Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Végre behoztam a lemaradásom.

cory
Bár mindenki írta, nagyon együttérzek veled így utólag is! Sok-sok pihi- KépKépKépKépKépKép-t küldök.

Szilvi
Már nem tudom, de az egyik fenti menübõl lehet elõkeresni az utóneveket és a Péter a 6. a sorban , ha jól emlékszem.

Szila
Hanga nagyon menõ ebben a szerkóban.Kép

Tesó: Köztünk 4,5 év van, az öcsém mindig is aktív, sportos gyerek volt, én meg könyvkukac. Õ egy lusta dög, én meg szorgalmas voltam (ma már szintén lusta dögKép ). Egy szobában éltünk 18 éves koromig, amikor koleszba mentem. Apám szerint mi voltunk a lakótelep legjobb tesói.Kép Fogalmam sincs mitõl mûködött a dolog. Sosem veszekedtünk, max. vitatkoztunk, de többnyire összefogtunk. Volt idõ, mikor úgy éreztem, hogy õt jobban szeretik, de ez inkább valami kamaszos dolog lehetett. Neki meg az lehetett nehéz, hogy mindig hozzám hasonlították (a szorgalmamhoz). Én ilyenkor mindig megvédtem és azt hiszem ez a mai napig így van, ha valaki rosszat mond róla vagy ilyesmi. Közben persze vele megbeszélem a véleményem, ami nem biztos, hogy különbözik másétól.Kép De sosem szóltunk bele durván egymás dolgába. Ma már keveset beszélgetünk, mert alig találkozunk, õ mindig a haverokkal lóg. Úgy 1-2 éve kezdett megint érdeklõdni irántam és segít, ha hívom, magáról meg alig beszél, úgy kell kihúzni belõle pár szót. Azt hiszem, most átmeneti periódusban vagyunk, de jól vagyunk. Azt még nem tudom, hogy mi lesz, ha neki is külön élete lesz a szüleinktõl, megházasodik meg ilyenek. Attól kicsit félek, de a szeretet egész biztosan nem múlik el.Kép

Hív Peti...
Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!
Mégis beugrottam, Máté alszik. Köszi a gyógyokat! Kép 39.8-ról lehúzták 39-re a nappali lázát! Kép Még ilyen magas sosem volt! Doki: fogzik, felsõ két metszõ, meg egy kis vírus, de mindenhol tiszta, nem tudja mi a baj. Kép Várjunk. Kép Ugye nem baj, ha csak körtét és banánt ebédelt?

Szila!
Hanga ISTENIEN néz ki! Kép

MupiMami!
Hajrá! Ne is hagyd magad! Kép Azért kérdezd meg Gabit, mi lehetett, mert a múltkoriban mintha valamit fabrikáltak volna az albumon, lehet, hogy akkor veszett el! Kép És mégsem gonosz õrültek kezeio vannak a dologban.

Solya
solya

Sziasztok!

BSzilvi!
Leggyakoribb fiúnevek 2001-ben Remélem jól írtam be a linketKép
Leggyakoribb lánynevek 2001-ben LányosoknakKép

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

SOS!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Voltatok már úgy, hogy a hûtõfürdõ felvitte a gyerek lázát? A fürdõ után már 40C volt a hõmérséklete! Kúpot legközelebb akkor kaphat, ha APA hazaér, õ hoz másmilet, vagy hétkor Germicidet.

Nem tudjátok, muszáj kivárni a hat órát a két kúp között?

köszi
Solya
solya

Solya!

Add be Máténak a kúpot mihamarabb!!! Egyébként 4 óra múlva be lehet adni.

Zsuzsa

beababa

Solya!
Prizniceld, nálunk a fürdõ helyett!!!!!!! az vált be! És ha van, kaphat kúp+3óra Cataflam cseppet utána 3 rára rá kúpot, stb - persze, attól is fühgg, milyen kúp??????

Márti
márti

Sziasztok!

Solya: ismerem az érzést! Múltkor Balunál ugyanez volt! Nekünk az jött be, hogy priznic 10 percig rajta, 5 perc szünet, majd újra priznic 10 perc... 3-szor. Majd utána kapott panadol szirupot, így ment le 38 alá. Jobbulást!!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Solya! Remélem sikerült levinni a lázat! sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Mi is elutazunk holnap, már nem lesz idõm jönni, mert csomagolunk! Mindenkinek boldog húsvétot, sok nyuszit és sok locsolót!Kép

Ma voltam nõgyógyinál rákszûrésen és megemlítettem neki a tesóprojektet. Nagyon örült neki, bíztatott, hogy tök jó lesz, hogy Rékának lesz tesója, nagyon jófej volt. Aztán kérdeztem a szoptatást is, és azt mondta, hogy csak nyugodtan szoptassak, nem lesz azzal semmi gond, terhesen is csak folytassam, amíg Réka akarja!Kép Nagyon örülök, hogy így gondolja!Kép

Jóéjt mindenkinek!
Zafi
zafi

Azt el is felejtettem írni, hogy visszamentünk a szemészetre, és azt mondta a doki, hogy izomprobléma miatt nem forgatja Réka rendesen a szemét és ha a torna nem segít, akkor csak mûtéttel lehet segíteni.Kép Az elég brutálisan hangzott, valami izmokat megfeleznek és azt teszik a nem mûködõ izmok helyére, szóval nem éppen rutin beavatkozás. Marad a torna és kb. 2éves korára kiderül, hogy lesz-e javulás.
A szemüveg meg arra vonatkozik, hogy mért a doki valamennyi eltérést a múltkor, de az ennyi idõs korban normális, majd õsszel meglátjuk, hogy kell-e mégis korrigálni.
Azért elvisszük más dokihoz is, hogy más véleményét is halljuk, bár így már sokkal érthetõbb az egész.

Zafi
zafi

Sziasztok!

cory: de jó, hogy jobban vagy!!! Azért légyszi továbbra is vigyázz magatokra nagyon!!!

Solya: remélem már jobban van Máté! Igyon sokat, az evés nem számít! Mondom én, aki a múlt háten totálkáros lettem Tomi nemevésétõl Kép Kép Kép Nekünk is felvitte a lázat a hûtõfürdõ Kép Gyógyok mennek Kép Kép Kép Kép Algopyrin tablettát is adhattok lázra, Tominál bevált, amikor semmi nem vitte le.

Szila: gratula a foghoz Kép

Zafi: Kép azért mutasd meg más orvosnak is. Az sosem árt.

