Új privát üzeneted érkezett!

Megint én. :oops:

Kriszti, te Pannonos voltál nem? Hol a francban lehet megtalálni a bemutató termek listáját a honlapon!? :shock:
A győri kéne nekem, de sehol nem lelem. :?

KépKép
KépKép
fioona

Fioona!

http://pannonline.pannon.hu/EP/Talalat. ... paid=&atm=

A bemutatótermek tevékenységi köre már megegyezik a viszonteladóékéval. Úgyhogy ott is bármit el lehet intézni.

Remélem működik a link.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Fioona: BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!
szerika

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,

FIOONA BOLDOG NEVNAPOT!!!!!

Nandorka,
jo volt olvasni a szulesedet!Es nem semmi,hoyg egzengesre szuletett a kisasszony!Hiaba,meg az eg is orult! :wink:
Ugyes voltal!!!Gartulalok meg egyszer!nem is tudtam,hoyg varrtak,azt hittem sikerult elkerulni...

Mi tegnap ota nagy munakban vagyunk,ugyanis en mar zombi voltam,Atti meg csak sirt,es en meg csak cicire tettem,amikor csak sirt...Poci is fajdogal..
Szoval tegnap ota napirendet alakitok ki.3 orankent etetes.Ugy veszem eszre,hoyg sokkal jobb a pocijanak,sztem nem is faj neki.Ugyan sir,mert szokatlan neki az egesz (de eddig is sirt),de muszaj vmi rendszer!!!Mert igy megkattanok...es nem is tudom mikro sir,mi baja...
Remelem sikerrel jarunk,es beall vmi rendszer az eletunkben,muszaj..

pusz

Kép

Kép
arwen07

Fioona!!

Boldog Névnapot!!!

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

nagyon sok boldgságot, Fioona!!!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Fioona és Angyalkrisz!

Isten éltessen Titeket! :)
vickybabe

Arwen, drukk a napirendhez, jó, h kicsit nyugodtabb vagy már! +++

megvolt az oltásunk tegnap. egyelőre semmi tünet.

Fio, az orvossal való megbeszélés előtt nem mertem a textilezést elkezdeni, mert épp a vizességtől kell a seborrhea miatt óvni a bőrét. (nagyon alapos törülgetés rövid fürdés után). meg?tem, ki lehet próbálni, csakúgy, mint a babaúszást. aztán nézni kell, h reagál a bőre, s ha nem rosszul, mehet mind2.
még a héten elő kéne szednem, mert most szabin van a férjem.
Várom a virágot! :wink:

sztem a férfiak azért nem mutatják az érzéseiket, mert ezt látják gykorukban más férfiaktól, és sokszor kimondva is hallhatják: egy ekkora fiú nem sír! nahát, fiú és sír?! stb. a szülő szerepe ebben kiemelt sztem.
és az sem egyszerű, mert mondhatjuk azt, h na, mi majd másképp neveljük a fiunkat. de azt is szeretnénk, h majd mások elég férfiasnak lássák, magyarul ne neveljünk anyámasszony-katonáját... van-e kiút a dilemmából, nem tudom... ti mit gondoltok erről?

belendültem, de most felébredt az égzengésbaba... :D

hogy vagytok Ágota, Hajni, Bodzi, Orsi, Meri, Toti, többiek?

nem írsz, Tímeatósz? várunk ám téged is!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést!

Kép

Itt a virág Nán-dorka :D

Kriszti, köszönöm a linket!

KépKép
KépKép
fioona

Nán-dorka vannak szárazontartó betétek. Olyan mint a plusz betét kinézetre, de elvezeti a nedvességet, és szárazabb marad a popsi.
Kék Panda oldalán láttam.

http://www.kekpanda.hu/category.php?bid=BAM026

Alulról a második

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk!!!!

Fioona!

NAGYON NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!

