Új privát üzeneted érkezett!

Chesti,
Megkaptam én is a képeket. KÖSZÖNÖM. :D Nagyon édesek a picik és csinosak a kismamák, de azt be kell vallanom, hogy egy-két lány beazonosításával bajban voltam, de végül a poci méretek segítettek. :wink:

Kismoni
kismoni

Csajok sziasztok!
Röviden, indul a stimu Puregonnal és Merionallal. Már be is adtuk őket! :wink:
Pénteken UH!

Most csak ennyi, mindenkinek puszi!
Köszönjük a gratukat a képekhez, a Karcsi érdeme, továbbítom neki!

manda

Manda

HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Bibi

Édes kis macilány!!!!! :lol:

Kép
lukrécia

Bibike!

Ezt a kis tündért meg kell zabálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Annyira édes!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:Puszi a kis popsijára!! Köszönöm a köszöntést!!!!!

Sharon!
Majd írok privit, bocsi, h nem írtam, de látom, utólag Te is láttad, "nem voltam itthon"! :lol: :lol: Jó itthon lenni újra!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Még egyszer bocsi a képekkel kapcsolatos kavarásért :oops: De a lényeg, hogy végre megkaptátok, és hogy fent is vannak az idei képek is :lol: :lol:
Na, és most visszaolvasok, hogy mik is történtek a képekkel kapcsolatos kavirnyákon kívül :wink:

Lucia drága,

Persze sikerült rendesen elköszönnöd! :D És aranyos vagy nagyon!!! Válaszoltam a privire! :wink:
Tényleg hihetetlen nagy volt a pocid Neked is :shock:

Chesti,
Annyira jóóók a keresztelős képek Nikiről!! :D:D:D Tündér!!!! Nekem a macis kép tetszik a legjobban :wink: :lol: :lol:

Benszi,
Sajnálom, hogy nem volt jó az éjszakád! Remélem, hogy napközben tudtál egy kicsit pótolni rá!

Kismoni,
Mizu? Hogy vagy? Mikor mész legközelebb méhszáj-ellenőrzésre? Pihizel sokat, ugye? Puszi!

Réka,
Örülök, hogy jelentkeztél! Remélem jól érezted magad az esküvőn! Jobbulást az allergiával kapcsolatosan – nem lehet kellemes :roll:

Share,
Nagyon jók a képek a nagyfiadról!!! Szerintem elfelejtettem írni, de nagyon boldog hófordulót!! :D

Lukinéni :D
Türelmetlenke :D Remélem, már megnézted azóta :lol:
Ja, már kb. a 100.oldalon tartok a könyvben. Annyira köszönöm, hogy elhoztad nekem. De azért jó, hogy még nem a lombik előtt olvastam el, mert hát a veszélyek, mellékhatások, stb. :shock:

Gica,
Jaj de jó, hogy minden rendben volt a dokinál!!! Hát igen…közeleg a nagy nap!!! :D

Bibike,
Nem csodálom, hogy imádod!!! Nagyon husi ebben a cuccban a kiscsaj!!! :D:D És ne kérj emiatt elnézést, hanem tegyél fel méééég képet :D:D

Sharon,
Ment a privi!! :D
Az jó, hogy minden rendben volt az UH-n, de az nem, hogy keményedsz! :roll: Tényleg pihenj és feküdj sokat – tudom, hogy már tökre unod… -, de most a babó az első! Aztán majd futkoshatsz eleget utána :wink: Látszik már a poci???

Manda drága,

Szuper hííírrrr!!!!!!! :D:D:D:D:D HAJRÁÁÁÁ!!!!! Nagyon drukkolok Nektek is!!!

Most megyek, mert férjecskémnek kell a gép :roll: De még tuti jövök :D
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Köszönöm szépen a képeket, jó volt őket nézegetni. Szerintem látszik rajtuk, hogy jó volt a hangulat :lol:

Manda, szuper, hogy indul a stimu, nagyon szorítok nektek!

Bibike, a kis csomagod nagyon-nagyon édes :lol:
Nyugodtan küldheted a képeket róla :wink:

Húúú, Gica, ez már nagyon izgi!!
Gondolkodtál a holnapi szülésfelkészítőn?
Holnap dobok egy sms-t, ha megyek, jó?

KépKép
naposoldal

Zsókuci drága köszi a képeket Neked is,nagyon jók lettek :D !

Share nagyon szép a kis Máté!

Bibike én is nagyon boldog névnapot kívánok a kis Bettinának!Nagyon jó ez a kép,annyira szép baba!

