Új privát üzeneted érkezett!

Rozus,

Privi megy! :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Jaj! Olyan jó a gyerköcöket nézni, annyira gyönyörűek! :wink:
Képzeljétek megszült reggel az a kolleganőm, akiről már írtam, hogy nem akart teherbe esni, 3,30 kg 57 cm-es a kisfiú. :lol:
Hát öszintén picit irigykedem rá, persze nagyon örülök neki! :oops:

Hú, holnap UH, remélem jó híreket kapok, bár még csak most kezdtem ugye a stimut hétfőn.
Szerintetek jövő héten lehet leszívás? Tudom, az eredménytől függ, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre.
De majd megkérdezem a dokit is.

Puszi Mindenkinek!

manda

Kérlek segitsetek!

Pestszentimrei Sportkastély, Budapest XVIII.
A Környékén érdekelnének szórakozóhelyek!

Aki tudna segiteni dobjon rám egy pü-t. Előre is köszi. :)

chesti

Köszi csajok,aranyosak vagytok !Ha esetleg sikerül,addigra a Tündérkék nemsokára oviba mennek.Tudom,hogy nem lesz könnyű,de valahogy biztos megoldjuk majd.Ha ikrek lennének... ?
Az pláne nem lenne könnyű,de egyben biztos vagyok,a 2 Kistesót semmi pénzért nem hagynánk ott.Ha több lenne lefagyasztva,biztos másképpen gondolnám,de úgygondolom,nem véletlenül Vannak 2-en.

Estrella nagyon jó a kép Krumpiszsákról :D !

Mamm azért elég lenne egy is :wink: :lol: !

Benszi másért úgyse nagyon kaphatnék Nobel díjat :lol: !Sajnálom a derekadat szorítok,hogy minél tovább járhass bálnázni!Hidegfrontot egyébként én is utálom :twisted: !Aranyos a szófogadatlan Kiscsajod :lol: !

Sharon aranyos vagy köszi :oops: .Egyébként mindennek a szép oldalát kell nézni,engem sose az érdekelt jobban,hogy ketten hisztiznek egyszerre,hanem egyszerre ketten bújnak oda hozzám és mondják,hogy Anya.Számomra ez sokkal fontosabb :wink: !

Nagyonritkáníró jöhetne gyakrabban is :wink: .Köszönjük a képeket,jók lettek nagyon!

Manda drága drukkolok Nektek holnapra nagyon :wink: Az a bor amit a másikba írtál,nagyon jól hangzik!Szerintem nagyon is lehetséges,hogy jövő héten leszívás lesz,nekem is 10 napig tartott a stimu,ha jól számolom akkor az neked szerda.

Numa mi újság,beszéltél a dokival vagy a védőnővel :?:

Mindenkinek puszi
Lippa

lippa

Kukucs!

Nagyon édik szerintem is a gyerköcök!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Remélem minden kismami jól bírja ezt a meleget! :roll:

Bibar drága merre vagy?! :roll: :wink:

Lexikéről ,én annyit tudok hogy Krisztike beszélt vele és azt üzente ,hogy hétfön vagy kedden jelentkezik!!!Ennél töbet nem mondhatott Krisztike!Reméljük jó híreket kapunk!!!! :roll: :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok

Hát nem volt valami jo éjszakánk, :cry: tegnap este 7-töl, nagyon fájt a pocija a drágámnak, egész éjjel nem aludt, csak 5-10 perceket, a férjem este megszélcsövezte , jött is egy kis kaki, de fáj tovább a poci :cry: .Még reggel is de már egy kicsit jobb volt, ujabb szélcsö meghozta az eredményt rengeteg kaka, még apát is szépen lelötte :D , most végre alszik. Pedig nagyon figyelek arra hogy mit eszek, tegnap csináltam krumplis tésztát, fél hagymával, és ugy néz ki hogy nem birja a hagymát, mert a multkori hasfájás akkor volt mikor pörit ettem. De mostmár tudom hogy amibe hagyma van azt nem ehetem!

