Új privát üzeneted érkezett!

Csakegy,
akkor már értem. Azért gondolom azzal nem csináltam nagy gázt, hogy fruktózt használok a kristálycukor helyett.
Amúgy a rendes cukorhoz képest ez aranyárban van, fél kiló 459 Ft.
Utólag tudtam meg, hogy az apukám felesége a bioboltjában is árul, legközelebb onnan hozom, az ingyen van :D
Azt hiszem a mazsola, szőlőcukor dolgot könnyű lesz betartanom, nem szeretem egyiket sem...
Viszont sajnos tegnap este pizzát ettem, de annyira megkívántam, hogy nagyon. Mondjuk tulajdonképpen eddig nem vettem észre, hogy bármilyen kaja is gondot okozott volna a közérzetemben. Mikor Lili előtt metet szedtem, akkor meg azt sem mondták miért szedem, tehát mindent ugyanúgy csináltam, mint előtte.

Mamint,
bocsi, hogy név szerint nem kerestem vissza :D

Monacska,
sikerült elérned az orvosodat, mit mondott???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Norka ezek az anyikák már csak ilyenek!

Elején én is sokat mérgelődtem rajta, hogy szabáloysan könyörögnöm kell anyunak, hogy feljöjjön Pestre, néha azt gondoltam akkor nem is hívom soha sem, hátha már majd megőrül majd az unokáért, de mindig én hívtam mégis előbb, én nemk bírtam ki... :lol:

aztán rájöttem egyszerűen fáradtak ezek a szegény anyukák mint a dög. anyum 53 éves, reggel 5-kor kel, délután 4-ig dolgozik, örül ha él. és nem mehet még nyugdíjba szegény 6 évig, pedig nagyon ráférne. anyukádat pedig kikészítik a gyerekek évközben, ilyenkor muszáj pihennie, hogy bírja majd szeptembertől a sok hülye gyereket... :?

meg valahogy nekik is tanulni kell meg szokni kell a nagymamaságot, azt vettem észre anyu a második unokánál sokkal jobban be van indulva! Már nem kell könyörögnöm!

(+ az is zavart, hogy enyém anyunak könyörögni kell hogy feljöjjön, és miért nem ő viselkedik úgy mint anyósom, akit anno alig lehetett levakarni magunkról!)

Lafi nagyon sokan besokalltak mostanában, kell nekik a pihi, hidd el!

Kép

Kép
rejo

Anyóka megvan a Thomaszos hosszú mese, de most Pécsen vagyunk, vasárnaptól leszünk Pesten, meg kell majd keresnem, az is lehet barátnőmnek kölcsönadtuk a videokazit, de szólj rám jövő héten és megkeresem!! Aztán majd valahogy eljut hozzátok! Mondjuk mikor tornázol?

Tudod telószámom? elküldöm priviben.

narancsos trüffel nekem személy szerint nem jött be, dehát tudod ízlések és pofonok...nekem nagyon tömény volt, és kicsit kesernyés a narancshéjtól...egyszer próbáltuk, mert nekünk is áradoztak róla, aztán többet nem.

én továbbra is a fekete-erdő tortára, vagy a túrós-málnás tortára szavazok! De menjetek be aDaubnerbe, kérjetek egy -egy szeletet ott fogyasztásra, és azután döntsetek, nektek melyik ízlik!

Kép

Kép
rejo

Rejo, tudom, hogy sokan besokalltak.....de azt hiszem, jól esik nekik, hogy hiányoljuk őket, nem???Lehet, hogy rosszul gondolom....de nekem jólesne, ha hiányolnának, amennyiben sokáig nem jelentkezem.
Vendég

Hmm lafi erre nem is gondoltam!

tényleg nekem is jól szokott esni, ha hiányolnak! :lol:

de ezt csak akkor tudja meg az illető, ha visszaolvassa vagy olvassa közben azért a topikot.

csak azért írtam neked, hogy válaszoljak a kérdésedre ténylegesen, hogy miért nincsenek most sokan, nem rosszallóan számonkértem, miért merészeled hiányolni őket! :roll: :lol: :lol:

nem tudtam, hogy költői kérdés volt részedről! :wink: :lol:

Kép

Kép
rejo

Rejo csak egy szépséghibája van a dolognak, hogy anyámnak pasija lett, Pesttől 40 km-re lakik, oda bezzeg nem fáradt feljárni, meg nyaralgatni vele. :?