Hát én nem mondom hogy nem vagyok azért egy kicsit izgalomba. Este 7-re megyek a dokihoz! Kicsit izgulok hogy mit fog látni! A cél az lenne hogy legalább 1 szép tüszőm legyen,de sok jóra nem számítok mert eddig ettől a gyogyitól mindig csak ciszták jöttek! Azért bizakodok!!!!!! :wink: Ha meg lesz tüszőm akkor tüszőrepi és tuti kötelező szex amit nem tudom hogy fogunk összehozni mert ez a páromat igencsak frusztrálja. Nem díjazza egyáltalán hogy megmondják neki hogy mikor legyen velem együtt. Pláne hogy kiderült a múltkor hogy kicsit kevesebb neki az anyag. Arról már nem is beszélve hogy 3 éve ezen van a hangsúly. Na majd csak lesz vmi. Mihelyt tudok jövök.
csipcsab

Marietta, nagy drukk estére!!!!!!!!!!! A párodat meg csak meg tudod győzni az esti program előnyeiről :wink: :wink: Persze tudom én ,hogy nehéz velük...az én páromnak már az anyagleadás is lelki törést okozott, pedig otthon végezhette el...

Fioona, érdekes, amit írtál magadról meg a párkapcsolatról. És így leírva egyáltalán nem hangzott tragikusan, hogy "csak" 27 évesen találtad meg az igazit. Attól függetlenül, nagyon is át tudtam érezni a soraidból, mit éltél át a magányos éveidben, és milyen rossz lehetett neked, annak ellenére, hogy én sosem voltam egyedül (persze leszámítva a 15 éves korom előtti időket...). Arra gondoltam, hogy utólag ezek a baba utáni vágyakozós hónapok-évek sem fognak talán olyan tragikusnak tűnni.

Nándorka, igen biztos ez is benne van a pasiknál, sőt ezt néha még én is mondogatom a páromnak, mármint hogy viselkedjen férfiként :oops: amikor meg azt teszi, az se jó :roll:
vickybabe

Marietta, nagyon drukkolok estére :) Biztos vagyok benne, hogy találsz egy-két megfelelő "érvet" az esti program létrejöttéhez :)

Én voltam ma a dokimnál a Clostys receptért és rákérdeztem a pére. Szerinte nagy valószínűséggel egyszerűen "elkerülték" egymást a tüszővel, ezért nem vették észre pénteken, úgyhogy bőven lehetett peteérés. Egyébként meg vannak ilyen esetek a tudományban, de az orvosok általában a statisztikát szokták alkalmazni. Ez olyan, mint amikor valaki mensi alatt esik teherbe :)
Azt is megbeszéltük, hogy elégtelen tüsző nélkül nem lehettek volna pé tüneteim. Úgyhogy mégsem volt eseménytelen ez a hónap :)
Még jó, hogy amikor elkezdtem érezni a derékfájást, gyorsan megmásztam apát :)
De a doki szerint attól még el kéne menni andrológiára. Én viszont azon gondolkodom hogy kivárom ennek a hónapnak az eredményét. Nem akarom szegény páromat ekkora "tortúrának" kitenni, ha nem muszály.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért, de az esküvő igencsak lefoglalt az utóbbi időben :) Olyan hihetetlen, hogy férjes asszony lettem!
Nagyon klasz volt, de igencsak fárasztó is. Fél háromig tartott a buli, de aranyosak voltak, engem nagyon kimélt mindenki. De nem bírtam volna tovább.
Ha kész lesznek a képek, átküldöm mindannyiótoknak, hol lehet megtekinteni.

Bocsi, de egyáltalán nem tudtam visszaolvasni, most is csak bekukkoltam, mert még szabin vagyunk. Csütörtökön megyek dolgozni, akkor jelentkezem (remélem, a fotókkal :) )

pusz midenkinek!

Kép
bodzi

sziasztok!

Bodzi:
sok boldogságot. :)

Krisszi, Fioona:
Boldog névnapot. :lol:

Kép
Kép
h@jni

Csajszik! Tudja valaki, hogy a kengurut hány hónapos kortól lehet használni?
szerika

Angyalkrisz és Fioona: nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Szombaton írtam egy kisebb regényt és elszállt az egész :evil:
vagy vasárnap, már nem emlékszem pontosan.

