Erika,
abban a házban minden lakás 1+ 2 félszobás, csak tükrösen vannak elrendezve. Szal ha Anitáék melletettek laknak, valszeg ugyanúgy vannak mint ti, csak "fordítva":
Bejárati ajtótól másik irányban van a konyha és így tovább.
Sztem a mai világban inkább anyagi oka van, ha vki ennyi idősen még otthon van. Vagyis ha pl épp nincs párja, vagyis állandó párja/élettársa/házastársa, hanem épp szingli, akkor minek menjen külön és főleg miből. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy külön menjen. Egyedül albérletre kidobni sztem sok. Persze ha valaki annyit keres, hogy tudja fizetni a saját kégli részleteit vagy albérletet, az külön megy. És Anitának van vkije, nemtod?
A fiúnak csak épp annyira örültem volna jobban, hogy talán meg sem tudom mondani, hogy miért... Nem tudom. Akkor is gondolkodtam rajt, hogy vajon miért, de akkor sem tudtam, ha akkor kérdezte vki.
Katusék most jól vannak, múlt héten volt Máté beteg - mandulagyuszi
- de most már jól vannak, meg Katus sógornője volt náluk, sokat járnak játszira, mert Máténak mehetnéke van...
Néha skype-on beszélek vele, de tényleg nem gyakran. Mondtam, hogy van egy dátum a talira, de a 18 nem jó nekik, hazamennek. Mondjuk érthető, ünnepek.
Na, nálunk Dorka negyed 6 óta fent van, sríva kelt, mostanában dobálja magát, meg feszíti, mint akibe belebújt az ördög. (sok ilyen horrort láttam...
) Na szóval azóta kicsit hisztisebb, mióta megkapta a szurit, nehezebben is alszik el. Ma vagyunk a 14. napon. Eltarthat eddig? Meddig van még lapangási ideje? Tegnapelőtt voltak a bal kezén kis piros pöttyök, de másnapra már el is múltak. Lázat nem éreztem még, egyszer mértem - egy különösen hisztis napján - de 37 sem volt. Majd csak elmúlik a nyügije. Vagy a foga jön. De nem látom. Könnyű arra fogni...
Amúgy minden peluscserekor bilizünk, és majdnem mindig megy is bele valami. Amikor feláll, azonnal megfordul és megnézni a bili tartalmát. Kap új pelust, mondom megyünk kiborítjuk a wc-be, erre mint az őrültek, rohan az ajtó felé, megy ki a wc-be. Utána mondom megyünk kimossuk a bilit. Akkor meg rohan a fürdőbe.
Jah, és ha épp úgy jön a pisi, hogy hallani is, ahoyg csurog, akkor annak meg úgy örül, mosolyog, vagy még nevet is.
Na, most aztán kaptatok eyg kis reggeli olvasnivalót!!