Szóval elég nehezen emésztem a dolgot. Jesszusom, arra vágyom hogy a fodrászhoz beüljek 1 órára végre bemelíroztatni a hajam, mert március óta nem volt!! Babanapközibe kell szoktatnom a gyereket mert árva segítségem nincs! Jól van ez így?? :cry:
Vendég

Anyooka,
hosszú Thomasunk nincs, de 10 rövid egy DVD-n igen. Épp az megy a TV-ben. Ha itthon vagyunk egyszerűen ez megy, vagy Thomas, vagy Teletabi, vagy "béka". Amúgy játszik Lili mellette, de ha nem szól, akkor balhézik. Most épp mesekönyvet olvas a Thomas mellett.

Norka,
azért nem lehet egyszerű segítség nélkül. Anno, mikor Pesten laktam anyut nem lehetett egykönnyen felcsalni, magát Pestet nem csípte, inkább mi jöttünk, de szerintem most az unokája kedvéért hetente felutazna. Most már mi költöztünk közelebb hozzá, de az összes szabadnapját úgy intézi, hogy jó legyen nekünk, ha kell valahova mennünk tudjon vigyázni Lilire.
Anyós már más kérdés, neki csak elvárásai vannak, hogy ő látni akarja az unokáját, és mikor megyünk, mikor hagyjuk ott nála..., na most ő jó, ha két-három hónapban egyszer idejön megnézni. A másik 3 unoka legalább 60 km-rel messzebb lakik, de őket hetente megnézi. Aztán mikor mondom, hogy nem hagyom ott Lilit, akkor meg megsértődik. De már megszoktam...

Csakegy,
reggelinél elolvastam a fruktózom "használati utasítását", és szó szerint az van rajta, hogy: a gyümölcscukor független az szervezet inzulinháztartásától, ezért kedvezőbb hatással van az anyagcserére, mint a háztartási cukor. Én elhittem neki, mikor megvettem...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

ja, ez meg teljesen más megvilágításba helyezi a dolgokat!!

Hogy új pasi?? Ezt is átéltük, anyu mostani új férjével mikor összeköltöztek meg összeházasodtak. Zsoltival megállapítottuk anno, hogy anyu második lányságát éli, rosszabb volt mint egy 15 éves kamasz. :?

de hidd el jobb lesz neked is, ha nem marad anyud egyedül öregségére, nem lesz magányos, lesz mellette valaki. meg ennyi öröm neki is jár...de tudom nehéz, mert neked is MOST lenne rá szükséged!

de ma már mások a nagymamák mint régen. ma már dolgoznak, pasiznak, nem ők mennek a gyerekért oviba, nem ők maradnak vele otthon ha beteg...megváltozot a világ, kitolódtak az évek...

Kép

Kép
rejo

Linácska, a 10 rövides verzió nekünk is megvan! 3 olyanunk van + 2 mesekönyv, + favonatok, sínek, stb... Ja és kispárna :lol: :lol: Nagy a Thomas-őrület :)

Kép

Kép
anyoooka

Norka!

Nincs kisbabás ismerősöd, akire időnként rá lehetne bízni? Vagy, akit meg lehetne kérni, h. legalább addig szittelje, amíg alszik?
Vagy már nem alszik nap közben?

Ha anyud bepasizott, akkor az ő szemszögéből nézve teljesen normális a dolog!!!! Szerelmetes! :D Az mindig, mindennél fontosabb! :twisted:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Anyooka,
képzeld el, itt nálunk karácsonykor az egész Sodor szigetet vonatostul 4500 Ft-ért árulták az egyik lakberendezési áruházban. Az egyik ismerősünk vett a kislányának, állítólag jó nagy.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Voltam ma dokinál.Végül maradt a Duphaston.Azt mondta ez ugyanolyan jó mint az utró csak az egyik alma a másik krumpli és ezért nem is lehet összehasonlítani őket.
Ja!És ha el akar menni akkor bármit teszünk el is fog menni!

nem nyugtatott meg!!!Remélem minden rendben lesz!

