Szép napot Anyukák, és kismamák!!!!!!
Nagyon hosszú leszek, de tegnap már nem volt erőm írni,és most hogy egyedül maradtam,(párom dolgozik), így írkálok!
Mindenekelőtt köszönöm a drukkokat, a névnapi köszöntőket mégegyszer!!!!Szuper csapat vagytok, ezt már többször bebizonyítottátok!!!!!Örülök, h megismerhettelek benneteket!Erőt adtok, ha valaki nehéz helyzetben van, együtt örültök, szopmorkodtok a másikkal.
De maradjunk az örömnél!
Nagyon köszönöm Zsókuci a talis képeket!!!Tündér vagy, de ezt már mindenki tudja!!!!:)
Manda!
Teljesen más vagy a képeken, de ezt már megbeszéltük!!!!Örülök, h megismerhetelek!!
Remélem senkit nem hagyok ki!!!!
Gica!
Te mindjárt a finisben vagy!Mekkora giga pocid van!!!!Atya ég!!!!De nagyon szép kismami vagy!!!Gratulálok!Örülök, h végre láttalak!
Naposoldal!
Remélem senki nem haragszik meg, de ahogy megláttam a képeid, mondtam is Zsókucinak, hoyg minden kismami szép, de Te különösen formás vagy!!!!Valami hasonlónak képzeltelek!!!Nagyon csini vagy!
Benszike drága!
Te is nagyon szép kismami vagy, és 2 babóval sem vagy bálna.....
Igenis nagyon szép, csinos vagy!!!!
Numato!
Azta pocit!!Mekkorát nőttek a skacok, mióta nem láttalak!!!!!
Még párom is mondta, ez az a lány, akivel találkoztunk???És hoyg mennyi időd van hátra, hisz látszik, nem lesznek kis babák!!!!Nagyon szép a pocid Neked is!!!!
Bibar és Lukrécia!
Szerettem volna hallani a "házastársi csevejt", de most lemaradtam róla...Majd jövőre remélem lesz alkalmam, hacsak az ikreim nem foglalják le minden időm.....
Nagyon szépek vagytok Ti is!!!!!!
Gombahölgy!
Azt hiszem Te voltál még ott, de ha nem, bocsika.Neked sem kicsi a pocid!!És milyen szép kerek!!!Nagyon arányos kismami vagy Te is!
No, de elég a kismamákból,a babákon a sor!!!!
Nos, mivel Mátét s NIkit élőben is volt szerencsém látni, háááááát, teljesen levettek a lábamról.MÉg ha nem is emelhettem fel őket, és nem szaladhattam velük 2 kört!!Imádnivaló kis tündérek!!!Gratulálok hozzá Chestiéknek, és Andiéknak!
Nikinek tényleg akkora csodaszép nagy kék szemei vannak!!!
Máté pedig tényleg olyan kis kópé, mint a képeken!
De azért a képek 70 %-án Máté és Niki egymás mellett...hmmmm...Alakul valami???
Zuzmo!
Jázmin csodaszép!!!És már mekkora!!!!!!
Hisz még csak most született!!!
Gratulálok hozzá, olyan kis vagány csajszi lesz mint az anyukája!!!
Ha nem tévedek még Rozus volt ott!
Nagyon szép a Kis tündérkéd Neked is!!!!Annyira megdögönyöztem volna, ha ott vagyok!Kis falat az egész, de a husis lábát megharapdáltam volna......
És végül, de nem utoljára az ikres kismamik!!!
Lucia!
Ne hülyéskedj!!!1 babóval is dolog "elbánni", nemhogy 2-vel!!!!!!!!Főleg ahogy hallom, milyen kis elevenek!!Annyira helyesek a képen! Nekem Zsombor huncut tekintete tetszett, és Luca gyönyörű hajacskája...Nagyon helyesek mindketten, jobb is hoyg nem lehettem ott, tuti megzabáltam volna őket!!!!
És semmit nem változtál!Ugyanolyan szép, és csinos vagy!!!!Gratulálok a kis tündérkékhez mégegyszer!
Nekem eredményhírdetésem pénteken lesz...Kissé izgulok, de eddig nem is jutott eszembe.Ez az utolsó 3 nap, na, ez gyilkos lesz.....
Próbálok nem gondolni rá, és az esélytelenek nyugalmával indulni...Remélem tényleg jó volt ez a kis túlstimu(vagyis még mindig jó, mert még mindig van, csak már nem okoz panaszt.....kopp-kopp, lekopogom)
Puszi Nektek!!
És végül de nem utoljára Lippa!!
Húúúúú, azt a vékonyságot!!!!!!!!Nos, Lucia, és Te vagy számomra a minta....Nagyon csinos vagy TE is, és a kis hisztipisztijeid....!!!Egyszerűen tündérek!!!Nem is tudok mit mondani rájuk, de szavakkal nem is lehet elmondani!Remélem jövőre én is láthatom őket(vagyis a következő talin)
Nagyon boldog fejlődést, és jó egyészséget kívánok minden kisbabának, minden pocaklakónak, és az egész családjuknak!!!Sajnos nem voltam ott, amit nagyon bánok, de jövőre nem menekültök, és gyermekeitek sem!!!!!
Puszi mindenkinek, és lehet hamarosan találkozunk!!!!!!
Kissé hosszú lettem, és remélem senkit nem hagytam ki!!!