Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Cajok a válaszokat.Én is igy látom,meleg is van,meg tényleg nem sokat iszik(pár korty)
MA vettünk shrekkes palackot(iszit) azt adom neki.MA cumis üveg nem volt,csak pohár.Éjjel meg probálok akkor shrekkezni.Lehet a hülye cumisüveg mánia miatt kelt fel.. :evil: Ha diabeteses lenne,annak van más tünete is,tom....Csak hát hülye szülő vagyok,aki még ráadásul eü.-s is. :? :x :roll: :oops:

Anikó
ma is voltál erre?MA sajna soká mentünk le,mert vendégeink voltak.De persze bármikor erre sétálhatsz,mi kb. 5-től lent vagyunk....(egy kicsit idegen még ez a játszi,de szokjuk :roll: )

Viol
akkor másik pasit láttam kerekezni,de nagyon hasonlitott a Gáborra!
Milyen bankkártyád lezs ausztriában??

Cajok!Mikor lesz a tali????
Vendég

Szia Kriszti!
Én kérdeztelek hogy hogy vagytok?De persze lehet GAbó is tudakolta!
Nekem jó szerintem a jövő szombat(eddig még!!)

Apropo Harka!Bátyám is itthon van,meg anyum barija is!!!Bátyám várja az eredményt,Jenőt meg ma meg szivtükrözték,semmit se találtak és hazaengedték!!
(Most csak idegeskedik otthon hogy mi lehet(ett) vele)
Vendég

Cajok!
Most találtam a borsonline-on,baba-mama szépségversenyt hirdetnek 3 év alatti gyermekek és anyjuk részére.

Jó éjt!!!
Vendég

http://www.borsonline.hu/cm.php

Na tényleg jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!Kriszti!Boldog névnapot !
Rik!Virág is tök sokszor felkel éjjel inni.De csak ha meleg van akkor.Melyik játszira jártok?Jerevánra?Mi szoktunk a jerevánra járni,oda hátra ahol a buszvég van.
Gabó!Te mikor jössz haza?
Viol!Pár napra megyünk majd csak a Balatonra.
Andi!Remélem is ,hogy a következő éveink tényleg sokkal jobbak lesznek.Ti jártatok régen ugye a Deák térre játszira?Most van ott egy új játszótér nagyon jó :P

KépKép
kola2

kola!Ilyen szar anyagi helyzetben mint amilyenben jelenleg vagyunk csak szeptemberben megyünk haza! :( :( :(

Engem is érdekelt Krisztiék hogy vannak! :D :D :D

viol!Remélem kapsz annyira nem sürgős ráér majd ha jövő hóban megyünk haza ha neked is ráér az 500 pénz!! :) :) :)
Vendég

Zsani!!!
Boldog szülinapot kívánunk!!!!!

Igen a Makó utca és köztünk lévő játszira járunk(eddig még),ha erre jártok kb. 5 után ott vagyunk!! :wink:
A deák téri játszit láttam én is autóbol játszani még nem voltunk!azt hittem amig tart az épitkezés nem lehet használni! :shock:
Szabin vagy már?

Gabó
akkor sajna nem talizunk most? :(
Nem baj majd legközelebb jössza,aztán megint egyet megyünk valamerre jó???Mondjuk most egy teke??

Cajok!
Petra ma éjjel megint kriminalisztika volt. :evil: De rájöttem mi a baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fél a sötétben!!! :shock: Egy orát ott maradtamm megnyugtatni,aztán a fürdő az ő szobájával szemben van,nyitva hagytam az ajtaját és bent égett a villany.Igy aludt reggelig.Na most akkor mi van???Hol lehet kapni ezt az emlegetett éjszakai fényt?? :shock: :roll:
Vendég

Hajni
egy előbbi kérdésedre válaszolva:
Nem hiszem hogy amasszázságyashoz megek.Asszem vissza a családsegitőbe,mrt ha beteg az elején(télen) a gyerek akkor az uj helyen azt nem hiszem hogy tolerálnák.Itt meg szolok hogy beteg aztán nem megyek.De későbbi terveimbe szerepel!!!
Petra jan.25-i,ugyhogy jan. 26-tol munkába kell állnom.Pont az a legbetegesebb időszakban. :evil:
Vendég

Sziasztok!