Laura: hogy sikerült a kókuszos tejberizs??? Én valszeg holnap csinálom, most már csak én ennék belõle, mert a gyerkõcök alszanak. Kép

Jó éjt és pusz! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Szilvi (SzTigris): köszönöm én is a linket a népességnyilvántartóhoz, bár tudom, nem konkrétan nekem szólt, de nagy hasznát veszem én is! Kép

Solya: szegénykém... Drukkok mennek neked és Máténak!

Bogancsi: fincsi, különleges és érdekes. Szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni. Nekem egyetlen dolog volt furcsa benne: szerintem ennyi rizshez picit sok a kókusz. Én inkább tejberizses kókusznak hívnám. Kép De szerintem mindenképpen a recept szerint próbáld ki elõször!
Nyuszimanó, köszönjük a receptet!!! Kép Kép Kép

Aludjatok jól: Lauráék
p_laura

Sziasztok!

Elõször is: Andi! Nagyon boldog szülinapot! KépKépKépKépKép Kb. a 18. ??? Kép

Solya! Hogy van Máté? REndben van? REmélem! De azért mennek a gyógyok! KépKépKép

Zafi! Ó, szegény Hóka Kép és szegény ti! Kép Mindenképp vidd el másik dokihoz is, biztos, ami biztos! És nagyon drukkolok, hogy rendbejöjjön és ne kelljen mûteni! KépKépKép

ZSuzsi! Hogy zajlott a tegnapod? Sikerült a nõvéredékkel közös hangot találni? Dorka hogy bírta otthon nélküled? És te õnélküle?

Mupimami! Album Kép

Cory! PIhizel sokat? MEntek Kanizsára? Kényeztettesd magad ott is! KépKépKép

Mi: TEgnap volt András szülinapja (29.), sütöttem-fõztem, csináltam tortát - ez jó volt. De olyan jóslófájásaim voltak egész nap, hogy rá kellett végre döbbennem: akár 3-4 hét múlva már meg is lehet a baba! Hivatalosan még persze több, de akkor is kb. 7 hét - hát, jól bepánikoltam, hogy sem testben, sem lélekben, sem készültségileg - szóval, egyáltalán nem vagyok(unk) még felkészülve rá! Kép Nem korai szerintetek még ez a jósolgatás? Árminnal már nem emlékszem, mikor jelentkeztek.

Ármin nagyon édesdrága! Kép Mindent és mindenkit etet-itat, üvegbõl, csõrös pohárból! TEgnap pld. a csõrösébõl itatta az üveget! KépKépKép Cuppog hozzá a nyelést imitálva! És olyan hosszan dumál halandzsanyelveken (talán mongolul, kínaiul és vmelyik afrikai csettentõnyelven??? KépKépKép), de nagyon kifrjezõ hangsúlyokkal, hogy dõlünk a röhögéstõl! Kép ÉS egyre több szót is mondogat

zzzzzzzzzzzzjhjcbvv x ---..........------------------------------------------------------

EZt õ írta nektek - szóban is mondja, hogy "zzz", minden gépre (mosógép, borotva, lift, repülõ), meg hogy va-va-va (kutyus), meg hogy autó, meg utánozza a szirénát, ha mentõt hall (itt nálunk napi 100x biztosan) REndületlenül számol, ha Megkérdezzük, hogy vmi hány vagy mennyi, vagy mondjuk, hogy számold meg, végigmutogatja! És most azt üvöltözi, hogy "enni-inni", pedig már bevágott egy tejeskávét és evett egy bögrényi meggyet - úgyhogy megyünk reggelizni!

Márti+Ármin+Kép
márti

ANDREÁK!

Minden Andreának nagyon Boldog Névnapot kívánunk!KépKépKépKép

Zsuzsa + Beababa

beababa

Sziasztok!

Rebi! Boldog névnapot!KépKépKép

Andysj! Bár te most igazoltan hiányzolKép, neked is boldog névnapot kívánok!Kép

Márti! Köszi!Kép Igen, a 18. akárhanyadik évfordulója...Kép

Zafi! Drukkolok Rékának, meg lehessen oldani mûtét nélkül.

Solya! Máténak gyógyok mennek! Remélem, már jobban van.

Én nem vagyok túl jól.Kép Lucának éjjel elkezdett ezerrel folyni az orra, cicizett folyamatosan, és már fél 6 elõtt felkelt. Más tünet még nincs, most alszik.
Otthonról hívtak, hogy éjszaka pár tizenéves suhanc jól összeverte-rugdosta az apámat és betörték az ajtónkat, mert az apám el akarta õket zavarni, miközben wc-nek használták a házunk elejét... Kórházban kellett összevarni a fejét, volt nagy balhé, kiabálás, rendõrség...KépKép
Zsófi is ott volt, nem tudom, mit hallott belõle. Azt mondják, aludt. Remélem...
Én meg itt ülök, remegek, és bõgök.Kép

Bocsi, de nem is tudok többet írni.

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Én is boldog névnspot!

Köszi a segítséget, Máté láztalan!!!!!!!!!!!Kép Igaz a menetrend szerinti Germicid felét kikakilta Kép, a 2. hûtõfürdõ eredménye is csak -0.3C volt, de akkorra már itthon volt apa a paracetamolos kúppal így 1/2 12 körülre sikerült levinni 38.5-re, arra még kapott egy Germicidet és reggel láztalanul ébredt! Kép Igaz, nagyon anyás és bágyadt, de mostmár minden rendbe jön. Akkor ijedtem meg, amikor este teljesen elhagyta magát, csak feküdt és a szemével követett.

Zafi!
Kép

Laura!
Szerintem a rendszeres keményedés a 8. hónapban nem korai. Fájt is?

pussz
Solya
solya

Andi! EZ szörnyû és felháborító KépKépKépKépKépKép Nem tudom, mit mondjak.... REmélem, apukád mihamarabb rendbe jön, azt is, hogy ZSófi nem sokat hallott az egészbõl és nem rémült meg nagyon ... én is csak bõgni tudnék. Persze, azért nyugi Kép, amennyire lehet! KépKépKép És Luca nehogy beteg legyen! KépKépKép

Márti++
márti

Andi!
Ez iszonyú! Kép Hová fajul a világ?! Apud jól van? Gyógyuljatok Ti is! KépKépKépKépKépKép Meg próbálj megnyugodni! Tenni úgysem tudsz semmit. Kép
Solya
solya

Sziasztok!
Olvasni most nincs idom csak azert kukkantottam be, hogy
kellemes husveti unnepeket kivanjak!

Kép

Danimama
danimama

Sziasztok!