Kép
bibike27

Nyunyi
itt vagyok csak barinéztam :P :P :P

Lippa
akkor te fagyikért mész?ha esetleg tovább kéne mennetek mennél új leszivásra is ??? :P :P bár biztos nem kell :P :P

Bibike
szegény picurka,és szegény te,most úgy megkivántam a krumplis tésztát :oops: :oops:

bibar

Lippa szuperanyu!

Minden elismerésem a tiéd! Remélem sikerülni fog és a két kistesó hamarosan a pocidban lesz!

Benszi!

Hátad hogy van? Remélem még jó sokáig járhatsz uszodába! Láttalak a képeken, nagyon szép a pocid!

Estrella!

Nagyon szép a kép! De hol marad a pocak fotó?

Holnap megyek UH-ra! Már nagyon izgulok! És el sem hiszem, hogy lassan a felénél tartok!

Kép

Kép
sharon

Bibike!

Szegény kicsi manó,!Az én kisfiam is nagyon hasfájós volt kb 6 hetes koráig!Addig sikerült szoptatnom,nem mertem már semmit enni mert mindentől fájt a poci,neki nem volt elég a hőmérőzés ,volt hogy 2 naponta jött dokikánk és görcsoldó szurit kelett neki adnia!Remélem hamar túl leszte3k ezen az időszakon!Kitartás hozzá!!!Nagyon édes kis tündérke,a mosólyával ugyis kárpotól!!!!Gratulálok hozzá még 1x!!!Győnyőrű!!!!!!

Oksi Bibarka!!!!Ma telcsizel ugyi az afp -miatt??? :roll: :wink: Biztos minden oké!!!Engem jól megilyesztett a védőnéni anno,csörgött hogy nem jó az érték túl alacsony,mennyek azonnal a dokihoz!!!Sírógörcs aztán írány a dokim,aki megnyugtatott és elküldött a Shöpfméreibe genetikai uh-ra!Plusz vérvétel ami persze jó lett!!! :) Puszika

Sharon !

de jó holnap láthatód a babád!!!! :wink: :) Képet kapunk?! :wink: Neked kicsifiad vagy kicsilányod lesz?! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
igen 6 után kell teliznem,azért most már izgulok,bár a doki azt mondta nem biztos hogy meglesz még az eredmény :oops: :oops: ez a szar mikor feleslegesen megijesztenek :oops: :oops: gondolom hogy izgultál anno :oops: :oops:

bibar

Sziasztok,

Nagyon jó volt a tegnapi mozi – L’ecsó. Aki teheti, nézze meg!! :D:D

Numa,
Nagyon eltűntél! Remélem minden rendben!!! Írj, hogy mi volt a dokinál!!! Aggódom érted! :oops:

Estrella,
Nagy jó a kép a kisbabádról! :D És örülök, hogy a méretei is jók!

Mamm,
Mi Tisnoba megyünk (Murter). Ti merre mentek? Mókás lenne, ha pont Horvátországban tudnánk összefutni :wink: :lol:

Manda,
Igen, szerintem az a bor jó lesz :wink: Nem baj, hogy betetted a hűtőbe, így legalább tuti lehűl addig :lol:

Rozus,
Jók lettek a képek! :D Puszi!

Lippa,
Annyira izgiiii! :D Tök jó, hogy így bevállaljátok!!! Drukkolni fogok nagyon nektek!!!

Bibike,
Sajnálom, hogy nem volt jó éjszakátok!!! Kitartás! Puszi!

Sharon,
Holnap jelentkezz UH után! Remélem, kapsz képet is, és hogy mi is láthatjuk majd :D

Bibar,
Várunk az afp-hírekkel! :D

Lanett, Share, többiek!! Tessék írni! Ne tűnjetek el!!!!

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Nyunyi!

Még nem tudom, hogy fiú vagy lány! Azért izgulok ennyire, mert holnap kiderül!!!! Remélem nem lesz szégyenlős és megmutatja magát!

