Hahó!
Bocsika, hogy eltűntem. Nincs különösebb oka szerencsére, csak a Kiscsákó most már többet van fent, ill. nem alszik mélyen és gyakran kell elringatnom. Így a nappali alvásomnak lőttek, de sebaj, elvagyok én 6 órával is...
Fio, Angyalkrisz, sok boldog Névnapot kívánok Nektek!!!!
Bodzi, hatalmas gartula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kíváncsi vagyok a képekre!
Arwen, olyan szép volt a szülésed, ahogy írtál róla, picit bőgtem is és sajnáltam, hogy én nem élhettem át ai "igazi" szülés" élményét, bár ettől függetlenül minden így volt tökéletes, ahogy volt
Szóval azt akartam kérdezni, hogy miért nem fekszel le este a Kiscsákóval együtt, mégha az korainak is tűnik. Én akkor aludtam, akár 8kor is már, mert máskor nem tud az ember, főleg Neked, hogy ilyen síróska. Örülök, hogy már jobb!!!
Nándorka, a Tiéd is nagyon megható volt. Dorka, a Mennydörgő...
Marieta, annyira örültem a hírnek!!!!!!!!!!!!!!!!!! De egy pozitív tesztnek még jobban örülnék!
Pinkiné, én amondó vagyok a sorsot illetően, hogy az utat Te választod, mert a döntés a Tiéd! Csak minden döntésed egy láncolatot indít be, egyik esemény épül a másikra. Szóval nincs jó vagy rossz döntés, csak döntés van, következményekkel, akármilyen is az.
Angyalkrisz, elnézést, én most csúnya leszek. Sosem értettem, miért jó belövetni egy pici babának a fülét?! Persze, hogy fáj Neki, ez nem kérdés. ráadásul olyan pici még a cimpája, ami tele van idegekkel... egyszer olvastam egy tanulmányt, amely összefüggésbe hozza a szem gyerekkori leromlását, a fülbelövéssel. lEHET, HOGY HÜLYESÉG (ASZTROLÓGIA SZEMMEL meg pláne), de ha csak 1%-kal növelem meg ennek az esélyét, már nem csinálnám. Szóval kíváncsi vagyok az okra: szebb lesz? Nőiesebb (egy icipici baba)? Vagy nem nézik fiúnak (nahát Csengét nem is fogják). Nem mellesleg szerintem még balesetveszélyes is.
Szóval kérlek, még senkinek nem tettem fel ezt a kérdést. Kíváncsi vagyok.
Én amondó vagyok, hogy ez a döntés legyen a gyerekemé, Ő döntse el, akarja -e sanyargatni magát, vagy sem.
Tényleg ne hari, de ezt már nagyon meg akartam kérdezni.
Ma Csongibongi megfogta az egyik játékát, és azt lengette (már előzöekben is fogott, de most ez annyira tudatosnak és határozottnak tűnt). Egyfolytában dumál, annyira édes! Íme néhány kép:
Tegnap szopi közben fogta a melltartóm péntját és így sasolt ki a karja mögül
A másik képen pedig alszik a Drága