2007.08.10 21:24
Szerző: ritike
Sziasztok!
Sokat gondolkodtam, hogy megírjam -e ezt a hozzászólást, de mivel ezen jár az agyam, és akárhogy gondolkodtam, csak egyféle következtetésre jutottam, hogy megírom.
Vártam esteleg valamit, hogy miért nem tudtatok jönni a találkozóra, vagy ilyesmi, de semmi.
Igaz, ritkán írok, de azért mindig olvasom, hogy kivel mi történt, és szeretlek Titeket, hisz van, akivel már több, mint két éve követjük nyomon egymás életét. De azt hiszem én is eljutottam arra a pontra, hogy ez a fórum, már nem "az" a fórum.
Történt ugyanis, hogy mikor Bogyó, írta, hogy találkoznak Zsuzsival, és hogy "aki akar jöjjön", nagyon megörültem, és írtam, hogy mi is mennénk. Kaptam egy privit Bogyótól, hogy jó, ha minél többen leszünk, és a számát. Szóltam Eszternek (Etterke), mert még nincs netjük, és mikor még Sp-ban lakott, mondta, hogy milyen szívesen jönne ő is találkozni a többiekkel. (Ő lett volna a meglepetés)
Helyszín: Városliget. Próbáltam kideríteni, hogy hol lesz pontosan a találkozó, de erre már nem kaptam választ. Mivel Gödöllőn aludtunk, és ott nem volt net, kértem Bogyót, hogy küldjön egy SMS-t, hogy mégis hol, vagy ilyesmi, vagy mennek -e egyáltalán, mert ha nem a városligetben, akkor az ikeában találkoznak.
Nem kaptam semmit, szerdán estefelé elkezdtem hívogatni Bogyót, de nem tudtam elérni. Eszternek sem tudtam semmit mondani, hogy akkor hová menjünk pontosan. Reggel sem történt semmi, így Eszterrel megbeszéltük, hogy akkor az Örsön mi találkozunk, nem indulunk neki a Városligetnek, mert az kicsit tág fogalom, az Állatkerttől a Pecsáig.
(Amúgy nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek is tetszettek egymásnak, Réka nagyon tüneményes kislány, és Eszterrel nagyon jót beszélgettünk.)
De ebbe Esztert, sem Zsuzsit nem szertném belekeverni, az én saját következtetésem az volt, hogy ez elég furcsa dolog volt Bogyó részéről. Valahogy nem csipázom az ilyen munkát, szeretem inkább az egyenes dolgokat. Ma, még aggódtam, hogy nem történt -e valami náluk, azért nem jelentkezik, egész nap nézegettem a fórumot, de amikor láttam, hogy Zsuzsi írt a találkozóról, kicsit azért elborult az agyam. Nem kell szeretni engem, de az ilyen dolgokat azt hiszem nem így kell elintézni, vagy ha nem akarod, hogy valaki menjen, nem kell kiírni a fórumra, hogy aki akar jöjjön-vagy ilyesmi. Kedves Bogyó, azt hiszem kevésbé esett volna szarul, ha írsz egy mailt, hogy ne menjünk ezért, meg azért, mint ez az eljárás. Nem gondolom, hogy egy SMS elküldése lehetetlen lenne, ha tudod, hogy valaki várja, mert tudtad, hogy készülünk. De most induljak el a Gödöllőről valahová a Városligetbe, vagy az IKeába, döntsem el, hogy a beborult ég az nektek rossz vagy jó időt takar, és akkor majd találkozunk valahol???
Nem vagyok bunkó, észreveszem, ha nemkíváanots vagyok, és nem erőltetem a dolgokat, de Te megírtad, hogy hívjalak fel, meg minden, számomra úgy tűnt, hogy örülsz, hogy megyünk. Tévedtem. Aztán se kép, se hang. Ez nem vall túl egyenes jellemre.
Sőt, tudok durvábban is fogalmazni, de nem akarok.
Köszöntem a részvételt, ezennel két év után befejeztem a fórumozást, akivel lehet, inkább e-mailezek. Asszem elment a kedvem.
Most nem szeretnék felsorolni mindenkit, akit nagyon szeretek, nehogy valaki kimaradjon a felsorolásból, és megbántsam.
sziasztok
Rita & Tomi