Új privát üzeneted érkezett!

Ja és Léni sem!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Bee, szép kis sztori, hallod!!!!!!!!!De akkor végre megnyugodtál.
Nos, a kilóim száma nem publikus, de asszem akkor nem lógok ki a sorból azok közül, akik 25-30 kilót fogytak. :oops:
Vendég

Sziasztok!

rambóka: hát mekk elekről tudnék mit mesélni..... A lényeg, hogy ő volt az a magándokker, aki azt mondta hogy nincs pcos-m és stimuzott a clostival eszeveszettül, értelmetlenül, meg szuratott a choragonnal. Neki köszönhetem a petefészeknagyobbodást, meg azt hogy majdnem leállt a petefészkem termelése, ha én nem kapcsolok időben és adom be a derekam az újabb dokikeresgélésbe és lecso tanácsát nem fogadom meg és keresem meg Tűű dokit, akkor most nem is tudom hol lennék. Elgondolkodtam azon, hogy írok neki mélt és leírom, hogy elég car a helyzet és talán emiatt nem reagáltam az ő észnélkül felírt napi 4x1es closti adagjára (sőőt még ezt akarta emelni napi 3x2re).

Szóval ne kerüljön a szemem elé, mert azt nem teszi zsebre az egyszer szent. Ráadásul nem én vagyok egyedül az akit "félrekezelt", hanem egy másik fórumon is van egy csaj, akit ugyanúgy kezelt mint engem. Rájöttünk, hogy mindenkit ugyanúgy kezel, bármi baja is van uazt a gyogyit kapja mindenki. :evil:

Lányok, szerintetek nekem is bevállhat a GI diéta?
Ma bevásároltam és vettem teljes kiörlésű lisztet, bár ezzel kicsit gondban voltam mert volt teljes kiörlésű rozsliszt is. :roll:
Vettünk Wasát, és egy csomó diabetikus cuccost. :oops:
hajni...
Budaörs

lafi: nem mondod, hogy ennyit fogytál???? :shock:
vagy csak én vagyok ennyire debil és nem jól értelmeztem a mondatod? :P :roll:
hajni...
Budaörs

Hajni, nem fogytam ennyit. Úgy értettem, hogy bár a kilóim száma nem publikus, de nem fogok, nem lógok ki a sorból.Vagyis nem vagyok vékony. Én még csak 11 kg-nál járok, terhesség alatt -4 kg ment le.
És igen, használ a GI-diéta sőt!
Vendég

bocsi lafi, akkor tényleg én vagyok a sükebóka. :D

jahaj, de szeretnék én is minimum ennyit fogyni. tavaly július óta +15kg van rajtam és hát lövésem nincs hogy mitől jött föl. vagyis már van mert Tűű dokibácsi felhomályosított. :) de sajna előtte is volt rajtam kb ennyi, szóval nem vagyok én sem vékony, sőőt. bár sokan mondják hogy hülyeség mert nem is vagyok annyi amennyi, de ha nem baj nem árulom el, mert eléggé szégynelem a dolgot.

húúúúú úgy várom a holnapi napot, mert megint mehetek vizitornára. remélem szeptembertől munka mellett is tudok menni és odaérek, és lehet nem csak keddneként fogok járni, hanem csütörtökön. Ez nekem nagyon bevállt, merthát a vízben nagy energiát kell kifejteni, de marhára nem érzi az ember, csak mikor ki kell jönni a vízből. :lol:
Én ettől és norbitól 13kgt fogytam anno, csak sajna visszajött mert anyagi okok miatt nem tudtam menni. :(

No de majd most! :wink:
hajni...
Budaörs

Csakegy sztem sem stimmel valami itt a terhességi diab. téma körül. orvosok vagy túlspirázzák, vagy maguk se tudják mi és mennyi a jó.

csakegy én is ilyen voltam met előtt, nem az evés kötötte le az életem és az időm felét!! :twisted: ma ha elmegyek itthonról valahova mint egy újszülöttnek, vinnem kell magamnak ebédet, vagy haza kell jönnöm ebédelni!! :twisted: épp ma panaszkodtam rambókának. két-három óránként ennem kell. mint egy újszülöttnek. régen szabadon mozoghattam, intézhettem adolgomat, 4-kor ebédeltem, 10-kor reggeliztem, cukrom soha nem esett le...jó nem baj, hogy amet rendszeres evésre szoktat, ennek végülis örülnöm kell.

