Új privát üzeneted érkezett!

Egcsi:anyósodék miért haragudnának?Összevesztetek?
Ezek szerint nem egyforma ez a császáros vágás? Én nem tudtam azt sem,hogy itthon hogy szokták? :oops:
Barátaitok kislánya hogy van? Lelkileg rendbejött egy kicsit,hogy látod? Végül kihez került? Úgy emlékeztem,hogy a nagyszülők veszekedtek érte.

Na,most már tényleg el,jóccakát!

Anikó
vakili

Vera :)
Én is mennék csúszdázni... :wink: Tényleg, mi az a hisztifa?

Eszter :)
Hát ezen a nyakbapisin nagyot röhögtem, tudom, a szenvedő félnek nem lehetett nagyon vicces.... :D

Anikó :)
Nem gondoltam volna, hogy az én fiam a legsúlyosabb a topikban...pedig nem duci, csak tömör egyéniség, mint apuka. :D
Emily itt maradt a nagyszülőknél, látszólag jól van lelkileg, de aztán ki tudja mi van a felszín alatt... :?
Nem haragszanak anyósék, csak el vannak foglalva a másik unokával. Apósnak szóltam a múltkor, hogy amikorra ő tervezi az ide utat, az nem jó, válasszon másik időpontot, mert akkor anyuék jönnek. Ezért gondoltam, hogy felhúzta az orrát, de nem.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :D

Végre itthon!!!!!!!!! :D :roll: 8) Olyan jó volt hazajönni!
Sajna rossz is volt a dologban, flórácska szépen belázasodott, mire hazaértünk, délután elszaladtunk a dokihoz és kiderült, hogy ugyanúgy csúnya a mandulája, feleslegesen szedte azt a sz... gyógyszert! :evil: Most kaptunk másikat, remélem ez használni fog. De estére Gergő is belázasodott, szóval duplán kapunk a jóból! :(

Olyan érdekes látni Flórát, hogy az alatt a 2 hét alatt mennyit fejlődött! Eddig is feltűnt, de itthon, a megszokott környezetben még jobban látszik! Már úgy mászik négykézláb, mint a csík, mindenhol feláll, de már sokkal biztosabban, mint mielőtt elmentünk, a kádban már nem csúszik ki alóla a feneke, szóval óriásit fejlődött.

Eszter, Egcsi, Anikó
Gergőt ma megmértük a dokinál és 103 cm volt, ha levonom a cipőt, akkor 102, szóval meresztettem a szemem! :shock:

Vera
Szuperek a képek! És én sem aggódnék a csinosságod miatt! :wink:

Anikó
Tali sajna csak ha túl leszünk ezen a fránya kórságon! :roll:

Bocsi lányok, de elmondhatatlanul fáradt vagyok, és nehéz napok várnak rám, úgyhogy most elhúztam, mint a vadlibák, de azért próbálok majd bejelentkezni.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

sziasztok!

hisztifa=kint az udvar végén lévő fenyőfák egyike, amihez ha dilis odasétál(természetesen csendben)üvölt egy sort és megnyugodva visszatér.télen lakás és a kiságya,de ez nem túl jó mert itt sokáig hisztizik :)

Eszter!
ültem és röhögtem :)

Anikó!
már jövőhét és 3 éves Bence :shock: bakker :shock:
Míra tegnap mondogatta lelkese h. mikor hazajön Balázs Svédországból akkor lesz a szülinapja :) és kér ajándékot becsomagolva és almástortát :) annyira édes volt :) és közben megtapsolta magát :)
Igen még a héten szabin aztán még dolgozok egy kicsit és szülök :)

Orsi!
Üdv itthon :) remélem gyerekek hamar meggyógyulnak :)

és nem is írtam Nektek de már egy hónapja lassan nem cumizunk :) hála a hintának meg annak h. a "hasán hintázott" leesett belül kicsit elharapta a száját, azóta nincs cumink :) olyan jó
neki a dilije ha megyünk bárhova h. Anya vegyél fel mert az icipici lábacskáim elfáradtak, vagy süti őket a napocska...
Tegnap reggel monja nekem :Anya fáj a hátam.kérdem mitől Cseresznyemagtól.nézek hülyén milyen cserimagtól.válasza.attól amit NAgyival sütöttünk (kb. 1 hónapja meggyes piskóta) :)
nagy kamagép a drágám :)
pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Egcsi, bár lemaradva, de gratula Bence babához! De jó most neked!

Vera, jók a képek, katicád tündéri! Poci hogy van? Hogy bírod a hőséget? Viseled, mi..

Eszter, jó kis kaland sátorral 2 törpe :-) azért én kényelmesebb vagyok, de emlékszem még a sátras időkre fiatalon. Na férjjel azt nem! szállás+ágyikó- kizárólag :-) túl lehet élni ezt is :-)
Megnéztem volna pisilős jelentetet :-))

többieknek: pusza!
Orsi, jól megiilyedhettél, nem semmi.. Ezek a csajszik mit nem mernek produkálni! nekem Tünde múltkor úgy ordított, h megakadt a lélegzete.. hmm.. be is ilyedtünk. Áll. én csináltam ilyet mamámnak, 2 fiú után, mint 3. gyerek, tudtam meglepetést okozni. Be is lilultam.. A végén nagyim elkapott, fejjel lefelé megrázott- lehet h lett volna finomabb módszer is, nem? :?
Tündét elég volt megrázni, jól megölelni, és észhez tért..

Én ráugrottam akciós utakra, és már röpültünk is a Törökökhöz. Annyira jó volt! Utoljára 4 éve nászúton voltunk, meg Levi 1 éves korában Horvátoknál, 1,5 nap jó idő, többi rossz- haza is jöttünk akkor. Most a biztosra mentem!
1 db hoisszú ujjú kellett, az is csak a repülő miatt.

Gyönyörű idő van ott (mindig) isteni kaják, tenger, medence, pihi, nyugi..Mondjuk a nyugágy foglalósdi dolog nem annyira tetszett, de azt mondják, ez mindenhol így van. Na persze ha korán kelők lennénk, ez nem is számítana.. Így viszont még reggeli előtt lementem, törülköző kiterít medencéhez (bázis) partra, szerez 2 napernyő (1 a nyugágyhoz, 1 a homokozó gyermekeim fölé) + asztalka :-) komoly project volt :D

A pasi mentek reggeli után a teázóba, apába koffeint önteni, Levibe azt a helyi vizes joghurt italt..+ hozzá amit a néni mellettük a kemencében sütött.. Hja, élni tudtak..
Addig én elkészítettem Bündét, szopi, cuccok, babakocsi, aztán irány a pancsi!!
Na persze h elkaptak a törpék helyi vírust, Bünde 1,5 nap láz, semmi több, 1szer pici hasmenés, aztán mintha semmi sem történt volna. Levi meg utcsó nap du lázasodott be, végig az uton kis zombi volt, 1,5 nap, és kutya baja :-)
Majd teszek fel képeket, de még nem is láttam egyet sem, azóta esküvőn voltunk vidéken, még ki se mostam mindent..

na pusz, bocs h kicsit hosszú voltam, rég jártam itt :wink:
Mese
meske

Mese :)
Úgy látom mindenki nyaralt. :) Kíváncsi vagyok a képekre, biztosan klassz helyen voltatok. :) Barnák vagytok, mint a csoki? :wink:

Hisztifa :D Nem rossz ötlet! :) Icipici lábacskák... :lol:
Valami a mi cuminkkal is történhetne... :roll:

Orsi :)
Üdv itthon és jobbulást Flórának!

