Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

MupiMami: ez tényleg õrület Kép Máskor nem láttad azt a gyereket? Szegény gyerekeid!!!

Solya: Nem lehetne inkább kihívni az orvost? Én azt tenném.

cory: de jó, hogy újra itthon vagytok Kép Köszi a tippet cipõügyben - bár nem nekem írtad -, eddig ez eszembe se jutott, hiába a 3 nagy Kép Kép Kép

Edit: Tomi is szokott mutogatni apa dolgozószobája felé és kérdõn mondja, hogy apa-apa Kép

OFF: ma reggel apa felmondott az egyik kollégájának, mert kiderült, hogy az ellopott néhány százezerforintos gépet a saját munkahelyérõl. Nagyon izgult, hogy "mit fog szólni", azaz fog-e balhézni, de hál'Istennek nem tette. Persze most még van 30 nap, mialatt még fellebbezhet, de hát azért remélem, nem teszi. Ha mégis, akkor elindul a rendõrségi ügy, de az nem hiányzik senkinek.

Drukkoljatok Zsófinak, ma délután KRESZ-vizsgázik!!! Juli meg ezerrel készül a kémiára és folyton elemeket, képleteket és vegyületeket mormol. Kép Kép Kép

Tomi eszik Kép Néha kedve van felnõtt kajákra, néha jó a bébikaja is. És nem jön újabb szemölcs!!! Igaz, van 4 még régrõl, de azok jól elvannak Kép

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Cory!
Jó hogy itthon vagytok és rendben van minden Kép És ha segíthetünk akármiben bátran szólj!

Zsuzsi!
Ha ilyen mobilok vagyok valamelyik nap gyertek ki ALbertfalvára.
A Gesztenyés Parkba mi is járunk (Novotel mögé) barátnõm lakik arra és még nagyon pici a babója, így mi megyünk hozzá. Ott hol szoktál parkolni.

Bogancsi!
Gyerkõknek drukkok mennek kémiához, kreszhez.

Solya!
Drukkolok, hogy a gyrekõknek ne legyen komoly bajuk.

Edit!
Riki is egyre ügyesebb, gratula mindenhez és köszönjük a fogakohz a gratulát.

Húsvét jó volt, végig én vezettem (a két napban több mint 200 km-t) , apa ihatott kedvére Kép és most már bátrabban meri odaadni a kocsit. Kép Tegnap Gödöllõrõl hazafelé sajna iszonyatosdugó volt, de legalább azt is szoktam.

Más:
Egy ideje nem jött meg és elég álomkóros is vagyok mostanában, azt hittem, hogy két csíkos tesztet tojik a nyuszi nekem, hát nem így lett. Kiszit örülök is, meg szomorú is vagyok, de nyugodtabb vagyok ha a dolgok majd terv szerint haladnak, picit korainak éreztem volna még.

Norci
norci

Sziasztok!

Most csak egy gyors bejelentkezésre futja...
Tegnap este mi is megérkeztünk a húsvéti nagyizásból, nagyon jó volt, attól eltekintve, hogy Hanga tegnap esés közben egy irtó szálkás kerítésbe kapaszkodott...Kép vagy 50 szálka volt/van a tenyerében, de nagyon nem izgatja.

Ma Corázás elõtt véletlenül találkoztam BMártivalKép, tök hirtelen volt, megláttam, meg Lackót is, és gondolkodtam, hogy ismerõs ez a gyerek, aztán utánuk szaladtamKép.

Ja, és kösz a bókokat Hanga képével kapcsolatban.Kép Dzsili, éppen szaladt, és valamit nagyon magyarázott, úgy sikerült lekapniKép.

Zafi,
azért szorítok Hóka szeménekKépKép.

Andi,
KépKép, ami történt apuddal, szerintem is kéne feljelentés. Jobban van már, ugye? Küldök neki gyógyokat, hátha segít KépKépKépKépKép.

Edit,
Hanga is imád kukucsolniKép. Mindennel.Kép

Ja, most már tuti az 5. fog, tényleg azt éreztem. Sõt, úgy néz ki, hogy a jobb oldalon is a kettes, és hármas (alul) is mintha látszana...

Dzsili,
Hangának két púp volt a múlt héten a fején: az egyik az unokatesó lábától, a másik a fátólKép.

Bogancsi,
klassz lehetett a VAdaspark, én már nagyon rég jártam ott...

MupiMami,
hát, Veletek is mik meg nem történnekKépKép. Ez szörnyûKép. Remélem, nem esett azért bajotok.

Most mennem kell (mégsem egy gyors bejelentkezés lettKép).

Szila
szila

Sziasztok!

Szila!Grartula az uj fogacskakhoz!Kép

Norci!Az a legjobb,ha akkor jön a kisteso,ha ugy érzed,itt az ideje.Kép

Bogancsi!Meg sem kérdezem,hogy sikerült e Zsofinak a Kresz!KépGratulalok!Kép
Julinak drukkok a kémiahoz!KépKépKépKép

Köszönöm mindenkinek,aki megnézte Riki uj képét.Növögetünk,növögetünk!KépMost direkt nem mérem meg a szülinapjaig,remélem eléri addigra a 8 kilot!KépMostanaban olyan jo étvagya volt,de most sajnos ugye nathas.KépVan ugyan étvagya,de egyszerre csak keveset tud enni.
Na,szép!Jön a Mami és egy takonypoc gyereket talal itt.Kép
Tegnap éjjel is egyszer ki kellett szivni szegénynek az orrat.Napközben meg kb.szazszor.Csak ugy dôl belôle a trutyi!Kép

Solya!Hogy vagytok?Voltatok dokinal?Gyogyik mennek a gyerekeknek!KépKépKépKépKépKép

SzTigris!Mi van veletek?Hogy van Zsani?

Majdnem elfelejtettem a lényeget!Riki allt ma nekitamaszkodva a széknek,leguggoltam nem tul messze tôle,odahivtam magamhoz és 3 lépéssel odajött!KépKépKépKép

Ti hallottatok mar olyanrol,hogy a gyerekeknek magasabb egy kicsit a testhôjük,ezért ha nem popsiban méred a lazat,hanem mondjuk honaaljban,akkor ezért le kell vonni 2 tizedet,hogy a normal értéket kapd?Ezt tegnap hallottam elôször a baratnômtôl a telefonban,akinek a kislanya tegnap lazas volt.Lehet,hogy én vagyok a tudatlan?Azt,hogy popsiban 5-öt le kell vonni,az oké.De amugy meg 2-t???
Azt mondta,hogy egy könyvben olvasta.

Edit
edith16

Sziasztok!

Szila: írtam mailt neked a weblapotokkal kapcsolatban, remélem nem túl tanárnénis voltam. Gratulálok a fogacskához! Mi is szenvedünk, azt hiszem megvan a 11. fogunk, de Dorka nem engedi megnézniKép

Norci: én januárban voltam úgy, ahogy most te. Elõször felhívtam a barátnõmet, hogy Úristen lehet, hogy terhes vagyok! Aztán kiderült, hogy mégsem és én is nagyon megnyugodtam. Most végre a férjem is benne van a babaprojektbe, de így is még rákészülünk. Férjem éppen fogyózik és állást keres, én meg erõsítek, tornázom, próbálok egészségesebben élni. Én örülök, hogy nem sürgettem a dolgokat, mert így mindketten akarjuk majd a kistesót, nem pedig az, hogy csak én...
Merre van Albertfalván az a játszótér és mikor vagytok ott?

Laura: tegnap látogattuk meg Dorka 6 hetes unokatesóját. Nagyon picike és aranyos volt. Nekem nagyon furcsa volt, hogy hirtelen Dorka eltûnt a középpontból. Ahogy megláttam a pici babát, rögtön õ lett, akire jobban kell vigyázni, szeretgetni. Nagyon fura érzés volt, mert Dorka akkor ott olyan távoli lett. El is gondolkodtam azon, hogy mi lesz, ha majd a kistesóját fogom tartani a kezemben, akkor eltávolodunk majd? Nagyon rossz érzés volt, tudni, hogy akkor már nem lesz ennyire meghitt a kapcsolatunk. De az élet így van rendjén! Dorka egyéniségének jót fog tenni a kistesó és nem lesz egyedül soha! Különben az unokatesóra nagyon aranyosan reagált, simogatta és gyönyörû, szeretetet sugárzó tekintettel nézett rá. Én annyira meghatódtam, hogy ilyen nagy lány már!

Barátnõim egy játékbabával készítették fel a nagytestvért a változásokra. Kb. a szülés elõtt 4 héttel, már vitték a babát magukkal sétálni, tisztába tették, dajkálták. Elõször a nagytesó nem volt hajlandó foglalkozni a babával, eldobta, de úgy a 2-3. hétre el kezdett vele foglalkozni és megszokta, hogy egy másik babára is figyelni kell és anya figyelme is megoszlik. Szerencsére, mire megérkezett a pici, a nagytesó már könnyebben fogadta a változásokat.
A másik barátnõm kislánya pedig az elsõ hónapban végig csak NEM-et használt a kistesóval kapcsolatban. Ahogy meglátta, mondta, hogy nem. Ha az anyja a kicsivel foglalkozott sírva mondta, hogy nem... Nagyon nehezen viselte a pici érkezését, hisztis lett. De most már 4 hónap elmúlt és teljesen megszokta a tesókáját, megsimogatja, szeretgeti. Neki nehezebb volt átállni, de õk pl. nem játszottak elõtte babával. Lehet, hogy mégis érdemes elõre kistesót-játszani?

Edit: én is láttam Riki szép fiút!Kép még régebben olvastam, hogy az apukája is hasonló, a többiek honnan tudják ezt????Kiváncsi vagyok!!!
Gratulálok az elsõ lépéshez! A hónalj hõmérézésrõl nem hallottam, hogy lekéne vonni 2-t, szerintem ez nem így van.

MupiMami: én nem is tudtam volna reagálni erre a beteg gyerekre. Mit mondtál a gyerekeidnek, hogy tudtad õket megnyugtatni?