egész nap eszem és etetek! Johanna és a magam és Domi etetése kitölti az egész napomat, gyakorlatilag másra nem nagyon marad időm! :lol:

Norka tuti hipózok. fasza. rambókával ma séta közben kitaláltuk mi lehet a baj, kaja után fél-egy órával veszem be a metet, lecsökkenti a vércukromat, de kaját nem kap rá a szervezetem...azért xcsináltam így, mert úgy éreztem így nem fogok fosni, és tényleg nem is, de rami megnyugtatott, szedjem csak nyugodtan kaja előtt, akkor sem fogok fosni, nem ettől függ. és tényleg nem. ma már kaja előtt vettem be délután. mondjuk ma is leesett qrvára a vércukrom ebéd után. ájulásszerű alvásba mélyedtem a kanapén ebéd után, szar volt, mert a gyerekekre nem teljes tudatomban figyeltem, és egyedül voltam velük...mondjuk az is lehet nagyon fáradt voltam, Johanna éjjel sokszor kelt, foga jön. de azért remélem elmúlik ez a hülye hipózás.

Bee!!!!!

nagyon örülök, hogy ilyen hamar célbaértek a drukkok!! Bárcsak mindenkinél ilyen gyorsan hatnának!! Hát ennek tényleg nagyon örülök, hogy ilyen jó fordulatot vett a történeted!! de ez megint nem semmi. hogy mik vannak nálunk, mi meg nem történhet.

Kép

Kép
rejo

Hajni!

Nekem telefonon adta meg a "receptet":
2.-6. nap 3X1 :shock: Closty
2. naptól napi 1 Bromo
17.-26. nap 2X1 Utrogestan
Hogy írjam fel magamnak és szedjem, neki meg küldjem el a hőgörbémet emailben!
100%-ra ment, mert a ciklus 2. felében szedendő Utrogestan tutira megdobja a hőt, így ő nyugodtan mondhatta volna, h. van PÉ-m a kezelés hatására! :evil:
Ráadásul mindezt UH követés nélkül!!!!
Ragyákra meg lediktált vmi olyan kotyvalékot, amit a bőrgyógyásszal kellett volna feliratnom, de az szegény majdnem letette a haját, h. ők ezt már évtizedek óta nem használják, meg szteroid is van benne és azt így babára gyúrva talán nem kéne!!!!!!
Úgyhogy nem váltottam ki.
Írtam privit neked! (Nektek lehet lépni, nekem nem! :evil:)

rambóka

Rejo!

Az nem hypo volt! Szerintem ezt a hirtelen jött esőt érezted! Én is majd meghaltam!

rambóka

rambóka ment a privi, bocsi kicsit hosszú lett. :roll:

lányok más is van aki ismeri személyesen is mekkeleket?
hajni...
Budaörs

Bee,
a mettől semmi bajom egyenlőre. Néha nagyon gyorsan kell wc-re mennem, de még azt nem sikrült kitapasztalni, hogy mitől. Eddig 1,5 kilót sikerült fogyni egy hónap alatt, úgy, hogy sokat nem tettem érte, de most már lehet, hogy nem ártana. Nekem főleg a mozgás hiányzik az életemből. Vagyis egész nap úton vagyunk Lilivel, de az csak séta.

Valahogy sokkal jobb volt Lili előtt, mikor ugyan kaptam metet, de csak úgy, hogy "ez jó szokott lenni". Nem mondták, hogy valami bajom lenne, stb. Most már tudom, miért szedem, és sokkal több dolgon parázom, főleg így, hogy még elég tájékozatlan vagyok a témában.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

F1 rajongók népes tábora gyűlt itt fel. :D
Én nem vagyok rajongó semmilyen szinten, nekem full mindegy hogy ki nyer vagy ki nem. Sajna itthon nincs RTL Klubunk sem (völgyben lakunk és nem műk) uh nem tudom nézni a futamokat sem. Megvallom őszintén hogy csak kint tanultam meg hogy a Ferrarival Kimi és Massa megy, még a Mclarennel Alonso és Hamilton. :oops:

Rambóka!

