Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!!!

Edi!
Edit még "csak" 18 hetes terhes!!!! De amilyen arany szíve van, biztos nem haragszik meg a tévedéseden! :lol:
Gratula az ujjabb fogacskákhoz!
Feladtad, hogy legyen vonalzód???? Jó lenne tudni, hogy pontosan mekkora is Illés?!

Kati!
Nagy gratula Jocikának a járáshoz!!!! :lol:
Ez hülyén hangzik, de már én is várom, hogy ilyen kis garázda legyen Dávidka! :lol:
Olyankor az ember nem tud rájuk haragudni, és nevetve lehet mesélni Apának, az ujjabb csínytevésről, amin aztán együtt jót nevetünk! :lol: :P
Egyébként Áki ment el apjával nyaralni!!!! :lol: :lol: :lol:
Én miatta várom, hogy jobb idő legyen!

Edit!
Nagyon jó volt olvasni, hogy ilyen jól telt ez az 1hét!
Remélem a következő pár nap is hasonlóan kellemesen alakul majd! Nálatok nincs eső???
Nagyon izgulok az orvosnál tett látogatásod eredményéért!!!! :lol:
Úgy várjuk ezt a babát Veled, mintha a miénk is lenne!!! :lol: :P :oops:

Andrea Petikéjének Én is boldog szülinapot kívánok!!!

Elin, Olive Zsuzsi, Merre vagytok???

Mi hétvégén anyóséknál voltunk! Bár most a medencézés elmaradt, azért jól éreztük magunkat!!!

Mindenkinek szép napot kívánok!!!
Puszi Julcsi!

bogyo75

Sziasztok!

Bogyó!

Mi is anyóséknál voltunk a hétvégén, no meg konyhabútor!
De azért jutott idő egy kis családi bringázásra is. Nagyon jó volt!

Cs.Kati!
Joci nagyon ügyes baba!
Igyekszem én is sétáltatni Regit, de Ő nem szeret. Kényelmesebb neki ha cipelem. még csak úgy megy a séta, ha mindkét kezét fogom, nagy ritkán próbálom az egyiket elengedni, de akkor rögtön leül.

Edi!
Mi még nem vettünk Reginának bilit, mert arra gondoltunk, hogy rögtön a wc-re szoktatjuk.
Azt én sem tudom, hogy milyen lehet egy férjet terhesen kiszolgálni, mert veszélyeztetett terhes voltam, és nálunk a párom szolgált ki engem. :lol:
De feküdni sem volt jó!
Emlékszem annyira untam már, hogy egy szimpla kutyasétáltatásnak is ugy örültem, mintha nyaralni mentünk volna. Persze akkor meg találtunk egy halott embert, és még jobban ápolásra szorultam.:lol:

Edith!
Örülök, hogy jól sikerült a heted, remélem a következő is legalább ennyire jó lesz! Hanem jobb!

Andrea!
Boldog szülinapot Petinek!

szirwen1

Sudi!

Nagyon szép Gery a képeken! Főleg az tetszik, ahol "imádkozik"!!!!! :lol:
Látszik, hogy milyen jól érezte magát! Be engedted a nagyobb vízbe, vagy csak a lábáztatósba ment be???

bogyo75

Sziasztok!

MA már voltunk a városban számlákat fizetni és a piacon vettünk egy-kétcuccot magunknak. Én kaptam egy szép blúzt, ami mell alatt összehúzós, így most tökéletes, de szerintem nem terhesen is lehet majd használni. :)
Egy adagom mosva, a másik a gépben, fő a levesem, alszik a gyerekem és filmet néz a férjem. :P :P :D :D Kurtán s furcsán ennyi. Én meg leültem ide, hogy lássam, megy-e még anet, mert nem fizettük még ki a számlát :oops: , mivel nem voltunk itthon és még ezután sem leszünk.

Szóval a kirándulás jó volt, egy kis hegyi házikóban (mifelénk kabannának hívjuk) voltunk, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Kriszta egsz áldott nap a levegőn volt, állandóan "úton volt", pillaatig meg nem állt. Áram nem volt a házban, de ez nem volt hátrány. Volt gáztűzhely palackkal, nem messze forrás, így szinte minden kéznél volt. Kriszat tápszert kapott ez idő alatt, nem tejet. István sokat halászott, szinte minden reggel hajnali 6-kor elment, 8-9-kor pedig már jött is haza a zsákmánnyal. :D Szerencsés volt az első napokban, utána már nem anniyra, de még haza is hoztunk azért, és már a máélyhűtőben van. :) Én? Nekem is jó volt. Tudtam pihenni, hisz ittnem volt annyira fontos a napirend, akkor ettünk, amikorkészen lett az étel, persze, a gyerekek időben kaptak, vagy ha mégsem :wink: , akkor a kezébe nyomtam egy fasírtot, egy darab kenyeret és megvolt az evés. Vagy ott volt a joghurt, a lekváros kenyér, szóval, emiatt nem stresszeltük magunkat. :) Krisztának jót tett a nap, szépen megfogta az arcát, vállát, de nem égett le. Végig jóidő volt, kedden éjjel volt egy nagy vihar, de reggelre már nyoma sem volt. Szerdától fújt a szél, de az nagyon jó volt, mert enyhítette a nagy meleget.

Eredetileg úgy volt, hogy pénteken jövünk haza, amikor a barátaink is (nekik 10 hónapos a kislányuk), de végül tegnapig maradtunk, mivel feljöttek a szomszédék pénteken délután. :) Holnap vagy holnapután pedig teljesen másokkal megyünk, ezúttal a házikó tulajdonosának lányáékkal és egy másik régi barátházaspárral. Mi most Krisztát nem visszük, mert anyós már nagyon felkészült és várja, hoyg néhány napig együtt legyenek. És én is várom már ezt a teljes pihenést. Amit nem tudom, hogyan fogok kibírni, de most nem maradunk olyan sokat. Valahogy csak kibírom. :)

Szóval, kb. ennyi magunkról. Még annyi, hogy ma du. negyed 4-re megyek dokihoz, remélem, mindent rendben talál. És hátha Mütyürke nemi azonosságára is fény derül. :wink:

Ezt most elküldöm, de még van néhány percem, és megpróbálok még írogatni. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Andrea, Petikének boldog születésnapot, Istentől megáldott életet, sok-sok örömöt, boldogságot kívánunk! :)
Kép
Kép

Edi, üdvözöllek én is a topikban! :) Gratulálok Illésbabához, aki nagyon szépséges babuci. Tényleg, mekkora is ő pontosan?
Julcsi már írta, én még csak pocakos vagyok, de természetesen, nem haragszom amiatt, hoyg elnézted! :) :wink:

Julcsi, Sajnálom az autót, de jó, hogy legalább jól éreztétek magatokat a Balatonon a hőség ellenére is. :)

