Új privát üzeneted érkezett!

Balcsi de jó :D Állítólag nem lesz valami meleg. Nem baj?
Gondolom, nem i slehet másképp a vizsgálatok előt csak izgulni lehet, gondolom a Petykánál átéltek miatt. Most nem lehet semmi baj, milyen kicsi az esély hogy mindkétszer ugyanaz a bibi becsúszik. A harmadiknál már tiszta laza kismama leszel, egy óriással a pocakodban.
Köszi a jókívánságokat, nagyon bízom benne.

sonjus, csak lazán mi izgulunk helyetted, ha ez a felállás megfelel.
bbilona

Sonjus!
A 7,5 mm mnyalkah. nem is olyan rossz, 8mm-tol meg mar jo is, es van meg idod, hogy vastagodjon :) Remelem sikeres lesz az inszem, de csatlakozom Bbilonahoz, hogy a doki ne drukkoljon, mert arra vagyunk elegen, hanem tegye a dolgat LEGjobb tudasa szerint :)

Andi!
Bizony, rajtad van a sor, de még van idod. Majd gondolok rad...

Bbilona!
Neked hogy lehet akkora szived, hogy mindenki belefer? Hogy lehet ekkora szivvel elni? :) Mindig mindenkihez van egy-ket kedves szavad. Nekem mindig sokat jelent!

Velem semmi kulonos nincs; koplalok. Ajanlottak ket aloe veras, forever-os dolgot, amit kiprobalok. Haaat, en nem eszem sokat, megis jonnek a kilok. Nem reggelizem, nem vacsorazom, de most, hogy nem is lehet a ket aloe mellett, majd' ehen tudok halni. :) Kivancsi leszek az eredmenyre - lesz-.e egyaltalan.

A taplalkozasi tanacsadas tenyleg sokfele elofordul, ertem ezalatt az eletmod-valtast, hogy legyen baba. De az is sulyos penzekbe kerul am!
A homeos dolgokban nem tudom higgyek-e. Egy koll.nomet hozom fel peldanak, hogy 38 evesen, peteerese sem volt, de elment term.gyogyaszhoz, aki felirt neki cseppeket, amit nem is szedett rendszeresen, csak hebe-hoba, aztan terhes lett. Mondjuk azert az elso baba sajnos elment, viszont alig 3 honappal kesobb ujra terhes lett, es bizony, szeptemberben fog szulni. Nos, ot nem irigylem annyira, mint masokat... szegeny nagyon megkinlodott, es nagyon idegeskedett minden miatt, es majd' 9 honapig fekudt. De olyan boldog lesz, ha meglesz a baba egeszsegesen...
Szoval hallani ilyen dolgot is, olyat is.
babszi

te babszi, ne izélj már mert elpirulok :oops: Nekem is olyan jól esik amikor vigasztaltok.
Te ez a táplálkozási dolog ez valami újdonság? Fogynod kell? Sportolsz valamit? Mondta valaki, hogy a lombik előtt ajánlott? Nem ehetsz semmit? Jó ez így?

Írjál, te lány engem tényleg érdekel!
bbilona

az első inszemnél a 11. napon volt 9mm, de nem lettem babás, ezért keseredtem el kicsit, de nekem jó, ha ti izgultok helyettem :wink: a doki teszi a dolgát, én meg babás leszek :)
sonjus

Babszi, lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem te próbáltad a gynevacot? Ha igen, hogy vált be?

Kép
domo

Sonjus,
Mennek neked a drukkok nem számít a nyálkahártya majd repedés után vastag lesz és megtapadhat a baba vagy babák :lol:

Ilona,
Köszi kérdésed jól vagyok bár még a róka nálam van... Lehet a te babád most lubickol valakinek a hasában és arra vár hogy majd érte menjetek :wink: szerintem jó hogy gondolsz rá!!!

Domo,
Én is Gynevacoztam meg a párom is.

Pénteken megyek 4d-re.
Vendég

Panda, és szerinted érdemes gynevacozni? vagy csak akkor, ha van valami panasz? (folyamatos felfázás, folyás, gomba, stb).
A 4D ről fotókat mindenképp! Lehet, hogy kiderül, hogy Dóra vagy Bence? vagy ez még korai?