Bogancsi: Hogy sikerült a Kresz Zsófinak? És engeditek is majd vezetni?

Solya: remélem már túlvagytok ezen a fránya víruson! Gyogyik mennek!Kép

Befejezem, jó éjt!

Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert nemsokára indulunk anyukámhoz növényt átültetni, aztán meg kimegyünk apukám sírjához, mert György volt szegény.

Köszi a drukkokat! Zsófinak sikerült a KRESZ Kép

Szép napot! Bár én most egy kicsit befûtöttem, mert nagyon hûvös a ház.
pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

SZiasztok!

El sem hiszem, hogy végig tudtam olvasni az elmúlt napok termését!Kép És mellette még egy angol cikket is elolvastam, mert a párom azért vitte el Hókát Kép, hogy én tudjak tanulni.
Ezért most csak gyorsan írok, mert mindjárt megjönnek, nehogy lebukjak!Kép

Andiknak boldog névnapot így utólag!KépKépKépKépKép

Andi3, Neked még boldog szülinapot is kívánunk!KépKépKép
Ami apukáddal történt, azon nagyon borzasztó!Kép Remélem hamar felépül!

A többit est, megjöttek...

Zafi
zafi

Zafi!
Kép
A múltkor akartam írni Neked, a mûtét miatt ne aggódj! Nem tudom, hasonló probléma-e, én szerencsére nem értek hozzá, de az unokatesóm amikor kicsi volt, olyan kancsal volt, hogy a bal szemével nézte a jobb fülét és fordítva. Semmit nem segített a szemüveg, leragasztgatások. Amikor nagyfiú lett, és már csináltak lézeres szemmûtéteket, akkor megmûtötték és azóta szemüveg sem kell neki! Kép Szóval ne csüggedj! Azért persze az lenne a jó, ha nem kéne a mûtét! Kép De Hóka így is gyönyörû! Kép

Zsuzsi!
Mi is vettünk Sárának csecsemõbabát! Illetve Anyósom. Akkorát kapott, hogy megemelni sem tudta egyedül! Kép Anyutól pedig babakocsit, és mikor sétáltunk, mindig vittük azt is magunkkal. (Egy kisebb babával, mert Petibaba semmibe sem fér bele! Kép) De én sosem foglalkoztam ezzel a babával úgy, mintha igazi lenne. Mindig együtt játszottunk vele, igaz akkor úgy, mintha tényleg élne.

Apró ötlet tesóváráshoz:
Nálunk Máté,mikor hazajött a kórházból, ajándékot hozott Sárának! Kép Ezzel alapoztuk meg a Lego gyûjteményt! Kép Éppen le volt akciózva a manócsalád! Kép Így aztán, mikor megunta Sára a babázást, akkor Legoztunk egyet! Addigra Máté már jóízûen aludt!

Ne gondoljátok, hogy sokkal kevesebb idõ jut majd a nagyobbra! Kép A pici még egy ideig úgyis csak eszik+alszik! Kép A köztes idõt pedig együtt is fel lehet használni! Kép (Nálunk inkább akkor kezdõdtek a "gondok", amikor Máté már nem volt hajlandó egész nap durmolni.
A cicizést meg úgy oldottuk meg, hogy Sára felmászott mögénk, sokszor a nyakamba csimpaszkodott, míg Máté cicizett. Nem mondom, hogy könnyû volt, azt sem, hogy helyes... Kép
És soha nem tiltottam el az öccsétõl! Szerintem fontos, hogy ne azt érezze, hogy a kicsinek mindent lehet, neki meg semmit! Persze mindig résen voltam! Kép

Bogancsi!
Gratulálok Zsófinak! Ez az elmélet volt, ugye?

Hívnám én is az orvost, de itt nem szokás. Kép Viszont cserébe 8-12-ig és 13-17/18-ig rendel! Kép Hétvégén, ünnepkor bármikor felhívhatom a rendelõt, mert a lakásán csörög. Ha komoly baj van, elmehetünk az ügyeletes orvoshoz.

De azt hiszem szerencsére csak vaklárma volt Sárától a tegnapi hányás, hõemelkedés. Mára mintha elfújták volna. Igaz, kicsi a szeme és átaludta az egész éjszakát, de én most reménykedem! Kép Annál is inkább, mert adunk még egy esélyt a németnénimnek, hátha!
Meg fogom kérni, menjünk nyugodtan a Themen szerint. Kép

Edit!
Most, hogy megint írtál Rikirõl, elgondolkodtam és rájöttem, hogy helyetted a páromnak dícsérgettem Rikit, meg a jó idõt! Kép Tényleg nagyfiú már! És milyen ügyes! Kép
És még nem hallottam, hogy hónaljban le kéne vonnI!

SzTigris!
Elkeveredtem Zsani honlapjára! Kép A honlap is tuti, de Zsani százszor szebb! Kép

Képzeljétek, Sára a fejébe vette, hogy a játékházikójukban a legjobb kakilni! Kép Kép Semmi pénzért nem ülne rá a bilire, pedig mindig szól jó elõre! Kép Nem hallottatok valami jó ötletet? Már arra is gondoltam, hogy veszek gyerek wc ülõkét, de itt csak komplett szettet láttam eddig, lépcsõvel! Kép

Solya
solya

Sziasztok!

Zafi
Nálunk sincs itthon épp Manó (bár ez már csak pár percig fog tartani)... én is "tanulok" ... Kép .. holnap újabb zh.... Kép ... de legalább már az megvan, hogy mit kellene megtanulnom KépKépKép

... honlapokat, képeket én is nézem ám szorgalmasan, csak nem írom .. mert egy lusta dög vagyok ... Kép

... na mennem is kell....
ja... ma délelõtt egyszercsak megjelent a lányom a kezében egy pelussal és a pelenkázólappal... nyomatékosan értésemre adta, hogy cseréljem le a pelusát, mert betojt ... és tényleg .. KépKépKépKép ... öltözés után megpróbált felvenni mégegy pelust (azt már egyedül) .. de az nem jött össze Kép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Én is bejelentkezem gyorsan, amíg Luca alszik.
Hétvégén Gyöngyösön voltunk, hétfõ délelõtt hazajöttünk, elmenekültünk a locsolkodók elõl.
Apukám jól van, a feje szörnyen néz ki. Szép színes, és nagyon dagadt. A rendõrség még akkor éjjel kétszer volt nálunk, és azt is lehet tudni, hogy kik voltak. Végzõs fõiskolások csoportja, akik éppen elõtte pezsgõztek a polgármesterrel.

Norci! Luca is nagyon szereti azt az alagutat a játszón.Kép

Bogancsi! Gratula Zsófinak!Kép

Edit! Rikinek gyógypuszik mennek!KépKép Tényleg nagyot nõtt!

Solya! Nektek is küldök gyógyokat!KépKép

MupiMami! Szörnyû történet.Kép Hogy juthatott el idáig szegény kisfiú...?

Zsuzsi! Nálunk is játékbabát hozott Zsófinak a kistesó. Amíg mi a kórházban voltunk, anyukám valamit rosszul magyarázhatott el Zsófinak, mert szegénynek nem volt világos, melyik is a testvére.... Gyorsan tisztáztuk a témát. A baba újszülött méretû, és egyszer az ügyeletes doki le is szúrt, hogy látogatáskor hogy merem kivinni a babát a férjemnek. Közelebb jött, és jót nevettünk, amikor észrevette, hogy ez csak egy játék.Kép

Szila! Fogacskákhoz gratula!Kép

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Igaz nem mindig írogatok, de azért olvasgatlak Benneteket!Kép

Solya!Kép
Köszi a bókot, amint felébred Zsani átadom neki!Kép A honlappal igyekszem naprakész lenni, ami idõnként össze is jön.Kép

Edit!
Sok-sok gyógypuszi Rikinek!Kép
Köszi jól vagyunk!Kép Bár a múlt héten sajtos-tejfölös tésztát evett Zsani és 1-2 óra múlva akkora kiütései lettek szegénynek, hogy szinte egymásba folytak.Kép Fenistillel kenegettük neki, de szegény úgy kínlódott miattuk, így a szokásos kalciuminjekciót folyadékban feloldva beadtuk neki. Másnap úgyis kellett védõnénihez mennünk mázsálni, így megmutattam neki. Természetesen rögtön a tejfölre tippelt, amit persze én is gyanítottam. Elõször csodálkozott, hogy még eddig nem kapott Zsani tejet, de a kiütések láttán õ is jobbnak látja, ha megvárjuk a 2. szülinapot. Ja, 11kg és 83cm a kisasszony!Kép

Laura! Márti!
Idõnként beleolvasgatok a "Friss kismamák"-ba is és ledöbbentem, hogy már lassan Ti is a finisben vagytok!Kép Milyen gyorsan eltelt az idõ! Pedig még csak most volt, hogy titkolóztatok!Kép

Névnaposok!Kép
Utólag is minden jót kívánunk!

Zsanival hétfõn anyósoméknál voltunk és nagyobb fajta(bébi legó?) legóval játszott. Egyszercsak rálépett az egyikre, megbotlott és lefejelte a földön heverõ legókat. A homloka közepén 2 piros karika lett(a legó lenyomataKép), de sajnos a szeme alatt is egy jókora lila folt lett.Kép Volt sírás, de viszonylag hamar megnyugodott. A történethez hozzátartozik, hogy minden felnõtt a szobában volt és figyelte ahogy Zsani játszik, mégis megtörtént a baleset. Nem is gondoltam volna, hogy szinte minden játék veszélyes lehet egy ilyen örökmozgónak.

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Sziasztok!

Edit: nem hallottam még én sem, hogy a hónaljban mért eredménybõl is le kellene vonni. De szerintem jóformán mindegy is, mert az orvosnak úgyis úgy kell mondani, hogy megmondom, hol mértem, és hogy mennyit. (Pl.: popsiban ennyi és ennyi.) És majd a doki úgyis eldönti, mennyit vonogat belõle.