Rik-én kölcsönadom neked a miénket kipróbálásra, ha gondolod. Mi majd' 800 pénzért vettük az Intersparban :evil: , kis vacak, nem cserélhető égővel :evil: :evil: :evil: . Kincsőnél nem vált be egyenlőre... A redőnyt hagyom lukacsosra nála, a szomszéd háznál ég egy utcai lámpa, az elég neki. :P

Zsani!!! Boldog szülinapot! :P :P :P :P :P

Anikó

Kép[/url]
quito

Képzeljétek: ma Nyuszifül tonhalas-margarinos-paradicsomos zsömlefalatokat reggelizett!!! És utána maga ivott a csőröspoharából!!!! Ezer éve próbálom rávenni, hogy nem csak anya-apa által tartottból lehet iszizni, erre ma önállóskodott!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

rik!Igen sajna nincs miből haza utazni!! :cry: :cry: :cry:
De persze mehetünk majd este megint valahová.A teke vagy bowling szimpipp!Ott is lehet jókat kuncogni!! :lol: :lol:
Nálunk sem vált be az éjszakai fény talán 2* dugtam be azt szevasz.Talán Petránál bevál!Szegénykém akkor ezért kelt fel annyiszor!!

anikó!Nagyon ügyi Kincső!Napról-napra egyre önállóbb lesz a csajszi! :D :D :D
Vendég

Köszönöm szépen a köszöntést! :P Hú de öreg vagyok :?
Rik!Igen már szabin vagyok.Augusztus 27-én megyek majd csak.
Nálunk még mindig ég az éjszakai fény :? Viri is félős.A Tescoba vettük mi.
Anikó!Kincső nagyon ügyes :P
Gabó!Sajna mindig ez a pénz :cry: :cry: Azt hiszem te kérdezted,hogy szeretek-e még ott dolgozni.Igen még szeretem :) Ezen magam is meglepődtem.De tök rendesek meg normálisak.Most is megkaptam a 3hét szabit.Mondtam leállás van oviba .Ők mondták ,hogy akkor nyugodtan menjek szabira.Úgyhogy egyenlőre maradok.Meg különben is nagyon nehéz munkahelyet találni :?

KépKép
kola2

Cajok, most gyors leszek, majd ha dorka alszik, írok többet.

gabó,
megvan a játéktartó, szarvasos, és ráér a mani természetesen! :)

KépKép
viol81

Kriszti,
nekünk jó a jövö szombat! :)
És akkor tulajdonképpen Míra név csak egy van, hosszú "ís", és aki ahogy használja, úgy használja?

Erika,
hűű, én is azon a játszin játszottam!! :shock: :D
Apu kint dolgozik, osztrák bankba megy a fizuja, és csináltattunk nekem is kártyát, ha valami van - de ne legyen - én is hozzá tudjak férni a pénzhez.
Na, akkor anyud párjának nincs nagy baja. Ha a dokik nem láttták. Bár ugye ez manapság...
Mi a DM-ben vettük az éjszakai fényt, de nemtom mennyi volt. Valszeg ez is pár száz, mert hasonlóak.

Most mondták, hogy Mo-on kórháznak még soha nem szabtak ki akkora bírságot, mint most a soproninak - 8 milla - mert bentfelejtettek egy pasiban vmi gézdarabot, vagy törlőkendőt, pár nap múlva vissuament, hogy fáj itt-ott, aztán nemsokára meghalt... :shock: :( Szóval durva...

Na de Gabó,
akkor most már tényleg találkoznunk kell ám!! Bent áll egy rahedli pénzem :wink: abban a szarvasban, nehogy hoppon maradjak ám!! :wink: :D

Zsani,
Boldog szülinapot!!
:D
És Balcsira hova mentek?

Anikó,
na de ügyes Kincső!!! :) Én is úgy örültem, amikor végre nem kellett tartani az üveget. Most meg már, mint a pasik, néha betámaszkodik vhova - pl tv elé - és egy kézzel dönti magába, közben a szemét le nem veszi a tv-ről... Még jó, hogy nem meccset néz. Bár már találtam őket itthon úgy, hogy ültek a kanapén, mint a kisangyalok, egymás mellett, Gábor átkarolta Dorkát, és szemrebbeén nélkül meccset néztek. Gábornál ez még ugyab nem meglepő, na de Dorka is nézte... :roll: :D

Én meg beadtam a jelentkezésemet számítógép kezelő-felhasználó tanfolyamra... :) Elvileg szeptember első heteiben indul. Pedig én mindig azt mondtam, hogy többet sosem tanulok. De értelmet látok benne, és mikor ha nem most. Most van rá időm. Meló mellett nem tudnám...

