Sziasztok!
Előkerültem.
Köszönjük szépen a köszöntéseket!
Nagyon jól sikerült a buli,15-től éjfélig tartott.
Szuper ajándékokat kapott Bence,kukásautót,távirányitós dzsipet,magnót,társast,készségfejlesztőket,meg még nem is tudom mit.Nagyok is úgy örültek,mintha ők kapták volna.A torta nagy csalódás volt nekem,nyuszit kértünk képről,de inkább kutya vagy szamár volt.Attila röhögőgörcsöt kapott,amikor meglátta.
Pedig albumból választottuk,és nem volt különösebben bonyolult.Mondjuk Bence felismerte,és ez a lényeg,az íze meg nagyon fini volt.
Képeket majd megint e-mailben küldök,mert nem megy nekem ez a kicsinyítés.
nem tudom írtam-e,Bence 91 cm,és 13 kiló.Nem egy óriás!
Egcsi:édesek ezek a krapekok,kis tokamarci zabálnivaló!
Manó:Gombszemű
Én bogyószemnek hívom Bencuskát.neki is ilyen kormos.
Mese:szerintem a Horváthban is csinálnak Thomast.Nyaralásotok nagyon szuper lehetett.
Eszter:tánci még mindig nagy szerelem,iszonyúan élvezem.Kedden eljött Attila is megnézni minket,de azt mondta,hogy ez neki bonyolult.
Mondjuk a lába miatt egyelőre szóba se jöhetne,de tervezzük,hogy majd együtt is fogunk járni,ha Bence is nagyobb lesz.
Most karaoke estet tervez a házassági évfordulónk alkalmából.
Hát ez az utazás nem semmi.Párod mit szól hozzá?
Én még most kezdek csak vágyni rá,hogy 2 napra elmenjek apával kettesben valahová.11 éve nem voltunk kettesben.
Olyan megható ez a testvérszeretet.A nagyoknál valahogy kimaradt,de most nagy a szerelem Bencével mindkettőjük részéről.
Rita:szerintem megéri a fotós,de Attila biztos nem engedné,mert nekem szuper gépem van,és inkább azt szeretné,ha azzal fotóznék.Mondjuk enyém gyerekek nem is ennyire fotogének,mint a lányaid,nem tudom,lenne-e türelmük hozzá.Mindenesetre nekem nagyon tetszenek a képeitek,a régiek és az újak is.Láttam Nálatok a falon Lili fekete-fehér képét,annyira szuper!
Orsi:5-én született Bencus.Jövő hétre egy tali?
Örülök,hogy megoldódnak a gondok Gergőnél.
A szomszédban is most fog születni egy Gergő,már nagyon várjuk.Ma voltunk turizni anyukával,olyan jó volt.Egyre többet járunk össze,nagyon aranyosak.Gyerekeim úgy várják,mintha a testvérük lenne.kata már készül ezerrel,hogy majd fürdet,meg segít.Ők meg olyan hálásak,első baba,elkél a jótanács.
Vera:olyan jót röhögtem!!!!!
Partit írtam feljebb.
Képeket majd küldöm.Nekem tetszik a Milán.de a Csiga se rossz.
na,bocsi,ennyi fért bele,megyek kineziológushoz.
Kényeztetem magam mostanában.
Sok-sok puszi mindenkinek:Anikó