Új privát üzeneted érkezett!

Zsu: vagy a jövő hét végén, vagy a 20-i héten.

Szerintetek mikor lehet úszni?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka!Én ehhez az úszás dologhoz nem tudok hozzá szólni, fogalmam sincs, és sajna nem is lényeges nekem, mert az úszás tudásom elég gyenge.

Mazsola, neked is jó munkahelyed lehet, ha ennyire kell titkolózni. Ez azért olyan felháborító, hogy egy ilyen fontos dolgot nem mondhatsz el a munkahelyeden, mert félted az állásodat. De sajna ez manapság egyere inkább gyakori.

Zsu

Kép
bvigh

Klarka:Van aki azt mondja,hogy végig,van aki,hogy csak a 12.héttől,de azt is csak természetes vizbe.Én nem kockáztattam,inkább tűrtem a meleget.Még a kádban sem fürdök,csak zuhanyzom.De az is lehet,hogy csak én vagyok paranoiás.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa: hát ezt akkor buktam, mert a 12. hét szeptember közepén lesz, akkor meg már nem lesz strandidő....:(

Jó éjt mindenkinek!

Kép
klarka

Sziasztok!
Már hetek óta olvasgatok ilyen fórumokat, hiszen mi is egy ideje baba-projecten vagyunk.
És ma (a 35. ciklusnapon, 5 nap késés után) pozitív lett a tesztem :D
Ugyan a második vonalka halványabb, de állítólag ez fázistól függő.
Amúgy nem szédülök .. semmi bajom .. picit feszül ez-az :D
Persze akkor élem bele magam 100%osan, ha a dokim már látott.

Kíváncsi lennék, akik túl vannak az első heteken, mikor kezdtetek émelyegni, rosszullenni??

Akik meg próbálkoznak, azoknak sok sikert, és: gyertyaállás!! ;) :D
szösszenet

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!
Olyan jó hogy újra itt lehetek,már elvonási tüneteim voltak :( :( :!: :!:

Szösszenet:Üdv közöttünk!Még ugyan halkan,de gratula a babához!!!!!!! Mikor mész dokihoz??????

Kriszti:Hogy birtad a felújitást?lassan nálunk is garázdálkodni fognak,mert kötik be a cirkót.Remélem nem csinálnak nagy felfordulást.Na meg legalább a babaszobát ki kellene festeni..

Krisztinka:Milyen volt a nyaralás???????????Kérünk sok-sok képet!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

[quote="ancsa03"]
írta:
ancsa03Szösszenet:Üdv közöttünk!Még ugyan halkan,de gratula a babához!!!!!!! Mikor mész dokihoz??????

Halkan köszi ;) Aranyos vagy :)
A férjem holnap este tér haza külföldről, és pénteken megcsinálunk még egy tesztet. Ha az is pozitív (ha halványan is :D), akkor kedden irány a dokim.
Biztos vagyok benne, hogy jó lesz veletek megosztani az érzéseket, a kérdéseket .. látom itt már vannak akik bőven előrébb tartanak :D

Engem nagyon foglalkoztat a kérdés: magzatvédőt szedtek? Mert én kérdeztem a dokimtól, amikor elkezdtük tervezni a picit, és ő nem ajánlotta .. nektek mi a meglátásotok? Nektek mit javasoltak? (köszi a választ előre is)
szösszenet

Sziasztok!

Kiszigeteltem magam,hajnali 3kor értem haza :?

Szösszenet:üdv közöttünk,és halkan,de gratulálok neked.Nekem amikor elkezdünk élesen lőni,mondta a dokker,hogy szedjek elevitet és folsavat.elevitet a szoptatás végéig.Hát nem akarok hónapokon keresztül elevitet szedni.

Mazsola:sajnálom,hogy a munkahelyeden így állnak hozzá,ha valaki várandós.Meddig kell tikoóznod?
vedresandi

Andi - köszi az infokat :)
Most megyek, veszek 1-2 vitamint, folsavat.
Egy komplex vitamint már évek óta szedek .. nem tudom amellé kell-e esetleg calcium vagy magnézium .. majd ha megyek a dokihoz, kifaggatom :)
Egyelőre azon szorítok, hogy ne legyen vaklárma az egész :D
szösszenet

Szösszenet, én csak folsavat szedek, meg a szúrkál a hasam, akkor magne b6-ot,alkalomszerűen, ami kicsit a hányingerre is jó--nekem mondjuk arra sz@rt sem ér.