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol-Kálmán ma hozott Kincsőnek egy ugyanolyan szarvast! :lol: :lol: :lol: :lol: Kérdezte, hogy nem téged látott a Hofernél? Lekoppintottuk a szarvast :oops: :oops: :oops: , mert tegnap láttam a képet és ma úgyis mennie kellett Ausztriába, hát hozott egyet! Nagyon édi! :P :P :P
Kincső is imádja a pasikat a tv-ben :oops: :oops: :oops: , a Telesportot mindig nézni kell, ha férfi bemondó van :twisted: :twisted: :twisted: .

Én is jelenkeztem suliba, közoktatásvezetőire...Most bogozom a Diákhitel-igénylő lapot :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Védőnéni ma Kincsőt 8560gr-nak és 73,5 cm-nek mérte! Hízott végre :D :D :D .

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
köszi,de én nem nagyon szeretema kölcsön dolgokat.Nem szeretnélek megsérteni,dehogy Távoll álljon tőlem.Köszike aranyos vagyám!!!!!!!!!!!!!!Én mindig parázok,hogy y gyerekek csinálnak vele valamit,miközben nem is a mienk.MAjd nézünk valahol neki,addig meg égetek egy 40 W-os égőt a fürdőben :wink: De legalább tudom mi a baja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milyen menő lett a szarvas!!! :) Tetszik a kiscsajnak??

Zsani
szivesen! :lol: Nagyon öreg lettél!!! :lol: :lol:
Most hogy szabin vagy gyertek erre már!!!!!!!!!!!!!!!!Irgumburgum!!!!!

Viol
elfelejtem mindig irni,hogy a közvtlen falszomszédunkat is ismerem:Füziéket. A csajjal egyidősek vagyunk!!Meglepődtem,még mindig itthon lakik. :shock: :o
A poastládán meg felfedztem egy Heimleres szomszéd családunk nevét(még nem szedték le egészen)Olyan furi!!
De olyan jóóóóóóóóóóóóóóóó itt!!!
Ha erre jársz kérdezés nélkül csöngess ám!!!Szabály!!!

Gabó
sziasztok Szarvastulajdonosok!! :lol: :lol: :lol:
Akkor jössz amikor tudsz!Megyünk akkor bowlingozni,megbeszélve!!
:wink:
Vendég

Sziasztok!

Egyeztetni kéne majd kinek melyik nap a jobb talira. Akkor van a jövő szombat /aug. 18/ vagy lehet a köv. szombat is. /aug.25/

Viol! Igen, hivatalosan csak Míra van. Aztán ki-hogy használja. Nekünk annak idején csak röviddel tetszett, mostanában kezdtem megbarátkotni a Mírával. De most már marad Mira. :-)

Nálatok, hogy hívták volna Dorkát ha fiú?

Ja, Rik, tényleg Te kérdezted, hogy jól vagyunk-e. Bocsi. :-) De azért örülök, hogy Gabót is érdekli, rendi. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Zsani! Boldog szülinapot!!!!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Rik-semmi baj :lol: :lol: , megértelek. Én mikor népszámláló voltam, nagyon meglepődtem, mennyi 30-as, 40-es fiatal lakik a szüleivel, családostul is (mondjuk, néhányan csak a számlálás miatt voltak egyrakáson 8) ). :shock: Nehéz segítség nélkül önálló otthont teremteni, mi is jókor, jó helyen voltunk és kissé vakmerőek :oops: :oops: :oops: :oops: .

Kriszti-nekünk a 18-i időpont lenne a legjobb.

Anikó

Kép[/url]
quito

Halihó!
Gyors leszek!

Zsani boldog szülinapot!

Viol!Köszi nagyon drága vagy!!!!Sok puszi!

Holnap szorítsatok értem 11-12-ig ekkor vizsgázom. :lol: :lol:

Most mennem kell majd holnap jövök!

Szép estét!!! :D :D
Vendég

Anikó,
na, nálatok is szarvas!! :) És végül én voltam a Hofernál? :)
Hűű, Dorkának is ennyi a súlya... :roll: :P Ő 78 cm.

Erika,
hát, hogy Anita még mindig otthon lakik, ez engem is meglep. Talán nem talált senkit, akivel közösen kezdhetne vhol..., nemtom. De az öccsének, nemtom őt ismered-e, Balázs, neki már gyerkőce is van. :)
Ma is voltam Sopronban, de apuval, meg intézkedtünk, általában ha intézkedek, akkor rohanok, szal hozzád majd úgy megyek, hogy megbeszéljük, hogy időm is legyen rátok! :)

