :oops: az orvosa nem aggódik,és én sem mert a kis Lili jó helyen van :oops: megmondanád a babásoknak olvassák el itt, mert nem tudom oda irni,és puszilom őket :oops:"

DRUKKOLUNK DRÁGA LUKRÉCIA! MINDEN RENDBEN LESZ!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok csajszik!

Lukrécia, nagyon szorítok!!!!!

Chestikém, nagyon köszönöm!!!! Te egy csoda vagy!!!!

Numato, örülök hogy végül mentek hétfőn! Ne aggódj, a bébikéid rendben meg fognak születni. Csak komolyan kell venni. Majd mondok recepteket. :) És hát kár volt írnom pár lappal korábban, de a Szamos Marcipánnál remek diabetikus desszertet lehet kapni. :) :) Igaz egy vagyon.

Sharon, szerintem a lényeg hogy minden rendben van!!!!!! Nem kötelező ám a bébikének megmutatni magát, Zsombor baba nálunk is igen sokáig huncutkodott. :) :) De ez legyen a legnagyobb bajod. :) :)

Juci, mi van veletek? Olyan csendben vagy... Hogy vannak a lányok?

Zsókuci, jó nyaralást!!! Látom mindjárt mentek!

Nyunyi, bocs de nagyon zavarta a szemem, az ijedni az pontos j. :) :)

Jó éjt mindenkinek!
Lucia

Kép
lucia1

Az ígért fotó Krumpliszsákról:
Kép
Drága Krisztink segített lekicsinyíteni, olyan édes. Puszi neki :D
Vendég

Estrella, édi kis krumpliszsákod van! Puszi!

Kép
lucia1

Sziasztok!

Minden elszállt, amit az előbb írtam! :twisted:
Köszönöm mindenkinek, hogy velem izgultatok, hogy kiderüljön fiú vagy lány. Most már megnyugodtam, de az bánt, hogy a sima terhesgondozás szart sem ér. Régen pedig ehhez a dokihoz jártam! Nem ér ennyit az egész, még most is szikla kemény a hasam!

Lukrécia!

Nagyon sokat gondolok rád, remélem a kórházban jó kezekben vagy!
Nekem a dokim azt mondta, hogy a 20. hét után már nagyon jól reagál a szervezet azokra a gyógyszerekre, amit ilyenkor adnak. Erős csaj vagy és Lili is!

Estrella!

Nagyon szép a kis Krumplizsákod! Kicsit irigyke is vagyok a szép képre. :lol:

Kép

Kép
sharon

Hello Lányok!

Nem vesztem el csak azt sem tudom hol áll a fejem. Festő van nálunk, ma végzett, takarítok ezerrel mert aug.19-én keresztelő.
Sajnálom ezeket a rossz híreket! Nagyon szorítok mindenkinek!!!!

Estrella!
Édes a kis krumpliszsákod! Krisztinek ezermillió ölelés, olyan igazságtalanság.... :cry: nagyon szorítottam értük.

Vigyázzatok magatokra, sok puszi mindenkinek!!!!!

lanett

Nem tudok betelni a lánykáimmal

Joci

Kép

Kép

Kép
brigii

Sziasztok!

Nagyon jól sikerültek a talin készült fotók! :) Egyre jobban sajnálom, hogy nem lehettünk ott. Legközelebb már nem ússzátok meg! :wink:

Lukrécia, drukkolok ezerrel!!! A leírtak alapján nem lesz baj! Pihenj sokat!

Estrella, gyönyörű a krumpliszsákod! :lol: :lol: :lol:

Lucia, én sem sűrűn adom az almát Máténak. :wink: :wink: Eszméletlen nagyok már a gyerkőceid! Te pedig csini vagy. :lol: Irigy-irigy!! :wink: :lol:
Kipróbáltátok a Viburcol kúpot fogzásra?