Andik: boldog névnapot Kép
Andi3: Boldog szülinapot Kép

Márti: még itt küzdök, hogy menjünk-e vagy sem. Ha megyünk, ott tuti pihi van, Balut lenyúlják a nagyszülõk stb, csak az úttól félek.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Andi3: nem tudtam, hogy szülinapod van, de nagyon sok boldogságot kívánok neked! Kép Kép Kép
Szörnyû, amit írtál! Tudom, hogy apukád állapotán nem változtat semmit, de tesz legalább feljelentést ellenük? Ismeri õket? Mikor mehet haza a kórházból?

Andi3, Rebi, AndySJ: nektek pedig nagyon boldog névnapot kívánok!

Solya: szerintem eltévesztetted a házszámot Kép Kép Kép, Mártinak keményedett a pocakja!
De azért köszi, hogy gondoltál rám, látom, tudat alatt nekem írsz! Kép Kép Kép

Márti: picit nevetségesnek tûnik, de mi sem vagyunk még felkészülve az új babára. Milyen jó lesz újra járni a bababoltokat (még így is, hogy csak néhány dolog kell neki)!
Fájások: én sem emlékszem sajnos, hogy ezek nem koraiak-e még.

Andi3: neked sok-sok erõt kívánok az elkövetkezendõ napokhoz! Zsófi meddig lesz a szüleidnél?

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Laura, Márti!
Tényleg! Kép Tudjátok be Máté betegségének! Kép

Bevallom, én már nem tudom követni, kinek mikor milyen ünnepe van! Kép Az érintetteknek nagyon sok boldogságot kívánok! Kép

Sziasztok!
Solya
solya

Sziasztok!

Andik!
Boldog névnapot kívánok!KépKépKép

Andi3
néked meg még sok-sok boldogságot születésnapod alkalmából! KépKépKépKép
Ami apukáddal történt szörnyü, engem nagyon megrémített. Remélem gyorsan felépül,olyan tehetetlen az ember amikor a szeretteit bántják és nem tud ellene tenni!

Cory
Örülök hogy jobban vagy én egy újabb példa vagyok vérzésre, sajnos 28. hetes voltam amikor erre ébredtem épp mint te.
Nagyon megijedtem én is föleg hogy a két gyereket is el kellett helyeznem meg elutazni Bp.-re. Azt mondta a dokim, hogy elég gyakori a terhességek jó részénél elö fordul elöbb utóbb de azért pihenjek, magnéziumot kaptam meg egy gyógyszert amitöl olyan fáradt voltam, hogy alig éltem így nem szedtem.
Szerintem minden rendben lesz! KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Én úgy gondolom, hogy a szopiztatás addig ártahat föképp a picinek amíg be nem ágyazódik, tehát nagyon az elején, ezért is van egy kevés fogamzásgátló hatása, de ha már egyszer sikeresen vette ezt az akadályt a baba és szépen növekszik, akkor talán nem lehet olyan mértékü a méhösszahúzó hatása hogy ez a terhességet veszélyeztesse.

Solya
Máténak küldök gyógyikat, szerencsére már ö is javul! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zafi
Remélem minden jól alakul mütét nélkül is! Drukkok mennek: KépKépKépKépKépKép)KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Márti
Nekem is voltak keményedések inkább mint fájások,ha pihentem jobb lett, ha nem erösek és fájdalmasak szerintem nem korai, ha gond lenne meg biztosan éreznéd!
Aranyos lehet Ármin, tetszett a beszámolód KépKép

Zsuzsi
Kedves vagy bóknak veszem amit írtál rólam! KépKépKép
Hogy sikerült az út?

Zsuzsa, Bogancsi, Laura
Köszönöm a kedves szavakat tesós hozzászólásom kapcsán: KépKépKép

Mit gondolok nagy tömeg lesz Hétfön az Állatkertben?
Most el vinne minket apa,csak félek kicsit a nyomorgástól!

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Andi: szörnyû lehetett ez az egész apukádnak és neked is Kép Talán érdemes lenne tényleg feljelentést tenni, bár csak akkor van értelme, ha ismerte õket édesapád. Különben úgyse tudják õket megtalálni, szerintem. Kép

Szila: Hanga nagyon édes Kép Kép Kép

Solya: remélem, most már abszolút láztalanok vagytok!!! A legeslegjobb ebéd a körte banánnal Kép Kép Kép

Dzsili: tömeg biztos lesz az állatkertben, de egy apával még a tömeget is könnyebb elviselni Kép Egyébként tök jó ötlet!!! Mivel apa szombat délután nagynénizik, lehet, hogy akkor kellene mennünk.

Laura: én sem gyûjtögettem amíg Tomit vártam, épp csak az utolsó hónapban. Ráadásul nekem már abszolút semmi babaruhám és -felszerelésem nem volt, mert - ugye - már nem számítottunk újabb babára Kép

Testvérek: nehéz kérdés. Mi igyekszünk, de rajtuk múlik. Az biztos, hogy a jó példa mindennél fontosabb. Ezért voltam duplán elkeseredve, amikor a bátyámmal volt régen egy nagy csúnya balhé. Fõleg, mert õk is jelen voltak, amikor a sógornõm mindennek elmondott, csak szép kislánynak nem, na és az apjukat is. Viszont azt is látták, hogy egy ilyen mélypont után is meg lehet bocsátani és fel venni a fonalat. Azt tudják, hogy akármi történt, a bátyámra mindig számíthatok - csak ne anyagiakról és politikáról legyen szó Kép
Sokszor gondolkoztam azon, amit hallottam többektõl, hogy pl. szülinapkor a többi gyerek is kap ajándékot. Hát, ez nálunk nincs így. Mindenki akkor kap, amikor "jár" neki. Sose volt ez gond. De persze mindig mindenbõl hármat vettem, egyenlõség és testvériség az van nálunk Kép Most, hogy már nagyobbak sokat segítenek egymásnak (nyelvek, matek, stb.). Régebben, amikor még egy szobában laktak mindhárman (elég súlyos volt), rengeteget veszekedtek - egyszerûen zavarták egymás köreit. Amióta mindegyiküknek külön szobája van, szinte teljesen megszûntek a balhék. És hát, az igazság az, hogy leginkább Dani szokta idegesíteni a lányokat kfl. labdapattogtatásokkal Kép Még egy érdekesség: amikor megmondtuk tegnap a lányoknak, hogy a nyáron mindkettõjük nyaralását szervezzük, azaz Juli Franciaországba, Zsófi Angliába megy 1-1 hónapra, Dani is olyan boldog volt! Igaz, õ meg a focicsapattal megy Svédországba. Szóval örülnek egymás sikerének, nem féltékenyek. - Mondtam, hogy Dzsilinél szebbeket nem tudok írni Kép Kép Kép

