Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm Nóri... Azon leszünk... :)

és csak érdekesség képpen..képzeljétek el... 2-3 napja volt hőemelkedés-esésem..és rekord hőre zuhant le..35.66 :))) kétszer is megmrétem, mert azt hittem rosszul látok...
Sose voltam ennyire hűs..Jó...az is biztos, hogy az alaphőm 36.2-3 körül van... de a max eddig a 35.9 volt...
De 35.66? Másnap visszaugrott 38.38-ra... Nem semmi jelzés volt...
:)

Vigyázzatok magatokra kismamák... a leendőknek pedig sok-sok zebrás tesztet kívánok..Ügyesnek lenni ám, mire hazajövök;-)
Vendég

Az az értelmetlen "hőemelkedés-esés" :shock: ... egyenlő a hőmérséklet-eséssel:) :oops: Kicsit értetlen vagyok ma..de nézzétek el nekem... 8)
Vendég

Pöttye,
kellemes nyaralást kivánok, érezzétek nagyon jól magatokat!

Lányok, egyébként én is ugyanazt találtam az lh tesztről, dehát ez a google már csak ilyen... :D
sirkici

Sirkici:végül könyveztél otthon?Tudod, hogy ahol kinyílik a könyv, ott a válasz...
Vendég

Sziasztok lányok, hazajöttünk a nyaralásból. Megpróbálok visszaolvasni. Lett kétcsíkos teszt amíg nem voltam???

KépKépKép
bambika

Sziasztok!

Én is vagyok már!

Nóri! Sajnálom a mensit! Szar érzés tudom!

Sirkici! Nem túl biztató az az esés, de holnap még az egekbe ugorhatna!!!!

Pöttye! Jó nyaralást!!!!

Babszi! Látom ezerrel megy a munka az építkezésen!!! Jó lenne, ha a maratoni ciklusodnak vége lenne, bár nem a mensi gondoltam!!! :lol:

Chris meg a többiek! Veletek mizu?

Nekünk fantasztikus volt a nyaralás, csogaszép helyeken jártunk!
De a ciklusom sajna katasztrofális! Szerintem pé sem volt! :cry:

Íme a reményvesztett görbém:

Kép

pusszantás
Vendég

Nóri,
igen próbáltam a könyves módszert, de a válasz az lett, hogy "Miért is kell ennek igy lennie?" Na, akkor most ez milyen válasz? Nemtudom értelmezni a kérdésemre! :x

Bambika, Krisztinka,
remélem mind a ketten jól kipihentétek magatokat, és mostmár újult erővel vetitek bele magatokat a babaprojectbe, hacsak nem történt valami jó ott a nyaraláson... :D
sirkici

Krisztinka,
tényleg nem túl biztató a görbéd, de még talán nincs minden veszve, most szépen elkezdett felfelé menni a hőd! Hány napos ciklusaid is szoktak lenni? Meg a nyákod alapján a 17-19 nap körül kellett, hogy legyen pé...

Na, akkor megint elköszönök, holnap jövök reggel!

Puszka nektek!!!
sirkici

Pöttye, nagyon jó nyaralást!!!!

Krisztinka, Bambika sziasztok!
Krisztinka,
a görbéd egész jól ível felfelé, ebből még akármi lehet!!!! :)

Kép
Kép
gabi82

Jó reggelt!

Látom még nincs itt senki, de addig is felteszem az immár kész múlt havi görbémet, ugyanis ma leesett a hőm a béka segge alá, meg meg is jött sikeresen nemrég. :(

Na, ime:

Kép

Vélemények?

Én ezt már nem értem, egyik hónapban megjön 28 napra, a másikban meg 26-ra, és ez igy váltakozik, szerintetek ez normális?
sirkici

Szia Sirkici,
sajnálom... :(

Kép
Kép
gabi82

De új hónap, új remények!!!!!! :lol:

Kép
Kép
gabi82

Szia Sirkici:óó, sajnálom... :cry:
Nekem is mostanában, váltakozott 28-30-29-31...napokra,nem tudom miért, de szerintem emiatt nem kell izgulni.
Na akkor majdnem fej-fej mellett vágtunk neki a hónapnak!
Vendég

Sziasztok!

Gabi,
igen, új hónap új remények, és mostmár végre úgy igazán is indul a babaproject! :D

Nóri,
igen, végül is még azt hiszem, hogy a normális keretek között vannak a ciklusaim, csak kicsit kevesellem ezt az ilyen 26 naposat, de végül is azt hiszem, hogy még rendben van (21 alatt van nagyon gáz).
Igen, fej-fej mellett vágtunk neki jóformán, úgyhogy nekünk egyszerre lesz jó... :lol:
sirkici

Sirkici:a próféta szóljon belőled!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jóreggelt! :lol:

Asszem megbuktam tegnap. :lol:

De annyira leszívták az agyamat, h du. 5-től ma reggel 6ig alukáltam :shock:

babszika

Szia Babszi!