Ha Arra a Tibire gondolsz, akkor tudom ki az a Tibi. :D
Biztosan ismerem a tesódat, mi rallyesok nem vagyunk Pécsen annyian hogy ne ismerjük egymást. :wink:
Szerintem aki kijár rallyekra az nem csak azért megy, hogy percenként 20 mpre lásson egy autót elmenni. Ez egy életforma. A mi életünk, többek közt e körül is forog.
Megmagyarázhatatlan, de nekünk csak így jó élni hogy megyük versenyekre. Hogy ott vannak a színes, hangos, jószagú, gyors autók, az erdő, a barátok. Szóval ez nem csak arról a 20 mpről szól amég átsuhan előtted a versenyautó. :D Nekem ez a szerelem olyan 5 éves korom körül kezdődött és azóta nem is múlt el. Akikre akkor még kislányként "istenként" tekintettem, most -bátran mondhatom- a barátaim. Ezért érdemes csinálni. :lol:

A pénteki tali nekem annyira nem jó.
Jön hozzánk a Párom lánya és nem akarom őket megvárakoztatni. Pénteken a Férjem egyébként is előbb végez és már ezer éve nem volt nálunk Kata, nem lenne képem így lelépni. Haza meg csak egyszerre tudunk hazamenni.
A csütörtök viszont jó lenne. 3-ig meló és utána tulképpen ráérek.
DE! Csak miattam ne változtassatok az időponton!!!! Majd megyek legközelebb ha most nem jön össze. :wink:

GI diétás vacsi: grízpapi kakaóval. Záporozhatnak a fejemre a kövek. :lol:

Pussz!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Mekkeleket személyesen nem ismerem, de egy kiskanál vízbe bele tudnám fojtogatni azt a hülye önelégült fejét! :evil: :evil: :evil:

Leveleztem vele, sajnos! Hasztalan...

Forma-1: kamaszkoromban, amikor még apám élt, nézhettem Mogyoródon az elsuhanó bőgőmasinákat. háááát. Én leragadtam Prostnál meg Sennánál meg Hillnél. Szerintem azok szebb idők voltak (és szomorúbbak, veszélyesebbek). Schumika már akkor sem ismert tiszteletet a pályán. :roll: Mi csak úgy hívtuk: a görény. :lol: Tudása nem kétséges.

Hát most csak ennyire futotta tőlem.

Bogi ma 14 hónaposan végképp elkezdett járni, nagyot és sokat. Szókincse: a cicán és kakán túl baba, kocka :shock: , ház, papa, tessék, köszi, Féji (Félix kutyánk), büdös. Hát nem egy sztenderd. :shock: És bal kézzel fog.

Lona, EstCard ügyében visszaszóltak már neked?? Na mindjárt írok privit.

Jóéjt!
Vendég

norka: neked is clostikúra ezerrel uh nélkül, bromoval, utroval meg esetleg choragonnal és hőgörbével????

nem írnál pü-t, hogy mi volt? :?:
hajni...
Budaörs

fáj a hasim, most vagy most van pé-m vagy meg fog jönni.

Szerintetek ha királyul hólyagosra égtem a napocskától, akkor az ébredési hőm lehet fals, merthogy lehet höemelkedésem volt a leégés miatt?????? :roll: azért kérdem mert a fertitől kaptam pé-t a 11.napon de pont aznap égtem le és most kezdek helyrejönni a 20.ciklusnapomon.már nem vagyok piros,hólyagos, mert lehámlottam és megnyugodott a bőröm.
hajni...
Budaörs

Most mindent emlékezetből:

Monyó, a 90 napos diéta az egyik legegészségtelenebb! 1 nap szénhidrát, 1 nap keményítő (ami lényegében ua.). Nekünk, IR-eseknek pedig eleve vigyázni kell a Ch-ra! Lehetőleg úgy kell étkezni, hogy legyen ch, de legyen pl. fehérje is. Ha pl. megeszel egy péksütit semmi nélkül, akkor azt a szervezeted gyorsan lebontja, a vércukrod hirtelen magas lesz, inzulin jön, de nem elég ahhoz, hogy mindet bepakolja a sejtekbe, ezért jön még egy adag inzulin, ami viszont minimalizálja a vércukrod. Ennek hatására leszel rosszul, jobb esetben majd éhen halsz, és az ösztöneid gyorsan felszívódó CH-s ételhez irányítnak. A folyamat kezdődik előlről. Mindeközben a hasnyálmirigyed csak dolgozik, és dolgozik, majd egy szép napon megunja, és nem termel többet inzulint.
Mindehez hozzájön az is, hogy a 90 napossal nagyon nagy sikereket lehet elérni, de a szevezeted 3 hónapon keresztül nem kapja meg minden nap azt, amire szüksége van, ezért amikor visszaállsz, minden bevitt tápanyagot eltárol. Így könyebb a visszahízás. Másrészt a bélrendszerre is káros hatásal van.
A Lafiék általkövetett diéta lényege az, amit pcosoknak (IReseknek) javasolnak, mindent mértékkel. Így a cukor nem emelkedik meg hirtelen, emiatt az inzulin szint se ugrándozik. Sokkal egészségesebb. És lehet, hogy lassúbb, de eredményesebb! A met adagod tényleg elég kevés. Nem tunál 500mg-o kiszerelést venni? Azt lehetne negyedelni (én pl úgy kezdtem; lassan óvatosan, kb 6 hét volt, mire eljutottam a 3X500mg-hoz). És az is nagyon számít, hogy mit eszel. Nem csak beszedés közben, hanem egész nap. Próbáld ki úgy, hogy semmi péksütemény (kenyér), semmi cukor. Husi és zöldség. Sok sikert!

