Új privát üzeneted érkezett!

még valami, amit most találtam! Egy hasznos weboldal a jános Kórház szülészetéről:

http://www.golyahaz.hu/nyitolap

Eddig én nem ismertem ezt az oldalt, hátha ti sem...sok minden tudunk, de hátha van új információ nektek is.

Kép
bogen

Sziasztok!

Biztos, ha sokat olvasgatnék, minden információt megtalálnék, de nincs időm annyi oldalt átfutni... :(

Szeretnék érdeklődni a János Kórház szülészetének aktuális állapotáról és módszereiről. Az én eddigi nődokim ott dolgozik, de nem tudom, hogy oda menjek-e szülni?
Én minél természetesebben, minél kevesebb beaatkozással szeretnék szülni. Lehetőleg gátvédelemmel (persze nem foggal-körömmel, gátszakadtáig ragoszkodom hozzá). Fontos nekem, hogy kellemesek, otthonosak legyenek a szobák, legyen külön fürdő, éjjel-nappal velem lehessen a babám. És örülnék, ha lehetne alternatív módszerek közül választani.

Igazából stílusában talán a MÁV, vagy Szent Imre felelne meg leginkább, de az előbbi szét van bombázva, az utóbbi meg úgy gondolom, nagyon teli lesz. 10 kismamából 8 ott akar szülni. Félek, futószallagos szülés lesz ott.

Van aki Dr. Varga Antalnál szült? Tapasztalatok?

Nekem még nincs meg biztosan a dokim. Március közepére várnánk első babánkat.

Előre is köszi! Sziasztok!

biribon

bogen ez szuper! úgy látszik a jános halad a korral. ha ezentúl az új topikosok vmit szeretnének, v nem tudnak, a honlapon sok infót találnak.
kerekpocak

[quote="biribon"]
írta:
biribonVan aki Dr. Varga Antalnál szült? Tapasztalatok?

szia Biribon itt a topikon. én nála szültem tavaly májusban. kérdezz bátran. akár itt, akár priviben. bár nekem a kórházról 14 hónappal ezelőtti infóim vannak csak.

Üdv

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Bogen,

Az "Újszülött" téma volt július 24-én, amikor mi utoljára voltunk.

A témák sorban, és ahogy számolom, melyik mikor következik:
1. Vajúdás, szülés
2. Relaxáció
3. Újszülött - július 24.
4. Szoptatás - július 31.
5. Gyermekágy, Császármetszés - augusztus 7.
6. Hazamenet, első napok otthon - augusztus 14.

Szerintem a következő kör, ha jól számolom, akkor aug. 21-én indul.

... viszont szerintem nyugodtan elkezdhető bármikor :P mi a szoptatással indítottunk!

Üdv. Emese

KépKép
emese1974

Biribon,

Amit én eddig megtudtam a Jánosról, a szülésfelkészítő tanfolyam alapján és a lányoktól itt ezen a fórumon, az pozitív, de nem feltétlen fedi az igényeidet.

Nincs önálló szoba - 2-3 és 5 ágyasok vannak, melyek közül csak a 3 ágyasban van önálló fürdő, többinél a folyósón. Van fizetős: 1 db 1 ágyas (9 eFt / éj) és 1 db 2 ágyas (6 eFt / éj) ezek önálló fürdővel.

Szülőszoba és vajúdás egy helyen történik. Van egy egyágyas szülőszoba, de a többi többszemélyes függönnyel elválasztva ... tehát ez nem az, amit Te leírtál.

Viszont szakmailag a János nagyon jó - mindenkitől azt hallom. Szülésznők jók! És a dokijával is mindenki meg volt / van elégedve. Eddig én is nagyon!

Gátvédelem--- ahova járok terhestornára, mindenki a Szent Imrére esküszik ... a János ebben szerintem nem kiemelkedő. Nekem pl a doki bám azt mondta, hogy első szülésnél gátmetszés kell ... és a János szülés felkészítőjén is ezt mondták, hogy inkább van gátmetszés mint nincs. A dokiddal ezt szeritnem érdemes tisztázni. A szülésznők én nem hallottam, hogy csinálnának gátmasszázst - amit viszont mondanak a Szent Imréről.

Szóval a Te döntésed! :?: De a Jánosról nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak ... doki, felkészítő tanfolyam, vérvétel, stb. :P :lol:

Üdv.
Emese

KépKép
emese1974

hali lanyok :D

nem tüntem el, csak feleves statisztikakat gyartok...

ez gaz..de igyekszem irni minel hamarabb :roll:

pusszancs
Vendég

Sziasztok lányok!