Én a fiammal szedtem elevitet, 3850 lett a drágám, asszem legközelebb jó lesz valami kisebb baba is, bár császáros voltam.
Nem állítom hogy az elevit miatt nőt meg, az apja sem piskóta, és külsőre nagyon rá hajaz, de az biztos, hogy az étvágyam az egekben volt tőle, fel is szedtem 21 kilót.

De ha mondjuk heti 2 dbot beszedsz, abból biztos nem lesz baj, sőt. Csak nekem annó a dokim, napi 1 et javasolt, szerintem az sok. Ráadásul sokaknak székrekesédt okozott, nekem is volt tőle :?

Klarka, mi júli végén voltunk a Balcsin, én fürödtem is benne, Petivel pedig még uszibanis voltam, sőt majdnem termál melegségűben is.
Sokan szörnyűlködnek most esetleg, de azt vallom hogy amelyik maradni akar, az maradni fog, és egy erős babón nem fognak az ilyenek. Ja, és egy ismerősöm mesélte, hogy a dokija mondta neki, hogy ha valami felfertőződik mégis, akkor a nyákdugó kb 2 hétig védelmet nyújt, nem rohannak föl a méhbe a bacik azonnal. Persze nem árt az óvatosság, már a múltkoi esetem óta kicsit én is óvatosabb vagyok.
De ha betöltöm a 13-14.hetet, én fogok járni úszni, mert jól esett Petivel is. Mozgás is, és az ödémára, lábvizesedés ellen is nagyon jó.

Na eleget osztottam az észt, ránézek a fiamra, húzza e még a lóbőrt, vagy rosszalkodik valamit.
Vendég

Kacika: te vagy az én emberem! Meg persze a többiek is, de ugyanezt vallom. Persze tóba szívesen megyek. Konkrétan jövő héten 4 napra elmegyünk Nyugat-Magyarországra a Vadása-tóhoz, ami egy kisebb tó és kb. 35-40 ember fürdik benne max. Asszem belemennék (ha melltempózni nem is fogok - gondolom értitek - nem akarom magam telepumpálni...bocs), ha más nem Andrissal a combig érőbe....

Szösszenet: én úgy voltam az Elevittel, hogy nem a baba lesz tőle nagyobb, mert a baba akkor is elveszi a mamától a vitamint, ha a mamának nincs már tartaléka, és akkor kerül sor a fogak gyors szuvasodására - persze csak ha hajlamos vagy rá...
Szoptatás alatt ez még fontosabb szerintem. Szóval nem a babának szeded, hanem az átadott vitaminkészletedet állítod helyre. Én jövő héten kezdem a 8. hetet, asszem akkor fogok elmenni orvoshoz, mert múltkor túl korán mentem és egy hét múlva is kellett menni, amit ezáltal duplán kellett megfizetni és a mai világban ez......nem vagyok anyagias, de a baba megvár egy hetet is.....

Kép
klarka

Sziasztok!

Szösszenet! Üdv köztünk, gratula a babóhoz! A magzatvédő vitamint akkor ajánlják, ha a kismama nemeszik elég gyümölcsöt, zöldséget, tejterméket, meg ha volt fejlődési rendellenesség a családban. Az első 3 hónapban a baba még nem von el sok vitamint, inkább utána. Viszont ha szedsz, tényleg meg kell kérdezni, a dokit, hogy mit, mikor mennyit, mert a zsírban oldódó vitaminokat túl is lehet adagolni, az meg cseppet sem jó. Az Elevit, Gravida, Centrum materna szokásos adagja 1 tl. / nap, de van akinek ez tényleg sok. Van még a Hipp Natal Aktív, ami folyékony, ezért a hányós időszakban könnyebb lenyelni.
:D

Andi! Ne titkolózz! Mi az a kislány dolog?????? :?: :?: :?:

Klarka! Szerintem is a 12. héttől érdemes úszni, mert akkor csökken a vetélés esélye majdnem nullára. De ha úgy érzed, hogy neked ez kell, akkor csináld, mert vettem egy okos könyvet és az azt írja, hogy ésszerű határok közt bármit szabad de semmin se szabad parázni!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Zsu! A munkahelyemen kedvesek a kollégák, és nagyon örülnének neki, még a főnök is. De amikor nem mint egy nőre nézz aki babát tervez, hanem egy alkalmazottra, akkor bizony az első gondolata az lesz, hogy pótolni kell a munkaerőt. És még nem szeretném, ha idő előtt kezdene keresni valakit.
Hál'istennek ez egy olyan munkahely, ahol már több kirendeltségen vissza mehetett az anyuka dolgozni, akár kedvezőbb időbeosztásban is. Szerencsés vagyok ezzel a céggel.

Andi: Abban biztos vagyok, hogy elmondani csak akkor fogom, ha egyrészt már kezd látszani, vagy a rosszulléteket nem tudom mivel magyarázni.

Ti mikor mondtátok el a munkahelyeteken?

Szösszenet: Gratulálok a babához!
Mi még csak tervezzük a babát, de kivizsgáltattam magam. A vérképem nagyon jó lett, azt mondta az orvos nem szükséges egyenlőre semmilyen terhes vitamint szednem, mert csak elrontaná a vérképem. Sok gyümölcsöt és zöldséget eszem. A folsavra is azt mondta, hogy majd középidősen.

Néha el szoktam rágcsálni gyermek vitamint, jó ízűk van :-)

Nagyon sokan mondták, hogy ha a kismama korán kezdte szedni a terhes vitamint és sokat, akkor nagy babát szült.
Egy ismerős kismamának csak az utolsó hónapban mondta az orvos, hogy szedjen elevitet, mert nagyon kevés a vitamin a szervezetében. A baba 3 kg-osan született.

Ohh, lányok! Már két napja késik, és reggel csináltam egy tesztet.
Negatív lett :-(
mazsola1

Mazsi:most akko mi is van????
negatív a teszted?????
vedresandi

Nem írtam hogy babás vagyok, csak hogy néha bekapok egy magne B6-ot. Készülök a babásodásra :-)
Azt mondták, hogy ebben a melegben az egybénként is jót tesz a szervezetnek.
Sajnálom, ha félrevezettelek....

Mazsola
mazsola1

Sziasztok!

Látom felmerült a vitaminkérdés. Szerintem a vitaminok ártani még senkinek sem ártottak. Igaz én most nem szedek semmit, mert sok gyümit, és zöldséget eszem.Most kicsit hogyózok, így vacsorára csak gyümölcs a jussom. Viszont azzal nem értek egyet, hogy a vitamintól nagy lesz a baba. A sógornőm már a terhessége előtt szedte, és a keresztfiam 3000g-al született.
A folsavnak ha jól tudom (ha nem akkor javítsatok ki) a gerincvelő záródásban van fontos szerepe. Ez pedig a terhesség elején van.

Szösszenet! Én is üdvözöllek.És szintén gratulálok.
Mazsola, ha nem titok megkérdezhetem, hogy hol dolgozol? Jöhet priviben is.De ezek szerint tudják, hogy babát szeretnétek, ugye? Ez nálunk sem egyszerű, bár nem rúgnának ki sztem engem sem, de biztos nem örülnének neki. Ezért nem is reklámozom, hogy mit tervezünk.
Klarka, ez érthető, hogy nem akarsz duplán menni a dokihoz. Ezt ma nem sok mindenki engedheti meg magának.És ha tényleg van baba, akkor az ott lesz egy hét múlva is.
Andi! Szerintem Mazsit kevered Szösszenettel.
És még szeretnék kérni tőled valamit. Tudnál dobni egy táblázatot, vagy ha nincs időd, akkor én szívesen megpróbálkozom vele, ha átküldöd mail-ben.
Krisztinák merre járnak?