Kati, Gratulálok Jocinak a járáshoz!!!!!!!! NAgyon ügyes!!! És meglátod, milyen hamar, napról-napra, szemmel láthatóan tökéletesedik! :) A virágföldet Kriszta még most is néha-néha kipakolja unalmában, tegnap épp leszakított egy levelet a filodendronról. :roll:

Szilvi, grtula nektek is a konyhabútorhoz, majdcsak elkerül a régi is otthonról. Regi pedig nagyon ügyes, meglátod, ő is hamarosan elindul. Csak meg kell kóstolnia a járás ízét. :wink: Semmiről sincs lemaradva! :)

Nos, sajnálom, végzett a gép, megyek teregetni, mert még van mosnivaló (ágyneműk a házikóból, hogy az új emberek tisztán kapják). A leves is meglett közben, még meg kell sóznom. :) Aztán meg készülődnöm kell. Mindenesetre, este remélem, még be tudok kukkintani, és elmondom, mit mondott az orvos. :)

Puszilok mindenkit! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Én is kívánok Petikének Nagyon Boldog Szülinapot!!!! :lol: :lol: :lol: Sok puszi Neki!!!

Köszi a bókokat Geryre!!! :oops: :lol:
Bogyó, ott a strandon ahol voltunk, több medence is volt, köztük persze gyerekmedencével. Hát nekem maxi derékig ért, Gerynek pont jó volt, de végig kénytelen voltam a kezét fogni, mert mindig el akart merülni!! :shock: Amikor először bementünk a vízbe, beraktam, elengedtem és már bucizott is a víz alá, Én meg kaptam a szívrohamot! Tuti nyelt vizet is, de nem nagyon hatotta meg Gerust a dolog. Aztán később megint el akart merülni, szóval nem engedtem el a kezét. De nagyon élvezte Gery, sokan is voltak, jobb lett volna ha nem, de ebben a kánikulában mindenki menekül a víz mellé azt hiszem.
Aztán rájöttem, hogy majd veszünk úszógumit, akkor talán nem kell végig mellette görnyednem. Már ha majd megyünk a balcsira.
Láttam Dávidnak is van úszógumija! Biztonságos? Megtartja, nem akar kibújni belőle? Kicsit tartok tőle, pedig tudom, hogy jó dolog, gyerekkoromban nekem is volt rúszógumim, szerettem is játszani vele! (Manapság már "saját" uszógumira telik!!!!! Nekem nem kell boltba menni érte!)
:oops: :oops: :oops: :? :lol: :lol: :lol:

Szirwen!
Milyen a párodnak az Ikeában????
Lassan azt hiszem találkozni is fogunk!

Edi! Szép a kis Illés, most már tudom a nevét. Már tényleg csak a vonalzó hiányzik!!!! Egy éves körüli Ő is ugye?!

Mölli merre? Jól vagy???? Mikor mentek a Balcsira?
CsKati! Joci is nagyon édes a képeken, nagyon hasolít rád!!! :lol: :lol:
Etterke?

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Edith: Tényleg, ma van 30-a :!: :D Remélem lesz még alkalmad beszámolni az eredményekről, mielőtt újra útrakeltek! :roll:

Julcsi: Természetesen tudom, hogy Áki ment nyaralni, nem is értem miért írtam Dávidot?! :oops: :)

Sudi: Nem válaszoltál, hogy a tesód kisfia van-e a képen?! :cry:

Joci nevében is köszönöm mindenkinek a gratulációt a járáshoz. Gondolhatjátok, milyen boldogok voltunk tegnap a férjemmel, hogy az áruházban - anyu vett magának egy könyvespolcot és vele mentünk nézelődni - kétfelől fogva a kezét sétálhattunk vele. :D
Most mennem kell, mert Joci itt sertepertél körülöttem és ki akarja kapcsolni a gépet! :shock: :lol:

Többiek, írjatok!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Szia Kati!
Némáá itt esz a fene engem.
Igena nővérem kisfia akivel a strandon voltunk! :-) Amúgy tegnap volt a keresztelője, mi voltunk a keresztszülők.
Gery nem csak akarni szokta, hanem ki is kapcsolja gépet, meg be is szokta! Már szinte mindet kapcsolgat! :shock: A ventillátort is be tudja kapcsolni, a mosógép a kedvence, annak el kell tekerni a gombját, azt is szokta, és imádja a ruhákat bepakolni, kipakolni!
Ha pórszívózok, akkor is "segít", ma a fejet szerezte meg, azzal szórakozott. :? :lol:
Ha mondom neki, hogy eszünk, akkor pedig mindig húzza kis az etetőszékét! Olyan édes! :-)

Tegnap a Dunaparton sétáltunk :

Kép

Kép

És egy csomóóó állatkát láttunk!! :

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szepen koszonom a koszontest. Egy picit irulok-pirulok hogy nem szoktam jelentkezni, de valahogy alig van idom. Sokszo tobb napot is kapok a munkahelyen es igy minen szabad pillanatom a Petivel toltom. Kozben a kozjegyzoi vizsgat is le kellett tegyem mert itt a bank dolgozoi kozjegyzoi dolgokat is ellatnak (a kozjegyzesnek egy reszet).

Szoval tegnao megunnepeltuk Peti szulinapjat. Mindjart teszek fel kepeket, de meg csak ez a 3 van atalakitva, majd ha keszen lesnek tezek meg fel. Petinek 2 tortaja volt, egyik fagyi (bolti) a masik sajtkrem torta amit en sutottem es amibe jol bele is lehetett tenyerelni :D Peti nagyon szepen fejlodik, mar olyan gyorsan maszik mind a golyo, barhol felall es ha all mar csak egy kezzel kapaszkodik, de mar gyakorolja az egyeduli allast es probalkozik egyedul is felallni.

Kép Szulinapi kepek
Kép Kép

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Na azt hiszem elszalt minden :shock:

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Este meg visszajovok, mert amit irtam az mind elszalt :x :x

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Andrea, jaj de jó, hogy jelentkeztél! :) :) :) Mentegetőzz csak mentegetőzz! Azért ránk is juthatna egy kis időd! :lol: :lol: :lol: :P :P :P NAgyon édes Petike a képeken, látszik, hoyg élvezte a tortába tenyerelést! :) Biztos büszkék vagytok, hoyg már egyéves a fiacskátok! :)

Sudi, Gery is olyan aranyos, és kis értelmes! Elhiszem, hgy lefoglalja az időd nagyrészét ő is! Krisztára is minden pillanatban figyelni kell! :roll: :lol: Szép képeket csináltatok mind a strandon, mind a Dunaparton.