Kriszti,
ha Dorka helyett kukacosunk van, akkor Máté. Különben kicsivel - de csak tényleg kicsivel :wink: - jobban akartam fiút. Amikor mondta a Berkes, hogy lány, tudomásul vettem. Nem voltam szomorú, de nem is ujjongtam. Aznap estig. :lol: Mert utána már tök örültem.
Jah, nekem mégsem jó a jövő szombat. Fertőendréden búcsú lesz - ugye ott játszik Gábor - és az idei bajnokság első meccse, és mivel búcsú lesz, szombatra tették, hogy ne vasárnapi meccsen kelljen összevakarni a másnapos bandát. :wink: Így szombaton mindenki nyugodtan berúghat. :roll: Tudtam ám korábban, hogy a huszadikai hétvégén lesz, csak amikor azt írtuk - és amikor kimondom - hogy jövő hétvége, nem hittem, hogy az már aug vége felé van... Mivel még ma csak 8-a van, tök messzinek tűnik a dolog.
Na, mit pofázok annyit, nekem a 25 jobb lenne...

És fülesem van, hogy Katusék sem lesznek itthon...

Gabó,
megy a drukkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++

Kápráztasd el őket!!!! :lol: :wink:

KépKép
viol81

Gabó
ügyike legyél!!Szoritunk!!!JAj,meg az eső se essen!!! :wink: :!: :!:

Anikó
ma (is) lent voltam a játszin.Én is ma lepődtem meg pont,hogy mennyi én korum lakik a szüleivel családostul.Egészséges ez??Jó régen is igy éltek "klánban" :lol: generáciok,de könyörgöm nem illllen lakásokban.
Ma 3 csajjal beszéltem az mindegyik igy lakik.Lehet kényelem ez???
Jó volt népszámlálni?
Hol lesz a sulid?Mennyi idő??És akkor Te leszel a főnök a suliban?

Viol
oksi,megbeszéljük.
A Balázst is ismerem,de nem taliztam még itt vele.Anita engem is ledöbbentett megmondom öszintén.Az övüké mekkora lakás??(Mellettem levő erkély az övüké.)
Miért örültél volna a fiunak jobban?
Bevallom én is fiut vártam Petra helyett az elején.Megvolt a név is:Vencel.Aztán mondták hogy lány.Beletörődtem,és este már örültem is neki.Nekem praktikusabb igy. :wink:
Vendég

Katussal mizujs?Tudtok róla(uk) valamit??
Vendég

Jó reggelt!

Zsani,NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Rik,én még az Istinek a Mátyás k. utcai villamossági boltban vettem éjszakai fényt,cserélhető izzóst.Most meg mivel mindkét gyereknek kell és külön szobában vannak,az előszobában ég egy energiatakarékos.
Katusék jól vannak,épp tegnap játsziztunk,Máté már olyan nagy!

Kriszti,nekünk most úgy néz ki jó mindegyik nap...

Gabó,nagyon drukkolok!!!

Kép

Kép
hajnus

Erika,
abban a házban minden lakás 1+ 2 félszobás, csak tükrösen vannak elrendezve. Szal ha Anitáék melletettek laknak, valszeg ugyanúgy vannak mint ti, csak "fordítva": :) Bejárati ajtótól másik irányban van a konyha és így tovább.
Sztem a mai világban inkább anyagi oka van, ha vki ennyi idősen még otthon van. Vagyis ha pl épp nincs párja, vagyis állandó párja/élettársa/házastársa, hanem épp szingli, akkor minek menjen külön és főleg miből. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy külön menjen. Egyedül albérletre kidobni sztem sok. Persze ha valaki annyit keres, hogy tudja fizetni a saját kégli részleteit vagy albérletet, az külön megy. És Anitának van vkije, nemtod?
A fiúnak csak épp annyira örültem volna jobban, hogy talán meg sem tudom mondani, hogy miért... Nem tudom. Akkor is gondolkodtam rajt, hogy vajon miért, de akkor sem tudtam, ha akkor kérdezte vki. :)

Katusék most jól vannak, múlt héten volt Máté beteg - mandulagyuszi :( - de most már jól vannak, meg Katus sógornője volt náluk, sokat járnak játszira, mert Máténak mehetnéke van... :)
Néha skype-on beszélek vele, de tényleg nem gyakran. Mondtam, hogy van egy dátum a talira, de a 18 nem jó nekik, hazamennek. Mondjuk érthető, ünnepek.