Zsókuci!

Remélem, hogy kapok képet! Ha nem, akkor nem leszek szívbajos és kérni fogok! Bár a barátnőm a 12 hetes kórházi UH-n nem kapott, szólt, hogy kérne képet és a doki azt mondta, hogy ok, 500 Ft lesz! Nem semmi! Én most nem kórházba megyek, hanem Fonyódra a rendelőbe, remélem ott rendesebbek!

Kép

Kép
sharon

Estrella!

Előkerestem az Istenhegyis papírjaimat és összehasonlítottam a Te eredményeiddel, hasonlóak, csak az én babám egy kicsit kisebb volt akkor. Bár nem tudom, hogy Te pontosan hány hetesen és naposan voltál. De szerintem pár mm ide vagy oda nem számít, egészséges és ez a legfontosabb! Én holnap már remélem tudni fogom, hogy fiú vagy lány! Már alig várom!

Kép

Kép
sharon

Bibar drága!

Igen nem kicsit ilyedtem meg annó!
De ne idegeskedj minden oké lesz!!!! :wink: Várom majd a híreket! :wink:

Sharon!

Akkor a holnap izgis lesz!Csak megmutatja magát a kicsi kincs! :wink: Én éreztem ,hogy kisfiam lesz!Nem érzel ilyet?! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kicsi mamik!

Elköszönök mára!Legyen szép estétek!JÓCAKÁT!!!!

Bibar ,várom reggel ,mi újság!!!!Puszika

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Chesti, amióta megnéztem az "Apapuszis" videót, egyfolytában a Kiss me-t énekelem :D Köszi!!

Csodás mindegyik baba!!! Köszi a feliratozást a talis videón, legalább lecsekkoltam magam, és csak 1 párost kevertem össze :D Viszont maradt egy kakukktojás lány (zöld felső, szőkés haj és nem a Zúzmó :D )
Ja, és még valami. Le a kalappal az Apukák előtt, akik ott voltak. Szerintem szép dolog volt tőlük.

Sharon, de izgi. Akkor holnap lehet, hogy kiderül, kit rejt a pocakod?

Pussz mindenkinek!
süni76

Süni :)
"kiss me beneath the milky twilight.
Lead me out on the moonlit floor.
Lift your open hand.
Strike up the band and make the fireflies dance,
Silver moon's sparkling.
So kiss me. "
:lol: :lol:
Én is szoktam énekelni. :) ééddees szám. :)

Szőke lány zöld felsőben Numa huga. :)

Sharon, én annyira de annyira irigy-birigy :lol: :lol:
Amugy látszik az a poci már. :) Dudorodik. :) Remélem holnap kiderül ki ez a helytakarékos picurka, bár Én lányra tippelek. :) Olyan mint az anyukája, picike, vékony. :)

Lippa te nem semmi bevállalós csaj vagy. :) Nagggyyyon jjjóóóóóóóóó. :)

Na megyek, még meg kell csinálnom a sütit.

Ja ma Lencsi ezerrel mászott utánnam, erre beverte az állát a küszöbünkbe.......felrepedt vérzett, ügyelet, de csak fertőtlenitették.
Mindig van valami??? Én már előre félek ha menni fog, annyira kis szerencsétlen. :(

Puszi mindenkinek. :)

chesti

Bibike sajnálom,hogy szegény kis Bettinának ennyit kell küzdenie a pocifájással :( .Úgy emlékszem,hogy 2 hónapos kor felett már nem annyira hasfájósak a babák.Legalább rájöttél,hogy a hagyma volt a ludas :wink: !

Bibarci igen fagyis Tesókért megyünk,ha nem sikerül friss stimuba már nem vágunk bele.Afp eredményed meg van már?

Sharon köszi,aranyos vagy :D .Drukkolok,hogy holnap kiderüljön kit rejt a pocakod :wink: .