Zsu

Kép
bvigh

Ezt most találtam:

http://www.anyaleszek.hu

Zsu

Kép
bvigh

Magzatvédő vitaminok

C- és E-vitamin, cink, vas, jód: segítenek a ciklus beállításában és a spermiumok karbantartásában. Jelentős szerepe van a folsavnak is, melyből napi 0,4-0,8 mg-ra van szüksége a kismamának. Tanulmányok kimutatták, hogy ha a fogamzás előtti és utáni 12 hétben emeljük a folsav szintjét a szervezetben, megnő a teherbeesés valószínűsége, és csökken annak az eshetősége, hogy a baba nyitott gerinccel, nyúlszájjal vagy farkastorokkal jöjjön világra. A folsav leginkább a zöldségfélékben, a narancsban, a banánban, a tejtermékekben, a hüvelyesekben, az élesztőben található meg, de érdemes akár tabletta formájában is bevennünk a szükséges adagot.

Zsu

Kép
bvigh

Mindenkinek köszi a vitaminos infokat!! Lejegyzeteltem a tapasztalatokat ;)
Órisábébit nem szeretnék :shock: úgyhogy túlzásba nem fogok esni.

Úgy döntöttem én is a 8. hétben megyek el dokihoz, most vagyok a 6.-ban.

Mazsi - ha 2 napot késett még csak akkor simán lehet hogy a teszt még nem mutatja .. nem? :D
Szorítunk, hogy késsen csak még :D
szösszenet

Mazsi, hanyadik napon volt pé-d? És hanyadik napon vagy most?

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Látom én is,hogy a vitamintéma van a soron.Én special nem szedtem,szedek semmit,mert a cukor miatt nem lehet.Folsavat szedtem,de csak a 12.hétig,mert székrekedést okozott.Igy a nyár folyamán van éppen elég vitamin a zöldségekben meg a gyümölcsben.

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt!

Kép
klarka

Jó reggelt!
Klarka, jó korán keltél!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Az egyik Kriszti megvan!
Csak nincs sok kedvem irni!
Nem is nagyon van miről!!!
Ez a hónapom totál káosz!
Ma vagyok a 34-ik nap!
Mensi sehol de még előjelei sem,tesztem van bőven mind negatin!!!
Még ennyira a pirit sosem vártam,tért karokkal!!
Voltam kedden a dokinál,mivel azt modta,hogy a 3ik clostys hónap után menjek!!
Hát elmentem,uh-zott a bal petefészekben egy tüszőféleséget látott,ha az volt azt mondta,hogy lehet korai terhesség de lehet ártalmatlan ciszta ami már elfakadt!!!
Ha nem jön meg 2 hétig uh.
Felirta a clostyt ha megjön 12 napi uh-ra vár!!!!
Pedig már nem akartam szedni semmit,növelte az adagot 3x1 igy nem lessz csak 2 hónap 2 helyett!!!
Hőmet a Balcsi óta nem mérem,nem is akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már elegem van a gyógyszerekből a hőmérőzésből,az egészből!!!!
De azért nem adtam fel!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként elég fura,hogy a 32ik nap tüsző féleséget láthatott!!!
Én ebben a hónapban igaz csináltam ovu tesztet,de a 11 és 13ik nap lett pozitiv tojcsi fehérjémt nem észleltem!!!
A 23-ik nap volt egy kis barnázásom,egy pici!!!!
Most nem tudom mi van velem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De már várom pirit!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klarka!
Gratulálok!!!!!
Vendég

Kriszti!!!!!!!!!!!!!!!

Akkor lehet, hogy esetleg.....??? :lol: :lol: :lol:

Kép
klarka

Klarka!
Nem hiszem!
Ez a hónap minden szempontból esélytelen!!!!
Ha látná valaki a hőgörbém,totál sz@r.
Ja és a szex sem stimmel,nem voltunk úgy ahogy kellett volna,keveset nem akkor mikor kellett volna!!!!
Na ezt jól megfogalmaztam!!!!
Vendég

Sziasztok!

Na én is itt vagyok!

Szösszenet! Üdv közöttünk és nagy gratula!