Velünk minden ok. Bence holnap 3 hetes... a kis öregember. :D
Vasárnap tartjuk Berci szülinapját, remélem jó lesz a torta amit rendeltem. Itt ugye ez elég rizikós. :roll:
És végül a legutóbbi kedvenc képem. Így alszunk mi:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mese, nagyon klassz lehetett, várunk képeket, had irigykedjünk :wink: :P

Egcsi, édes pofa, imáááádom az ilyen alvásokat :)
tortával reméljük szerencsétek lesz.De érdekes, hogy valóban nem egy nagy cukrászsüti gyárosok, mégis milyen kövér ott kint mindenki :lol: :lol:

Anikó,NagyonBoldog NÉVNAPOT kívánunk!!!!!!
manóci

Sziasztok!

Eloszor is Anikonak kivannek nagyon sok Boldog Nevnapot!

Mi jol vagyunk. Eltunesem oka egy hirtelen elhatarozas, hogy menekuljunk a melegbol a strandra. Igy elmentunk Turkevere az anyosomekhoz 5 napra, ahol van egy strand, igy minden nap egesz estig kint voltunk a strandon. Lanyok nagyon elveztek. Nagyon sokat furodtek. Lili sokat csuzdazott. Nagyon jo volt a viz, hetvegen a nagy kanikulaban meg forronak is tunt a viz. De a legjobb hetfotol volt. Kevesebben voltak a strandon es sokkal kellemesebb volt az ido is. Tegnap delelott, a huvosebb idonek koszonhetoen, elmentunk a Szarvasi arboretumba kirandulni. Lanyok nagyon elveztek. Sokat setaltak es makk-okat, meg kulonbozo leveleket gyujtottek. Komppal mentunk at, aminek Lili kulon orult. :)

Orsi: Borzaszto ami veletek tortent. Marmint ami Floraval. Nem is tudom mit csinaltam volna a helyedben. Orulok azert, hogy mar minden rendben van. Hihetetlen mit okoz egy mandulagyulladas, Szep nagy Gergo. :) Lili pont 3 evesen volt 99 cm es 14,5 kilo. Igazi kislanyos meretek. :wink:

Vera: Jok a kepek. Ti hol voltatok strandolni? latom Mira is elvezte a csuzdazast. :)

Egcsi: Bence tovabbra is gyonyoru! es ahogy alszik! :)

Mese: irigy-irigy a kiruccanasert. Biztos jo lehetett. :)

Mindenkinek sok puszi. Most mennem kell kipakolni es utana gereblyezni. Felteszem a kepeket a strandolasrol. Bocsanat, hogy sok..

Puszi nektek Rita

Megerkeztunk:
Kép
Lilike csuzdazik:
Kép
Ime a gyerekmedence egyik fele, hidrol fenykepezve :
Kép
Lanyok anyossal:
Kép
Lili masszirozza a hatat a nagynyomasu vizzel:
Kép
Lili uszik:
Kép
Hid arnyekaban husolve:
Kép
Almosan:
Kép
Ilyen vagyok ha megszarad a hajam es mosolygok:
Kép
Ha csodalkozom:
Kép
Komppal az arboretum fele:
Kép
Piheno az arboretumban:
Kép
Kitti makkokat gyujt:
Kép

Kép
Kép
trita

El is felejtettem. Kittike 1 hete abbahagyta a szopit. Teljesen magatol. Kedd este mikor eljott a szopi ideje lefekves elott, bekapta a cicimet, aztan kikopte es csak nezte-nezte, majd jatszani akart vele. Mikor megprobaltam visszaadni a szajaba, kikopte. Azert leraktam az agyaba, es magatol elaludt egy kis enekles utan. marmint o enekelt. :) Attol kezdve minden nap ebed utan es este magatol elalszik ha leteszem az agyaba. Felnott a masodik lanyom is. :wink:

Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!
Gyorsan beugrom még a film előtt.Manó,Rita:Köszönöm szépen a köszöntést ! :lol:
Eltűnésem oka:benyeltünk egy hasmenés-hányás vírust,most bírtam felkelni az ágyból.
Majd jövök a hétvégén,most puszi Nektek!
Képek gyönyörűek megint!!!!

Anikó
vakili

Anikó!

Mi is boldog névnapot kívánunk Neked! no és jobbulást a családnak :)

Rita!
Jók a képek :) Kiskunmajsára mentünk kicsit kikapcsolni :) Már alig várom a jövő nyarat h. én is ússzak csúzdázzak :)

Mírát felvették óviba :) Annyira jó kedvem lett tőle tegnap :)

pusz

KépKép
viranka

Sziasztok!

Egcsi:BERCINEK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!! :lol: :lol: :lol:
De sok ilyen alvós kép van enyém Bencéről is!Nagyon édi!

Vera:Neked is köszönöm. :D Szerencsére már jól vagyunk. :)
Grtaula az ovihoz!
Tegnap voltak itt a szomszédaink vendégségben,a lány is éppen a 32. hétben van.megmutattuk nekik a gyerekek születési videóját,olyan jó volt visszanézni,nosztalgiázni.
HIsztifa:ilyet még nem is hallottam! :lol: Cumi:hurrá-hurrá!!!
Bence nem érti,hogy majd a jövő héten lesz csak szülinapja,folyton a tortát meg az ajándékot reklamálja. :?
Lányod dumái: :lol: :lol: :lol: Jókat röhögtem rajtuk.

Rita:szopi elhagyása nem viselt meg Téged?Olyan hihetetlen,hogy már Kitti ilyen nagy,nem?
Nagyon klassz helyen voltatok. :D
Lányokra már nem is tudok mit mondani,édesek,gyönyörűek!!

Mese:hú,de klassz lehetett!!!irigy-irigy.... Képeket várjuk!

Orsi:hogy vannak a betegek?????? Remélem már minden ok!!
Istenem,már Flóra is mindjárt 1 éves lesz!
Gergő tényleg egy óriás.Jövő héten én is viszem Bencust méretni,aztán majd a szülinap után kapja a szurit. :?

Na,mennem kell,apa kitúrt,puszi Nektek:

Anikó
vakili

Sziasztok!

Berci nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is :)

Anikó!
Míra is várja már a szülinapját :) Mindig mondja ha hazaér Balázs akkor lesz a szülinapja :) S mondogatja h. kap sok ajándékot becsomagolva és almatortát :D :shock:

Orsi!
Régen írtál :( Gyerekek meggyógyultak?

pusz mindenkinek
Vera

KépKép
viranka

Egcsi, Bercit az Isten Éltesse nagyon sokáááá!