Zsuzsi: érdekes ötlet ez a játék-kistestvér. Azt hiszem, feltétlenül veszünk egy játékbabát!
Édes lehetett Dorka a pici babával! Kép

Henke, mi van veletek?

Bogancsi: reggel-este még mi is fûtünk. Kép
Gratula Zsófinak a KRESZ-hez!

Solya: nem lehet a játszóházba rakni a bilit?

SzTigris: sajnálom, ami Zsanival (és a legóval) történt. Az, hogy X felnõtt látta, semmit nem jelent. Barátnõm mesélte, hogy az õ kisfia a karácsonyi vacsorán, millió vendég szeme láttára egyszercsak fogott egy szem borsót, felkiáltott, hogy: "jé, ez ide belefér" és belerakta a fülébe, mindezt egy pillanat alatt. Kiszedni persze nem tudták, irány a Madarász utca.

Mennem kell, sziasztok: Lauráék

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Na, a mai sem az én napom volt Kép Bementem az egyetemre, persze nem sikerült elintéznem, amit akartam. Majd vártam 2,5 órát az órámra, közben estem egy hatalmasat, majd elmaradt az órám. A lábam rettenetesen fáj, alig bírok ráállni. Még szerencse, hogy az egyik haveromat el tudtam érni, és hazahozott kocsival. A térdemen alig van bõr, a lábszáram nagyon fáj, a könyökömrõl is lejött rendesen, de a pocakomat szerencsére nem ütöttem meg.
Ja, hogy minden jó legyen, holnap muszáj bemennem a suliba Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Csak olvastalak benneteket és Laura hozzászólásán nagyot nevettem!Kép: "jé, ez ide belefér", nem semmik ezek a gyerkõcök!

Dorka belázasodott délelõtt a múlt heti oltás miatt, kapott kúpot és még a vihar elõtt játszótereztünk, gyönyörû volt a természet!
Voltam fodrásznál és torzon-borz frizurát kértem és azt is kaptam, most már egy picit megbántam, mert így úgy nézek ki, mint egy bozontos, megtépett, modern pumukli. Vagyis inkább úgy nézek ki, mintha lenõtt volna a rövid frizurám, miközben ez a frizura....Egy elõnye van, több évet fiatalodtam.
Megleptem férjemet egy Bryan Adams jeggyel, most koncertezik, kiváncsi vagyok, milyen az új sportcsarnok, mit mesél, most váromKép

Rebi: készíts azért puskát arra a zh-ra, az sosem ártKép Hajrá! szoritunk!

Andi: szegény apukád nehéz helyzetben van, mert ha ezek a támadók csókosok, akkor nem nagyon tudtok mit csinálni. A rendõrök mit javasoltak? Talán egy újságban meg lehetne említeni az esetet név nélkül, de azért jól utalva... Van esély arra, hogy bocsánatot kérjenek a támadók és némi kárpótlást?

SzTigris: Zsani és a legóKép És tud vele rendesen játszani? Dorkának még csak a szétszedés megy, meg néha 2 kockát tud összerakni.

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Cory!

Vigyázz magadra!!!! Nem lehet a tanárokkal emailen keresztül kommunikálni, úgy adnád le a dolgozatokat meg stb...? Tessék egy picit többet pihenni, most a baba és a te egészséged a legfontosabb, ezt a tanárok is megértik vagyis meg kell érteniük!!!

Üdv: zsuzsi

Különben én az egész terhesség alatt dülöngéltem, teljesen elvesztettem az egyensúlyérzékemet. A tornatanárnõnk azt ajánlotta, hogy ellentétes mozgásokat gyakoroljuk (pl. négykézláb térdelsz, bal láb és jobb kéz fent és majd fordítva váltogatva). Persze, most ez nem aktuális neked a sebek miattKép Gyógyulj meg gyorsan!
zsu26

Na sziasztok!

Ideértem végre!

Mupimami!Kép Szörnyû ez a történet! Azt hiszem, én nem tudtam volna hirtelen, hogy mit csináljak. Nekem mindig utólag jut az ilyesmi eszembe. De lehet, hogy nem is tudtam volna így átgondolni, mint te, hanem rögtön nekiesek.

Beja! köszi az érdeklõdést, Réka már túlságosan is jól van! Most már csak egyszer eszik egy nap, kb. reggeltõl estig!Kép
Nem mértem, hogy fogyott-e, mert szemmel láthatólag nem! Szép kerek nagy hasa van!Kép Bár míg beteg volt és bágyadt, úgy tûnt, hogy fogyott, de tévedtem. Remélem Bácunak már kutya baja!

Húsvét: nálunk összejött a nagycsalád, anyai ágon az összes unokatesómmal plussz gyerkõcökkel találkoztunk. Nagymamáméknál volt a nyuszizás, rendes nyuszifészekkel, Réka a 8 hónappal idõsebb unokatesójával kézenfogva közelítette meg a fészket és csak ámult, hogy mi történik itt!Kép Aztán egymás kezébe adogatták a tojásokat, meg a csokikat, cser-beréltek.Kép Végülis Rékának csak a gyümiket tettük el, de kapott még ruhákat, könyvet, labdát is. Meg néhány csokit is, de azt mi pusztítjuk!Kép

Na, megyek, valamikor be kell pótolnom, amit délelõtt elmulasztottam.Kép

Zafi
zafi

Cory!Kép
Jobbulást és sok pihit!KépKépKép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Zsu: ez a gyakorló suliban lesz. Két katalógusos elõadás van az egész félévben. Holnap lesz a második Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Cory!Jaj!Jobbulast neked!KépKépKépKépKép
Amikor pocakos voltam,valaki azt mondta,hogy senki nem ussza meg a terhességet esés nélkül.Mindig ez jart a fejemben,de végülis én egyszer sem estem el szerencsére.Reméljük veled sem fog többé elôfordulni!Nagyon vigyazz magadra!
Olvastam a Nevek-ben,hogy nincs fiu nevetek.KépTalaltatok mar azota?Kép

Szilvi!Köszönjük a gyogypuszikat!Kép
Szegény Zsani!Ugy latszik a monokli a divat!KépKépEnnyire érzékeny a tejre?Mostmar elmultak a pöttyök?Viszketett neki?

Zsuzsi!De jo a férjednek,hogy Bryan Adams koncertre mehetett!!!KépA paromat a weboldalukon tudod megnézni,a cimet a profilomban megtalalod!Kép

Laura!Akkor a baratnôdék karacsonya nem ért valami jol véget!KépBorzaszto leleményesek ezek a gyerkôcök.

Andi!Köszönjük a gyogypuszikat neked is!KépRemélem hasznalnak.Kép"Szerencsére csak" sima natha,tehat laza nincs Rikinek.Kicsit bujosabb,hizelgôsebb,de az sose baj!KépKép

Solya!KépKöszönjük!Kép
Örülök,hogy jobban vannak a gyerkôcök!Kép

Ehhez a szemmütét témahoz annyit szeretnék hozzaszolni,hogy megnéztem a Focus Medical honlapjat és ott az van irva,hogy a kancsalsagot nem lézerrel mütik,mivel ott izmokkal dolgoznak.A lézert a dioptria "eltüntetésére" hasznaljak.Nekem is van egy baratom,akinek mar nem is kell szemüveg a lézeres mütét miatt.

Zafi!Ha esetleg érdekel,akkor www.focusmed.hu a cim.Lehet e-mailben kérdezni barmit.Nekem 1 héten belül valaszoltak.Gyerekekkel is foglalkoznak.

Rebi!Zh-hoz drukk-drukk!KépCsenge nagyon ügyi!Kép

Henke!Hogy vagytok?Voltal mar dokinal?Barni jol van?Hogy telt a husvét?

Dzsili!Ha-ho!Te nem szoktal ilyen sokaig "nem irni"!KépMinden oké?Kép

Honaptol két hétig nem tudom hogy fogok tudni jönni,mert itt lesz nalunk Anyukam!Azért igyekszem majd!KépKép

Pussz mindenkinek!

Edit
edith16

SZiasztok!

Edith: fiú nevünk még mindig nincs Kép Lány meg Adél vagy Edit lesz Kép

cory

cory
Budapest

Mupi Mami
borzalmas a történeted az örjöngö gyerekröl.
Nálunk egyszer egy elhanyagolt külsejü fiú lekapta a fiam fejéröl a sapkáját lehett vagy 4 éves és elszaladt....volna de akkorát ordítottam rá, hogy pillanatok alatt hozza vissza, hogy ha nem én vagyok biztosan én is megijedek. Állítom olyan dühös voltam, hogy nyílt utcán mellettem ilyen történjék, hogy lévén biciklit toltam a kicsi meg mellettem sétált biztosan elkaptam volna és kirázom a bundájából.
Tudom én hogy a neveltetés hiánya meg stb. söt sajnálom is öket van jó néhány mifelénk, de olyan pofátlanok már kicsinek is hogy az ember a sajátjai kénytelen védeni.

Az ominózus sogór familia alattunk megint elörukkolt,egy idegesítö dologgal. Szépen kitakartottam lemostam a Napocska babakocsiját, de mivel még vizes volt kint hagytam. Este 7-kor megyek le érte, hát a 3 éves gyerek ül benne. Mondanom sem kell nem tudott kimászni belöle, tiszta sár volt a belseje. persze megmagyaráztam neki, hogy többet meg ne lássam ez a kicsi kocsija és most takarítottam ki, ö meg össze koszolta, de láthatólag nem érdekelte, közölte hogy ö babkocsizni akart és hogy az idézem szó szerint:- idióta anyja csak egy szar kocsit vett neki játszani. Köszi.

Állatkert jó lett volna ha nincs tömeg, Napsi így is jókat csodálkozott azért de majd vissza megyünk egyszer hétköznap kora délután.

SZTigris
Küldünk puszkókat Zsani bibijére KépKépKépKép, állítom neked minnél többen lesik annál tutibb hogy történik vele valami...