Kép
domo

Domo,
Én azt mondom érdemes nekem jó érzés volt hogy ezt is megpróbáltuk és ki tudja lehet segített ez is hogy sikeres legyen a lombik mert márciusban kaptuk és májusban lombikoztunk. Ismerek olyat akinek ez segített azért is próbáltam meg... Ha kipróbálod ártani nem fogsz magadnak az biztos. Lehet kiderül azt mondta az uh-os nő ha jól fekszik akkor látni fogjuk de ez még persze nem 100%.
Vendég

pandácska, máris 4D uh? Hú de izgalmas, képet mindenképpen kérünk, naná mi nem maradhatunk ki az ilyen nagy eseményekből. Ezt a róka dolgot sajnálom, lehet mégiscsak kéne annak a gyereknek felolvasni egy könyvet amiben szerepel, hogy hányinger az első 12 hétben, aztán hawaii.

Ugye szerinted is lehet hogy már valakinek ott növekszik a pocakjában a mi kisbabánk? Lehet megbolondultam, de tényleg sokat gondolok rá.

domo, nálad is szóba került a gynevac?
Új munkahely ügyben valami infó?

zel, nagyon barátnőzől, te tudod már mikor indul a nagy projekt?

móni, hm hm és velünk akkor mi lesz? Képek, jó kis sztorik Ramónáról, Ramónával?

kamilla, veletek mi a helyzet? Mi volt ma az uh-n?

kabócabogár, mi volt azona bizonyos gyors uh-n?

babszi, tessék velünk beszélgetni! :D
bbilona

Domo!
Mi is Gynevac-oztunk a párommal és mondhatni kevesebb "folyásos" problémám van. Sajnos annyira érzékeny vagyok, hogy én bárhol elkapok bármit, így ez nagy segítség volt! Mi is azért próbáltuk ki, mert beszéltem olyannal, akinek a szurikúrát követően 8 hét múlva spontán jött a baba!!! Igaz nálunk ebben a formában nem jött össze, de nem bántam meg!
sonjus

Ilona,
Persze miért ne lehetne? És hogy gondolsz rá szerintem ez nagyon szép dolog még az is lehet hogy érzi tudja hogy a tietek lesz majd csak most nem veled van. Nagyon tisztelem azokat akik öribabáznak én nem lennék rá képes...Amúgy lehet ebben a könyves dologban valami... Tegnap kérdezték egy másik topicban hogy mocorog már a baba? Írtam hogy nem érzek még semmit. Elementem fürdeni és a kádban bizony éreztem ahogy mocorog olyan volt mint egy lufi pukkanás vagy több pukkanás :D szóval csak beszélni kellett róla és ő már jelzett is :lol:
Vendég

pandácska, húúúúúú ez nagyon jó érzés lehet. Csak irigykedek. Ezt az érzést írta kicsiboris is. Akkor most beszéljük meg, hogy Dórának már most meg kell tanulnia viselkedni, nem lehet anya életét így megkeseríteni. Hátha hallgat ránk, és már holnap hiányérzeted lesz róka nélkül.
Látod, mi meg a lombikra nem vagyunk képesek, jól össze van ez a világ rakva csak a helyünket kell megtalálnunk és az néha keserves.
bbilona

Sziasztok!

Ilonám: Neked külön pusszancs, hogy mindig észben tartod mindenki dolgát!! Szörnyű volt a tegnapi nap. 11óra 30-ra voltunk bejelentkezve. Elhagyták a kartonomat, így a doki nem hívott be, csak mikor már senki nem volt ott. Ekkor már 2 óra volt. A férjem idegbajt kapott. Be sem jött, mert azt mondta, hogy akkor többet ide biztos nem engednek be minket! Miskolcon minden teljesen más volt. Amikorra oda hívtak, be is mehettünk, nem kellett még 2-3 órát várakoznunk. A következő rossz hír az volt, hogy vissza maradt egy tüsző a bal petefészkembe, így. ha nem ürül a menszimmel, akkor nem kezdhetünk ebben a hónapban. Tehát most: Távozz tőlem tüsző!!!! Vasárnap jön meg a menszim, hétfő vagy kedd reggelre kell menni a dokihoz, hogy megnézze kiürült-e? Ha igen, akkor kezdhetjük is a szurikat adni. A rövid programot kezdjük. Röviden ennyi történt. Most itt van a keresztfiam több mint egy hete, és alig jutok a géphez. A jövő hét talán már nyugis lesz. Csodállak én is. Őrült jó természeted lehet. Szívesen megismernélek.
Pandácska: szuper! Az első mozgások! Csodálatos lehet. Remélem mindannyian hamarosan részesülünk ilyenben.
Sonjus: mindent bele!