Gica örülök,hogy minden rendben Veletek és hát igen,már nincs olyan messze a vége :wink: !

Sharon de jó,hogy sikerült szülésznőt és orvost választanod :D .Nála biztos jó kezekben leszel,hogy ismer a kórházzal meg ne foglalkozz,szerintem az orvos a lényeg.Várjuk a pocifotót :wink: !

Manda a másikban már írtam,de leírom ide is,nagyon örülök,hogy kezdhetitek a stimut,szorítok Nektek nagyon :wink: !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok!

A képek szuperek, szerintem nagyjából sikerült mindenkit beazonosítanom, egyrészt babák alapján és másrészt a korábban feltett képek alapján.

Bibike
Nagyon édes a kiscsajszi, még képet!!! :lol:

Chesti
Niki tündéri a fehér ruhácskában(is) :lol:

Manda
Szuper, hogy kezdhettek, szorítok, hogy sikerüljön.

Milán még mindig rekedt, és mintha kezdődne a nátha is. Lehet, hogy megint a foga miatt van...Kicsit nyűgössebbbis , de nem vészes. Remélem hamar túl lesz rajta.

Kép

Kép
agnese

Hali mindenkinek!

HÁÁÁTTT nagyon-nagyon jók lettek a képek! Zsókuci, Chesti, Manda köszi nektek!

Manda, nagyon jó hogy végre itt tartotok! Mennek ám nektek a drukkok!

Kismoni, hogy vagy? Látom már a 23. hétben vagytok lassan! Kitartás! Nekem azt mondta egy nagyon-nagyon aranyos nővérke a kórházban, hogy tűzzek ki magamnak egy időpontot, amíg mindenképpen azt szeretném hogy a bébikék bentmaradjanak, és ez bejön. Hát nálam Vízkereszt volt az a nap. :) és január 9-én bújtak ki. Sokat gondolok Rátok! Sok-sok pihenés. És valami jó hosszú könyv. Például Tolsztoj. Háború és béke vagy Anna Karenina. Hú, ez utóbbit most nagyon elolvasnám. De már egy sima krimivel is kiegyeznék. :) :)

Bibike, Bettina csodaszép! Kis Pompomlány. Valójában mi van a kis popsiján?????

Krisztikém, örülök hogy már otthon vagy! Ez a túlstimu dolog azért valójában jót is jelent, ugye? :) :) Bementem volna meglátogatni én is ,de két gyerekkel elég nehezen koordinálok. Mikor van a vérvétel?

Gica, hát igen, a finisben vagy! Én lassan ilyenkor szültem. 34+4 naposan. A hasméreted alapján a Te bébikéid sem picik. :)

Share, de kár hogy nem jöttetek! Máté már igazi kis pasi! Én nem adtam nekik almalét, semmiből nem lehet kimosni. :( Érdekes a reszelt almát meg utálják. Csak akkor eszik meg ha van benne banán is. Viszont van új sláger, a gesztenye. Főtt gesztenye alma és krumpli összeturmixolva. Hát azt nagyon szeretik.

Mindenkinek jóccakát, megint nem leszünk egy darabig, hétvégén megyünk vissza a Balatonra.

Puszi
Lucia

Kép
lucia1

Sziasztok!
Gyors bekukk. Megnéztem én is a képeket. Egy-két arcot én sem tudtam tutira beazonosítani, de sebaj, legközelebb remélem én is ott leszek!
Mindenki nagyon szép és helyes rajtuk!

Jóéjt!
süni76

Nagyon szuperek a képek Csajok!!! Nagyon jó kis buli lehetett! :D

Bibike, azt nem csodálom, hogy nem tudtad kihagyni ezt a fotót a kiscsajról, egyszerűen tüneményes! :D

Sharon
, tök jó, hogy neked már van dokid, és szülésznőd is. Nekem még nincs meg a végleges dokim. Vagyis van egy "választottam", csak ő még nem tud róla. :D Szerdán megyek hozzá, remélem elvállal... :roll:

Manda, megy neked a drukk ezerrel!!!

Krisztike, neked is! Annyira kiváncsi vagyok már az eredményedre, és nagyon várlak ide (meg gondolom a többiek is)! :D

Csajok, a mellfeszülés meddig tart általában? Reggelente úgy érzem, hogy szinte leszakadnak, pedig azt gondoltam, hogy mostanra ez már elmúlik...
Ja, és képzeljétek, egyre látványosabb a pocim... Mondjuk néha nagyon feszül, ma meg is ijedtem kicsit ebéd után, mert úgy éreztem, hogy szétpukkadok, pedig nem is ettem olyan sokat... (Na jó, azért nem is volt kevés...) Ez normális?