Na, nálunk Dorka negyed 6 óta fent van, sríva kelt, mostanában dobálja magát, meg feszíti, mint akibe belebújt az ördög. (sok ilyen horrort láttam... :D :shock: :D) Na szóval azóta kicsit hisztisebb, mióta megkapta a szurit, nehezebben is alszik el. Ma vagyunk a 14. napon. Eltarthat eddig? Meddig van még lapangási ideje? Tegnapelőtt voltak a bal kezén kis piros pöttyök, de másnapra már el is múltak. Lázat nem éreztem még, egyszer mértem - egy különösen hisztis napján - de 37 sem volt. Majd csak elmúlik a nyügije. Vagy a foga jön. De nem látom. Könnyű arra fogni... :roll:
Amúgy minden peluscserekor bilizünk, és majdnem mindig megy is bele valami. Amikor feláll, azonnal megfordul és megnézni a bili tartalmát. Kap új pelust, mondom megyünk kiborítjuk a wc-be, erre mint az őrültek, rohan az ajtó felé, megy ki a wc-be. Utána mondom megyünk kimossuk a bilit. Akkor meg rohan a fürdőbe. :) Jah, és ha épp úgy jön a pisi, hogy hallani is, ahoyg csurog, akkor annak meg úgy örül, mosolyog, vagy még nevet is. :)

Na, most aztán kaptatok eyg kis reggeli olvasnivalót!! :D

KépKép
viol81

Na, még vmi. Rendeltem az Alexandrától könyveket. Tegnap délután (!) küldtem el a rendelést és ma már reggel 8-kor itt voltak a könyvek! :shock: Jó, oda volt írva, hogy 1 munkanaops kiszállítás, na de ennyire? :P

Na, megyek boltba, sziasztok. Meg még ki is kell találnom, mi legyen a kaja, áááááá, bbbrrrr.....

KépKép
viol81

Gabóóóó, no para!!!!
+++++++++++++++++++++++++++
:P :P :P :P :P :P :P :P :P

KépKép
viol81

Gabóóóó, no para!!!!
+++++++++++++++++++++++++++
:P :P :P :P :P :P :P :P :P

KépKép
viol81

GAbóóó
Mizujs?Jelentkezz!!!!!

Viol
a Szandráéké(Zsóka) 50 nm-es csak és két szobás.Szal nem mindegyik ugyanakkora.Voltam bent nála,dicsekedett milyen szépre felujitották... :shock: :D
Ügyike nagylányod van!Szerintem nem lesz 2 éves és teljesen leszokik!!Petra nem is akart hallani ennyi idősen a biliről.Nem birtam ráültetni,megfeszitette magát.Aztán egyszer csak elkezdte maga. :wink:
Milyen könyvet rendeltél?
És mit főztél végülis???

HAjnus
apánkat beküldöm akkor oda,köszi az infót!! :wink:
Vendég

Hali!
Megint csak egy kukkra jöttem most nincs időm!
Sikerült a vizsga!!! :lol: :wink: :P :P :P :P :lol: :lol: :P :P :P

Majd jövök még ma ha tudok!!!

Pusszantalak benneteket!
Vendég

Sziasztok!

Gabóóó!!! GRATULÁLOK!!!!!

Csajok, ma egy giga-mega-hisztis-nemakarokenni napunk volt! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Őrület!!! Mintha nem is ezt a pici lányt szültem volna meg! :x :x :x :x Semmi se volt jó, semmi se kellett, úgyhogy 2-3 kanál után nem is kapott semmit, én nem megyek bele hisztis kajálásba :evil: :evil: :evil: ! Víz az fogyott dögivel, kaja nem kellett!

Anikó

Kép[/url]
quito

Gabó!!!!!!
Gratula!!!!!!!!!!!!

Erika,
hopp, akkor tévedtem, rosszul emlékeztem... :oops: :P De most hogy mondod, mikor még gyerek voltam - de tényleg még gyerek, nem is tini - és voltam náluk, tényleg a gyerekek szobája nagy volt, viszont azon kívül már csak egy volt. Na, be kell látnom, tényleg régen laktam ott! :wink: És melyik tárolóhelyiséget kaptátok? A miénk a hátsók közül - ami a lépcsők alatt/után van - a bal hátsó volt. Meg persze mások is voltak még bent. Volt, hogy ott "bandáztunk"! :D
Sztem leszokás nem lesz meg 2 éves korára, mert magától még nem megy bili felé pisilni. Nyugodtan elül rajt, de magától nem megy.
Mesekönyveket (Dorkának is meg rokon kislányoknak is már karácsonyra :oops: :roll: :D), kifestőket (szintén) rendeltem, most tök sok akciós volt. Van egy olyan fül az oldalon, hogy "akciók", van ott 24-25 oldalnyi könyv, végignéztem. 9800 Ft összértékű könyveket 5400 Ft-ért kaptam meg! :D
Dorkának (meg tesómék voltak itt a kisfiúval) anyu rántott sajtot burgikrokettel, én meg pizzát sütöttem du Gábornak.