Jól tetted, hogy kialudtad magad...de biztosan nem sikerült?Lehet, hogy mégiscsak, hátha, talán...? :roll:
És te mire készülsz?Megdöntöd a maratoni ciklust???
Vendég

Nóri!
Szinte tuti, de szerencsére ezért nem jár fizetés-elvonás. Max. egx ejnye-bejnye. NAgy cirkuszt is csinálnék, ha azért, mert egyszeri hallgatás után nem tudom megíni a tesztet büntit kapnék!!! :twisted:

Azt hiszem, tényleg maratoni ciklusom van. Tegnap már azt hittem, h ma talán megjön.... de ma megint feljebb kúszott a kis görény.
El kéne mennem a dokimhoz, de nem akarok Norcolutot.

Sirki!
Sajnálom!

babszika

Krisztinka!
Igen, már annyira elhaladtunk, h tegnap óta már plafon is van az első szinten!!!! A hétvégén már akár ott is aludhatnánk :lol:

A ciklusom pedig valszeg nem babás.... mert nem is szabad annak lennie.... egyenlőre. :)

babszika

HAhóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :?

babszika

Bocsi, itt vagyok, csak ilyenkor sok a teendő...de vagyok!
Márcsak kettőt kell aludni a nyaralásig! :lol:
Vendég

Azt hittem, h mindenkit elijesztettem. 8)

De jó lesz neked!!!! Gondolj majd azért rám néha, jó? ogy én a háznál sínylődöm :lol:

babszika

Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már hétvégén is néha elvonási tüneteim vannak babanet nélkül, mi lesz velem egy hétig?? :shock:
Naná, hogy gondolok! :lol:
Vendég

Nekem nincs elvonásim, mert otthon amikor ezsembe jut, mindig felnézek :lol:
Bár, mostanában leginkább a háznál tobzódunk.

És már megint itt a 9óra..... :cry: :cry: :cry:

babszika

Sok puszi!!!!!!!!
pápápápápápápá :roll:

babszika

Babszi,
kösz, te meg legalább kialudtad magad, de azért mindenesetre jól birtad! :D
A vizsga meg még majd kiderül...
sirkici

Babszika,
de jó, hogy így kialudtad magad..... :)
A teszt eredménye meg csak akkor biztos, ha kihirdetik....

Tegnap óta mi is aktív építkezők lettünk. Már kitűzték a házat!!!!! Most ássák a pincét!!!! :D :D

A hőm megy fel. Igaz még csak 36,3. Ti nem szoktatok játszani, hogy előre beírtok egy köv. napi eredményt a fertibe? Nos én megnéztem és érdekes módon, ha holnap 36,5 körül lenne, akkor kapnék a 11. napra egy szaggatott keresztet. Az nem jó, ugye?

Kép
Kép
gabi82

A szagatott vonal csak feltételezés, nem? Amúgy hiába esett a hőm tegnap 35,9-re le. Vettem LH tesztet és negatív lett. :( :(

Kép
Kép
gabi82

Gabi,
ti is épitkeztek? Itt mindenki csak épitkezik, de az nem baj! Egyébként, ha szaggatott vonalat kapsz, akkor a ferty nem biztos benne, hogy akkor volt-e pé. De én úgy vettem észre, hogy ha nem irsz be adatokat a nyákról, akkor mindenféleképpen szaggatott vonalat tesz be, függetlenül attól, hogy jól látható a görbén a pé (jelentős hőemelkedés)!
sirkici

Sajnos nekem szinte mindig ugyanolyan a nyákom...
És ez miatt is gondolom, hogy nincs pé-m :cry: :cry:

Kép
Kép
gabi82

Ha esetleg ma lenne pé, akkor azt a tegnapi LH már jelezte volna nem?

Kezdek kétségbe esni.... :cry:

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Gabi! Ne ess kétségbe az nem tesz jót! És igen a szaggatott vonal csak feltételezés.
Egyébként nagyon együttérzek veled, mert ettől a hónaptól nagyon sokat vártam, ddea görbém katasztrófa.
Én pl. ma reggel mikor beírtam a hőm a 24. napra azaz szombatra tette be a pé-t. De csaltam egy kicsit és a múlt csütörtöki hőmet módosítottam 1 tizeddel többet írtam be, így a pé-t a 20. napra tette és szerintem ekkor volt, ha volt pé-m. DE majd meglátjuk, mert nekem a lutheális szakasz az 16 nap szokott lenni és a 17. napon jön meg.

Szemléltetem is:

Kép

Sajnos én most nagyon váladékot nem tudtam figyelni, mert a nyaralás alatt általában csak kavics :lol: volt a wcpapíron, most meg csütörtök óta sajna kenegetem magam, mert valamitől irtóra viszketek :oops: , szóval kenőcs van a papíron. Tegnap voltam dokinál kaptam antibiotikumos kenőcsöt amit a hüvelybe kell felkenni.
Szóval mindenhogy szenvedek és a kedvem a béka segge alatt van!

Sirkici! Hát nem túl jó hírekkel szolgáltál! Sajnálom! Szerintem talán egy picit rövid a lutheális szakaszod, de talán az alsó határba belefér, mert 12-16 nap szokott lenni. Szerintem nem nagy eltérésű a ciklushosszod, az miatt ne aggódj!