Chesti, a videót még nem töltöttem le, de az alapján, amit írtak a lányok, tuti, hogy jól sikerült. Meg fogom nézni, ígérem.
Niki egy kis ördögfióka, úgy látszik. :twisted: Vele mindig történik valami. Tesóm volt ilyen, és még a mai napig is történnek vele kisebb balesetek - már megszokta a család, hogy ő ilyen. :? Egy kis csibész volt a talin is, ahogy pakolászott a szekrényeknél.... :) (mármint Niki, nem a tesóm :roll: )

Taptau, ugyanez vonatkozik Mátédra is. :lol: Egyre vagányabb a srác.

Lippa, hihetetlen energia sugárzik rólad a fotókról. Nem semmi a két csajszi mellett!

Sharon, ne keseredj el. A doki tényleg vehetne leckéket jómodorból, de a babák már csak ilyenek. :roll: Mátéval 27. hetes terhes voltam, amikor 4D-n végre megmutatta magát. Megértem, hogy kíváncsi vagy már. És igaza van Chestinek, legkésőbb megtudod, amikor megszületik. :wink: :lol:

Köszönöm szépen a Mátéval kapcsolatos gratulációkat. Háááát, én sem tudok betelni vele. Nem tudom hányszor jegyzem meg magamban v. hangosan, hogy milyen csodálatos ez a gyerek - hi-hi, még akkor is, ha éppen az agyamra megy a nyüszkölésével. Mert Máté úrfi ritkán bőg, inkább szűköl, mint egy kiskutya, és azzal ki tudna kergetni a világból. :roll:
Szerdán megkapta végre a 4. hós oltást + a Prevenart. Ezúttal sem sírt! Egy kis hős! Viszont 39 fokos láza volt már aznap éjszaka és még másnap is. Ma már jobban van, de nagyon fáradékony.
7930 g a súlya, és 67 cm!! Nem aprócska baba.

Megyek pihenni. Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
share

Szép jó reggelt! 8)

MEgnéztem a videót! Fantasztikus!!!!! Sok csini kismami és gyönyörű gyerkőc egy helyen! Remélem, a következőn mi is szerepelhetünk majd. :wink:

Csajok, ne haragudjatok rám, ha nem mindenkinek írok, nem diszkriminálni akarok, higgyétek el! :oops: :lol:

Jó hétvégét!

Kép
Kép
share

Jó Reggel Kicsi mamák! :)

Chesti!!

Örülök,hogy igy érzel!!!!Ez meg nekem esett most nagyon jól!!!!! :lol: :wink: :)

Lucia!

Bocsika!!! :oops: Nem mindig sikerül helyesen írnom! :wink:

Estrella!

Édi a kicsi Krumplizsákod!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Numa,
Beírtam a táblába az adatokat. :)

Estrella,
Nagyon helyes az UH képen a kis krumpliszsákotok! :D

Lanett drága,

Puszi neked, és néha tessék írni! Na meg képeket kérünk Rékáról!!! :wink:

Joci,
Tüneményesek a lányok, nem csodálom, hogy nem tudsz velük betelni! :D
Már otthon van a családod, ugye? :) Puszi nektek!

Share,
Hű, micsoda méretei vannak már Máténak!! :shock: :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Csak bekukk!

De látom ,mindenki pihizik!Legyen szép napotok Kicsi mamik! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

na végre be tudok ide is lépni :oops: :oops:

Brigi
annyira araik a csajok :P :P :P

Estrella
jó a kép a piciről :P :P

Sharon
hát ez tényleg bosszantó :x :x :x

Lukrécia már nem görcsöl annyira csak néha ha álldogál :oops: :oops: sajna a saját orvosa még nem látta,ugyhogy ha tud vele értekezni majd hiv hogy mit mondott :oops: :oops: átadtam neki a jókivánságaitokat,nagyon örült :wink:

bibar

Szijjjjjja! Bibarka!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, semmi baj, előfordul! :) :) Drukkolok nektek hétfőre. Jól vettem ki a szavaidból, hogy már van egy fiad? Mennyi idős?

Lucia

Kép
lucia1

Bibar, köszi a híreket Lukréciáról. Ezek jó hírek! Vajon végig benntartják? Vagy majd hazaengedik? Ki az orvosa? Láttam a II. nőire jár. Még írj, ha tudsz róla frissebbet. Puszi neki!!