Hajni, nem semmi! Tényleg kéne írnotok, lehet, hogy a Kamarának is érdemes lenne. Mi ő? Távgyógyító???

Bee, de jó! Akkor most már megnyugodhatsz! :)

Norka, grat Boginak! Különleges egy lány!

F1 - anno én is nagy rajongó voltam, mostanában néha ott ragadok, de csakis vasárnap. És Norka, igen, éljen Damon Hill!
Schumi őstehetség, de sok mindent megengedett magának, és Rambóka, nem csak Barichello járt rosszul, Irvine jobban háttérbe volt szorítva!!!
A mostaniaknak csak nevét ismerem (már akinek), de látás alapján Alonso szimpi. :)

Megyek csicsikálni! Jó éjt nektek is!

Kép
mamint

Sziasztok!

Ne hari, h nem olvasok most vissza, de nem túl sok időm van.
Segítenétek?
A gondom az az, h nekem ilyen hosszúra nem szokott nyúlni a ciklusom.... msot mi tévő legyek???
Mikor menjek a dokkeremhez Norcolutért? (egyébként azt csak nőgyogyi írja fel?)

Köszike!

babszika

Babszi, hát lassan-lassan ezen a héten. Bár nem dolgozik, szabin van, szóval jövő kedden, vagy ma.
Mivel nem lesz baba mostanában,én nem erőlködnék a ciklussal.....aztán megjön szépen és kérj 3.cn. vért!!!
Vendég

Sziasztok!

Most olvastam a hőmérős topikban az egyik lánytól, hogy sikertelen inszem után vannak (vagy mi), nem értik miért nem sikerült, kapkodnak mindenhez, mert a hormonjai elvileg jók. Az eredményein ott áll szépen leírva a policisztás ovarium, erre aszonta neki a doki amikor rákérdezett hogy mi ez, hogy a PCO NEM BETEGSÉG!!!!! :evil:
Aggggrrrr.................. még hogy nem betegség?! :evil: :evil:

Írtam neki hogy ugorjon be ide.

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Lafi!
:shock: :? Hát, ma tuti nem megy.... munka.... :(
Na jó, akkor majd kitalálok vmit. :roll:

babszika

Éjszaka belémvillant, hogy mit is mondott a nőgyógyászom amikor látta a hormoneredményeimet, és felírta a metet. Szó szerint azt, hogy menjek vissza, amikor fogyóban van, majd meglátjuk, hogy hogy érzem magam tőle, milyen a közérzetem, javul-e, aztán még lehet, hogy felír még egy adagot, vagy ad olyat, amitől peteérésem lesz.
Hát ez így nem lesz jó!!!!!!!!!!!!!!! 100 szem mettel mehetek a sóhivatalba.
Na mindegy, Lili előttről még van 30 szemem, az jó lesz vésztartaléknak (akkor is 170 szemig jutottam, aztán terhesség, aztán elfeleljtve idáig), de ha jól számolom, mielőtt elfogyna, már eljutok endokrinológushoz.