Edit
Nem látok logikát a hónaljban mért eredmény utáni levonásban. Annak van értelme, hogy a test üregben megasabb a hömérséklet, mint a két bör felület álltal határolt területen ezért kell 5 fokot levonni, ha popsi méred, de amúgy mit mondott miért azon túl hogy olvasta csak volt valami miértje!?
Gratula a lépésekhez KépKépKépKépKép
Rikinek jobbulást és jó nagyizást! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Andi
Remélem azért megbüntetik öket mert már nagyon elszaladt a ló a fiatalokkal föleg ha bármit megtehetnek büntetlenül alkohollal és társaival takarózva.

Rebi
Látod-látod a lányodnak kell intézkednie pelusozás ügyben KépKépKépKép!! Drukkok mennek a zh-hoz. KépKépKépKépKépKépKépKép

Solya
Gyerköcnek jobbulást KépKépKépKép
Szerencsés vagy hogy nálad a pici babáid sokat aludtak, nekem nekem nem. Általában Napsi fél órát cicizett, fél órát aludt a kezemben vagy a vállamon de alig letettem fel ébredt aztán nyüglödtünk egy órát és kezdtük elöröl, ez is babája válogatja.jóformán semmit nem tudtam csinálni volt hogy alig mentem ki a szobából, de aztán szépen nött és mások és másmik is le tudták foglalni......

Bogancsi
Nagy lányodnak gratula a vizsgához, bár nem volt kétséges! KépKépKépKép

Szila
Hanga fogacskáihoz is gratula, szegény kis kétpupu, puszik a fejecskéjére KépKépKép, neki is vannak "kiképzöi" ezek szerint! KépKépKépKép

Kistesó:
nálunk is kaptak apróságot, de mivel fiúk és nagyobbacskák babára nem igen vágytak, ellenben mivel ök szerették volna már jóval a fogantatása elött unszoltak a kistesóra, nagyon örültek neki.

Laura
Szerintem nagyon jó hogy így át látod mit is érez majd Romi ha a kis tesó megérkezik, még kicsi ahhoz hogy a jövöt értse csak a most van nekik, ezért kell minden azonnal és ezért nincs türelmük várni valamire, hiszen nincs még idö érzékük.
Szerencsés a kis lányod hogy belegondolsz a helyzetébe hiszen akkor megérted majd ha esetleg türelmetlenebb lesz idönként, kicsit elutasító a tesóhoz.
Minden anyuka kialakít egy stratégiát a gyerköcökhöz hiszen össze kell csiszolódni, de ez megint csak nem korkülönbség függö.
Ö is érezni fogja hogy egy nála védtelenebb és esetlenebb kis baba került közétek, akit neki is óvnia kell és ezt meg is teszi majd.
Nekem most is sokszor van rossz érzésem, mert természetes, hogy mindenki a kicsit félti és ez nálunk most Napocska.
Hiába nagyok a fiuk akkor is meg van az, hogy ök ugyebár hibáznak és ezért leszidom öket, úgymond nevelem, vita van és társai mert tölük muszály már dolgokat elvárni míg a kicsi szimplán tündéri és mosolygósan édes aki rengeteg szeretetet sugároz magából és nagyon igényli is ezt. Tehát olyan mintha a Napsit csak egész nap szeretgetném öket meg nem, valahol ez azért rosszul esik nekik, még ha ésszel fel is fogják, hogy mindenkitöl csak annyit várok el amire képes és mivel különbözö koruak ennek mértéke is változik.
Dehát ez van, a hasonló problémák mindenképpen elöjönnek ha testvérkék vannak, de állítom a tesók sokat tanulnak egymástól akkor is ha kevés a korkülönbség köztük és minden gond ellenére megtanulják szeretni és elfogadni egymást.

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Hát, hazaértünk hétfõ este mi is szerencsésen, de valahogy azóta se sikerül visszazökkennem az itthoni kerékvágásba. Most valahogy még sokkal rosszabbul viselem a panelt, a 4 falat és az egyedüllétet. Kép

Jó volt vidéken, nagyon jól éreztük magunkat, bár elég döcögõsen indult a vakációnk. Az elsõ 2 napban Lacika még idegen helynek és idegen embereknek kijáró tartózkodással viselkedett, ami nem is csoda, amilyen régen nem voltunk otthon. Utána én beteg lettem, hasmenés és hányás kapott el, és mire talpra álltam, Lacika lázasodott be az indulás elõtt még megkapott 15. hónapos szuritól. Szóval nyûgösködtünk eleget, de azt is jobb úgy, ha ott van az ember anyukája, hogy sajnáljon és ápoljon minket. Kép Nem is tudom, mi lett volna velem, ha kettesben vagyunk itthon Lacikásval, mikor a hányós-hasmenõs vírus letepert.

A szopinak vége lett, Lacika egyik reggel nagyon határozottan a tudtomra adta, hogy nem kéri már a cicit. Amikor az ágyához léptem a szokásos módon reggel, a hasamra kötött nagy szopi párnával, õ vigyorogva eltrappolt az ágya túlsó végébe. Ott kiválasztotta az alvós kutya-családjából a kiskutyát, odahozta, és szép szakszarû szopi pózban a nagy szopi párnára fektette. Megszemlélte a mûvét, egy kicsit igazított még a kutyus fején, hogy pont a cicimnél legyen az orra hegye, én meg látványosan megszoptattam a kiskutyát, de utána is hiába hívogattam Csibészkét is szopizni. Azóta se kérte vagy kereste egyszer se a ciciket. Amióta hazajöttünk, kap reggel egy kis cumisüveg tápszert, a mi ágyunkban, amikor mi isszuk a kávénkat. Az elsõ reggelen még gyanakodva fogadta, de a másodikon már nyúlt érte, mikor meglátta az Apjánál a cumisüveget.

Én kihasználtam az alkalmat, és másnap megfáztam, amint Lacika lemondott a cicizésrõl. Nagy szabadságomban azt se tudtam, milyen gyógyszert szedjek be ellene. Kép A cicijeimet lassan hordárokkal kell cipeltetnem magam elõtt, különben hasra fognak rántani. Remélem, hogy hamarosan tudomásul veszik, hogy eljött a munkaszünet ideje, mert már nagyon jól esne végre hason aludni! Azonnal rapid fogyókúrázásba is kezdtem, amióta nem szoptatok, a jó öreg etióp módszerrel. Lehet, hogy egy akupunktúrás kezelésre is benevezek, mert mostmár tényleg nem bírom elviselni magamat ilyennek.

Tettem egy óriási felfedezést is, amíg otthon voltunk. Ezt meg kell osztanom veletek, hátha más is szenved ezzel a problémával! Szóval eddig nem tudtam mit kezdeni a bébiételek foltjaival, biztosan ismeritek ezeket a nagy narancssárga pacákat, még az etetõszék tálcáját is befogja. Nekem eddig csak Cloroxxal sikerült õket eltüntetni, még a folyékony Ariel + Vanish kombináció, és a kitartó áztatás is csak halványítani tudott rajtuk. Anyának persze se Ariel se Vanish nem volt otthon. Kimostam Lacika ruháit azt otthon talált Persillel, nem ért meglepetésként, hogy minden bébiétel folt jó erõsen megmaradt. Kiteregettem õket Anyu szárítójára a napon, és amikor beszedtem, a foltoknak nyoma se volt! Tervezem itthon is kipróbálni, talán ha napsütéses idõben a nyitott erkélyajtóba tenném a szárítót, mûködne a dolog. Nagy gyõzelem lenne. Kép

Fogalmam sincs, mikorra érem utól magam az olvasással, remélem mindenki jól van, és csupa szép és vidám dolog történt veletek az ünnepben!

BMárti

BMárti
bmárti

SZiasztok!

Cory! Küldök csupa jót: KépKépKépKépKép

Nem írok hosszabban, baromi álmos vagyok Kép Ármin éjjel belázasodott KépKépKép, nem tudom, mennyi volt, mert nem engedte megmérni rendesen, de 38,5-ig felugrott negyed perc alatt Kép Kapott kúpot, aztán hánykolódva, egész éjjel beszélve aludt. És egész éjjel szopizni akart - na, ettõl azért már kicsit elszokott a mellem, fáj eléggé. REggel nagyon kis bágyadtan ébredt, ivott, szopizott, most alszik ... nem tudom, mi lehet, az orra is nagyon folyik.

Majd még jövök, most megiszom egy bögre kávét Kép

Márti+Ármin+Kép (a 34. hétben vagyunk)
márti

Sziasztok!

Zsu26!
Albertfalvai játszótér az albertfalvai piacnál van, kocsival a Fehérvári út irányából jobbra az Albertfalva utcára, majd elsõ keresztezõdés balra, és az utca pont a két játszótér közé hoz onnan már a táblák adják magukat, a piacnál lehet parkolni. Vagy a Sáfrány utcából (a Tétényi út folytatása) , csak akkor jobbra kell kanyarodni az Albertfalva utcára. (Vagy ha a Fehérvári úton, ha túl jössz az Albrtfalva utcán akkor a köv. keresztezõdésnél jobbra ( Fehérvári baloldalán van a Profi és az egy lámpás keresztezõdés, utána elsõ utca balra).
Mi mostanában már ebéd után kimegyünk kb. fél kettõ körül és 1/2 4 -ig lent vagyunk.

Cory!
Vigyázz magadra! Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem ütótted meg a pocakod. Amúgy terhesen én is estem többször is, marha nagy hasam volt és hiányzott az az információ, hogy mi van a lábam elõtt. Jobbulást!

Andi3!
Tényleg hová fajult a világ, hogy egyáltalán emberek, de fõleg fõiskolások hada képes ezt tenni Kép
Az alagút az jó buli, de ha egyedül vagyok Vilivel nem nagyon merem felrakni mivel jó gyors és elõbb átér mint én megkerülve a csúszdákat, aztán meg fejjel mászna lefele a csúszdákhoz. Kicsit vakmerõbb mint amilyen ügyes. Így a nagyjátszón a "földszinten" lévõ nagy alagútat is kipróbáltunk, de annak is volt sikere.