Puszi mindenkinek

Kép

Kép
lecso

sziasztok!
Látom, elveszett a hozzászólásom:-( Akkor még 1x:

lona1
A candidát úgy vették észer, hogy élősködőt kerestek a székletemben, azok után hogy rövid idő alatt 48 kilóról 40-re fogytam annak ellenére, hogy már éjszaka is ettem főként süriket, gyümölcsöt, és ipari mennyiségben ittam hozzá a milka kakaót! Már menni sem volt erőm, de a vérképem még mindig normális volt! Mire meglett a széklet eredményem én már félkómás állapotban voltam: napokig magas lázam volt annyira hogy elvesztettem az eszméletem...

Valaki kérdezte, melyik a megbízhatóbb az LH tesz vagy a hőmérőzés! Saját tapasztalatom, és máshol is olvastam, hogy az LH teszt bár nekem mindig összhangban volt a kettő, de! Most nagyon rossz a görbém annak ellenére, hogy tüszőrepit is kaptam, és csak akkor ad a Ferty ovit, ha beírok egy pozitív LH tesztet! Próbálom majd beszúrni a görbém!

Kavics!

Jó pihenést!

Lara!

Gratulálok a kis Larához! :D
Nyah, nézzük a görbém...
Vendég

Kép pregnyl-es görbém [/img]
Vendég

Kép májusi [/img]
Vendég

lemaradt a szöveg szóval a májusinál nem kaptam semmilyen gyogyit és az LH tesztet akkor vettem pozitívnak, amikor a T vonal erősebb volt a Controllnál!
Vendég

Aki akar jönni a pécsi minitalira az jelezze, h. el tudjam neki küldeni a telefonszámomat, különben nem fogja tudni, h. hol vagyunk (még mi sem tudjuk! :lol: )!

rambóka

LECSO, NYUGI, nyugi!!! pihizzél sokat, ha tudsz gyerkőc mellett.

van új tickerem :) szüléstörim a másik topicban :)

rejo, a cuki címét még nem pontosítottuk. légyszíí, légyszíí....de jó, hogy voltunk akkor nálatok grillezni. az volt az utsó kimozdulásunk :) egyébként még utána fogtuk magunkat és kicsit beültünk a west balkánba. ja, meg másnap még sétáltunk a hősök terén egyet. meglett a hatása :)

norka, vhogy nem tudod rávenni? észérvvel, szép szóval, nem csak célozgatva, hogy jó lenne, ha jönne?? azért iszonyat fárasztó lehet ez neked!!!!!!!
na, megyek kicsit megtornáztatom a hátamat. gyerkőc, mint a bunda alszik. végre. :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Csá csajkák!!!!

CRL 10,2 mm!!!

És úgy dobogott a pici szive, de úúúúgy!!! Bőgtem mint majom...... :lol: :oops:

7 hetes elmúltam, hivatalosan is babás vagyok. Kiskönyvért majd a jövőhéten kell mennem valamikor!!!!! Hihihihihihihihihihi

Ma reggel győzőtt vuk, és kidobtam a reggeli kapucsínómat, de olyan jót röhögtem magamon utána, hogy komolyan fontolóra kell vennem, hogy nem vagyok normális!!!!

Dokim szerint az orbánccal ne foglalkozzak, de a főnökömnek kell szóljak, a kolléganőm nem is dolgozhatna közösségben, míg el nem múlik!! Még nem tudom mit csinálok, majd hétfőn kiderül, akkor fogok beszélni a főnökömmel!!!!

Jelenleg a föld felett repkedek vagy fél méterrel, pedig ne tudjátok meg a rendelőt...... Már akkor megbőgettek, mikor még a dokihoz be sem értem szinte...... Ááááá, nem is érdekel! Borsóka itt növöget a pocimban, a többiért meg szégyelje magát más!
Vendég

Mona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
hol a ticker??????????????????
Vendég

Csajok!