Bogen.: szülésznő ügyben: én nem fogadtam szülésznőt, hanem az ügyeletesnél szültem, de szuper jó volt, aranyos, kedves, végig velem foglalkozott. Ráadásul a többiről is mindenki ezt mondta.

Rucikhoz, babakellélekhez: www.babaholmiolcson.hu
www.bababolt.net

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok csajok!

Úgy látom kezd élénkülni a fórum ismét, ennek örülök:)

Én akkor úgy tűnik aug 14-től fogok becsatlakozni a szülésfelkészítőre:) mert addig még téblábolok, nyaralok:) Vagy megvárom az aug. 21-ét, köszönöm Emese a részletes dátum szerinti bontást!

Ma indulunk a párommal a Fertő-tóra, szóval egy hétig biztos el leszek tűnve, de aztán újra jövök!

Vigyázzatok magatokra!

Kép
bogen

Pruci: én is afelé hajlok, hogy nem fogadok külön szülésznőt, mert úgysem tudnék mi alapján. Szóval csak megerősítettél eddigi elgondolásomban.
S jók a linkek is amiket küldtél:)

Kép
bogen

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, pocaklakók szépen növögetnek!!!! :wink:

Most gyorsan Biribonnak: Szia, üdv itt és gratula a babához! Én a Szt Imrében készültem szülni és nagyon örültem a modern és felújított osztálynak és a szép, meghitt szobáknak. Aztán úgy alakult, hogy a Jánosba "kerültem". Hát mit ne mondjak, sírva fakadtam a látottaknak köszönhetően (szülőszoba + gyermekágyas szobák). Aztán megszületett a kislányom, és nem bántam meg a váltást! Sőt, ha összejön majd a második (majd :wink: ), akkor is a Jánosban fogok szülni!!!! (Persze a dokiválasztás is nagyban számít, sok egyéb körülmény szerintem mellékes!!)
De ezt a döntést csak Te tudod meghozni, úgyhogy hajrá!

Na puszi mindenkinek!!!

Zsu
svs

Sziasztok!

Egy kedves barátnőm januárra várja a babáját és az orvosa dr. Pálmai Bálint.
Tudtok róla valamit mondani????? Valakinek tapasztalata????

Köszönöm előre is...

Üdv mindenkinek.

Kép

Kép
cukipofa

bogen, olvastad korábban amit írtam? :)
kerekpocak

hali csajszik! :lol:

na vegre esik..de jo 8)
alig van idöm irni nektek, olyan gaz..ma vettünk uj melltartot, nagyon szep triumpf, jo arban is volt..muszaly volt, a regi mar nagyon szorossa valt..
talaltam meg egy szep kisruhat, de kicsi volt ciciben..es sajnos nem volt belöle nagyobb :cry:
na, a gyomorsavval kapcsolatban beszeltem anyucival, aki korhazi dolgozo, kiismeri magat..most attol felünk, hogy refluxom lett.mert sajnos ott tart a dolog, hogy a nyeles es soxor a legzes is faj..es ez mar nem vicc..ezert nem segit am semmi gyogyszer, mert nekem nem sok a savam, hanem ahogy Mini fekszik, nyomja a gyomorszaj egy reszet(vagy ott valamit)amitöl fellöködik a gyomorsavam..a nap 24v orajaban fajdalmaim vannak a nyelöcsövemben, teljesen mindegy, hogy mit csinalok..ugyhogy anyu azt javasolta, mivel ugy nez ki, hogy felmarta a nyelöcsövemet a sok sav, hogy probaljak herba teat inni, ha ez sem segit, akkor gasztroenterologus..mert meg 3 honap van kb a szülesig..es az hosszu idö es rosszabbodhat az allpot, azt pedig senki nem akarja
holnap baratnözök :lol:
köldök: nekem alapbol "viccesen" mely a köldököm, annyi valtozott, hogy lassan latni a köldökömet, tehat tudjuk, hogy nem a semmiben vegzödik ez a vegtelen kis lyuk de ki nem domborodik. :roll:
ma vettünk az auchanban egy dinnyet..hat csajok...ehetetlen volt
ja, ma voltam gyogyszertarban es elmondtak nekem, hogy mennyire hizlal az elevit..eljen :cry:

megyek teregetni, mindenkinek szep 7veget

pusszancs
Vendég

ja, a felkeszitöt meg nem tudom kezdeni, mert nem nagyon szabadulok el a melobol..de talan aug. vege fele...vagy akkor mar kesö? :roll:
Vendég