Zsókuci Neked is nagyon köszi a drukkokat :D .Szóval jó volt a L'ecsó.Hétvégére mi a programotok(mert bizti,hogy van :wink: )?Hú és nemsokára megint mentek nyaralni,de jó :D !

Chesti szegény kis Lencsilány,küldöm Neki a gyógypuszikat!Nálunk a Lilla ilyen,képes a saját lábában elesni :roll: .
Milyen sütit sütsz nyami-nyami?

Numa jelentkezz ha tudsz,én is aggódom Érted :!:

Ja és mielőtt el nem felejtem szeptember 29-én lesz a lombiktali,ha előbb nem,akkor ott találkozhatunk megint :wink: !

Mindenkinek szép estét kívánok!
Lippa

lippa

Chesti drága!

Én is kislányra tippelek, ez a szívem legmélyebb érzése, de sokan mondtak már fiút is! Pár napja azt álmodtam, hogy fiú. Még jó, hogy több választási lehetőség nincs! :lol:
Nem vagyok ám olyan kicsi, 170 cm magas. És annyira vékony sem vagyok, 58 kg. Kicsi korom óta rendszeresen sportolok és ez látszik. Meg szerencsés alkatot örököltem. Ne utáljatok érte, de még soha nem fogyóztam.

Sajnálom szegény Nikit. A nővérem kisebbik fia is ilyen kis "szerencsétlen". Ő másfél évesen az ágyról esett le, 8 öltés van a fején. Most 8 éves, de mindig tele van kék-zöld foltokkal, a saját lábában hasraesik naponta ötször! Vele is mindig van valami! Reméljük Niki kinövi ezt és sokat fog ügyesedni!

Már alig várom, hogy holnap legyen!

Kép

Kép
sharon

Lexi miatt néztem be de úgy látom semmi. :(

Bibarci

gondolom nincs eredmény hogy nem írtál,nem hívtál.puszillak.

Sharon

húúúú,izgi hogy mi lesz a bébi!!!!!!Milyen furi én 171 vagyok és általában 55 kg,mégis kétszer akkora voltam a legjobb formámban is mint Te a képeken. :?

Kép
lukrécia

Sharon:
Az eredmény 13 hetes + 3 naposan készült.
Rakok majd fel képeket is ígérem, de mindig megzuhanok estére, és hát apa segítsége is kell.
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Bibar,Drága !Na hívtad dokid????Minden oké?! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lippa!
Apának mmondtam,hogy mentek az utánpótlásért!Azt mondta én ezt elfelejthetem!!!Elég lesz neki két ördögfióka no meg egy feleség,aki ugyanannyit tesz ki mint a kölkök!De szurkol nektek!
Sharon!
Drukkolok a mai UH-hoz!És köszi a pocidícsérőt!A hátam jó,mert az uram minden este 20percig masszírozza!
Bibarci!
Eredmény?????

Lexinek üzentem,de nem jelez semmit!Én csak remélni tudom,hogy minden ok velük!
Numa!
Mit mondtak a cukorra?
Vendég

Szép jó reggelt sorstársak :!: :lol:

Itt vagyok, olvaslak ám Titeket mindig, csak hát dolgozom.
Szóval, tegnap voltam védőnéninél, aki azt mondta, hívjam fel a dokit, aki szerinte valószínűleg be fog utalni ilyen spéci ezzel foglalkozó emberkéhez.Délután beszéltem a dokimmal, és hétfő 17.30-ra kell mennem hozzá, a részleteket gondolom elmondja majd.Hát egyelőre ennyi,de védőnéni szerint ne is idegeskedjek, mert azzal is ártok a cukromnak, és szerinte lehet, hogy ha legközelebb mérnének, nem is biztos, hogy ennyire magas lenne...
Képzeljétek, még tegnap estze (csupán 2 órás várakozás-csúszással) betömték egy hátsó fogamat, injekció nélkül :!: :!: na nem azért, mert ilyenkor nem lehet kapni, hanem mert dokinő szerint nem kellett, és tényleg, csak a végén fájt egy picit.Annyira silány fogaim vannak, hogy amin nincs korona, 1 év alatt 6 fogam lett lukas, úgyhogy járhatok fogászatra :cry: :cry: hát ez van, csupa jó...
Jajj, lányok, annyira várom már a szeptembert, hogy ne kelljen dolgozni.Védőnéni szinte rámparancsolt, hogy most már aktivizáljuk magunkat, pakolásilag, meg babazsobailag, meg vásárlásilag...dehát ő nem tudja, hogy a két szobát még gioszkartonozni kell és újra festeni.Asszem kék lesz a babaszoba, és mindeképpen szeretnék felhőket a lelógó cuccokat a falra,plafonra.
Hú, most látom, nagyon hosszú lettem, ne haragudjatok!