MupiMami történetéhez:
Én 6 évig foglalkoztma fogyatékos gyerekekkel, meg problémásokkal (eredeti szakmám), régebben viszonylag jól kezeltem ezeket a helyzeteket, de mióta Vili meg van nem tudok úgy bánni velük, mint azelõtt, nekem is az elsõ, hogy anyatigrisként a saját porontyomat védjem.

Dzsili!
Mi újság az építkezéssel, mikor költöztök? Én meg voltam gyõzõdve, hogy ti valahol Pesten laktok, de mostanában írtad,m hogy vidéken. Elárulod, hogy merre?

Norci
norci

sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam, mert Máté már fent van, viszont nem tudom magamban tartani:

SÁRA TEGNAP ELVESZTETTE A CIPÕIT! Kép

Egyszerûen levette õket egy áruházban és mire felocsúdtam, a cipõk sehol. Már záróra volt, így meg sem tudtuk keresni, hátha valahova bedugta. Bár azóta tiszta fejjel átgondoltam, van ott egy pénzes ló automata, és lovagolni szeretett volna, én meg mondtam neki, hogy csak cipõben szabad. Lehet, hogy odavitte a cipõjét? Kép

Dzsili!
Ez érdekes! Sára nekem is ilyen volt picinek, mint Napsi. Mátéval tényleg szerencsém volt csak? Én azt hittem azért ilyen, mert második gyerek és már nagyobb a rutinom. Kép

Cory!
Nem lehet valahogy kibulizni azt a katalógust? Vigyázz ám! Kép

Márti!

Árminnak gyógyulást! Legalább olyan hamar, mint Máté! KépKépKépKépKépKépKép)KépKépKépKép Ezek biztos segítenek! Kép
Már 34. hét? Kép

BMárti!
Hello! De jó, hogy szépen telt a betegeskedésetek! Kép

Solya
solya

Sziasztok!

Solya: elmélet volt Zsófinak.

Rebi: ügyes a Manód Kép

Andi: végzõs fõiskolások... szép mai fiatalság Kép Kép Kép Játékbaba Kép Nálunk valahogy nem volt ilyen probléma Kép

Szilvi: hú, de komoly nagy már Zsani Kép

Szila: esetleg - ha az illetékesek egyetértenek - oda lehetne írni az osztálynévsorba, mikorra várhatóak a pocaklakók???

Zafi: hogyhogy Hókának hívod Rékát? Kimaradtam valamibõl?

cory: a lényeg, hogy a babának nem lett baja! De azért légyszi vigyázz magadra!!!

Zsuzsi: szia Pumukli Kép Vörös is lettél vagy csak borzas ? Kép Én egy kicsit bevörösöztettem a hajam a múlt heti szépítkezésen Kép

Edit: jó "anyukázást" !!!

Dzsili: sógorék grrrrr..... Kép

Tomi jó korán - fél 7 - ébredt, meg kellett nézni a tesók szobáit, hogy tényleg nincsenek-e itthon Kép
Tegnap elég rosszul bírta már délután az autókázást. Sok volt neki délelõtt és délután is Kép Ma viszont nem autózik sehová. 3-ra jön a pótnagyi. Bár Zsófi hamarabb hazaér, mint gondolta, de azért nem mondom le, ismerkedjenek csak. Este meg Zsófi fekteti le. Szerintem nem lesz gond Kép Én meg csak bulizok - már megint Kép Kép Kép

Szép napot! Végre kisütött a nap, azt hittem, mehetünk sétálni majd délelõtt, erre olyan hideg lett, hogy csak 20 percet bírtam kint. Tomi is lelkesen jött haza Kép
bogancsi

bogancsi
bogancsi

BMárti: majd elbõgtem magam a Lacika-féle kiskutya szoptatáson!!! Micsoda lelke van! Tudja, hogy a szopi nemcsak neki jó, hanem neked is Kép
Ugye már jól vagy???!

Márti: Gyógyuljatok!!!

Solya: szerintem csak új cipõt akart venni Sára Kép Kép Kép

bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

De jó, hogy írtatok, reggel benéztem, és még nem volt hozzászólás! Újabban olyan kevesen írogatunk! Remélem, csak a jó idõnek tudható be.

Dzsili: már megint olyan szépet (és hasznosat) írtál, köszönöm! Kép

BMárti, szia! Már vártam, hogy jelentkezz, veled kapcsolatban ugyanis volt némi lelkifurdalásom.
Mielõtt indultatok, megkértél, hogy írjam le az allergia tüneteit, mert PiciLaci esetleg eszik-iszik némi tejterméket a szüleidnél, és szeretnéd tudni, mire kell figyelni. Én meg gondoltam, hogy természetes, majd leírom, majd délután, vagy majd holnap, aztán már egyszer csak nem voltál itt.
Szóval:
a tünetek (az elõfordulási gyakoriság sorrendjében):
- bõrelváltozás (csalánkiütés, ödéma, atópia, ekcéma)
- hasmenés (véres széklet)
- hasfájás (kólika)
- hányás
- gyakori felsõlégúti hurutok
- ismétlõdõ középfülgyulladások
- asztma
- csecsemõknél, kisdedeknél a súlyfejlõdés megállása
- nyugtalanság, fõleg éjjel
- fejfájás, magatartásbeli zavarok.
A tünetek megjelenési ideje változó - megjelenhetnek percekkel, órákkal az allergizáló ételek elfogyasztása után, de lehetséges, hogy csak napokkal késõbb alakulnak ki.
(A tej nélkül egészségesen címû könyvbõl írtam ezeket ki.)

A fogyókúrázáshoz sok sikert és sok erõt kívánok! Hány kilótól tervezel elbúcsúzni?
Betegségek: Kép.
Édes lehetett Lacika, amint hozta szopizni a kiskutyát! Kép
Miattam ne olvass vissza, nálunk csak annyi újdonság van, hogy kiderült, Rominak öccse lesz és valószínûleg az apukája után Antal lesz a neve.
Ha az idõjárás engedi, én kint szárítom a ruhákat, és tényleg, nem is foltosak! Kép

Márti: ezt olyan rossz olvasni. Kép
Árminnak gyógyok mennek: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép .

Solya: nem tudod megkérdezni az áruházban, találtak-e egy pár gyerekcipõt? Hátha este, takarításkor megtalálták, vagy talán egy jólelkû vásárló leadta a vevõszolgálaton. Szerintem nézz utána!

Szila: ha beírod a várható születési idõpontokat: Toncsit június 10-ére várjuk. Kép

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Cory!
Vigyázz magatokra!Kép Remélem hamar rendbejön a lábad! Gyogyókat küldök!Kép

Bszilvi!
Nálunk csak 3 Szilvi volt a 36 fõs osztályban, de sokszor elõfordult a kérdés "...és melyik Szilvi?"Kép(mivel a tanárok feleléskor direkt csak a keresztnevet mondtákKép)

Edit!
Ha jól emlékszem te kérdezted, hogy viszketett-e neki a kiütés? Iszonyatosan!!! Szegény csak nyöszörgött és rettenetesen vakarta.Kép A kajától mindig óriási(kb. fél hüvelykujjnyi hosszú) placsnik jönnek neki és szinte mindig a lábán(!?) és a derekán.

Zsuzsi!
Ezt a babázást tegnap megemlítettem a páromnak is és ki fogjuk próbálni(majd, ha itt lesz az idõKép)! Legóval még õ is csak szétszedõst játszik, de az építõkockával már ügyesen akár 3-4 elemet is egymásra tud rakni!Kép

Solya!
A "kistesó ajándéka" irtó jó ötlet!!!Kép
Sára pénz helyett cipõvel fizetett a lovagolásért? Szerintem menjetek vissza, hiszen befizettetek jó néhány körre.Kép Ja, és egy cipõ sem maradt a lábán?

Laura!
Igazat megvallva ezen a borsós sztori halkan kuncogtam, bár tudom ez korántsem lehetett olyan muris a szülõknek. Hihetetlen miket ki nem találnak ezek a gyerkõcök!

Dzsili!
Köszi a puszkókat, már a "legó lenyomata" nem is látszódik.Kép

BMárti!
Tündéri lehetett Lacika, ahogy önzetlenül átadta eddig féltve õrzött "elemózsiáját" a kiskutyusnak. Lacika úgy gondolta: már nagyfiú, mostmár itt az idõ, hogy a kiskutyusa nõjjön nagyra!KépKépKép

Monoklik...Kép
Tegnap a teljesség kedvéért Zsani egy jó nagyot esett, aminek következtében a jobb kézfejét teljesen lehorzsolta.Kép Nemrég a bal, most pedig a jobb oldalát díszítik monoklik és lila foltok. Hát igen, változik a divat...Kép

Lányok!
Tanácsra lenne szükségem: Zsani mostanában(1-2 hete) állandóan sírvafakad. Jóformán már WC-re is csak óriási bõgés mellett tudok eljutni.Kép Ha csak 1 percre hagyom magára akkor is elmondom elõtte neki, hova megyek és "hány pillanat" múlva jövök vissza, de hiába.Kép Szerintem ezzel függ össze az is, hogy mostanában éjjel keservesen felsír és kétségbeesetten kiabálja, hogy "ANYA!" Eddig semmi gond nem volt az éjszakai alvásával, de most annyira sír, hogy kénytelen vagyok magam mellé venni. Nem vagyok benne biztos, hogy a 2 szemfoga lenne a ludas...lehetséges, hogy csak az érzelmi fejlõdésének egy állomásához értünk?