Egyébként majdnem biztos vagyok benne, hogy van peteérésem, és nem kell stimulálni. Félidő tájékán a spontán peteérést is lehet UH-val követni, nem? Inkább megkérem, hogy nézzük meg előbb, van-e spontán... 37 napos ciklus volt eddig a leghosszabb, két havonta normális 29 napos, és egy 37 naposban lettem terhes. Abszolút laikusként azért szerintem peteérés szempontjából ez nem olyan rossz, nem????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tegnap este még azon elmélkedtünk a férjemmel, hogy ugye mikor Lilivel voltam terhes, akkor nem tudtam, hogy PCOS-om van, nem mondta senki, és teljes nyugalommal, minden diéta, vagy különösebb odafigyelés nélkül (vagyis a vércsoportomra nyomult mindenki :D ) végigcsináltam a terhességet. Amikor néztek cukrot, vagy terheléses cukrot, az teljesen rendben volt. Na most a férjem erre azt mondta, hogy de emlékezzek vissza, hogy képtelen voltam csokit, vagy sütit, vagy bármi édeset megenni, és ahogy visszagondoltam, tényleg. Lehet, hogy egyszerűen a szervezetem érezte, hogy ezt nem kellene???
Most, hogy majd tudatosan kell rá figyelni, biztos nehezebb lesz.

Még pár napja valamelyikőtök (bocs nem keresek vissza) kérte a születési súly, elhízás... összefüggéshez, hogy írjuk le a tapasztalatokat.
Szóval az én anyukám teljesen normális 3,3 kiló körüli súllyal született, világ életében vékony volt, bár ez nem mérvadó, mert pajzsmirigytúlműködése volt, már ki is vették neki. Én 3,4 kilóval, és mindig is küszködtem súlyproblémákkal, szinte egész életemen át híztam (kiv. fogamzásgátló, terhesség). Lili másik nagymamája nem tudom mekkora súllyal született, most olyan 70 kilós (tehát nem igazán nagy darab) nagymama. Lili 3950-nel, nagy babaként született, viszont most 20 hónaposan tartunka 10,7 kilónál. Csesztettek is érte folyamatosan,hogy nem kétszerezi, meg háromszorozza meg a születési súlyát. De könyörgöm, azért mert nagynak született, a 77 centijéhez miért kellett volna 12 kilósnak lennie egy évesen.... főleg tejallergiásan...mire rájöttek 3-szor fél kilót fogyott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Rambóka,
csak most olvastam a minitalit, napokig nem voltam gépnél. Elvileg jó nekem mind a két nap, de ha az idő ilyen jó marad, elutazunk valahová 1-2 napra - apa a héten van már csak szabin. Tűzzetek ki egy időpontot, ha otthon vagyunk, szívesen eljövök 8) köszi :D

Kép
wandrea

pussz csajok!

jöttem megint egy kicsit nyafogni.

második éjszaka arra ébredek, hogy marja az éhség a gyomromat. pedig van normális vacsi, mint eddig.

ma éjjel ki kellett mennem enni, de olyan fáradt voltam, csak egy pohár tejet volt erőm inni.

még egy nyafim van: mióta metet szedem, sűrűbben kell pisilni járnom, és ez éjszaka zavaró. este van egy soron kívüli pisi, éjszaka közepén, meg hajnalban. marha fárasztó.

más is volt így, csajok?? aztán elmúlt?

Kép

Kép
rejo

Rejo,
nekem nem kell sűrűbben pisilni, éjszaka alszom, vagyis aludnék, ha a lányom és a szomszéd hagyna :D

Tényleg, mi a helyzet a hőmérőzéssel úgy, hogy mondjuk fél 6-kor felébredek a szomszéd ladájára, de ugye nem kelek fel, csak szitkozódom egy nagyot, hogy már megint felkeltett, aztán alszom tovább, mondjuk fél 7-7-ig, ameddig Lili hagy. Én ekkor szoktam mérni. Befolyásolja ezt a fél 6-os ébredés? Akkor azért nem mérem egyébként, mert a csipogásra Lili ébredne fel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Néztem ovulációs tesztet, teljesen egyértelműen egy csíkos. (még 11. napon nem is kellene kettőnek lennie), Úgyhogy most örülök, hogy talán nem olyan magas az LH szintem, hogy bármikor két csíkot produkáljon :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szisztok Lányok!