Puszi, és nagyon jólesett, hogy aggódtok :wink: imádom ezt a bandát,jó veletek cimbizni :lol: :lol: :lol:

Numa

Kép
numato

Chestike!

Én a XVIII.ban csak a Lőric Centert ismerem, mint szórakozási lehetőséget, ha jól tudom, ott lehet biliárdozni és bolingozni(nem tudom hogy írják:), de Zsókucink tutira tud segíteni.

Kép
numato

Numato!

Biztos minden rendben lesz!Szurkolok neked!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Elfelejtettem mondani!!!!Nagyon aranyos és megható volt a klipp!!!!Gratula!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Numa!
akkor ne aggódj a cukor miatt,nehogy magasabb legyen!
Chesti!
Lányod egy kis életveszély!De inkább ilyen mozgékony legyen!
Vendég

Bibarci,
5 percenként kukkantok be miattad, remélem rendben vagytok!!! :oops: :oops: :oops: Írj valamit, hogy ne aggódjak.

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Én is agodom Bibarkáért!!!!Minden rendben?!!!! :oops: :roll: Most nem leszek csak4 körül remélem addigra lesz róllad hír!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszi köszi a drukkokat a férjednek is :D .Várd ki a végét ,majd ha nagyobbak lesznek a gyerekek lehet ,hogy Ő is másképp gondolja majd :wink: .Örülök,hogy derekad Apának köszönhetően jobban van :) !
Izgulok Lexi miatt,már annyira várom,hogy jelentkezzen!

Numa hála a Jóistennek,már a frászt hoztad rám :shock: !Ne aggódj,mert az tényleg nem tesz jót.Biztos,hogy minden rendben lesz,csak mostantól még jobban oda kell figyelni majd a dolgokra!
Szeptember pedig mindjárt itt lesz és végre már csak a Babákra koncentrálhatsz :wink: .Puszillak és a tesódat is :D !

Bibar :?: :?: :?:

Sharon nagyon várunk az Uh-s hírekkel :wink: !

Puszi Mindenkinek!
Lippa

lippa

Sziasztok,

Képzeljétek, ma csak délig dolgoztam :D:D Bár minden pénteki munkaidő ilyen light-os lenne :wink: Egy hét múlva ilyenkor már nagyon be leszek sózva, hiszen jövő szombaton hajnalban indulunk nyaralni :D:D

Sharon,
Várunk az UH-s hírekkel!!! Én fiút érzek Neked :wink:

Chesti,
Jaj drága pici Lencsilány!!! Sajnálom, hogy felrepedt a kis állacskája!!! Gyógypuszit adj át neki :wink:

Lippa,
Most csak egy vendégség szerepel a hétvégi programunkban :D Látom, már ismersz, mindig van valami :wink: :lol: Szóval holnap megyünk a sógornőmékhez ebédre, de ennyi (egyelőre :mrgreen:)

Numa,
Örülök, hogy a védőnő megtudott nyugtatni. Remélem, hétfőn is jó híreket kapsz, és nem kell valami drasztikus diétába kezdened… :roll:
Sajnos amúgy nem tudtam Chestinek segíteni, mert itt sajnos semmi ilyen szórakozási lehetőség nincs :shock:

BIBARCIIIII??????