Mennem kell, mert a fiúk már túrnak is ki a géptől!

Mindenkinek sokk drukk, és puszi!
kabócabobár

Kabóca,
Drukkolok hogy felszívódjon a tüsző++++++

Ilona,
Köszi aranyos vagy :lol:
Vendég

Sziasztok!
Most csak röviden jövök.
Odry nagyon Gratulálok ehhez a szép, nagy haju kisfiúhoz!!!
majd kérünk még képeket!!
bgyöngyi

SZiasztok!

Odry! Gratulálok!!!!! Nagyon jóképű a kislegény! Összehozom majd a kishugimmal!!!

BBilona! Jól esik, hogy hiányoltál!!! Úgy néz ki lesz kis kölcsönlakásunk arra az időre,a mi remélhetőleg pár napon belül indul... ( Csak pókoktól félek, jöhet bármi,csak az ne... : ) ) A hormonmizériám után hívtam a dokit és azt mondta, amint megjön, telcsizzek időpontért és menjek, akkor megnéz, és kezdjük a stimut. Háááát, remélem, minden eredményem jó lesz neki, a prolaktinomat, amivel gond van-volt direkt ki is emeltem, de azt mondta csak menjek, és kezdjük is.... Mindenképp tudósítalak mindenről, és nagyon szeretnék veled találkozni is!
A babád már biztosan vár rád. Teljesen mindegy kinek a méhében fogan, a lényeg, hogy te leszel az anyukája.

Sonjus! A méretek jók, ezen ne aggódj.. Meg igyál, szoktam volt mondani. Ja, meg emlékezz Kicsibé esetére!

Hirtelen nem is tudom, mit akartam még.

Barátnőm még itt van, majd a hétvégén mennek haza. Nagyon jól érezzük magunkat. Tök jó így. Kint voltunk a nyaralóban, csak mi ketten. Éjjel bográcsoztunk, nappal pecáztunk, napoztunk, fürödtünk, nagyon aktív pihenést végeztünk. Annyi jó sztori van, hogy nem is tudom, mit írjak le... Vödörel locsolták egymást a szomszéd kisfiúval, mag a másik szomszéd sráccal. Én meg visítottam a röhögéstől. Ma jöttünk csak haza, de nem biztos, hogy pénteken nem megyünk még vissza..

Puszika mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Gyors bejelentkezés, aztán tépek, mert szigorú netelvonón vagyok.
Bocsi, nem olvastam vissza, de látom meg van Odry babája!

Odry. Gratulálok!!!! :) :)

Hát én voltam UH-n, de csak 5 tüszőm fejlődik amitől nem voltam túl boldog. Felemelték az adagomat, aztán meglátjuk jövő hétre mit sikerül összehozni. Hát egyelőre ennyi.

Pusza!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
Abból még lehet sokkal több főleg ha több szurit kapsz :wink: drukkolok!!!

Zel,
A pókoktól én is félek sőt ez inkább már rettegés :oops: Akkor pár nap és kezded is a stimut :lol:
Vendég

kabócabogár, kívánok egy gyors tüsző távozást. Ismét meg kell állapítsam, hogy a tüszők egyáltalán nem tudnak viselkedni. Először nem termékenyül meg, másodszor meg bent marad amikor távoznia kéne, mint egy rossz kobold.
A keresztfiad társaságáért irigyellek. Hány éves a fiatalember?
Hallottam már, hogy a babanetes lányok összejárnak néhanapján. Megkeseredett spiné vagyok egyáltalán nem jó természettel, ez csak álca, de jólesik.
Én is lesem mindig mágnest ott ahol egyszer találkoztunk, gondolva hátha spontán a 2 találkozáson már nem leszek olyan feszélyezett, de ez még várat magára.
Szurkolok!

kamilla, ne aggódj 5 pont elég, mondjuk 3 megtermékenyül, 2-őt visszakaptok, több meg minek, egy ikerpár elég lesz nektek egy darabig, a tesó meg már úgyis megy majd spontán. Jól leosztottam a lapokat?
Egyébként milyen az a sok szuri, gyógyszer együtt? Hogy viseled?
Rossz hatással lennénk rád? :oops: Miért vagy netelvonón?