Lucia

Kép
lucia1

Lucia
aranyos vagy,átadom neki :oops: az orvosa nevét nem tudom,és ö sem tud még semmit,hogy meddig kell maradnia :oops: :oops: majd megirom mindenképpen ha kiderül.

bibar

Sziasztok!

Lukrécia,
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Veletek!!!
Én is annyira félek minden héten amikor méhszájvizsgálatra megyek, hogy egyszer azt mondja a doki nyílik a méhszáj. :(

Estrella,
Csodaszép a Krumpliszsákod! :D

Brigi,
Édesek a pici Lánykák! :D

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Bibar Drága!

Bizony már csak egy nap és hétfőőőőő!!!!Izgulok rendesen!!!!Nálatok is esik???Jó nagy vihar lesz!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucia!

Igen van egy kicsi fiam!5 éves lesz Mikuláskor!Az ö képe van fent!Imádom!!!!Ö tervezett baba volt és azzonal teherbe estem! :) De a tesó valamiért nem akar jönni! :( Minden eredményünk jó!Most 26 án volt az első inszemem!Köszike ,hogy drukkolsz! :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kicsi mamák!JÓCAKÁT!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Na, nemrég érkeztünk haza a vendégségből :D Budán voltunk, és ott akkora zivatar volt :shock: - de itt meg semmi :? Pedig jó lenne egy kis áztató eső, tök száraz minden… :roll:

Bibar drága,
Köszönjük a híreket Lukréciáról! Az jó, ha már nem annyira görcsöl. Akkor lehet, hogy végig kell feküdnie a terhesség hátralévő idejét, nem? :? Holnap felhívom megint :)

Kismoni,
Hogy vagy?

Lucia drága,
Millió puszi Neked!!! Meg persze a két gyönyörűségnek is :wink:

Többiek?
Mi ez a nagy csend?

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Nálunk akkora eső volt, hogy úszott minden! Nem lehetett látni, hol az út és hol az árok!

Bibar!

Köszi a híreket Luki néniről! Jobbulást kívánok neki! Millió puszi! Remélem, nem rendetlenkedik tovább a méhszája és szépen zárva marad legalább a 39. hétig! Szerintem ő is szobafogságra lesz ítélve, sorstársak leszünk!

Brigi és Joci!

Gyönyörűek a lányok! Gratulálok!

Kép

Kép
sharon

Vicuska üdv újra itt :D !

Sharon hát elhiszem,hogy dühös voltál!Ott a közeletekben nincs sehol 4D?

Numa szeptemberben vagy októberben megyünk vissza.Megvárom míg kedvenc Doktorom visszajön a szabiról,aztán a mensitől függ már csak.Szorítok Neked hétfőre :wink: !

Lanett kitartást a festéshez!Keresztelős képeket ugye kapunk majd :wink: ?

Estrella nagyon jó ez a kép Krumpliszsákról :wink: !

Brigi Joci,hát valami gyönyörűségesek a Lányok!Kérünk még sok-sok képet!

Share köszi :D .Hát Máté baba tényleg nem semmi méretekkel rendelkezik :shock: .Mikor kapunk újabb képet Róla?

Bibar drukkolok nagyon Lukréciának,de biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz.Puszilom őt,ha beszélsz vele!

Zsókuci nekem is volt részem a budai viharban,aztán hazajöttem és nálunk se volt semmi eső :roll: .Már csak 1 hét és mentek nyaralni,de jó :wink: :D !

Mindenkinek szép estét és jó hétvégét kívánok!
Lippa

lippa

Drága Lippa!
Boldog névnapot kívánok neked utólag!!!!!!!

Bibarci!
Holnap lesz afp-d.minden ok lesz!

Lukrécia!
Stoppold be magad anyám,mert mi lesz ajó szaftos pletyinkkel,amit megbeszéltünk?Minden ok lesz!Drukkolok nagyon!

Estrella!
Édes ez a kis krumpliszsák!

Sharon!
Nagyon sajnálom,hogy nem lett jó élmény ez az UH!De legalább minden ok a babával és majd a magánklinikán kigyönyörködöd magad!Hétfőn nem próbálkozol be személyesen,hátha épp van szabad uh gép!És pihi a pocikeményedés miatt!