Az Anita fehernemü bolttal kapcsolatban megjegyzes: a bolt szuper,a kiszolgalas kitünö! nekem evekkel ezelött volt mellmüttem, nehany csomot el kellett tavolitani :cry: es akkor en ott vettem a mütet utanra specko spotmelltartot 8)
..latszik, hogy el kezdtem visszaolvasni.most reagalgatok igy egymagamban :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Mindenkinek köszönöm a tapasztalatokat! Szakmai szempontból én is általában jókat hallottam a Jánosról. De ugyanezt mondták a Szent Imréről is. Csak, hát ott a körülmények és a módszerek sokkal inkább az igényeimnek megfelelőek. Persze tudom, a döntés rajtam áll, hogy mi mennyire fontos nekem...

ss003! Köszönöm a tapasztalataid leírását, kíváncsi lennék, hogy miért gondolod úgy, hogy újra a Jánosban szülnél, ha a körülmények miatt (majdnem?) sírva fakadtál. A baba megszületése gondolom mindenhol nagy örömmel töltött volna el és mindenhol, mindenért kárpótolt volna. De mi az ami miatt újra a Jánost választanád? Amit úgy érzel, hogy ott kaphatsz meg és máshol nem?

Emese! Neked is köszönöm a hosszas leírást! A te tapasztalataid is inkább abban erősítenek meg, hogy talán tényleg az Imrébe kellene mennem.

Alon! Szíesen olvasnám a tapasztalataidat és véleményedet a doktor úrral kapcsolatban. Hogy folyik le nála egy szülés? Mittartottál jónak, agy esetleg rossznak? Én ugyan tini korom óta hozzá járok, máshoz nem is jártam még, de nem tudom, hogy szüléskor milyen lehet? Milyen módszerű, stílusú? Lehet, hogy nem szép dolog, de nagyon befolyásol, hogy inkább alternatív szülést szeretnék, más körülmények közt. Így lehet, hogy a szülésre megválnék tőle... De az is lehet, hogy ezek után visszatérni már nem lehet hozzá... :( Eddig meg voltam vele elégedve, kedves, késséges volt mindig, minden kérdésemre válaszolt, mobilján, ha gond volt,akkor bármikor elérhettem őt és akkor is kedvesen adott tanácsot. Szóval inkább akkor váltanék, ha másnál is ugyanezt megkaphatnám. Mit gondolsz? Megértené, ha a kórház miatt máshol? Mással szülnék? Eddig mindig mondogatta, hogy de szeretnék már magával szülni, de amikor kérdeztem telefonon, hogy + teszt esetén mikor érdemes hozzá fordulni, akkor semmi öröm nem volt a hangjában, csak egykedvűen mondta, hogy kb. 10 napra rá. Tudom, hogy sok páciense lehet, de azért jól esett volna, ha azt mondja, hogy jaj de jó, akkor várom magát!

biribon

Jó reggelt mindenkinek!

Biribon! A koleganőm tegnap szült a Szt. Imrében, és ahogy elmesélte, nem volt túl egyszerű a szülése: csütörtökön délután 3-kor ment be, me elfolyt a magzatvíz, és hagyták tegnap délután 2-ig vajúdni úgy, hogy a baba nem tudod a szülőcsatornába belebújni. Mivel nem igazán szeretik a császárt, ezért hagyják olyan sokáig "szenvedni" az embert.
Egy másik barátnőm is ott fog szülni most augusztusban és neki ez a második babája. Az elsőt máshol szülte, és az nagyon komplikált szülés volt, majdnem ráment ő is és a baba is, és emiatt nagyon fél a mostanitól. És főleg attól, hogy megismétlődhet ugyanaz, és akkor inkább a császárt választaná, de nem biztos,hogy engedik neki.
Nem rémísztgetésből írtam, hanem csak tapasztalatokat, amiket tegnap meséltek.

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!Rég voltam már!

Vanda!
Nagyon csini a pocid!

Csajok!
Pár napot ki lehet bírni a szülészeten,mert szerintem is a doki a fontos!Én nem tudom fogadjak-e szülésznőt,mert nekem kétséges a sima szülés!Majd megkérdem a dokit!Viszont én kétágyasba szeretnék kerülni!Rakok fel egy képet!