Anikó,
ajajjjj... :( ismerős a dolog... És még hány lesz ilyen!! :roll: :( De ez vele jár. Holnap meg biztosan olyan lesz, mint a kisangyal. Dorka ma a sajtból meg krokettből kb 3-4 falatot evett - azt is tök sokáig tartogatta oldalt a szájávan, mostanában ez a módija - utána viszont hidegen csak úgy kézből ette a krokettet. Persze sétálva. :? De van hogy kompromisszumokat kell kötni, különben annyi lett volna az ebédje...

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol-gondolom, lesz még ilyen napunk :twisted: . Kincső eléggé elkényeztetett engem eddig, ezért voltam kiakadva tőle! Holnap a kedvencét főzöm: pulyka-gesztenye-alma :P , talán nagyobb sikerem lesz.

Rik-nem szerettem a népszámlálást :twisted: :twisted: :twisted: , muszáj volt: kellett a pénz :? :? . Nem nekem való idegenekhez becsengetni, egy pasi egy szál törölközőben fogadott :? :? . Gyorsan meg is csináltam az egészet, az 1 hónapi munkát 2 hét alatt lezavartam!

Megyek, alszom én is! Micsoda dörgés és felhők! Lehet, Kincsőt is ez bántotta...

Anikó

Kép[/url]
quito

Hűű, akkor ott is zeng az ég.... :? Dorka ennek ellenére ma egy hang nélkül elaludt, az utóbbi napokban nagyon nehezen ment. Csapkolódott, rugdalózott, sírt. Ma OK volt.
Na, reméljük, hogy a kedvenc kaját nagykanállal eszi majd Kincső!! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Gabó, gratula!!!!!!!
Tegnap jutottál épp eszembe és már csak a sikert olvasom :wink:

Anikó,
Ágnes csak 8240g volt a múlt héten :oops: :shock:
Találkozutnk a játszin egy szobatárssal a kórházból, a kislány 3kg-al több és fél fejjel magasabb :shock:

Csilla,
tegnap összefutottunk a plusz előtt Szecsőékkel :wink: :wink: :wink: :wink:
Sárvárra vitt el minket fürdeni Apa, meglepi volt :wink:
Janka haját ma levággattam, nagyon aranyos lett, nem hisztizett :lol: :lol: :lol: :lol: , gondoltam tomboljon a fodrásznéninek ha nem tetszik a rövid haj ne nekem :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: , este még ugyan kellett két gumi a hajába a fürdéshez, mi meg csendesen nagyokat kuncogtunk rajata.

mindenkinek szép estét, Ágnes felriadt a dörgésre, megyek....

Kép
Kép
Kép
amica

GAbó
NAGY -NAGY GRATULA!!!!MONDTAM ÉN HOGY TUDSZ TE!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viol
a hátsó(ott ahol nektek,)de a bal első tárolo a mienk,és csak a minek :wink: Ott megy a fütésmérő meg a vizora igy csak a minenk!!!6 nm!!
Tényleg gyere ha erre jársz mert sokat felejtettél!! :lol: :lol:

Anikó
na ez nem ismerős nálunk,Petrát husosfazéknak "csúfoljuk",mert jöhet minden neki!!!Inni is mint a kacsa.
De nekem is ma a hócipőm tele volt!A CSAjok elkezdték a csúnya beszédet egymás közt a napokban.MA a tetőfokára hágott,ugyhogy haragban fektettem le őket.Legszivesebben felkelteném mindkettőt és megbeszélném velük mégegyszer,de amikor már "b....meg" volt,akkor villanyoltás is lett egyben.Most is szét vet az ideg még.Pont az én gyerekeim ilyen neveletlenek???Igaz hogy csak itthon beszélik ezt,de engem kikészit.VAn ötleted ennek elháritásásra??Tudom a Rékát kell lecsillapitanom,ahhoz hogy a kicsi is megnevelődjön.De én olyan gyenge vagyok....
NAgyon el vagyok keseredve!!Kezdek csődöt mondani,mint szülő!! :shock: :? :evil: :x :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Andi,
itt vannak Csilla gyerekei Sopronban? És Csilláék?
És milyen volt Sárváron? Voltatok már korábban?