Ki javasolta a múltkor a Freesia tampicseket?
Beszereztem, de totál ledöbbentem tőle! :shock:
Mintha húsz évet visszamentem volna az időben! Tisztára mint a régi Rico tampon!
Gusztustalan seszínű húzószál, ami ráadásul egyiken-másikon el van vágva, tehát a csomó nem a végén van, hanem vhol a madzag közepén és a két madzagrész közül csak az egyik megy be a tampicsekbe. :evil:
Ha leszedem a fóliát a madzagos feléről, a tampicsek azonnal elkezd megdúzzadni, már a kezemben (pedig ennyire nem izzad a tenyerem!!!!!) és az elülső borító fóliát alig tudom leszedni róla, közben meg a legömbölyített vége kiszálasodik a beavatkozás során! :evil:
A szívóképességéről már ne is beszéljünk! :evil:
Komolyan mondom megdöbbentő, h. a 21. sz.-ban itt tart egy gyártó! :evil:
Nem csak a külső dizájnra kellene hangsúlyt fektetni basszus!
Főleg azért kontrasztos, mert az elmúlt napokban DM-es tampit használtam, ami a kultúrált külső csomagolás mellett felhasználóbarát belső csomagolással készül, nincs nyitószál, csak elcsavarja az ember az első-hátsó fóliarészt és simán leszedhető a fólia. :D Egy mérettel kisebb, mint a méretezésnek megfelelő O.B. és mégis jól tart! Ég és föld!!!!! :D
Csak éppen a környéken nincs DM, ezért csak ezzel a Freesia nevű borzalommal tudtam folytatni!
(Vagy csak én fogtam ki rossz szériát? :? )

A másik rossz élményem a repiajándék Always betétek (minden kismama megkapja szülés után pár hónappal).
Még mindig ott tartunk, h. perforált műanyagfólia a betét felülete???? Fél óra után kidobtam, mert úgy éreztem, h. beizzad a ......-m! :oops: Vagy ezek azok a betétek, amik a nyakukon maradtak, mert már a kutya sem vesz ilyet???? :evil:

Hát vhogy ezek az újabb tapasztalatok ( a korábbiak a gyermekágy alatti lepedők! :twisted: ) sem győztek meg, h. a betét jobb, mint a tampi! Brrrr..... :evil:

rambóka

Rambóka itt mingyá esni fog!!!

tiszta sötét minden. mit csináljunk? nem szeretnékl ennyi gyerekkel elázni útközben...

Kép

Kép
rejo

Monácska, akkor most már hivatalosan is GRATULÁLOK!!!!!! :lol: :lol: :lol: Hol van a borsókás ticker?! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Lafika igenis, csinyálom már!!!! :):):):)

Lecsó!!! Ne aggódj, az én dokim simán kijelentette, hogy hagyjam csak a Duphastont, semmi szükség rá, ha el akar menni a baba, el is megy. Mondom, pcos, hormonhiány, stb..... Még majdnem ki lettem zavarva a rendelőből. Most meg törhetem a fejem, honnan szerezzek Duphastont a 12. hétig, de akkor sem fogom abbahagyni!
Pihenj sokat!!! Gondolok Rátok rengeteget!

Kavicska! Néééé máááá, tán terhes vagy??? Nekem is baromi jól esik a dok fekvés, főleg délután!!!! :) Nyaraljatok jól! Várunk haza!

Norka! Ha elmegyek begsibe, megyek gyerekszittelni, ha bbengedsz Bogi mellé..... No??? Az én fiamat már nem kell szittelni! :roll:
Vendég

Csinálom Anyókám, máris csinálom!!!
Vendég

Csináljad, mert már csak 3 percig vagyok dolgozóba!!!!!!látni akarom a Borsókás babás tickered!Aztán már csak később láthatom, ha hazaérek!!!!!!!!GRATULÁLOK!!!!!!!!!!
Vendég

na jó akkor majd később megnézem!!!!
Vendég

Hűűűű basszus Lafika, akkor ezt most lekésted!!!
Jó maximalista módjára, mindjárt kettő is van na....... :):):):)
Válogassatok csak!
Vendég

Lara!