Kép Kép Kép Kép

Tudom, hogy Tímea jelentkezett be is írtam, de nincs erőm jelenleg frissíteni.
meriann

Sziasztok!

Vicky,Pinkiné!

Nagyon köszönöm a drukkokat! Nagyon arik vagytok! NAgyon jó híreim vannak!!!!!!!!! :D A bal oldali petefészekben van egy 19mm-es tüsző a jobb oldaliban 25mm-es!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elmondani nem tudom milyen boldog vagyok most!! Meg is kaptam a dupla adag tüszőrepesztő szurimat!!!!!!!!!!!!!! Holnap este és utána reggel akció!! Most már csak azon drukkolok hogy apa katonái összeszedjék magukat és eljussanak a célig!!!!!!!!!

Na látnotok kellett volna a páromat mikor elmondtam neki hogy mi volt bennt. Én visítoztam az örömtől meg ilyenek ő meg olyan fegyelmezetten örült hogy csak na. Hihetetlen egy emberpéldány!!!!!!!! De hát ő ilyen így kell elfogadnom. Tudom hogy szeret és örül csak így tudja kimutatni. Most is vacsit csinál nekem! Virslit főz!! :lol:

Na megyek tévézni. Nagyon nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!

További szép estét!
csipcsab

Marietta!

[color=violet]Éljen! Éljen! Éljen![/color]

Nagyon örülök neki :) Így kell ezt csinálni! :) Még hogy ciszták? :) Kacagnom kell :) Apára fel holnap és holnapután! :)Aztán hónap végén prezentálunk mindketten zebrákat :)

Vicky, gyere csatlakozz hozzánk! :)

Csütörtökön megyünk Balanonkenesére :) De pénteken már jövünk vissza :( Muszály, dolgom van :( De legalább egy kicsit kiruccanunk :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

jaj de örülök én is Nektek, Marietta!!!
tényleg ilyen sok férfi! Most, h írtad, eszembe jutott az első pozitív tesztem (az én kicsi fiam életének első jele). én olyan rettentő izgatott lettem, h csuda, ő meg... még az is lehet, h rákérdeztem, h érti-e, mit jelent ez... :wink:
aztán tök édi apuka lett belőle! :D

Szeri, talán akkortól, h tud ülni, de lehet, h vannak modernebbek, amikben hamarabb.

Meri, legalább egy novellában fogllad nekünk össze az elszállt regényedet! várjuk! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Marietta, de jóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: Hajrá holnap este!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem, most már végetér ez a tarthatalan és felháborító zebranélküli állapot, és lesz legalább 1 újabb kismami!!!!!!!!!!!!!!!Mondjuk minden hónapban 1...

Meri, jó, hogy benéztél! :D Foglald össze, tényleg kíváncsiak vagyunk, mizujs felétek!!!

Pinkiné, biztos jó lesz az 1 nap kiruccanás is! Tényleg, nem is írtad, voltál Porsinál babázni???
vickybabe

egy friss kép rólunk

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Vicky, voltam tegnap Porsiéknál persze :)

Ákos még mindig gyönyörű, Porsi alakja pedig majdnem mint szülés előtt :) Ha nekem is csak ennyi hasam lesz szülés után, hálát rebegek Istennek :)

A fiatal ember nagyon szereti a járgányát, jókat alszik benne sétálásnál. De igazán apa autójában érzi jól magát :) Hiába, a vér nem válik vízzé :)
Éjjel 2x kel enni, egyébként nyugodt éjszakáik vannak :) Amióta hazajöttek (ma 1 hete) hízott 160 grammot :) Orsinak nagyon jó minőségű és sok tejcsije van, általában 100 ml mindig van tartalékban lefejve :) és persze nagyon nagy a szerelem :) Etetések között általában alszik a fiatal úr :) A kiságyát még nem nagyon vette használatba, anyáékkal alszik, valamelyikük mellkhasán :) Úgyhogy nagyjából ennyit tudok tudósítani :)

Remélem a következő az lesz, hogy felrakom a pozitív tesztem fényképét :)

Meri, azért próbáld meg összefoglalni a mondanivalódat :)

Azért már eléggé várom a holnapot, hogy mehessünk a Balcsira :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Hahó!