Én a hőmérős topik lakója vagyok, de a segítségeteket szeretném kérni.
Februárban és májusban volt egy-egy pozití tesztem, de pár napra rá megjött. :cry: Az utolsó mensim május 19-én volt sajnos. Azóta semmi. Terhes nem vagyok.
A dokim csináltatott hormonvizsgálatot július 11-én aminek az eredménye:

FSH 4,3 mIU/ml
LH 10,1 mIU/ml
Öszradiol 148 pmol/l
Prolaktin 177,3 mIU/L
Progeszteron 0,5 nmol/l
Tesztoszteron 1,07 ng/ml

Majd három hétre rá augusztus 01-én is volt hormonvizsgálat
FSH 5,3 mIU/ml
LH 6,5 mIU/ml
Öszradiol 323 pmol/l
Prolaktin 195,8 mIU/L
Progeszteron 0,6 nmol/l
Tesztoszteron 0,86 ng/ml

A dokim csak augusztus végén lesz és nem tudom, hogy ezek az értékek jók e. Félek, hogy a FSH, LH arány rossz.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Az FSH/LH arány valóban rossz, de mivel nem a ciklus 3. napján lett a vér levéve, ezért nem mérvadó a Te esetedben. Az viszont, hogy 3 hét alatt nem volt peteérésed, és ez látszik a progiból, több mint nyugtalanító! A prolaktin is elég magaska, kezelést nem igényelne, de jellemző a pcos-re. Alapos kivizsgálást igényl a dolog, ez biztos!

http://www.pcos.hu/pcos_survey.html

Töltsd ki ezt a tesztet, és ha van esélyed a pcos-re, akkor keress egy olyan dokit, aki ért hozzá. Ha lehet, endokrinológust, a honlapon találsz jó néhány orvost, aki érti a betegség lényegét!

Ez eltarthat egy ideig. Lehet, hogy a dokidat is vizsgáztathatod egy kicsit, az alábbiak szerint, Petrányi doki sorait szoktam ajánlani másoknak is. Ne hagyd magad félre vezetni, csak jó válaszokat fogadj el, semmi mellébeszélés!!!

http://www.pcos.hu/show_question.php?question=456

Bármiben tudunk segíteni, írj bátran!!!
Érdemes a honlapot alaposan átböngészni, hogy tudd Te is, miről is van szó!
Vendég

A korai vetélések is utalnak a pcos-re...... Borzasztó, hogy magadnak kell megkeresni a megoldást, de szokj hozzá, hogy ez innentől sajnos így lesz majd!!!
Hajrá!!!
Vendég

Szakadék!

Köszönöm szépen a válaszodat! Ezeket a cisztákat hüvely uh-val lehet látni? Mert egy hónapja nézték de akkor azt mondták semmi szervi elváltozást nem találtak. Az pedig, hogy nem volt életképes a terhesség lehet attól, hogy a pete nem volt egészségesen érett? Most ez lehet, hogy hülye kérdés de már ez is eszembe jutott. :shock: :oops: megcsináltam a tesztet, és azt írta ki, hogy nem erősen pcos gyanús, de nem elképzelhetetlen.
Köszönöm a segítséget!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szakadék!
Te is ebben a betegségben szenvedsz? Gondolom igen, mert nagyon informált vagy. Sajnálom!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!
Tegnap éjjel hazajöttünk a nyarlásból, mert egy rémálom volt a szállás, még nem volt idő visszaolvasni, csak szeretném megosztani veletek, hogy október 2-ra kaptam időpontot Tűű dokihoz!Pusz, Tücsi
Vendég

Sziasztok!

Rambóka!
Remélem megkaptad az sms-em. :roll: :)

Lili!
Nem tetszik az LH FSH arányod.
Szakadék sok infot elmondott.
Mindenképpen érdemes lenne felkeresned egy jó endokrinológust, aki megfelelő ciklusnapon (2-4) hormonokat néz, megvizsgál, stb. És látni fogjátok, hogy van e gond.

Az, hogy nem láttak cisztákat, az semmit sem jelent. Vagy sz.r a gépük, vagy átsíklanak felette, vagy tényleg nincs. :)

Sok pussz.

Tücsök!
Mesélj mi volt azzal a szállással??? :roll:

Jók legyetek.

A Pécsi topiktalin lélekben ott leszek. :)

(8+0)