sonjus, már csak egyet kell aludni. Nagggyon szorítok.

pandácska, el ne feledkezz rólunk, mi is látni szeretnénk a kis jövevény képeit!

zel, ez a legkényelmesebb megoldás, kettesben egy lakásban. Ilyenkor lehet nem is vágyik az ember más társaságára. Azért egyszer összefuthatnánk, ha gondolod és ilyen közel vagy.

andi, Gergő hogy van?
bbilona

pandácska, milyen volt az ébredés? Bevált? :?
bbilona

Kamilla!

5 tüsző nem kevés,ne agódj nem lessz semmi baj!

Zel!
Te kis örökmozgó!Az endómetriózis oldalon Lau keresett,én mondtam,hogy lombikózni fogssz.Reméllem nem baj???
csak nem Vera van nállatok???

Bbilona!
Lehet ,hogy már meg is született a babád! :wink:
Mi a hétvégi program?

Pandácska!
Örülök,hogy már ilyen korán mocoróg a BABÚCID!
Én úgy olvastam,hogy a 4hónaptól kezd mócorogni.
Akkor ez úgylátszik egyénenként változik.
m. reni

Ilona,
Elsők között kaptok róla képet :wink: Eddig még nem hánytam(kop kop kop)

Reni,
Hiszen már a 4. hónapban vagyok :wink: ti hogy vagytok?
Vendég

Halihó!

Kabóca!
Tüszőt engedd eltávra :wink:
Rossz lehetett annyit várni, kevés dolog van amit rühellek, de a várakozás sajnos közé tartozik :(

Pandácska!
Neked még jó sok lufis pukkanást kívánok :)

Zel!
Iszom mint a gödény :), csak nyers hal ne legyen a csőrömben :D

Kamilla!
Ha szeretnél még több tüszőt, akkor neked tüszőszám növelő drukkot küldök, de az az 5 szerintem is jó szám :wink:

Ilona!
Nem tudom miért, de jobban izgulok a holnapi nap miatt, mint az első inszemnél :? :shock:
sonjus

Pandácska!

Jól vagyok köszi!Néha a lábikóm fájdógál.Tele vagyok energiával. :lol:
m. reni

reni, na azt azért még nem szeretném, várja csak meg amíg megkapjuk a határozatot, szépen bejelentkezünk ahogy kell. Nekem már az is megnyugvás, ha akkora mint a tied vagy pandácskáé és úgy vigyáz rá az anyukája ahogyan ti.
Hétvége, húháááát, ezer a dolog. Öcséméknél takarítás, hiszen a jövő héten megnősül és jönnek a félig felújított lakásba a vendégek, a mi bombánk törmelékeinek eltakarítása, mert mi is kapunk néhány szállóvendéget, szóval nem fogunk unatkozni.
Ti mit csináltok? Valami jó kis pancsolás valahol?

pandácska, köszönjük szépen előre is igazán megtisztelő. Akkor lehet hogy mégiscsak egy jó magaviseletű kislányod lesz? Nemtudom miért gondolom, hogy Dóra és nem Bence, de valamiért lányt tippelek. Na ez nem is olyan fontos hogy bejöjjön.
bbilona

sonjus, vannak megmagyarázhattalan dolgok, de hátha azért mert holnap lesz a nagy nap amikor megfogansz, és beköltözik hozzád, az aki kiszemelt magának benneteket. Amen. Szívesen átveszek egy kicsit az izgulásból, hogy holnap nyugodt lehess.

reni, te és azok a viszerek ronda göcsörtösek, vagy alig látszanak csak fájdogálnak? Most végig szedned kell a gyógybogyókat, szülés után is?

sapé, mi volt a vérvételen, miért kell mindent harapófogóval kihúzgálni belőletek, hát nem látod hogy már csupa lyuk az oldalam? Vagy már megint összekevertem valamit? :D
bbilona

Ilonka!
Akkor nem fogssz unatkozni! :lol: Én is mennék már egy jó lagziba :lol: Mi szerintem tespedünk itthon! :lol:
Képzeld,szegény sogórnömnek kiveszik pénteken a méhét. :cry:
Bár nem nagyon szeretjük egymást ,de nagyon sajnálom.
m. reni

bbilona!