Kép
manóci

Sziasztok! :)

Mindenkinek köszönjük a szülinapi köszöntést! :) Képek majd lesznek, de ma délután csináljuk a banzájt. 8)

Rita :)
Ez a túrkevei strand naggyon baró!!! :D Biztosan az én fiam is élvezné, imádja a vizet. :)
Szopi...jó sokáig szoptattál, biztosan furcsa, hogy már nem kell. :?
Nagyon gyorsan felnőnek a gyerekek..

Vírus :( Örülök, hogy hamar rendbejöttetek. :) Berci már egy hónapja reklamál a tortájáért, a gyertyaelfújás nálunk a nagy szám. :D

Ovi :) Hurrá!!! :) Jó lesz mindenkinek, Bercit is vinnem kellne a barátnőmhöz, mert itthon néha katasztrófa mennyire unatkozik. Pénteken elvittem egy fél napra amíg megvettem az ajándékait, és rettenetesen ordított mikor otthagytam. :?

Mennem kell, Törpicur felébredt. Majd jövök a képekkel.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Először is boldog Szülcsinapot bercinek!
Na meg sok boldogságot Anikónak neve napjára- mégha megkésve is :)

Rita, jó ez a strand! Látszik h élvezték a csajok!

Vera, hisztifa nekem is tetszik! Kéne nekem is 1! ahova én mehetnék a sok nem nem akkor sem után.. és lassan Bünde is kezdi.. rájött h vannak dolgok amik nem tetszenek, ilyenkor szó szerint stíröl és közben azt csinálja amit ugye nem szabad... halálos..
Kiscsaj dumál ezerrel, mama hamm hamm cici, apa, lám-ppa, hin--ta midenféle szó eleje..
és olyan stílusban, mit egy főtörzsőrmester tudja mondani h: ADÁ! (bármi is az a kezemben, azonnal adjam oda neki)

jajj, nálunk most nem lesz szülinap, elhalasztjuk, mert apa elment messzi messzi Kínába, és 1 hét múlva jön csak. Úgyhogy úgy csinálunk, mintha majd akkor lenne a szülinapja.. Ez van.
De édes, mert megkérdezem, h mit szeretne, csak annyit mond: gyertyát... kis szerény..

képeket meg majd később

pusz
Mese
meske

Bocsánat, Bercinek, nagy B- vel :oops:
meske

Orsikám, igaz tegnapra vonatkozik, de Flórácskának nagyon Boldog NÉVNAPOT kívánunk!!!!
manóci

Először is:

Manó
Drága vagy! Flóra nevében is nagyon szépen köszönjük! :D

Bocsi, hogy így eltűntem, de sajna ugye mikor hazajöttünk Flóra visszaesett, újabb antibika és Gergő is belázasodott, de neki nem kellett csak torokspray. Péntekre már nagyjából rendben voltak, de akkor meg elment Karcsi dolgozni és ma hajnal 4-kor ért haza. Az éjszakáink katasztrófálisak voltak, első éjszaka alig aludtam valamit, Gergő iszonyű sokszor felkelt, felébresztette Flórát, szerencsére nem sokszor, de hiába vittem át Gergőt is magam mellé, fél óránként felsírt, szóval már akkor bezombisodtam és azóta ki sem jöttem belőle. Ma már néha szédültem is, gondolom ez már a végső zombistádium, de szerencsére hazatért életem párja, így talán ma éjjel már jobban fogunk aludni! Mondjuk nem tudom hány nap kell, hogy kiheverjem a megpróbáltatásokat. :roll:

Szóval a fentiekből következik, hogy a gép közelébe sem jutottam, be sem volt kapcsolva. :?

Bocsánat mindenikől, ha most nem reagálok azokra, amikről írtatok, de még ez az üzenet is nagy teljesítmény most tőlem!

Egcsi, Rita
Nagyon édesek a képek!!!

Én is hozok már majd képeket, annyira jók vannak, de ez a hülye kicsinyítés....pedig régen olyan jó volt, hogy ezen a gépen meg tudtam csinálni! :roll:

JA! Rtl Klub Pókerarcok válogatás: elmentem, érdekes volt, szerintem jól szerepeltem és majd augusztus végén derül ki, hogy beválogattak-e. Ha igen, akkor játszhatok az 50 milláért! Az lenne még csak a nagy szám!!! 8)

Bocsi mindenkitől, de most ennyire futotta.

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Én is csak gyorsan...pedig én nem zombisodtam mint Orsi-Orsi, kitartás!
Megvolt a szülinap és jól sikerült. Megint volt rengeteg ajándék, a torta jól nézett ki és finom is volt. Olyan finom, hogy 3 szeletet megettem. Adtam a kilóimnak. :oops:
Néhány kép, aztán pihizek amíg a fiúk alszanak. 8)
Kép Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi, :( :( :( sajnállak, nem lehetett könnyű dolgod!Nem volt valaki a családból aki átmenjen ott aludni veled?Tudom férjed dolgozni volt, de nekem én férjem néha elmegy szórakozni barátaival, és akkor általábn megkérek azért valakit, hogy ha tud jöjjön át, ne egyedül kínlódjak a 2 gyerekkel.Bár ez még csak 1x volt amióta kettő van.De mikor már terhesen is nagy volt a hasam, ez arra is vonatkozott :wink:
Majd megint be kell szerveznem valakit, mert szeretne menni a szigetre is, és azért az nem csak egy éjszaka!És hát kettőt fürdeti, lefektetni, szóval nem egyszerű :roll: Főleg, ha betegek.
ZombiOrsi :lol: ez édes volt.
Jobbulást nektek, és pihizz, hogy már otthon van apa :wink:

Egcsi, nagyon cuki Berci! :wink:
És tök jó lett a torta is!Milyen ízű volt?
manóci

Sziasztok!

Egcsi: Bercinek utolag is sok Boldogsagot kivanok Szuletesnapja alkalmabol. :) Nagyon jok a kepek! Jo sok ajandekot kapott Berci. Minek orult a legjobban? Miket kapott? Vagy mindenkitol dinokat kapott?