Ui.: úúúúgy vááárom a szabit.
Vendég

Kavics!:-)
A szállás: kastélyszállóként lett hirdetve, helyette egy lepukkant izléstelen és koszos kúria volt, nem azt a szobát kaptuk amit lefoglaltunk, de nem szóltunk, úgy voltunk vele, hogy úgy sem leszünk ott sokat mert a környéken akartunk kirándulni... De az üzemeltető pasi egy akkora öntelt bunkó volt, hogy totál kiverte nálunk a biztosítékot, az utolsó csepp a pohárban, mikor este visszamentünk a kúriába, az udvaron várt minket és elkezdett ordítozni, hogy hogy képzeljük azt hogy most megyünk mikor 10 perce lejárt a vacsora idő, mi mondtuk, hogy köszi de már vacsiztunk, nyah erre tovább üvöltözött, hogy mi félpanziót fizettünk akkor kötelesek vagyunk megjeleni a vacsoránál (jelzem, érkezéskor érdeklődtünk, hogy mi lesz a vacsi vagy van-e menü mivel külön étteremként is működött erre a válasz délután 4-kor: "még nem tudjuk mi lesz a vacsora azt majd akkor találja ki a szakácsnő mikor bejön, este 6-8-ig van vacsora két választás van megeszi vagy nem"!), nem akartunk hinni a fülünknek! Hiszen pont ő mondta, hogy kifizettük, tehát semmi kár nem érte, és tovább ordítozott hogy itt ő az úr és ő mondja meg hogy mit csinálhatunk és mit nem :shock: Nem is folytatom, mert még mindig nem tértem magamhoz!
Vendég

Tücsök,
hol volt ez a szállás?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsédeny: Maróthy kúria :evil:
Vendég

Kavits!

Sms-t megkaptam, köszönöm! :D
Megpróbálom megkeresni! Most épp nem fáj semmim!!!! :lol:

Talira igazán "átugorhatnál"! :lol:

Doki ügyben hogy állsz??????

Lili!

Nem a petesejt nem volt eléggé érett, hanem a terhesség fenntartásához nem tudott a petefészked elég progeszteront termelni. Ezt hívják sárgatest elégtelenségnek és PCOS-soknál ez a vetélés leggyakoribb oka!
Szerintem is járj utána a dolgoknak!
Az, h. UH-on nem találtak semmi szervi elváltozást nem jelent semmit, mert egyes dokik érőfélben lévő tüszőknek nézik a sok kis cisztát (Mások meg cisztának a sárgatestet!!! :evil: Tartom azon véleményemet, h. nem kéne mindenkinek UH-ozni, csak annak, aki ért is hozzá! :evil: )
Prolaktinod nem magas, csak más mértékegységben van! (Ebben a mértékegységben 600-ig jó!)

Házitücsök!

Mátrában tudok ajánlani elsőrangú szállást! Olcsó és kiváló! A környék pedig gyönyörű!

Rejo!

Tudtál beszélni Tűűvel?????

rambóka

Szabin van, Breyer doktornővel beszéltem. meg a háziorvosom helyettesével. meg a szomszéd dokinénivel.

mindegyik azt mondja, csökkentsem le az adagom, csak mindegyik más értéket mondott.
melyik verziót csináljam? :lol:

Kép

Kép
rejo

Rambóka!

Igen!!! :lol: :lol: Én is elmentem a Kaáli elött UH aszisztensekhez, és cisztát láttak. :lol:

A Mágus a hasát fogta! :lol: :lol: :lol: Oszt utánna nagy szakértelemmel mutogatta a "cisztámat"! Azt üzente, hogy hozzá ne merjenek nyúlni! :lol: :lol:

Tücsök!
:shock: :shock: :shock: Mik vannak???? :shock: :shock:
Ez hihetetlen. :roll:

Pussz.

Akkorát aludtam délután. Csak nagyjából észleltem, hogy szakad az eső. :roll:
De kár, hogy nem ma este van a Grizli c. film. Ma tutti megnézném.
Tegnap nem bírtam fennmaradni.
Vendég

Fiatalok!

Állítólag a dinnye, szőlő és banán tiltólistás GI szempontjából

Keresgéltem a neten és csak a dinnyének magas a GI értéke.
Akkor most mi van???

Ígérem nem eszem meg napi 3 kiló dinnyét, 1 kg banánt és 2 kiló szőlőt, csupán. egy negyed dinnyét, fél kiló szőlőt és reggelente egy banánt.

Mostmár kezdek én is lázadni. :lol: Semmi sem értek. Aki tud kérem világosítson fel.

Édességet nem kívánom, se a kenyeret, se péksütit :shock: . Ez nem én vagyok! :?

Mindenem a hús, a savanyú és a nyers zöldség. :shock: Kicsit furcsa, hogy az édességet ennyire nem kívánom (köztudott, hogy világ életemben nagyon kívánós voltam), sőt egyáltalán.

Na szóval, hogy is állunk a szőlővel, banánnal???

Rejokám!
Minek megkérdezni annyi orvost?? :lol: Totál össze tudnak keverni. :lol: :lol:

Rambóka!
Doki van. Minden rendben.
Vendég

Sziasztok!