Vitaminok! Én a terhességem alatt nem szedtem semmilyen vitamint, mert az orvosom nem javasolta. Meg amennyi gyümölcsöt megettem, nem is hiányzott! Én a folsavat sem szedtem, mert mikor teszteltem az 50. napon és után elmentem dokihoz már 7 hetes voltam és nem javasolta azt sem. Igaz én babám kicsi súllyal született, de nem azért menrt nem ettem vitaminokat, hanem mert a köldökzsinór 2X volt a derekán és így vékonyka is volt a zsinór, és ezért nem ment gyorsan a nagyadag gyümi hozzá.
Szóval ezt szerintem mindenkinek az orvosával kell megbeszélni és ha annyira bízol az orvosodban , akkor azt csinálni amit ő mond! Én ezt tettem, pedig az anyósom meg a főokos sógornőm(védőnő) állandóan nyomatták a szöveget a vitaminokról.

Kriszti! Nagyon kíváncsi vagyok rá, mi a helyzet veled!

Én most is csak a 7. hét környékén mennék el dokihoz! Sajnos nagyon le tudják gombolni az embert. Képzeljétek én összeszedtem valamit a nunusnál és viszketett :oops: a hétvégén. Fogalmam sincs hol és mit. Elmentem egy dokihoz, mert az enyém szabin van, a vizsgálat 6000 volt a az antibiotikumos hüvelykenőcs és a hüvely tabletta 5200. Szóval nem olcsó és remélem elmúlik, meg ha valami csoda folytán babás lennék akkor remélhetőleg az antibiotikum nem tesz keresztbe!
Na de babás nem hiszem hogy vagyok, mert ilyen a görbim:

Kép

Pusszanat mindenkinek!
Vendég

Krisztinka!

Én is kiváncsi vagyok magamra!!!!

Nem olyan rossz az a görbe!!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Zsu! Most kicsit elgondolkodtam a folsavon, gyorsan meg is néztem, és abban a gyerekeknek készült vitaminban amikből néha elrágcsálok egyet-egyet, abban is van folsav. Remélem elég az is.

A PG 53 -al 15. napon bepáfrányozodott, onnantól kezdve 2-3 naponta akcióztunk. Ma vagyok 31. napos. Nem szokott késni, de ha igen akkor is előtte egy héttel fájnak a melleim, és a pocim is. Most éppen nem érzek semmit.
Istenem, de jó lenne! De még azt is tudom képzelni, hogy a nagy drukk miatt késik ennyit.
mazsola1

Sziasztok!

Megjöttem én is.............
Ha sikerül bejelentkeznem,akkor Szeptember elején megyünk 4D-s re.
Kriszti:Engem is kiváncsivá tettél...........várom a fejleményeket,és szoritok..........

Andi:Ha lessz egy leheletnyi időd megcsinálnád a friss táblázatot?????????????

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Köszi!
Most nézem a vonalzód!
Már 22 hét,hogy telik az idő!
Neked jó irányba,nekünk meg nem!!!!!!!!!!
Én már kitöröltem a vonalzóm,addig mig babásat nem lehet csinálni másikat nem akarok látni sem!!!!
Vendég

Mazsi! Nekem most ugyanez volt .. mindig érzem előre, ha meg akar jönni, és most jelét sem mutatta. De nem is hittem, hogy baba, mert nem voltam rosszul .. semmi extra nem volt. Aztán megcsináltam a 35. napon a tesztet (32 napos ciklusaim vannak) és már ott halványkodott a csík ;) :D ..
Én is produkáltam néha késést, 1-2 napot, de többet sosem ..
És mi is 2-3 naponta akcióztunk, de hőmérőzés, számolgatás nélkül .. egyszerűen egész hónapban :D Nem akartam magam számolgatásokkal, tervezgetéssel stresszelni. És lám .. összejött.

A vitamin kérdést én hoztam fel és sok segítség érkezett.
Azóta beszéltem a drága dokimmal, és ő az én esetemben (idézek tőle: egészséges fiatal szervezet) így nyáron még az elején nem feltétlen ajánlja, mert mindent be tudok vinni gyümikkel .. és az evésből jó vagyok :D
Úgyhogy én a nagy kapszula-kapkodás előtt megvárok 1-2 leletet, és csak utána szedek bármit is .. ősszel és télen valószínű nekem is szednem kell azokat amiket felsoroltatok.
szösszenet

Jelentem,megjött piri!!!!!!!!
Most nagyon vártam!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szisztok!