Orsi: Floracskanak utolag is Boldog nevnapot kivanok! Nem is tudtam, hogy most van neki. :oops:
Nem semmi lehetett azok az ejszakak. :( Remelem most mar jobb a helyzet. Nalunk is mindig van valaki ha Endre elutazik valahova. Na nem mintha azert, mert en nem birok ket gyerekkel, hanem mert nem erzem magam biztonsagban, plane a gyerekeket. Hiaba alszom hallokeszulekben es ugy hallom a gyerekeket, akkor is fennall a veszelye, hogy kimerul az elem, amig alszom, vagy kikapcsol a hallo... Szoval ilyenkor valakit en is mindig beszervezek.
RTL Klubhoz megy a drukk. 50 milka, hmmm, az mindenkinek alma. :)

Mi voltunk a Brendonban fotoztatni. Hat nem tulzottan ugy sikerult ahogy szerettem volna. Lili eleg sokszor megmakacsolta magat es nem akart mosolyogni. Kittivel nem volt gond. Gyorsan kattogtatta a gepet a fotos, mert a lanyok hamar meguntak. Azert teszek fel par kepet. :) Bocsanat ha sok. :oops: Amugy 120 kep van. :wink:

Puszi nektek Rita
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Manó :)
Málnás töltelék volt benne és 2 ujjnyi tejszínhab a tetején. Nyammmm 8)

Szerintem nagyon jók lettek a képek, főleg a fehér kisszékesek tetszenek, azok olyan csajosak. :D
Ajándékok:autók, gyurma, szinezőkönyvek, keresd meg a párját kártya, ugrálóvár, porszívó-ez utóbbi kettő már volt neki, de tönkrementek és állandóan emlegette őket. Dinós dvd, rajztábla.
Ami nagyon bejön az a teherautók, van egy autómentő is, az a kedvenc, a vár és a porszívó. Ja, és egyfolytában az új dvd megy. Lassan az agyamra... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi: Nem semmi ajandekmennyiseg. :) Jo sokat kapott Berci. :) Mikor Lili ennyit kap, mi altalaban a felet eldugjuk, mert nem tudja mind ertekelni es indonkent elovesszuk oket es megmondjuk mikor kitol kapta. Sokkal jobban ertekeli igy. :) Es jobban is elvezi a jatekot. A szulinapi zsurja ota meg egy par ajandek el van dugva. :)

Ezt muszaj feltennem. Lili elso sajat keszitesu kepe egy Zsirafrol. :)
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Zsiráf :) Ügyi! :)
Most raktuk el Berci régi játékait, úgyhogy most van helye az újaknak, de leginkább az autókkal játszik. Ja, és ma éhgyomorra gyurmázni kellett vele reggel. :roll:

Csajszikák, itt reggel óta úgy szakad az eső, hogy csak az marad meg, aki úszni tud! :shock: A férjemmel beszéltem, ahol ő dolgozik, a város másik felén, ott még egy csepp sem esett.
Reggel volt egy jó beszólása a fiamnak. Begyulladt a szemem, úgyhogy ma szemüveges vagyok lencse helyett. Berci:Anya! Nekem is kell szemüveg, nekem is kigyulladt a szemem! :D
És egy kép a végére, de lőjetek le, ha unjátok... 8)
Kép
Berci elnevezte magát régebben Maci Pocaknak, ez pedig egy Maci Popó. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Egcsi:dehogy unjuk,hogy mondhatsz ilyet!!!!!!!Annyira szeretem nézegetni a babafotókat! :D Maci popó tündéri! :lol:
Berci jó sok ajándékot kapott.Mi szombaton bulizunk,ha nem jön közbe semmi.Nyuszi torta lesz.
Berci dumája. :lol: Nálunk is volt:WC után mentem kezet mosni,Bence kérdezi,hogy miért. Mondom, mert WC-n voltam.
-És lenyomtad a kukidat? :lol:
Eső: :shock:

Rita:eszméletlen gyönyörűek a képek!!!!Én is úgy szeretnék egyszer ilyet.Hiába van jó gépem,és sikerül is időnként egy-egy szupi kép,azért jó lenne egy sorozat emlékbe.Ha nem titok,megtudhatom mennyibe kerül egy ilyen fotózás?Vagy ez valami reklám volt?
Zsiráf igazi mestermű! :)

Zombiorsi:hogy vagy??? Flórácskának utólag is boldog névnapot! :D Játékhoz drukk!

Mese:neked is köszönöm! :D

Vera,Manó,Timi,Andi,Eszter,és akit még elfelejtettem:puszi

Anikó
vakili

Hali,

Anikó, neked is puszi:)

ZombiOrsi,
összeszedtem pár ruhát, de a 80-as pont a nyári ruhák voltak, nem tudom h tudod-e majd őket használni. Majd beszéljünk h hogyan kapod meg őket.

Rita,
Ténlyeg gyönyörűek a képek, nekem az tetszik legjobban ahol Lili ül a karosszékben.

Mindenkinek puszi, hulla vagyok

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Mindenkinek köszi a biztatást, azóta már nagyjából helyrejöttem, igaz éjszakai balhék még vannak, csak most itthon van Karcsi és így már könnyebb! :roll: Nem tudjuk megfejteni, hogy mi lehet a baj, de Gergő totál kivan olyankor és üvölt, kiabál, ha az Apja megy én kellek, ha én odamegyek akko APa, szóval borzasztó! :( Anyukámnak van egy gyerekpszichológus barátnője és már beszéltem vele, 14-én elmegyünk Karcsival, aztán majd Gergőt is elvisszük. Egyelőre nem jut jobb az eszünkbe, mert már nem tudunk az egésszel mit kezdeni. :cry:

Egcsi
Nagyon édes a kis maci-popó! :D Olyan jó ilyen képeket nézegetni, úgyhogy csak hajrá!!! Dicsekedj csak a gyönyörűségeddel! :wink:

Anikó Drága
Köszi!! :D Tali??? :wink:

Rita
Nagyon klassz a rajz!!! A képek meg gyönyörűek!! Én is úúúgy szeretnék ilyet!! Légyszi írd meg, hogy megy az egész és mibe kerül!

Andi
Olyan drága vagy! Most pont 80-as rucikat hord, de megmondom őszintén van elég, kaptunk is, Vera is adott kölcsön, szóval erre az 1-1,5 hónapra már nem létszükséglet.

Manó, Rita
visszatérve a nehéz éjszakákra: a családból ittalvásnak sajna semmi értelme nincs, mert ilyen esetben mindig mi kellünk neki! Volt, hogy Anyósomék itt voltak és épp nagyon sírt valamiért (mondjuk az közel nem volt ilyen hiszti!) és Anyósom megpróbált besegíteni, megnyugtatni, de totál ellenállás, szóval ezért nem rontom el más éjszakáját is. :?

Na, de remélem elmúlik ez is egyszer, csak addig kell túlélni! :wink: :roll:

Bocsi, de ennyire futotta az energiámból is meg az időmből, megyek locsolni.

Orsi

avocado

Kukiduma :D Jó bulizást, majd képeket kérünk! :)

Bercinél is volt éjszakai sírás nemrég, de ráfogtam az egész kórház-tesó ügyre. Volt egy párszor, hogy elkezdett sírni, de rettenetesen zokogott és bevonult a szobájába. Nem mondta meg mi baja, csak azt hajtogatta, hogy most ő szomorkodik. Éjszaka is többször felsírt... Aztán 1-2 hét alatt elmúlt. Most viszont 15X kijön a szobából mindenféle ürüggyel, mielőtt elalszik. :?

