Sziasztok lányok!
Mindenkinek köszönöm a tapasztalatokat! Szakmai szempontból én is általában jókat hallottam a Jánosról. De ugyanezt mondták a Szent Imréről is. Csak, hát ott a körülmények és a módszerek sokkal inkább az igényeimnek megfelelőek. Persze tudom, a döntés rajtam áll, hogy mi mennyire fontos nekem...
ss003! Köszönöm a tapasztalataid leírását, kíváncsi lennék, hogy miért gondolod úgy, hogy újra a Jánosban szülnél, ha a körülmények miatt (majdnem?) sírva fakadtál. A baba megszületése gondolom mindenhol nagy örömmel töltött volna el és mindenhol, mindenért kárpótolt volna. De mi az ami miatt újra a Jánost választanád? Amit úgy érzel, hogy ott kaphatsz meg és máshol nem?
Emese! Neked is köszönöm a hosszas leírást! A te tapasztalataid is inkább abban erősítenek meg, hogy talán tényleg az Imrébe kellene mennem.
Alon! Szíesen olvasnám a tapasztalataidat és véleményedet a doktor úrral kapcsolatban. Hogy folyik le nála egy szülés? Mittartottál jónak, agy esetleg rossznak? Én ugyan tini korom óta hozzá járok, máshoz nem is jártam még, de nem tudom, hogy szüléskor milyen lehet? Milyen módszerű, stílusú? Lehet, hogy nem szép dolog, de nagyon befolyásol, hogy inkább alternatív szülést szeretnék, más körülmények közt. Így lehet, hogy a szülésre megválnék tőle... De az is lehet, hogy ezek után visszatérni már nem lehet hozzá...
Eddig meg voltam vele elégedve, kedves, késséges volt mindig, minden kérdésemre válaszolt, mobilján, ha gond volt,akkor bármikor elérhettem őt és akkor is kedvesen adott tanácsot. Szóval inkább akkor váltanék, ha másnál is ugyanezt megkaphatnám. Mit gondolsz? Megértené, ha a kórház miatt máshol? Mással szülnék? Eddig mindig mondogatta, hogy de szeretnék már magával szülni, de amikor kérdeztem telefonon, hogy + teszt esetén mikor érdemes hozzá fordulni, akkor semmi öröm nem volt a hangjában, csak egykedvűen mondta, hogy kb. 10 napra rá. Tudom, hogy sok páciense lehet, de azért jól esett volna, ha azt mondja, hogy jaj de jó, akkor várom magát!