Jó reggelt!!!!!!

Kriszti: :( :( :( :( Ennél többet nem szeretnék,ill. nem is tudnék mondani.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Ennél több nem is kell!
A sajnálom szó,már unalmas és elcsépelt!
De amúgy már nem hat meg mert megedzödtem!!!!
És ezt most vártam!!!!!

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!

Majd jelentkezem,irok ha lessz miről!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Nagy ölelés (semmi sajnálom)!!!!

Ancsa! mikor látunk pocakfotót???? Húúúúúúúú már túl vagy a felén! De jó!!!

Hahó többiek hogy vagytok?

Képzeljétek nekem még mindig 36,8 a hőm! :? Lehet beragadt a digimérőm????

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt/napot!

Mi jól vagyunk, Andrisnak bevezettem a délelőtti nagy alvást, így sokkal kipihentebb egész nap, mert még késő du. is alszik egyet. Most a délelőttit végzi..:)

Hál' Istennek most sincsenek rosszulléteim, se hányinger, se semmi. Andrisnál se volt. Már nagyon várom, hogy menjek orvoshoz...

Kriszti: te hova is fogsz járni? Valamit fogsz tanulni, nem?

Krisztinka: neked hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Gyanús már a dolog, vagy még nem?

Kép
klarka

Krisztinka:Egyet már raktam fel,de azt csak webkamerával csináltam.Ahogy apa csinál rólam,akkor rakok fel.
Már jó érzés a felén túl lenni,és a kritikus 22.hetet is betöltöttem már,úgyhogy egy picit kezdek megnyugodni.Na meg mát tök sokat mocorog,csak apa nem érzi még.

Kép

Kép
ancsa03

Klarka! Nekem hosszú ciklusaim vannak, hol 32, 35, 38 de volt már 48 napos is. De mióta mérem ahőm betudom lőni mikor fog megjönni. Nekem általában 16 dpo-m szokott lenni és a 17.-en jön meg! Szóval nem kombinálok! Ráadásul aggódom is, hogy a az antibiotikumos kenőcs nehogy bajt okozzon, he esetleg mégis most sikerült volna!

Ilyen a görbém: Kép

Ancsa! De jó Neked! Olyan jó érezni amikor a pici mocorog, meglátod apa is hamarosan érezni fogja, de az lesz a legjobb, amikor majd látod is, hogy valahol dudorodik! Irtó klassz!!!
Vendég

Ancsa! It sárgulok a gép előtt! Mozog a babó! :D

Egy kérdésem volna! Csinált már valaki Baby-mark ovu tesztet? Eddig Coraxot csináltam, és most ezt, de pozitív teszt sehol, pedig elvileg már kéne, hacsak nem produkálok most meg extrém hosszú ciklust. Szóval lehet hogy valamit elrontok? Vagyon írva a tájékoztatón, hogy jól megvilágított helyre kell tenni. Hát nem tudom, hogy a fürdő pl. elég világos-e neki, vagy ez mennyit befolyásol... Szerintetek?

Kép
kislibus

Kislibus! Én vagy a konyhába vagy a wc-be raktam, de hogy világos kell neki??? Akkor nem a pisiből mutatja ki a hormont, hanem a fénytől??? :roll: :? :shock:
Egyébként szerintem tök szarok az ovutesztek. Nekem csak 1X volt totál 2 csíkos. Igaz összesen 14 db-ot lőttem el 2-3 ciklus alatt. Én feladtam!
Szerintem 2 naponta szex és hiba nem lehet!!!!
Vendég

Kristinka!

Köszi, akkor megnyugodtam, hogy nem rontom el. Nekem most csak önellenőrzésképp kell, mert az utolsó ciklusom elég ramaty lett, de ha nem leszek terhes akkor is max. 3 hónap hőmérőzés és ovu tesztelés, aztán abba hagyom, mert nem attól leszek terhes. :lol:

Kép
kislibus

Kislibus:Igen elég sokat mocorog,és sokat csukklik...
De nagyon fantasztikus érzés...........