Pocifájósak lettünk pár napja...remélem hamar elmúlik ez az időszak. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csak gyorsan írok pár sort, de muszáj leírnom, hogy azt hiszem rájöttem mi lehet a gond Gergőnél. Soha eddig még ennyi időre nem ment el Karcsi és most ugye 3 teljes napig nem volt itthon, ez tuti megviselte szegény Mókuskámat, a másik a cumi, arról is pont most szokott le, mert fájt a szája. És eddig éjszaka ha felébredt, akkor ott volt a cumi, bedugta, vagy mi bedugtuk és megnyugodott. Most meg nincs semmi....szóval szerintem ez a 2 dolog lehet. A nappali hisztik már javulnak, ma is csak 1 volt, amúgy meg sokkal jobb volt minden szempontból nap közben, nem volt az állandó ellenkezés. Éjszaka még volt hiszti, de sokkal hamarabb megnyugodott, szóval reménykedem benne, hogy szépen lecseng majd az egész, csak türelmesen ki kell várni.

Na, most csak ennyire jöttem.

Puszi :D

Orsi

avocado

Bencének nagyon boldog szülinapot kívánunk :)
pusz

KépKép
viranka

Köszönjük! 8) Ma fényképezek ezerrel, Bercit is mindig lefényképeztem a "szülinapjain". :)
Mikorra is vagy kiírva? Hogy álltok a névválasztással?
Megyek, mert Berci megsértődött...borzasztó ez a 3. életév...és még azt mondják, hogy 2 évesen akaratosak.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Orsi!

Boldog névnapot a kisasszonynak! :lol:
Nagyon sajnálom a hisztiket! remélem lassan tlényleg helyre jöttök4
Olivér is visszacumisodott. Mielőtt elutaztunk egy-másfél héttel kezdte Marciét elcsenni, így inkább visszakapta. A nappali most újra kezd kevesebb időt tölteni a szájában, estére meg kapott egy teljesen laposat. Eddig csak a kerek cumikat fogadta el, de végre ezt is elfogadja. Ez hamarabb kiesik a szájából ha alszik.
szerintem sem kell erőltetni a cumi ügyet, ha nagyon kell, hát maradjon, egyszer majd leteszi, addig próbálkozunk, hogy kevesebb legyen, mint a mindig. :?
Drukkolok a válogatáshoz!

Egcsi!

Boldog születésnapot Bercinek! Jók a képek!
Én is eltüntetek mindig egy pár játékot, ha jönnek az újak. Ez bevált. A régi csörgőiket meg eladtam a teszveszen. Nem vagyonok, de egy fagyi kijön belőle. :lol:

Olivér is nehezebben ment aludni kezdetben, aztán amikor Marcit is a szobájába vittük (4. itthon töltött napon), akkor legalább a szobájában hajlandó volt megmaradni. Olvastunk neki, aztán mesekazettát hallgatott.

Maci!!!! :lol:

Rita!

Jók a képek! egy kérdés.... nem lehet kicsit telitení a színeket, kicsit kontrasztosabbra venni őket? Bocsi a kontár kérdésért :oops: , ettől még jók a képek, csak én jobban szeretem a teltebb dolgokat.
Nagyon szép kis zsiráf!
Mi még mindig kukásautózunk. :)

Vakili!

Bencének is boldog 3-at!!!! Éljen-éljen!
Tánc?

Kostyika!

Hogy vagytok?

Vera!

Hamarosan itt az idő! Még nem rúgta ki a bordád?
Már nem melózol ugye?

Meske!
Apa hazajött már?
Kína nem itt van. Mennyit utazott?
Jól bírjátok?

Nálunk is lesz utazás. Előbb Apa megy el két és fél napra, aztán én veszem ki anyai szabadságomat. 20-án fektetés után indulok, pénteken jövök.
A kutyával és egy kolléganőmmel (valószínűleg) autózunk egyet. Wertheim, München és Mondsee a tervezett útvonal. Nagggyon várom! Szégyen-nem szégyen, de én bíz elfáradtam az elmúlt bő három évben. Pisi-kaki-orrfolyás-nyál-lázmérés-......
PIHI!

Marci három hete "Anyázik" igaz minden és mindenki "anya", de érezhető, mikor szánja nekem a szót. tegnap megvolt az első "Apa" is, szóval haladunk! :lol:
Emellett rengeteg mindent tanul Olivértéől, például szivacson ugrálni! A hajam égnek áll! :shock: Mert ugye még nem megy, így folyton orul. Én galádul hagyom, csak arra figyelek, hogy a koppanásnál nagyobb baja ne lehessen. Ő tudja!

Etse mindig feket a fürdővíz a kertészkedésük miatt. Még a fülükből is földet mosok ki! Viszont nagyon szeretnek kint lenni. Első fél órában biztosan veszekednek valamin, aztán két órán át együtt lapátolnak, szórnak, miegymás.

Tündéri, amikor egyik odamegy a másikhoz és egy spontán puszit nyom, vagy egy igazi hatalmas ölelésben fonódnak össze. Ilyenkor úgy látom, megéri eltűrni beavatkozás nélkül a vitáikat, hiszen ki tudják mutatni az érzéseiket így is, úgy is.

Mennikék....

Mindenkinek Üdv!!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Eszter!
még dolgozom de már csak kicsit :oops: nem nekem való az itthon pihizés,majd könnyebben fogok szülni :) gondolom én naivan :) Így meg telnek a napok gyorsan,szerdán megint vérvétel,csütörtökön elméletileg doki,péntek szabi :) beosztom magamat :) Bordáim még köszönik jjól vannak,este meg hajnalban meg reggel él nagyon néha azt hiszem h. a bőrömet lyuggatja ki :) annyira nyújtozkodik :)

Egcsi!
Most épp milán de még ez sem biztos,de talán ez lesz a befutó,még nemtudom :) Majd aszülőszobán :) Vagy a Csiga nevet szabadalmaztatjuk,Míra szerint az jó név :)
Elméletileg szeptember 25 lesz a napja,de szept. 13-nál előbb nem szeretnék szülni.
Hát a 3 éves dackorszak... Szombaton nem volt hajlandó ebédelni.reggel reggelizett, s este vacsizott papával addig semmit...akaratos a lelkem,de ezt a bölcsis nénik is kifejtették h.amita fejébe vesz arról eltéríteni nem lehet.De ez már tavaly is így volt(pedig nem is oroszlán hanem szűz a csillagjegye),remélem fiúnk könnyebb eset lesz ilyen szempontból :)

Orsi!
nem is kell nektek pszichológushoz mennetek :) Érdekes nálunk a cumit 2 este emlegette,azóta sem :) S furán szemlélte mikor a strandon másik gyerek szájába látott :)

Rita!
Jók a képek :) Nekem a fehérek tetszettek a legjobban :)

Anikó!
Milyen volt a szülinapi parti?

