Sziasztok, vegre itt vagyok!
Bocsi, hogy a kerdesekre ennyire keson valaszolok, de behalt a Net, es egyszeruen nem tudtam mit kezdeni vele. Vegul kiderult, hogy Net lenne, "csak" a Router ment tonkre, az kavart az internettel
Szoval GYNEVAC. Nekem a doki mondta, hogy probaljuk ki, mert artani nem art, es minden fertozest, gyulladast es egyeb dolgot ki fog irtani a szervezetbol. Nos, biztos, hogy nincs koze hozza, de mar lassan 2 honapja olyan fertozesem van, hogy szenvedek allandoan, es az az ilyen-olyan doki elerhetetlen. Elmentem a panaszaimmal, arra adott gyogyokat, tünet-mentes lettem, de aztan minden ugyanugy ment tovabb. Es nem tudom elerni a dokit, hogy csinaljon mar valamit, mert borzasztoan erzem magam.
Egyebkent sokan mondjak, hogy elokesziti a beagyazodashoz a terepet, tehat jo, artani nem art. A helyedben ujra belevagnek, mert "csak" 6000 forint, es ezt is muszaj megtenni ahhoz, hogy elmondd, te mindent megtettel. Remelem erted mire gondolok.
Bbilona
Taplalkozasi tanacsadast kaptam egy term. gyogyasztol, aki egyebkent belgyogyasz, tehat nem humbug az, amit mond. De az ara siman ott van, mint egy lombiknak - egy honap 60000 forint korul mozog. En nem tudom azt kiprobalni, amit o javasolt, mert nincs havi ennyi penzem - sajnos. Lehet olvastatok mar a Dong Quaj-rol, ha jol irtam. "Csodaszer" ez is, de van, akin ez nem hasznalt...
Egyutt nyaraltam egy olyan hazasparral, akiket a naszuton ismertunk meg, es nagyon kedvesek, es nagyon ragaszkodnak hozzank - tehat ez a baratnom mondta azt, hogy ezt a Forever-es Aloe Vera-t probaljam ki. Reggel tejbe por, este tejbe por, delben viszont ehetek amit akarok, csak be kell egy kapszulat kapni. Etkezesek kozben nincs nass, csak gyumolcs vagy joghurt. Neki ez segitett abban, hogy foggyon, azaz masfel honap alatt allitolag 8 kilo ment le rola. Ez "megfizethetobb", ezert kiprobalom. Hatha nekem is annyi hianyzik, hogy foggyak, es a gynevac is segithet. (csak legyek tul a fertozesen)