Kép

Kép
mamm

Szép napot Anyukák, és kismamák!!!!!!

Nagyon hosszú leszek, de tegnap már nem volt erőm írni,és most hogy egyedül maradtam,(párom dolgozik), így írkálok!

Mindenekelőtt köszönöm a drukkokat, a névnapi köszöntőket mégegyszer!!!!Szuper csapat vagytok, ezt már többször bebizonyítottátok!!!!!Örülök, h megismerhettelek benneteket!Erőt adtok, ha valaki nehéz helyzetben van, együtt örültök, szopmorkodtok a másikkal.
De maradjunk az örömnél!
Nagyon köszönöm Zsókuci a talis képeket!!!Tündér vagy, de ezt már mindenki tudja!!!!:)

Manda!
Teljesen más vagy a képeken, de ezt már megbeszéltük!!!!Örülök, h megismerhetelek!!

Remélem senkit nem hagyok ki!!!! :oops:

Gica!
Te mindjárt a finisben vagy!Mekkora giga pocid van!!!!Atya ég!!!!De nagyon szép kismami vagy!!!Gratulálok!Örülök, h végre láttalak!

Naposoldal!
Remélem senki nem haragszik meg, de ahogy megláttam a képeid, mondtam is Zsókucinak, hoyg minden kismami szép, de Te különösen formás vagy!!!!Valami hasonlónak képzeltelek!!!Nagyon csini vagy!

Benszike drága!
Te is nagyon szép kismami vagy, és 2 babóval sem vagy bálna..... :evil: Igenis nagyon szép, csinos vagy!!!!

Numato!
Azta pocit!!Mekkorát nőttek a skacok, mióta nem láttalak!!!!! :shock: Még párom is mondta, ez az a lány, akivel találkoztunk???És hoyg mennyi időd van hátra, hisz látszik, nem lesznek kis babák!!!!Nagyon szép a pocid Neked is!!!!

Bibar és Lukrécia!
Szerettem volna hallani a "házastársi csevejt", de most lemaradtam róla...Majd jövőre remélem lesz alkalmam, hacsak az ikreim nem foglalják le minden időm..... :roll: :lol: :lol: :lol: Nagyon szépek vagytok Ti is!!!!!!

Gombahölgy!
Azt hiszem Te voltál még ott, de ha nem, bocsika.Neked sem kicsi a pocid!!És milyen szép kerek!!!Nagyon arányos kismami vagy Te is!

No, de elég a kismamákból,a babákon a sor!!!!
Nos, mivel Mátét s NIkit élőben is volt szerencsém látni, háááááát, teljesen levettek a lábamról.MÉg ha nem is emelhettem fel őket, és nem szaladhattam velük 2 kört!!Imádnivaló kis tündérek!!!Gratulálok hozzá Chestiéknek, és Andiéknak!
Nikinek tényleg akkora csodaszép nagy kék szemei vannak!!!
Máté pedig tényleg olyan kis kópé, mint a képeken!
De azért a képek 70 %-án Máté és Niki egymás mellett...hmmmm...Alakul valami??? :lol: :lol:

Zuzmo!
Jázmin csodaszép!!!És már mekkora!!!!!! :shock: Hisz még csak most született!!! :lol: Gratulálok hozzá, olyan kis vagány csajszi lesz mint az anyukája!!!

Ha nem tévedek még Rozus volt ott!
Nagyon szép a Kis tündérkéd Neked is!!!!Annyira megdögönyöztem volna, ha ott vagyok!Kis falat az egész, de a husis lábát megharapdáltam volna...... :lol: :lol:

És végül, de nem utoljára az ikres kismamik!!!
Lucia!
Ne hülyéskedj!!!1 babóval is dolog "elbánni", nemhogy 2-vel!!!!!!!!Főleg ahogy hallom, milyen kis elevenek!!Annyira helyesek a képen! Nekem Zsombor huncut tekintete tetszett, és Luca gyönyörű hajacskája...Nagyon helyesek mindketten, jobb is hoyg nem lehettem ott, tuti megzabáltam volna őket!!!!
És semmit nem változtál!Ugyanolyan szép, és csinos vagy!!!!Gratulálok a kis tündérkékhez mégegyszer!
Nekem eredményhírdetésem pénteken lesz...Kissé izgulok, de eddig nem is jutott eszembe.Ez az utolsó 3 nap, na, ez gyilkos lesz..... :roll: :lol: Próbálok nem gondolni rá, és az esélytelenek nyugalmával indulni...Remélem tényleg jó volt ez a kis túlstimu(vagyis még mindig jó, mert még mindig van, csak már nem okoz panaszt.....kopp-kopp, lekopogom) :lol: Puszi Nektek!!