Csajócák, igaz az, h a met (én meforalt szedek) nem tesz rosszat a vesével? Milyen sűrűn kéne csekkolni a máj és a vesefunkciókat?
Házdokim szerint, nincs szükség vérvételre, mert nem bántja a vesét!!!

Én is mióta metet szedek sűrűbben megyek pisilni. Éjszaka is fel kell kelnem! :twisted:

Kép
apple

Apple!
Én a met megkezdésekor 2 hónapon át havonta jártam máj, vese funkció ellenőrzésre. A diabetológus kérésére.
Aztán utánna csak félévente.
Mostmár nagyon aktuális lenne.... mert kb egy éve nem voltam. Úgy sacc / kb.

Igazából az indításnál le kellene ellenőrizni a máj/vesefunkciót és ha minden rendben van, akkor évente elég.
De kellene!
Vendég

Ezt a gyógyszer kompendiumból tudom. Meg a diabetológustól.
de hogy ki hogy csinálja.... :wink:
Vendég

Rambóka!
Köszi az ajánlatot, talán majd jövőre! Az idén már voltunk Hévizen, az szuper volt, ha már így alakult folytatjuk a házfelújítást! :roll:
Vendég

Mamint, írtam privit!

Kép
apple

Kavicska!

Köszönöm, sejtettem. Egyszerűen nem értek egyes orvosokat! Most valószínű kell egy dokit keresnem, h felírja a vérvételt, mert ő nem hajlandó! Nem hiszem el!!!!!!!!

Kép
apple

Kavicska nagyon szarul vagyok. kőkeményen hipózok a mettől, eddig azt sem tudtam ez micsoda.

az előbb vágtam be egy töltött csirkecombot krumplival és uborkával, és MARDOSSA AZ ÉHSÉG A GYOMROMAT!!!! szőrnyűűű érzés!!!

Elegem van!!! Éjszaka mardossa az éhség a gyomrom. fel kell kelnem enni. délután ájuldozom a kanapén. kiadós ebéd után 15 perccel 4,8 a cukrom!!!

legszívesebben azonnal abbahagynám a metet. Zsizsik azt mondta meglátom milyen jól fogom magam érezni, ha elkezdem szedni. csakhogy én eddig éreztem jól magam. egyetlen dologtól érezném jól magam, ha elmúlnának a pattijaim, és azok nem javultak.

senki nem járt így a mettől. háziorvos helyettese azt mondta szedjek 2X250-et. azt meg minek? :lol: az már olyan mint halottnak a csók.

komolyan mondom, megnézetem és ha van PÉ-m, nem szedem, ametet. majd csadorban járok, rambóka után szabadon!!

Elegem van!!!!!!!

Kép

Kép
rejo

Apple!
Igazából én sem értek sok mindent! :roll:
Azért annyira nem lehet rossz a helyzet, hiszen egészséges fiatal vagy. :wink: Viszont met megkezdése után 1 évvel....

Kíváncsi volnék erre Tűű doki figyel e. Ok, hogy nem nézik meg egészséges nők vesefunkcióját, de egy év után???
Az én dokinőm erre felhívta a figyelmem. (igaz már nem is tudom mikor voltam utoljára nála :roll: )

Szerintem HO meg kell beszéni. Győzd meg!

Rejoka!
Ha valóban ilyen sz.r a helyzet és semmilyen ésszerű kajálásra odafigyelés nem segít, akkor érdemes lenne Avandametre átváltani.

Nyers uborkát eszem. Isteni! :D
Vendég

Rejo, anyagcsere változást én is észleltem. Főleg most, 2000mgnál! Állandóan pisilni járok, pedig nem is iszom többet. Megszokható.

Üdv Lili!

Házitücsök! Már októberre osztogatják az időpontot?
Nem semmi az a kúria. Akkor oda se megyünk!

Kavics, hol szakadt? Kecskeméten?
Amúgy hogy vagy? Kívánósságon kívűl?

Rejo, az éhség miatt csökkented?

Apple, igen károsíthatja a vesét, évente érdemes nézni vese és májfunkciót.
válaszoltam!

Lányok, jövő kedden 19.00-tól nem akar valaki csatlakozni Applehöz és hozzám? Zentai Andihoz jelentkezünk be.

Kép
mamint

Rejo, nekem is az avandamet jutott eszembe! Ne add fel!

Kép
mamint

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?