Sziasztok!
Gabi! Ne ess kétségbe az nem tesz jót! És igen a szaggatott vonal csak feltételezés.
Egyébként nagyon együttérzek veled, mert ettől a hónaptól nagyon sokat vártam, ddea görbém katasztrófa.
Én pl. ma reggel mikor beírtam a hőm a 24. napra azaz szombatra tette be a pé-t. De csaltam egy kicsit és a múlt csütörtöki hőmet módosítottam 1 tizeddel többet írtam be, így a pé-t a 20. napra tette és szerintem ekkor volt, ha volt pé-m. DE majd meglátjuk, mert nekem a lutheális szakasz az 16 nap szokott lenni és a 17. napon jön meg.
Szemléltetem is:
Sajnos én most nagyon váladékot nem tudtam figyelni, mert a nyaralás alatt általában csak kavics
volt a wcpapíron, most meg csütörtök óta sajna kenegetem magam, mert valamitől irtóra viszketek
, szóval kenőcs van a papíron. Tegnap voltam dokinál kaptam antibiotikumos kenőcsöt amit a hüvelybe kell felkenni.
Szóval mindenhogy szenvedek és a kedvem a béka segge alatt van!
Sirkici! Hát nem túl jó hírekkel szolgáltál! Sajnálom! Szerintem talán egy picit rövid a lutheális szakaszod, de talán az alsó határba belefér, mert 12-16 nap szokott lenni. Szerintem nem nagy eltérésű a ciklushosszod, az miatt ne aggódj!
Nóri! Hová is mentek nyaralni? Nekem is hiányoztatok a nyaralás alatt! De ha jól érzitek magatokat akkor meglátod hamar eltelik és nem is fogsz annyit a babanetre gondolni! De ez nem baj, néha muszáj kikapcsolni! Meg terelni a gondolatokat!
Babszi! Azért remélem sikerült a vizsgád! Majd dobhatnál fel képet az építkezésről!