Csajok!
Ki javasolta a múltkor a Freesia tampicseket?
Beszereztem, de totál ledöbbentem tőle!
Mintha húsz évet visszamentem volna az időben! Tisztára mint a régi Rico tampon!
Gusztustalan seszínű húzószál, ami ráadásul egyiken-másikon el van vágva, tehát a csomó nem a végén van, hanem vhol a madzag közepén és a két madzagrész közül csak az egyik megy be a tampicsekbe.
Ha leszedem a fóliát a madzagos feléről, a tampicsek azonnal elkezd megdúzzadni, már a kezemben (pedig ennyire nem izzad a tenyerem!!!!!) és az elülső borító fóliát alig tudom leszedni róla, közben meg a legömbölyített vége kiszálasodik a beavatkozás során!
A szívóképességéről már ne is beszéljünk!
Komolyan mondom megdöbbentő, h. a 21. sz.-ban itt tart egy gyártó!
Nem csak a külső dizájnra kellene hangsúlyt fektetni basszus!
Főleg azért kontrasztos, mert az elmúlt napokban DM-es tampit használtam, ami a kultúrált külső csomagolás mellett felhasználóbarát belső csomagolással készül, nincs nyitószál, csak elcsavarja az ember az első-hátsó fóliarészt és simán leszedhető a fólia.
Egy mérettel kisebb, mint a méretezésnek megfelelő O.B. és mégis jól tart! Ég és föld!!!!!
Csak éppen a környéken nincs DM, ezért csak ezzel a Freesia nevű borzalommal tudtam folytatni!
(Vagy csak én fogtam ki rossz szériát?
)
A másik rossz élményem a repiajándék Always betétek (minden kismama megkapja szülés után pár hónappal).
Még mindig ott tartunk, h. perforált műanyagfólia a betét felülete???? Fél óra után kidobtam, mert úgy éreztem, h. beizzad a ......-m!
Vagy ezek azok a betétek, amik a nyakukon maradtak, mert már a kutya sem vesz ilyet????
Hát vhogy ezek az újabb tapasztalatok ( a korábbiak a gyermekágy alatti lepedők!
) sem győztek meg, h. a betét jobb, mint a tampi! Brrrr.....