Nem nagyon látszanak a viszerek,de fájnak,Egyenlőre szedem a bógyit ,és majd konzultálok a dokival,de végig lehet szedni.Csak szoptatás alatt nem ajánlatós.
Természetes anyagókat tartalmaz.Megvédi az érfalat,és még a babának se árt.
m. reni

reni, oh szegénykém a méhét :( Akkor biztosan nagyon a padlón van. Tudom sokszor nehéz, de most biztosan jól esik neki a plusz szeretet, de azt majd a tesódtól megkapja. Beteg talán?

Megkérezhetem mi ez a bogyó? Sajna ilyen fájdogáló viszerem nekem is van, de én csak néha kenegetem, lehet jó lenne más is. Mosolygok magamon, ez a tipikus, hogy a szomszédasszonynak jó akkor jó lesz az nekem is. Voltam már vele orvosnál, de szteroid tartalmú gyógyszert amit felírt ki sem váltottam, ez a te féléd sokkal szimpatikusabb.

Lagzi ügyben vannak kételyeim, izgulunk értük hogy jó legyen (az enyémnél nemaggódtam ennyire), vannak fura ötleteik, de sok lesz a fiatal ott lesz a család, klassz helyen lesz, úgyhogy olyan balul nem sülhet el. Még a nászajándékon filózok egy kicsit, de már majdnem az is megvan (már ami az ötletet illeti).
bbilona

bbilona!

Egy jó lagzinál nincs is jobb,és biztosan nagyszerűen fog sikerülni!
Elhiszem ,hogy izgulsz biztosan minen renben lessz. :lol:
És mi t szeretnél nászajándékba adni??
Itt a szomszédba lecsót főznek már csórog a nyállam. :roll: :roll:

A gyógyi neve:DETRALEX
Álítólag egy csódaszer!3000ft és 30dbos,Napi 2x1et kell szedni
m. reni

reni, hááááát ez sem könnyű nálunk. Anno mi az öcsémtől nem kaptunk semmit, így a férjem fenemód haragszik rám, hogy én viszont szeretnék adni, de ezzel most nem foglalkozom, ellenben korlátozottak a kereteim. Mivel lakásfelújítanak, és a leendő sógornőm Ikea barát, gondoltam egy utalványra, de aztán elvetettem és az utolsó verzió, hogy színházjegyet, v. jegyeket kapnak, az ősszel ugye ha megkezdődik a színházi szezon. Mi is kaptunk, és nagyon bejött, először is mert színházjegyre egyáltalán nem számítottunk, másodszor mert elég ritkán jutunk el ilyen helyre, harmadszor, mert nagyon jó volt a darab.
Van esetleg valami jó kis ötlet a tarsolyodban?

Köszi az infót jegyeztem, majd megkérdezek egy illetékest.

Hát főzz te is egy lecsót, vagy toppanj be épp ebédkor, hátha megkínálnak :wink:
bbilona

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam, még mindig élvezem az itthon létet, bár sok időnk megy el a ház, telek kereséssel. Csak már találnánk valamit!

Odry,
láttam közben a kis lurkotókat. :) Nagyon édes, gratulálok hozzá!

Bocsi, sajna nem tudom követni az eseményeket, de 20-án már visszautazunk és akkor megint lesz jobban időm netezni és akkor gyorsan képben leszek megint.

Puszi!!!
katata

Jó kis vonalzót választottam mi? :wink: A nagy nyárban egy kis havas táj felüdítő!!! :lol: :lol:
katata

katata, tényleg jó! Már nagyon hiányzol, de neked most nem velünk kell foglalkoznod ha jól látom hanem apácskával. :wink:
Jó pihenést, jó találatot, várunk vissza!
bbilona

Ilona,
köszi, Ti is hiányoztok ám nekem már nagyon! :wink: De sajna nincs időm netezni és hát végülis nem is ezért vagyok most itthon.
Apával ma reggel hancúroztunk, mert estére kerti partyra megyünk. :oops: :lol:
Mizu örökbebabával???
katata

katata, lehet jobb is ha egy kicsit elvonatkoztatsz a témától. Örökbebaba remélem már fejlődik egy pocakban valahol, sokat gondolok rá, de egyéb változás nincsen. Már kiderítettem, hogyan tudnám esetleg szoptatni, mert képzeld lehet ilyet.