Na, megyek! Megígértem neki, hogy délután elmegyünk bringázni és már egyedül fel is öltözött!Kép

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Ide nézettek, mit tanultam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mostmár semmi semment meg benneteket! Kép

Kép

SolyaKép
solya

Ja, ez Máté, amint megmutatja, hol van a cica (májaKép)! Tövig belenyomta a pici ujját, és a mi kandúrunk csak tûrte! Kép

Bogancsi,
lehet ebben a vásárlás dologban valami. Ha indulunk valahová, Sára következõ sorrendben sorolja, mit fogunk csinálni: Játszótérre megyünk, vásárolunk Kép, sétálunk, buszozunk, autózunk, ill. legújabban bejött a biciklizünk is, igaz ezt a rovátkát még mélyíteni kell az agyában! Kép
És ha ilyen könnyen ment Zsófinak a KRESZ, akkor a kisujjából rázza ki a többit! Majd megmutatod neki, hogy hol vannak azok a kimondhatatlan nevû dolgok a motorban! Kép Vagy azt csinálja, amit én: Könnyen elérhetõ helyen van a kocsiban az autómentõk telefonszáma! Kép

Most nagyon jó kedvem lett! Kép Milyen ügyes vagyok!
Solya
solya

Még valami: ugye a fogzástól is sikítozhat a gyerek álmában? Már nem is vagyok olyan boldog... Kép
Solya
solya

Sziasztok!

Hú, mennyi borzalom történi mostanában!

Mupimami!
Én is (hasonlóan a többiekhez) nem is tudom mihez kezdtem volna azzal a beteg kisfiúval! Nagyon félelmetesen és szomorúan hangzott amit meséltél. Gyerekeid, hogy reagáltak rá?

Cory!
Hál’istennek, hogy legalább a pocidat tudtad védeni! Én is mindig az eleséstõl féltem/ek. Nagyon vigyázz magatokra!
Köszönöm a cipõvel kapcsolatos ötletet, megnéztem és tényleg végigéri a talpbetétet, ezért tegnap elmentünk az itteni Elit üzletbe és kapott egy 20-as szandit a drágám.

Szilvi!
Szegény Zsani elõször a kiütések, aztán meg az a harcias Lego! Remélem már múlik a pukli!

Bogancsi!
Gratulálok Zsófinak a sikeres kreszviszgához!

Zsuzsi!
Dorka is gyógyulgasson minél hamarabb! Annyi rosszat írtatok errõl a 15 hónapos oltásról, hogy már elõre félek!
Ugye jól emlékszem, hogy te sütöttél Dorka szülinapjára túrós-meggyes tortát? Leírnád nekem a receptjét?

Kezdek izgulni Peti szülinapja miatt! Szeretném, ha minden tökéletesre sikerülne! Remélem addigra az idõ is megjavul!

Sziasztok, mindenkinek nagyon szép napot kívánunk!

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!
Mi is megjöttünk a húsvétolásból. Adri barátnõméknél töltöttük, és nagyon-nagyon jó voltKép Tudjátok, ott van egy tüneményes 26 hónapos kisfiú, Leevinek hívják, és baromira élvezte Donci, hogy van kivel úgy igazán gyerek módra játszani. Állandóan ott volt, ahol Leevi. Szerencsénkre hihetetlen jó idõnk volt, végig 18-20 fok volt, tûzõ napsütés, napon 30 fok volt!!!! Fura volt hirtelen megszabadulni minden téli gönctõl és egy szál pólóban mászkálni. Azért elég rossz, hogy ilyen hirtelen lett "nyár". Cserébe viszont most jó hideg lett, jött valami sarkvidéki frontKép

Kértétek a spárgás tonhalas rizottó receptjét, tegnap csináltam meg. Szívem szerint nem adnám meg a receptjét, szerintem totál nem a magyar ízlésnek megfelelõ, mondjuk megettük az utolsó szemig (eebõl látszik, hogy olyan rossz nem lehetett, lévén iszonyatosan válogatósak vagyunk), de nem valószínû, hogy sûrûn fogok csinálni.
Szóval gondoljátok meg, tényleg kell-e!

Viszont ma sütöttem áfonyás-málnás pitét (ez is finn) és ez iszonyatosan finom lett!!!!!!!!!!!!!!! Nem kérdezem meg, hanem inkább leírom egybõl. Ja és fél óra alatt megvolt, plussz 25 perc a sütése, szinte villám sütiKép

Tészta:
1 tojás
1dl cukor
1dl folyékony margarin (nem tudom otthon lehet-e kapni, olvasztott és kihûlt margarin is jó)
1dl kefir (vagy joghurt, én ezzel csináltam)
2dl liszt
1 teáskanál sütõpor
1 teásk. vanilliáscukor

tetejére:
kb 3 dl gyümi, én fagyasztott vörös meg fekete áfonyát és málnát tettem rá
cukor

A tojást, cukrot, margarint és a kefirt tálban össze kell keverni. Hozzáadjuk a lisztet, a sütõport és a vanilliáscukrot. Kivajazott kerek tepsibe (vagy pitesütõbe) öntjük, tetejét megszórjuk a gyümivel és ízlés szerint cukorral.
Elõmelegített sütõben 200 fokon kb 25 percig sütjük.
Próbáljátok ki, nagyon finomKép

BMárti!
Pont ma gondoltam rád, és arra, hogy megkérdezem, hová tûntél. Erre beugrott, hogy nagyizni mentetek, mivel Laci kiküldetésben van. Tényleg, mikor megy haza???? Nekem is nagyon tetszett a kiskutyás-sztori. Csupa szív lehet LacikaKép

Dzsili!
Teljesen meghatódom mindig, mikor magatokról, a családodról, nevelésrõl írsz. Annyira csodállak!!!!!!! Én is szeretnék majd egyszer ilyen anyukává válni, de egyelõre még ott tartok, hogy te jó ég, mihez fogok kezdeni egy kicsivel meg egy bébivel. Hogyan jut majd idõm Doncival is játszani, törõdni, nevelni. Ugyanakkor attól is rettegek, hogy lehet-e egy második gyerkõcöt annyira szeretni, mint az elsõt? Fura dolgok ezek...

Menta!
Hová tûntél???? Csak nem kistesó-projekt indult????

Na mára ennyit, megyek én is szunyálni egyet a fiúkkalKép
Puszi: Nyuszimanóék
nyuszimano

Szisztok!

Szilvi: szerintem az utóbbi lehet, azaz a fejlõdés egy újabb szakasza. Tominál is volt, de mára már javult a helyzet. Igaz, hogy sokszor inkább nyitva hagyom az ajtót és õ meg benéz a WC-be Kép

Solya: nagyon ügyi vagy, Máté lehet, hogy állatorvos lesz? Kép a mûszaki is benne volt a kreszben. Különben is ma már szerintem nem is úgy néznek ki a motorok, mint régen Kép pl. AC-pumpa már nincs is, vagy van ??? Kép Kép Kép

Nyuzsimanó: még jó, hogy vacsi után vagyok, mert különben itt haltam volna éhen, ahogy olvastam a pitét, nyammmm Kép
Jövõ hétre már itthon is 30 fokot mondanak! Õrület, hogy megszûnt a tavasz és az õsz Kép

Jót dumáltunk a kolléganõimmel délután. A bébiszitternek kicsit kínos volt, hogy végül Zsófi már itthon volt, amikor jött, Tomi meg aludt, és Juli is hazaért nemsokára, de azért jól eljátszott Tomival és Tomi 1 egész banánt megevett neki KépMajd legközelebb "megtiltom" a gyerekeimnek, hogy elõbb hazajöjjenek, mint ahogy ígérik Kép Kép Kép

Daniék 10:1-re nyertek a focimeccsükön Kép Megtáltosodtak Kép

Jó éjt! bogancsi

bogancsi
bogancsi

bogancsi!
Én csak wc-pumpát ismerek! Kép De ez biztos a mveletlenségembõl fakad! Kép

Ezek szerint Május 1-jén kánikula lesz? Mégis jó rucit vettem! Kép

Gratulálok Daniéknak!
és most én is dõlök, borulok az ágyba...
Solya
solya

SZiasztok!

Ármin továbbra is lázas, egész nap nem ment 39 alá (hónaljban), most alszik, de ki tudja meddig Kép Nagyon ki vagyok fáradva, nem írok többet most!

Márti++
márti

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat... a mai zh is csapnivalóan sikerült Kép(szerintem)... az elõzõ 2-es lett... ha eltalálok még 5 várost a térképen, akkor akár még 3-as is lehetett... volna .. KépKépKép most jön a vízrajz+a történeti Magyarország összes városa KépKép . na jó, nem az összes, csak kb 4-5 oldalnyi... Már csak nevetek az egészen... a töri szakosok közül (akiknek elvileg már volt töriföcijük) volt, aki még nálam is rosszabb dogát írt... Kép Meg utána beszéltem a tanárral is... azt mondta, hogy tudja, hogy tõlem ez a teljesítmény sokszorta több energiát követel, mint a többiektõl, és le a kalappal... (volt ugyanis egy kérdés, amire hibátlan választ adtam, a többiek meg nem... pedig azt csak meg kellett tanulni... szöveges volt, nem térképes...) Ez mondjuk az év végi jegyemen nem sokat változtat... Most bevállaltam egy házidogát (csak azt nem tudom, mikor csinálom meg...). Amúgy a dolog tényleg olyan, hogy ha lenne napi 5-6 órám, akkor meg lehetne tanulni... de hát nekem heti 5-6 szabad órám sincs ... fõleg nem olyan, amikor még látok is, meg agyilag nem vagyok teljesen zokni... Este 11-kor már nincs értelme nekiülni... ja.. és Csengu jó érzékkel mindig végig virrasztja a zh-k elõtti éjszakát Kép Valószínû a foga... kb. óránként ébredt sikítva.... aztán 3 körül adtam neki homeobogyót, azzal kihúztuk fél7-ig... akkor úgy döntött, reggel van (duma, piszkálás, pakolás, sikongatás és társai)... 9-kor meg úgy kellett ébreszteni (azt még megvártuk, ahogy kacarászott álmában Kép)

Húsvétra kapott hintalovat.. olyan igazit... Mint kiderült, nyeríteni is tud... na azt utálta... csak most valahogy rájöttünk, hogy "kocogni is" és prüszkölni is tud, csak a másik fülét kell megnyomniKép... azóta szent a béke a lónyerítéssel is... (Elõtte volt egy kicsi lova, aminek a hasát kellett megnyomni, és nyerített... na elsõ alkalommal a szoba másik sarkában landolt... aztán ha megkérdeztük, hogy megnyomjuk-e a ló hasát, akkor közölte, hoogy NEM... - nagyon cukin Kép)

Márti
Az nem lehet, hogy Árminon csak most jött ki a 15 hónapos oltás hatása? Vagy ahhoz már túl régen kaptátok? ... Mi még mindig nem voltunk az MMR-t beadatni.... kedden ugyan elmentünk a rendelésre, de olyan sokan voltak, hogy csak lemértem kint...