Kriszta 3x fürdött már folyóvízben. Legelőször most kéthete, amikor a patakparton voltunk, és eléggé hideg volt a víz, de csak keveset volt benne. Aztán múlt vasárnap mindketten lubickoltunk a Marosban vagy félórát. Igaz, két részletben. Annyira élvezte, hoyg ki sem akart jönni. Állandóan csak mondta: víííí, vííí, Máó, Máó (azaz Maros :D ) Aztán kirándulás előtt vettünk egy kis úszógumit és azt is felavattuk szombaton. Nem bízott benne, de mondtam, hogy ne féljen, és nem engedtem el, ott voltam végig ellette, így aztán megbarátkozott. :)

Mint látjátok, megjöttünk a dokitól, és csupa jó híreim vannak. :D :D :D Illetve egy "rossz" is, de az majd később.
Szóval, Babóca nagyon ügyes, él, virul, szépen nő, betöltött 19 hétre saccolta az UH, mindene megvan, zárt a gerince, az agy normálisan kifejlődve. Hosszat most nem saccoltak, de a BPD-je 44 mm és a combcsont hossza 29 mm.
Méhszáj zárt, magzatvíz normál mennyiségű, méhlepény 0-ás, szóval minden a legnagyobb rendben. Sőt, a cisztának híre-hamva sincs :D :D :D :D :D :D :D ami a lehető legjobb az egészben. Most írt fel magzatvédő vitamint, illtve "feloldozott" az eddigi tilalmak alól. Persze, tűző napot, napozást továbbra is kerülnöm kell, de pl. már nem kell szerzetesi életet élnünk. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Őszintén, már vártam, hoyg ezt mondja. :wink: :oops:

A "rossz" a dologban annyi, hogy Mütyürke még nem volt hajlandó elárulni kilétét. :( A doki szerint most 19 hetesen nem is lehetne 100%-osat mondani, de jövő alkalomra szinte ígérte, hoigy már megtudjuk.

Ennyi. Most megyek, és pihenek egy kicsit, amíg Krisztának le kell feküdnie. Még van egy órácskánk.
(apropó, tegnap elaludt negyed 8-kor, és ébredés nélkül aludt reggel 7 óra 10 percig. Egyszer sírt fel éjjel 1-kor, amikor bekentewm az ínyét és aludt is tovább.)
JAj, és persze, ez kimaradt: kibújt mindkét alsó szemfoga, a jobb nem tudom, mikor, a bal oldali meg gondolom, az éjjel, amikor úgy visított, mert tegnap még nem volt ott a fog, de ma már megszúrt. :D Most már remélem, lesz néhány hónapnyi pihenás a fogak terén, már csak a leghátsó 4-nek kell kibújni.

Pontoisan még nem tudom, mikor utazunk, de valósuzínű, hoyg holnap du. valamikor. Addig még hátha tudok jönni. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!

Hát ennél jobb hírt,hogy eltünt a cisztád, nem is írhattál volna! Nagyon örülök!!!! :lol: És annak is hogy ilyen sokat írtál! Hiányoztál már!!! :lol: :oops:
Gratula az ujjabb fogacskákhoz!!!

Sudi!
Nagyon klassz képeket tettél fel! szép helyen voltatok nagyon sétálni!
Ami van nekünk uszógumi, annak olyan az alja, hogy csak a két lábnak van rés!
De Nektek szerintem már elég egy normál ha elviseli magán Gery!!! :lol:

Andrea
Nagyon szépek vagytok a képeken!!! Nagyon cuki a Petike!!!
Látom csajokat is hoztatok Neki!!! :wink: :lol:

Apa elment Tőserdőre éjszakai horgászatra az egyik kollégájához! Épp most mérgelődöm, hogy simán elfértünk volna Mi is Dáviddal, de az ember ezt a Gyurinak nem mondta!!! :twisted:
Na mindegy! Egy éjszakát kibírok nélküle! :cry:

Megyek elteszem magam holnapra!!!
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!!!

Edit!
Neked külön gratula az átaludt éjszakához!!!!! Most kicsit irigykedem!!! :oops:
Puszi!

bogyo75

Sziasztok!
Edith! Booocsi :roll: és gratula a jó UH eredményekhez, a hiányzó adatok miatt most jövő hétig izgulok veletek,mert kíváncsi percek ezek :wink:
Julcsi
köszi a kiigazítást Ákos meddig marad távol tőled és, ilyenkor, ezt, hogy éled meg? :roll:
Sedith, Sudipótolom a vonalzót most a sorok végén, köszönöm a türelmet :oops: SudiGery tehát egy igazi merülő búvár :o (a magne B6 szívizom erősítő :lol: , ha újabb strandot terveztek talán segít, hogy kiálljad a horrorisztikus merüléseket :lol: Én is hasonlóan féltem az Illéskét így babaúszunk már jó ideje, legfőképpen a saját megnyugtatásom érdekében :lol:
Andrea!Csatlakozom az előttem szólókhoz és kívánok minden szépet és jót Petikénekaz első szülinapján. Fincsi tortája lehetett, minimum őszibarackot (ha még kapok szépet) veszek is holnap a piacon úgy megkívántam a Peti tortájáról :wink:

Kép

dr.ed
dr.ed

Sziasztok!

Edith: Szívből örülök a jó híreknek, amiket az orvostól hallottál! :D Sajnálom, hogy Mütyürke ilyen kis "szégyenlős" volt tegnap, de hátha legközelebb......! :roll: Jocinak is kibújt végre alul kétoldalt egy-egy rágófoga és úgy látom, hogy fölöttük, fent is fehéredik az ínye. Érezzétek nagyon jól magatokat az elkövetkezendő napokban! :D

Andrea: Látom a képek alapján, hogy nagyon jó hangulatban telt Petike szülinapi ünnepsége! És a tortája valóban nagyon gusztusos! :D Mivel semmi negatívumot nem írtál, gondolom bevált az új munkahelyed és jól érzed ott magad! :) Gratulálok a kisfiadnak a felálláshoz, nagyon ügyes ő is! Kár, hogy nincs időd az írásra, de persze érthető is. Jó volt most újra hallani felőletek! :D

Sudi: Vicces! Joci pont ma reggel kattant rá a mosógépre, el sem akart mozdulni mellőle, nagyon tetszett neki, ahogy a gép dolgozott. Persze megprópálkozott ő is a gombok tekergetésével, de résen voltam! :wink: Tényleg nagyon szép képeket tettél fel! Jó nagy már a tesód kisfia is! :o

Julcsi: Hogy telt az éjszakátok?

Edi: Tudod már, hogy mikor költöztök?

Ma végre megint süt a nap :!: 8)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Kati!
Az éjszaka apa nélkül nem volt az igazi, ráadásul még halat se fogott szegénykém!!! :evil: De már nemsokára itthon lesz!!! :lol:
Kihasználva, hogy nincs itt, egész sokáig play station-öztem!!! :? Majdnem éjfélig! Hamarosan lesz az az új mese a mozikban, hogy lecsó, na az nekünk már több mint 1 hete megvan játékban! Nagyon aranyos!!! Én nem szeretem ezeket az erőszakos játékokat. Inkább az ilyen pontgyüjtögetős, ügyességi, ami nekem bejön!