Csak próbálj meg minket kicsit elfelejteni, és további jó pihenést!
bbilona

Ilona:
tegnap én is egy babanetes találkozón voltam a Városligetben. Szui volt, csomó képet csináltunk! :)
Én is mindig kukkollak téged, hátha, de lehet, hogy mi korábban járunk arra???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sonjus, nagyon-nagyon izgulok érted holnap! Sikerülni fog :lol:

Kabóca, szurkolok, hogy eltűnjön a tüsző! Én is így jártam: most lett volna a 4. inszem, de a kis lusta tüszőm nem akart távozni. Hátha a tiéd igen :lol:

Kamilla, miért kell elvonón lenni? mindenre kiváncsiak vagyunk!

Panda, neked is izgi napod lesz holnap :lol: Majd jelentkezz

Ilona, köszi, hogy érdeklődsz: sajna, nem kapkodnak értem a cégek, de ma is voltam interjún, valami csak összejön.

Szigeten voltam, próbáltam mindent elfelejtve bulizni! Jó volt :lol:
és közben a hőm is felment, csak azt nem tudom, hogy ezt a lusta kis tüsző csinálja, vagy nőtt mellé egy másik is :shock:

Kép
domo

Sziasztok, vegre itt vagyok!

Bocsi, hogy a kerdesekre ennyire keson valaszolok, de behalt a Net, es egyszeruen nem tudtam mit kezdeni vele. Vegul kiderult, hogy Net lenne, "csak" a Router ment tonkre, az kavart az internettel :(
Szoval GYNEVAC. Nekem a doki mondta, hogy probaljuk ki, mert artani nem art, es minden fertozest, gyulladast es egyeb dolgot ki fog irtani a szervezetbol. Nos, biztos, hogy nincs koze hozza, de mar lassan 2 honapja olyan fertozesem van, hogy szenvedek allandoan, es az az ilyen-olyan doki elerhetetlen. Elmentem a panaszaimmal, arra adott gyogyokat, tünet-mentes lettem, de aztan minden ugyanugy ment tovabb. Es nem tudom elerni a dokit, hogy csinaljon mar valamit, mert borzasztoan erzem magam.
Egyebkent sokan mondjak, hogy elokesziti a beagyazodashoz a terepet, tehat jo, artani nem art. A helyedben ujra belevagnek, mert "csak" 6000 forint, es ezt is muszaj megtenni ahhoz, hogy elmondd, te mindent megtettel. Remelem erted mire gondolok.

Bbilona
Taplalkozasi tanacsadast kaptam egy term. gyogyasztol, aki egyebkent belgyogyasz, tehat nem humbug az, amit mond. De az ara siman ott van, mint egy lombiknak - egy honap 60000 forint korul mozog. En nem tudom azt kiprobalni, amit o javasolt, mert nincs havi ennyi penzem - sajnos. Lehet olvastatok mar a Dong Quaj-rol, ha jol irtam. "Csodaszer" ez is, de van, akin ez nem hasznalt...

Egyutt nyaraltam egy olyan hazasparral, akiket a naszuton ismertunk meg, es nagyon kedvesek, es nagyon ragaszkodnak hozzank - tehat ez a baratnom mondta azt, hogy ezt a Forever-es Aloe Vera-t probaljam ki. Reggel tejbe por, este tejbe por, delben viszont ehetek amit akarok, csak be kell egy kapszulat kapni. Etkezesek kozben nincs nass, csak gyumolcs vagy joghurt. Neki ez segitett abban, hogy foggyon, azaz masfel honap alatt allitolag 8 kilo ment le rola. Ez "megfizethetobb", ezert kiprobalom. Hatha nekem is annyi hianyzik, hogy foggyak, es a gynevac is segithet. (csak legyek tul a fertozesen)
babszi

Sziasztok!