Ma délelõtt lovagoltak a lányok + Zsófi egyik barátnõje, õ le is esett, de szerencsére nem lett baja. Dani és Tomi meg nézte õket velem együtt. Mivel nem jöttek utánuk, másfél óra lett az 1bõl. Szerintem holnap nem nagyon fognak tudni járni Kép

Jó éjt! bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Mat tegnap is szerettem volna irni,de Riki csak fél 12-kor aludt el.KépAhhoz képest mar 9-kor fent volt.
Viszont az erdmény:kibujt az 5.fogacska.KépA jobb felsô kettes.Szerintem a balnak is csak 1-2 napja van hatra!Kép

Andreaknak boldog névnapot kivanok!Kép
Andinak még plusszban boldog szülinapot is!KépKép
Szörnyü,ami történt!KépJobbulast kivanok apukadnak!Borzalom....!Reméljük Zsofi rendben van!Lucanak is gyogyok mennek!KépKépKépKép

Zafi!Drukkok Réka szemére!KépKépKépKépKépKépKép

Solya!De jo,hogy Maté maggyogyult!Kép

Szila!Nagyon édes Hanga!KépKép

Zsuzsi!Minden rendben volt az uton?

Dzsili!Nyaron,ha otthon leszünk,mi is tervezzük az allatkertet!Kép
Apaval együtt mindenképpen megéri.KépKépKépMenjetek!Kép
Utoljara nagy pocakkal voltam,szoval Riki mar némileg jart ott!OKépKép
Mi is valami ilyen tajt mentünk és rengetegen voltak.
Képzeld,bealltunk a hosszu sorba és közben elôrébb volt még egy bejarat,amit szinte senki nem vett észre.Igy végül hamarabb bejutottunk.Mondanom se kell,hogy örültem,hogy nem kellett végig allnom pocival azt a nagy sort.Kép

Ma azt jatszottuk,hogy Riki bebujt apukajaval a takaro ala,én meg hirtelen felrantottam és mondtam,hogy "Kukucs!".Riki akkorakat kacagott,hogy na!KépSzerintem orakig tudta volna ezt jatszani!KépKép

Nalunk ma par napig olyan jo idô volt,hogy voltunk napozni.A profilomban megtekinthetô Riki napozas közben.Kép

Edit
edith16

Sziasztok!
Csak gyorsan, mielõtt nekieredünk a nagyilátogatásnak!
Minden Andreáknak boldog névnapot!KépKépKép
Andi3! Boldog 18.Kép szülinapot!
És mindenkinek buldog(vauKép-vauKép) húsvétot!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!
Én is csak gyorsan, megyünk nagymamázni, hétfõ este jövünk haza.
Köszi szépen mindenkinek a jókívánságokat!KépKép
Puszi
Andi

Andi
andi3

Én is csak gyorsan: mindenkinek nagyon boldog húsvétot, kellemes, szép három ünnepnapot! Kép

Edit! Elcserélted Rikit nagyobbra???? KépKépKép Nagyon aranyos! Kép

Márti++
márti

Persze, két ünnepnap, a szombat csak hétvége, de akkor is legyen szép mindhárom! Kép

M.
márti

Sziasztok!

Bácu alszik, apát várom haza a melóból, gyorsan pötyögök vmit...

Aki beteg vagy lázaskodik, annak jobbulást kívánunk!
(Solya, nekünk is csak a priznic segít magas láznál, a hûtõfürdõ soha...)

Bálinton a 15. hónapos szuritól számított 8. napon, azaz tegnap hajnalra jött ki a "mellékhatás", belázasodott. Nem volt vészes, csak 38.7. Tegnap végig hõemelkedése volt, ma meg már okés, de eléggé "nyüzöge" még.

Cory! Pihenj nagyon sokat, a párod biztosan segít mindenben, és ha nagyszülõzni mentek, akkor meg még õk is le tudják venni a dolgokat a válladról. Tutkó nem lesz szerintem semmi gond, kapaszkodik a kiskrapek, ne féljKépKépKép Talán csak egy ér pattant volna meg? Szerintem ez sokaknál elõfordulhat...

Andi3! Ez borzasztóKépKépKép Hova fajulhat még a világ??? Õszintén remélem és kívánom, hogy Apukád mielõbb rendbejöjjön, és hogy a suhancok megkerüljenek (már ha tesz Apukád feljelentést) és feleljenek tettükért. Kiderült már, hogy Zsófi hallott-e valamit a dologból?

ZafiKép Ezek nem jó hírekKép, de reménykedjünk (én az teszem ezerrel és szorítokKép), hogy ne kerüljön sor arra a mûtétre. Szerintem is vigyétek el más dokihoz is... ez elég komoly dolog ahhoz, hogy más véleményét is meghallgasságok...
Réka teljesen felgyógyult már a hasmarsból? Eszik már rendesen és mindent? Sokat veszített a súlyából?

Na megyek, még ki kell sütnöm a husit, Apa meg már mindjárt itthon van.
(Húsleves, mustáros tarja kisütve rizzsel, ubisalival.)
(Meg már fõ a jó fini sonkaKépKépKép!)

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!!!!!!

Puszi mindenkinek,
Beja + Bálint
beja

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulát... lebuktam (névileg Kép)

Andi
utólag akkor NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT .. is .. Kép

.. és mindenkinek ÁLDOTT, BOLDOG HÚSVÉTOT.. és sok pihenést! Kép
Kép

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Még sem sikerült bepótolnom az olvasást! Kép

Azért a restanciák:

BSzilvi és kedvás párod!
Boldog szülinapot, így utólag! Kép Kép Kép

Andi3!
Nagyon sajnálom ami veletek történt, jobbulást apukádnak! És remélem az elkövetkezendõ években, vagy inkább soha többé nem történik semmi rossz veletek!
Boldog szülinapot és névnapot is! Kép Kép Kép

Andysj! Rebi!
Nektek is boldog névnapot kívánok!

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket lányoknak sok locsolót! Kép Kép Kép

Rólunk: Vilinek áttört az 5. foga (mégis ezért harapott) , megint sokat eszik Kép mióta tudja hol az okos feje, azóta állandóan ellenõrzi, hogy meg van-e még Kép És aki ismeri nálunk a játszóteret (Andi3, Cory) Vili imád átmászni az alagúton Kép

Tegnap Vityával kettesben tölöttük az estét, tesóm vigyázott Vilire, mi meg egy jót biliárdoztunk Kép .

Norciék
norci

Sziasztok!