És végül de nem utoljára Lippa!!
Húúúúú, azt a vékonyságot!!!!!!!!Nos, Lucia, és Te vagy számomra a minta....Nagyon csinos vagy TE is, és a kis hisztipisztijeid....!!!Egyszerűen tündérek!!!Nem is tudok mit mondani rájuk, de szavakkal nem is lehet elmondani!Remélem jövőre én is láthatom őket(vagyis a következő talin)

Nagyon boldog fejlődést, és jó egyészséget kívánok minden kisbabának, minden pocaklakónak, és az egész családjuknak!!!Sajnos nem voltam ott, amit nagyon bánok, de jövőre nem menekültök, és gyermekeitek sem!!!!! :roll: :lol: :lol: Puszi mindenkinek, és lehet hamarosan találkozunk!!!!!! :wink: :lol:

Kissé hosszú lettem, és remélem senkit nem hagytam ki!!!
Vendég

Mamm!
Nagyon köszönöm!!!
3 nap, és kiderül! Ma még megpróbálom lekötni magam, holnap egy hosszabb autótúrát szervezünk,és akkor scak a csütörtökön kellene túlélnem....Lehet akkor befordulok, tavaly is előtte nap hülyültem meg...Kerestem tüneteket, és ha nem volt, hisztiztem.... :roll: :roll: Tudok én ám olyat is! :lol: :lol: Puszi Neked is!!!
Vendég

Lucia!
Édes vagy!Már alig várom,hogy kibújjanak!Inkább kinn ugráljanak a vesémen,mint benn!
Gica!
Hát inkább eleven legyen mindkettő babám,mint sarokban ülős!De jó,hogy mindent rendben talált a doki nálatok!Tényleg itt a finish!Bibike!
Nagyon ari!
Sharon!
Sok pihi és ne bánd a piercinget!Várom a képet!
Manda!
De jó,drukk a kezdéshez!
Kriszti!
köszönöm a szép szavakat!
Örülök,hogy itthon vagy és nem olyan nagy a baj!Pihi ezerrel!Zsókuci!
Itt van az öcsém és pihi is van,de inkább vele foglalkozom!
Mamm!
Kb. ekkor múlt el nekem is a feszülés,mert szerintem elhagytam a puregont!A nagysága megmaradt!A poci puffadás az sajna normális,mert renyhébb a bélmozgás!

Tudjátok milyen jót bűnöztem este?????Ittam Radler sört!Pedig én gyűlölöm a sört,de ez olyan volt,mint a traubiszóda és csak 1%-os az alkohol tartalma!Jól ki is babráltam magammal,mert éjjel óránként volt pisijárat!
Vendég

Bibibke!

Tündéri a kiscsaj :lol: képeket még még még :wink:

Judit

jucicuki

sziasztok Kismamik! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Zsókuci, Lucia,

Megvagyunk köszönjük, drágák vagytok, hogy gondoltok ránk. :D Már nagyon rossz ez az állandó pihi. Egyedüli "kikapcsolódásom" lassan már csak az amikor dokihoz v. védőnőhöz megyek, de most a héten extraként fogidoki is lesz. Hurrá! Na jó nem akarok negatívnak tűnni! :wink:
Lucia, a bébikkel már én is megbeszéltem, hogy a nővéremnek (nov.13-án) névnapi ajándéknak pont jók lesznek úgy is Ő lenne az egyik lány keresztanyja. Remélem szót fogadnak és addig nem bújnak elő!
Zsókuci, méhszájvizsgálatra sajnos minden héten mennem kell. Most csütörtökön megyek ha benn lesz a doki. Remélem nem puhult a méhszáj, mert akkor sajnos még műtét is lehet belőle.

Mamm,
Nekem már rég nem feszül a mellem; szerintem Neked is hamarosan jobb lesz. Viszont a hasam, az néha nálam is elég ilyesztő; pont olyan érzés ahogy Te is írtad mintha mindjárt szétpukkanna. Nálam ez főleg esténként van, de akkor már nem jó sem feküdni, sem ülni jobb minél hamarabb aludni.

Share,
Nagyon édes a kis legénykéd olyan hihetetlen, hogy már ekkora. :D

Bibike,
Utólag is Boldog Névnapot a kis Bettinának! :D

Kriszti,
Nagyon drukkolok Neked! Különben én is túlstimus voltam most, hogy a lányok fogantak!