Edi!

Áki 12.-én jön haza, a nyaralásból, de lehet, hogy utána még marad egy kicsit Sződligeten a nagymama telkén, de ez majd kiderül!
Én ezt a helyzetet már megszoktam, mert közel 5 éve ez van, és előtte pedig szinte az egész nyarat a telken töltötte, velünk csak a hétvégét,mert mi dolgoztunk!
De mindennap beszélek vele telefonon! :lol:

Klassz lett a vonalzód! :lol:

Szép napot mindenkinek!!!

bogyo75

Sziasztok!

Tegnap Regi legurult reggel az ágyról! Szegénykém akkorát szólt, hogy komolyan megilyedtünk, hogy nem történt-e v.mi komolyabb baja! Hál' Istennek semmi, jól van.

Sudi!

Azt hiszem, hogy Zolinak tetszik az IKEA, és nagyon remélem, hogy meg is marad. Már volt Pozsonyban leltárkor, meg máskor is, ugyhogy egész jól szerepel. Legalábbis én ezt gondolom.
Mire te visszamész dolgozni, addigra jár le Zoli próbaideje, és akkor ha megmarad bisztosan kollégák lesztek, de nem akarom elkiabálni.

Cs. Kati!

Most már én is tudom, hogy milyen ha beszakad a hátad, a sok menéstől!:lol:

szirwen1

Sziasztok!

Szilvi: Kb. másfél hete Joci is leesett az ágyunkról, olyan hirtelen történt, hogy nem volt időm beavatkozni, pedig ott voltam, de szerencsére neki sem lett semmi baja az ijedtségen kívül! :) Strapabíróbbak ezek az apróságok, mint gondolnánk! :wink:

Olyan kis huncut ez a Joci! Amint észreveszi, hogy nézzük ahogy egyedül lépeget, rögtön leül! Ezért mindig csak a szemünk sarkából figyeljük. :lol:

Mivel ma még rajtam kívül nem írt senki, így ennyi voltam. :(

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Mi ez a pangás????
Edit vajon már ismét elutazott????

Képzeljétek, most beszéltem telefonon Zsuzsival, azt üzeni, hogy jól vannak, csak nincs semmi ideje még olvasni se minket, nemhogy írni!!! Alida ujjabban sose alszik napközben! :roll:
Jövő hét elején találkozunk a városligetben, ha valakinek van kedve jönni, szívesen várjuk!!! :lol: Ha lesz konkrét időpont mindenképp megírom!!! :lol:

Kati, Szilvi!
Ne izgassátok magatokat, már Dávid is leesett az ágyról, még Berkenyén amikor voltunk! Az volt a szerencse, hogy előbb a párna esett le, aminek meg kellett volna állítania az Én kicsi fiamat, csak ez nem sikerült! És arra esett rá! Úgyhogy az ijedtségen kívűl semmi baja nem lett! :lol: :roll:

Tegnap volt itt Áki nagyanyja( a volt anyósom) és hozott egy csomó ruhát Dávidnak!!! :lol: :roll:
A legtöbb még olyan, amit Ákos is hordott, és még most sincs elhasználódva teljesen! Na jó, mondjuk orvoshoz nem abba a ruhákba fogom vinni, de itthon tökéletesen megfelelnek!!! :lol:

Képzeljétek, Én elnéztem a naptárat, és Áki már most vasárnap jön haza!!! :lol: A telekre nem akar menni, mert nem lesznek ott az unokatesói, és úgy unalmas! :roll:
Kép
Így tud már ülni a babám!!! :lol: :lol: :lol:

Elin, Edi, Sancsi, Mölli, Olive, Sudi, Beuci, jelentkezzetek!!!!

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Benéztem ám én tegnap is, de szembesülnöm kellett a saját írásommal, mint utolsó bejegyzéssel! :cry:
Jocit mára egyáltalán nem érdekli, ha nézzük, kétlábon bebarangolja az egész házat, igaz, hogy legtöbbször fenékre ül a küszöböknél, de előfordult már, hogy sikeresen átlépett rajtuk! És már nem is akarja, hogy megfogjuk a kezét! :o :lol:

Julcsi: Örülök, hogy Zsuzsiék jól vannak! Szívesen benne lennék én is abban a találkozóban, de innen Törökbálintról nem vállalok Jocival egy ilyen "hosszú" utat tömegközlekedéssel, pláne hétköznap. Azért majd számolj be és remélem csináltok közös képeket is! :) Én is kaptam ismerősöktől nagyon sok ruhát Jocinak, olyat is, amihez még bőven kell nőnie, hogy jó legyen rá. Ezek között is vannak olyanok, amiket csak itthonra adok rá és olyanok, amikbe elvihetjük valahová. Dávid nagyon szépen ül a képen! :D

Lányok, írjatok!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Tegnap a Regi az ágyon megtett 2 lépést egyedül!
Nálunk már ez is nagy szó!
Lehet hogy pár napig nem tudok majd jönni, mert lecseréljük az internet szolgáltatót, és nem tudom hogy, lesz-e szünet az új, és a régi között.

Julcsi!
Szerintem csak jó, hogy kaptál ruhát, a mai világban annyi féle kisruha van, hogy sokszor nem is lehet megmondani, hogy az új vagy régi.
Nekem csak egy pár van olyan amibe orvoshoz viszem, a többi zömében itthoni.

Cs.Kati!
Tök jó hogy megy a fiad!

szirwen1

Sziasztok!
Milyen ügyesen ül már Dávidka! Gratula neki!! :lol:
Gerynek is volt ugyan ilyen gatyója!! :mrgreen: :mrgreen:
Nézd csak :

Kép
Csak akkor Ő még 3 hónapos volt! :lol: :lol: :lol: milyen pici is volt.....................

Tegnap Martonvásáron jártunk! :-)

Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Rita !!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom jársz e erre, de küldtem nemrég emailt neked!
Már nem tudom, hogy kapod e, vagy sem!!! :? :? :?

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Szilvi!
Regi is el fog indulni, ne légy türelmetlen. Minden jön a maga idejében! :wink: :lol:

Joci is nagyon kis ügyes, emlékszem amint Gery biztosan járt, egyenesen kikérte magának, ha fogtam a kezét. Nos ez még ma is így van. :? Bár tegnap mikor sétáltunk, egész rendesen szót fogadott, és fogta a kezem! :shock: :D

Milyen hülye hűvös lett!!! :evil:
Délután így nem tudtunk lemenni, mert csöpögött az eső is, most is esik. Szép hétvégének nézünk elé.
Nah, jóó éjt mindenkinek!

Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Hát, nem is tudom, hol maradtam el. Néha beleolvastam a topikba, de láttam, nincsen nagy mozgás, meg addigra már erőm sem volt írni ide is... Kép

Kati! Hogy vagy! Őszintén sajnállak benneteket mamád elvesztése miatt!
Gratulálok Jocinak a járáshoz, mostmár te is kapcsolhatsz nagyobb sebességre :lol:

Szilvi! Regi is megmutatta, hogy mire képes, most már csak tökéletesíteni és gyakorolni kell. Biztos csinálja, csak rá kell kapnia az ízére.

Editék meg csak nyaralnak, lógatják a lábukat.... Kép

Bogyó! Olyan édes lett Dávid a rövid hajjal!!! Nekem jobban tetszik így! Köszi, hogy hiányoltál!

Zajlik az élet megint...múlt héten minden napra volt progink, és hát ez a hét is elég sok újdonságot hozott.
Múlt héten egy délután mi is babanetes talit rendeztünk. Sajnos sokan nem tudtak eljönni, mert vagy a csemete, vagy ő maga volt beteg, vagy messziről kellett volna jönniük, de így is szupi volt. Már tervezzük a következőt is :wink:
Itt vagyunk:
Kép
A 3 "nagy" gyerek:
Kép
Voltunk egy másik netes ismerősnél is:
Kép
Itt meg ki van dőlve. Jó hosszú lett az én lányom :lol: :
Kép
Kép
Ő meg a kis barátnéja, Dorka, aki már 20 hónapos, de még ilyen pincurka:
Kép

Meg hát az történt még a héten, hogy hívtak a melóhelyről, nem akarnék-e hamarabb visszamenni, mert most átszervezések vannak. És mivel én úgysem tudnék műszakot vállalni, így jobbnak látom most visszamenni, Lilcsit meg bölcsibe adni, mint aztán ki tudja...? Így most nem az eladótérbe kerülnék vissza a boltba, hanem az árúátvételre az irodába, ahol nincsen délutános műszak, és csak hétköznap van meló. Most próbálom megemészteni, mert ez olyan, mint egy hanyattlökés :cry: . Lilcsinek már a bölcsit is kinéztem, csak az a kérdés, mikortól menjek melózni, mikortól kezdjük a beszoktatást.

Hát ez van....nehéz, de muszáj.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaj, de bunkó vagyok! Ed, neked meg nem is köszöntem! Szia! Félig-meddig mi is sorstársak vagyunk, én is egyedül csináltam végig a terhességet, de ez 1 másféle történet, mint a tied!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Úgylátom mindenki elfoglalt volt 7végén!!! :?

Végre eljutottam a tescóba, ahova kb 1 hónapja készülök!
Kaptam is Dávidnak bodykat, ugyanis azért mentem!
Nagyon jó minőségűek vannak, elég jó áron! 3 db 800ft!!!
Megbeszéltem Zsuzsival is a találkozót! Csütörtök délelőtt 10 órában maradtunk! Aki akar jönni szívesen várjuk! Természetesen fényképeket fogok csinálni! :P

Elin!
Apának is jobban tetszik rövid hajjal a kisfia!!! :lol: Végül is Nekem is, de tudom, hogy mégegyszer nem lesz ilyen gyönyörű haja! de hál istennek van róla jópár kép, és ha nosztalgiázni akarok, akkor csak előveszem, és megnézem!!! :lol:
A te lánykád tényleg jó hosszú lett már! És milyen szépen alszik! :lol:

Sudi!
Mostmár nemcsak hogy ül, de kapaszkodva feláll a kiságyban, vagy ahol éppen megtud kapaszkodni! :lol: Kicsit még életveszélyes, mert elengedi a kezét, és elborul, aminek aztán sírás lesz a vége! :roll:
Megint nagyon klassz helyen voltatok, és olyan szép Gery! Igazi kispasi :lol: 8)

Mennem kell, mert Dávid nyüglődik!
Mindenkinek szép napot kívánok!

bogyo75

SZiasztok!

Bogyó! Szívesen csatlakoznánk a találkozóhoz, ha nem probléma.
Norbi elmegy egy hétre melózni, egyedül leszünk, ilyenor többet jövünk-megyünk.

Hol pontosan?

Rita & Tomi
Kép
ritike

[color=yellow]Sziasztok!

A hétvégét itthon töltöttük, a férjem szombaton dolgozni volt, úgyhogy semmi különösről nem tudok beszámolni. :)

Szilvi: Jocinál úgy történt ez az elindulás, hogy miután megtette az első néhány lépést egyedül, azután egy hétig többnyire megint csak kapaszkodva közlekedett, múlt szerdán hirtelen megint önállósult, azóta pedig meg sem lehetne állítani. :lol: Ugyanígy volt nála anno a felállásnál. 1 hétig nem ismételte meg az első alkalom után. :roll:

Nóri: Köszönöm a kérdést, azt hiszem a nehezén már túl vagyok a lelki megrázkódtatásnak. :) Mikorra kell eldöntened, hogy mikor mész vissza dolgozni? Biztos nehéz lesz megszokni, hogy nem vagy egész nap Lilcsivel. Már én is előre tartok attól, hogy milyen lesz Jocitól megválnom. Igaz, én 3 éves koráig szeretnék itthon maradni vele, de majd meglátjuk, hogy anyagilag bírni fogjuk-e?! :roll: A képek nagyon jók, a kislányod pedig tündérien alszik a békája mellett. Jocinak egy maci a kedvence.

Julcsi: Tényleg jó áron vetted a body-kat, mondjuk Joci most egy időre el van látva velük, úgyhogy nekünk nem kell. Gratulálok Dávidnak a felálláshoz! :D Áki hazaért, jól érezte magát?

Sudi: Tényleg gyönyörű képeket tettél fel már megint! :D Látogatóban voltatok valakinél vagy egyszerűen csak kirándulni? Ha jól tudom, valami kastély is van ott. (Meg is néztem a térképen, tőlünk sincs messze Martonvásár.)

Joci olyan aranyos volt az előbb. Egyedül akarta felvenni a szandálját, persze nem sikerült neki, de nagyon igyekezett. :lol:

Puszi:
[/color]

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Bogyó!
A hétvége nálunk is vásárlással telt, de azért jutott szórakozás is.
Hol is lesz pontosan a találkozó?
Nem igérem hogy, el tudok menni, mert nem a városban lakunk, de ha úgy adódik, akkor mi is szívesen mennénk.

Cs.Kati!
Nagyon remélem, hogy nálunk is hasonlóképpen lesz, mert 24.-én vissza kell vinnem a Regit az orvoshoz, és nem szeretném, ha gyógytornát javasolna.
A beutazás most elég problémássá vált.
csak 1 buszjárat maradt, és az is átmegy vagy 3 kisebb városon, így a menetidő a duplájára nőtt.
Vagy van a vonat, ami a városban okozhat problémákat.