Bocsika, hogy eltűntem. Nincs különösebb oka szerencsére, csak a Kiscsákó most már többet van fent, ill. nem alszik mélyen és gyakran kell elringatnom. Így a nappali alvásomnak lőttek, de sebaj, elvagyok én 6 órával is...

Fio, Angyalkrisz, sok boldog Névnapot kívánok Nektek!!!!

Bodzi, hatalmas gartula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kíváncsi vagyok a képekre!

Arwen, olyan szép volt a szülésed, ahogy írtál róla, picit bőgtem is és sajnáltam, hogy én nem élhettem át ai "igazi" szülés" élményét, bár ettől függetlenül minden így volt tökéletes, ahogy volt :lol:
Szóval azt akartam kérdezni, hogy miért nem fekszel le este a Kiscsákóval együtt, mégha az korainak is tűnik. Én akkor aludtam, akár 8kor is már, mert máskor nem tud az ember, főleg Neked, hogy ilyen síróska. Örülök, hogy már jobb!!!

Nándorka, a Tiéd is nagyon megható volt. Dorka, a Mennydörgő...

Marieta, annyira örültem a hírnek!!!!!!!!!!!!!!!!!! De egy pozitív tesztnek még jobban örülnék!

Pinkiné, én amondó vagyok a sorsot illetően, hogy az utat Te választod, mert a döntés a Tiéd! Csak minden döntésed egy láncolatot indít be, egyik esemény épül a másikra. Szóval nincs jó vagy rossz döntés, csak döntés van, következményekkel, akármilyen is az.

Angyalkrisz, elnézést, én most csúnya leszek. Sosem értettem, miért jó belövetni egy pici babának a fülét?! Persze, hogy fáj Neki, ez nem kérdés. ráadásul olyan pici még a cimpája, ami tele van idegekkel... egyszer olvastam egy tanulmányt, amely összefüggésbe hozza a szem gyerekkori leromlását, a fülbelövéssel. lEHET, HOGY HÜLYESÉG (ASZTROLÓGIA SZEMMEL meg pláne), de ha csak 1%-kal növelem meg ennek az esélyét, már nem csinálnám. Szóval kíváncsi vagyok az okra: szebb lesz? Nőiesebb (egy icipici baba)? Vagy nem nézik fiúnak (nahát Csengét nem is fogják). Nem mellesleg szerintem még balesetveszélyes is.
Szóval kérlek, még senkinek nem tettem fel ezt a kérdést. Kíváncsi vagyok.

Én amondó vagyok, hogy ez a döntés legyen a gyerekemé, Ő döntse el, akarja -e sanyargatni magát, vagy sem.

Tényleg ne hari, de ezt már nagyon meg akartam kérdezni.

Ma Csongibongi megfogta az egyik játékát, és azt lengette (már előzöekben is fogott, de most ez annyira tudatosnak és határozottnak tűnt). Egyfolytában dumál, annyira édes! Íme néhány kép:

Kép Kép Kép Kép

Tegnap szopi közben fogta a melltartóm péntját és így sasolt ki a karja mögül :-) A másik képen pedig alszik a Drága :-)

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Marietta:
dejóóóóó. :) Hajrá, hajrá, hajrá. ++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Ragota:
most én is csúnya leszek, de én sem bírom ki.
Én értem, h Te nem értesz egyet a fülbelövéssel, de emiatt miért kell rossz érzést kelteni másban? :oops:
Nem hiszem, h az olyan szörnyű dolog lenne egy anya részéről. Régen automatikus, még a H-ban tűvel kifúrták.
A mostani belövetés nem fáj. Nekem volt felnött koromban és mondhatom, h megsem éreztem. Nem hiszem, h Krisszi bármi törést okozna ezzel a gyereke életében és ilyet írni
vagy ilyenre célózni nagyon nem szép dolog. :? Nőcisebb lesz, szebb lesz? Lehet, h igen, lehet, h Krisszi így gondolja, de lehet, h más oka van.
Remélem nem bántottal meg, de nekem is lekellett írnom. :oops:

Kép
Kép
h@jni

jav: bántottalak

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Marietta! Nagyon örülök ennek a jó hírnek! :D :D Mindent bele apával! :wink:

Nándorka! Nagyon édesen alszik Dorka baba! :D

Bodzi! Várjuk ám a fotókat! :wink: :D

Ragota! Nekem még pár napos koromban szúrták ki a fülemet, és mondanom sem kell, hogy nem is emlékszek rá. Semmilyen lelki törést nem okozott. A szem romlásáról nem hallottam még ezzel kapcsolatban. Amúgy mi úgy gondoltuk a párommal hogy majd 4-5 évesen ráér ez a dolog, de a keresztszülőktől ezt kapott Csenge a keresztelőjére, és nem akarjuk megbántani őket. Azt hiszem nagy sértődés lenne belőle, ha mndanánk nekik, hogy majd 4-5 év múlva fogja csak hordani... Persze most azt gondolod, hogy a gyerek érdekében ezt kellene tennünk, de nem vagyunk egyformák. Valószínűleg pár év múlva is fájna, és most is fájni fog neki. Egyébként a kozmetikusom fogja neki kiszúrni, aki nagyon profi a szakmájában, és teljes mértékben megbízom benne.
Még annyit fűznék hozzá: szerintem én még senkit nem "szúrtam" le azért, mert másképp gondolkodott valamiről mint én. Szóval szerintem sem volt túl szép dolog tőled, hogy így "leszúrsz" , csak azért mert neked más a véleményed a dologról.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Egy mai fotó, és ezzel zárjuk le ezt a kényes témát! :wink:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Ragota,Angyalkrisz, Nándorka!

Nagyon nagyon édesek a babáitok!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat remélem hatni fog. :wink: :lol:
Most annyira bizakodó vagyok. Csak apa katonái bizonytalanítanak el egy kicsit. De hátha nagyon jönni akar mostmár a babánk!!!!!!!!!!

A fenekem nagyon fáj ahova a szurit kaptam, érdekesen megyek néha! :lol: Meg a hasamba is jól beszurkál olykor. Dolgoznak a tüszőim rendesen.

A fülbevaló témába nem szivesen folynék bele. Annyit azért hozzátennék hogy én se látom drasztikusnak a dolgot.
csipcsab

Sziasztok!

Szerintem áldozatává váltatok annak, hogy nem személyesen kommunikáltatok.
Számomra őszinte érdeklődésnek tűnt Ágota hozzászólása, és arró szólt, hogy szeretné megérteni, másokat mi mozgat. Leírva ez félreéthető lehetett. Sok előnye van, ha látja/érzi az ember a mimikát, és a testbeszédet.

Ami a látászavart illeti, én is olvastam, hogy van egy idegpont a fülön, és ha azt találják el, akkor tényleg okozhat zavart. De van olyan pont is, amit ha eltalálnak élesíti. :? SZóval ez úgyis sorsszerű. Ha az kell, úgyis lesznek problémái, ha nem ettől, mástól.

Egyébként egyfajta beavatás ez Ágota. A női társadalom befogadja. De azt hiszem erről Porsika tudna bővebben nyilatkozni. :wink:

Tényleg! Mikor lesz netük otthon?

KépKép
KépKép
fioona

Hát fio, azt nem tudom :) De ígérem, ha legközelebb megyek, akkor viszem a laptopot és a vodafone netet és megpróbálom rávenni, hogy írjon nektek :)

Addig feláldozom magam és átveszem Ákost :):):):):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

itt vagyok,Ricsi éjszakás és így nem nagyon tudok itt ülni.

Nándorka köszönjük a köszöntést (3hetest )kapott 1 brekis zoknit.
hihetetlen hétfőn 1 hónapos lesz.
ma amúgy nagyon nincs jó napja nem aludt csak kb 2szer 1/2 órát,most az Apukáján lóg.