Köszönöm a tüszőűzőket. Remélem szót fog fogadni. Lányok! Én biztos nagyon hülye vagyok, de nem tudtam, hogy csak 3 havonta lehet lombikozni. Miért? Annyira stimulálnak, hogy tönkre megy a szervezetünk?
Ilona: 13 éves a"kisfiú", most megy hetedikbe. Biztos szörnyeteg vagyok, de minden nap 1-1,5 órát matekoztam vele. Én utáltam volna ilyen idős koromba, ha valaki ezt teszi velem a nyári szünetben.
Hallott már valaki a gólyaorr teáról? Ezt iszogatom mostanában esténként. Állítólag(Maria Treben), nagyon jó meddőség ellen. Ártani nem árt, hogy egy előttem szólót idézzek. :lol:
Domo: most kimarad egy hónap?
Reni: láttam a dokidat Debrecenben. Én a másikhoz járok.
Pandácska, Sonjus: izgi lesz a holnapi nap.

Pusszancs neketek!
kabócabobár

Kabóca,
Azért mert az állam csak így állja és olyan adag hormonok vannak hogy azt ki kell pihenni. Na meg az altatás és leszívás baromira nem kellemes :? és azt se felejtsük el ha nem sikerül azt fel kell dolgozni.
Vendég

Pandácska: értem, köszi. Majd ha oda jutok remélem el látsz mindenféle jó tanáccsal, tuti tippel! :wink: Tudod, hogy mi a biztos megtapadás receptje?
kabócabobár

Sziasztok!

Mindenki kidőlt, alszanak... Csak én ülök itt.... :lol:

Reni! Lauval rendszeresen emailezünk, bár büdös disznó módon, most nem írtam neki... :oops: Köszönöm, hogy tudósítottál, ha pedig lesz egy kis szabad időm hétvégén, írok neki egy hosszú, bocsánatkérő levelet. Nagyon bírom őt, tök jó fej. De, eltaláltad, Vera van itt. Most talán nem lesz bőgés, ha mennek haza, mert nemsokára megint találkozunk. Jaj, nagyon összejöttünk. Januárban már megbeszéltük, hogy így vesszük ki a szabikat, hogy mindenki itthon legyen, de hát párom a lombikra gyűjti a szabit, én meg nem dolizom, Vera párja egy barátjával Görögbe ment kamionnal, így leginkább ketten voltunk. nagggyon jó volt.
Örömmel látom, hogy tele vagy enegiával. Az tök jó. Csak nagyon vigyázz magatokra!!!!!

Kata! De jó látni téged is!!! Temélem, jól telt a pihenés!!!

Sonjus! Te kis gödény! :lol: Sebaj, a hal finom, nagyon jó a husikája!!! Minden rendben lesz, csak nyugi!

Pandácska! Hát nagyon bízom, hogy már semmi akadály nem gördul az utunkba. Ha minden terv szerint megy, akkor a jövő hétel kezdődik!! KÉPET!!!! Imádom az uh képeket....

BBilona! Szerintem abban az időszakban kiélvezzük még a nyüzsgés lehetőségét. Bár fizikailag az elmúlt időszak kicsit kinyírt minket, nem fogunk csak a lakásban punnyadni. Mindenképp szeretnék veled találkozni! Sőt, összehozhatunk egy nagyobb talit is, ahol bárki, aki szívesen találkozna a másikkal, megteheti. De téged mindenképp meg foglak keresni!!!!!!

Kicsibé meddig nyaral???

Jaj, megyek, áááááálmos vagyok.
Jó éjt, puszika mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Hali. Ma megint megyek UH-ra, de szerintem 2 nap alatt olyan sok minden nem hiszem, hogy változott.
Azért pozitívan állok ám hozzá, csak azt hittem több lesz, így elsőre.

Szia Kata! Jó pihenést! És jó sok hancúrt apával! :) (Mi most csak szolidan hancúrozunk...)

Nem vagytok rám egyáltalán rossz hatással, de azért az nagyon nem volt egészséges, hogy egész nap a neten lógtam. A mhely olyan uncsi, hogy nem is nagyon tudnék ott mást csinálni, de most hogy nem dógozom, igyekszem napközben be se kapcsolni a gépet. Este meg itt van Apa és akkor meg nem is akarom. Jobban is érzem magam így. De azért ígérem minden lépésről beszámolok!

És köszi a drukkokat!

Sonjus! Hajrá második inszem! ++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
kamilla306

Hahó!!!!

Ne aludjatok!

Kamilla! Néha azért gyere!
((((Ha most őszinte leszek, akor bevallom, hogy nekem is jó volt ez a néhány nap, netpihi....))))) Nem is foglalkoztam babadologal. Komolyan sikerült kikapcsolni. de ehhez kell egy legjobb barátnő, egy tó, néhány horgászbot, és egy kölyökkutya. Aki emellett magával is tud foglalkozni?!