Sudi!
Pontosan mikor kezdesz dolgozni?

szirwen1

Sziasztok Lányok!

De buta vagyok, hogy a helyszínt nem írtam le! A VÁROSLIGET!!!!
Reméljük az időjárás nem szól közbe, mert pont csütörtökre mondják a lehülést! Ha mégis rossz lesz az idő, akkor pedig az ikeára gondoltam ami az Örs vezér téren van!
Most csak ennyi, mert a párom hiszizik, hogy mindíg netezek!!! :roll:

Puszi!!!

bogyo75

Sziasztok!

Bogyó!

Nagy az a városliget, pontosan hol?
A csónakázótónál, vagy a várnál? Részemről az IKEA is nagyon jó, mert pont arról jövök Gödöllő felől. Sőt, ha minden igaz jön egy meglepivendég is... Ismeritek :D

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok Lanyok!

Annyit gondoltam ratok, de sose jutottam odaig, hogy irjak is. Roviden annyit rolunk, hogy julius 7-en visszajottunk Angliaba. Jo nagy kupi vart minket, mivel ugye a ferjem addig atkoltozott, amig mi otthon voltunk. Meg mindig tele a garazs dobozokkal es nem jutok odaig, hogy kiramoljak. Most egy kicsit konnyebb, hogy itt vannak anyukamek 10 napig, de a pakolasra lehet, hogy igy se fog sor kerulni. Szombaton visszaalltam a munkaba, persze csak "konnyitett muszak" egyenlore. Most volt az elso eskuvofenykepezesunk, amiota Lolli megszuletett. A kovetkezo csak szept. vegen lesz, aztan meg lesz egy az osszel valamikor es dec. 29-en. Szombat egy kicsit durva volt. Elszoktam mar delelott 10-tol este 10-ig tarto fotozastol. Na, meg az is zavart, hogy nem tudtam, mi van Lollival. A szuleim vigyaztak ra es nagyon jol megvolt veluk, persze azert megis aggodtam. Nagyon jo kislany volt, nem is sirt nekik egyaltalan. Kepzeljetek el, apukammal meg jobban elvan, mint velem! :roll:

Remelem, minden baba es csaladja jol van. Nagyon orulnek, ha valaki tomoren be tudna nekem szamolni az elmult 2 honapban tortentekrol, mert sajnos nem tudlak visszaolvasni titeket. Amint tudok, kuldok nehany kepet is Lolcsirol e-mailben.

Sok-sok puszi:

Helga es Lolli

KépKép
olive

Szia Rita!

Még én se tudom pontosan, hogy hol, de priviben megírom a számomat, és akár már az örstöl mehetünk együtt, ha te is bkv val jössz!?

Bocsi, de most csak ennyi, mert megyek sétálni, már várnak!

puszi mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Sikerült eljutnom idáig is! :lol:

Sikeresen hazaértünk Veszprémből! Nagyon jól éreztük magunkat!
Ha valakit érdekel, majd írok élménybeszámolót is!

Látom tali szerveződik!
Ha jó lesz az idő, akkor mi csatlakoznánk!
Az IKEA-t kihagynám, mert az a mi esetünkben 2 emberes program.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Sancsi, de jó hogy jöttök!!!

Ma lelépünk Gödöllőre, ott is alszunk, úgyhogy nem lesz netem. Valaki dobjon légyszi egy sms-t, ha megvan a konkrét helyszín.

Bogyó, nem tudom még, megálmodom, hogy mivel megyünk, az örsig bizots kocsival, de onnan még nem tudom, de lehet, hogy végig azzal, csak nem szeretek Pesten vezetni.
Azért nem hívtalak, mert hajlamos vagyok lebeszélni a kártyámat.... :D
de még egy darabig ki kell húznom vele.

mentem!

Rita & Tomi
Kép
ritike

gbvvvvvvvvvvvvvvvv sad v
0 v 1

Ezt Tomi írta, majdnem el is küldte, behozta az előnézetet.
Állandóan ideoson, és nyomogat :D

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Már napokkal ezelőtt hazaérkeztünk, de utána is mentünk még erre-arra, úgyhogy csak tegnap este keveredtem net elé. Azaz keveredtem volna, ha lett volna net. :roll: Lekapcsolták, mivel nem fizettünk idejében. Ma aztán fizettem, így van. Most viszont az a "gond", hoyg holnap van az István születésnapja és pénteken ünnepeljük, arra kell készülődnöm. (Kati, tudom, tudom, már egy éve adós vagyok azzal a tortarecepttel. Kellőképpen szégyenlem is magam miatta. de most még nem is tudom, hol van a lapom. :roll: :oops: )
Mindennek tetejébe ma egész nap fájt a hasam és a derekam. Tompa görcsszerű fájdalom, mintha menstruálnék. Csakis a legszükségesebbeket végeztem el, pedig ki kellene takarítanom az egész házat. Majdcsak megleszek valahogy. Nem akarok panaszkodni, de olyan nagynak, nehéznek érzem magam. Már nem tudok úgy mozogni, mint ezelőtt, a ruhák nem jönnek rám, csakis abővebbek vagy kismamacuccok, olyannak érzem magam, mint Krisztával 7 hónaposan, pedig csak alig múltam 4. Mi lesz velem még decemberig, nem tudom. :roll: A pocakom is nagy már, bárki észreveszi, hogy nem csak meghíztam. :lol: :lol: :lol:
Tegnap voltam kerek 20 hetes, és megörökítettük:
Kép
Kép
Kriszta jól van, napról napra tud valami újabbat és újabbat, alig bírjuk követni, tartani az iramot. A szókincse nagyon gyorsan gyarapszik, bár nem ejt mindent teljesen tisztán. Haladunk a bilizéssel is, ő szól, bár nem mindig ha jön a pisi vagy kaki, de ráérünk még, tudom.
Kicsi huncutka kukoricaevés közben:
Kép

Kb. ennyi rólunk, remélem, itt is mindenki jól van, remélem, hétfőtől arra rendszeresen tudok jönni. István visszamegy dolgozni (phű, basszus, ilyen rövid 3 hét? :shock: :shock: :shock: ) és délelőtt gondolom, akad egy kis időm a netezésre. Addig is hébe-húba jövök még, ha tudok!