Dorka úgy látszik szereti a vihart/esőt, mert nem csak hogy szépen elaludt, még csak fent sem volt éjjel.. :shock: :D

Erika,
akkor az, ami az ajtó mögött van? Aztán nem ám állítgatni azokat az órákat!! :twisted: :!: :D :D
[quote]K írta:ezdek csődöt mondani,mint szülő!!
Ilyet ne is gondolj. Csak venni kell a bátorságot kicsit erősebbenek lenni vagy tűnni, mint ők. Hisz az vagy. Sztem lehet durvulás nélkül is szigorúnak lenni és tényleg jobb megbeszélni velük, mert ha Petrus már most az elején sokat hallja, majd ezt mondja az oviban is... :? Rékára meg valszeg a suliban ragadt rá...

KépKép
viol81

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem válaszolok, és nem szólok hozzá mindenhez, de rengeteget írtatok!

Gabó!

ÓRIÁSI GRATULA!

Zsani!

Nagyon boldog szülinapot!

Köszi a hiányolást, aranyosak vagytok!

Rik!

Nem vagy rossz szülő egyszerűen jönnek a "másfajta" problémák amivel szülőként meg kell küzdeni! HAJRÁ!

Anikó!

Nem lehet, hogy Kincsőnek jön a foga, és fáj az ínye azért nem evett? Nálunk volt sajnos ilyen is....
Reméljük csak ez van és nem lesz finnyás, Máté kb egy éves koráig, vagy kicsit tovább mindent megevett amit adtam neki, utána kezdett el finnyás lenni, ma már ideg baj :evil: :evil: :evil:

Na megyek, majd jelentkezem, most kimegyünk amíg nem esik, szép napot!

Ja és mint ahogy Viol írta már nekünk a 25-e jó.

katus78

Katus,
szijjjjjja!!! :) Ugye nem baj, hogy én itt előkonferáltam, hogy nektek mikor jó és mikor nem... :oops: :roll: :P
Itt már most esik... :? Dorka meg 9 óta húzza... :D

Máté mit eszik pl délután? Dorka is nagyon rossz evő, van hogy csak pár falatot eszik, de az se mind megy le, ldalt gyűjti a szájában. Aztán vagy lenyeli később, vagy ki kell piszkálni. Múltkor a kakaós csigát olyan sokáig tartotta, hogy amikor kivettem a szájából először nem is ugrott be, hogy mit evett, mert rózsaszín volt, és gumis. Alig mertem megszagolni. És!!! Kakaóscsiga szaga volt. Szal olyan sokáig csócsálta, szinte kiszívta a "levét"... Komolyan még a húsokat is tök sokáig csócsálja... :?

Na mi van, Gabó kint aludtál a kocsiban?? :) :D :wink:
Mikor kapod kézhez?
Volt vmi hibád?

KépKép
viol81

Te jó ég, Máté nemsokára 2 éves!!!!!!!!!!!!! :shock: :P :shock: :P :P :P :P :P

KépKép
viol81

Szia Viol!

Dehogy baj! :D

Hát Máté vagy egy joghurtot, vagy valami gyümölcsöt, vagy kiflit, zsemlét rágcsál, mást nem hajlandó délután enni, viszont így viszonylag normálisan vacsorázik.
Ő nem eszi meg a túrórúdit, meg a tej szeletet, stb....
Nem egyszerű....

Pont egy hét múlva lesz két éves, hihetetlen....

katus78

Zsani,
Isten éltessen!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Viol,
csak Csilláék két nagyobb gyereke van itt Sopronban, most költözködnek, rendbe teszik az újat, cipekednek és már oda mennek majd haza a gyerekek.
Sárváron eddig egyszer voltunk mikor Márton 3éves körüli lehetett és Janka még pici. Jól éreztük magunkat. Bár Rettenetesen kell figyelni rájuk hiszen egy szempillantás alatt eltudnának keveredni mellőlünk a tömegben, mert nagyon sokan voltak. Ágnesnek nem tetszett a pancsoló, de a többiekkel bementünk a nagymedencébe, az élményfürdősbe, nagyon élvezték. A pancsiban bohóckodtak, a kalózhajós is tetszett nekik. Szerencsére Ágnes aludt egyet a kocsiban egy fa alatt ezért a vártnál többet időzhettünk.

Rik,
az oviból Márton még semmi csúnya beszédet nem hozott haza, de mi sem engednénk meg. Én ilyesmiben szigorú vagyok, meg sokminden másban is. Persze próbálom megértetni, hogy mit miért nem szabad, de egy kamasz nehéz dió.

Katus :D

Kép
Kép
Kép
amica

Katus,
hűű, akkor nálatok sem könnyű a kaja-dolog... Néha itt is csak vmi ropogtatás van, csodálkozom is, hogy ennyi elég neki, de ezek szerint igen... Dorka megeszi a tejszeletet, túrórudit, de mást nem is adok neki, a rudiról is megszem a csokit... :oops: :roll: :D Ha vmiért kevesebb az uzsi, ő is jobban vacsizik.