Cory!
Nagyon együtt éreztem veled, én is átéltem és borzasztóan féltünk mi is! Nagyon jó, hogy minden rendben van! Vigyázz nagyon magatokra!

Andi!
Utólag is nagyon boldog névnapot és szülinapot kívánok neked! Szegénykém, jól összejött neked most minden, mielõbbi gyógyulást kívánok apukádnak és Lucának!

Andysj,Rebi!
Kicsit megkésve, de nagyon boldog névnapot kívánok nektek!

Zsuzsi!
Hogy alakult a beszélgetés a testvéreddel?

Szilvi!
Köszönöm a nevekkel kapcsolatos címet, megnéztem!

Gorsi!
Tényleg a 6.helyen áll a Péter név, de ez is csak azt mutatja, hogy sok embernek tetszik. Azért remélem, mire Peti iskolába kerül, nem fog úgy járni mint én, 5 Szilvi volt a 32 tagú osztályunkban.

Lányok!
Mibõl lehet tudni, ha kinövi a cipõjét a gyerek? A talphoz hozzámérés mindig más eredményt hoz.

Laura,Márti!
De izgalmas, már csak pár hét és találkoztok a babátokkal! Azért ez akkora csoda!

Szila!
Gratula nektek is az új fogacskához! Nagyon édes Hanga!

Edit!
Gratulálok az új fogacskához! Nagyon édes Riki meztelen felsõtesttel!

Ma végre megejtettük a húsvéti nagytakarítást, bár Peti nem igazán lelkesedett a kiságyban játékért. Szegénykém, õ is nagyon szenved a fogacskáival, de semmi eredmény! Mindent rág, sokszor felsír keservesen és megint nem nagyon akar enni. Néha kissé elkeseredem, ha eszembe jut, hogy még 18 fogacska van hátra! Szegénykém, ha mindegyikkel így megszenved, akkor borzasztó lesz!
Viszont nagyon édesen beszélget, ma éppen a Jaj-t tanulta meg és mivel nagyon tetszik neki ezért sûrûn mondogatja.
Mennem kell, mert nem hagyja az apját olvasni!

NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Ma ebéd után elmentünk a budakeszi Vadasparkba az összes gyerekkel. Nagyon élveztük! Tomi leginkább csak a jó nagy méretû állatoknak örült, illetve a kis csíkos vadmalacoknak, voltak vagy tizenketten. Tök jó, mert még láttuk õket szopizni is. Az alsó sor feküdt, a felsõk álltak Kép Persze nem olyan gazdag a kínálat, mint a bp-iben, de igazi erdõben lehet sétálni, nem betonúton! Szóval tök jó volt. Tomi 10-tõl volt fenn, egészen a hazaérkezésünk után 1 órát. Aztán beájult Kép Szuper, hogy végre itt a tavasz!!!

Ha még van itt valaki, akkor boldog húsvétot!!!
puszi: bogancsiék

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Többekhez hasonlóan én is csak rövid idõre jöttem, és

ÁLDOTT HÚSVÉTOT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Sziasztok: Lauráék
p_laura

Sziasztok!

Marti!
KépRiki nô,mint a bolondgomba!Kép

BSzilvi!Köszi a gratulat!KépUgye,milyen szexi fiam van?Kép

Norci!Gratula a fogacskahoz!Kép

Mindenkinek nagyon kellemes husvétot kivanunk!

Edit és Riki
edith16

Sziasztok!

Ez úton is kívánok mindenkinek Kellemes Nyuszvétot!

Kép

Szila
Hanga tündéri a rucijában, a sapiban meg nagyon menö és az a beállás mellé....KépKépKépKépKépKépKépKép

Edit
Mikor volt ilyen jó idö? Kép Vagy nyaraltatok valamerre csak én lemaradtam valamiröl...
Én meg küldözgetem a fél pucér pasikat amikor téged mindjárt két jó pasi is körbe vesz! KépKépKépKép
Tényleg sokkal nagyobb lett a kicsi fiad a múltkori kép óta! /Na ezt jól meg mondtam még jó hogy nem össze megy!KépKépKépKép/

Bogancsi
Jó lehetett a vadas parkban, én is kiváncsi vagyok mit szól majd Napocs az állatokhoz, ha elmegyünk, no meg a holnapi tojás és nyuszi keresgéléshez a füben! KépKépKép

Napsiról még annyit, hogy nem is írtam, hogy lett egy monoklija a szeme alatt mert a kis bratyó "finoman" fel segítette az ágyra ahol frontálisan ütközött nagy bratyó térdével!
Különben ö is nagyon édi mostanában nem hajlandó zokniban aludni, leveszi aztán meglestem ahogyan egyik kezével el kapja a lábiját a másikkal ,meg komótosan csikizi a saját csülkét miközben hangosan rötyög!
Megtanult nagy hangos cuppanós puszikat osztani, és addig üldöz csücsörített szájjal amíg utol nem ér akár két szobán át is hogy a bekészített puszkót elcuppantsa!

Jó éjt mindenkinek!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!
Itt ulok a gep elott merev derekkal egyszeruen nem birok mozogni vele annyira faj. Kép (Bogancsi! Eszembe jutottal! Kép ). Kellene pakolni de orulok, hogy nem kell mozognom. Kép Igazabol fogalmam sincs, mi lehet de arra tippelek, hogy tegnapelott kihoztuk a konyvespolcot a szobabol es nekem nagyon nehez volt- talan meghuzhattam.... Sajna, nem lehet itt Motto tapaszt kapni, leven magyar termek... Kép De hozatok anyuekkal. Most eppen lement a gyogyszertarba a ferjem vmit nezni nekem. Remelem, segit. Igy nem tudom, hogy fogok pakolni - jovo heten meg koltozkodni.... Hat majd meglatjuk...

Most legalabb kicsit tudtalak olvasni titeket es behozom a lemaradasomat!

Megkesve de utolag is boldog nevnapot kivanok az Andreaknak! Kép
Andi3! Neked meg boldog szulinapot is! Kép
Szornyu az eset amit apukaddal leirtal! Kép Hogy van azota? Teljesen felhaboritott az eset! Nagyon jo lenne ha elkapnak oket. Sajnos azonban a feljelentes sem mindig tuti. Az egyik baratnomnek egyszer egy autobol kidobott sorosuveggel kitortek par fogat es amikor elment a rendorsegre hogy feljelentest tegyen (felirtak a kocsi rendszamat) azt mondta a rendor, hogy nem tanacsolj a feljelentest, mert ilyenkor nekik meg kell (?) adniuk annak a nevet es cimet is aki a feljelentest tette (Bar a Ti esetetekben ez eleg egyertelmu lenne, hogy ki a feljelento) es utana nem tudjak garantalni a testi epseget... De ezt jobb az illetekes helyen megkerdezni... De az ilyeneket nagyon el kellene kapni!