Puszilok minden babát és mamát! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edith: Már éppen gondoltam, hogy küldök neked egy SMS-t, hogy hol maradsz ilyen sokáig?! :lol: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Az a bizonyos recept még eszembe jut néha.......! :P Ne aggódj, nem haragszom érte, hogy elfelejtetted, de azért ha lesz egy kis időd és persze kedved, akkor azért leírhatnád. :) Nem csodálom, hogy nehezebben tudsz mozogni, mint eddig, jó nagy pocakod van! Azért csak vigyázz azokkal a görcsökkel és inkább pihenj ahelyett a takarítás helyett. István vagy Ani biztosan szívesen segítenek, ha megkéred őket. Joci is egyre okosabb, már nagyon sok mindent megért, amit mondunk neki és ha kérdezünk valamit, hogy hol van ez vagy az, akkor rámutat vagy odahozza. A beszéd terén még mindig ott tartunk, hogy ha ad valamit, akkor mondja, hogy te-te (tessék), ha pedig kér, akkor azt, hogy ade (add ide). Egyéb felismerhető szót még nem hallottam tőle, annak ellenére, hogy rengeteget "magyaráz". :)
Hogy álltok az áttéréssel a tápszerről a tejre? (Én még mindig nem kezdtem el. :oops: )
Istvánnak ismeretlenül is boldog születésnapot kívánok! :D

Olive: De jó, hogy jelentkeztél! Sokat gondoltam rátok mostanában! Elhiszem, hogy nem volt kellemes a felfordulásra hazaérkezni, de előbb-utóbb csak sikerül berendezkednetek és akkor megint szép lesz minden! :) Velünk annyi történt mostanában, hogy sajnos a nagymamám meghalt a kórházban a múlt hónap közepén, annyira legyengült a műtét után, hogy már nem tudott felépülni. Ami viszont örömteli, hogy Joci egy hete önállóan jár! :D Lolliról már nagyon várom a képeket, remélem mielőbb küldöd!

Sancsi: Engem érdekelne az az élménybeszámoló! :wink:

Megyek ebédet főzni.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Tegnap találkoztunk Julcsiékkal!!! Nagyon jól éreztük magunkat, a Városligetben voltunk. Kár, hogy más nem tudott jönni, legközelebb jobban megszervezzük.

Nekem továbbra is alig van idôm, most Alida épp alszik, úgyhogy loptam magamnak néhány percet. Nagyon jól vagyunk, Alida olyan rohamosan fejlôdik, hogy lépést sem lehet vele tartani. Szerencsére nagyon kiegyensúlyozott és mindenkihez nagyon barátságos, nagyon szeret ismerkedni. Még tart az építkezés, hetente 1-2* megyünk le Almádiba rájuknézni, hát elég fárasztó. Nem baj, remélem hamar kész lesz és akkor még mi is nyaralhatunk egy kicsit. Mostanában bevezettem, hogy ha törik ha szakad, minden nap leülök a zongorához, még ha Alida körülöttem sertepertél is. Persze mindig ilyenkor jut eszébe cicizni, de azért most már negyed órát is elvan rosszalkodás nélkül.

Na felébredt! Örülök, hogy mindenki jól van, újaknak üdv, minden babának és mamának sok-sok puszi!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Kati, oszinte reszvetem a nagymamad miatt, de remelem legalabb Joci sok-sok oromet szerez nektek.

Zsuzsi, ugy orulok, hogy hallottam rolatok is! Biztosan jo lehetett, hogy tudtatok Julcsiekkal talizni. En egy kicsit elmaradtam a forumos hirekkel, mivel nagyon sokaig nem tudtalak olvasni titeket. Jol ertettem, epitkeztek Almadiban?Oda is fogtok koltozni vagy csak nyaralo lesz? Mi ugy nez ki, hogy szept. 20. korul megyunk par napra a Balatonra, mivel az egyik legkedvesebb baratnomnek lesz eskuvoje. Ugy volt, hogy csak tavasszal lesz, de elorebb hoztak. Nekunk ez egy kicsit korai, jobban orultem volna a tavasznak, de nem szeretnenk kihagyni, foleg, hogy a ferjem lenne a fenykepesz. Szoval, ugy tunik, megyunk. Meg csak azt nem dontottuk el, hogy kocsival vagy repulovel. Nem regen csereltuk le a kocsinkat es ez dizel es nagyon jo a fogyasztasa, szoval, arban kb. ugyanannyira jonne ki az ut, mint repulovel. Igy meg meg is tudnank allni Nemetorszaban rokonlatogatasra is. Csak attol felek, hogy Lollinak strapas lenne a sok kocsikazas.

Na, rohanok, mert nem haladok a munkaval.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Szia Olive!

Szerintem ne félj a kocsizástól. Persze attól függ, hogy Lolli mennyire van hozzászokva, mi Alidával elég sokat autózunk egész kiskora óta és nagyon jól bírja, tök jókat alszik és elvan. Almádiban a már meglévô nyaralónkat újítjuk fel, hogy le lehessen néha menni. Már nagyon várjuk, hogy kész legyen!

Nem tudom mi van ma, de Alida rengeteget alszik, ezért tudtam most is benézni. Lehet, hogy vihar jön?

Puszi mindenkinek!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Sokat gondolkodtam, hogy megírjam -e ezt a hozzászólást, de mivel ezen jár az agyam, és akárhogy gondolkodtam, csak egyféle következtetésre jutottam, hogy megírom.

Vártam esteleg valamit, hogy miért nem tudtatok jönni a találkozóra, vagy ilyesmi, de semmi.

Igaz, ritkán írok, de azért mindig olvasom, hogy kivel mi történt, és szeretlek Titeket, hisz van, akivel már több, mint két éve követjük nyomon egymás életét. De azt hiszem én is eljutottam arra a pontra, hogy ez a fórum, már nem "az" a fórum.

Történt ugyanis, hogy mikor Bogyó, írta, hogy találkoznak Zsuzsival, és hogy "aki akar jöjjön", nagyon megörültem, és írtam, hogy mi is mennénk. Kaptam egy privit Bogyótól, hogy jó, ha minél többen leszünk, és a számát. Szóltam Eszternek (Etterke), mert még nincs netjük, és mikor még Sp-ban lakott, mondta, hogy milyen szívesen jönne ő is találkozni a többiekkel. (Ő lett volna a meglepetés)

Helyszín: Városliget. Próbáltam kideríteni, hogy hol lesz pontosan a találkozó, de erre már nem kaptam választ. Mivel Gödöllőn aludtunk, és ott nem volt net, kértem Bogyót, hogy küldjön egy SMS-t, hogy mégis hol, vagy ilyesmi, vagy mennek -e egyáltalán, mert ha nem a városligetben, akkor az ikeában találkoznak.
Nem kaptam semmit, szerdán estefelé elkezdtem hívogatni Bogyót, de nem tudtam elérni. Eszternek sem tudtam semmit mondani, hogy akkor hová menjünk pontosan. Reggel sem történt semmi, így Eszterrel megbeszéltük, hogy akkor az Örsön mi találkozunk, nem indulunk neki a Városligetnek, mert az kicsit tág fogalom, az Állatkerttől a Pecsáig.
(Amúgy nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek is tetszettek egymásnak, Réka nagyon tüneményes kislány, és Eszterrel nagyon jót beszélgettünk.)