Kép
Vendég

Evu: JOBBULÁST! Remélem találtok megoldást a sok savra. Szedsz Renniet? Azt nyugodtan lehet terhesen is, nem ártasz a babának. Meddig dolgozol még? Ugye pihensz azért eleget a sok munka mellett!? Igaz én is sokáig dolgoztam és fütyültem a jótanácsokra, hogy lazítsak már, mert én annyi energiát éreztem, de az az igazság, hogy ahogy olvasom mennyi a melód aggódom, hogy túlzásba viszed!!! Szóval ne tolakodásnak vedd lécci. :oops:

Benszi: Nagyon helyes a pocakod!!!

Biribon: szerintem azt a kórházat válaszd ahol BIZTONSÁG-ban érzed magad. Nekem ezt a dokim nyújtotta és ezért nem is érdekelt milyenek a körülmények. Viszont a Jánosban a szülésznők mind nagyon jók szerintem, kedvesek és tapasztaltak és a dokikról is csak jót hallottam. A többágyas szülőszoba elsőre ijesztően hangzik, de amikor ott vagy észre sem veszed. Remélem sikerül jól döntened!

Kép
viky30

Sziasztok!
...meg megvagyunk..

Voltunk dokinal es azt mondta, hogy most mar biztos Annacskank lesz, nagyon boldogok vagyunk minden rendben bar a cukorterheles hatareset volt es enyhe verszegenyseg de nincs panik.

Munka az sajnos nagyon sok volt de most mar nagyjabol vegeztem a zarassal es ugy terveztem, mivel mar eleg ugyesen betanitgattam 2 csajszit a helyembe, hogy a kovetkezoknel csak segedkezni fogok es innentol lazitok a melo teren...

A dokim mar szolt hogy javasolja a szulesfelkeszitot a 30-ik hettol tehat EVU, BOGEN en is mostansag el fogom kezdeni talizhatunk ha ugy adodik... rolam meg nem lattatok kepet de ma felteszek egyet ha talalkozunk ismerjetek meg ugye mert hat egysegben az ero :D

Igen szerencsere bar egy kicsit a 11-12 ora munkatol kikeszultem azert jol vagyunk es ha egy kicsit el is hagynam magam mikor a kis Mokusom egyet rug a pocimba minden el is felejtek es csak O szamit...

A hetvegen nezelodtunk baba cucc ugyben a legolcsobb a Mini Mano bababolt tunk de minosegileg nem talaltam annyira jonak nem is tudom annyira tapasztalatlan vagyok de igyekszem most mar infokat osszeszedi, hogy a kis Mokusomnak semmi se hianyozzon ha majd kibujik :)

A linkek nagyon jok amiket kuldtetek meg is nezegetem tustent

jobbulast kivanok neked EVU

Sajnos mindent nem olvastam vissza :( az most sok lenne de majd nezegetem

puszi mindenkinek
agi

Kép
cica_1

hali csajszik 8)

na, vettem Nilacidot(egy szülesznö ajanlasara-savlekötö), mit ne mondjak milyen ize van..DE ugy erzem segithet ugyanis eddig ugyebar nem nagyon tudtam mar aludni sem, többször felebredtem ejjelente es fel kellett ülnöm, hogy "lemenjen" a sav tegnap viszont elöször csaka pisi miatt kellett felkelnem ejjel NEM VOLT SAVAM!!!! remelem tenyleg segit, egyelöre csak a nyelöcsövi fezsitö fejdalom maradt, ha veszek egy mely lelegzetet, de ha begyogyul a csövecskem, remelem ez is elmulik :lol:

melegem van...es melo van. :cry: de nem hajtom tul magamat..bar egyre lassabban megy minden :D de azert nagyon vigyazok!!

tegnap meg nagymamaztunk-ebedeltünk, aztan pihiztünk egesz delutan kezd egyre nagyobb szüksegem lenni a sok pihire..es Minikem nagyon aktiv, mar nagymamanak is megmutatta magat, csak ugy ringatozott a pocimaci :lol:

sztetek az aloe vera segitene a sebgyogyulasban, az italra gondolok? en regebben sokat ittam es csak jo tapasztalataim vannak :D

most bejelentkezem uh-ra, szerdan szeretnenk menni akkor leszünk 28 hetesek :lol: :lol:

Cica1, Bogen!! akkor a 30. het körül kezdjük el a felkeszitöt!! en benne vagyok, igy van, egysegben az erö :lol: tel.szamot cserelünk, tali es maris mehet a felkeszitö 8) okszi?

na, be kell fizetnem az alberletet is..7vegen megyünk haza anyukamekhoz, elhozzuk Mini kisagyat es babakocsijat :lol: igy 2 babakocsija lesz,egy teliesithetö, nagy kenyelmes monstrum, amibejol bebugyolalva is el fog ferni a kiscsillag, es egy sportosabb, amivel közlekedni is tudok remelhetöleg :D

na majd jövök meg, mindenkinek szep napot, pusszancs kismamak :lol:
Vendég

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jól van és nagyon aktívan :D . Részemről én most kezdek baromira fáradni / elveszteni az energiámat, már ami az állandó mászkálást, készülődést illeti. Már egy-egy délelőtti nagyobb menettől teljesen kipurcanok. Poci bekeményszik, aztán délután csak fekszem, mint a szélütött.