Zsuzsi! Remelem,szerencsesen hazaertel! Beszeltel a novereddel? Valtozott a helyzet?

Edit! Nagyon edes Riki a kepen! Es mar olyan nagyfiu!!! Kép

Meg akartam irni... hazaert a ferjem es kiprobalom a gyogyszereket es kremet amit hozott...

Nalatok mit hozott a nyuszi a gyerekeknek? Kép

Sziasztok, Danimama
danimama

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!Kép

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Mindenkinek áldott húsvéti ünnepeket kívánunk! Lányoknak sok locsólót, fiúknak sok ajándékot és cuppanos puszitKép!

Köszönöm az érdeklõdést a csütörtökkel kapcsolatban. A vezetés jól ment, a végére elfáradtam, de nem volt semmi zûr. A temetés egész szép volt, kívéve, hogy senki sem tudta, hogyan kell viselkedni, így a rokonság elfelejtett részvétet kinyilvánítani a temetés végén az anyámnak, amin egy kicsit csodálkoztunk. Vidéken ez nem szokás? A pap nagyon fiatal volt és rögtönzött, hiába akartunk vele hamarabb beszélni, hogy pár személyes dolgot is megemlíthetne a nagyimról, nem lehetett vele beszélniKép Nõvéremmel és a férjével puszival búcsúztunk el, de semmi lényegesrõl nem beszéltünk. Amikor a hagyatékot rendezgettük (könyvek, szönyeg, vázák), akkor beszéltünk, de csak annyit, ki mit szeretne magával vinni. Én mondtam a könyvekre, hogy vigye magával, mert az õ nagyobbik lánya nemsokára olvashatja azokat, mert szinte az összes kötelezõ olvasmány megvolt a nagyimnak, majd ha kell nekem (ha a Dorka olyan idõs lesz), akkor kölcsönkérem tõle. Erre kérdezte, hogy gondolod, akkor szóba fogunk állni egymással. Én meg fel sem fogva a kérdés jelentõségét, csak egy talán-t tudtam kinyögni. Erre a nõvérem mosolygott, hogy, hogy talán...Én csak most fogtam fel, hogy lehet, hogy ez egy békülési gesztus akart lenni, amire többet kellett volna válaszolnom. Ezenkívûl nem mondtunk semmit, a rokonokat hallgattuk, ahogy mesélnek. Mióta meghalt szegény nagyanyám sokkal többet gondolok rá, mint régebben, miért nem fordítva tesszük ezt...Kép

Dzsili: köszi a húsvéti emailt! Napsi nagyon fiús lehet azzal a monoklivalKép nem fáj neki? DE jó, hogy Napsi ilyen könnyedén adja a puszit! Dorkának állandóan könyörögni kellKép

Andi: nagyon sajnálom édesapádat, ez borzasztó!Kép Remélem most már az ünnepek elfelejtetik az rossz élményeket. Próbáljatok másra gondolni és nem ártana egy gázsprayt beszerezni apukádnak vagy egy okos kutyát, aki megvédené. Vigyázzatok magatokra!

Minden Andinak Boldog névnapot kívánunk!

Danimama: egy meleg fürdõ nem lenne jó gyógyszer a derekadra?

Bogancsi: mi jövõ héten megyünk a Vadasparkba. Mennyien voltak? Mennyi volt a belépõ? Babakocsival is könnyedén bejárható? Köszi a választ.

Rebi: nagyon aranyosak a nyuszik! Úgy szeretnék egy lelógó fülû nyuszit, de nem lehet!Kép

Bszilvi: Peti miért a jaj-t tanulta meg? Kép A takarítás alatt végig jajogtatok?

Norci: a feneketlen tavi játszótér alagutját szereti Vili? Dorka isKép Amikor elõször ment át, akkor nagyon féltettem, ezért bementem vele. Persze az egész játszótér rajtam röhögött, és az összes gyerek azonnal ellepett minket, hiszen egy felnõtt is bementKép Igy egész nap ezt kellett játszani, hogy Dorkát kergettem az alagutban. De ott bent olyan hideg és por van! Nem szeretem, ha bemegy oda Dorka, mert a közepén leülnek és a homokot szórják. Egy kismama azt mondta, hogy a császáros gyerekek nem szeretnek bemenni az alagutba. Szóval errõl a témáról lehet még beszélgetni!

Laura, Márti: nemsokára itt a kistesó, ez fantasztikus! Tesók mennyire vannak tudatában, hogy jön valaki melléjük?

Tegnap tollasoztunk a férjemmel este 8-10-ig, elhatároztuk, hogy minden szombaton tollasozni fogunk! Jó lenneKép

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Elkezdtem a visszaolvasást:

Zsuzsi(26)!
Nem nem a feneketlen tavi alagút, hanem itt nálunk Albertfalván.

Már ideköltöztetek, hogy jártok a Feneketlen tóhoz?
Igen, állítólag igaz, hogy az alagúton a császáros babók nem mernek átmenni, nekem pszicholgus kismama barátném is megerõsítette ezt, bár én ismerek olyan normál úton született babót aki nem mer átmenni. Mindenesetre Vili szeret bebújni mindenhova, ma míg szüleimnél ebédeltünk az asztal alábújva játszott egy üdítõs flakonnal.

Norci
norci

Szia Norci!

Nem költöztünk oda, de mivel autóval mobilisabb vagyok, sûrûn járunk a Feneketlen tóhoz, mert szeretem azt a játszóteret, de ezenkívûl megfordulunk a Normafánál, a Károlyi kertben, a Vérhalom téren, Böszörményi úton, Gesztenyés parkban a Novotelnél, Wekerlén, Városligetben. Odamegyünk, ahol éppen a barátnéim tologatnak egy babakocsitKép
A flakon nekünk is nagy kedvenc játékunk, fõleg a kupak rajta!

Pénteken szült meg az a szobatársnõm, akivel együtt szültünk a kórházban anno, neki gyorsan összejött a második, most kislánya lettKép A másik szobatársam pedig júniusra várja a harmadikat. Nagyon izgi!Kép Olyan érdekes, hogy mi még most is tartjuk a kapcsolatot egymással, pedig elõtte nem ismertük egymást, de ott a kórházban nagyon megkedveltük egymást. Régen nagyon nem szerettem a nõi nemet, annak ellenére, hogy én is nõ vagyok, de mióta anya vagyok, sokkal több barátnõm lett, jobban elviselem a saját nemûnket, sõt most meg kész feminista lettem.Kép Sokkal klasszabbak a nõk! De a férfiak is nagyon aranyosakKép

Na befejezem, mert kezdek hülyeségeket írni.