.... a lányom nem viszi túlzásba a hízást... pedig már pocakot is növesztettKép.... Épp csak visszaszedte a tüdõgyuszi elõtti súlyát (9.3)... pedig nekem úgy tûnt, hogy sokkal nehezebb lett... aztán kiderült, hogy csak én lettem gyengébb... Viszont lehet, hogy nõtt, mert Anyóséknál eléri az íróasztal közepét (=semmi nincs biztonságban)... meg mindig lefejeli az asztalsarkokat... mert nem tud sétálni, csak rohanni ...Kép

... na a párom itt "rágta" a fülemet, hogy írjam le Nektek, hogy milyen ügyes... sikerült elaltatnia Csengus (persze, mert elõtte jól kifárasztottam Kép) ... amúgy viccen kívül: tényleg elaltatta... azt hiszem a Vuk-ot mesélte neki Kép) Mostanában bejön ez a mesélés .. a gond csak az, hogy én legszívesebben már az elsõ mondatnál elaludnék... õ meg nem... A dolog egyetlen szépséghibája, hogy most az én helyemen alszik a gyerek... valahogy át kell varázsolnom a helyére úgy, hogy ne ébredjen fel Kép

... még annyi mindnt írnék, meg annyi mindenkinek, de már alig látok... Kép holnap sem leszünk itthon... majd valahogy megpróbálok azért jönni...

jóéjt
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

ja... nekem mondtak olyasmit, meg olvastam nem is egy helyen, hogy a gyerekek hõje úgy általában magasabb pár tizeddel... de lehet, hogy csak alkati kérdés?

R.

rebi

Sziasztok

Nézzetek be ebbe a forumba is néha [url=http://www.babaszoba.hu/forums" TARGET="_top]http://www.babaszoba.hu/forums[/url] és a csere-bere rovatba mert ott találhattok egy csomó hasznos dolgot a gyerekeidnek és el is adhatod a felesleges dolgaidat.
Anett
Anett

Sziasztok!

Lusta dög vagyok, hogy nem írok, de látom, hogy mások sem...Kép

Andi
Így utólag is jobbulást kívánunk apukádnak! Tisztára elképedtem, hogy mik vannak.

Mupi mami
Hozzá sem tudok szólni a történtekhez, nem is tudom, mit csináltam volna.

Márti
Árminnak gyógyok mennek!KépKépKép

Most más nem jut eszembe, mert szakaszosan olvasgato a több napos termést.

Henke
Veletek mi van? Van egyáltalán netetek?

Rólunk: Peti egyre gyorsabban szedi a lábait. Továbbra is 1x-2x ébred éjszaka és kiköveteli a szopit, aztán szunyizik tovább. Nap közben is ebéd után és a délutáni szunya után kér cicit. Lekopogom, úgy néz ki, hogy elhagyta a harapást amióta beteg volt és pont azóta többet szopizik mint korábban. Szavakat még mindig nem mond, csak nyögdécsel-kiabál nagyokat és mutogat, a nyögések között azonban még nem fedeztem fel jelentésbeli különbséget, így néha kicsit akadozva kommunikálunk.KépEgyébként meg imádnivaló és nagy huncut.Kép
2 hete járok kondizni ill. aerobikozni és még szauna is van, szóval kicsit kényeztetem is magam.Kép Már ennyi idõ után is jobban érzem magam a bõrömben, bár ez lehet, hogy kifejezetten a mai step eredménye. Itt a tavasz is, szóval most nagyon fel vagyok dobva, Jövõ héten festünk, és átszervezzük a lakást, így nem lesz külön hálószoba, helyette odaköltözik a dolgozó. Imádok rendezkedni, apa meg nagyon utál, mégis õ kezdeményezte a festést-pakolást. Tényleg, nem tudtok egy megbízható mázolót, aki az ajtókat, tokokat esetleg megcsinálná valamikor? Félek az anyagi vonzatától, de romos állapotban vannak.

Bocsi az offért. Mindenkinek szép napot kívánok! Lesz hétfõn tali?

Üdv: Gorsi

ui.:olyan jó a pocaklakókról olvasni.Kép
gorsi

SZiasztok!

Én is úgy vagyok valahogy, mint Gorsi: szívesen olvasnálak titeket, de írni valahogy nem akaródzik Kép

Ármin ma már nem lázas, de szörnyen nyûgös, ma még nem sikerült 10 összefüggõ percre letennem, nyávog, sivít, akar mindenfélét (hintázni, szopizni - ezt 24 órán át,. egyfolytában, enni, inni, tárgyakat, stb.) de ahogy megkapja, mást akar, legalább ugyanannyira. Én meg csak egyet: aludni! Éjjel végig ültem, õ az ölemben, mert csak így tudott aludni, mert szörnyen folyt az orra, végig rágta a mellemet - úgyhogy most ha csak ránéz, már ég a fájdalomtól Kép De azért sokkal jobb, mint tegnap volt, mikor nem lehetett lejjebb csavarni a lázát KépKépKép

Rebi! Én nem tudom, mit gondoljak az oltásróll, mert már 1-én megkapta, most meg ugye 24-25-e van, és elvileg 2 hét múlva jön ki - viszont nekem is eszembe jutott, mert kicsit mintha a nyirokmirigyei is dduzzadtabbbak lennének... A zh-idhoz sok drukk - na, az tenne még be, ha még ilyesmikkel is foglalkoznom kéne!

KépKépKép megõõõõrülök: Ármin most kapott be egy kenyérdarabkát - gondolom, tegnap rejtette el - kb 400 hangyával a felületén KépKépKép Nem köpte ki, elmenekült elõlem és lenelte Kép

TEgnap a változatosság kedvéért ismét összekülönböztem anyukámmal - már le se írom, mi mindenen Kép Teljesen be vagyok pánikolva, hogy 5-6 hét múlva itt lehet a baba, semmije sincs készen, a szülés - Ármin felügyelete - stb. kérdésekben pedig a szüleinkkel addig jutottunk, hogy jó, majd meglátják, ráérnek-e, jó, de szóljunk legalább 3-4 órával korábban, mintha a baba bejelentené, hogy majd 3-4 óra múlva kezdõdnek a fájások... Egyelõre egyik nagyi sem képes egy EGHÉSZ napot nálunk tölteni, még elméletben sem, és nem értik meg, hogy Árminnak az nagyon rossz lebnne, ha ide-oda hurcibásznák, míg én a kórházban vagyok. Komolyan, már nagyon bánom, hogy nem vmi nyugdíjas mosónõ mindkettõnk anyja, aki alig várja az unokát. Mindegy, lehet, hogy tényleg telhetetlenek vagyunk Kép és én már tiszta depi is KépKépKép

Gorsi! Bevált nálatok a babysitter? Tényleg teljes bizalommal rá mered bízni Petit? Hogy találtátok, hogy választottad ki és hogyan ment az ismerkedés folyamata? Szülés elõtt már tuti nem keresek, de utána, azt hiszem, muszáj lesz. De egyszerûen nem tudok olyat elképzelni, akire rábíznám... ez is hülyeség?

Na, bocs, hogy megint jól rátok öntöttem a depimet, szeretnék én is már vidámabbakat írni!

Márti++
márti

Sziasztok!

Márti!
Szegény lázaska... remélem már sikerült leszorítani azt a fránya lázat!Kép Meglepõdtem, hogy hónaljban méred. Egyszer én is úgy mértem Zsaninak (mivel már nem akartam kínozni a popsijánál), de teljesen más eredményt mutatott. Mint kiderült a külsõ hõt rengeteg minden befolyásolhatja és a gyerkõcöknek könnyen ingadozik ide-oda bármitõl is. Így sajna a számunkra utálatosabb popsiban mért hõ a megbízhatóbb.Kép

Bogancsi!
Köszi, kicsit megnyugodtam. Zsani tegnap este enyhén belázasodott, de számunkra is rejtély mitõl?Kép Semmi orrfolyás, prüszkölés, köhögés, hasmenés stb. viszont idõnként sírvafakadt és a hasát fogta. Mikor megkérdeztem fáj-e a feje rázta a fejét aztán a pocakjára mutatott, mire megkérdeztem fáj-e a hasa, szomorúan bólogatott.Kép Talán csak valami gyomorrontás...de szerintem a székletével semmi gond nincs. Passz!Kép

Kellemes 7végét Mindenkinek!(bár csak 1 napos leszKép)

Pussz
Szilvi + Zsani
Ui.: A profilomban lecseréltem a szundikálós képet egy etetõsre!Kép
sztigris

Márti!
A 3 napos láznál is megduzzadnak a nyaki nyirokcsomók! De az is lehet, hogy a torka, vagy a füle, nem?
A hangyák miatt ne aggódkj! Turbó fehérje! Kép
Szerintem nem hülyeség, amit a babysitterrõl gondolsz! Én sem merném. Ill. egy esetben, ha megbízható forrásból tudom, hogy nyugodt szívvel megtehetem és elõfeltétel, hogy legalább gyereke legyen. mert nem hiszem el, hogy egy tanfolyamon el lehet sajátítani azt, amit egy gyerekkel tenni kell, adott esetben. Megtanulhartsz persze tökjó fortélyokat, de bánni velük, csak akkor lehet igazán, ha már van. Szerintem. Mondjuk én magamból indultam ki. Kép

Szilvi!
Ez a kép tündéri! Majd elolvadtam! Kép

Május 2-a nem munkanap? Vagy szombat lesz péntek helyett?