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Bibike!Tündéri a kicsike!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar drága!!!

Ma vagy afp-n???vagy holnap mész??? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kismamik :!:

Döntöttem,nem csinálom meg pénteken a tesztet :roll: :!: Majd hétfőn a bmc-ben :!:

Jól döntöttem szerintetek :?: :!: :roll: :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, szerintem helyes a döntés :lol:
Megy a drukk!!!

Krisztike :oops: Köszönöm a kedvességed, és átadom a lányomnak, mert ha formásnak látsz, azt csakis az én pocaklakó lánykámnak köszönhetem :lol:
Imádom ezt a pocis állapotot, és csak ezért nem várom még a végét :oops:
Nagyon drukkolok nektek is, kitartás péntekig! Tudom, ilyenkor ez már a legnehezebb :roll:
A legutolsó beültinél pénteken még bőgtem, hogy ez sincs meg, aztán hétfőn mégis...Sosem felejtem el azt a napot!
Úgyhogy nyugiiiiiiii!!!!!!!

Benszikém, sörözgetünk? :lol: :wink:
Nagyon helyes, élvezzük az életet :wink:

Kismoni, én is megbeszéltem a lánykámmal, hogy október elsején bújjon ki, mert anyának addig még sok dolga van. Remélem, ez a módszer mindenkinél beválik.

Mostanában minden helyen azt olvasom, hogy azén "koromban" már illik összekészíteni a kórházi csomagot.. :roll: :shock:
Hát hol vagyok én még attól....vagy nem?

Bibarci, drukk az afp-hez!

Mi lehet Lexivel?

Juci, keveset írsz mostanában magatokról. Mi újság veletek?

KépKép
naposoldal

Naposoldal :!:

Köszike ,drága vagy :!: Nekem a 30 héttől már össze volt rakva a csomagom :!: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Naposoldal :!:

Köszike ,drága vagy :!: Nekem a 30 héttől már össze volt rakva a csomagom :!: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Krisztikém, köszi a bókot, utólagosan is NAGYON BOLDOG névnapot kívánok neked!!! És hajrá, hajrá, mindjárt itt az eredményhirdetés, húú, nagyon izgulok ám érted! :wink: csuriban lesz a kezem egész péntek délelőtt :wink:

Bibike, boldog névnapot a legkisebb picurkának is, ennivaló a kiscsajszi :lol:

Sharon, örülök, hogy már szülésznőt is sikerült választanod.Én még nem tartok itt,nem is tudom,hogy válasszak-e, vagy jó ez így, majd lesz aki lesz...Hogy van a pocid?Növöget már?

Lányok, meglett a pénteki vércukor eredményem.Az éhgyomorra levett 4 egész valamennyi, ez tök normál.Viszont, a kétórás, a lötty utáni 10 egész fölött van.Úgy tudom, 7,8 fölötti már kórosnak suzámít.Ti mit tudtok erről?És aceton van a vizeletemben, az mit jelenthez?Mert nekem fogalmam nincs, és csak 27-én megyek dokihoz.....
megköszönném,ha felhomályosítana valaki mekkora a gáz...

puszi

Numa

Kép
numato

Numa!
Hát sajna ehhez nem tudok mit szólni,de hívd fel a védőnénit vagy a házidokidat!Ők biztos tudnak segíteni4
Nyunyi!
Szerintem ügyi vagy ha kibírod hétfőig!
Kismoni!
minden héten méhszájvizsgálat?Nekem a rendes 3hetenkénti kontrollnál van de majd asszem a 25.héttől kéthetente lesz!
Napcsi!
Csak kb.1dl-t nyomtam le,de magamon is meglepődtem,hogy ízlett!Fincsi volt!Köze nem volt a sörhöz!Olyan mint a gyümölcsös pezsgő!LGT????????Menjél pokróccal és élvezkedj helyettünk is!
Vendég

Numato :!:
Az origoban van egy kereső!!!!Írd oda bele kisbetüvel hogy :aceton a vizeletben ,Bead egy csomo találatot ahol le van írva mitől van!!!!!!!! :!: :!: :!: Jó keresgélést!remélem minden rendben lesz!!!És van!Puszika :wink: :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszike!
Igérem ügyes leszek!!!És kibiróm!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
megvolt az afp,csütörtökön kell teliznem :oops: :oops: na ne már,nem tudjuk meg a jó hirt pénteken???te egy hős vagy :P :P