De ebbe Esztert, sem Zsuzsit nem szertném belekeverni, az én saját következtetésem az volt, hogy ez elég furcsa dolog volt Bogyó részéről. Valahogy nem csipázom az ilyen munkát, szeretem inkább az egyenes dolgokat. Ma, még aggódtam, hogy nem történt -e valami náluk, azért nem jelentkezik, egész nap nézegettem a fórumot, de amikor láttam, hogy Zsuzsi írt a találkozóról, kicsit azért elborult az agyam. Nem kell szeretni engem, de az ilyen dolgokat azt hiszem nem így kell elintézni, vagy ha nem akarod, hogy valaki menjen, nem kell kiírni a fórumra, hogy aki akar jöjjön-vagy ilyesmi. Kedves Bogyó, azt hiszem kevésbé esett volna szarul, ha írsz egy mailt, hogy ne menjünk ezért, meg azért, mint ez az eljárás. Nem gondolom, hogy egy SMS elküldése lehetetlen lenne, ha tudod, hogy valaki várja, mert tudtad, hogy készülünk. De most induljak el a Gödöllőről valahová a Városligetbe, vagy az IKeába, döntsem el, hogy a beborult ég az nektek rossz vagy jó időt takar, és akkor majd találkozunk valahol???

Nem vagyok bunkó, észreveszem, ha nemkíváanots vagyok, és nem erőltetem a dolgokat, de Te megírtad, hogy hívjalak fel, meg minden, számomra úgy tűnt, hogy örülsz, hogy megyünk. Tévedtem. Aztán se kép, se hang. Ez nem vall túl egyenes jellemre.

Sőt, tudok durvábban is fogalmazni, de nem akarok.

Köszöntem a részvételt, ezennel két év után befejeztem a fórumozást, akivel lehet, inkább e-mailezek. Asszem elment a kedvem.

Most nem szeretnék felsorolni mindenkit, akit nagyon szeretek, nehogy valaki kimaradjon a felsorolásból, és megbántsam.

sziasztok

Rita & Tomi
Kép
ritike

Lehet, hogy nem is kellett volna ezt az egészet leírnom, lehet, hogy nincs is igazam.

De úgy ki vagyok AKADVA!!!!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Mi megvagyunk .Mesi jó nagyott nőtt mostanában,de majd teszek fel ismét képet.Nincs bölcsi ,így itthon lopjuk a napot,de nagyon jó.Rég volt már mikor nem kellett hajnalban kellni a bölcsi miatt!Na de nekünk is jár ennyi.

Lassan kész van a ház terve!Egész szuper lett eddig amit készített a tervező.De még hétfőig alakít rajta egy kicsit.Úgy lesz ahogy mi szeretnénk ,mert mi előre megrajzoltuk,hogy kb. mit szertnénk és megvalósítható!!!!Hát ennek nagyon örültünk.Szóval ,ha kész lesz megmutatom :wink:

Ritike: szerintem nem volt szándékos Bogyó részéről.Nem így ismertem meg.

Majd ,ha végre én is eljutok Pestre úgy hogy tudjak Cs-né Katival meg Jocikával talizni .Remélem egyszer azért összefutunk az életben ,mert így gépen keresztül is édesek a bébik,hát még amit produkálni tudnak.Erről tudnék mesélni Mesi részéről.

No megyek,mert vendégeink lesznek délután és még egy kicsit takarítok,mert tegnap eljátszottuk az időt :oops:

Igyekszem mostmár többször jönni,mert kicsit lesz mostanában időm.

Edit:mekkora pocid van már,asszem írígy vagyok!! :oops:

Szép napot mindenkinek!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Rita!
Szerintem sem akart Julcsi kihagyni Titeket! Mondta nekem, hogy hétfô óta rossz a gépük és nem tud egyáltalán fórumozni. Az, hogy miért nem vette fel a telefonját, nem tudom, engem többször is hívott és furcsállotta is, hogy Te nem jelentkeztél, mert számított arra, hogy jöttök. Nekem egyszer?en nem jutott idôm netezni azokban a napokban, mert Almádiban voltunk, ahol még véce sincs pillanatnyilag, nemhogy más. Amellett meg úgy t?nt, hogy Julcsi mindenkit informált. Én személy szerint NAGYON sajnálom, hogy nem találkoztunk Veletek!!! Mi végülis 11-kor találkoztunk a Pecsánál (elôzô nap este 11-kor értünk haza, így áttettük a találkozót 10-rôl 11-re) és két játszótéren voltunk. Sokat hintáztak a gyerekek, Alida homokozott, aztán átmentünk egy nagyobb gyerekeknke való játszótérre, hogy Áki is tudjon játszani.

Én változatlanul nagyon szeretnék Veletek találkozni és bár a fórumozásra nincs idôm mostanában, Alidával úgyis mindennnap sétálunk és bárhová el tudunk mennni! Nem tudom, hogy benézel-e még ide, azért remélem, hogy igen, de mindenesetre írok egy mailt is.

Mégegyszer mondom, hogy biztos vagyok benne, hogy valami szerencsétlen félreszervezés történt és semmi más!!

Mi ma is megyünk bojlert és mosogatót venni, aztán levisszük Almádiba. Már kezd elegünk lenni...
zsuzsi 81

Ha valaki tudja Rita email címét, elküldi nekem priviben? (A régi emilemmel együtt elveszett az összes címem)
Köszi!
zsuzsi 81

Sziasztok Csajok!

Szia Bogyó! Előjöttem, csak kicsit "nyaraltunk"!
Elmentünk Nagypapáért A mátraházai tüdő szanatóriumban,ti.itt erősödött 3 hétig,majd,hogy ne legyen hosszú a hazaút Illéskének, néhány napot az épülő,szépülő egerszalóki fürdő paradicsomban voltunk. Már most 19 medence vanés mivel sós, kénes a víz és a piciknek nem kénes a medence, de a sóban elő organizmus nem marad meg, Illéském is bátran pancsolhatott. (Ezen a strandon még mesterséges fertőtlenítés sem kell)
:idea:
Szia Olive, és Nóri üdvözöllek beneteket, még mi nem találkoztunk :lol: Nagyon aranyosak a gyermekeitek!
Edit! Gratula a 20. héthez! Mikor lesz UH vizsgálatod, lerágom a 10 körmöm olyan kíváncsi vagyok Mütyürke kilétére :shock:
Sudi Mesteri fotókat tettél fel :idea: Gery milyen elmélyülten játszik és milyen kedves, de [img]
Ime tőlünk is néhány képen a nemrégen múlt Illés napi motorozásról ésgyalogszeres haladásról :wink: http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 123.67.jpg[/img] Kép nagyfiús ahogy mosolyog.

Kép

dr.ed
dr.ed

[img]l%20emaradt%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1186821561.55.jpg[/img] [/b]

dr.ed
dr.ed

Már megint bénázok, de annyira sietnék. Kép

dr.ed
dr.ed

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?