Puszka! Később még jövök :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Chesti, most megy a nótánk a Juventus-on!!!! :D :D

Mindkét topikon van kiért aggódnunk???

Bibarci?? Lexike??
süni76

Sharon,

de izgi, ma végre talán megmutatja a pocilakód, hogy milye van! Várunk ám nagyon a hírekkel! Én kislányt tippelek, kiváncsi vagyok bejön -e?? :?: :)

Chesti,

sajnálom, hogy megint volt egy kis balesetecske Lencsilánnyal, gondolom hogy megijedtél... Szerintem biztos kinövi majd ezeket a kezdeti bakikat, és nem lesz semmi gond amikor elindul. (Max. annyi, hogy majd nem győztök rohanni utána... :D )

Numa,

Kiváncsi vagyok milyen lesz a babaszobátok, teszel majd fel képet róla? Bátyáméknál 6 hete született meg a Törpi, és képzeld, ők úgy csinálták meg a szobát, hogy egy fehér hullámcsík kettéválasztja a falat, alul zöld, felül kék, a hullámokra pedig hajókat, pálmafákat rajzoltak szintén fehérrel. Nagyon édes lett, igazi pasis, mint az én kis unokaöcsim! :D :D :D
Ja, a cukor miatt meg szorítok nagyon, hogy semmi gond ne legyen!

Zsókuci,

időközben rájöttem, hogy mi egy héttel később megyünk csak nyaralni... Ja, és Rab-ra megyünk, már nagyon várom!!! :D Ti mennyi időre mentek?

KRISZTIKE,

olvastam a másikon amit írtál, és tűűűkön ülök már én is az eredményed miatt!!! Te mostanra már biztosan tudod... Gyakran be fogok nézni az elkövetkezendő órákban, és NAGYON DRUKKOLOK!!!

Bibar???

Kép

Kép
mamm

Jaj lányok,annyira édesek vagytok :oops: :oops: nem akartam hogy aggódjatok de tegnap nem tudtam belépni ma meg még mindig a barinőmnél vagyok,onnan irok :oops: :oops: szóval nem lett meg az eredmény,majd hétfőn lesz eredmény :oops: ne haragudjatok,nem akartam hogy aggódjatok :cry: :cry: annyira édesek vagytok :P :P :P imádlak titeket :P :P :P

bibar

Jaj Bibar drága,
De jó, hogy jelentkeztél (bocsi, hogy már riasztottam Luki nénit :lol: :oops: )
Jól van, a lényeg, hogy nincs baj!
Mi is imádunk!! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Bibar már megijedtünk ám,de látom,hogy minden ok.Ne tessék minket itt ijesztgetni :wink: !

Zsókuci hát a többihez képest ez most tényleg light-os hétvége,de Titeket ismerve ez egyáltalán nem biztos,hogy is marad :P !

Lippa

lippa

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam de tegnap beszéltem Drága Mamm-mal és szólt, hogy jó lenne ha már élet jelet adnék én is magamról!
Sokszor olvaslak ám Benneteket, nagyon drukkolok Lexinek, és nem győzök csodálkozni, hogy hogy megy az idő és nőnek a pocakok!

Rólam röviden annyit, hogy szerdán töltöttem a 30.hetet a pocakom tényleg hatalmas!
Múlt héten voltam Drága Zeke dokinál-én nála fogok szülni- és még a szabija elött jól megnézett. A kislányunk szép nagy, már múlt héten 31 hetesnek megfelelő méretei voltak! Viszont volt ellenanyag szűrésem ami bizony most pozitív lett. Ez azt jelenti, hogy ha esetleg vért kellene kapnom akkor csak választott vért kaphatok a tranzfúziós állomásról. Viszont legalább 2 nap amíg onnan megérkezik a vér a Jánosba. Így felmerült egy esetleges programozott császár lehetősége, mert mi van ha én leszek a 100-ból az az egy anyuka akinek kellene vért kapnia. De erre majd szeptemberben úgy is visszatérünk. Akkor lesz megint doki bácsi.
Már 10 kg-t híztam de mivel a vérnyomásom és a terheléses cukrom is tökéletes, így nem igazán izgatom magam rajta.