Kép

Kép
ancsa03

Elhiszem Ancsa! És most már a rettegett 22-ik héte is túl vagytok, így biztos nyugodtabb vagy egy kicsit, ha nem is teljesen. :)

Kép
kislibus

Mindenkienk szép jó reggelt!

Mi jól vagyunk!

Ancsa: jó, hogy túl vagy a 22. héten!!

Kislibus: én sose használtam ovutesztet, de a hőmérőzés az elég megbízható, úgyhogy az+ovuteszt=tuti siker!!

Mi ma vagy strandra megyünk(korlátozott vízmagassággal:), vagy skanzenbe, vagy kirándulni.

Pusz

Kép
klarka

Ancsa! Lecsrélted a vonalzót! Mostmár kislányos! :D

Klarka! Azért a tuti sikerhez, alkalmas időpontban hancúr is kéne, azt meg nem lehet programozni mifelénk. :roll:

Ma már enyhén két csíkos lett az ovu teszt :)

Kép
kislibus

Ja és szép napot mindenkinek! :D

Kép
kislibus

Szerintem a legmegbízhatóbb az, ha lazán ... "kötelező jelleg" nélkül rendszeres szexelés van :D ..
Én nem hőmérőztem, nem csináltam semmit, csak 1 évvel előtte letettem a cigit, nem ittam .. és most az államvizsgám után (júni közepe) egyszerűen már nem védekeztünk.
És máris összejött ...
A dokim is azt mondja, hogy ezek a direkt módszerek elvonják a figyelmet a szeretetről .. a spontán érzésekről. Bár aki már ezer éve próbálkozik, és úgysem sikerül neki, megértem, hogy bevet minden praktikát, de eleinte érdemes a Sorsra bízni .. ;) :)

Ancsa! Jajj de jó lehet érezni a baba-mocorgást :D .. alig várom én is .. de hol van az még? :D
szösszenet

Sziasztok!

Jól eltűntem itt a két nap alatt. Azt gondoltam, hogy majd itthon leszek, és csak ülök a gép előtt, de szerencsére nem így lett. Így a lakás egész jó állapotban van.

Ancsi, nagyon jó lehet érezni a babád mozgását. Kíváncsi vagyok én is milyen érzés lehet.
Szép az új vonalzód!!!

Krisztinka, akkor neked is már csak néhány napod van hátra……………… :wink:

Kriszti, (és mindenki, aki még nem babás) én már csak akkor mondok bármit is, ha véletlenül nem jönne meg. Bár az már kész csoda lenne. De mi már csak ilyen szerencsétlenek vagyunk. Kriszti, azért ugye jössz majd és elmondod mit mondott a doki?

Kislibus, akkor most kb. jó lesz a ciklusod. Se nem rövid, se nem hosszú. És tényleg elég nehéz időzíteni. Pedig nem tűnik olyan bonyolult dolognak. Néha az lenne a legjobb, ha valaki megmondaná, hogy na akkor ma akció.

Klarka, az tök jó, hogy nincsenek rosszulléteid. Így Andrissal is jobban tudsz foglalkozni.
Egyébként pont ma hallottam a tv-ben, hogy a kismamáknak van viziaerobic edzés. Ezek szerint lehet vízbe menni. Igaz azt nem mondták, hogy mikortól. Szerintem kérdezd meg a dokidat.
Jó szórakozást mára!

Szösszenet! Biztos úgy van ahogy írod, de sajna nekünk ez már nem működik. Egyszerűen nem tudunk nem erre gondolni.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Gondoltam újitok egyet,a régi már uncsi volt.Remélem nem fordul a kocka kislányról kisfiúra.Bár annak is nagyon fogunk örülni,de titkon bizom,hogy nem lessz változás.

Higgyétek el,hogy hamarosan ti is meg fogjátok tudni,milyen csodálatos érzés,ahogy egy pici lény növekszik bennetek....

Kép

Kép
ancsa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?