Sziasztok!
Nagyon jól sikerültek a talin készült fotók!
Egyre jobban sajnálom, hogy nem lehettünk ott. Legközelebb már nem ússzátok meg!
Lukrécia, drukkolok ezerrel!!! A leírtak alapján nem lesz baj! Pihenj sokat!
Estrella, gyönyörű a krumpliszsákod!
Lucia, én sem sűrűn adom az almát Máténak.
Eszméletlen nagyok már a gyerkőceid! Te pedig csini vagy.
Irigy-irigy!!
Kipróbáltátok a Viburcol kúpot fogzásra?
Chesti, a videót még nem töltöttem le, de az alapján, amit írtak a lányok, tuti, hogy jól sikerült. Meg fogom nézni, ígérem.
Niki egy kis ördögfióka, úgy látszik.
Vele mindig történik valami. Tesóm volt ilyen, és még a mai napig is történnek vele kisebb balesetek - már megszokta a család, hogy ő ilyen.
Egy kis csibész volt a talin is, ahogy pakolászott a szekrényeknél....
(mármint Niki, nem a tesóm
)
Taptau, ugyanez vonatkozik Mátédra is.
Egyre vagányabb a srác.
Lippa, hihetetlen energia sugárzik rólad a fotókról. Nem semmi a két csajszi mellett!
Sharon, ne keseredj el. A doki tényleg vehetne leckéket jómodorból, de a babák már csak ilyenek.
Mátéval 27. hetes terhes voltam, amikor 4D-n végre megmutatta magát. Megértem, hogy kíváncsi vagy már. És igaza van Chestinek, legkésőbb megtudod, amikor megszületik.
Köszönöm szépen a Mátéval kapcsolatos gratulációkat. Háááát, én sem tudok betelni vele. Nem tudom hányszor jegyzem meg magamban v. hangosan, hogy milyen csodálatos ez a gyerek - hi-hi, még akkor is, ha éppen az agyamra megy a nyüszkölésével. Mert Máté úrfi ritkán bőg, inkább szűköl, mint egy kiskutya, és azzal ki tudna kergetni a világból.
Szerdán megkapta végre a 4. hós oltást + a Prevenart. Ezúttal sem sírt! Egy kis hős! Viszont 39 fokos láza volt már aznap éjszaka és még másnap is. Ma már jobban van, de nagyon fáradékony.
7930 g a súlya, és 67 cm!! Nem aprócska baba.
Megyek pihenni. Puszi mindenkinek!