A jövőben szeretnék visszakerülni a 'topickeringésbe", ha nem bánjátok. :D
vicuska1977

Szia Vicus!!!!

Jó, hogy máris jöttél! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Megjöttem az Uh-ról és annyira de annyira dühös, mérges és legfőképpen csalódott vagyok, hogy az leírhatatlan!!!! Az első mondatom az volt, hogy szeretném tudni, hogy fiú vagy lány, de a doki azt mondta, hogy áááá, ilyen korán még nem lehet látni!!! És nem is próbálkozott vele, hogy keresse! Pedig elég sokáig jártam a magánrendelőjébe és már nem kevés pénzt hagytam nála! Eddig azt hittem, hogy rendes ember! És ez olyan hülye duma, mindenkinél lehetett látni a 18. hetesen a sima uh-n mindent! Alig láttam valamit, mozogni sem nagyon mozgott, amikor kérdeztem, hogy miért, azt mondta, hogy most azt kell nézni ami fontos! Hát nekem az is fontos lett volna, hogy lássam ficánkolni! Bőgni tudtam volna! Persze képet sem kaptam, de nem is akartam, mert úgysem látszott volna semmi normálisan! Annyira utálom, hogy ha nem drága magánklinikára megyek, akkor a sima terhesgondozás szart sem ér!!! Kijöttem és azt hittem, hogy azonnal elbőgöm magam! Azzal vígasztaltam magam, hogy ha hazaérek azonnal felhívom a kaposvári magánklinikát, ahol van 4D, majd ott megmondják. Erre du. kettő órakor már nem lehet időpontot kérni egy magánklinikán!!!! Ez volt a nap fénypontja. Pedig egész hétfőn Kaposváron leszek, gondoltam hátha van még időpont. Megspórolnék egy utat, így is sokat fáj a hasam, nem szereti a kocsikázást. De még ehhez sem volt szerencsém!

Félre ne értsetek, tudom, hogy nem ez a világ legfontosabb dolga és olyan sok embernek vannak nagyobb gondjaik, csak annyira szerettem volna már tudni. Három hete csak erre gondolok, tegnap már az izgalomtól alig aludtam... akkorát csalódtam.

Kép

Kép
sharon

Sziasztok,

Lippa :wink:

Vicuska,
Jó, hogy újra jelentkeztél! És nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek! :D Ha megadod az adatokat, akkor felveszlek a táblába is. Amire szükségem van: Neved, korod, lakhely, hányadik lombik/inszem, a lányod neve, akkor gondolom a mai napon 30+2 hetes vagy, és hogy mikorra vagy kiírva :D

Sharon,
Basszus, tényleg eléggé gáz!!! Hihetetlen, hogy milyen orvosok vannak! :evil: :evil: Máshová nem tudsz bejelentkezni 4D-re? Ja, és légyszi neeeee idegeskedj, az árt a kisbabádnak!!!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Vicuska,
Nem is kell az összes adat, a másik topikban, Kriszti táblájából sok mindent sikerült megtudnom. Hamarosan felteszem a táblát, és látod, hogy mi hiányzik (amit már tudsz előre :D ).

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

És íme a friss tábla! :D

Mot, Lucia, Mary,

Boldog hófordulót kívánok a gyerkőcöknek! :wink:

Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Tudom, hogy árt a babának ha idegeskedek, keményedik is rendesen a hasam! Csak nehezen tudom túltenni magam rajta, hogy ilyen hülye dumával, hogy ilyenkor még nem látszik.... Vasárnap lesz a férjrm szülinapja és ez lett volna a legszebb ajándék, hogy megmondom, hogy kit hordok a szívem alatt!
A táblázatba beírod hozzám, hogy Kaposvárom fogok szülni?

Bibar!