Üdv: Zsuzsi és az egyedül csúszdára mászó Dorka
zsu26

Sziasztok

Nálunk jól sikerült a Húsvét vasárnap,rengeteg nyuszi és tojás csokival, füszerezve, amiket immáron a lánykám is meg tud hámozni és élvezettel kétpofára tömni!

A Smarties nyuszik nagyon tetszenek neki, csörgeti ezerrel, a nyuszkókkal egy darabig bábozott aztán rá jött hogy ehetö és miután lepucérítja öket jöhet a nyammogás úgy hogy most mindent elkövet, hogy az asztalról megkaparintson néhányat.

A füböl való összeszedésben nem jeleskedett az nem vonzotta annyira, miután rápattant egy jópofa labdára amit a nagyi nyuszi hozott neki inkább labdázgatott, a "munka dandárját a bratyókra hagyta aztán ment szájat tátani és ismerkedni az újdonságokkal. Hiába eszes nö, már most a hapsikat dolgoztatja! KépKépKépKépKép

Kiváncsi vagyok, mi lesz a holnapi Állatkertben!

Zsuzsi
Azt hiszem azóta nem fájt neki, csak pár napig a szivárvány minden színében pompázott!
Örülök, hogy minden rendben ment, sikeresen visszaértél, söt még néhány jó szót is váltottál a testvéreddel, nem kell elkapkodni természetes, hogy egy ilyen helyzetben az ember gondolata az emlékezésen jár nem pedig a megfelelö válaszon.
Ja és vidéken is szokás természetesen részvétet nyilvánítani./Ezt a mondatodat nem is értettem!/ Szerintem a rokonsággal lehetett a gond nem ha nem ismerik az illendöség szabályait, nem?

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Dzsili: Köszi az emilt Kép Nagyon aranyos Napsi!!! Nálunk Tomi Danival kézenfogva kereste a kertben a nyuszit Kép

Danimama: ha tudnék, küldneék Neked Mottót csõpostán!!! Remélem, javultál már legalább egy kicsit!
nyuszi: csokit hozott, pólót, kölnit, Tominak mûanyag vonatot, kisautót, húzós százlábút, ruhát.

Zsuzsi: egész bíztató, amit a nõvéredrõl írtál. Lehet, hogy õ is elgondolkozott a dolgokon. Vagy olvassa a Babanetet Kép
Vadaspark: belépõ - 1 felnõtt+3 diák: 750,-Ft volt, Tomi ingyenes Kép Ha jó erõs a férjed és szereti tolni a babakocsit hegymenetben,akkor tök laza és nagyon kellemes a séta. Nálunk Dani tolta Tomit Kép Nem voltak sokan. Vigyetek magatokkal meleg holmit, mert hiába van a városban meleg, az erdõben hûvös van! A Budakeszi útról a Szanatórium utcánál kell bemenni. Amikor kiszélesedik parkolószerûen az utca, még tovább kell menni kocsival, egyenesen (jobb oldali út) be az erdõbe a parkolóig. A Vadaspark mellett van egy hangulatos étterem is, bár árakról és minõségrõl nem tudok beszámolni.
Majd megpróbálom Tomival is az alagutat, bár az asztal alá szeret bújni Kép

Anyu épp most panaszkodott telefonon: a sógornõm nem köszöntötte fel a szülinapján, mert akkor nem tudott jönni a bátyámmal és a fiúkkal, és azóta fel se hívta. Ráadásul ma reggel hívta a bátyám (másfél hétig nem telefonált neki), hogy akkor ma este mennek hozzá. Anyu viszont már elígérkezett a barátjához és megmondta nekik, hogy jöjjenek máskor. Holnap este mennek... Mi viszont nagyon jól éreztük magunkat tegnap anyósoméknál ebéden aztán meg anyunál.

Na, most már eldugulok!
puszi: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Kellemes Húsvétot Minndenkinek!!!

Próbálkoztam visszaolvasni amiket irtatok, de a fele még hátra van.

Ma egész nap fotózni fogunk és a héten meg lesz az új albumom.Legalábbis remélem!

Solya:Jól van a kisfiad? MI okzta a magas lázat?

Andi:Nagyon sajnálom ami az apukáddal történt!Velünk mi lesz ha mostani gyerekek feknõnek, némelyik már most nagyon brutális!!

Képzeljétek kedden engem és a 3 gyerekemet megtámadott, egy kb.6-7 év körüli kisfiú, és össze-vissza verte a lábam egy nagy fával, mikor sikerült kivennem a kezébõl rávetette magát a 6 éves fiamra.Na de akkor már én ütöttem õt!Erre elengedte a Martnt és közben olyanokat orditozott, hogy mindjárt megöl minket,rohadt szemetek stb.ÉN meg néztem körbe-körbe, hogy hol van valami hozzátartozója, de egyedül volt!!Nem volt szivem bántani , mert gondolom hogy beteg volt, mert a nevelési tanácsdó elött történt ez, de nagyon féltem tõle.Látnotok kellett volna ahogy minden átmenet nélkül rámvetette magát ahogy kijöttünk a kapun, azt sem tudtam ki ez és mit akar!A lányom meg sikitozott, hogy ne bántsd az anyukámat!!dE nagy nehezen elértünk a kocsihoz és onnan visszafordult miután megdobált minket.Nem értem higy lehetett egyedül egy ilyen beteg gyerek!

Na hagyjuk is a rémtörténeteket elvégre húsvét van!!!!!!!!!!!!

Megyek ki , mert pont a házunk mellett van minden évben a tojásguritó verseny, és mindjárt kezdõdik!!!
SZiasztok!
Mupi Mami
mupimami

Sziasztok!

Máté pöttyös lett! Kép Úgy tûnik vagy 3 napos láz, vagy rubeola. (Bár ez az én diagnózisom Kép. Orvos azóta nem látta, itt is Húsvét volt! )Volt 2 nagyon rossz és 1 rossz éjszakánk. Kicsit úgy érzem magam, mint a mosogatószivacsom: kifacsarva. De jól telt a Húsvét! A mi nyuszink nem hoz sok ajándékot, mert egyikünknél sem volt szokás. Általában csak könyvet és némi csokit hozott. Most azonban könyv híján Legot kaptak a gyerkõk. Meg Kinder tojást. Sára meglátta a belsõ sárga tokot: AHÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, babám! - mondtaKép És elkezdett Anyámnak, meg Apámnak hívni bennünket! Kép

MupiMami!
Takarítani nektek kell a verseny után? Kép

Dzsili!
Nagyon szépen köszönjük a Napsugarakat Húsvétra! Kép

És ilyen Húsvétom sem volt még: CUMISÜVEGGEL lettünk meglocsolva! KépKépKépKépKép

Sziasztok:
Solya
solya

Sziasztok!