Már nem emlékszem ki írta a most már Anyukák közül, hogy kiborító volt az utolsó hetekben .... :twisted: :roll: ... hasonló jeleket produkálok. 1x sírás, 2x veszekedés párocskámmal, aki aztán tényleg nem ezt érdemli.

Hannácska viszont nagyon jól van :P tök vígan rugizik odabent.

Befordultam az utolsó hónapba ! Nagyon izgi.

Néhány válasz:
Szülésznő: mi úgy döntöttünk nem fogadunk külön, mert mind nagyon jó állítólag.
Rucik / vásárlás: A Minimanó tényleg valamivel olcsóbb, mint máshol, de annál még sokkal olcsóbb, és szerintem elfogadható minőség az amit Pruci korábban feltett linket. 1015 Budapest, Csalogány utca 42/A. Én elmentem oda és vettem jó néhány kombidresszt - hosszú ujjut 570, 650, 750-es áron ... a Minimanóban nincs ilyen olcsón. És ahogy eddig tapasztaltam máshol sem. Legalábbis ami új.

Képzeljétek, ma a DM volt nálam soron, hogy megvegyem az ilyeneket, mint pelus, szoptatós tea, meg babaápolók, stb. és egy tök édi hölgy nekem adott egy csomó kupont, amit ők már nem használnak el, mert nagy a bébi, és spóroltam jó néhány forintot vele.

Na mindenki vigyázzon magára. Puszi.
Emese1974 és Hannácska pocaklakó

KépKép
emese1974

Sziasztok!

Tud valaki valami infot Kovács Tamás (nőgyógyász)-ról?

Előre is köszi!

annusreka

sziasztok!

ugy gondolom, hogy jovo kedden elkezdek jarni felkeszitore...persze ha semmi sem jon kozbe...

Evu, Bogen szoljatok ti mikor tervezitek ha nem is az elsotol de talizhatunk :D

mar nezegetem hogy mire is lenne szuksegunk es hat nagyon sokmindenre, meg nem dontottunk hogy hasznaltakkal vagy uj cuccokkal probalkozunk :roll:

Orvendek Evu hogy jobban vagy

Annusreka sajnos en nem ismerem ezt a dokit :(

En sem tervezek szulesznot valasztani szerintem is kell hogy ertsen mindenki a dolgahoz az meg hogy mennyire kedves nem tartom annyira fontosnak a lenyeg hogy a babocim jol legyen...

na puszi aludjatok jol pocakosok, kismamak es kisbabak

Kép
cica_1

Vicky4
Köszönöm!
Cica!
gratulálok a kislányhoz!
szülésznő!
Ikrek miatt szerintetek fogadjak szüésznőt?Mi van ha császároznak?
Vendég

hali kismamak!! :lol:

körkerdes gyorsan, aztan jövök bövebben is 8)

kaptam nehany infot es teljesen belezavarodtam :cry:

kerlek irjatok meg nekem, akar priviben is, hogy ti mennyi penzt fogtok a dokitoknak adni a szüleskor :roll:

muszaly tisztan latnom...köszi

most melo, de igyekszem

pusszancs :D
Vendég

nekem azt mondták h minden szülésznő tuti, az enyém nem volt túl kedves, + 3an szültünk egyszerre, így rám se néztek. legközelebb, bár tuti császáros leszek, (mert most is meg kellett császározni 11 óra vajúdás után, mert elment a szívhang) én 100% h fogadok majd szülésznőt!