Bridzsi

Kép
esztora

Pinkiné, ilyen egy jó keresztanya! :wink:

Érdekes, de mostanában nekünk is nyugtalanok a nappalok. :?

Szeri, hogy ügyeskedik éjjel Bali baba?

Ma volt 3 éves oltás. Lilla nem is sírt. :D Elvoltak ájulva a rendelőben tőle. :mrgreen: Anyai keblem dagadt rendesen. :twisted: Most viszont olyan nyűgős szegényke. :(

KépKép
KépKép
fioona

CSengéből nagy tudós lesz! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Dorka! Ismerős ez a szarvas! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Hahó!

Krisz, Hajni: valóban nem "leszúrás" volt a felvetésem, hanem érdekelt az oka, már nagyon régóta. Ha pedig ez rosszérzést váltott ki, akkor pedig... nem értem... na mindegy. valóban zárjuk le, Hajni egyáltalán nem bántottál meg, Krisz, ha én Téged igen, akkor nagyon sajnálom, tényleg nem volt szándékomban. :roll:
Azt hiszem ismertek már, ami a szivemen, az a számon, köszi Fio, hogy Te le tudtad fordítani a szavaim :P

Jesszum Pepi, Álmos is már 1 hónapos, hihetetlen.

CsongLi ma rekordot döntött, 8 órát aludt. Én csak hatot, mert aakkorák voltak a cickóim, szó szerint csordultig teli, hogy eláztattam az egész ágyat, a pelusból pedig csavarni lehetett a tejet. Szóval a hátam már úgy fájt, hogy nem tudtam aludni. No és persze lestem a Kisfiam minden mozdulatát: most már biztosan pár perc múlva felkel...és így telt el 2 óra :roll:

Úgy nézem, megint trutyisodik az egyik szeme, nem akarom szemészetre vinni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Úgy beszélget és hangosan kacarászik már, egyszerűen megzabálom!

No megyek, mert hallom a rotyikat, épp bekaksizott. Puszkó

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Elvileg priviben elküldtem mindenkinek a linket, ahol az esküvői fotók találhatók.
ha valakit kihagytam, szóljon :)

Marietta,
nagy drukk Neked!

Babócák még mindig édesek.

Én mától újra vagyok, remélem, gyakrabban, mint eddig :)

pusz mindenkinek

Kép
bodzi

Te jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ég! Bodzi, hogy Ti milyen szépek voltatok, Te gyönyörű voltál. Nagyon szép a ruhád!!!!! A pocakod nem is látszott (én ebben a korban már úgy néztem ki, mint egy tehén!)

Szóval gratulálok még egyszer!! A fotósnak is, nagyon jó a háttér, jók a képek nagyon!

KépKép
KépKép
ragota

Bodzi!

Gyönyörűek voltatok! Nagyon szép volt a ruhád! És a hajad is fantasztikusan jól meg volt csinálva! :wink: :D Még egyszer gratulálok nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Bodzi,
en is megneztem a kepeket!!!Gyonyoruek voltatok!!!!!Tenyleg szupercsinos voltal!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szivbol gratulalok,legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!!!!!!!!!

Nalunk nagy siras van,szoval megyek is!
:?

Kép

Kép
arwen07

De édesek vagytok, köszönöm szépen :)
pocakom télleg nem látszott.
Direkt nagyobb abroncsot választottunk, hogy jól nézzen ki. Ezek szerint sikerült :)

Kép
bodzi

Bodzi, köszi a fotókat, gyönyörű szép és nagyon boldog menyasszony voltál!!!! :D

Arwen, boldog 1. havi "szülinapot" Attinak!
vickybabe

Bodzi, én is megkaptam, köszi. Egy pillanatra elgondolkoztam, h most hülye vagyok, hát nem az volt, h Bodzi már túl van a félidőn?! Csodaszépek és láthatóan nagyon boldogok vagytok, a férjed is nagyon szimpatikus, mosolygós fiú!