Míra tegnap este fürdéskor:
Apa lefröcskölöm a kukidat mert leizzadt és ne legyen büdös ha a munkahelyeden megszagolják :shock: :lol:
lehet h. nem kellene együtt fürödniük :)

Kostyika!
Mi van veletek? Veronika bölcsis még egy kicsit?vagy már óvis nagylány?
vége a fürdésnek mennem kell :)
pusz mindenkinek Vera

KépKép
viranka

Nálunk szerencsére minden rendeződni látszik, már 2 éjszaka nem volt semmi és 1/4 7-ig aludt Gergő, nem kelt 5-fél 6 között, szóval hurrá!!! :D A cumi azóta sem kell, pedig látja Flóra szájában, látja az uncsitesó szájában és mégis, eszébe sem jut, szóval csak nézek! :shock: :D Úgy látszik tényleg igaz ez a meg kell érni dolog, és Ő most érett meg rá? Remélem nem lesz visszaesés, igaz azért most már próbálnék akkor is erősködni, de egyelőre úgy néz ki nem lesz rá szükség! :D

Anikó
Bencusnak boldog szülinapot!!! :D Szégyen, de nem emlékszem, hogy 5, vagy 6? Milyen volt a torta???

Egcsi
Nektek is boldog 1 hónaposságot!! :wink:

Eszter
Nálunk is ez van, Gergő ölelgeti Flórát, én meg elolvadok! :D Itt mondjuk nagy veszekedések nincsenek, max. Gergő elvesz valamit Flórától, de az olyat tud visítani, hogy legtöbbször visszakapja a játékot. :wink: Ha ő szeretgeti Gergőt, az még néha kicsit erős, mert ütögeti a fejét, meg rámászik, de annyira édesek és Gergő olyan okosan tűr mindent, egy szó nélkül, majd megzabálom olyankor! :)
Kiruccanás: biztos jó lesz! Én még annyira össze vagyok nőve a leányzóval, hogy nem nagyon vágyom el így napokra, de egy délután már jól esne!!! :roll: Tervben is van a házassági évfordulónk megünneplése, ebéd+mozi szinten, de sajna a Hugiék most fognak költözni, így Anyukám oda kell, aztán meg Ő utazik el 1 hétre kipihenni a 3 unokát, szóval a júliusi évforduló lehet, hogy szeptemberben lesz megünnepelve. :roll: :D

Vera
Akaratosság :D 8) Ez a nem kajálás nálunk is elő szokott fordulni, de én nem nagyon foglalkozom vele, mert tudom, ha éhes lesz úgyis kér enni. Volt már olyan, hogy egész nap nem evett, igaz akkor már 5 napja nem kakilt, aztán megvolt a kaki és óriásit vacsizott. 8)
Fürdés :lol: 8)
Cumi: lásd fentebb. :wink:
Pszichológus: ma mondtam le a randit. Mondta, hogy klasszul megfejtettük a dolgot és általában a leghétköznapibb dolgoktól lesz ilyen a gyerek, meg azt is mondta, hogy ha bármi van, nyugodtan hívjam fel, vagy menjünk el, szóval tök aranyos volt. :)

Bocsi lányok, de ennyi voltam, mert rakosgatnom kell a locsolót egyik helyről a másikra. :? Kicsit már elegem van belőle, hogy ekkora a kertünk, mert ok, hogy tök szép, de csomó meló! :roll:

Orsi

avocado

Boldog szülinapot Bencének!

Valószínű, hogy te is Anikónak írtad a szülinapi köszöntést, hát nem magamra vettem. :oops:
Míra dumája :lol:

Eszter :)
Ki lesz a gyerkőcökkel, míg "szabin" leszel? :) Megérdemled és ügyes vagy, hogy meg is csinálod. Én nem tudnám itthagyni a fiúkat, kicsit "nélkülem összedől a világ" szindrómám van. 8)

Cumi...irigy-irigy. Bár el ne kiabáljam, már nekünk sem kell pl. ha autóval nekiindulunk. Eddig vinni kellett mindenhova. Most már ő mondja, hogy hagyjuk itthon. :)

Mi újság veletek? :)

Mi jól vagyunk, holnap végre kiderül mennyit hízott Bence. Bercit is elviszem, nem árt, ha ránéz a dokinő, nem volt orvosnál már több mint egy éve.
Lehet, hogy kakiproblémáink lesznek babócával. Tegnap hajnalban kakilt aztán ma délben. Szegénykém úgy erölködik, de max egy kis puki jön. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok,
elnézést, hogy ismeretlenül jelentkezem, de GYES vége felé hátha érdekel Titeket egy álláslehetőség:
részletesen: www.julianus.hu

Beusa

Recepciós - irodavezető-helyettes
Határozatlan időtartamra keresünk egy rátermett, a feladatoktól meg nem rettenő recepcióst, aki képes kitalálni ügyfeleink és munkatársaink gondolatait és elébe menni kérdéseiknek, igényeiknek. Pályakezdőket és végzős évfolyamba járókat is várunk!
Elvárásaink:
• irodai alkalmazások (Word, Excel) internet és levelezőprogram magabiztos kezelése
• legalább középfokú végzettség vagy diploma előtti félév
• élő angol vagy német nyelvismeret (ha mindkettőt tárgyalási szinten beszéled, az plusz előny) Kérjük csak akkor jelentkezz, ha beszélni tudsz, nem csak papírod van!
• Pontos, precíz munkavégzés, határidők betartása
A feladatokról:
Feladatod irodavezetőnkkel együtt cégünk belső és külső kommunikációjának bonyolítása, megszervezése, a felmerülő problémák megoldása.
Amit a próbaidő után kínálunk:
• fiatalos légkör, rugalmas munkavégzés
• határozatlan időtartam
• szakmai fejlődési és előrelépési lehetőség
• jó kereseti lehetőség
A felvételi eljárás menete:
Ha úgy döntesz, hogy szeretnél bekerülni csapatunkba, kérjük, hogy mielőbb küldd el szakmai önéletrajzodat és motivációs leveledet, megjelölve fizetési igényed az alábbi címre: julikft@freemail.hu.
A levél címében tüntesd fel a megpályázni kívánt pozíciót.

Beusa
Kép
beusa

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés: Bence 4678g és 54,5 cm. :) Hízott cirka 1413g-ot! :o Szerintem a kórházban elmérhették, mert nem hiszem, hogy 5,5 cm nőtt egy hónap alatt... Megkapta a hepatitis B oltást is és nagyon sírt. :? Egyébként minden ok vele és Bercivel is.
Csak ennyi...

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó, Bencének Boldog Szülinapot tőlünk is!!!!

Rita, Nagyon klasszak ezek a képekk, látszik azért, hogy fotós csinálta, a beállításokról :wink: Lili nagyon kis fotogén, és olyan szép! :) Kis tündérke!

Egcsi,drága a macis fenekű bodyban a kisfiad :) :) Oan kis harapnivalóó :P
Hát tuti elmérték, mert azért azt én sem hinném, hogy ekkorát nőtt volna.Ha így lenne, és így folytatja óriásotok lesz :lol:
Mi megvagyunk, kköszke.hanna most 3230g, és 52 cm! :) Eltörpülünk melletetek.
holnap megyek én a nőgyógyihoz a 6 hetesre, 23.-án pedig a törpillával a csípőszűrésre.