ÉN MINDENKINEK EZT AJÁNLOM. - mert lehet h egyedül szülsz és tudnak rád figyelni, de ha 3an szültök egyszerre és 11 órát vajúdsz végig tök egyedül, az nem olyan klassz. persze az is lehet h 1edül szülsz és fél óra alatt, de ezt előre nem lehet tudni.
kerekpocak

annusreka: nekem csak egy kicsit volt hozzá szerenxcsém és csak azt mondhatom h KOVÁCS DOKI ISZONYÚ JÓ FEJ!!!!!!!!!!!
mindenki dicséri!!!!! nagyon nagyon nagyon!!!!!
kerekpocak

Sziasztok,
szült esetleg valaki (vagy valakinek a valakije) Lintner dokinál?
És engem is érdekelne evu kérdése, hogy mennyit kell fizetni szüléskor dokinak? Egyáltalán kell? Előtte vagy utána? Mi van, ha nem fizet valaki?

Bocs a kérdés-özönért (még lenne több is..) de tök kezdő vagyok a témában.
Köszi,
K
kukkk

fizetés: minimum a vizsgálati díj 10xese. ált.
kerekpocak

Sziasztok! Remélem nem baj ha csatlakozok hozzátok mi a 26-hetet kezdtük meg.A szülészetröl nem tudok sokat mert most fogok itt szülni elöször,de a harmadik gyerköc lesz.Viszont a Kovács dokihoz járunk rendelésre és nagyon meg vagyok elégedve vele.Én 1 hétig feküdtem bent mert véreztem és csak azt tudom mondani sírva jöttem haza,saját felelöségre (dokim beteg volt pont akkor).Megfogattam ha még egyszer bekerülök fizetek.6 ágyas szobába kerültünk dokik féltek más betegel foglalkozni,mindegyik mást mondott mi a baj.Ráadásul az egyik szobatársam koszos volt 4 napig ugyanaz a háloing,mosakodni nem láttuk,teje csorgott ezerel gondolhatjátok milyen szagok voltak.Hát ennyi röviden.Majd még irok jók legyetek.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike

Halló, halló Fricike! Csak nem Te vagy az Vera?:):)
Hihihi, én vagyok az Niki, tudod, veled feküdtem egy szobában. Emlékszel rám?
Ahogy leírtad ezt a pár sort, egyből tudtam, h. Te vagy az. De vicces:)
De jó, hogy itt vagy!
Gyere még!

Jól vagytok? Mi újság a pindurral a pocóban? Minden ok?

Niki

Kép
niki30

hihi niki, te nem fürödtél 4 napig?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Zsófi :D :D :D :D Kössz, ilyet feltételezni rólam ejnye bejnye :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jah, mellettem feküdt egy kisebbségi hölgyike. Ment a mosdóba, talán fürdött is, de egy hálóingben nyomta le a 4 napot. Hm.
Meg kezet nem mosott soha. Na mi annál inkább.
Viszont normális volt, nem volt vele egyébként gond.
Szoptatta rendesen a babáját, ő volt mindig az első, aki kihozta reggel. Nem Vera? Én ezt becsültem benne.

Kép
niki30

Sziasztok!

Niki, kepecske babocidrol nagyon reg nem lattam azt hittem nyaraltok... :D

Dokinak penz: en is kerdeztem mar es igazabol szerintem nincs olyan hogy mennyit kell adni, adsz ha tudsz es hat amennyit persze esszeru hatarok kozott.... szerintem nem ezen mulik a kedvesseg mert en pl. mindenkeppen utanna adom csak oda ha mar minden rendben van

A sok agyas szobakon mar en is agyaltam de azt hiszem szerencsere megyek remelem nem lesz komplikacio es 3 napot valahogy csak kibirok.... :roll: vagy nem?

Szia Fricike akkor te is hamarosan elkezded a szulesfelkeszitot lehet hogy talalkozunk veled is :)

puszi nektek

Kép
cica_1

Sziasztok!

Visszatértünk a Fertő tavi nyaralásból, ami nagyon klassz volt - feltöltődtem, így újult erővel vágok neki még ennek a 1,5 hónap munkának ami előttem áll.

Evu, cica1: Én is úgy tervezem, hogy jövő kedden fogom elkezdeni a szülésfelkészítőt, akkor pont szeptember végére fejezem be, s még mindig van egy hónapom a szülésig. Talán ott sokmindent megtudunk, s szülésznőt is könnyebben fogok tudni választani, ha úgy döntök!
Akkor ezek szerint CICA1, veled úgy tűnik találkozom aug 14-én!!!
EVU gyere te is ha tudsz!
Én ma beszélem meg főnökkkel, hogy engedjen el keddenként előbb, mert elvileg 5-ig dolgozom...
Ti egyedül jöttök, vagy a párotok is jön?! Ez nálunk még ugyanis nagyon kérdéses, mert ő aztán még kevésbé tud eljönni előbb a melóból.