A kutyus kicsit beteg volt, és a gazdi elment nyaralni, én vigyáztam rá addig. Na jól jártam,mert tisztára megszerettem. Amikor adtam vissza, kicsit nagyon sírtam, de a srác is gondolkodott már, hogy neveljem fel a kutyut én, és majd nála lesz fedeztetve,és a kölyköket megkapja. Ő tenyésztő, egy csomó felnőtt kutyája van, így mem kell egy kiskutyát nevelgetnie. Szóval kutyus az ölemben alszik most is. Mert itt a legjobb. Teljesen meggyógyult, sőt! Most ásította, hogy puszit, és pici harapást is küld mindenkinek!!

Na most elmegyünk kicsit a barátnémmal csavarogni...

Pusszantás!

Kép
Kép
Kép
zel

mágnes, most 2 hétig nem jártam Harasztin, ugye mert emberem nem volt itthon, egyébként 17-17.15 körül tekergünk arra. Majd legfeljebb megbeszélünk újra egy sétálgatos randit :wink:

zel, szerintem nagyon jó ötlet, hogy esetleg aki a közelünkben lesz megpróbáljuk odaszippantani, és a nagyvárosban egy találkát szervezni (tudom sajna többségetek nem a büdös város környékén lakik). Majd jelentkezz ha van valami konkrétum! Nekem ugyan a jövő hét kicsit zűrös, mert szállóvendégek, munka, esküvő, de egyik sem jelenthet akadályt. Legfeljebb szombat este lejöttök Tassra a lagziba mulatni. :wink:

kabóca :shock: :shock: én sem tudtam, nem is értem mi az hogy 3 havonta? És mi van a fagyibabákkal, az első sikertelen után nem jöhet a köv. spontán hónapban a fagyi? :roll:
Pandácska segítesz?
kabóca, ó akkor ő már kész fiatalember. Nem megy a matek? Vagy ez szakmai ártalom?
gólyaorr, gólyaorr hm nem emlékszem, de igyad csak hátha neked ez lesz a csodaszer :D

babszikám, ez a gynevac a kutyafáját. A fogyókúra elég brutálisnak tűnik, le a kalappal, hogy ilyet végig tudsz csinálni. Csak légy erős és kitartó, tuti ereményre számíthatsz ilyen diéta mellett!

kamilla, gáz egésznap a babaneten lógni igaz :oops: :? Azért az uh-ról írhatnál nekünk. Mindjárt leszívás a mindenit, de izgalmas!

domo, nem könnyű munkát találni, ezt talán mindenki ismeri, addig is legalább ráérsz velünk foglalkozni :wink:
bbilona

zel, na ez kell még neked, még egy kutya is :D Jól csináltad! Milyen fajta? Jó pihenést!

jucmuc, remélem megjelenik hétfőn! Várunk!
bbilona

Sziasztok!
Nagyon el vagyok maradva olvasás terén is, nem mindig jut időm minden fórumra.

Odry!
Hatalmas gratula Dávid babához! Micsoda méretek! Teljen sok örömetek benne!

Mindenkinek hatalmas drukkok mennek!

Remélem nem haragszatok meg pár képért:
Kép Kép

Kép

moni

Zel! :lol:

Te kis örökmozgó! Reméllem azért pihensz...Verussal mi ujság?hogy áll az öri baba dolog?És akkor mikor kezdödik a stimu??

Kabócabógár! :lol:
Én sem tudtam,hogy 3hónap szünet egy lombik után.Eddig 2hónap volt.Úgye milyen jó pasi a DR.Tándor!?
NAGYON JÓ FEJ.Azt mondta,hogy majd szeretné látni a kisbabámat:
Olyan jó érzés volt,hogy ezt mondta.A Bodnár doki is aranyos,mindig poénkodik.

Katata! :lol:
Már nagyon hiányzol nekünk....

Bbilona! :lol:
Én IKEA örült vagyok szó szerint,szerintem szép ajándék lenne!
De a színházas is jó!

Pandácska! :lol: Várjuk a képeket!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
m. reni

Móni!

Nagyon szép kis családod van!
Gratúla hozzá!!

Gyönyörű ez a baba!
m. reni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?