Basszus, hamar eltelt, igaz? :) És már milyen nagyfiú lett!
[quote]M írta:a már 6530g és 63cm
Ezt 2006. január 17-én írtad... :wink: Furi, mi? :D

Andi,
húú, akkor Csilááék is nemsokára új lakásban lesznek!! :) De jó!! :) Aztán ti jöttök, Gabó!! :wink:
Milyen jó, hogy találtatok fát Sárváron, ez kész szerencse!! :) Mi legközelebb asszem bökünk le egy napernyőt is. Legutóbb nyaralásból hazafelé álltunk meg, Dorka aludt a kocsiban egy jót, így sok időnk maradt ott lenni. Megvártuk, míg totál kifárad, így hazafelé megint aludt. Mi még így mozgunk vele, ha vhova készülünk, alvástól-alvásig. :wink: Elaludni egy strandon, áááááá...... :?

Ma beszéltem főnökömmel, fizeti a tanfolyamot... :D

KépKép
viol81

No hol vagytok?

Gabó,
mióta jogsid van felénk sem nézel... :wink: :D Sztem folyamatosan autózol... Jah, még nem kaptad meg... hihihiiii.....:) :) :)

KépKép
viol81

Viol
hú,de jó!!Akkor nem kell fizetned se,csa tanulni!Ez ám a jó hír!

Amica
az oviban nekem se mondott semmit,sőt még a "divatot "sem követte(pedig voltak lakkozott csizmás kisleányok
:roll: )Most ez olyan furcs nekem.MA okosabbak voltak,sőt kifejezetten figyeltek a szájukra,mert különben sirni fogok azt mondtam nekik. :cry: :oops: Tudom hülye vagyok,de semmi más nem jutott eszembe,igy asszem ez is bevált(ma legalábbis)

Katus
látod eljött ez az idő is.NAgyfiad van!!! :lol:

Cajok!Ma is történt ám mérgelődni valóm.Egyszempillantás alatt leesett Petra egy kisházikos(olyan régi játszis)mászokárol.Kb. fél métert esett.De én annyura megrémültem,jaj,most kezdek csak alábbhagyni.Azt beszéltem be magamnak hogy a gyereknek belső vérzése van.Tiszta hülye vagyok már. :( :( :( :( :(
Vendég

Erika,
na, akkor hatásos volt a megoldásod. meg kell próbálni azt, ami az eszedbe jut, ezek szerint jó ötlet volt.
Petrus meg biztosan nem vérzik sem kívülről, sem belülről!! Tényleg tombol benned az eü-s vér... :wink: Sírt nagyon? :( Még mindig azok a vas mászókák vannak??

KépKép
viol81

Dobok pár képet...
De muszáj kommentálnom... :roll: :D

Sikerült újra megtalálni a popsikrémet, és sikerült újra nem figyelnünk....
Kép
Kép

Megtalálta egy felsőmet, próbálta felvenni, nem sikerült, bedühödött, segítettem...
Kép

Itt már erősen ObiVan Kenobi kezd válni belőle (Gábor ruhásszekrényt - akasztósat - csinál neki és megtalálta a vállfatartó rudat)
Kép

Csillagok háborúja...
Kép

Homokban...
Kép
Kép

KépKép
viol81

Szuperek a képek Viol!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hát tetszik neki a naftázás NA!!!! :shock: :D
Ezek a ti privi játszis képeitek??
JAjA,régin voltunk ma többek közt.Nem is járunk többet arra. :? Nem sokat sirt,de megijedt ő is.Aztán aludt egy jót,mert nem aludt délben.Most jó kedve van,Meg Hülye anyja is van!! :evil:
Vendég

és 400. oldal!!!

KépKép
viol81

Viol,
elvittük magunkkal a gyereksátrakat, de abból ki-be másztak, bohóckodtak :lol: , szerencsére akadt még egykis árnyék is, de kocsiban is kell tudni nálunk aludni, mert különben soha sehova nem lehetne menni :oops:
A popsikrémest Márton is eljátszotta mikor felmászott Janka pelenkázójára :lol: :lol: :lol: :lol:

Rik,
nyugalom! Ha szépen aludt minden rendben lehet.
Janka is leesett a napokban a hintáról, mert már szállt volna le miközben a hinta még mozgott. Ő is nagyon megijedt. Ágnes meg a pelenkázóról egy jó hónapja, akkor én is nagyon megijedtem, de rögtön felsírt, nem volt eszméletvesztése, nem hányt, minden rendben volt vele, de azért izgultam... :?

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?