Na, rohanok, mert dolog az van bőven...

Kép
bogen

Sziasztok!

Szülés!!!!!
Én már a legelején megkérdeztem és nekem 60-atz mondott,ezért bejön éjjel-nappal,ünnepkor is!3hetente járok 5Ezer,de majd a 25.hét után az ikrek miatt kéthetente kell járnom!
Ennél csak jóval többet hallottam a Jánosos dokikról!
Vendég

jo reggelt

aaaaaa, csajok, milyen ejszakam volt 6-7x keltem fel, pisi, sav, hanyinger minden megittam egy fel liter tejet, semmi, aztan 5 ora fele nem birtam a gyürödest es bevettem meg egy nilacidot..na akkor elaludtam, de hogy nezek ma ki..uristen

es persze a parom vegig aluszikalta a kalvariamat, szinte biztos, hogy ö nem fog felebredni, ha esetleg Vanoka sirni fog ejjelente

ma vagyunk 28 hetesek es este uh ugy varom!!sok dolgot meg kell este beszelnem a dokival, tarifa , igazolast kell kernem apasagihoz stb. köszi az infokat a tarifarol, meglatjuk mit tudok lepni ma este az informalodas teren..

a jövö keddi szülesfelkeszitöt meggondolom, en mar nagyon mennek, csak nehez elszabadulnom a melobol, es keddenkent pont 6ig dolgoznank..meglatom elengednek e..szolok idöben!

jo meleg van...de megy a legkondi, igy birhato.ma 3ig vagyok, aztan megyek haza es este uh, aztan holnap jövök a hirekkel, drukkoljatok, hogy a placentam jo helyen legyen..

mindenkinek szep napot es sok pusszancs
Vendég

Kép

28 hetes poci :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Fizetés: a kórházban mindenki 50 körüli összeget mondott + a havonkénti vizsgálatokért az 5000. Az én dokim a 9 hónap alatt nem kért pénzt (sztk-ba jártam hozzá), és a végén 70-et adtam neki. A varrtkiszedéskor adtam oda. Amikor mentem a 6 hetes kontrollra, úgy éreztem, hogy meg volt vele elégedve, m rögtön behívtak, nem kellett kivárnom azt a 7-8 embert, akik ott voltak.

Teri

KépKépKép
pruci

Tarifa nálunk: szülés 70, havi visit 8 ezer.
Szülésznő nem lesz

KépKép
emese1974

Küldök babaszoba képet is :P Már alakul ... Kép

KépKép
emese1974

Szülés tarifa: az én dokim azt szokta mondani ha valaki megkérdezi, hogy "Amennyit Ön gondol"- ez nekem nagyon szimpi! Amúgy én is úgy tudtam a vizitdíj 10szerese, ami nálunk 5ezer volt és én még megtoldottam egy picit.

Emese: nagyon szép a babaszoba! Ezek szerint sikerült dönteni szőnyeg ügyben. :wink: Kellemes kis helye lesz Hankának. Hmm, én is szívesen alukálnék és játszanék benne!

Evu: helyes a pocakod! Igazi kiscsajos formája van. JOBBULÁST neked!!

Jó gömbölyödést és szülésfelkészítőt! Jegyzeteljetek csak szorgalmasan kismamik!!! :lol: :roll:

Kép
viky30

Viky30 - nagyon kedves vagy :P :P :D Köszönjük szépen!
Még a függöny készül el néhány héten belül és a falra fogok néhány díszítést kitalálni.

Emese és Hanka magzat :P

KépKép
emese1974

Kukk: én a Lintner dokinál szültem, és nagyon rendes volt, annak ellenére, hogy én a 8. hónapban kerültem hozzá, mert akkor küldött el a Margit kórházban rendelő dokim. Bejött a szülésre az éjszaka közepén, és nem hagyott volna túl sokáig szenvedni minket, hanem azt mondta 1 órát kapunk, hogy megszülessen Szonja. Ez tök jó volt, mert tudtam addig mindenképpen történik valami. Nehéz volt a kitolási szakasz nálunk, de a doki olyan ügyesen kipréselte belőlem a Szonját, hogy én lepődtem meg a legjobban hogy már kint is van. Szóval csak jót tudok mondani róla. Tarifa: 60-100 között hallottam. Én még csak pénteken megyek a 6 hetes kontrollra, akkor fogom rendezni, de a 60 körül maradunk.