Arwen, boldog 1 hónapos szülinapot!

Nálunk is ordítás, mennem kell. Pedig reménykedtem, h ez a fáradt vagyok, mindjárt elalszom sírás, de úgy látszik, nem. :( Pediog én tényleg fáradt vagyok és tényleg mindjárt elalszom... :D

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Édesek a bébifotók :)

Bodzi: gyönyörűűűűű voltál!!!!!!!!!!! :D Klassz volt a ruhád, a csokrod, a hajad... minden! és süt rólatok a boldogság!!! :D Egyébként ti minden pillanatról fotót készítetettek??? :wink: ezt csak azért kérdezem, mert kábé a negyedét tudtam eddig megnézni a fotóitoknak annyira sok készült.

Fio: ma este nem aludta át Bali az éjszakát, mivel este 6-kor evett utoljára és így megéhezett hajnal 3-kor. Úgy falta a kaját, hogy csak na! De már 4x átaludta, ennek nagyon örülök :D

Marietta: gratula a tüszőkhöz!!! Mindent beleeeee :P

Bocsi többiek, hogy nem írtam, de a fiam ma különösen aktív!
szerika

NAgyon édi NYunyi!!

CSenge is írtó édes! Jól látom, h világosodik a haja?

Marietta, ezek nagyon jó hírek! Megy a drukkeső +++++++++++
+++++++++

Szeri, este 6-től hajnali 3-ig az nem kevés idő!
Ma Dorka a 11-es evés után csak 7-kor evett. De 1x ébren volt éjszaka, fél 2 körül. Kicsit sajnáltam, h az öklét cuppogja, meg nem igazán reménykedtem, h visszaalszik, de azért hagytam egy kicsit. Úgy visszaaludtunk, h csak 7-kor keltünk reggel mindketten!

Arwen, nem tudom, mennyire számít, a nyaralás óta nme ég villany a szobánkban. Addig látnom kellett őt éjjel - a fiammal is így votlam -, de most már elég nekem, h hallom a légzését.

Fio, ugye milyen jó a szarvasos body? :wink: Mehet majd benne koncertre!

Kép

Kép
nán-dorka

Esztora,
De édes ez a gyerek !
Na meg persze a többiek is!

Szeri,
elég lelkes fotósunk volt, úgyhogy nem panaszkodhatok :wink:

Arwen,
hihetetlen, hogy Atti is már egy hónapos.
Iszonyú gyorsan telik az idő, nem gondoljátok?

Kép
bodzi

Sziasztok!

Bodzi, megkaptam a képeket, köszönöm. Nagyon gyönyörűek voltatok és láthatóaan kirobbanóan boldogok :) A pociból pedig nem látszik semmi :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Múltkor kérdeztem tőletek, csak lehet, hogy elkerülte a figyelmeteket: Szóval nektek írt fel a gyerekdoki vasat? Én furcsállom, hogy ilyen picinek...

Fio, Szeri, Nándorka! Nektek próbálkozik a gyerkőc a felüléssel. Csenge pár hete csinálja. Még vízszintes felületről is. Csak úgy húzná fel magát. Pedig csak pár hónap múlva kellene felülniük. Vagy rosszul tudom?

Nándorka! Igen világosodik a haja. Most már szinte ugyanolyan színű mint az enyém. :D (ja és a szeme színe is az enyém :D )

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Bocsi Angyalkrisz, nekem tényleg elkerülte a figyelmemet: nem kell vasat szednünk. Mi legközelebb majd aug. 27-én megyünk oltásra, addig nem is találkozok a gyerekdokival. Nektek miért írt fel?
Balázs még nem próbálkozik a felüléssel. Ő még átfordulni se tud, sőt igazából háton szeret aludni és hason nem igazán szeret lenni. Ha hasra teszem, akkor viszont nagyon szépen tartja a fejét.
Minden gyerek más és más. Csenge nagyon ügyi, ha már felüléssel próbálkozik. Szerintem ne aggódj, hogy már itt tartotok.
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?