Brigi és Joci!
Csodálatos a két lányka!

Nyunyi!
Drukk holnapra!!!!
Vendég

átadom Lukinak amit irtatok :P :P

Zsókuci
ő is attól tart hogy végig fekvés :oops: :oops: nálunk volt eső tegnap és most éjszaka is,volt is jó kis migrénem a lehüléstől,jövö héten meg visszajön a meleg,hát mit mondjak :twisted: :twisted: :twisted:

Benszikém
én is ezt mondtam neki,kénytelenek leszünk majd az ágyánál pletyizni?? :x nem baj akkor odavisszük a nasikát és úgy csinálunk mintha az árkádban ülnénk :P :P :P mit szólsz??de remélejük megoldódik a probléma :oops: :oops: holnap hivom a dokit,remélem hogy már lesz eredmény :oops: :oops: és ti hogy vagytok??

Nyunyi
kezem lábam csuriban érted :P :P :P

bibar

Szép Reggelt Kicsi mamik!

Benszike !!!Köszike! :!: :wink:

Na ,hogy jártam ma!Apa elment dolgozni ,és csak holnap reggel 7 körül jön haza,és elvitte az összes lakás kulcsot!!! :shock: :shock: :shock: Ugy hogy be vagyunk zárva a kisördivel!!! :shock: Minden kulcs a kocsiban van!Majd a gyerek keresztapukáját ha elérem elmegy a kulcsokért!!!!És kiszabadít! :lol: :lol: :lol: Jól kezdödik a napom nem?! :x

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibarci!
Azért kényelmesebb lenne egy kávézóban!Mondd meg Lukinak,ne legyen önző,hogy csak ő fekszik kényelmesen,mi meg az ágya mellől görnyedjünk! :lol:
Tegnap teóm 30.meglepi bulija volt nálunk és nem gyengén fáradtam el!Hasam,mint beton,kölkök szétrúrnak,amúgy nagyon fáradt vagyok!Ma egésznap pihi lesz,mert betojtam annyira szar most a derekam és izgulok a holnapi doijáratom miatt!
Méhszáj kukucs no meg UH!Azt tudom,hogy a kis szarmadzagjaimmal minden ok,csak remélem zárt méhszáj lesz!Ez izgat a legjobban!Apa csinál majd fotót és szerintem már mgint nőttemhasügyileg!Oszt majd felteszem!

Most megyek csinálok egy kis teát bundáskenyérrel!!!!No nem fogom összeönteni őket!!!! :lol: :roll: Paradicsommal,paprikával és a végég egy nagy pohár tejjel! :lol: :roll: :wink: :D
Vendég

Bibar!

Köszike a drukkot!!!IMÁDLAK TITEKET!!!!!!! :lol:

Benszike!

Minden rendben lesz!!!!Pihizzél!!!!Jó étvágyat a bundi kenyérhez!!!!Nyami!Imádom!Küldesz nekem emailen!!!! :?: :lol:
Na most megyek de figyelem az emailem,hátha jön a bundis kenyér! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszi
nyami :shock: :shock: imádom!!!!!!!!!
persze hogy minden rendben lesz,pihenjél is sokat egy ilyen nap után :shock: :shock: irtam neked mailt a gmailomról :oops: :oops:
szólok a férjemnek csináljon nekem bundikenyeret :lol: :lol: biztos örülni fog :shock: :shock: majd megmondom hogy te tehetsz róla :P :P :P

bibar

Bibarka!!!!

Szerinted ,jelent az valamit,hogy van egy kis tejem!?Fájdogált a cickom és megnyomkodtam és jött egy ici pici tejcsi!Ilyen halvány sárgás!!!!! :lol: :lol: :lol: Miután abba hagytam a szoptatást,azután még olyan 3 évig néha volt ilyen,de kb 1 éve semmi!És most megint van!!!!Az egy év után csak ugy nem jöhet vissza magátol!!!! :roll: Szerinted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép Kép -ot!

Végre itt is vissza olvastam :D

Brigi
Gratulálok a lánykákhoz!nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok !

Bibike
Születés történeted nagyon megható volt!