Nelly

Kép
breeki

szóval...

csajok, tegnap voltam vizsgalaton, most ertem be az elöbb melozni, mert vervetelen voltam

lassuk miert...

szoval volt uh, remelem ezuttal fel is lett veve a vizsgalat videora, nem ugy, mint a multkor Vanoval minden rendben, dobog a kis szivecskeje, szep a fejecskeje, lattuk a kis veseit, mindene ok szerencsere, eppen szundikalt az uh alatt

de..

de a placentam nincs jo, helyen, meg mindig csaszarnak tünik ez meg önmagaban elfogadhato, de elmeseltem a dokinak a pecsetelgetest, es ez mar egyaltalan nem tetszett neki
azt mondta, hogy ezt a melyen tapado placenta okozhatja, mindenesetre megvizsgalt, sextilalmat kaptunk , szerencsere a mehszaj zart, a hüvely okes, de elrendelt ma reggelre egy vervetelt, ami a koraszüles rizikofaktorat hivatott megnezni..ki akart irni tappenzre, de megbeszeltük, hogy meg aug. vegeig "megengedi", hogy melozzak, mert az, hogy itt üldögelek, elvileg nem befolyasolja a terhesseget, a placenta ügyben a pihi sem segit, a döntes a termeszet kezeben van

most beszeltem a fönökömmel, aug. vegeig keresünk valakit a helyemre, betanitom es ennyi...

na..en most azert nem vagyok valami nyugodt,amit csak nektek merek bevallani
en nem akarom, hogy Minike koraszülött legyen!! azt akarom, hogy epsegben, jol kifejlödve, egeszsegesen jöjjön vilagra azert ilyesztö volt, amiket mondott tegnap a doki, hogy "ne szüljünk meg hamarabb Évike" stb
ma du lesz a vervetelnek eredmenye, akkor azzal fel kell hivnom a dokit, hogy lassuk fenn all e a koraszüles veszelye
NEM!!!!nem lehet, minden rendben lesz!!!

csajok....csak egyet kerek...szoritsatok nekem, küldjetek egy kis lelki tamogatast, eröt nekem es Mininek drukkoljatok, hogy minden jo legyen.

nagyon izgulok...

ma 1kor lepek, mert jön a vedönö

es most feladom a hirdetest a helyemre...

lehet, hogy zagyvasagokat irtam, elöbb olyan szepre sikeredett, de elszallt kicsit sem tudok most koncentralni..

na pusszancs kismamak
Vendég

Evu, szegénykém, na ne idegeskedj!
Rendben lesz minden, csak próbálj meg nem aggódni!
Oké?
Ha Te nyugodt vagy, akkor ezt Vanda is érzi, és akkor jól érzi magát odabennt. Akkor pedig nagyon nem akar kijönni.
Szóval ezek a lelki dolgok nagyon is kihatnak rájuk.
Nagyon szorítok Nektek!

Kép
niki30

Sziasztok!

Már egy ideje nézegetlek Benneteket, de most már közeledik az az idő, amikor szembesülnöm kell azzal, hogy már megint szülök :wink:

Az orvosom már a Jánosban dolgozik (Serfőző doktor), ezért nagy valószínűséggel itt fogok szülni. Jó lenne eljutni a szülésfelkészítőre, de teljesen lehetetlen megoldanom, hogy odaérjek, a férjem még dolgozik olyankor, a nagylányomat meg nem szeretném átcipelni a városon...

Azt szeretném kérdezni, hogy a külön fürdős, alapítványi szobába milyen valószínűséggel kerülhet be az ember. Mert nekem minden pénzt megérne, hogy oda kerüljek...

A babának adnak-e felszerelést? Vagy a pelust-popsikenőcsöt stb. nekünk kell vinni, illetve adnak-e ruhát vagy sajátba kell, hogy legyen?

Húú, még jó sok kérdésem lesz ám, remélem, válaszoltok majd :wink:

Evu, csak semmi pánik! Egyik ismerősömnek nagyon lent tapadt a méhlepénye, őt is mindenfélével riogatták, de szépen vigyázott magára és időre, egészséges kislányt szült :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

Evu: DRUKKOLUNK NEKTEK! A lényeg, hogy ne izgulj, minden rendben lesz. A babák tudják mikor kell kibújni és ha előbb is jön kicsit jó kezekben lesztek!! Szerencsére úgy tűnik nagyon jó a dokid és eleve hogy már észrevette az sokat segít, mert meg fogtok tenni mindent, hogy a legoptimálisabb körülményei legyenek a ti Minikéteknek!!!
Küldök sok-sok plusz energiát!! +++++++++++++++++++++

Kép
viky30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?