Bibike
tündéri a kis pomponos :P :P

Krisztikém
mi is sajnáljuk hogy nem voltál ott :oops: :oops: de majd jövöre babával :P :P

Numa
én sem tudom,remélem nem lesz terhességi cukrod :oops: :oops:

Napcsi
bizony azt a pakkot már össze kell pakolnod,biztos ami biztos :oops: :oops: képzeld mennyi minden fog hiányozni ha az uraddal pakoltatod össze :P :P

Benszi
sörözgetés??? :P :P na majd jövöre jól becsipünk /no nem sörtöl/ :P :P :P

Mamm
mellfeszülés nekem nem volt,bár jó pár számot nött :P :P a hasad meg csak nőljön,az a dolga :P :P

bibar

Bibar!!!!

Akkor ,szurkolok neked csütörtökön!!!Hánykor kell csörizned??? :wink: Nem vagyok hős,de azért köszi!!!! :lol: :lol: :lol: Hétfön lesz a nagy nap!!!Remélem nagy lesz! :oops: :roll: :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
nagy lesz :P :P :P majd csak este kell telefonálnom,de azt mondta a dokim hogy nem biztos hogy meglesz az eredmény :oops: :oops: de nem baj,én úgyis tudom hogy minden rendben a kis Olivérrel :P :P

bibar

Napcsi!

Megvagyunk, csak mostanában olyan lusti lettem :lol:
Ma háromkor keltünk :shock: így kicsit kómás vagyok, nem tudom mi volt a csajokkal.
Unokatesóm vasárnap este óta itt van, festi a falat, már alakul, nagyon szép lesz :lol:
Csütörtök reggel indulunk Zsóry-fürdőre a sztepp táborba, már nagyon várom, de azért utánanéztem az egri kórháznak :oops: .
Vasárnap már jövünk is haza :cry: , Pesten be szeretnék nézni a Baby Outlet-be hazafelé, hátha sikerül pár hiányzó dolgot beszereznünk.
Holnap reggel jön a védőnéni a terheléses cukrot levenni, már gyűjtöm neki a kérdéseket.
Nektek a védőnőtök adott ilyen Felicitas-os magazint, amiben lévő kuponra a hatodik hónap után fel lehet venni egy baba-mama csomagot?
Én a tornán hallottam róla a csajoktól, holnap ezt is "leverem" a védőnénin.

Egyébként még mindig imádok állapotos lenni :lol: bár kezdem érezni a kellemetlenségeket is, de lényeg, hogy a csajokkal minden ok legyen.
15-én megyünk dokihoz, remélem még zárt lesz a méhszáj és minden rendben lesz.

Puszi!

Judit

jucicuki

Bibar!

remélem!!! :roll: :wink:

Biztos jól van Olika,ha te igy érzed!!!! :wink: :wink: :wink:Hanyadikára vagy kiírva????

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Hát, Bibarci elszalad az, hamarabb, mint gondolnád. De tényleg.
Én még mindig nem akarom elhinni, hogy csomagolnom kéne...
Én még csak azt kezdem felfogni, hogy terhes vagyok...
Akkor hogy közeledhetne a vége?

De abban igazad van, hogy az uram csomagolása érdekes lenne :lol: Ennek még a gondolatán is röhögnöm kellett. Talán ismered?
Én is úgy voltam vele különben, mint te, hogy nemigen izgultam az afp miatt, hiszen minden rendben kell legyen, és kész :wink:

Húúú, Juci, de jó hogy mentek.. :D
Nekem is még mindig olyan mehetnékem van, közbe meg be kell látnom, hogy napról napra hamarabb elfáradok.
Én még az első találkozás alkalmával kaptam a védőnőtől Felicitas könyvet, és már ki is vátottam a csomagot.
Szólj csak neki, biztos csak elfelejtette, hisz az jár mindenkinek.

Háááát, Benszi, mint a mellékelt ábra is mutatja, csak gondolatban LGT -zek 8)
Ma annyira kidőltem, hogy nem is kívánja egy porcikám se a tömeget, vagy koncertet. Alig vátram, hogy a gép elé üljek. :oops:

KépKép
naposoldal

Bibar!

Nekem decemberi a Lackó! :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja, Gica, a szülésfelkészítőre sem jutottam el :oops:
De ezt gondolom, észrevetted a meg nem érkezett sms-ből.
Remélem, jövő héten sikerül elmennem :roll:
Gondolom, te már összecsomagoltál :roll:
Miket kéne rakni abba a tatyóba?
Csak hogy elgondolkozzam rajta....