Mi elindultunk a belvárosba Rejoval!
Remélem tudsz jönni!

rambóka

Jó lett, siettem haza,látod!!!!
Vendég

Monácska, nagyon jóóó lett! Olyan jó látni a tickeredet!

Megyek szőrteleníteni.... :roll: :?

Kép

Kép
anyoooka

Látom, Lafika!!!

Köszönöm Anyókám!!! A szőrtelenítés rám is rám férne.... de majd a hétvégén! A szemöldököm már Kiszel T.-vel vetekszik!!! Khm..... :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Monácska: Nagyon szépek a tickereid! Jó látni, hogy a topukban ilyen sok babás ticker van ;) Hamarosan én is kapok majd egyet, nem adom fel :)

Szőrtelenítés... Hmmm, ne is mondjátok. Én kéthete nem tudtam borotválkozni, mert hólyagosra égettem a bőrőm... Most viszont muszáj lesz, megyek cellulit masszázsra, aztán nem feltétlenül örülne a leányzó két dzsungeles lábikónak :D

A nyaralóknak jó pihenést és szép időt!

Itt most kezdett el fújni a szél. Lehet ebből eső lesz...

Pussza

Kép

Kép
bettica

hűűű, túléltem... Rájöttem, hogy epilálni csak teli gyomorral szabad :) Sokkal kevésbé fáj! :lol:

Monácska, szemöldökömet tegnap a kozmetikus elintézte - én is hasonlóan néztem már ki :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Én nem értem, miért szidjátok KT-ét, olyan csini kis szemöldöke van, tök irigylem, dehát muszáj leszedni a szemöldököt, társadalmi elvárás miatt, bezzeg ő, ő ellene van a konvencióknak, irigylem.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Szép estét!

Rejoka ha jól emlékszem Csakegy javasolta pár héttel ezelőtt, hogy vigyázzak a reggeli és esti tejivással. Mert ezek jobban viszik a cukrot. Viszont ha már helyreállt a rend nálad, akkor csináld úgy ahogy neked jobb.

Olvasok. :lol:

Bye - Bee
beebeey

Monacska,
van valahol itt a babaneten megmaradt gyógyszerek topic, ott nincs valakinek Duphastonja? Nekem utrogestanom van (sajnos nem kellett túl sokáig).

Na nekünk ez a hónap már biztosan kimarad babaügyileg, most tartok a 13. napon, és jó beteg lettem, valószínű elkaptam Lili múlt heti vírusát. Csak nem kellene így babásodni. Na meg az augusztust még illene kivárni, hogy szót fogadjak a doktor bácsinak :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok!

Csak gyors bekukk mert naggyon fáradt vagyok.

Lafi: ha gépközelbe kerülsz, jelzem feléd, hogy már 2x1 meforlat szedek!
Ma voltam a 22.napi progis laboreredményemért - a 21. napon elfelejtettem menni :oops: - éshát nem volt még pé-m, mert 0,9 lett. Lehet megint hosszú ciklusom lesz :cry: , de hogy milyen hosszú????????????? Az előző is norcival jött meg a 63.napon.
Az éhgyomri cukrom 5,5 és még mindig határérték felett van a TSH-m:4,030; a GPT-m(37 a megengedett 35helyett) és a GGT-m (34 a megengedett 32 helyett) is. :cry: :cry:

A francba, megint nem fogom tudni mikor lesz mensi. :evil:
hajni...
Budaörs

Skacok... hülyét kapok...

Házidoki nem írta fel a Metet, elküldötta diabetológiára... (elvileg felírhatná - belgyógyász...)

+ NEM TUD kiírni terheléses inzulinra + HgA1c-t sem tud lekérni ... döbbenet... Úgyhogy kaptam beutalót a diabetológiára, hogy ott majd kiírják nekem... (szívás, a Sotés belgyógyászom is a diabetológiára küldött úgyhogy még panaszkodni se mehetek vissza...) (300 Ft házidoki + 300 Ft diabetológia + 300 Ft vérvétel...)