Biztosan jó lesz az afp-d! Erre mindig sokat kell várni! Nekem most került elő a júniusi vérképem! Már majdnem újra levetettem!

Vicuska!

Szia! Most már gyere gyakrabban!

Kép

Kép
sharon

Jajj, Sharon, úgy sajnálom, hogy ilyen nagyot kellett csalódnod! Hiszen már annyira beleélted magad abba, hogy ma minden kiderül, elhiszem milyen rossz lehetett... De tényleg ne idegeskedj, a legfontosabb úgyis az, hogy egészséges legyen az a Törpike! Van akinek végig nem mutatja meg magát a baba, ez is benne van a pakliban, de azért egy kis erőfeszítést igazán tehetett volna az a doki... :evil:

Kép

Kép
mamm

Kismamik!

Én nagyon kész vagyok,,sírok mint egy kisgyerek!!!Szegény Krisztike!!! :cry: Nem akartam a másik topikba ezt írni!Ez gáz!!!

Bibar drága!Jól ránk ilyesztettél!!! :wink: Örülök hogy meg vagy!!!!

Sharon!

Ez elég gáz!!!Már a 15 héttől lehet rendesen látni milye van a kicsinek!!!Dilis ez a doki?! :shock:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Sharon, teljesen megértelek, ez baromi bosszantó tud lenni.De ne félj, hamarosan megtudod:)mondom én, aki a 25.hétben jár, és az egyik babánk még titkolózik, pedig már rúgdos rendesen:)

Zsókuci, most látom, hiányzik néhány adat a táblából tőlem.Nov.27-re vagyok kiírva, és a Bajcsy Zsilinszky kórházban fogok szülni.Megköszönöm, ha beírod.És hát hétfőn remélem megnézi a babákat is a doki bácsi, talán kiderül a kisfiunk kivel játszik egész nap odabent :lol: :wink:

Lippa, mikor mentek a fagyibabákért?És nekivágsz újra, és 2-őt beültetnek?Hú, ez nagggyon izgi. :wink:

[b]Mamm[/b], természetesen teszek majd fel képet, de az sajna még igencsak odébb lesz :wink: pedig már olyan rendezgethetnékem van,hogy csak na.Ehhez képest, amiket kaptunk babaruhákat innen-onnan, 2 hatalmas sittes zsákba gyömöszöltem, és a szoba sarkába tettem, hogy majd átmosom őket, de még mindig korainak tartom.Pedig már lehet, hogy nem az, de olyan hülye parakirálynő vagyok :roll: :oops: :lol:

mindenkinek nagyon kellemes hétvégét és pihit kívánok

Numa

Vicuska, üdv.itt, tényleg jól eltűntél.Nagyon örülök, hogy minden oké, nem kérhetek egy fotót a pocidról?Olyan kiváncsi vagyok:)

Kép
numato

Halihó kismamik!
Jöttem elköszönni!JÓCAKÁT nektek! :wink: És a pocaklakoknak :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sharon, bakker nagyon szűkszavú volt a dokid. :( Én sem értem miért volt ilyen. :( De tényleg ne idegeskedj, azzal csak a picurnak ártasz, pláne, hogy írtad be si keményedtél. Majd legközelebb megtudod. Ha más nem amikor megszületik. :) Na jó csak vicceltem, emlékszem Én is tök izgatott voltam már a 17. Uh-n, erre a kis drágám drága pénzért aludt. (4D) :)

Vicuska. :) Gyereeee gyakrabban. :)

Nyunyi annyira aranyos vagy, most már el kell mondjam, Én személyszerint imádom ahogy bejelentkezel, majd este el is köszönsz. :) Nagyon kedves, mindig egy jó érzés önt el. :)

Manda, Zsókuci nektek "csak" mosoly :lol: :lol: Telcsin megbeszéltük.

Bibar és Luki néni halihóóó. :lol: :lol: Álompáros. :)

Hűű na megyek, anya, és apa idő van. :) ocean's 13-at nézzük főtt kukival. :)

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?