KépKép
naposoldal

JÓCAKÁT KISMAMIK!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jaj, csajok köszönöm a drukkokat, nem írom le külön mindenkinek, mert annyira aranyosak voltatok, hogy kész vagyok!!!
A szombati és hétfői tali olyan sok poz.erőt adott, annyira jó, ma a munkahelyen is olyan volt, mintha nem is ott lennék, hanem valahol más univerzumban!
Szóval, nem tudom, értitek-e amit írni akarok!!!

Puszilok Mindenkit!
A babák egyre gyönyörübbek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Juci!
Igen, Felicitas csomag jár. Nem kaptál a várandósságal kapcsolatos kis brossúrát? Abban van benne a kupon, amit ki lehet váltani. Valójában 2 dolog van benne szerintem, ami hasznos egy aventes cumisüveg és egy játszócumi.

Napocska!
Képzeld a telefonom egész nap le volt fagyva, amit én észre sem vettem. Apa tiszta izgatott volt, mert állandóan azt "mondta" neki, hogy nem kapcsolható. Így, ha még írtál volna, akkor sem kaptam volna meg az üzid. :oops: Most örülök, hogy végül Te is úgy döntöttél, hogy nem indulsz el.

Hát, öööö én még csak félig pakoltam össze... :oops: Csak nehogy megjárjam. Mondjuk a gyerekekkel való megbeszélés szerint még szeptember eleje a születésük időpontja, úgyhogy van még idő...
Hogy mit kellenne vinni?
A Péterfy honlapján van egy ismertető,hogy ők mit kérnek.
Ilyesmi, hogy köntös, 2 papucs (1 a zuhihoz, 1 a mászkáláshoz), gombos hálóing, bugyik, tena betét, tisztasági felszerelés, kéztörlő, törölköző, evőeszköz,tányér, bögre stb. A gyerekeknek nem kell semmi, csak a hazamenetelhez a ruhácskájuk és pelus. De mégnéhány dolog biztos van, ami most nem jutott eszembe. Már többször összeirkáltam, csak még nem raktam össze. Majd egy bőröndnyi cucc...

Kismoni!
REmélem minden rendben lesz a méhszájjal! Tessék csak nyugodtan pihizni!

Lucia!
Húha, jövő héten töltjük a 34. hetet. Nagyon izgi.... Anyukám szerint 20-a körül már jönnek, de én szept elejére számítok. No, majd meglátjuk, hogy döntenek a gyerkőcök... :wink:

Krisztike!
Megy a drukk péntekre!!!!!

Lexi!
?????

Numa!
A cukor mintha 7,9-ig jó lenne, de az aceton nem tudom mi lehet... :roll: Fel kellene keresned minél hamarabb a dokid szerintem, vagy a házidokid, de akár a védőnénit.

Bibike!
Nagyon édes... :?

Pusz
Gica

Kép
gica1

Numato:
Kérdezd Krisztit a laborról, ő is lehet tudja, tudod ő nővérke. :D

Én sem kaptam olyan bónt amit be lehet váltani a Várandós csomagra. :? Van aki kap, van aki nem? Én ezt nem értem.
Pedig mi a munkahelyünkön adunk ilyet kismamiknak, mi is beváltóhely vagyunk.

Bibar:
A másik topikra írtam, hogy nagyon tetszik a felsőd, amiben a talin voltál. Honnan szerezted? Vagy varrattad? Vagy legalább segíts hol lehet ilyesmiket venni? Köszönöm.

Velem egyébként minden oké volt ma az UH-n, holnap rakok fel képeket.
Vendég

Sziasztok. :)

Gyors leszek!

Kész a klipp :!: :lol: :lol:
Feltöltöm oda ahova a képeket. Kérlek nézzétek meg, szeretném majd youtube-ra is felrakni úgy, hogy Babatali.
Szóljon akinek nem tetszik az ötlet, és ott volt.

Pusz

chesti

Krisztike drága,annyira szépen szóltál Mindenkihez teljesen meghatódtam(látom dolgoznak azok a hormonok :wink: )!Köszönöm a bókot,nagyon aranyos vagy.Én is nagyon örültem volna,ha végre személyesen is megismerhetlek,de ami késik nem múlik :wink: .Nekem is az utolsó pár nap volt a legszörnyűbb az eredményhirdetésig,kitartás szorítok Nektek nagyon-nagyon!!!!

Benszi egészségedre :D !

Nyunyi szerintem is jól döntöttél,drukkolok hétfőre :wink: !

