Szösszenet, én csak folsavat szedek, meg a szúrkál a hasam, akkor magne b6-ot,alkalomszerűen, ami kicsit a hányingerre is jó--nekem mondjuk arra sz@rt sem ér.
Én a fiammal szedtem elevitet, 3850 lett a drágám, asszem legközelebb jó lesz valami kisebb baba is, bár császáros voltam.
Nem állítom hogy az elevit miatt nőt meg, az apja sem piskóta, és külsőre nagyon rá hajaz, de az biztos, hogy az étvágyam az egekben volt tőle, fel is szedtem 21 kilót.
De ha mondjuk heti 2 dbot beszedsz, abból biztos nem lesz baj, sőt. Csak nekem annó a dokim, napi 1 et javasolt, szerintem az sok. Ráadásul sokaknak székrekesédt okozott, nekem is volt tőle
Klarka, mi júli végén voltunk a Balcsin, én fürödtem is benne, Petivel pedig még uszibanis voltam, sőt majdnem termál melegségűben is.
Sokan szörnyűlködnek most esetleg, de azt vallom hogy amelyik maradni akar, az maradni fog, és egy erős babón nem fognak az ilyenek. Ja, és egy ismerősöm mesélte, hogy a dokija mondta neki, hogy ha valami felfertőződik mégis, akkor a nyákdugó kb 2 hétig védelmet nyújt, nem rohannak föl a méhbe a bacik azonnal. Persze nem árt az óvatosság, már a múltkoi esetem óta kicsit én is óvatosabb vagyok.
De ha betöltöm a 13-14.hetet, én fogok járni úszni, mert jól esett Petivel is. Mozgás is, és az ödémára, lábvizesedés ellen is nagyon jó.
Na eleget osztottam az észt, ránézek a fiamra, húzza e még a lóbőrt, vagy rosszalkodik valamit.