Naposoldal
Nagyon szép kismami vagy!

Gica
Húúú ez a giga poci :shock:

Sharon
Látod még is csak nő az a pocak :D

Ne haradudjatok,hogy nem írok külön mindenkinek!
Megnéztem a talis fotókat!Nagyon sajnálom,hogy nem lehettem ott!Minden kismami nagyon szép és a gyerkőcök szokásukhoz híven tündériek!

Lexiről semmi hír?Nagyon aggódom értük :(
gabicsibe

Bibarka!Köszike!!!Anyosom szerint jót jelenthet!!!! :wink: Remélem igaza lesz! :roll: Puszika

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Sahron:én is nagyon sajnálom, hogy ennyire gaz volt a dokid az uh-n. Én ezt nem értem lányok!Én a Margit kh.ban voltam a 18.heti uh-n, és ugye ott már nincs szülészet,,csak terhesgondozás és a szonográfus nő MINDENKIT 20-30 percig uh.ot!!ÉN magam is elcsodálkoztam, hogy mennyire normális.Először mindent lemért, után mindent megmutogatott, még az összes ujját is megszámolta Kiskakukknak, pedig az egyik kezére ráfeküdt, de addig ügyeskedett, míg azt is megláttuk, szóval én iszonyú jól csalódtam, hogy valaki ennyire türelmes és tüzetes pénz nélkül...sajnálom, hogy nem ez az alap!

És IGEN! már határozottan látszik a pocid!és ne aggódj, az egyik ismerősöm potn ugyanilyen alkat mint Te és csodálatos kismami volt a végén hatalmas nagy görögdinnye pocakkal!!Szóva lesz pocid ne félj!!

Örülök, hogy Lukrécia már jobban van, remélem hamarosan kiengedik a kórházból!!
LExiért nagyon nagyon drukkolok, remélem jó hírrel tünt el... :oops:

Lippa: De jó, hogy mentek a tesókért!! :lol: Tök izgi lesz majd!A lányok meg még mindig iszonyúan bájosak!!Mindig is imádtam a szöszi lányokat!!

Benszi: remélem mostanában jobb a lábad!És akkor ma pihi!!És ne izgulj, az nem segít :wink: pihi, pihi, pihi...nehogy baj legyen!!!!
Én jól vagyok, bár ma picit keményedem, de csak az idő miatt...én is itthon punnyadok ebben a remek időben...

Mindenkinek keményedés és idegeskedés mentes szép napokat!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Luki néni jól van,az orvosa azt mondta csak oicit van nyitva a külső méhszáj,hazajöhet holnap valszinű,de végig feküdnie kell :cry: :cry: néha egy kis séta lehet,ami jó hir hogy házimunkát nem végezhet :P :P :P ennek nagyon örült az én Lukikám :P :P puszil titeket!!!!!!!!

bibar

Sziasztok,

Na, megvolt az ebéd, fincsi rántott sajtot csináltam :wink:

Sharon,
Hű, nem semmi vihar lehetett tegnap nálatok :shock:

Lippa,
Ne is mondd, már annyira várom!!! :D:D Remélem jó időnk lesz :roll:

Benszikém,
Neked is többet kellene pihenned, mert a sok keményedéstől kinyílhat a méhszájad! Szóval kicsit lassíts!!! OK? :wink:

Réka,
De jó, hogy ilyen jó élményed volt az UH-n!! Ez nagyon sokat számít ám! És főleg, hogy nem pénzért, hanem hivatásból ilyen! :D

Bibar,
Köszi a híreket Lukréciáról! Ma szerintem fel fogom hívni! Hát az elég kemény menet lesz, ha neki is végig kell feküdnie, de hát a babóka az első!!
Te hogy vagy?

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Kukucccs!!!!!!!

Csak belestem,kb 1 órámba telt mert megkergült a babanet! :x :wink:

Örülök ,hogy Luki nénit kiengedik!!!!!Drukkolok neki,hogy minden rendben legyen!!! :roll: :wink:

Jaj Kicsi mamik!

Remélem Lexikével is minden oké!? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci!

Rántott sajt!!!!!!!!!!Nyami!!!Kedvencem!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Én is sok puszit küldök Lukréciának!! Örülök, hogy haza mehet!!!