Ez meg egy tegnapi kép, elneveztük gombszeműnek :) olyan nem?Megzabálom

Kép
manóci

Sziasztok!

Koszonjuk a bokokat a kepekre. Tenyleg nagyon jok lettek es mindenki szerint is a feherek a legjobbak.

Egcsi: nagyon jo a kep! :) Edes maci popo. :) Meretek! :shock:

Aniko: Milyen volt a szulinapi buli? :) A fenykepezes a Brendon bababoltban keszult. 110 kepet csinaltak, 3 hatterrel es tobb ruhaval. Ezert fizettem 11000 Ft-ot plusz 6000 ft volt a kepek cd-re irasa. Ez utobbi rablas, de okosak, hiszen a kepek mindenkinek kellenek, igy ebbol csinaljak az uzletet. Amugy ez azert volt, mert Lilinek egy eves szilunapjan is volt egy profi fotos, akik kijott hazhoz a studiojaval es csinalt jo kepeket Lilirol. Talan emlekeztek. Most Kitti 1 eves korara is megkapja ugyenezt. Persze az a fotos mar nem vallal ilyeneket. Ezert kellett keresni mas megoldast.
Endrevel ugy dontottunk, hogy minden evben nyaranta megismeteljuk ezt. :)

Orsi: orulok, hogy rendezodtek a dolgok es nem kell pszichologus. Mindenkinek vannak ilyen idoszakai. :)
Fotozas: fent leirtam. :)
Lili meg Kitti is nagyon szeretik egymast. :) Sokat olelgetik egymast es sokat jatszanak egyutt. Gyakran elvonulnak es Lili mindent megmagyaraz Kittinek. :) Olyan edesek ilyenkor!

Eszter: Amit latsz a szamitogepeden, azok a kepek nem olyan szepek mint eredetiben. De amugy se szeretjuk a nagyon kontrasztos kepeket. Igy semmelyik kepunk se olyan telt szines ahogy te elkepzeled. :wink: Ezert a tobbseg feher hatterrel feher poloban. :) Es persze mindenkinek ez tetszik a legjobban. :)
Huha! Meg en se lennek kepes elmenni par napra gyerekek nelkul. Meg ha tudom, hogy jol esne, de nem ereznem jol magam nelkuluk. :roll: Annyira ossze vagyunk szokva. :wink:

Mano: Muszaly megjegyeznem. Gyonyoru a kis gombszemutek. :) Nagyon szep kis hajas baba! :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

El is felejtettem.
Voltunk ma oviban par orat. :) Az ovi mar nyitva, vannak gyerekek es be lehet idonkent menni ismerkedni, szokni a helyet. Lili nagyon elvezte. megmutattam neki melyik lesz a terme, mosdoja es etkezoje. Nagyon elvezte a kis agyak, szekek, asztalok, wc-k es kis mosdok latvanyat. Az utobbi kettot ki is probalta. :) Alig tudtam kivinni a kertbe ahol a tobbi gyerek volt. Ott is nagyon elvezte a jatszoterezest. :) Teljesen beolvadt a tobbi gyerek koze. En meg csak hatterbol figyeltem. :) Ott volt a baratnom is kisfiaval, akit szinten felvettek es Lili legjobb baratja. latszott azert, hogy ok ketten nagyon ossze vannak szokva. Peti, a kisfiu, mindenhova kovette Lilit, mert csak ugy erezte magat biztonsagban.
Sok ovis kisgyerekkel beszelgettem. Csak ugy jottek hozzam es csupa jo velemenyeket hallottam az ovirol es ovonokrol. Mindegyik szeret oda jarni. :)
Ugyhogy vegeredmenyben csak jo velemennyel jottunk el en is es Lili is. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Biztos, hogy jó az a mérleg? Ilyen hurkákkal nem 3 kilósnak tűnik a kisasszony. :D Mennyi haj! Nekünk az egész csaldnak nins ennyi! :lol:
Én 23-án megyek 6 hetesre. csípőszűrés itt nincs külön, csak a dokinéni nézte meg, UH nuku. :?

Ovi :) Az nagyon jó, hogy a barátja is oda jár, könnyebb lesz a beilleszkedés. :)
Én is el akarom vinni a gyerkőcöket a fotóshoz karácsony környékén. Nem semmi árak vannak otthon :shock: Bár ha itt elmegyek egy nagyon ismert fotóstúdióba, az sem olcsó. Viszont lehet nagyon jó kedvezményeket kifogni. Mikor Bercit vittem tavalyelőtt, akkor volt egy kuponom, amivel 1O dollárért szuper képeket csináltak egy nagyon elismert fotóstúdióban. :)
És ha már képek... 8)
Kép Kép Kép tokásodunk :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok!

Rémlik h v.ki írta, h Thomasos mozdonyos tortája voltl a törpijének.. hol lehet ilyet kapni??? Hirtelen nálunk is itt a Thomas szerelem..
rájöttem, h ellepték a játékboltokat is ezek a cuccok.. persze bele is botlottunk, pedig direkt nem szoktam vinni ilyen helyre :-)

szóval írjátok már meg, ki rendelt ilyet vagy hol?
visszanéztem és nem Egcsi volt az, így van némi esélyem! :lol:

Orsi, azért ebben van egy kis tudat alatti kistesó probléma is biztos, amit valahol le kell vezetni, de minden megoldódik egyszer, mégha közben zombivá is válunk..

Apa megjött, 9 napra ment el, ennyi időre még nem ment el soha, míóta ismerjük egymást.. de mivel már edzett vagyok külföld témában, plusz ittmaradt 1 céges kocsi is, így kihasználtam :lol: :oops:
még a Balcsira is leugrottam 1 barátnőmmel+2 gyermekem vacsorázni meg sétálni , meg buliban voltam hajnali 3- ig, anyu itt aludt, és nem rajtam múlt h CSAK 3-ig voltunk. Ezek a nyámnyila pasik, csajok, én meg ugye a sofőrsegély..
Levit elvitte a hugom(a keresztanya) Veresegyházra a Medveparkba, na furi volt csak Tündirivel..
Jött 1 barátnőm 2 lányával, hát az csúcs volt, mint az orgonasípok, 1(Tünde, na jó 11hó), 2, 3, 4 évesek. Aztán már mentünk is apáért a reptérre. Azt a csomó ajándékot meg még ki kellett próbálni, brrr.. Kína igen olcsó hely, de sok a gagyi cucc.. mindenesetre kaptam legyezőket (gyűjtő vagyok), meg bambusz KÉK színű gyönyörű napernyőt.. jajj, de szép. A fiúk meg távirányítós helikopterrel játszaank azóta. Levi meg csak kérdezi: miért nem adod már oda??? Mint 2 ovodás..
Tündiri meg 2008-as Pekingi olimpiai babát kapott (plüss). Jövőjáték :wink:

Rita, én s szeretném tudni, mennyi a Brendonban 1 ilyen, meddig tart, stb.. szeretnék profi képeket is, azért mindig látszik, van különbség.. Végülis a fotósnak ez a szakmája+ rohadt jó gépe van..

