Szép jó reggelt sorstársak
Itt vagyok, olvaslak ám Titeket mindig, csak hát dolgozom.
Szóval, tegnap voltam védőnéninél, aki azt mondta, hívjam fel a dokit, aki szerinte valószínűleg be fog utalni ilyen spéci ezzel foglalkozó emberkéhez.Délután beszéltem a dokimmal, és hétfő 17.30-ra kell mennem hozzá, a részleteket gondolom elmondja majd.Hát egyelőre ennyi,de védőnéni szerint ne is idegeskedjek, mert azzal is ártok a cukromnak, és szerinte lehet, hogy ha legközelebb mérnének, nem is biztos, hogy ennyire magas lenne...
Képzeljétek, még tegnap estze (csupán 2 órás várakozás-csúszással) betömték egy hátsó fogamat, injekció nélkül
na nem azért, mert ilyenkor nem lehet kapni, hanem mert dokinő szerint nem kellett, és tényleg, csak a végén fájt egy picit.Annyira silány fogaim vannak, hogy amin nincs korona, 1 év alatt 6 fogam lett lukas, úgyhogy járhatok fogászatra
hát ez van, csupa jó...
Jajj, lányok, annyira várom már a szeptembert, hogy ne kelljen dolgozni.Védőnéni szinte rámparancsolt, hogy most már aktivizáljuk magunkat, pakolásilag, meg babazsobailag, meg vásárlásilag...dehát ő nem tudja, hogy a két szobát még gioszkartonozni kell és újra festeni.Asszem kék lesz a babaszoba, és mindeképpen szeretnék felhőket a lelógó cuccokat a falra,plafonra.
Hú, most látom, nagyon hosszú lettem, ne haragudjatok!
Puszi, és nagyon jólesett, hogy aggódtok
imádom ezt a bandát,jó veletek cimbizni
Numa