Nóri! Hová is mentek nyaralni? Nekem is hiányoztatok a nyaralás alatt! De ha jól érzitek magatokat akkor meglátod hamar eltelik és nem is fogsz annyit a babanetre gondolni! De ez nem baj, néha muszáj kikapcsolni! Meg terelni a gondolatokat!

Babszi! Azért remélem sikerült a vizsgád! Majd dobhatnál fel képet az építkezésről!
Vendég

Szia Krisztinka!

Köszi a biztatást!

Amúgy szerintem én rosszul nézem a nyákváladékot. Valahol olvastam, hogy vigyázni kell nehogy összekevejük a hüvelyváladékkal. De durván kifejezve ugyis lecsordogál , nem? :oops:

Mikor érdemes nézni? Reggel? Vagy mindegy?
Ha a hüvelyben nyúlós ragadós a váladék az érvényes ? :oops:

Jaj de tudatlan vagyok.....

Kép
Kép
gabi82

Gabi,
szerintem se ess kétségbe, az biztos, hogy nem tesz jót. Én nem vagyok olyan profi ebben a nyáknézésben, de ne izgulj, nekem sem szokott mindig észrevehető lenni mondjuk a wc papiron. Szerintem attól még észrevehető, ha mondjuk már vizes, az is olyan, mintha tojásfehérje lenne a fogamzás szempontjából.

Krisztinka,
ne legyen olyan rossz kedved, habár megértelek, sajnálom. De ameddig nem jön meg, addig még bármi lehet a görbéből is, sőt!
sirkici

És ha fehér, icipicit nyúlós? Az akkor melyik? Creamy vagy white? :oops:

Kép
Kép
gabi82

Krisz,
kösz a válaszodat, nekem is azzal van gondom, hogy a luteális szakasz :? , de hátha ez még nem vészes. Azt hiszem akkor biztos a baj, ha 10 nap alatt van, még a 11 is éppen a határon van.
sirkici

Igen a nyúlós az jó. Olyan mint a tojásfehérje és a két ujjad közt hosszan nyúlik, ekkor lesz a pé.
Általában a tojcsi akkor jön ki a legjobban a hüvelyből amikor kakkantani mész, mert akkor nyomsz és a hüvelyből is jön, aminek jönnie kell.
Szerintem az változó kinek melyik napszakban van, mert én észleltem már tojcsit fürdékor is este, meg éjjel is, de napközben is, szóval az mindegy mikor, de legyen!

De itt sok okosságot talász: http://babatervezok.otthona.net/

http://www.babanet.mindenkilapja.hu/#A%20termékeny%20időszak
Vendég

Gabi,
azt hiszem az a creamy (én annak jelöltem be), de ha valaki jobban tudja, akkor szóljon!
sirkici

Krisz:Mallorca a cél
Állítólag a sós víz jót tesz mindenféle nőgyógyászati dologra.Reméljük! :wink:

Gabi:igen, Leo oldalán jól le van írva, ott olvasd el. :wink:
Vendég

Nóri,
én is úgy hallottam, hogy a sós viz jó a nőgyógyászati bajokra, ezért még pluszba jó a tengerre elmenni! :D
sirkici

Nóri,
én is úgy hallottam, hogy a sós viz jó a nőgyógyászati bajokra, ezért még pluszba jó a tengerre elmenni! :D
sirkici

Sirkici:a myomám nem fog elmúlni tőle, az tuti, de hátha babasegítő hatása lesz! :lol: :wink:
Vendég

Nóri,
az lehet, de én is majd a babasegitő hatásába bizok, ha eljutunk már egyszer... :lol:
sirkici

Ti mikor mentek nyaralni?
Vendég

Mi szeptember 9.-én indulnánk, remélem indulni is fogunk. Habár hacsak nem jön össze addig a babó, akkor már 99 % hogy megyünk.
sirkici

Sirkici:babával is lehet menni...én legalábbis mennék.
Vendég

Hát én nem is tudom, azért éppen hogy csak megfoganna, meg 800 km-t utazni autóval, nem is tudom... Sokan mondják, hogy mennek, de nem tudnám, hogy mit csináljak...
sirkici

Sirkic:az én véleményem a következő:nem kell annyira burokba zárni a nőnek magát.Az a baba, ha ott van és ott akar maradni, akkor az ott is marad.Nyilván nem kell step aerobikra menni, de autóba ülni...szóval az pont olyan, minhta otthon ülne az ember.Én gondolkodás nélkül mennék.Ráadásul nyaralni főleg, mert ott csupa kellemes és jó dolog történik és az csak jót tesz a babának.
Ez csak az én véleményem, remélem nem bántottalak meg. :wink:
Vendég

Sziasztok!!!

Sikrici:igaza van Nórinak.Ha nincs mögöttet semmi olyan,ami miatt azt mondaná a dokker,maradj itthon,akkor nyaralj nyugodtan!!!
vedresandi

Hy Andi!!!

mizu a szigeten, reggel nyomtál egy bulit? :lol:

Ha most nem jött volna meg és babónk lett volna kialakulóban, simán elrepültem volna messzeföldre...erre szokták mondani, hogy ez nem betegség, csak állapot... :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?