Hazaértünk Kép Nagyon jó volt Kép

Köszönöm mindenkinek, aki írt. Nagyon megnyugtató (bár ez így elég hülyén hangzik), hogy többeknél volt ilyen, és mégis gyönyörû egészséges gyerekeitek vannak Kép

BSzilvi: nekünk az jött be, hogy kivettük a cipõjébõl a talpbetétet, és azon látszik, meddig tapossa. Ha még van néhány mm a végéig, akkor még ok (Sieste boltban mutatták Kép).

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Hu,de pangas volt ma!Kép
Azért én irok par sort.Inkabb nem a husvétrol,mert az most nalunk nem nagyon volt.Meglocsolva is csak azért lettem,mert megjegyeztem,hogy mar hervadok.Kép

Riki,szegény kicsit megfazott.KépEgyenlôre nem vészes.Csak a bal orrlyukabol folyik a trutyi,de nagyon.Ugy gondolom addig jo,amig folyik és nincs eldugulva.Remélem az éjszaka is zavartalan lesz és holnapra kutya baja nem lesz.

Dzsili!Nem maradtal le semmirôl.Nem voltunk nyaralni(sajnos),hanem ilyen jo idô volt par napig a multhéten.Ezt kihasznalva napoztunk egy kicsit.KépMilyen volt az allatkertben?

Danimama!Hogy van a derekad?Küldök azért gyogyikat!KépKépKépKépKép

Mupi Mami!Szörnyü,ami veletek történt!Biztos nagyon nehéz lehet egy ilyen kisgyerekkel!De tényleg furcsa,hogy egyedül volt.

Solya!Maténak mennek a gyogyik!KépKépKépKép

Zsuzsi!Örülök,hogy nagyjabol minden rendben volt és,hogy a vezetés is jol ment.KépReméljük a nôvéred a kérdését tényleg elsô lépésnek szanta a kibékülés felé és,hogy lesz folytatas.KépMikor lesz alkalmatok megint talalkozni?

Képzeljétek,csütörtökön érkezik Anyukam.KépMar nagyon varjuk!

Rikirôl:
Ha megkérdezzük,hogy hol a füle,akkor megmutatja.Mostanaban nagyon apas!Ha nem latja Apjat,akkor elkezdi keresni a lakasban ezt hajtogatva:APA-APA-APA!Kép
Nekem pedig ezt szokta mondani:ANYANYA,ill.NYANYA!Kép
Egyre rendezettebben jar kézenfogva,igaz rendületlenül figyeli közben a labait.KépKépKép

Jo éjt!
Edit
edith16

Menta!
Lehetek kicsit OFF?
Hátha tudsz segíteni, tanácstalan vagyok! Kép
Máté szerda estére belázasodott, csüt-ön egész nap 39 felett volt, nem tudtam semmivel lejjebb vinni. Pénteken, szombaton 38 körüli volt a hómérséklete (ez mind popsiban, nem vontam le). Szombaton, a 4. napon kezdett pöttyössé válni (még mindig az). A Húsvét miatt csak csütörtökön látta orvos (itt a péntek is ünnep), akkor csak csóválta a fejét és annyit mondott: fogzik, + valamilyen vírus. A péntek és szombat éjjel kiborító volt, a gyerek többször felébredt, fájdalmasan sírt és közben feszített hátra, mintha a hasa fájna. A bágyadtsága és a fájdalmas sírása elmúlt, pöttyök még vannak, de halványodnak. Láza sincs. Nem is lenne gond, én úgy gondoltam vagy rubeola vagy 3 napos láz, a tünetek alapján. De Sára ma reggel kihányta a reggeli joghurtját és van egy pici hõemelkedése (37.3). Mátéval is így kezdõdött, csak õ étvégytalan volt és néha öklendezett, de nem hányt. Sáráról úgy tudtam, volt már 3 napos láza és a 15 hónapos oltáson is túl van már. Akkor ez most mégis valami más betegség? Vigyem el õket orvoshoz? Vagy felesleges, csak elkaphatnak még egy csomó bacit a váróban. Ill. lehet, hogy Sárának teljesen más baja van és a múlt csütörtökön kapta el az orvosnál?
Bocsi, hogy ezzel zargattalak! Egyébként Te milyen doktornéni vagy? Kép Mert azt már tudom, hogy szülész szívesen lettél volna! Kép
Köszi, Solya
solya

Elflejtettem: Tettem fel új(1 hónapos Kép) képeket az albumunkba!
[url=http://babanet.hu/album/main.php?album=319" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?album=319[/url]
[url=http://babanet.hu/album/main.php?album=79&page=3" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?album=79&page=3[/url]
pussz:
Solya
solya

Sziasztok!

Edit: a többiek már leírták, de elõször nekem is az jutott eszembe: esetleg elcserélted Rikit? Nagyon nagy fiú lett! Kép Kép Kép
Meglocsolva mi is csak azért lettünk, mert kiharcoltam magunknak! Kép

Danimama: derekad hogy van? Jobbulást kívánok!

Zsuzsi: hát, nem lehetett könnyû neked a csütörtök... Kívánom neked, hogy mihamarabb rendezõdjön közöttetek a kapcsolat a nõvéreddel!
Kistesó: Romola nem érzékeli, hogy kistestvére lesz, pedig mondogatom neki ám! Kép Szegénykém, derült égbõl lesz villámcsapás a számára.
Tudom, nevetséges, de sokszor olyan lelkifurdim van miatta! Éli a maga kis babaéletét egy olyan világban, amelynek õ a központja (esetleg õ + anya) ám egyszercsak hirtelen anya majd eltûnik, és visszatér egy folyton nyekergõ valamivel, ami a napjának jó részét lefoglalja... ahelyett, hogy az õ egyetlen kislányával foglalkozna egész nap. Biztosan nem lesz Rominak könnyû!

Mupi Mami: nem biztos, hogy én ilyen megértõ tudtam volna maradni egy ilyen szituációban. De végül is szörnyû belegondolni abba, hogy mennyi ütést-verést láthatott maga körül (és kaphatott) ez a kisfiú, ha ennyi idõs korára már ilyen elvadult!

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó Toncsi
p_laura

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?