Egcsi, macis popsi :-) zabálnivaló..
Jó a torta is!
Kórházban mindig elmérik, más technikát használnak :)

Vera, a kiscsajok tényleg akaratosabbak mint a pasik, én így látom.. ha ez biztat.. :wink:

Eszter, én is mennék már apával 2-3 napra, de mi is összenőttünk szopi ügyben. De jövőre! Ránkférne, az biztos.
ezt most elküldöm

Mese
meske

Ha jól rémlik Timi Lillájának volt Thomas. :)
9 nap :shock: De jól kihasznéltad. :D Buli, miegymás...nincs itthon a macska, cincognak az egerek. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

visszajöttem 1 percre, és látom, v.miért nem láttam a hszólásokat..

Rita, köszi az infót :-) én is én is.. rablók hát! tew vittél rucikat gondolom.. előre megbeszéltétek? narancs rucik pl.
Megnyugtatásul: kinnt Törököknél a hotelbwen volt 2 profi fotós (v inkább profi gép) mindig jöttek nappal, v este, naplementében, és fotóztak családokat, párokat, aztán kicsiben kitették a képeket a hotel sétányára. Kb hasonló beállításokat alkalmaztak, pl a parton a lemenő nappal bohóckodtak, fennt a medence hídjánál,, stb. Majd 4 Euróért/ db lehetett eslőhivatni. (nagy képet adtak ennyiért) És mivel egész családról, majd csak a szülőkről, csak a babákról is csináltak esti képeket, amik nagyon jók lettek, vérző szívvel ugyan, de rendeltünk 5 db-ot. És nem voltak hajlandók cd-re írni a többit.. Bezzeg a németek, annyit rendeltek..
az utcsó este eljutottunk odáig alkukbanbh +20 Euróért cd-re írták volna. Az 40 Euro, 60fölötti volt a kezdet..Na mindegy. Már másnap megbántam h nem kértük.. RABLÓK
de csak azért mert semmire nem költöttünk, nem úgy mint más országban.. de már késő :cry:
szóval ahhoz a 20-30 képhez képest 120 kép 6e-ért :-)

megtaláltam a vanilin cuki honlapján Thomast.. Már csak az árára leszek kiváncsi..

Mese
meske

Egcsi :lol:
naná!!!

köszi az infót :wink:

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!
Előkerültem. :lol:
Köszönjük szépen a köszöntéseket! :lol: Nagyon jól sikerült a buli,15-től éjfélig tartott. :shock: Szuper ajándékokat kapott Bence,kukásautót,távirányitós dzsipet,magnót,társast,készségfejlesztőket,meg még nem is tudom mit.Nagyok is úgy örültek,mintha ők kapták volna.A torta nagy csalódás volt nekem,nyuszit kértünk képről,de inkább kutya vagy szamár volt.Attila röhögőgörcsöt kapott,amikor meglátta. :? Pedig albumból választottuk,és nem volt különösebben bonyolult.Mondjuk Bence felismerte,és ez a lényeg,az íze meg nagyon fini volt. :lol: Képeket majd megint e-mailben küldök,mert nem megy nekem ez a kicsinyítés. :oops:
nem tudom írtam-e,Bence 91 cm,és 13 kiló.Nem egy óriás! :wink:

Egcsi:édesek ezek a krapekok,kis tokamarci zabálnivaló! :D

Manó:Gombszemű :lol: Én bogyószemnek hívom Bencuskát.neki is ilyen kormos. :lol:

Mese:szerintem a Horváthban is csinálnak Thomast.Nyaralásotok nagyon szuper lehetett. :D

Eszter:tánci még mindig nagy szerelem,iszonyúan élvezem.Kedden eljött Attila is megnézni minket,de azt mondta,hogy ez neki bonyolult. :? Mondjuk a lába miatt egyelőre szóba se jöhetne,de tervezzük,hogy majd együtt is fogunk járni,ha Bence is nagyobb lesz.
Most karaoke estet tervez a házassági évfordulónk alkalmából. :lol:
Hát ez az utazás nem semmi.Párod mit szól hozzá?
Én még most kezdek csak vágyni rá,hogy 2 napra elmenjek apával kettesben valahová.11 éve nem voltunk kettesben. :shock:
Olyan megható ez a testvérszeretet.A nagyoknál valahogy kimaradt,de most nagy a szerelem Bencével mindkettőjük részéről. :lol:

Rita:szerintem megéri a fotós,de Attila biztos nem engedné,mert nekem szuper gépem van,és inkább azt szeretné,ha azzal fotóznék.Mondjuk enyém gyerekek nem is ennyire fotogének,mint a lányaid,nem tudom,lenne-e türelmük hozzá.Mindenesetre nekem nagyon tetszenek a képeitek,a régiek és az újak is.Láttam Nálatok a falon Lili fekete-fehér képét,annyira szuper!

Orsi:5-én született Bencus.Jövő hétre egy tali? :lol:
Örülök,hogy megoldódnak a gondok Gergőnél. :lol: A szomszédban is most fog születni egy Gergő,már nagyon várjuk.Ma voltunk turizni anyukával,olyan jó volt.Egyre többet járunk össze,nagyon aranyosak.Gyerekeim úgy várják,mintha a testvérük lenne.kata már készül ezerrel,hogy majd fürdet,meg segít.Ők meg olyan hálásak,első baba,elkél a jótanács. :D

Vera:olyan jót röhögtem!!!!! :lol: :lol: :lol: Partit írtam feljebb. :) Képeket majd küldöm.Nekem tetszik a Milán.de a Csiga se rossz. :twisted:

na,bocsi,ennyi fért bele,megyek kineziológushoz. :lol: Kényeztetem magam mostanában.

Sok-sok puszi mindenkinek:Anikó
vakili

Látom már találtál Thomast, de azért idemásolom amit Timi üzent. Nem tud a babanetre írni. :(

Thomas nekünk volt. Ahol csináltattam (Miskolc), enm szeletre csinálták, hanem úgy, hgoy vittem egy Thomas, és a cukrász lemásolta, megformázta. Így kilóra számolták a torta árát. A miénk kb. 4e ft volt, evett belőle kb. három család, plusz két kutya. :D

Éjfélig!? :shock: Tudtok mulatni... :D Képeket várjuk. :wink:

Azt elfelejtettem a múltkor, hogy a Milán nekem is tetszik. :)

Képzeljétek, a férjem csapatában dolgozik egy perzsa srác. Olyan neve van, hogy a párom mondta neki, jobb lesz ha választ egy amerikai nevet amit ki tudnak mondani. A Botond is túl nehéz nekik, apáját Bob-nak hívják amerikaiul. Igazi nemzetközi gárdája van. Magyar, szerb, mexikói most meg ez a perzsa...hiába ez Amerika. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi:nem tudom a címedet. :oops:

Orsi,Vera:küldtem képeket. :D

Pussz:Anikó
vakili

Megírom priviben.