+ Úgy döntöttem, megnézetem, hogy nincs-e véletlenül gluténérzékenységem mert az is okozhat gondot a cukorral (+ IR-t)... na erre kaptam egy beutalót a gasztroenterológiára... (újabb 300 Ft + 300 Ft a vérvételért...)

Kapják be...

Hétfőn elkezdem hívogatni az SZTK-t és megpróbálok időpontot szerezni ... tök jó... lehet, hoyg még egy hónapot várnom kell (ld. a házidokihoz is majdnem egy hetet kellett várnom az időpontra!!!!)

Kapják már be... miért nem írhatja ki az összes vérvételt a háziorvos aztán azok ismeretében küldhetne tovább pl. a gasztroenterológiára + diabetológiára... ez így ezerszer többe kerül... nekem is, nekik is... (vagy pont ez a cél?)

Skacok... nekünk lőttek...
Vendég

Sziasztok!

Ez az első levelem hozzátok, épp az előbb regisztráltam a babanetre. (megvettük végre az áhított számítógépet!!)
Én is a PCOS-ok népes táborába tartozom. Bár 2004 óta tudom, hogy policisztás petefészkem van, most szembeszültem vele a pcos.hu-t olvasva, hogy itt valami másról van szó, és ez az inzulinrezisztencia.
A honlapot olvasva jutottam arra az elhatározásra, hogy bejelentkezek egy endokrinológushoz, augusztus végén megyek Lőcsei doktorhoz Szombathelyre. (a honlapon ajánlották őt)

Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy van-e valaki, aki jár ill. járt hozzá? Mire számíthatok? Mi a véleményetek róla?

Köszi mindenkinek aki válaszol!

Magamról annyit, hogy már van egy kisfiam, Levente (3 éves), akinek a létezésében a Kaáli Intézet "segített" (hormonkezelés, injekciók)

Sajnos a kistesó nem akart jönni (kétszer próbálkoztunk újra), de mivel a családi kassza kiürült vissza kellett mennem dolgozni (reméljük nem sokáig).

Gratulálok mindenkinek aki babát vár, és drukkolok azoknak, akik szeretnének!

Sziasztok! Kati

[/img]

Kép

Kép
szakmarinekati

Monácska!
Nekem van 19db utrogestanom, ha az jó neked!

Lona
lona1

Csakegy,
ez érdekes, mikor múlt hónapban nem tudtam elmenni endokrinológushoz, felhívtam a háziorvost, hogy bizonyos vérvételeket ki tudna-e nekem írni, és szó nélkül azt mondta, hogy igen (igaz apu haverja, de vagy lehet, vagy nem...) Csak ugye Lili láza bekavart.

Lányok,
tegnap estétől lázas vagyok, ma reggelre is 37.7. Ez a 15. napom. Tud majd ezzel mit kezdeni a ferti? Mondjuk ha lemegy a lázam, és ciklus végéig 37 lesz?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!

Szerintem így lázzal nem lesz mérvadó a görbéd. Azért beírhatod, esetleg írj csak 37-et... késöbb úgy is kiderül, hogy fenn marad-e a hôd! Sajnálom, hogy beteg lettél! Jobbulást!!

Lona
lona1

LINÁCSKA: nem tudom... akkor csak engem szivatnak folyamatosan az orvosok...

VAGY: a nő be volt tojva, hogy szoptatás alatt szedném az Adimetet és így rázta le magáról a felelősséget...

Dokilányok: szoptatás alatt beoltathatom magam pneumococcus ellen? Megvettem azt az oltóanyagot ami 5 év védettséget ad a tüdőgyuszi ellen... erre nem adta be a házidoki mert nem volt egyértelműen ráírva, hogy beadható-e ...Köszi!
Vendég

Sziasztok!
Végre kicserélhettem a tickrerem, tegnap megjött Norcolut hatására.
Remélem ebben a hónapban nem kell gyogyi, h meghozza.

Mindenkinek kellemes pihenést hétvégére!

Kép
apple

Sziasztok!