Numa szerintem is hívd fel az orvost vagy a védőnőt ne várj 27-ig!

Bibar drukkolok én is az Afp-hez,de én is biztos vagyok benne,hogy úgy van ahogy írtad :wink: !

Napcsi én úgy tudom,hogy 36.héttől mondják a pakkot,de biztos ami biztos.Én is elkezdtem már a 30.hét környékén(ikreknél azért más a helyzet )mindig beledobtam ami eszembe jutott,aztán a végén szelektálhattam,mert 2 bőrönd is kevés lett volna hozzá annyi hülyeséget beleraktam :lol: .Nagyjából azok kellenek amiket Gica írt,ha baba-mama szobában leszel pelus és popsitörlő is kell(legalábbis a Jánosban kellett).

Juci ha kész lesz a szoba kérünk szépen képet róla!Jó pihit Nektek !

Gica azért szép lassan neki állhatsz,eláll az ott szeptemberig :wink: !

Nagyon sokat gondolok Lexiékre,hogy mi lehet Velük,továbbra is nagyon szorítok Nekik és imádkozom Értük!Krisztike,Zsókuci ha v.mit megtudtok Róluk és publikus kérlek írjátok meg nekünk!

Képzeljétek tegnap a játszón volt egy kis balesetünk,amíg én a Petra után rohantam mert nekiindult a motorral,addig Lilla szívem leesett egy korlátról :shock: !Szerencsére nem volt magas,de édes kis szívemnek csupa homok volt az egész arca és felrepedt egy kicsit az orra alatt,de hál'Istennek nagy baj nem történt.Én ha egyedül vagyok Velük,direkt nem viszek motort,mert nem tudok kétfelé szakadni,de hát a játszón,mindig van gyerek,akitől elcsaklizzák :roll: .

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Chesti várom a klippet :D !

Estrella ,de jó várjuk a képeket!Ez most a genetikai vizsgálat volt ?

lippa

Sziasztok Joci vagyok, Brigi férje.
Megkért, hogy tegyek fel képeket a lányokról.

Íme a Mi angyalkáink:
Barbi
és
Brigi
Kép

Kép
brigii

Numato, beszélj az orvosoddal. :!: :!: :!:

A 10 mmol/l-es cukor tényleg magas. Terhességi diabetest jelent. Az aceton is emiatt van a vizeletedben. Bár aceton normális vércukorszint mellett is lehet a vizeletben, főleg éhwezéskor, önmagában nem jelent semmit. Így együtt azonban a cukorbetegségre utal. Első körben diéta, aztán jön a 160 g napi szénhidrát. Erről sajnos tudok bővebben is, én is végigcsináltam, remek receptjeim is vannak. Remélhetőleg megúszod inzulin nélkül, elég lesz a diéta is.

Vedd komolyan, a babák miatt!!!!!!!!! A vércukorszint soha ne kerüljön 8 mmol/liter fölé!!!! A szigorúbbaknál 7 a határ.

Azért lennének kérdéseim: Mennyi szénhidráttartalmú löttyöt ittál? 75 g vagy 100 g? Ha gondolod a többit leírom priviben, a fene enné meg, korábbi életemben belgyógyász voltam. :( :(

Na puszi, vigyázz a babákra!
Lucia

UI: Kismoni hajrá november 13! Ezek szerint Szilvia a tesód. :)

Kép
lucia1

Fent van a klipp, lehet tölteni. :lol: :lol:

chesti

Brigi és Joci:

GRATULÁLOK MÉGEGYSZER EHHEZ A KÉT ÉDES CSAJSZIHOZ, IGAZÁN GYÖNYÖRŰEK ÉS MENNYIRE NEM EGYFORMÁK
. :D
Vendég

Numato!!! 7-7,8-ig már diétát javasolnak, de 7,8 fölött már cukorbetegségről van szó, amit a vizelet aceton is jelez. Mindenképpen menj el orvoshoz, ne várj huszonnemtudoménmeddig. Neked sem jó a magas cukor, pláne nem a babának és addig is amíg eljutsz az orvoshoz fogd vissza a szénhidrátot (kenyér, tészta, üdítő, cukor, csoki stb.). Ügyes legyél!
gombahölgy

Kedves Joci!

Igazán büszkék lehettek a csajokra, csodaszépek :!:

Briginek sok puszi!

Judit

jucicuki

Szép Jó reggelt Kismamik!!!!

Lippa !Köszike a drukkot!!!

Brigi és Joci!!!!GRATULA a Kistündérekhez!!!!!!!!!!!!!!Gyönyőrüek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?