Solya
solya

Szilvi: hogy miért ilyen anyás az utóbbi idõben Zsani, ehhez sajna nincs épkézláb ötletem. Kép

Solya: nagyon aranyos Máté! És micsoda hõs ez a kandúr! Az én cicáim sajnos hanyatt-homlok menekülnek, ha meglátják Romolát, pedig soha nem bántotta õket, nem is hagynám.

Rebi: már régóta meg szeretném kérdezni, csak mindig elfelejtem: milyen suliba, milyen szakra jársz? (Mintha régebben írtad volna... Kép )
Drukkok mennek a zh-hoz! Nem tud Csengusra valaki vigyázni, amíg tanulnál?
Hétfõn lesz tali?

Márti: sok-sok erõt küldök neked (bár nekem sincs sok... Kép ). Tényleg borzasztó, hogy egyik nagymama sem tudja vállani Ármint, amíg a kórházban leszel.
Ilyen szempontból az én anyukám nagyon aranyos: úgy idõzítette a szabiját (ill. annak egy részét), hogy akkor itthon lesz. Mondjuk nálunk ez egyértelmû, hogy õ marad Romival, mert õ az egyetlen nagymama. (Ill. a párom is akkor vesz majd ki szabit.)
Etettél Árminnal hangyairtót is? (Na jó, ez csak vicc lett volna. Kép Kép Kép )
Bébicsõszt én sem tudnék elképzelni Romi mellett, szerintem azért vagyok ezekben az években itthon, hogy mellette legyek - állandóan. Bár nekem könnyû: anyukám sokat segít.

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó Toncsi
p_laura

FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LÁTTÁTOK A FÕOLDALON A

SEGÍTSÉGET KÉRÜNKET?

NÉZZÉTEK MEG, KÉRLEK BENNETEK!

Solya
solya

Sziasztok!

Bogancsi! Köszi, én már egész jól vagyok, a cicijeim is meggondolták magukat, talán inkább mégse pukkadnak ki. Azért a régi "kis" D kosaras melltartóimat még egy darabig nem fogom felvenni. KépKép Lacika tényleg nagyon édes volt, amikor a kutyust hozta szopizni, azt a kobold kópé vigyort érdemes lett volna lefotózni. Kép Viszont szvsz nem a jó szándék vezérelte, inkább úgy tûnt, neki már piszkosul elege van a cicizésbõl, és kompromisszumos megoldást keres. Kép Hogy én milyen rosszhiszemû vagyok! Kép

Laura! Köszi a részletes infót tejérzékenység ügyben. Lacika combján és karján lett néhány furcsa, száraz, érdes tapintású folt, ezért kérdeztem, mert úgy rémlett, mintha valami hasonlót írtál volna le Rominál.
Fogyni összesen bõ 15 kilót szeretnék, de minden leadott kilónak egyenként örülök. Életem Párja aggodalmaskodva fejtegette, hogy nem szabad túl hirtelen fogyni, de azt hiszem, csak a vacsorájáért aggódott. Kép Tényleg nagyon undok vagyok ma. Kép
Köszi, hogy megírtad azt a fontos hírt, amirõl lemaradtam! Kép Gratulálok Rominak Kép a kisöccséhez.
Lehet, hogy a nap folttisztító hatásával a tyúktrottyon fedeztem fel az ütõeret, de számomra tényleg ujdonság volt. Ott nézegettem teregetés közben, hogy a francba, szinte minden bodyn van paca, nem lesz mit adnom Lacikára, hiába mostam. Aztán minden patyolattiszta lett! Kép

Szilvi! Nem volt olyan mostanában, hogy (akár csak néhány percre is) magára hagytad Zsanit, és megijjedt, hogy "elvesztél"? Nálunk akkor volt ilyen Lacika, amikor elõször megpróbáltuk másra bízni, és nélküle szaladtunk el vásárolni. Fél óra volt, de azt végigüvöltötte, és utána vagy 2 hétig üvöltött, ha nem látott. Kép Olvastam valahol arról is, hogy a fejlõdésük egy fontos állomása, amikor rádöbbennek, hogy az anyukájuk egy különálló személy. Szeparációs félelemnek nevezik, de nem emlékszem, hány hónapos korban aktuális.

Solya! Szuper a kép, és a cicátok is jó fej lehet, ha így tûri a megpróbáltatásokat. Kép

Nyuszimanó! Nagyon jól hangzik a recept, és egész egyszerûnek ígérkezik az elkészítése! Kép
Köszi a hiányolást. Laci szombaton jött haza, és még aznap utánunk jött a szüleimhez. Utána hétfõ este együtt jöttünk vissza Budapestre. Szóval mostmár teljes a család. Kép
Sokat gondolok mostanában én is arra, amit a kistestvér témában írtál. Lacika annyira leköti minden érzelmi és fizikai erõforrásomat, hogy el se tudom képzelni, hogyan boldogulnánk, ha kistestvére születne. Vagy a picinek jutnának csak morzsák a törõdésbõl, vagy Lacikával tudnék alig-alig foglalkozni?! Pedig néha már megérint az érzés, hogy de jó lenne... Kép Persze ahol megszületik a második baba, ott biztosan megszületik a megoldás is erre a problémára. Emlékszem, valaha azt se nagyon tudtam elképzelni, hogy hogyan fogok egy gyerekkel boldogulni. Kép

Bogancsi! Miii???? 30 fok? Hamarabb kellett volna elkezdenem a fogyózást, egy fekete farmer az egyetlen hordható cuccom, és a 4 napos hétvégére Anyósomékhoz megyünk. Talán addigra "horpadnak" annyit a cicijeim, hogy a kismama koromban hordott nyári ruháim rámjöjjenek. Remélem...

Márti! Szegény Ármin! Küldök nektek gyógyokat KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép! Vigyázz nagyon magatokra, és próbáld nem húzni fel magad Anyukád dolgain! Tudom, ez nem könnyû, de most különösen árt az idegeskedés. Az én anyukám nyugdíjas (igaz, nem mosónõ Kép), de 150 km.-re lakik tõlünk, úgyhogy nálunk is húzós kérdés lesz, hogy ki vigyáz Lacikára, ha majd jön a kistesó. De ez még messze van, (tudtommal) még meg se fogant. Kép
Nem semmi Ármin húzása a hangyás kenyérrel. Azt hiszem, rám is rámjönne a sikongatós lábrázás, ha Lacika csinálná. De biztosan nem lesz tõle semmi baja, csak minket lel tõle a hideg!

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!
Nem vagyunk ám elveszve, csak eléggé read only üzemmódban netezem mostanában.

Változás nálunk nemigen van: Luca cicizik és nyáladzik ezerrel, alig eszik egyebet, de nem tûnik különösebben satnyánakKép. És fog sincs a láthatáron, csak a tengernyi nyál. Szorgalmasan hurcol körbe-körbe a lakásban, parkban, bárhol. Azért néha Petikét is hajlandó tologatni.

BMárti! Csúcs a fiatalúr! KépKép A fogyikúrádhoz meg fogyiKépKépKépKépKépKépKép-kat küldök. Ezeket édesség helyett fogyasztva a siker garantált!Kép

Gorsi! Hajrá lakásrendezés! KépKépKép

Márti! Árminnak küldök sok-sok gyógyKépKépKépKépot! Neked meg instant alvást!KépKép

Szilvi! A tündérke a babázó Zsani!

Andi! Nagyon remélem, hogy totál elkésve, de küldök gyógyKépKépKépokat Lucának. Papád KépKép - erre nem tudok mit írni.

Rebi! Drukkhegyek mennek! ************ <- Ez álompor Csengének. Hátha beválik!Kép

Cory! Idegesítõ, hogy állítólag ez az informatika százada, de képtelenek megoldani azt az apró problémát, hogy ha elmarad egy elõadás, arról idõben értesüljenek az érdekeltek. És tudod, én is Jó Úttörõ vagyokKépKép, ha tudok, segítek!

Dzsili! Olyan jól írsz a családodról! Sok-sok szeretettel meg bölcsességgel.

Izé, itt a baj, ha ritkán jövök. Nem elég, hogy regényt írok, de tuti a fele így is kimarad.

Borcsa + Luca, a 11 hónapos

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Borcsa: arra még mindig nincs megoldás, hogyha egy tanár elfelejti, hgoy órája lesz, akkor azt a gép kitalálja Kép

cory

cory
Budapest

Márti

Feladtam hirdetést a babaneten, meg kérdezõsködtem. 1 héten belül jött néhány e-mail. Végül csak 2 lányt hívtam el ismerkedni. Azért ennél a lánynál maradtunk, mert egyrészt õt személyesen ajánlották és úgy hívtam fel, másrészt egész nap ráér (a másik lány csak délutánonként szabad). Nagyon kedves a csajszi, nincs gyereke egyébként, de pár éve már vigyáz rájuk. Peti rögtön elsõ alkalommal bizalommal volt iránta, vigyorgott rá meg minden. A beszélgetés után megbeszéltünk egy idõpontot, amikor én is itthon voltam. Akkor sütöttem a palacsintákat Kép, közben rájuk nézegettem és semmi zûr nem volt. Már másodjára ott mertem hagyni õket egyedül és nem volt gond. Pelenkázott, etetett is a lány. Játszanak együtt, foglalkozik Petivel, szóval én meg vagyok elégedve. Az egyetlen negatívum, hogy kb. 20 percet késik mindig, de ezt már megtanultam, így kalkulálok az idõvel.Kép
Szerintem mindenképp érdemes ismerõs által keresni ill. olyan embert találni, akit ajánlottak.

Üdv: Gorsi
gorsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?