Brigi és Jocó! Gyönyörűek a lányok! Nem csodálom, hogy nem tudtok Velük betelni! Hihetetlen hogy eltelt az idő!

Zsókuci, köszönöm szépen, hogy feltettél a táblába. A kislányunk neve Ramóna lesz. Hát elméletileg a hivatalos első időpont okt.15-e volt. Aztán okt.10 de a mostani nagy méretei szerint a gép már szept.29-t is írt. Úgyhogy igen kérdéses a dolog.
Mostmár tényleg nincs túl sok hátra és mi még egyáltalán semmit sem vettünk! De szó szerint. Lassan csak neki kellene kezdenünk. Kép
vicuska1977

Sziasztok!

Bibar!

Ez nagyon jó hír, hogy csak egy picit nyitott a méhszáj Lukréciánál! És, hogy házimunkát sem csinálhat...remélem kihasználja. :lol: Sok puszit küldök neki!

Rékaróka!

Tényleg kár, hogy nem alap a vizsgálatokon az alaposság. Tudod, nem is az bánt, hogy nem nézte meg, hogy fiú vagy lány, hanem az, hogy meg sem próbálta! Nem is akart ezzel foglalkozni, csak a kötelező méretek lemérésével. Alig tartott 10 percig a vizsgálat leletkiadással együtt.
Neked mekkora pocid van már? Úgy megnézném!

Lippa!

Hétfőn Kaposváron leszek, ott van egy magánklinikán 4D, csak hát pénteken már nem lehetett időpontot kérni, mert a kollegina hazament! Szerinted hazaviszi a naptárat???? Erre is mérges voltam, de talán majd hétfőn el tudom intézni, hogy fogadjanak! Annyira rossz, hogy a szívhangon kívül semmit sem láttam. Olyan jó lett volna látni, hogy ficánkol! Holnap remélem jobb hírekkel jövök! Szerintem a hormonok miatt is érzékenyebb vagyok a kelleténél!

Benszi!

Pocis képet mikor kapunk? Nagyobb már a pocid, mint a párodnak? Nálunk még a férjem vezet! Te is vigyázz a pocikeményedéssel! A bulikon már csak nyugdíjas üzemmódban szabad résztvenni! Szorítok, hogy ok legyen a méhszáj!

Kép

Kép
sharon

A legfontosabbat majdnem elfelejtettem, azt hiszem éreztem ahogy megmozdult a Picurkám! Még nem vagyok biztos benne, de pár napja már éreztem valami hasonlót, de ma erősebben egy kicsit! Biztosan a mai napra tartogatta, mert az apukájának ma van a születésnapja!

Kép

Kép
sharon

Sharon Drága!

Gratula a Pocilakó mocorgásához!És Apácskádnak Boldog szülinapot! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Ti voltatok az Istenhegyi klinikán integrált teszten? Engem Konc elküldött és holnap du. 1-re kaptam időpontot. Ha jól tudom, akkor ez vérvételből és UH-ból áll - ez utóbbi gondolom, még mindig hüvelyi.. Ha volt valamelyikőtök, mikorra lett eredmény?
ballagyo

Elköszönök mára Kicsi mamik!JÓCAKÁT!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!

Köszönöm szépen!

Ballagyo!

Én kombinált teszten voltam, de az integrált is hasonló. Ha a keresőbe beütöd a géndiagnosztika szót, az első vagy második találat az Istenhegyis oldal. Ott mindent megtalálsz részletesen az integrált tesztről. A kombináltnál volt egy vérvétel és egy hasi uh, mire végeztem addigra az eredmények is megvoltak csak egy kicsit kellett várni. Az egész kb. 1-1.5 óra volt. És 28000 Ft.

Bibar!

Nem fáj a fejed? Az enyém majdnem szétmegy akármit csinálok, már hányingerem is van.

Többiek???????

Kép

Kép
sharon

Sziasztok

Most irni nem tudok , mert felkelt a drágám , de 2 fotot felteszek.
Na pusz mindenkinek , majd jövök

Kép Kép

Kép
bibike27

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?