Most mindent emlékezetből:
Monyó, a 90 napos diéta az egyik legegészségtelenebb! 1 nap szénhidrát, 1 nap keményítő (ami lényegében ua.). Nekünk, IR-eseknek pedig eleve vigyázni kell a Ch-ra! Lehetőleg úgy kell étkezni, hogy legyen ch, de legyen pl. fehérje is. Ha pl. megeszel egy péksütit semmi nélkül, akkor azt a szervezeted gyorsan lebontja, a vércukrod hirtelen magas lesz, inzulin jön, de nem elég ahhoz, hogy mindet bepakolja a sejtekbe, ezért jön még egy adag inzulin, ami viszont minimalizálja a vércukrod. Ennek hatására leszel rosszul, jobb esetben majd éhen halsz, és az ösztöneid gyorsan felszívódó CH-s ételhez irányítnak. A folyamat kezdődik előlről. Mindeközben a hasnyálmirigyed csak dolgozik, és dolgozik, majd egy szép napon megunja, és nem termel többet inzulint.
Mindehez hozzájön az is, hogy a 90 napossal nagyon nagy sikereket lehet elérni, de a szevezeted 3 hónapon keresztül nem kapja meg minden nap azt, amire szüksége van, ezért amikor visszaállsz, minden bevitt tápanyagot eltárol. Így könyebb a visszahízás. Másrészt a bélrendszerre is káros hatásal van.
A Lafiék általkövetett diéta lényege az, amit pcosoknak (IReseknek) javasolnak, mindent mértékkel. Így a cukor nem emelkedik meg hirtelen, emiatt az inzulin szint se ugrándozik. Sokkal egészségesebb. És lehet, hogy lassúbb, de eredményesebb! A met adagod tényleg elég kevés. Nem tunál 500mg-o kiszerelést venni? Azt lehetne negyedelni (én pl úgy kezdtem; lassan óvatosan, kb 6 hét volt, mire eljutottam a 3X500mg-hoz). És az is nagyon számít, hogy mit eszel. Nem csak beszedés közben, hanem egész nap. Próbáld ki úgy, hogy semmi péksütemény (kenyér), semmi cukor. Husi és zöldség. Sok sikert!
Hajni, nem semmi! Tényleg kéne írnotok, lehet, hogy a Kamarának is érdemes lenne. Mi ő? Távgyógyító???
Bee, de jó! Akkor most már megnyugodhatsz!
Norka, grat Boginak! Különleges egy lány!
F1 - anno én is nagy rajongó voltam, mostanában néha ott ragadok, de csakis vasárnap. És Norka, igen, éljen Damon Hill!
Schumi őstehetség, de sok mindent megengedett magának, és Rambóka, nem csak Barichello járt rosszul, Irvine jobban háttérbe volt szorítva!!!
A mostaniaknak csak nevét ismerem (már akinek), de látás alapján Alonso szimpi.
Megyek csicsikálni! Jó éjt nektek is!