Érdekes ez az anyaszídás. Főleg egy olyan nőtől, akit csak felnevelt az anyja. Azt, hogy a gyerekvállalás, munka, honlapvezetés miatt teendői vannak pedig annak köszönhető, hogy felnőtt fejjel őmaga mindezt önként vállalta. Felnőttként már önmagunknak kell megállni az életben a helyünket és nem ugyanúgy elvárni az anyukától mindent. Ő is csak ember, gondokkal, ráadásul idősebb, az élet jobban meggyötörte.

Ha meg jól emlékszem ez a hölgyike a PCOS találkozó révén az időigényes szervezés kapcsán mesélt az anyjának, de egy meghívást nem intézett felé, pedig az anyuka örült volna a lánya a sikereinek részese, tapsolhat neki a találkozón. Végül restelnivaló, de pironkodva ő kérdezte meg a lányzót esetleg elmehet-e a találkozóra.

Másrészt miért kell a rosszindulatot keresni? A "Hogy vagy? Bírod a sok munkát?" üzenetű SMS az őszinte anyai aggódásra meg törődésre utal, nem arra, hogy semmibe veszi a gyermekét...

Én azt hiszem Norkán sok teher van és gondjai közepedte nem jogosan haragszik az anyjára. Ha jelezné felé, hogy túlterhelt szerintem az anyuka örömmel besegítene, ahogy nyílván segített eddig is...

Azt pedig, hogy az anyuka leutazik a kedveséhez természetes. Ő ugyancsak ember, joga van a boldogsághoz neki is, meg hagy legyen már megengedve neki, hogy szabadidejéből a szerlemének is áldozzon.

Másik dolog, hogy mennyire szép ilyen helyen kitárgyalni a családtagunkkal való problémát, főleg úgy, hogy neki itt esélye sincs megvédeni magát...
tamika

Amúgy jó ez a Fórum és régóta olvasgatom. ( Aranyosak vagytok, a témák érdekesek. ) Elnézést nem akarok gonosznak tűnni, csak úgy érzem Norkának most ebben a dologban nincs igaza. Az anyuka nem gondolatolvasó, ne várjuk el tőle, hogy mindent magától kitaláljon. ( A túlzottan segédkező anyák meg azt kapják meg, hogy nagyon beleszólnak a gyerek családi életébe, a gyerek felnőttként sem tehet semmit mert anyuka mindent megcsinál... ) Ha Norka jelzi problémái vannak fog segíteni az édesanyja. De felé jelezze, ne itt a Fórumon panaszkodjon.
tamika

Segítség jórészt akkor jön ha merjük kérni attól aki segíthet.
tamika

Csakegy,
nem tudom, nekem ilyen szempontból szerencsém van, hogy ismerős a doki, így lehet, hogy több mindent megtesz.

Képzeljétek, elmentem ma az ügyeletre (a férjem éjszaka megharapta a kutyánk, úgyis menni kellett), elég sz*rul voltam már a vírustól, mondtam a nőnek, hogy csak a tanácsát szeretném kérni, mert egy hónapja metet szedek, és nem tudom, mit lehet vele beszedni, mit nem... Úgy meglepődtem, tisztáztuk, hogy nem cukorbeteg vagyok, hanem PCOS-ra szedem, és a nő teljesen képben volt, segített, kiválogatta mi használhat, amit szedni is lehet met mellett, pedig "csak" háziorvos volt.

Lona,
nem tudom, az mennyire mérvadó, de így napközben Panadol után 36.9-37 körül mozog a lázam. Majd holnap reggel meglátjuk. Amúgy még se LH teszt, se PG53 nem mutatott semmit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szia Tamika.

Ha meg jól emlékszem ez a hölgyike a PCOS találkozó révén az időigényes szervezés kapcsán mesélt az anyjának, de egy meghívást nem intézett felé, pedig az anyuka örült volna a lánya a sikereinek részese, tapsolhat neki a találkozón. Végül restelnivaló, de pironkodva ő kérdezte meg a lányzót esetleg elmehet-e a találkozóra.

Nem jól emlékezel.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?